abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_189562986
registreer om deze reclame te verbergen
Waar at jij vandaag, (eer-)gisteren, ergens deze week?

Was dat restaurant met de Michelinster, het simpele eetcafé of je lokale Chinees een aanrader of zou je het liefst de tijd willen terugdraaien zodat je een andere keus had kunnen maken omdat het er zo walgelijk was?

Waar?
Wanneer?
Wat at je?
Impressie?
Kosten?
Cijfer?


De links naar voorgaande restaurantreviews vind je hier, die van jou voegen we er graag aan toe!
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_189563133
quote:
0s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 11:45 schreef Aure het volgende:
Crosspost vanuit de SC :D

-----------------
Vanochtend met zijn vieren gaan ontbijten dus, om half 8 'sochtends al gereserveerd, want het is ook gewoon een werkdag :P We hadden het eerste half uur/uur het rijk voor ons alleen :D

Men komt langs met ontbijtkarren, een kar met brood, croissantjes, chocoladebroodjes en een kar met allemaal lekkere sapjes. Druivensapjes zoals riesling, merlot etc, maar dan dus zonder alcohol en fruitsapjes. En er wordt één en ander op je tafel neer gezet. De croissantjes waren heerlijk vers, crunchy en ik geloof dat er flink wat boter door het deeg zat :D :9
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
In de ronde daarna wordt er gevraagd hoe je je ei wilt hebben (eggs benedict, hard of zacht gekookt, spiegelei, scrambled eggs of een omelet). We hadden bijna allemaal de eggs benedict.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Erg lekker :9

Stiekem zit je dan al best wel vol, maar krijg je vervolgens nog de keuze uit pancakes of wentelteefjes. Omg de wentelteefjes waren goddelijk smeuïg, met heeeerlijke crispy randjes.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Das dus nog steeds niet alles, want hierna krijg je nog een lekker yoghurtje. Heb er even geen foto van, maar was gewoon yoghurt met granola en fruit. Ik heb er nog wat honing door heen gedaan, omdat ik de honing graag wilde proeven :D Was geen slechte keus.

Dan nog keuze uit diverse friandises, er stonden heel veel dingen op de kar. Dus dit is niet alles wat ze hebben. Diverse bonbons, brownie, boterkoek, macarons, taartjes en nog meerrr, de keuze was reuze!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ondertussen vragen ze regelmatig of je nog koffie of thee wilt, of een sapje. Mag en kan allemaal, hoort allemaal bij de all in prijs van 35 euro. Snap niet hoe ze het daar van kunnen doen, hoewel er mensen naast ons zaten die maar twee rondes hebben meegepakt en toen al naar hun werk gingen :D

Ontzettend vriendelijke en leuke bediening en François zat aan de bar en vroeg ons bij het verlaten van FG nog hoe we het vonden. Wij vonden het dus te gek en gaan graag nog eens terug om de andere keuzes uit te proberen :D Plus ze hebben nog een supplementenkaart waar ook nog een aantal dingen op stonden die we graag eens proberen (de kazen bijvoorbeeld, maar er staat ook truffel, champagne, kaviaar op). We waren wel allemaal pas rond half 11 op werk haha, maar ze namen ook wel echt de tijd bij ons. Het kan wel sneller, want bij gasten na ons hadden ze het tempo wat opgevoerd.
Waar is dit dan?
  dinsdag 22 oktober 2019 @ 14:07:23 #3
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_189563283
Waar? Restaurant Pacifico
Wanneer?Afgelopen zaterdag
Wat at je? Steak
Impressie?Goed stukje vleesch
Kosten? ongeveer 25 pp incl drankjes ( met korting)
Cijfer? 8
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
pi_189563513
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 13:55 schreef Vjenne12345 het volgende:

[..]

Waar is dit dan?
Fg in Rotterdam
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_189565359
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 14:24 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

Fg in Rotterdam
Leuk dat je gaat! Kom je ook verslag doen?

Ik ga in november weer :D
pi_189565794
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 16:21 schreef Aure het volgende:

[..]

Leuk dat je gaat! Kom je ook verslag doen?

Ik ga in november weer :D
Als het niet precies hetzelfde verhaal wordt als t jouwe misschien wel :D ben benieuwd. Ben een sucker voor eggs benedict O+ dus die wil ik
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_189579920
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 16:46 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

Als het niet precies hetzelfde verhaal wordt als t jouwe misschien wel :D ben benieuwd. Ben een sucker voor eggs benedict O+ dus die wil ik
Ik ben vorige week vrijdag geweest, de roereieren waren hemels! We kregen pancake en wentelteefjes, de wentelteefjes waren ook een winnaar. Mijn tafelgenote wilde eigenlijk alleen maar proeven, omdat ze ruimte over wilde houden voor de friandises, maar die was te lekker om te laten staan. En alsnog veel friandises op :)
pi_189598032
Zooo boooh O+ ik was in mijn nopjes hoor. En wat een fijn relaxt personeel ook. Ze vertelden dat de ochtend bewust zo relaxed en laagdrempelig wordt aangepakt. Dat ze s avonds wat formeler zijn. Dit beviel me wel, ook nog even met de boss himself gekletst, die kwam even aanwaaien aan de tafel,geinig :D

Prima eten, goddelijke croissant, fijne sapjes, vers fruit, mn eggje benedict O+ (vond de hollandaise wel wat aan de zure kant). Een pancake, een toast, yoghurt (die vond ik dan weer wat plain). En daarna de *O* friandise kar *O*.

Heerlijk relaxed en tegelijkertijd tot in de puntjes verzorgd ^O^ en voor t geld hoef je het ook zeker niet te laten :o
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_189613625
Kosdadan?
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_189614408
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2019 14:15 schreef DancingPhoebe het volgende:
Kosdadan?
35¤ incl koffie/thee/sapjes _O_
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zondag 27 oktober 2019 @ 13:17:40 #11
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_189646392
Wanneer: 26-10-2019
Waar:Restaurant ML* in Haarlem,https://www.mlinhaarlem.nl/nl/restaurant/
Wat:

ML is gevestigd in de voormalige drukkerij en lettergieterij Koninklijke Joh. Enschedé. Izaak Enschedé en zijn zoon Johannes vestigden in 1703 hun drukkerij en lettergieterij in de Haarlemse binnenstad. Het bedrijf bleef daar actief tot 1992. In 2005 kreeg het een horecabestemming en werd het Stempels.
20fafa9a24be0fc054a37b3f46304e04dbfa0227.jpg?timestamp=1572172655992
Sinds 2018 is in dit fraaie, monumentale pand aan het Klokhuisplein, ML gehuisvest. Niet alleen een restaurant, maar tevens een hotel met 17 kamers en een grote bistro. De naamgevers, Mark en Liane Gratema, zijn samen met mede-eigenaar en chef-kok Kevin Kion dit nieuwe avontuur aangegaan.
ML is ooit begonnen in een klein pandje in de Lange Veerstraat in november 2004, waar wij ze al in 2005 in een eerdere recensie een Michelinster voorspelde. Na een periode van 3,5 jaar verhuisde ML naar het mooie, rijksmonument aan de Kleine Houtstraat 70, de oude bank van lening. Op 23 november 2010 kreeg ML daar zijn Michelinster.

Ook na de verhuizing heeft Restaurant ML nog zijn Michelinster behouden.
Wij bezochten dit restaurant met een mooi ruim opgezet interieur met voldoende plek tussen de tafels en leuke stillevens aan de muur.
ml-hr-67.jpg?timestamp=1572173232255

Bij binnenkomst werden wij ontvangen door serveerster Amber, die ons nog vanuit een vorige werkkring van