abonnement Unibet Coolblue
pi_189670203


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen @Kyran via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.



yigit_tercann twitterde op zondag 27-10-2019 om 01:09:57 1)Guys I need your help here. I was scammed and lied by @Crypto_Ed_NL and @CryptoTANL1. Plase read this thread for revealing this scammer. He is lying about his every analysis and also for member subscriptions. I would appreciate it if you help me. Please retweet for awareness reageer retweet
Dankjewel Ed door jouw actie vind half twitter Nederlanders nu Scammers en worden we het Nigeria van Europa genoemd. Thanks!

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 29-10-2019 09:38:35 ]
pi_189670223
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2017 15:40 schreef edraket31 het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Rekt door leverage 125? :P

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 28-10-2019 17:43:41 ]
  maandag 28 oktober 2019 @ 18:32:21 #3
131603 Afwazig
Serious business
pi_189671175
Ed is een mongool die veel te hoog in de boom zit.


_O-
  maandag 28 oktober 2019 @ 19:50:24 #4
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189672753
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2019 18:32 schreef Afwazig het volgende:
Ed is een mongool die veel te hoog in de boom zit.

[ afbeelding ]
_O-
_O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189676668
jullie zijn wel savages
  dinsdag 29 oktober 2019 @ 09:17:56 #6
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189679147
-verkeerde topic-
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_189695876
Hier nog wat gemist? :D
pi_189697997
Nou dit topic is zo dood als de gemiddelde altcoin
  woensdag 30 oktober 2019 @ 13:42:45 #9
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189698017
Zelfs nadat btc een +40% (plusminus) in 24 uur.

Waar blijven de stukadoors en taxichauffeurs die hun geld er weer in gaan steken? Of is het toevallig Chinees Nieuwjaar?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189698032
quote:
14s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 13:42 schreef fathank het volgende:
Zelfs nadat btc een +40% (plusminus) in 24 uur.

Waar blijven de stukadoors en taxichauffeurs die hun geld er weer in gaan steken? Of is het toevallig Chinees Nieuwjaar?
DE HALVING KOMT ERAAN!! :P
  woensdag 30 oktober 2019 @ 13:46:05 #11
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189698040
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 13:45 schreef KapBak het volgende:

[..]

DE HALVING KOMT ERAAN!! :P
Oh ja. April 2020 toch?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189698052
quote:
14s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 13:46 schreef fathank het volgende:

[..]

Oh ja. April 2020 toch?
Mei volgens mij maar zoiets ja.
pi_189698164
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 13:45 schreef KapBak het volgende:

[..]

DE HALVING KOMT ERAAN!! :P
wordt mooi man

de prijs van BTC is naar deze hoogtes gestegen terwijl er gemiddeld elke 10 minuten (iets minder door stijging hashrate) 12.5 BTC op de markt kwam. Dat gaat dus naar 6.25 BTC

Als de vraag niet afneemt (laat staan groeit) dan....

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 30-10-2019 13:58:52 ]
pi_189698221
quote:
10s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 13:57 schreef aTypisch het volgende:
Als de vraag niet afneemt (laat staan groeit) dan....
Nogal een aanname he :P

Daarnaast, in hoeverre zit de halving nu al in de prijs?
  woensdag 30 oktober 2019 @ 14:02:50 #15
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189698236
quote:
10s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 13:57 schreef aTypisch het volgende:

[..]

wordt mooi man

de prijs van BTC is naar deze hoogtes gestegen terwijl er gemiddeld elke 10 minuten (iets minder door stijging hashrate) 12.5 BTC op de markt kwam. Dat gaat dus naar 6.25 BTC

Als de vraag niet afneemt (laat staan groeit) dan stoppen een hoop miners omdat het niet meer rendabel is.

Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189698345
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 14:01 schreef KapBak het volgende:

[..]

Nogal een aanname he :P

Daarnaast, in hoeverre zit de halving nu al in de prijs?
ik doe geen enkele aanname?
pi_189698350
quote:
14s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 14:02 schreef fathank het volgende:

[..]

Ah ja, net als na de vorige 2 halvenings

hashrate is nooit meer naar nieuwe hoogtes gekomen!

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 30-10-2019 14:13:42 ]
pi_189698371
Vergeet niet dat alle BTC miners momenteel geld verdienen door BTC direct te verkopen om voor hun stroom te kunnen betalen. Als BTC straks halveert qua blockrewards krijgen ze per direct 50% minder betaald. Wat voor effect dat gaat hebben weet ik nog niet maar dat is vorige keren ook geen issue geweest. Enige verschil is dat BTC doen nog niet zo hoog stond in dollars
pi_189698394
quote:
10s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 13:57 schreef aTypisch het volgende:

[..]

wordt mooi man

de prijs van BTC is naar deze hoogtes gestegen terwijl er gemiddeld elke 10 minuten (iets minder door stijging hashrate) 12.5 BTC op de markt kwam. Dat gaat dus naar 6.25 BTC

Als de vraag niet afneemt (laat staan groeit) dan....

..gaat de coin dood.

Zie litecoin.
pi_189698397
quote:
14s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 14:12 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ik doe geen enkele aanname?
Als de vraag niet afneemt klinkt beetje als een aanname :@
pi_189698651
Iemand hier met een mening over het stock-to-flow model op BTC loslaten dan?
pi_189699151
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 14:16 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

..gaat de coin dood.

Zie litecoin.
litecoin is niet bitcoin :)

voor bitcoin cash is dat een beter voorbeeld, daar is halvening wel zorgwekkend

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 30-10-2019 15:03:14 ]
pi_189700908
quote:
14s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 15:02 schreef aTypisch het volgende:

[..]

litecoin is niet bitcoin :)

voor bitcoin cash is dat een beter voorbeeld, daar is halvening wel zorgwekkend

Ik hoop dat BitcoinCash gewoon uitsterft alleen maar om mijn verwachting waar te maken. Vanaf dag één had ik zelf het idee dat dit nooit iets zou worden. Zeker geen Bitcoin vervanging
  donderdag 31 oktober 2019 @ 10:00:21 #24
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_189711010
Er is in het verleden al 2x een halvering van de block reward geweest (dus de hoeveelheid BTC per block).

Ooit was het 50BTC, toen 25 BTC, nu 12.5BTC en straks 6.25 BTC.

De laatste keer dat er een halvering was is BTC in de 6 maanden daarna geëxplodeerd in prijs.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_189711106
quote:
7s.gif Op donderdag 31 oktober 2019 10:00 schreef TimKuik het volgende:
Er is in het verleden al 2x een halvering van de block reward geweest (dus de hoeveelheid BTC per block).

Ooit was het 50BTC, toen 25 BTC, nu 12.5BTC en straks 6.25 BTC.

De laatste keer dat er een halvering was is BTC in de 6 maanden daarna geëxplodeerd in prijs.
te weinig datapunten om echt wat zinnigs over te zeggen

maar dat mining deathspiral gelul is echt bullshit, geldt alleen voor de kleinere chains misschien
pi_189715444
quote:
14s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 15:02 schreef aTypisch het volgende:

[..]

litecoin is niet bitcoin :)

voor bitcoin cash is dat een beter voorbeeld, daar is halvening wel zorgwekkend

denk het ook maar Litecoin is ook mooi vanaf de dag dat die halving plaats vond van $130 naar $50 terug gezakt, dat had ik toch niet verwacht eerlijk gezegd
pi_189731322
quote:
10s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 13:57 schreef aTypisch het volgende:

[..]

wordt mooi man

de prijs van BTC is naar deze hoogtes gestegen terwijl er gemiddeld elke 10 minuten (iets minder door stijging hashrate) 12.5 BTC op de markt kwam. Dat gaat dus naar 6.25 BTC

Als de vraag niet afneemt (laat staan groeit) dan....

Dit gaat wel mooi worden ja.

Ik denk dat er nu wel meerdere partijen dit wel enig sinds gaan front runnen/op in spelen. Waardoor er misschien nog voor of net na de halving al een dikke prijsstijging plaatsvind.

De vorige twee halvings geven wel een redelijke indicatie dat door de halving vraag en aanbod opeens niet meer hand in hand gaat en een dikke stijging als gevolg omdat er verder echt niemand meer te vinden is die nog verkoopt.

Een +40% op één dag op deze grote qua mcap geeft ook wel aan dat er niet genoeg aanbod is voor de vraag.
pi_189740747
Wanneer lambo?

[ Bericht 58% gewijzigd door TheFreshPrince op 02-11-2019 01:53:23 ]
  zaterdag 2 november 2019 @ 10:50:02 #30
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_189743076
NEO _O_
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_189753331
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 november 2019 10:50 schreef Scorpie het volgende:
NEO _O_
Net weer boven de 11 Dollar, hoop terug te kopen nabij 8 dollar straks
NEO 3.0 duurt nog een tijdje

[ Bericht 36% gewijzigd door Evenstar op 03-11-2019 12:04:49 ]
pi_189753414
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 november 2019 01:45 schreef TheFreshPrince het volgende:
Wanneer lambo?
2021
  Moderator / Redactie Sport zondag 3 november 2019 @ 12:05:05 #33
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_189758827
Opgeschoond.

@ZetaOS We snappen je punt ondertussen echt wel. Ik ben er klaar mee.

@MaGNeT NIet reageren aub.

[ Bericht 92% gewijzigd door Evenstar op 03-11-2019 12:10:47 ]
pi_189764144
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_189764701
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_189769775
quote:
0s.gif Op zondag 3 november 2019 12:05 schreef Kyran het volgende:
Opgeschoond.

@:ZetaOS We snappen je punt ondertussen echt wel. Ik ben er klaar mee.

@:MagNet NIet reageren aub.
Hahaha, Peter Z. de Vries weer bezig? Ik kan al raden waar het over ging. :') 8)7

quote:
7s.gif Op donderdag 31 oktober 2019 10:00 schreef TimKuik het volgende:
Er is in het verleden al 2x een halvering van de block reward geweest (dus de hoeveelheid BTC per block).

Ooit was het 50BTC, toen 25 BTC, nu 12.5BTC en straks 6.25 BTC.

De laatste keer dat er een halvering was is BTC in de 6 maanden daarna geëxplodeerd in prijs.
Ja dat weet iedereen, maar de situatie ligt nu iets genuanceerder. Grote kans dat de halving volgende keer een druppel op een gloeiplaat is.
  Moderator maandag 4 november 2019 @ 12:31:38 #38
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189779054
When m00n?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  maandag 4 november 2019 @ 12:43:19 #39
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189779237
Tientallen procenten erbij in een paar weken is niet genoeg?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189779998
quote:
10s.gif Op maandag 4 november 2019 12:43 schreef fathank het volgende:
Tientallen procenten erbij in een paar weken is niet genoeg?
Tientallen procenten over 50/100 euro is niet echt heel veel hoor..
pi_189787512
:o Het volume begint aan te zwellen.
  maandag 4 november 2019 @ 22:10:33 #42
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189788415
Wie was de TS?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 4 november 2019 @ 22:52:38 #43
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_189789094
Please bear with me, ik ben niet helemaal up-to-date meer met de crypto. Maar dit artikel https://bravenewcoin.com/(...)rvive-block-halvings

riep wel wat vragen bij mij op. Hoe zit het met de ontwikkeling van Proof of Stake? Kan dit (of soortgelijke technologieën) voorkomen dat Bitcoin en andere coins straks zo illiquide worden, met alle negatieve gevolgen van dien?

Voor hoeveel coins geldt hetzelfde probleem dat Bitcoin heeft?
pi_189790063
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 22:52 schreef Chaes het volgende:
Please bear with me, ik ben niet helemaal up-to-date meer met de crypto. Maar dit artikel https://bravenewcoin.com/(...)rvive-block-halvings

riep wel wat vragen bij mij op. Hoe zit het met de ontwikkeling van Proof of Stake? Kan dit (of soortgelijke technologieën) voorkomen dat Bitcoin en andere coins straks zo illiquide worden, met alle negatieve gevolgen van dien?

Voor hoeveel coins geldt hetzelfde probleem dat Bitcoin heeft?
Ik lees daar o.a. dat miners zouden afhaken omdat de fees / blockrewards te laag worden.
Maar als miners afhaken daalt de hashrate en als de hashrate daalt... daalt de difficulty... en als de difficulty daalt... wordt het weer interessant om te gaan minen omdat je dan meer BTC krijgt voor je hashrate.

Qua grafiekjes is het artikel al wat achterhaald, die "hashrate piek" is inmiddels ruimschoots overtroffen:

https://btc.com/stats/diff

Het zal een test worden voor Bitcoin maar de verhalen dat het niet meer interessant wordt om te minen na een halvering is eigenlijk bij iedere halvering ter sprake geweest en toch steeg Bitcoin dan wel weer iets en bleef de hashrate stijgen (en dus ook de difficulty).

Bij de laatste halving, in 2016, waren er ook artikelen over miners die zouden afhaken:

https://www.reuters.com/article/us-markets-bitcoin-mining/bitcoin-miners-face-fight-for-survival-as-new-supply-halves-idUSKCN0ZO2CW

Van mij mag Bitcoin wel PoS worden maar voorlopig is daar geen meerderheid voor.

[ Bericht 7% gewijzigd door MaGNeT op 05-11-2019 00:31:45 ]
pi_189790402
quote:
14s.gif Op maandag 4 november 2019 22:10 schreef fathank het volgende:
Wie was de TS?
@anoniem_04112019024559
  dinsdag 5 november 2019 @ 07:42:37 #46
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189791354
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 november 2019 01:15 schreef Gehrman het volgende:

[..]

@:anoniem_04112019024559
Jij bent zeker de leukste thuis.

Maar goed, het is me al duidelijk.

Iemand trouwens nog een suggestie voor usb-c kabels (het liefst 3 meter), en dan niet á 20 euro per stuk bij de MediaMarkt of 60 dagen levertijd uit China?

[ Bericht 13% gewijzigd door fathank op 05-11-2019 09:42:03 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 5 november 2019 @ 10:40:12 #47
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_189793054
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2019 00:18 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik lees daar o.a. dat miners zouden afhaken omdat de fees / blockrewards te laag worden.
Maar als miners afhaken daalt de hashrate en als de hashrate daalt... daalt de difficulty... en als de difficulty daalt... wordt het weer interessant om te gaan minen omdat je dan meer BTC krijgt voor je hashrate.

Qua grafiekjes is het artikel al wat achterhaald, die "hashrate piek" is inmiddels ruimschoots overtroffen:

https://btc.com/stats/diff

Het zal een test worden voor Bitcoin maar de verhalen dat het niet meer interessant wordt om te minen na een halvering is eigenlijk bij iedere halvering ter sprake geweest en toch steeg Bitcoin dan wel weer iets en bleef de hashrate stijgen (en dus ook de difficulty).

Bij de laatste halving, in 2016, waren er ook artikelen over miners die zouden afhaken:

https://www.reuters.com/article/us-markets-bitcoin-mining/bitcoin-miners-face-fight-for-survival-as-new-supply-halves-idUSKCN0ZO2CW

Van mij mag Bitcoin wel PoS worden maar voorlopig is daar geen meerderheid voor.
Thanks voor de uitleg! ^O^
pi_189793448
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2019 00:18 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik lees daar o.a. dat miners zouden afhaken omdat de fees / blockrewards te laag worden.
Maar als miners afhaken daalt de hashrate en als de hashrate daalt... daalt de difficulty... en als de difficulty daalt... wordt het weer interessant om te gaan minen omdat je dan meer BTC krijgt voor je hashrate.

Qua grafiekjes is het artikel al wat achterhaald, die "hashrate piek" is inmiddels ruimschoots overtroffen:

https://btc.com/stats/diff

Het zal een test worden voor Bitcoin maar de verhalen dat het niet meer interessant wordt om te minen na een halvering is eigenlijk bij iedere halvering ter sprake geweest en toch steeg Bitcoin dan wel weer iets en bleef de hashrate stijgen (en dus ook de difficulty).

Bij de laatste halving, in 2016, waren er ook artikelen over miners die zouden afhaken:

https://www.reuters.com/article/us-markets-bitcoin-mining/bitcoin-miners-face-fight-for-survival-as-new-supply-halves-idUSKCN0ZO2CW

Van mij mag Bitcoin wel PoS worden maar voorlopig is daar geen meerderheid voor.
:') :')
  dinsdag 5 november 2019 @ 11:09:43 #49
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189793488
  dinsdag 5 november 2019 @ 11:11:06 #50
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189793501
Ja beter gewoon PoA

Gereguleerd door het IMF. Zijn we ook van die hinderlijke Bitcoin advertenties af.

Adoptie _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189793638
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 november 2019 11:06 schreef aTypisch het volgende:

[..]

:') :')
lekker toch, wat BTC in je wallet *;

wallet laten draaien en je hebt meer rente dan op de bank _O_


Proof of Steak

pi_189793838
  dinsdag 5 november 2019 @ 11:50:22 #53
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189794040
quote:
Roquefort, zoals die kaas?

Lekker man
  dinsdag 5 november 2019 @ 11:50:42 #54
62913 Blik
The one and Only!
pi_189794043
Ben benieuwd naar de details
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 5 november 2019 @ 11:52:34 #55
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_189794075
Nu ik weer wat te besteden heb wil ik mijn lening van mijn cryptowallet weer teruggeven. De koers is nu zeker keihard omhoog geschoten? :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 5 november 2019 @ 11:53:35 #56
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189794091
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2019 11:52 schreef Nattekat het volgende:
Nu ik weer wat te besteden heb wil ik mijn lening van mijn cryptowallet weer teruggeven. De koers is nu zeker keihard omhoog geschoten? :')
Dit is pas het begin van VET, je bent nog op tijd.
  Moderator dinsdag 5 november 2019 @ 12:34:45 #57
42184 crew  DaMart
pi_189794654
Ah, @Nattekat wil crypto gaan kopen... dan wacht ik even op de onvermijdelijke dip O-).
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  dinsdag 5 november 2019 @ 12:44:18 #58
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_189794773
Nu niet in VET zitten :') ben je dan dom of wat
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_189794836
quote:
7s.gif Op dinsdag 5 november 2019 12:44 schreef Scorpie het volgende:
Nu niet in VET zitten :') ben je dan dom of wat
china hustle
pi_189794840
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2019 11:52 schreef Nattekat het volgende:
Nu ik weer wat te besteden heb wil ik mijn lening van mijn cryptowallet weer teruggeven. De koers is nu zeker keihard omhoog geschoten? :')
wtf?
  Moderator dinsdag 5 november 2019 @ 12:48:32 #61
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189794841
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. VET _O_



Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_189795028
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 november 2019 11:06 schreef aTypisch het volgende:

[..]

:') :')
Echt he :p
  dinsdag 5 november 2019 @ 13:03:24 #63
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189795090
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2019 12:48 schreef Wereldgozer het volgende:
lening van mijn cryptowallet
ja wtf zie het nu pas 8)7 :')
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 5 november 2019 @ 13:10:59 #64
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_189795185
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2019 12:48 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

wtf?
Ik had geld nodig, heb het uit mijn cryptowallet gehaald, nu kan het weer terug.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_189795460
quote:
9s.gif Op dinsdag 5 november 2019 12:48 schreef onlogisch het volgende:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. VET _O_

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
XiGod

@KingRoland
pi_189812229
Geloven jullie echt nog in een nieuwe uitbraak van de alts, een nieuw moonseizoen?
Misschien even een poll maken?

Kan maar zo zijn dat ik er nieuw geld insteekz
Vakman pur sang
  woensdag 6 november 2019 @ 10:36:08 #67
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189813175
quote:
5s.gif Op woensdag 6 november 2019 09:20 schreef Lospedrosa het volgende:
Geloven jullie echt nog in een nieuwe uitbraak van de alts, een nieuw moonseizoen?
Misschien even een poll maken?

Kan maar zo zijn dat ik er nieuw geld insteekz
Ja tuurlijk zie VET. Tof dat je er nieuw geld insteekt!! _O_ _O_ _O_
pi_189814757
Redelijk groen op de borden afgelopen dagen
  woensdag 6 november 2019 @ 23:50:57 #69
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189825942
Hij is vertrokken jongens!!

  donderdag 7 november 2019 @ 07:51:16 #70
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189827410
$0,12 eoy
  donderdag 7 november 2019 @ 08:20:42 #71
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189827536
Binance US list Vechain *O*
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189828367
green dildos
pi_189828849
_O-
pi_189832565
Zijn er serieus nog mensen die Vechain holden? Alleen dit jaar al heb je 50% van je satoshi's weggegooid.. Ik snap echt niet hoe je dat kan blijven goedpraten naar jezelf toe... Sinds de chart flip (om de treurige chart van VEN af te sluiten) is er nog maar 25% van je satoshi's over..
pi_189832777
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2019 14:15 schreef Piva het volgende:
Zijn er serieus nog mensen die Vechain holden? Alleen dit jaar al heb je 50% van je satoshi's weggegooid.. Ik snap echt niet hoe je dat kan blijven goedpraten naar jezelf toe... Sinds de chart flip (om de treurige chart van VEN af te sluiten) is er nog maar 25% van je satoshi's over..
Geldt dat niet voor ongeveer iedere hodl ?

Als het je doel is om satoshi's te verzamelen dan zit je in Bitcoin, verwacht je dat een andere coin het goed gaat doen dan zit je in die coin.

Achteraf kijk je een koe in z'n kont.
  Moderator donderdag 7 november 2019 @ 14:37:18 #77
42184 crew  DaMart
pi_189832875
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2019 14:15 schreef Piva het volgende:
Zijn er serieus nog mensen die Vechain holden? Alleen dit jaar al heb je 50% van je satoshi's weggegooid.. Ik snap echt niet hoe je dat kan blijven goedpraten naar jezelf toe... Sinds de chart flip (om de treurige chart van VEN af te sluiten) is er nog maar 25% van je satoshi's over..
Ik hodl zo veel wat nu minder waard is dan toen ik het kocht. En die satoshi's heb je pas weggegooid als je nu verkoopt. Als die muntjes over een half jaar weer vijf keer zo veel waard zijn (bij wijze van spreken), dan heb je dus geen satoshi verloren maar er alleen maar wat bijverdiend.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_189832898
quote:
10s.gif Op donderdag 7 november 2019 14:37 schreef DaMart het volgende:

[..]

Ik hodl zo veel wat nu minder waard is dan toen ik het kocht. En die satoshi's heb je pas weggegooid als je nu verkoopt. Als die muntjes over een half jaar weer vijf keer zo veel waard zijn (bij wijze van spreken), dan heb je dus geen satoshi verloren maar er alleen maar wat bijverdiend.
Dat is zon bullshit argument.
Vakman pur sang
  Moderator donderdag 7 november 2019 @ 14:39:44 #79
42184 crew  DaMart
pi_189832906
quote:
1s.gif Op donderdag 7 november 2019 14:38 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Dat is zon bullshit argument.
Want?
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  donderdag 7 november 2019 @ 14:49:56 #80
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189833047
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2019 14:15 schreef Piva het volgende:
Zijn er serieus nog mensen die Vechain holden? Alleen dit jaar al heb je 50% van je satoshi's weggegooid.. Ik snap echt niet hoe je dat kan blijven goedpraten naar jezelf toe... Sinds de chart flip (om de treurige chart van VEN af te sluiten) is er nog maar 25% van je satoshi's over..
Winst in sats is geen winst.

Verlies in sats is geen verlies.
  donderdag 7 november 2019 @ 14:50:45 #81
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189833067
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2019 14:15 schreef Piva het volgende:
Zijn er serieus nog mensen die Vechain holden? Alleen dit jaar al heb je 50% van je satoshi's weggegooid.. Ik snap echt niet hoe je dat kan blijven goedpraten naar jezelf toe... Sinds de chart flip (om de treurige chart van VEN af te sluiten) is er nog maar 25% van je satoshi's over..
Jij verkocht je Amazon aandelen zeker ook toen ze 6 dollar waren.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 7 november 2019 @ 14:51:13 #82
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189833073
Ik pak alvast de popcorn.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189833250
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2019 14:31 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Geldt dat niet voor ongeveer iedere hodl ?

Als het je doel is om satoshi's te verzamelen dan zit je in Bitcoin, verwacht je dat een andere coin het goed gaat doen dan zit je in die coin.

Achteraf kijk je een koe in z'n kont.
Dat is dan ook de reden dat je beter iets kan holden wat echt waarde heeft. Inderdaad geldt dat voor zowat alle coins, maar ja dat is dan ook al genoeg gezegd (niet achteraf).

Zag toevallig vandaag een goede twitter thread van iemand die dit gevisualiseerd heeft, helaas weet ik zijn naam niet. Het kwam erop neer dat zo goed als alle coins niet een 4 jaar bitcoin cyclus bij kunnen houden. De meeste coins gaan direct omlaag.
pi_189833255
quote:
10s.gif Op donderdag 7 november 2019 14:37 schreef DaMart het volgende:

[..]

Ik hodl zo veel wat nu minder waard is dan toen ik het kocht. En die satoshi's heb je pas weggegooid als je nu verkoopt. Als die muntjes over een half jaar weer vijf keer zo veel waard zijn (bij wijze van spreken), dan heb je dus geen satoshi verloren maar er alleen maar wat bijverdiend.
Right
pi_189833286
In the future when people say the product is on the blockchain, they'll mean its on vechain.
pi_189833309
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2019 15:01 schreef Piva het volgende:

[..]

Dat is dan ook de reden dat je beter iets kan holden wat echt waarde heeft. Inderdaad geldt dat voor zowat alle coins, maar ja dat is dan ook al genoeg gezegd (niet achteraf).

Zag toevallig vandaag een goede twitter thread van iemand die dit gevisualiseerd heeft, helaas weet ik zijn naam niet. Het kwam erop neer dat zo goed als alle coins niet een 4 jaar bitcoin cyclus bij kunnen houden. De meeste coins gaan direct omlaag.
lol!
pi_189833338


das it mane
pi_189833368
woonomic twitterde op donderdag 07-11-2019 om 06:41:18 A thread on altcoins.They are nuanced. We have:-Protocol coins-Utility tokens-Security tokens-Non-fungible tokensBut to an investor, there's only 2 types of altcoins. Oscillators and Degenerators. You can spot them on this chart of the entire market./1 https://t.co/uRRGFiqULW reageer retweet
pi_189833404
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2019 14:15 schreef Piva het volgende:
Zijn er serieus nog mensen die Vechain holden? Alleen dit jaar al heb je 50% van je satoshi's weggegooid.. Ik snap echt niet hoe je dat kan blijven goedpraten naar jezelf toe... Sinds de chart flip (om de treurige chart van VEN af te sluiten) is er nog maar 25% van je satoshi's over..
1 VET = 1 VET
pi_189833426
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2019 15:08 schreef Piva het volgende:
woonomic twitterde op donderdag 07-11-2019 om 06:41:18 A thread on altcoins.They are nuanced. We have:-Protocol coins-Utility tokens-Security tokens-Non-fungible tokensBut to an investor, there's only 2 types of altcoins. Oscillators and Degenerators. You can spot them on this chart of the entire market./1 https://t.co/uRRGFiqULW reageer retweet
nerden praat :O
pi_189833486
vechainofficial twitterde op donderdag 07-11-2019 om 14:57:37 Announcing Foodgates, a cross-continental logistics & trade platform powered by #VeChain. Together with @DNVGL & ASI Group, it was an honor to serve #blockchain authenticated beef to Chinese President Xi Jinping & French President Emmanuel Macron at #CIIE.https://t.co/mKhHPg79FA reageer retweet
muh bitcoin
  donderdag 7 november 2019 @ 15:15:49 #92
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189833489
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2019 15:01 schreef Piva het volgende:

[..]

Dat is dan ook de reden dat je beter iets kan holden wat echt waarde heeft. Inderdaad geldt dat voor zowat alle coins, maar ja dat is dan ook al genoeg gezegd (niet achteraf).

Zag toevallig vandaag een goede twitter thread van iemand die dit gevisualiseerd heeft, helaas weet ik zijn naam niet. Het kwam erop neer dat zo goed als alle coins niet een 4 jaar bitcoin cyclus bij kunnen houden. De meeste coins gaan direct omlaag.
Stap nou maar in natnek straks ben je te laat
pi_189833525
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2019 15:01 schreef Piva het volgende:

[..]

Dat is dan ook de reden dat je beter iets kan holden wat echt waarde heeft. Inderdaad geldt dat voor zowat alle coins, maar ja dat is dan ook al genoeg gezegd (niet achteraf).

Zag toevallig vandaag een goede twitter thread van iemand die dit gevisualiseerd heeft, helaas weet ik zijn naam niet. Het kwam erop neer dat zo goed als alle coins niet een 4 jaar bitcoin cyclus bij kunnen houden. De meeste coins gaan direct omlaag.
Je ontkomt er in een cryptocurrency topic niet aan dat er mensen zijn die altcoins holden, lijkt me (de gruwel!)
pi_189833889
quote:
10s.gif Op donderdag 7 november 2019 15:15 schreef Dimachaerus het volgende:
#blockchain authenticated beef
hahahah
''#blockchain authenticated beef''
pi_189833894
lekker man
bananen op de blockchain!
  donderdag 7 november 2019 @ 15:59:44 #96
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189834184
TUUUTUUUUUUUU INSTAPPEN BOYS!!

  donderdag 7 november 2019 @ 17:48:08 #97
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189835793
quote:
14s.gif Op donderdag 7 november 2019 15:39 schreef aTypisch het volgende:

[..]

hahahah
''#blockchain authenticated beef''
Geproefd door Macron en Xi Jinping :s)

quote:
DNV GL will assure that the scaled trade platform’s rules are defined for all producers and their products, ensuring that transparent and consistent data are logged onto the VeChainThor public blockchain.
muh decentralisatie hurdurdur

[ Bericht 15% gewijzigd door fathank op 07-11-2019 18:37:01 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189837426
quote:
10s.gif Op donderdag 7 november 2019 15:15 schreef Dimachaerus het volgende:
vechainofficial twitterde op donderdag 07-11-2019 om 14:57:37 Announcing Foodgates, a cross-continental logistics & trade platform powered by #VeChain. Together with @:DNVGL & ASI Group, it was an honor to serve #blockchain authenticated beef to Chinese President Xi Jinping & French President Emmanuel Macron at #CIIE.https://t.co/mKhHPg79FA reageer retweet
muh bitcoin
Store of value
pi_189839307
VET :')

UNIVERSAAAAAAAAAHAHAJAAAA _O_
Hmz...
pi_189841144
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2019 20:17 schreef Koelkastje het volgende:
VET :')

UNIVERSAAAAAAAAAHAHAJAAAA _O_
115% stijging in 1 dag, jahaaaa! _O_
Vakman pur sang
pi_189842798
Kwam in dit topic om UNIVERSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA te zeggen. Ben niet de eerste kennelijk. :P

BTT ging ook lekker vandaag, heerlijk.
pi_189843906
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2019 20:17 schreef Koelkastje het volgende:

UNIVERSAAAAAAAAAHAHAJAAAA _O_
Het was al bijna doodverklaard :P

Je zal maar in Bitcoin zitten op zo'n moment :P
pi_189844587
quote:
1s.gif Op donderdag 7 november 2019 21:18 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

115% stijging in 1 dag, jahaaaa! _O_
115% :')

200% inmiddels _O_
  vrijdag 8 november 2019 @ 07:33:33 #104
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189845620
Altseason *O*
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189847783
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 november 2019 07:33 schreef fathank het volgende:
Altseason *O*
~O>
  vrijdag 8 november 2019 @ 11:09:57 #106
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_189847790
UNIVERSAAAAA JAAAAA
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_189849145
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 11:09 schreef Scorpie het volgende:
UNIVERSAAAAA JAAAAA
Klopt eigenlijk geen zak van, een marginaal volume en toch zo’n stijging.
Vakman pur sang
  vrijdag 8 november 2019 @ 12:48:18 #108
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189849163
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 november 2019 12:47 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Klopt eigenlijk geen zak van, een marginaal volume en toch zo’n stijging.
Hoe lager het volume des te makkelijker te pumpen. Niet zo moeilijk toch.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189849509
Silent Notary (SNTR)
$0.000001 USD (53.76%)
pi_189849563
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 november 2019 12:48 schreef fathank het volgende:

[..]

Hoe lager het volume des te makkelijker te pumpen. Niet zo moeilijk toch.
Ja dat klopt, het is een onnatuurlijke pump, flinke injectie geweest oid.
Vakman pur sang
pi_189849887
.

[ Bericht 99% gewijzigd door Mijk op 08-11-2019 17:32:58 ]
As above, so below.
pi_189853441
Vakman pur sang
pi_189859756
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 november 2019 12:48 schreef fathank het volgende:

[..]

Hoe lager het volume des te makkelijker te pumpen. Niet zo moeilijk toch.
Niet helemaal waar. Hoe dunner het order book hoe makkelijker te pumpen bedoel je.
pi_189859813
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 november 2019 12:47 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Klopt eigenlijk geen zak van, een marginaal volume en toch zo’n stijging.
Illiquide investeringen zijn de beste investeringen.
  zaterdag 9 november 2019 @ 00:07:20 #115
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189860026
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 23:50 schreef KapBak het volgende:

[..]

Niet helemaal waar. Hoe dunner het order book hoe makkelijker te pumpen bedoel je.
Correct, maar dat gaat hand in hand doorgaams
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189873031
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 november 2019 13:03 schreef Wereldgozer het volgende:
Silent Notary (SNTR)
$0.000001 USD (53.76%)
Zal Peter Z. de Vries leuk vinden. Die zal wel weer lekker stampvoeten door de woonkamer (*drommels drommels, kut SNTR*).

BTT is ook heerlijk gegaan, toch nog een leuk stukje van meegepakt. Universa heb ik niet, en ook echt niet zien aankomen. Blij voor de mensen die erin zitten, al vermoed ik dat er nog niemand winst heeft met die shitcoin. :P
pi_189886239
Verklaart dit de koers van Universa? Maar waar is het volume dat daar bij zou horen dan?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_189886994
Universajahaaaahaahaaa!!!!1111einz

Zal tijd worden ;)
pi_189888029
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 21:37 schreef MaGNeT het volgende:
Universajahaaaahaahaaa!!!!1111einz

Zal tijd worden ;)
Jahaa nu stijgt ie door hahahaha jaahaa
Vakman pur sang
pi_189889131
zitten we in een bull market
pi_189893262
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 23:41 schreef Dimachaerus het volgende:
zitten we in een bull market
Universa wel :Y :P
  maandag 11 november 2019 @ 13:34:20 #122
62913 Blik
The one and Only!
pi_189893878
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 12:52 schreef blackmore het volgende:

[..]

Universa wel :Y :P
Die gaat wel hard ja, stond een paar dagen geleden nog onder de 20 sats en staat nu op 80...
  maandag 11 november 2019 @ 14:51:13 #123
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189894561
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 13:34 schreef Blik het volgende:

[..]

Die gaat wel hard ja, stond een paar dagen geleden nog onder de 20 sats en staat nu op 80...
Was het orderbook zo leeg? :o
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 11 november 2019 @ 14:59:22 #124
62913 Blik
The one and Only!
pi_189894637
Blijkbaar, nu weer rond de 60 sats. Eerder vandaag zelfs de 91% aangetikt
pi_189895676
Ben eigenlijk wel benieuwd welk percentage van jullie portfolios uit alts bestaan.

Zit zelf voor +/- 66% in BTC
Rest: ETH (8%), LINK (6%), BAT (5%), ADA (4%), BNB, ATOM, RLC, MCO, XLM, ZRX en REN.

Verstand zegt 80% BTC, 20% ETH en dan nog minimaal een jaar de kat uit de boom kijken, maar dit is leuker :)

Twijfel of ik XLM moet aanhouden. ADA is ook een twijfelgeval, maar ga ze nu niet weg doen vlak voordat staking begint. Voor de rest denk ik dat het best sterke coins zijn (met use case), dus een aardige kans op overleven.

Chinese projecten probeer ik zoveel mogelijk te vermijden. Richt me de laatste 6 maand voornamelijk op De-Fi (ZRX, REN).

Ben wel benieuwd naar jullie keuzes en de argumenten daarbij ^O^
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
  maandag 11 november 2019 @ 21:48:25 #126
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189900483
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 16:36 schreef Moody het volgende:
Ben eigenlijk wel benieuwd welk percentage van jullie portfolios uit alts bestaan.

Ben wel benieuwd naar jullie keuzes en de argumenten daarbij ^O^
90% omdat ik denk meer te kunnen verdienen met andere coins dan BTC :P
pi_189901098
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 21:48 schreef leolinedance het volgende:

[..]

90% omdat ik denk meer te kunnen verdienen met andere coins dan BTC :P
Mits je de juiste coins kiest natuurlijk :)

Ik denk dat de volgende "alt-bull-run" vooral de alts met duidelijke use case treffen (De-Fi, Oracles, coins met werkend product zoals BAT, RLC, LINK, BNB e.d.). Je ziet het een beetje aan de listings op Coinbase en Binance.

Geloof overigens wel dat LINK het de komende tijd erg goed gaat doen. Alleen al om het simpele feit dat het de derivatenmarkt (huge!) naar de blockchain wil krijgen. Daarbij grote partners als Google, Swift e.d. en je hebt een coin die voorop zal gaan in een bull-run.
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
  maandag 11 november 2019 @ 22:40:17 #128
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189901223
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 22:29 schreef Moody het volgende:

[..]

Mits je de juiste coins kiest natuurlijk :)

Ik denk dat de volgende "alt-bull-run" vooral de alts met duidelijke use case treffen (De-Fi, Oracles, coins met werkend product zoals BAT, RLC, LINK, BNB e.d.). Je ziet het een beetje aan de listings op Coinbase en Binance.

Geloof overigens wel dat LINK het de komende tijd erg goed gaat doen. Alleen al om het simpele feit dat het de derivatenmarkt (huge!) naar de blockchain wil krijgen. Daarbij grote partners als Google, Swift e.d. en je hebt een coin die voorop zal gaan in een bull-run.
Ga nu maar all-in op VET want die moont de pan uit.
pi_189901626
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 22:40 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ga nu maar all-in op VET want die moont de pan uit.
Ik zou mijn geld eerder vertienvoudigen door een shitload Universa te kopen. ;)
Vakman pur sang
pi_189901713
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 22:40 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ga nu maar all-in op VET want die moont de pan uit.
Morgen weer terug bij af
  maandag 11 november 2019 @ 23:21:13 #131
62913 Blik
The one and Only!
pi_189901948
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2019 23:06 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ik zou mijn geld eerder vertienvoudigen door een shitload Universa te kopen. ;)
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2019 23:06 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ik zou mijn geld eerder vertienvoudigen door een shitload Universa te kopen. ;)
Ik mocht ooit voor mijn schoonmoeder 1000 euro investeren in crypto. Toen gekozen voor VET en UTN. Die 1000 stond een week geleden nog op 650 ofzo. vandaag is het 90% hoger dan een week geleden.

Beiden zijn als een raket omhoog geschoten deze week. Hopelijk ligt er nog veel in het verschiet
pi_189902403
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 23:21 schreef Blik het volgende:

[..]


[..]

Ik mocht ooit voor mijn schoonmoeder 1000 euro investeren in crypto. Toen gekozen voor VET en UTN. Die 1000 stond een week geleden nog op 650 ofzo. vandaag is het 90% hoger dan een week geleden.

Beiden zijn als een raket omhoog geschoten deze week. Hopelijk ligt er nog veel in het verschiet
Ik geloof er niet in. VET is een grote coin buiten China en China zal de westerse wereld niet willen verrijken.

Ze zijn al lang bezig met andere/betere alternatieven, gesteund door de overheid. Goede mensen worden weggehaald bij goede projecten voor enkele grote wereldprojecten, zoals dat vaker gaat in China. VET is een leuk beginsel, maar heeft geen toekomst imo.

[ Bericht 10% gewijzigd door Moody op 11-11-2019 23:59:40 ]
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_189904141
Wat is de deal met BNB? Man wat doet die munt het slecht :'(
pi_189904652
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2019 23:51 schreef Moody het volgende:

[..]

Ik geloof er niet in. VET is een grote coin buiten China en China zal de westerse wereld niet willen verrijken.

Ze zijn al lang bezig met andere/betere alternatieven, gesteund door de overheid. Goede mensen worden weggehaald bij goede projecten voor enkele grote wereldprojecten, zoals dat vaker gaat in China.
Bron?
  Moderator dinsdag 12 november 2019 @ 10:22:20 #135
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189905241
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_189908873
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 16:36 schreef Moody het volgende:
Ben eigenlijk wel benieuwd welk percentage van jullie portfolios uit alts bestaan.

Zit zelf voor +/- 66% in BTC
Rest: ETH (8%), LINK (6%), BAT (5%), ADA (4%), BNB, ATOM, RLC, MCO, XLM, ZRX en REN.

Verstand zegt 80% BTC, 20% ETH en dan nog minimaal een jaar de kat uit de boom kijken, maar dit is leuker :)

Twijfel of ik XLM moet aanhouden. ADA is ook een twijfelgeval, maar ga ze nu niet weg doen vlak voordat staking begint. Voor de rest denk ik dat het best sterke coins zijn (met use case), dus een aardige kans op overleven.

Chinese projecten probeer ik zoveel mogelijk te vermijden. Richt me de laatste 6 maand voornamelijk op De-Fi (ZRX, REN).

Ben wel benieuwd naar jullie keuzes en de argumenten daarbij ^O^
99% btc, de rest shitcoins.
  dinsdag 12 november 2019 @ 15:42:05 #137
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189909318
Begint wel op een bullrun te lijken zo
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 12 november 2019 @ 15:45:35 #138
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189909382
14 november gaat Microsoft Vechain shillen. Mede daarom deze pump denk ik.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189909951
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 16:36 schreef Moody het volgende:
Ben eigenlijk wel benieuwd welk percentage van jullie portfolios uit alts bestaan.

Zit zelf voor +/- 66% in BTC
Rest: ETH (8%), LINK (6%), BAT (5%), ADA (4%), BNB, ATOM, RLC, MCO, XLM, ZRX en REN.

Verstand zegt 80% BTC, 20% ETH en dan nog minimaal een jaar de kat uit de boom kijken, maar dit is leuker :)

Twijfel of ik XLM moet aanhouden. ADA is ook een twijfelgeval, maar ga ze nu niet weg doen vlak voordat staking begint. Voor de rest denk ik dat het best sterke coins zijn (met use case), dus een aardige kans op overleven.

Chinese projecten probeer ik zoveel mogelijk te vermijden. Richt me de laatste 6 maand voornamelijk op De-Fi (ZRX, REN).

Ben wel benieuwd naar jullie keuzes en de argumenten daarbij ^O^
pi_189910086
quote:
14s.gif Op dinsdag 12 november 2019 15:45 schreef fathank het volgende:
14 november gaat Microsoft Vechain shillen. Mede daarom deze pump denk ik.
Wut?
  dinsdag 12 november 2019 @ 18:41:01 #141
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189911994
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2019 16:34 schreef nickhguitar het volgende:

[..]

Wut?
Google is je vriend. Microsoft Azure Vechain showcase.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator dinsdag 12 november 2019 @ 19:23:20 #142
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189912645
quote:
14s.gif Op dinsdag 12 november 2019 18:41 schreef fathank het volgende:

[..]

Google is je vriend. Microsoft Azure Vechain showcase.
Vechain klapt gewoon door naar 10 cent.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_189912666
quote:
6s.gif Op dinsdag 12 november 2019 19:23 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Vechain klapt gewoon door naar 10 cent.
Ik hoop het voor alle investeerders hier :)
  Moderator dinsdag 12 november 2019 @ 19:26:07 #144
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189912698
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2019 19:24 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Ik hoop het voor alle investeerders hier :)
Volgende bullrun, NP.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 12 november 2019 @ 19:35:26 #145
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189912866
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2019 19:24 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Ik hoop het voor alle investeerders hier :)
Euroknaller, voor minder doe ik het niet.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189913134
quote:
6s.gif Op dinsdag 12 november 2019 19:23 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Vechain klapt gewoon door naar 10 cent.
lol 10 cent

$12 USD EoY 2k20

[ Bericht 30% gewijzigd door #ANONIEM op 12-11-2019 19:51:37 ]
  dinsdag 12 november 2019 @ 19:52:38 #147
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189913162
10 cent teken ik voor :D

[ Bericht 13% gewijzigd door Rossdale op 12-11-2019 20:03:41 ]
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator dinsdag 12 november 2019 @ 20:17:57 #148
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189913657
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2019 19:51 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

lol 10 cent

$12 USD EoY 2k20
que?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 12 november 2019 @ 20:39:34 #149
62913 Blik
The one and Only!
pi_189914066
quote:
1s.gif Op maandag 11 november 2019 23:51 schreef Moody het volgende:

[..]

Ik geloof er niet in. VET is een grote coin buiten China en China zal de westerse wereld niet willen verrijken.

Ze zijn al lang bezig met andere/betere alternatieven, gesteund door de overheid. Goede mensen worden weggehaald bij goede projecten voor enkele grote wereldprojecten, zoals dat vaker gaat in China. VET is een leuk beginsel, maar heeft geen toekomst imo.
Moet je zelf weten. Ik geloof juist dat na alle schandalen rondom fake producten en/of alle schandalen rondom voedselveiligheid er juist een hele grote case ligt voor dergelijke partnerships zoals die nu tussen Frankrijk en China. China wil een Chinese partij hebben om de Chinezen te informeren, en de Europese kant wil juist zeker zijn dat er een goede longterm relatie komt en die zeker weet dat er niet gesjoemeld kan worden met data. Zie daar de partnership tussen dnv-gl en vechain.
pi_189915036
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2019 20:39 schreef Blik het volgende:

[..]

Moet je zelf weten. Ik geloof juist dat na alle schandalen rondom fake producten en/of alle schandalen rondom voedselveiligheid er juist een hele grote case ligt voor dergelijke partnerships zoals die nu tussen Frankrijk en China. China wil een Chinese partij hebben om de Chinezen te informeren, en de Europese kant wil juist zeker zijn dat er een goede longterm relatie komt en die zeker weet dat er niet gesjoemeld kan worden met data. Zie daar de partnership tussen dnv-gl en vechain.
Dat scenario kan ook heel goed uitkomen, het is giswerk.....

Al ben ik sceptisch, omdat de volumes VET echt heel laag zijn op de Chinese exchanges. Dat is wel een graadmeter als Chinezen echt in een coin geloven. Wat destijds met NEO en nu met ONT wel het geval is. (CoinEx)

Voor de "zekerheid" heb ik wel wat VET bewaard, maar net iets meer ONT. Al zitten beiden ruim onder de 1%.
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_189916065
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2019 21:30 schreef Moody het volgende:

[..]

Dat scenario kan ook heel goed uitkomen, het is giswerk.....

Al ben ik sceptisch, omdat de volumes VET echt heel laag zijn op de Chinese exchanges. Dat is wel een graadmeter als Chinezen echt in een coin geloven. Wat destijds met NEO en nu met ONT wel het geval is. (CoinEx)

Voor de "zekerheid" heb ik wel wat VET bewaard, maar net iets meer ONT. Al zitten beiden ruim onder de 1%.
sorry maar je praat zoveel poep
  woensdag 13 november 2019 @ 00:49:16 #152
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189917461
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2019 08:25 schreef nickhguitar het volgende:
Wat is de deal met BNB? Man wat doet die munt het slecht :'(
wat? :') Jij roept ook maar wat hier hè _O-
  woensdag 13 november 2019 @ 00:50:28 #153
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189917467
quote:
6s.gif Op dinsdag 12 november 2019 19:23 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Vechain klapt gewoon door naar 10 cent.
$0,12 eoy

quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2019 20:17 schreef onlogisch het volgende:

[..]

que?
dit niet kennen :')
pi_189918409
Ik mis @BansheeBoy hier wel
pi_189918460
Tis weer lekker negatief ja. :P
Vakman pur sang
pi_189919682
100trillionUSD twitterde op dinsdag 12-11-2019 om 23:49:42 9 years of #bitcoin difficulty adjustment: like clockwork https://t.co/VEOBBw2OeZ reageer retweet
_O_



[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 13-11-2019 09:39:59 ]
pi_189919931
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 09:39 schreef Piva het volgende:
100trillionUSD twitterde op dinsdag 12-11-2019 om 23:49:42 9 years of #bitcoin difficulty adjustment: like clockwork https://t.co/VEOBBw2OeZ reageer retweet
_O_

[ afbeelding ]
Ik zie alleen nergens clockwork
pi_189920343
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 09:57 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Ik zie alleen nergens clockwork
dat het structureel gewoon werkt? zoals een klok?
  woensdag 13 november 2019 @ 19:23:19 #159
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189927906
Wel een klok die regelmatig uit de pas loopt dan.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189928203
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 09:39 schreef Piva het volgende:
100trillionUSD twitterde op dinsdag 12-11-2019 om 23:49:42 9 years of #bitcoin difficulty adjustment: like clockwork https://t.co/VEOBBw2OeZ reageer retweet
_O_

[ afbeelding ]
I really like the drunk walking the dog on a leash analogy.
Vakman pur sang
  woensdag 13 november 2019 @ 20:09:50 #161
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_189928699
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 09:39 schreef Piva het volgende:
100trillionUSD twitterde op dinsdag 12-11-2019 om 23:49:42 9 years of #bitcoin difficulty adjustment: like clockwork https://t.co/VEOBBw2OeZ reageer retweet
_O_

[ afbeelding ]
Dit slaat echt helemaal nergens op.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Eindredactie Games woensdag 13 november 2019 @ 20:28:37 #162
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189929106
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 november 2019 19:52 schreef Rossdale het volgende:
10 cent teken ik voor :D
Al die bagholders die hopen dat VET ooit iets wordt :')
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  woensdag 13 november 2019 @ 20:37:31 #163
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189929293
quote:
4s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:28 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Al die bagholders die hopen dat VET ooit iets wordt :')
Al die haters die zich over 3 jaar voor hun kop slaan :').
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Eindredactie Games woensdag 13 november 2019 @ 20:41:06 #164
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189929371
quote:
10s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:37 schreef fathank het volgende:

[..]

Al die haters die zich over 3 jaar voor hun kop slaan :').
zei je 3 jaar geleden ook
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  woensdag 13 november 2019 @ 21:07:40 #165
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189929831
quote:
4s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:41 schreef Oscar. het volgende:

[..]

zei je 3 jaar geleden ook
Laat maar zien dan :s).
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189930807
quote:
10s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:37 schreef fathank het volgende:

[..]

Al die haters die zich over 3 jaar voor hun kop slaan :').
Ik kan het hier wel mee eens zijn.

Als je nu een risico neemt, verdien je het om er straks van te profiteren. Zo werkte het ook in de internet-bubbel van 2 decennia geleden.

Alleen zijn de opties nu veel groter en moet je dus meer geld inzetten per optie om te zorgen dat dat ene project waar je 30-40% in hebt geïnvesteerd de nieuwe Google wordt. Terwijl er volgend jaar een veel betere optie is ontwikkeld. Kijk naar Cosmos, die zijn 3 jaar onder de radar bezig, gaan publiek en zitten binnen 6 maand in de top-20. Het hele blockchain-wereldje is nog piepklein en zoekende, zonde om je geld te verliezen in opportunisme. (valkuil #1 in investeren)

Ik twijfel zelf of ik flink wat BTC moet schuiven naar ETH. Het hele De-Fi gaat groot worden op ETH (long term). Maar short term gaat ETH ook flink stijgen dankzij 2.0 en staking.
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
  woensdag 13 november 2019 @ 22:06:45 #167
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189930870
Mwah, laat ETH eerst maar eens een deadline halen en hun schaalbaarheid probleem oplossen. Voorlopig zie ik het als een speeltuin voor hobbyisten en oplichters.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189930969
quote:
14s.gif Op woensdag 13 november 2019 22:06 schreef fathank het volgende:
Mwah, laat ETH eerst maar eens een deadline halen en hun schaalbaarheid probleem oplossen. Voorlopig zie ik het als een speeltuin voor hobbyisten en oplichters.
Niet mee eens.
Goede projecten kennen hun basis op ETH. Ik hoeft alleen maar LINK te noemen.

Heb je je overigens verdiept in De-Fi? Derivatenmarkt e.d.
Dat kan op dit moment niet op BTC, dus zoeken investeerders/ontwikkelaars naar the best next thing en dat is ETH op dit moment.

Een groot deel ETH is locked in De-Fi, een ander deel zal straks locked zijn in staking. We hebben het over coin #2 op dit moment. Stel je voor dat je BTC zou kunnen staken.....

[ Bericht 9% gewijzigd door Moody op 13-11-2019 22:22:41 ]
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
  woensdag 13 november 2019 @ 22:22:30 #169
62913 Blik
The one and Only!
pi_189931139
quote:
4s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:28 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Al die bagholders die hopen dat VET ooit iets wordt :')
Ik ben dit jaar best wel een tijdje onzeker geweest over de toekomst van VET. Maar de laatste weken is dat compleet bijgedraaid en ik heb eigenlijk helemaal geen twijfel meer over of VET groot gaat worden en gaat blijven. Zoveel grote bedrijven die al iets doen op kleine danwel grotere schaal met Vechain, daar kan menig project een puntje aan zuigen
pi_189931152
Link is toch een shitcoin
pi_189931181
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 22:23 schreef Dimachaerus het volgende:
Link is toch een shitcoin
Nee joh dat is toch die andere.. euh ohja: VET.
Vakman pur sang
pi_189931191
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 22:23 schreef Dimachaerus het volgende:
Link is toch een shitcoin
Brengt alleen de blockchains samen en pakt de derivatenmarkt en de-fi markt ook mee.
Is inderdaad een shitcoin zonder functie.

Voorbeeld: De hele usecase van VET kan ook plaats vinden op andere projecten. Dat kan straks ook op ETH, ADA,... Het is maar wie de juiste samenwerkingen en investeerders kan vinden.

Maar dit zijn allemaal open deuren....

[ Bericht 8% gewijzigd door Moody op 13-11-2019 22:29:35 ]
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_189931436
Wat vinden jullie van BAT eigenlijk? Zie het niet vaak voorbij komen, terwijl ik denk dat het best groot kan gaan worden.

Een van de weinige coins met een werkend product op dit moment. Brave browser staat nu op #6 qua downloads wereldwijd en kan nog flinke stappen maken. Fixed supply. Staat op Coinbase, Binance. Duidelijke usecase.

Ik zie het over 12-16 maanden in de top #10 staan. Pin me er maar op vast :)
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
  woensdag 13 november 2019 @ 22:43:03 #174
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_189931446
BAT is goed ja.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_189932366
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 22:24 schreef Moody het volgende:

[..]

Brengt alleen de blockchains samen en pakt de derivatenmarkt en de-fi markt ook mee.
Is inderdaad een shitcoin zonder functie.

Voorbeeld: De hele usecase van VET kan ook plaats vinden op andere projecten. Dat kan straks ook op ETH, ADA,... Het is maar wie de juiste samenwerkingen en investeerders kan vinden.

Maar dit zijn allemaal open deuren....
Klinkt als een nerdjes droom

En sorry, ik kan je voorbeeld niet helemaal volgen

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 13-11-2019 23:54:48 ]
pi_189932381
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 23:53 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Sorry ik kan je voorbeeld niet helemaal volgen
Je zegt dat ik poep praat, dus eigenlijk zou je mij gewoon moeten negeren toch?
Als je inhoudelijk wil reageren, moet je je ff verdiepen in de materie.
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
  woensdag 13 november 2019 @ 23:56:19 #177
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189932389
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 22:43 schreef Scorpie het volgende:
BAT is goed ja.
Ik probeer de toegevoegde waarde van BAT te begrijpen, maar het wil nog niet zo lukken. Kun je het uitleggen? Waarom moet ik Chrome vaarwel zeggen en Brave Browser gaan gebruiken?
pi_189932402
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 23:55 schreef Moody het volgende:

[..]

Als je inhoudelijk wil reageren, moet je je ff verdiepen in de materie.
:D
pi_189932467
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 23:56 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ik probeer de toegevoegde waarde van BAT te begrijpen, maar het wil nog niet zo lukken. Kun je het uitleggen? Waarom moet ik Chrome vaarwel zeggen en Brave Browser gaan gebruiken?
Niet te geloven dit.
Waarom Bitcoin als je een bank hebt.

Je bent bewust dat jouw internetgedrag 100% ten goede komt aan Google? Graantje meepikken zou niet verkeerd zijn toch?

Dat zijn de eerste zinvolle use cases van blochain imo.

Gebruik Brave nu bijna een jaar. Heeft me niet veel opgeleverd (~150 BAT), omdat er nog vrij weinig partners zijn. Maar de bowser is snel en veilig en de progressie is sterk. Levert je geld op en je bent bezig met de toekomst.

Je kan ook zeggen: Waarom Chrome gebruiken als je Brave kan gebruiken.

[ Bericht 8% gewijzigd door Moody op 14-11-2019 00:20:53 ]
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_189932503
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 23:57 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

:D
Goede discussie dit.

Je heb inmiddels gegoogled wat derivaten zijn?
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
  donderdag 14 november 2019 @ 00:17:04 #181
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189932545
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 00:04 schreef Moody het volgende:

[..]

Niet te geloven dit.
Waarom Bitcoin als je een bank hebt.

Je bent bewust dat jouw internetgedrag 100% ten goede komt aan Google? Graantje meepikken zou niet verkeerd zijn toch?

Dat zijn de eerste zinvolle cases van blochain imo.
Niet te geloven? Moet ik van alle crypto projecten exact begrijpen waar het over gaat ofzo :')
Ik begrijp dat Google ads gewoon blijven bestaan, dus je krijgt én Google ads én Brave ads waar je dan weer een paar centen voor krijgt om die te bekijken?

edit: oh nee blokt blijbaar wel ads. Misschien eens proberen of je er daadwerkelijk iets mee op schiet. Het zou erg snel moeten zijn dus dat is positief.
pi_189932571
Sowieso domme usecase

Mensen betalen zelfs om geen ads te hoeven zien

Laat staan dat ze ads gaan kijken ook al krijgen ze geld toe
  donderdag 14 november 2019 @ 00:25:41 #183
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189932586
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 00:22 schreef Dimachaerus het volgende:
Sowieso domme usecase

Mensen betalen zelfs om geen ads te hoeven zien

Laat staan dat ze ads gaan kijken ook al krijgen ze geld toe
Daar zie ik ook helemaal niks in. Misschien dat die andere dingen als schrijvers betalen in BAT als je een stukje leuk vindt wel iets kan worden. Maar goed, waarom zou je niet gewoon wat ETH of iets dergelijks betalen dan..
pi_189932587
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 00:17 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Niet te geloven? Moet ik van alle crypto projecten exact begrijpen waar het over gaat ofzo :')
Ik begrijp dat Google ads gewoon blijven bestaan, dus je krijgt én Google ads én Brave ads waar je dan weer een paar centen voor krijgt om die te bekijken?

edit: oh nee blokt blijbaar wel ads. Misschien eens proberen of je er daadwerkelijk iets mee op schiet. Het zou erg snel moeten zijn dus dat is positief.
Sorry, dacht dat je cynisch was :)

Adverteerders kunnen met BAT een advertentie kopen en betalen jou met BAT uit wanneer je hun advertentie koopt. Die paar dubbeltjes zouden anders naar Google gaan, dus ik zie geen nadelen. Zeker niet wanneer je actief bent op een blockchain topic en je dus bezig bent met decentralisatie.
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
  donderdag 14 november 2019 @ 00:29:59 #185
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189932600
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 00:25 schreef Moody het volgende:

[..]

Sorry, dacht dat je cynisch was :)

Adverteerders kunnen met BAT een advertentie kopen en betalen jou met BAT uit wanneer je hun advertentie koopt. Die paar dubbeltjes zouden anders naar Google gaan, dus ik zie geen nadelen. Zeker niet wanneer je actief bent op een blockchain topic en je dus bezig bent met decentralisatie.
Nee, ik ben serieus. De moeite van het proberen waard, maar grote meerwaarde tov een andere browser met uBlock zie ik er op dit moment nog niet in. Maar laat me graag verrassen.
pi_189932606
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 00:22 schreef Dimachaerus het volgende:
Sowieso domme usecase

Mensen betalen zelfs om geen ads te hoeven zien

Laat staan dat ze ads gaan kijken ook al krijgen ze geld toe
Geen ads zien is simpel. Brave heeft een add blocker ingebouwd.

Je kan aangeven dat je wel ads kan zien die betrekking hebben op jouw surfgedrag. Daar krijg je dan voor betaald. Niet veel, maar gedachte interesseert me wel.

Heel simpel: Google is een van de grootste bedrijven ter wereld dankzij de data die ze verkrijgen van ons. Als blockchain (BAT) hier een graantje van kan plukken, kan het heel interessant zijn voor investeerders die nu ¤0,25 per BAT betalen. Daarbij fixed supply, duidelijke use case, Coinbase. Ingrediënten voor een leuke profit bij een bullrun.

[ Bericht 2% gewijzigd door Moody op 14-11-2019 00:36:34 ]
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_189932866
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 00:04 schreef Moody het volgende:

[..]

Niet te geloven dit.
Waarom Bitcoin als je een bank hebt.

Je bent bewust dat jouw internetgedrag 100% ten goede komt aan Google? Graantje meepikken zou niet verkeerd zijn toch?

Dat zijn de eerste zinvolle use cases van blochain imo.

Gebruik Brave nu bijna een jaar. Heeft me niet veel opgeleverd (~150 BAT), omdat er nog vrij weinig partners zijn. Maar de bowser is snel en veilig en de progressie is sterk. Levert je geld op en je bent bezig met de toekomst.

Je kan ook zeggen: Waarom Chrome gebruiken als je Brave kan gebruiken.
Gebruikte Brave, maar ben toch weer op Chrome overgestapt. Chrome komt sneller met nieuwe features. Heel logisch ook natuurlijk, maar ik vind het de laatste tijd heel handig om links van mijn devices naar elkaar te sturen.

Daarnaast werkt Sync gewoon beter, zodra je op Brave overstapt, neemt ie wel je Sync-historie mee, maar daarna zie ik niet de websites die ik op andere devices heb bezocht in Chrome (zoals op mijn telefoon), terug in mijn historie van Brave.

De snelheidsbesparing valt ook wel mee, paar maanden gebruik heeft me echt luttele seconden opgeleverd. Die adblocker vind ik ook kut, laat veel lege ruimtes over, ik had die dan ook gelijk disabled en uBlock erop gezet.
pi_189932871
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 16:36 schreef Moody het volgende:
Twijfel of ik XLM moet aanhouden. ADA is ook een twijfelgeval, maar ga ze nu niet weg doen vlak voordat staking begint. Voor de rest denk ik dat het best sterke coins zijn (met use case), dus een aardige kans op overleven.
Zou keihard van XLM wegrennen, die gasten geven het weg alsof ze er vanaf willen.
pi_189934255
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 01:39 schreef illusions het volgende:

[..]

Zou keihard van XLM wegrennen, die gasten geven het weg alsof ze er vanaf willen.
Dat weggeven is toevallig vorige week gestopt (andere policy vastgelegd), vandaar die kleine push. Daarbij hebben ze de helft van de coins geburned. Kun je positief, maar ook negatief uitleggen.

quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 01:37 schreef illusions het volgende:

[..]

Gebruikte Brave, maar ben toch weer op Chrome overgestapt. Chrome komt sneller met nieuwe features. Heel logisch ook natuurlijk, maar ik vind het de laatste tijd heel handig om links van mijn devices naar elkaar te sturen.

Daarnaast werkt Sync gewoon beter, zodra je op Brave overstapt, neemt ie wel je Sync-historie mee, maar daarna zie ik niet de websites die ik op andere devices heb bezocht in Chrome (zoals op mijn telefoon), terug in mijn historie van Brave.

De snelheidsbesparing valt ook wel mee, paar maanden gebruik heeft me echt luttele seconden opgeleverd. Die adblocker vind ik ook kut, laat veel lege ruimtes over, ik had die dan ook gelijk disabled en uBlock erop gezet.
Staat allemaal nog in de kinderschoenen natuurlijk, maar het is in ieder geval een werkend product met directe link naar blockchaintechnologie. Ik zie het ook vooral als redelijk "veilige" investering, dan dat ik laaiend enthousiast over Brave ben.
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_189935515
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 22:24 schreef Moody het volgende:
derivatenmarkt
Een bron van waarom de derivatenmarkt op een decentrale blockchain gedraaid gaat worden?

Ik zie het namelijk niet voor me nu.
pi_189935554
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 22:22 schreef Blik het volgende:
Zoveel grote bedrijven die al iets doen op kleine danwel grotere schaal met Vechain, daar kan menig project een puntje aan zuigen
Zo heb ik ooit ook geld geinvesteerd in een medicijn (fabrikant). Het medicijn zou geweldig zijn, approved worden etc etc.

Uiteinelijk hebben ze zowat alle doelen gehaald. Het is door alle grote FDA's goedgekeurd. Het wordt verkocht, het werkt, bla bla.

Nu jaren later staat ik nog altijd -80%, na enkele honderden procenten stijging. Dat iets werkt of gebruikt gaat worden maakt het nog altijd niet persee een goede investering.

(gelukkig was dit één van mijn eerst investeringen ooit en was ik direct genezen van het snelle geld en wonderful dreams, daarna ging investeren mij gelukkig een stuk beter af).

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 14-11-2019 10:59:27 ]
pi_189935715
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 22:42 schreef Moody het volgende:
Brave browser staat nu op #6 qua downloads wereldwijd
Maar gebruiken mensen het ook echt? Ik heb brave browser maar heb het nooit echt gebruikt eigenlijk, ga het wel even proberen om te kijken of het ook echt goed werkt.

Als ik naar mijzelf kijk zie ik dat overstappen van browser in werkelijkheid niet heel erg gemakkelijk gaat. Zodra je aan een browser gewend bent, ben je behoorlijk locked in imo. En ik ben totaal geen tech noob, dat soort mensen gaan no way overstappen voor een x% "betere" browser.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 14-11-2019 11:09:19 ]
pi_189935929
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:08 schreef Piva het volgende:

[..]

Maar gebruiken mensen het ook echt? Ik heb brave browser maar heb het nooit echt gebruikt eigenlijk, ga het wel even proberen om te kijken of het ook echt goed werkt.

Als ik naar mijzelf kijk zie ik dat overstappen van browser in werkelijkheid niet heel erg gemakkelijk gaat. Zodra je aan een browser gewend bent, ben je behoorlijk locked in imo. En ik ben totaal geen tech noob, dat soort mensen gaan no way overstappen voor een x% "betere" browser.
Daarnaast scheelt er nog een hoop aan, belangrijkste voor mij is dat Sync inderdaad je Chrome historie meeneemt, maar daarna komt de historie van je mobiel (waar je Chrome gebruikt) niet meer op je Brave. Dus of Sync fixen, of een mobiele Brave uitbrengen.

Maargoed, ik vind het nog teveel issues hebben.

quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 08:47 schreef Moody het volgende:
Dat weggeven is toevallig vorige week gestopt (andere policy vastgelegd), vandaar die kleine push. Daarbij hebben ze de helft van de coins geburned. Kun je positief, maar ook negatief uitleggen.

Volgens mij gaan die drops binnenkort gewoon weer door, er stond nog heel veel op de planning om weg te geven.
pi_189938686
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:24 schreef illusions het volgende:
Dat weggeven is toevallig vorige week gestopt (andere policy vastgelegd), vandaar die kleine push. Daarbij hebben ze de helft van de coins geburned. Kun je positief, maar ook negatief uitleggen.

Klopt, ik lees nu ook dat ze nog totaal 4 miljard XLM gaan weggeven in airdrops. Daarna stopt het.
Wel weer flink, ruim 8% van het totaal. Bovenop alles dat al weggeven is :{

quote:
The blog post stated that SDF is also sunsetting several giveaway programs and has burnt 50 billion of the total 68 billion Lumens dedicated to that cause. However, the foundation is not completely moving away from airdrops, said the post. The foundation will still allocate 4 billion tokens to be given away through partnerships with apps that have meaningful market traction.
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_189938717
_O-
pi_189938725
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 14:49 schreef Moody het volgende:

[..]

Klopt, ik lees nu ook dat ze nog totaal 4 miljard XLM gaan weggeven in airdrops. Daarna stopt het.
Wel weer flink, ruim 8% van het totaal. Bovenop alles dat al weggeven is :{
[..]

Met een maximum van $500 per persoon. Leuk hoor, gratis geld. Heb het zelf al een paar keer opgehaald. Voordeel van meerdere ID-bewijzen hebben. :D
pi_189939253
SNTR 75% up, gaat prima zo.
Weinig volume maar toch...
  donderdag 14 november 2019 @ 16:37:46 #198
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189940365
pi_189940529
zin in thee
pi_189940866
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 16:47 schreef Dimachaerus het volgende:
zin in thee
Bier
Hmz...
  donderdag 14 november 2019 @ 20:08:28 #201
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189943550
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 16:47 schreef Dimachaerus het volgende:
zin in thee
Binnenkort Pu'er thee kopen van de opbrengst maatje.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Eindredactie Games donderdag 14 november 2019 @ 23:27:13 #202
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189947483
quote:
14s.gif Op donderdag 14 november 2019 20:08 schreef fathank het volgende:

[..]

Binnenkort Pu'er thee kopen van de opbrengst maatje.
earl grey is tenslotte supergoedkoop
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_189949070
Fucking DDoS attack, 20 klanten offline. Nog 2.5uur voor de telefoon gaat rinkelen. Spannend dit.
pi_189949103
1k comments in de VeChina daily

Lekker hoor
  Moderator vrijdag 15 november 2019 @ 06:51:00 #205
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189949225
VET _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_189949249
quote:
6s.gif Op vrijdag 15 november 2019 06:51 schreef onlogisch het volgende:
VET _O_
Lekker om net iets minder in het rood te staan inderdaad. :P
  Moderator vrijdag 15 november 2019 @ 07:31:12 #207
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189949368
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 07:00 schreef illusions het volgende:

[..]

Lekker om net iets minder in het rood te staan inderdaad. :P
Oh, ik ben pas een tijdje geleden ingestapt. Dus ik sta ATH.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  vrijdag 15 november 2019 @ 07:35:16 #208
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189949387
ATH sta ik niet, maar na zo'n week sta ik wel dik in de plus :D

[Insert plaatje dikke van de plus]
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 15 november 2019 @ 07:37:12 #209
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189949410
quote:
4s.gif Op donderdag 14 november 2019 23:27 schreef Oscar. het volgende:

[..]

earl grey is tenslotte supergoedkoop
quote:
some branded Pu’er tea are viewed as luxury collectible consumables, commanding north of $3500 per kilogram
Verified by Vechain Thor *O*

“VeChain, Together With Mengku Rongshi, Yunlian and Linova, Announced The Government Officially…” by VeChain Foundation https://link.medium.com/SrFmolK3C1

Thee is dus de eerste van velen :s).

[ Bericht 5% gewijzigd door fathank op 15-11-2019 07:44:17 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189949555
quote:
6s.gif Op vrijdag 15 november 2019 07:31 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Oh, ik ben pas een tijdje geleden ingestapt. Dus ik sta ATH.
pi_189949658
Universa is weer terug bij af. :'(
Vakman pur sang
pi_189949779
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2019 08:13 schreef Lospedrosa het volgende:
Universa is weer terug bij af. :'(
Goed toch? Op tijd uitstappen en opnieuw in de rij aansluiten voor de achtbaan. :P
  Moderator vrijdag 15 november 2019 @ 08:37:37 #213
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189949852
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 00:50 schreef leolinedance het volgende:

[..]

$0,12 eoy

In dit tempo klappen we daar zo overheen.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_189950498
DDoS attack averted. Niet dankzij CloudFlare, tyfusbedrijf. Die mongolen willen me zo'n 80.000¤ per maand rekenen. :')
  vrijdag 15 november 2019 @ 09:50:56 #215
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189950531
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 09:48 schreef illusions het volgende:
DDoS attack averted. Niet dankzij CloudFlare, tyfusbedrijf. Die mongolen willen me zo'n 80.000¤ per maand rekenen. :')
80k, waarvoor? Het niet afslaan van een ddos-aanval?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 15 november 2019 @ 10:00:37 #216
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189950645
De vetraket gaat parabolisch _O_
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_189950661
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 november 2019 09:50 schreef fathank het volgende:

[..]

80k, waarvoor? Het niet afslaan van een ddos-aanval?
"Enterprise onboarding support", en jawel, "as an extension of your team (at no extra cost)", plus "unlimited ongoing DDoS protection". En dat voor grofweg 20 sites, a 4k per stuk. Hoop dure woorden, ga er denk ik toch maar vanaf zien.

Vooral dat "at no extra cost" vind ik sterk. :')
  vrijdag 15 november 2019 @ 10:12:01 #218
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189950812
Lol 4k per maand. Host je Pornhub ofzo :').
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 15 november 2019 @ 10:30:48 #219
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_189951091
VET 1$ EOY CHOO CHOO
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_189951164
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 november 2019 10:12 schreef fathank het volgende:
Lol 4k per maand. Host je Pornhub ofzo :').
Was 't maar waar. Nu maar gewoon bepaalde content op een CDN gepleurd wat in principe hetzelfde inhoudt qua bescherming. Niet meer mijn probleem in ieder geval.

Vraag me af hoeveel 4k-klantjes zo'n bedrijf heeft. Volgens mij zit ik in de verkeerde branche.
pi_189952028
quote:
Toevallig net gister ¤10k van aangekocht. Komt goed uit zo.
pi_189952481
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 08:29 schreef illusions het volgende:

[..]

Goed toch? Op tijd uitstappen en opnieuw in de rij aansluiten voor de achtbaan. :P
Was niet op tijd. :'(

Trouwens die 4K business wat een fantastisch verdienmodel. _O_
Vakman pur sang
pi_189953033
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 11:36 schreef illusions het volgende:

[..]

Toevallig net gister ¤10k van aangekocht. Komt goed uit zo.
Dat is dan ook zowat de gehele volume. Whale manipulator gespot :6

quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2019 12:11 schreef Lospedrosa het volgende:
Trouwens die 4K business wat een fantastisch verdienmodel. _O_
15 miljoen websites met major traffic en een hoop daarvan die gebruikt maakt van het freemium model zal aardig wat kosten.

[ Bericht 18% gewijzigd door #ANONIEM op 15-11-2019 12:56:23 ]
  Moderator vrijdag 15 november 2019 @ 13:23:13 #225
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189953457
quote:
7s.gif Op vrijdag 15 november 2019 10:30 schreef Scorpie het volgende:
VET 1$ EOY CHOO CHOO
Dan koop ik een skybox voor mijn maat @aTypisch bij Feyenoord :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_189953484
quote:
6s.gif Op vrijdag 15 november 2019 13:23 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Dan koop ik een skybox voor mijn maat @:aTypisch bij Feyenoord :)
gezellig

in 2099 samen in de net gebouwde nieuwe kuip
  Moderator vrijdag 15 november 2019 @ 13:25:47 #227
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189953493
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 november 2019 13:25 schreef aTypisch het volgende:

[..]

gezellig

in 2099 samen in de net gebouwde nieuwe kuip
Als het 10 dollar wordt betaal ik die nieuwe Kuip ook wel.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_189953502
quote:
6s.gif Op vrijdag 15 november 2019 13:25 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Als het 10 dollar wordt betaal ik die nieuwe Kuip ook wel.
pak nou maar gewoon wat bitcoin ipv VET

(geen beleggingsadvies)

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 15-11-2019 13:26:20 ]
pi_189953511
Ik zie Vechain eerder $1 worden dan dat er in die fietsenstalling weer eens behoorlijk voetbal gespeeld gaat worden.
  Moderator vrijdag 15 november 2019 @ 13:26:35 #230
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189953515
quote:
6s.gif Op vrijdag 15 november 2019 13:26 schreef aTypisch het volgende:

[..]

pak nou maar gewoon wat bitcoin ipv VET

(geen beleggingsadvies)
Tzt makker, tzt.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_189953520
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 november 2019 13:26 schreef Wereldgozer het volgende:
Ik zie Vechain eerder $1 worden dan dat er in die fietsenstalling weer eens behoorlijk voetbal gespeeld gaat worden.
_O-
pi_189953534
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 november 2019 13:26 schreef Wereldgozer het volgende:
Ik zie Vechain eerder $1 worden dan dat er in die fietsenstalling weer eens behoorlijk voetbal gespeeld gaat worden.
ik ook

en dat zegt wat
  Moderator vrijdag 15 november 2019 @ 13:29:02 #233
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189953558
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 november 2019 13:27 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ik ook

en dat zegt wat
Feyenoord ;(
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  vrijdag 15 november 2019 @ 13:45:17 #234
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189953754
quote:
Toch wel zeker 220 dollar volume op bitfinex _O_
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_189955727
Vechain _O_ Gefeliciteerd aan de mensen die daar in zitten!

SNTR staat ook alweer op de helft van m'n aankoopprijs, kon minder :P

De rest is redelijk stabiel, mag wel wat omhoog.
  vrijdag 15 november 2019 @ 19:44:23 #236
62913 Blik
The one and Only!
pi_189958280
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 16:27 schreef MaGNeT het volgende:
Vechain _O_ Gefeliciteerd aan de mensen die daar in zitten!

SNTR staat ook alweer op de helft van m'n aankoopprijs, kon minder :P

De rest is redelijk stabiel, mag wel wat omhoog.
Sta nog wel op verlies, gemiddelde aankoopprijs van 0.8 cent. Maar het gaat de goede kant op!
  zaterdag 16 november 2019 @ 00:08:04 #237
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189963847
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 19:44 schreef Blik het volgende:

[..]

Sta nog wel op verlies, gemiddelde aankoopprijs van 0.8 cent. Maar het gaat de goede kant op!
Ik heb geen idee wat mijn gemiddelde aankoopprijs is. Moeilijk te bepalen als je het met andere coins hebt gekocht die in 2017 x10 of meer zijn gegaan :P

Ergens wel jammer ik heb echt geen idee wat mijn totaal rendement nu eigenlijk is..
pi_189965278
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2019 00:08 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ik heb geen idee wat mijn gemiddelde aankoopprijs is. Moeilijk te bepalen als je het met andere coins hebt gekocht die in 2017 x10 of meer zijn gegaan :P

Ergens wel jammer ik heb echt geen idee wat mijn totaal rendement nu eigenlijk is..
In Satoshi of in ¤ ?

:P
  zaterdag 16 november 2019 @ 10:11:16 #239
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189967003
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2019 02:18 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

In Satoshi of in ¤ ?

:P
In ¤ natuurlijk.
  zaterdag 16 november 2019 @ 11:06:06 #240
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189967549
https://nieuws.btcdirect.eu/over-piramide-karatbit

quote:
De Nederlander zegt: “Dit is een nieuwe community, een nieuwe wereld, dit wordt heel groot. Karatbar en de cryptocoin zijn de toekomst. Ik hoop dat iedereen lid wordt van dit platform. ”
Goh verrassend dat iemand als Kluivert zich hiervoor leent :')
  Moderator zaterdag 16 november 2019 @ 16:34:56 #241
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189971647
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2019 10:11 schreef leolinedance het volgende:

[..]

In ¤ natuurlijk.
@aTypisch schudt zijn hoofd.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zaterdag 16 november 2019 @ 16:36:25 #242
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189971660
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2019 16:34 schreef onlogisch het volgende:

[..]

@:aTypisch schudt zijn hoofd.
Hou die act lekker in VBL

Dit is een serieus subforum :s)
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator zaterdag 16 november 2019 @ 16:39:18 #243
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189971689
quote:
15s.gif Op zaterdag 16 november 2019 16:36 schreef fathank het volgende:

[..]

Hou die act lekker in VBL

Dit is een serieus subforum :s)
Dit is een sc. Ik bepaal zelf wel wat ik hier neer gooi zolang dat maar in lijn is met de algemene voorwaarden. :{w
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_189972052
s00n

  Moderator zaterdag 16 november 2019 @ 17:12:47 #245
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189972095
s00n

Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zaterdag 16 november 2019 @ 18:13:57 #246
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_189972985
Goeiedag Crypto Warriors!

Hoe is het hier?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_189973023
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2019 17:12 schreef onlogisch het volgende:
s00n

[ afbeelding ]
Is dit in Papendrecht?
  zaterdag 16 november 2019 @ 18:37:35 #248
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189973290
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2019 17:09 schreef Dimachaerus het volgende:
s00n

[ afbeelding ]
Ik doe met je mee. En de nieuwe 2020 Husq supermotard


Ondertussen laat ik de romige dukaten op m'n chest kletteren
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator zaterdag 16 november 2019 @ 18:53:46 #249
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189973519
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 november 2019 18:16 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Is dit in Papendrecht?
Georgia, 25miljoen, vraagprijs.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_189975704
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 november 2019 18:53 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Georgia, 25miljoen, vraagprijs.
Snap niet dat mensen in zo'n groot hok willen wonen.
  zaterdag 16 november 2019 @ 21:21:37 #251
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_189976279
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 16:27 schreef MaGNeT het volgende:
Vechain _O_ Gefeliciteerd aan de mensen die daar in zitten!

SNTR staat ook alweer op de helft van m'n aankoopprijs, kon minder :P

De rest is redelijk stabiel, mag wel wat omhoog.
Mijn SNTR staat op 150% winst :P

Ingekocht toen op Bitcointalk stond dat het een scam zou zijn maar ik het project al een tijdje in de gaten hield.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_189981099
beetje offtopic maar hebben jullie ook gedoe met de Frontpage? Ik kan al weken niet normaal daarop navigeren vanwege die popups en doorverwijzingen naar andere websites. op iOS is de Frontpage in elk geval totaal onbruikbaar 9 van de 10 keer kan ik klikken wat ik wil maar de hyperlinks van de nieuwsartikelen openen echt niet, net alsof de hele site niet compatible is met Safari ofzo. ik kan Fok alleen normaal bezoeken via mijn laptop.
pi_189983230
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 00:57 schreef metallicelmo het volgende:
beetje offtopic maar hebben jullie ook gedoe met de Frontpage? Ik kan al weken niet normaal daarop navigeren vanwege die popups en doorverwijzingen naar andere websites. op iOS is de Frontpage in elk geval totaal onbruikbaar 9 van de 10 keer kan ik klikken wat ik wil maar de hyperlinks van de nieuwsartikelen openen echt niet, net alsof de hele site niet compatible is met Safari ofzo. ik kan Fok alleen normaal bezoeken via mijn laptop.
:')
  zondag 17 november 2019 @ 11:41:15 #254
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_189983934
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 00:57 schreef metallicelmo het volgende:
beetje offtopic maar hebben jullie ook gedoe met de Frontpage? Ik kan al weken niet normaal daarop navigeren vanwege die popups en doorverwijzingen naar andere websites. op iOS is de Frontpage in elk geval totaal onbruikbaar 9 van de 10 keer kan ik klikken wat ik wil maar de hyperlinks van de nieuwsartikelen openen echt niet, net alsof de hele site niet compatible is met Safari ofzo. ik kan Fok alleen normaal bezoeken via mijn laptop.
Fok werkt soms voor geen meter, maar dit zal toch echt aan je safari liggen lijkt me.
Please sir. When moon? When Mustang?
  zondag 17 november 2019 @ 13:31:30 #255
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189985167
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 22:11 schreef Moody het volgende:

[..]

Niet mee eens.
Goede projecten kennen hun basis op ETH. Ik hoeft alleen maar LINK te noemen.

Heb je je overigens verdiept in De-Fi? Derivatenmarkt e.d.
Dat kan op dit moment niet op BTC, dus zoeken investeerders/ontwikkelaars naar the best next thing en dat is ETH op dit moment.

Een groot deel ETH is locked in De-Fi, een ander deel zal straks locked zijn in staking. We hebben het over coin #2 op dit moment. Stel je voor dat je BTC zou kunnen staken.....
De-Fi, als in DeFichain met die oplichter Julian Hosp?

Daar blijf ik weg van.

Reddit draadje over de beste man.

https://www.reddit.com/r/(...)app&utm_source=share
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zondag 17 november 2019 @ 16:27:57 #256
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189987327
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 00:57 schreef metallicelmo het volgende:
beetje offtopic maar hebben jullie ook gedoe met de Frontpage? Ik kan al weken niet normaal daarop navigeren vanwege die popups en doorverwijzingen naar andere websites. op iOS is de Frontpage in elk geval totaal onbruikbaar 9 van de 10 keer kan ik klikken wat ik wil maar de hyperlinks van de nieuwsartikelen openen echt niet, net alsof de hele site niet compatible is met Safari ofzo. ik kan Fok alleen normaal bezoeken via mijn laptop.
:')
pi_189997173
quote:
14s.gif Op zondag 17 november 2019 10:04 schreef aTypisch het volgende:

[..]

:')
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 16:27 schreef leolinedance het volgende:

[..]

:')
Snap deze reacties niet zo goed. Hij vraagt toch gewoon of andere mensen ook gezeik hebben met de site, is dat kansloos dan? :?
pi_189997294
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 23:29 schreef illusions het volgende:

[..]


[..]

Snap deze reacties niet zo goed. Hij vraagt toch gewoon of andere mensen ook gezeik hebben met de site, is dat kansloos dan? :?
Wat ik ook dacht.
Typisch vechain hodlers. :')
Vakman pur sang
  maandag 18 november 2019 @ 00:13:57 #259
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189997958
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 23:29 schreef illusions het volgende:

[..]

[..]

Snap deze reacties niet zo goed. Hij vraagt toch gewoon of andere mensen ook gezeik hebben met de site, is dat kansloos dan? :?
Dit vragen :')
pi_189997985
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 00:13 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dit vragen :')
Typische leolinedance reactie, gekopieerd van iemand anders en absent van inhoud. 8)7
  maandag 18 november 2019 @ 00:24:09 #261
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_189998103
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 00:15 schreef illusions het volgende:

[..]

Typische leolinedance reactie, gekopieerd van iemand anders en absent van inhoud. 8)7
zelf bedacht :Y
pi_190000592
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 23:29 schreef illusions het volgende:

[..]

[..]

Snap deze reacties niet zo goed. Hij vraagt toch gewoon of andere mensen ook gezeik hebben met de site, is dat kansloos dan? :?
Ik heb dit met Safari op een i-Pad, i-Phone 7 en nieuwe i-Phone 11 op verschillende internetverbindingen maar goed wel verkeerde topic dus dat snap ik. ( i-Phone, omdat de normale spelling niet wordt toegestaan zo te zien, Fok maakt een komma van het goed gespelde woord iPhone :') probeer maar eens
pi_190000684
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 09:25 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Ik heb dit met Safari op een i-Pad, i-Phone 7 en nieuwe i-Phone 11 op verschillende internetverbindingen maar goed wel verkeerde topic dus dat snap ik. ( i-Phone, omdat de normale spelling niet wordt toegestaan zo te zien, Fok maakt een komma van het goed gespelde woord iPhone :') probeer maar eens
Ik heb geen eiPhone noch eiPad dus ik zou het niet weten, op Android doet ie het prima maar op Windows heb ik wel een ik-accepteer-alle-cookies-plugin moeten installeren want anders kreeg ik constant die irritante cookiewall van Quantcast.

Zou het in Feedback ofzo even proberen.

Raar van dat eiPhone vervang gebeuren, Fok is kennelijk een beetje anti-Apple.
  maandag 18 november 2019 @ 09:38:50 #264
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_190000716
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 09:35 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik heb geen eiPhone noch eiPad dus ik zou het niet weten, op Android doet ie het prima maar op Windows heb ik wel een ik-accepteer-alle-cookies-plugin moeten installeren want anders kreeg ik constant die irritante cookiewall van Quantcast.

Zou het in Feedback ofzo even proberen.

Raar van dat eiPhone vervang gebeuren, Fok is kennelijk een beetje anti-Apple.
Volgens mij komt dat omdat men vroeger vaak hun post afsloot met "verzonden vanaf mijn eiPhone".

Verzonden vanaf mijn Oneplus 6
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_190000747
quote:
7s.gif Op maandag 18 november 2019 09:38 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Volgens mij komt dat omdat men vroeger vaak hun post afsloot met "verzonden vanaf mijn eiPhone".

Verzonden vanaf mijn Oneplus 6
Hmm, nee. Dat zijn emails, geen "<textarea>" inputvelden op een forum, en dan zouden ze het hele zinnetje weghalen, en niet alleen de merknaam.
pi_190007006
quote:
14s.gif Op zondag 17 november 2019 13:31 schreef fathank het volgende:

[..]

De-Fi, als in DeFichain met die oplichter Julian Hosp?

Daar blijf ik weg van.

Reddit draadje over de beste man.

https://www.reddit.com/r/(...)app&utm_source=share
Nee de-fi als in decentralized finance. Denk aan decentralized exchanges (o.a. 0x, Kyber, Waves), lending & earning platformen, zoals crypto.com (CRO/MCO) en Makerdao.

Stablecoins zullen steeds belangrijker worden, zeker in combinatie met earning platforms. Je ontvangt daar een veelvoud aan rente dan je bij je bank hebt. Als het onbekende van crypto is verdwenen, gaan mensen hun spaargeld in crypto (stable coins) steken. Op dat vlak verwacht ik veel van het hele Makerdao platform, met momenteel DAI als groot project. Als DAI dé decentralized stablecoin gaat worden, gaat de Maker token goud waard worden. (hard cap van 1 miljoen met omgekeerde devaluatie dankzij coin burns).

Samen met coins met duidelijke en (liefst) bewezen use case, gaat het hele de-fi gebeuren voorop in een eventuele volgende bullrun naar mijn verwachting.
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
  maandag 18 november 2019 @ 16:49:46 #267
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190007153
Mwah, ik geloof niet zo in het decentralised digital money sprookje.

Te ingewikkeld voor Jan met de Pet, en geen overheid die zoiets gaat ondersteunen. Ook grote techcompanys zullen niet in decentralised Utopia stappen. Dan sta je al met 3-0 achter, kleine kans dat je zoiets goed gaat maken.

Zeker in de westerse wereld waar e mijlenver achterlopen op Azië met betrekking tot digitaal betalen, bankieren etc. Duitsers staan al raar te kijken op hoeveel plekken in Nederland gepind kan worden. Internetbankieren gebruikt de gemiddelde Amerikaan amper. Die schrijven liever een cheque uit. Voordat dit soort digitale platforms ook maar enigszins voet aan de grond krijgt zijn we jaren en jaren verder. Laat staan dat mensen hun geld 'in de cloud' gaan zetten, zonder een instantie waar ze op terug kunnen vallen. Het is wel zo lekker dat je je bank kunt bellen dat die creditcardafschrijving niet klopt ipv dat je te horen krijgt 'not your keys, not your coins. DYOR'.

[ Bericht 28% gewijzigd door fathank op 18-11-2019 17:45:34 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190007866
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 16:40 schreef Moody het volgende:
Je ontvangt daar een veelvoud aan rente dan je bij je bank hebt. Als het onbekende van crypto is verdwenen, gaan mensen hun spaargeld in crypto (stable coins) steken.
Hoe dan? Bitcoin is 11 jaar oud en stijgt met zo'n ~100% per jaar. En ik heb echt nog steeds niemand gehoord die wel wat in bitcoin ziet en hun spaargeld durft over te maken. Het zijn of speculanten, of mensen met een goede kennis van zaken.

Hoe gaan rent seekers dan wel opeens in stable coins investeren? De overheid gaat dat ook nooit toe staan mits ze zelf niet totale controle hebben (zie libra bv). En een door de overheid gecreëerde stable coin gaat gewoon een fiat euro 2.0 worden met nog meer surveillance.

Op dit moment kan je in deze sector al wel 10%+ rente ontvangen op relatief veilige investeringen, maar niemand doet dit eigenlijk. Vandaar dat de rente ook zo hoog blijft, zelfs in het tijdperk van negatieve/nul rente.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-11-2019 17:38:22 ]
pi_190007900
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 16:40 schreef Moody het volgende:

[..]

Nee de-fi als in decentralized finance. Denk aan decentralized exchanges (o.a. 0x, Kyber, Waves), lending & earning platformen, zoals crypto.com (CRO/MCO) en Makerdao.

Stablecoins zullen steeds belangrijker worden, zeker in combinatie met earning platforms. Je ontvangt daar een veelvoud aan rente dan je bij je bank hebt. Als het onbekende van crypto is verdwenen, gaan mensen hun spaargeld in crypto (stable coins) steken. Op dat vlak verwacht ik veel van het hele Makerdao platform, met momenteel DAI als groot project. Als DAI dé decentralized stablecoin gaat worden, gaat de Maker token goud waard worden. (hard cap van 1 miljoen met omgekeerde devaluatie dankzij coin burns).

Samen met coins met duidelijke en (liefst) bewezen use case, gaat het hele de-fi gebeuren voorop in een eventuele volgende bullrun naar mijn verwachting.
Stablecoins voorop in een bullrun? Lijkt me sterk. Wat bepaalt de "bull" dan, het volume alleen?

Lending platforms zie ik ook eerder als iets uit het verleden. Wordt gewoon te veel met scams geassocieerd.
pi_190010095
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 17:39 schreef illusions het volgende:

[..]

Stablecoins voorop in een bullrun? Lijkt me sterk. Wat bepaalt de "bull" dan, het volume alleen?
Bij meer adoptie gaan stablecoins voorop in volume, zoals Tether nu al het grootste volume heeft van alle coins. Als je gelooft dat DAI groot kan worden, komt dat ten goede aan de prijs van (in dit geval) de token Maker (MKR). DAI wordt al breed geaccepteerd en als je gelooft in DEX (decentralized exchanges), dan zou DAI binnen enkele jaren weleens de grootste stablecoin kunnen zijn.

Ben geen fan van de meeste crypto-Youtubers, maar als 2 Tubers die ik redelijk hoog heb zitten aan 1 tafel zitten en het eens zijn met elkaar (over DAI), dan plaats ik daar graag een linkje van :)


Time scrolling werkt niet blijkbaar, dus ff scrollen naar 6:20

quote:
Lending platforms zie ik ook eerder als iets uit het verleden. Wordt gewoon te veel met scams geassocieerd.
Vergis je je in. Crypto.com groeit bijv. exponentieel, brengt eigen credit cards uit, begint een exchange. Werken samen met Ledger; binnenkort verzekerde uitbetaling en eigen keys in bezit (dus ter vervanging van cold storage).

Als je geen (day) trader bent, is het goed te verkopen dat je je BTC bij bijv. Crypto.com stalt tegen een mooie rente (6-8%). Beter dan op een exchange laten staan.

[ Bericht 2% gewijzigd door Moody op 18-11-2019 21:32:41 ]
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_190010181
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 17:37 schreef Piva het volgende:

[..]

Hoe dan? Bitcoin is 11 jaar oud en stijgt met zo'n ~100% per jaar. En ik heb echt nog steeds niemand gehoord die wel wat in bitcoin ziet en hun spaargeld durft over te maken. Het zijn of speculanten, of mensen met een goede kennis van zaken.

Hoe gaan rent seekers dan wel opeens in stable coins investeren? De overheid gaat dat ook nooit toe staan mits ze zelf niet totale controle hebben (zie libra bv). En een door de overheid gecreëerde stable coin gaat gewoon een fiat euro 2.0 worden met nog meer surveillance.
[quote]
Maar dat is nu toch al mogelijk?

Met USDT of DAI krijg je 12-16% rente op jaarbasis bij sommige platforms. Zelfs als je niet geïnteresseerd bent in BTC en blockchain, dan is dat nog een prima manier om je spaargeld voor je te laten werken. Toegegeven, je weet niet hoe lang de overheid dit allemaal toestaan, maar aan de andere kant: Die 16% is ook wel een beetje risico waard.

[quote]
Op dit moment kan je in deze sector al wel 10%+ rente ontvangen op relatief veilige investeringen, maar niemand doet dit eigenlijk. Vandaar dat de rente ook zo hoog blijft, zelfs in het tijdperk van negatieve/nul rente.
Welke investeringen bedoel je?
Meest veilige crypto is een stablecoin, maar dat is geen investering. BTC komt daarna imo, maar daar is de max. +/- 6% volgens mij.

[ Bericht 0% gewijzigd door Moody op 18-11-2019 20:18:26 ]
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_190010259
quote:
14s.gif Op maandag 18 november 2019 16:49 schreef fathank het volgende:
Mwah, ik geloof niet zo in het decentralised digital money sprookje.

Te ingewikkeld voor Jan met de Pet, en geen overheid die zoiets gaat ondersteunen. Ook grote techcompanys zullen niet in decentralised Utopia stappen. Dan sta je al met 3-0 achter, kleine kans dat je zoiets goed gaat maken.
De hele blockchain technologie rust op het principe van decentralisatie. Zonder tussenkomst van dure schakeltjes kunnen bepaalde problemen beter en sneller opgelost worden. Volgens mij zitten de grote techbedrijven al flink in blockchain, al is het grootste deel nog achter de schermen bezig.

quote:
Zeker in de westerse wereld waar e mijlenver achterlopen op Azië met betrekking tot digitaal betalen, bankieren etc. Duitsers staan al raar te kijken op hoeveel plekken in Nederland gepind kan worden. Internetbankieren gebruikt de gemiddelde Amerikaan amper. Die schrijven liever een cheque uit. Voordat dit soort digitale platforms ook maar enigszins voet aan de grond krijgt zijn we jaren en jaren verder. Laat staan dat mensen hun geld 'in de cloud' gaan zetten, zonder een instantie waar ze op terug kunnen vallen. Het is wel zo lekker dat je je bank kunt bellen dat die creditcardafschrijving niet klopt ipv dat je te horen krijgt 'not your keys, not your coins. DYOR'.
Het principe van waardevermeerdering op je investering gaat hier niet zozeer om totale adoptie, maar meer om het feit dat het nu nog volkomen onbekend en ongebruikt is. Dat kan prima een factor 50, 100 of 500 vergroot worden, met slechts een paar procent van alle potentiële gebruikers.
Afgezien of dit dé uitvinding of vooruitgang is, denk ik wel dat het een goede investering is op dit moment. Het blijft natuurlijk gissen :)
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_190011482
Dump
pi_190012121
Gaat sowieso slecht met bitcoin in mijn ogen. 5K eoy.
Vakman pur sang
pi_190012423
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2019 21:47 schreef Lospedrosa het volgende:
Gaat sowieso slecht met bitcoin in mijn ogen. 5K eoy.
Stel dat hij naar 5k gaat rond 1-1-2020. Dat is nog altijd 20-25% meer dan vorig jaar. En 500% meer dan 1-1-2017. Ik zie een stijgende lijn. Beetje uitzoomen he ;)

Feit is dat BTC meer in de aandacht gaat komen en de prijs omhoog zal gaan. Als de prijs daalt, stappen meer mensen in. Geld dat uiteindelijk deels in de rest van de blockchainprojecten zal komen. Als je alt-coin houder bent, moet je juist blij zijn dat BTC deze fluctuerende cycles kent, anders zou het vanaf de bullrun in 2018 alleen maar voor de rijken zijn geweest.

Ik gok dat BTC rond de halving (mei 2020) wel weer rond de 10-12k zit. Daarna weer een terugval, maar zeker niet naar 6k. Elke keer een hogere bodem halen, zodat de investering stijgt. Prima toch? BTC bevat nu al teveel serieuze investeerders om er snel rijk van te worden, het gaat om de lange termijn.

Sommige alts zullen BTC flink overtreffen, omdat ze oplossingen bieden voor bedrijven. Dat houdt je niet tegen. De kunst zal zijn om de juiste alts te pakken...en ook nog eens op het juiste moment. Lekker schoppen: VET gaat 'm niet worden. Project heeft goede use case en toekomst, maar is geen garantie dat de prijs van de VET token dan naar de maan gaat. (zelfde met IOTA, XRP, XLM,....). Het bedrijf kan wel flink groeien (al lang in handen van grotere investeerders wellicht), maar het bedrijf is niet 1:1 hetzelfde als de token.

[ Bericht 6% gewijzigd door Moody op 18-11-2019 22:13:25 ]
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
  maandag 18 november 2019 @ 22:09:07 #276
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190012545
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2019 21:47 schreef Lospedrosa het volgende:
Gaat sowieso slecht met bitcoin in mijn ogen. 5K eoy.
10k+ Eind januari
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_190012728
Het probleem met mensen die zeggen wat de koers gaat worden, is dat ze er precies net zoveel over weten als Gerard Joling of Jesse Klaver.
pi_190012750
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 22:09 schreef Scorpie het volgende:

[..]

10k+ Eind januari
Denk het niet.

Er zal in december wel weer geld naar de markt komen zoals gebruikelijk (einde jaar, bonussen e.d.), maar traders en investeerders zullen een flinke groei in prijs drukken, omdat het allemaal zo voorspelbaar is. Een echte bullrun zoals in 2017/2018 kan alleen plaats vinden als er zo gruwelijk veel geld vrijkomt, dankzij een nieuwe media hype o.i.d.
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_190012803
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 20:04 schreef Moody het volgende:

[..]

Bij meer adoptie gaan stablecoins voorop in volume, zoals Tether nu al het grootste volume heeft van alle coins. Als je gelooft dat DAI groot kan worden, komt dat ten goede aan de prijs van (in dit geval) de token Maker (MKR). DAI wordt al breed geaccepteerd en als je gelooft in DEX (decentralized exchanges), dan zou DAI binnen enkele jaren weleens de grootste stablecoin kunnen zijn.

Ben geen fan van de meeste crypto-Youtubers, maar als 2 Tubers die ik redelijk hoog heb zitten aan 1 tafel zitten en het eens zijn met elkaar (over DAI), dan plaats ik daar graag een linkje van :)


Time scrolling werkt niet blijkbaar, dus ff scrollen naar 6:20
[..]

Vergis je je in. Crypto.com groeit bijv. exponentieel, brengt eigen credit cards uit, begint een exchange. Werken samen met Ledger; binnenkort verzekerde uitbetaling en eigen keys in bezit (dus ter vervanging van cold storage).

Als je geen (day) trader bent, is het goed te verkopen dat je je BTC bij bijv. Crypto.com stalt tegen een mooie rente (6-8%). Beter dan op een exchange laten staan.
Richard Heart heeft goede video's hoor, zijn eigen project gaat denk ik een succes worden. hier een linkje (geen reflink uiteraard) https://hex.win
Ik vind het de moeite waard in elk geval maar doe ermee wat je wil uiteraard
  maandag 18 november 2019 @ 22:22:22 #280
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190012814
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 22:19 schreef Moody het volgende:

[..]

Denk het niet.

Er zal in december wel weer geld naar de markt komen zoals gebruikelijk (einde jaar, bonussen e.d.), maar traders en investeerders zullen een flinke groei in prijs drukken, omdat het allemaal zo voorspelbaar is. Een echte bullrun zoals in 2017/2018 kan alleen plaats vinden als er zo gruwelijk veel geld vrijkomt, dankzij een nieuwe media hype o.i.d.
Ik baseer me liever op TA:

https://twitter.com/tradermayne/status/1196501516086964224?s=21
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_190012848
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 22:18 schreef illusions het volgende:
Het probleem met mensen die zeggen wat de koers gaat worden, is dat ze er precies net zoveel over weten als Gerard Joling of Jesse Klaver.
Dat is het enige goede antwoord.

Maar er is wel verschil tussen zeggen dat de koers gaat worden en proberen te begrijpen hoe de markt in elkaar zit met technische analyse. Kan alleen maar in je voordeel werken.
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_190012873
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 22:21 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Richard Heart heeft goede video's hoor, zijn eigen project gaat denk ik een succes worden. hier een linkje (geen reflink uiteraard) https://hex.win
Ik vind het de moeite waard in elk geval maar doe ermee wat je wil uiteraard
Ik twijfel flink. Als je wil instappen, moet je dat nu doen.
En meestal geldt de regel: "If it seems too good to be true, it probably is"

Hij heeft ook iets teveel gouden horloges om zijn pols. Doe mij maar de cheap ass spijkerbroek van Steve Jobs destijds. Die geloofde ik. #jeugdsentiment (bullshit natuurlijk, maar gevoel speelt ook mee)

[ Bericht 7% gewijzigd door Moody op 18-11-2019 22:59:22 ]
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_190012945
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 22:01 schreef Moody het volgende:

[..]

Stel dat hij naar 5k gaat rond 1-1-2020. Dat is nog altijd 20-25% meer dan vorig jaar. En 500% meer dan 1-1-2017. Ik zie een stijgende lijn. Beetje uitzoomen he ;)

Feit is dat BTC meer in de aandacht gaat komen en de prijs omhoog zal gaan. Als de prijs daalt, stappen meer mensen in. Geld dat uiteindelijk deels in de rest van de blockchainprojecten zal komen. Als je alt-coin houder bent, moet je juist blij zijn dat BTC deze fluctuerende cycles kent, anders zou het vanaf de bullrun in 2018 alleen maar voor de rijken zijn geweest.

Ik gok dat BTC rond de halving (mei 2020) wel weer rond de 10-12k zit. Daarna weer een terugval, maar zeker niet naar 6k. Elke keer een hogere bodem halen, zodat de investering stijgt. Prima toch? BTC bevat nu al teveel serieuze investeerders om er snel rijk van te worden, het gaat om de lange termijn.

Sommige alts zullen BTC flink overtreffen, omdat ze oplossingen bieden voor bedrijven. Dat houdt je niet tegen. De kunst zal zijn om de juiste alts te pakken...en ook nog eens op het juiste moment. Lekker schoppen: VET gaat 'm niet worden. Project heeft goede use case en toekomst, maar is geen garantie dat de prijs van de VET token dan naar de maan gaat. (zelfde met IOTA, XRP, XLM,....). Het bedrijf kan wel flink groeien (al lang in handen van grotere investeerders wellicht), maar het bedrijf is niet 1:1 hetzelfde als de token.
Zit je nu gewoon bitcoin te chillen? :')
Vakman pur sang
pi_190012987
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 22:18 schreef illusions het volgende:
Het probleem met mensen die zeggen wat de koers gaat worden, is dat ze er precies net zoveel over weten als Gerard Joling of Jesse Klaver.
Gerard Joling is een bekende expert op het gebied van diepgaande analyse.
Vakman pur sang
pi_190013051
quote:
Als ik me in TA had verdiept (en het lef had), had ik mijn positie kunnen verdubbelen. Ik doe niet aan trading om 2 redenen; kost veel tijd (naast je baan en 2 kids) en als je even geen topdag hebt zou het negatief kunnen uitpakken.

Dus ik "Euro cost AVR" een beetje en probeer wat winst uit alts te halen. Was er vrij "vroeg" bij (2017), maar heb wat domme dingen gedaan zodat mijn positie minder positief is dan ik had gewild. Maar ik heb er van geleerd :)
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_190013110
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2019 22:30 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Zit je nu gewoon bitcoin te chillen? :')
BTC zal als "godfather of blockchain" nog wel ff blijven en in de media een vooruitstrevende rol spelen. Je moet imo niet je eigen sentiment voorop stellen als het gaat om een investering.

Ik zie ook in dat BTC qua use case gigantisch beperkt is en als asset alleen maar "store of value" kan zijn in de toekomst. Maar dat is goud ook. En de stapel goud wordt nog dagelijks groter, de stapel BTC wordt dagelijks minder.

Alles valt samen met de mate van adoptie en regulering en daar gaat we de komende jaren achter komen. BTC gaat naar een miljoen of wordt een marginale altcoin voor collectors.

Feit is wel dat de blockchaintech groot gaat worden, maar dat zal er over 5 jaar heel anders uitzien dat het nu het geval is. Gaat er in deze fase echt om om de juiste projecten te kiezen als investering (open deur 2.0). De investeerders zitten er bovenop; je moet of flink geld stoppen in enkele projecten die je ziet overwinnen, of lekker in BTC blijven zitten en de kat de uit boom kijken. ¤500 hier of ¤1000 daar long time investeren gaat geen miljonairs opleveren vrees ik.

[ Bericht 8% gewijzigd door Moody op 18-11-2019 23:04:00 ]
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_190013647
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 22:26 schreef Moody het volgende:

[..]

Ik twijfel flink. Als je wil instappen, moet je dat nu doen.
En meestal geldt de regel: "If it seems too good to be true, it probably is"

Hij heeft ook iets teveel gouden horloges om zijn pols. Doe mij maar de cheap ass spijkerbroek van Steve Jobs destijds. Die geloofde ik. #jeugdsentiment (bullshit natuurlijk, maar gevoel speelt ook mee)
Ja klopt, snapshot datum is 2 december voor BTC holders, je kunt ze dus gratis claimen als je weet hoe zoiets werkt. 90% van je geclaimde coins worden automatisch gelocked voor 350 dagen ongeveer, 10% is vrij verhandelbaar. Alle BTC die niet worden geclaimed binnen deze eerste 350 dagen worden uitgedeeld aan de stakers. Ik heb het vaker gedaan, de meeste gratis tokens worden niets maar zolang je er niets extra's aan uitgeeft kan het naar mijn idee geen kwaad. Ik heb meerdere coins die begonnen als een fork of airdrop die behoorlijk in waarde zijn gestegen.
pi_190013955
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 23:04 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Ja klopt, snapshot datum is 2 december voor BTC holders, je kunt ze dus gratis claimen als je weet hoe zoiets werkt. 90% van je geclaimde coins worden automatisch gelocked voor 350 dagen ongeveer, 10% is vrij verhandelbaar. Alle BTC die niet worden geclaimed binnen deze eerste 350 dagen worden uitgedeeld aan de stakers. Ik heb het vaker gedaan, de meeste gratis tokens worden niets maar zolang je er niets extra's aan uitgeeft kan het naar mijn idee geen kwaad. Ik heb meerdere coins die begonnen als een fork of airdrop die behoorlijk in waarde zijn gestegen.
Heb het gelezen. Zelfde met de "gratis" XLM en XRP die ik heb ontvangen door enkele uren te besteden aan research, dat staat niet in verhouding helaas....

Heb moeite met het idee dat iedereen er beter van wordt. Vooral Richard Heart zal er beter van worden denk ik.

Het verhaal van Energi is vergelijkbaar. Dividend (staking) op korte termijn is leuk, maar de projecten lossen geen problemen op. Dan toch liever het project waar jij in gelooft met rente stallen of staken.
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_190014396
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 23:04 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Ja klopt, snapshot datum is 2 december voor BTC holders, je kunt ze dus gratis claimen als je weet hoe zoiets werkt. 90% van je geclaimde coins worden automatisch gelocked voor 350 dagen ongeveer, 10% is vrij verhandelbaar. Alle BTC die niet worden geclaimed binnen deze eerste 350 dagen worden uitgedeeld aan de stakers. Ik heb het vaker gedaan, de meeste gratis tokens worden niets maar zolang je er niets extra's aan uitgeeft kan het naar mijn idee geen kwaad. Ik heb meerdere coins die begonnen als een fork of airdrop die behoorlijk in waarde zijn gestegen.
BLACK was op een gegeven moment flink veel waard geworden.
pi_190018197
Net sinds heel lang weers eens op Binance ingelogd.
Ik zie dat ik nog een stapel VTHO heb liggen. Alleen 0 waarde.

Iemand die me kan updaten waarom :D ?
En wat kan ik er wel mee?

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 19-11-2019 10:22:25 ]
  dinsdag 19 november 2019 @ 10:41:34 #291
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_190018382
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2019 10:22 schreef LosMuertos het volgende:
Net sinds heel lang weers eens op Binance ingelogd.
Ik zie dat ik nog een stapel VTHO heb liggen. Alleen 0 waarde.

Iemand die me kan updaten waarom :D ?
En wat kan ik er wel mee?
VTHO krijg je automatisch als je VeChain hebt. Dit is ongeveer het zelfde als GAS bij NEO. Je kan dit op een aantal kleine exchanges verkopen (zie CoinMarketCap).
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  dinsdag 19 november 2019 @ 10:52:05 #292
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_190018506
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2019 10:41 schreef TimKuik het volgende:

[..]

VTHO krijg je automatisch als je VeChain hebt. Dit is ongeveer het zelfde als GAS bij NEO. Je kan dit op een aantal kleine exchanges verkopen (zie CoinMarketCap).
Of wissel ze in voor VET via vtho.exchange
Hmz...
  dinsdag 19 november 2019 @ 10:55:46 #293
62913 Blik
The one and Only!
pi_190018545
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2019 10:41 schreef TimKuik het volgende:

[..]

VTHO krijg je automatisch als je VeChain hebt. Dit is ongeveer het zelfde als GAS bij NEO. Je kan dit op een aantal kleine exchanges verkopen (zie CoinMarketCap).
Oceanex is de meest logische plek, is de exchange van VET en wordt groter en groter. Heeft sinds deze week ook een fiat gateway (USD, en EUR komt eraan).
  dinsdag 19 november 2019 @ 10:56:37 #294
62913 Blik
The one and Only!
pi_190018557
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2019 10:22 schreef LosMuertos het volgende:
Net sinds heel lang weers eens op Binance ingelogd.
Ik zie dat ik nog een stapel VTHO heb liggen. Alleen 0 waarde.

Iemand die me kan updaten waarom :D ?
En wat kan ik er wel mee?
Waarde is overigens nul bij binance omdat vtho niet op binance verhandeld wordt. Huidige waarde is 8 sats per stuk
pi_190019018
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 23:15 schreef Moody het volgende:

[..]

Heb het gelezen. Zelfde met de "gratis" XLM en XRP die ik heb ontvangen door enkele uren te besteden aan research, dat staat niet in verhouding helaas....

Heb moeite met het idee dat iedereen er beter van wordt. Vooral Richard Heart zal er beter van worden denk ik.

Het verhaal van Energi is vergelijkbaar. Dividend (staking) op korte termijn is leuk, maar de projecten lossen geen problemen op. Dan toch liever het project waar jij in gelooft met rente stallen of staken.
Eens, ik vind vooral zijn argumenten wel goed. Bitcoin miners doen eigenlijk niets anders dan alle coins die ze met moeite krijgen direct weer verkopen om hun elektra te kunnen betalen. Eigenlijk net als het minen van goud. Ze doen gigantische moeite om met machines goud uit de grond te graven en vervolgens zijn ze genoodzaakt om de boel direct te verkopen anders kunnen ze hun rekeningen niet betalen.

Masternodes werken eigenlijk ook vreemd. Ja, je moet je coins locken om masternode te mogen zijn. Sommige masternode coins hebben 40% van hun totale supply gelocked maar er zijn geen boetes of consequenties als je er per direct mee wil stoppen en je coins wil dumpen. Dus het laten locken van coins voor een bepaalde periode lijkt mij wel een goed idee. Net als aandelen van startups, die mag je vaak ook het eerste jaar niet verkopen. Iedereen die na dag één het project ontdekt en ook wat coins claimed (als je al BTC bezit) zal dus zijn coins voor 1 jaar gelocked zien (90% daarvan) en zo kun je dus straks precies zien wat de circulating supply van deze coin in de toekomst zal zijn. Daar zullen mensen op speculeren. Hoe langer je je coins locked, hoe meer extra coins je krijgt. Na die periode mag je zelf weten wat je ermee doet. Het is dus wel degelijk gratis geld aangezien de token nieuw is en momenteel 0 waarde heeft. Als iemand dat ding gaat verhandelen op een exchange dan kan hij niet verhandeld worden met waarde 0, dus moet het ding een prijs krijgen en zullen de tokens die je ontvangt dus iets waard worden. Het kan een paar euro zijn totaal maar het kan ook gigantisch in waarde stijgen. Maar goed dat weet je nooit natuurlijk maar het kost je niets daar gaat het om
pi_190019119
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2019 10:56 schreef Blik het volgende:

[..]

Waarde is overigens nul bij binance omdat vtho niet op binance verhandeld wordt. Huidige waarde is 8 sats per stuk
Thanks, maar de totale waarde komt nog niet boven de 10 euro dan....Omdaar de transfer moeite voor te gaan doen ... :P
pi_190024107
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2019 11:42 schreef metallicelmo het volgende:
Bitcoin miners doen eigenlijk niets anders dan alle coins die ze met moeite krijgen direct weer verkopen om hun elektra te kunnen betalen. Eigenlijk net als het minen van goud. Ze doen gigantische moeite om met machines goud uit de grond te graven en vervolgens zijn ze genoodzaakt om de boel direct te verkopen anders kunnen ze hun rekeningen niet betalen.
Dat is dan ook wel een beetje het idee achter PoW.
  Eindredactie Games dinsdag 19 november 2019 @ 18:51:11 #298
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_190024584
Wanneer moon?
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_190024827
nooit denk ik meer
pi_190024944
Ik mis de ICO scams waarmee je makkelijk geld kon verdienen.. ;(
pi_190029867
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 20:09 schreef Moody het volgende:

[..]

Welke investeringen bedoel je?
Meest veilige crypto is een stablecoin, maar dat is geen investering. BTC komt daarna imo, maar daar is de max. +/- 6% volgens mij.
Lending voor leverage investeerders, bitcoin kopen en future verkopen etc.

Wat is er precies zo veilig aan stablecoin eigenlijk? Het is niet volatiel nee, maar dat is de onderliggende dollar of euro sowieso niet. Maar er zitten wel zeker risico's aan dit soort coins.

Maar op dat crypto.com waarom zouden hun eigenlijk rente betalen voor jou bitcoin of stable coin? Want als je een lening afsluit met btc als onderpand hebben hun toch eigenlijk alleen fiat nodig om aan jou uit te lenen?

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 19-11-2019 23:07:27 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')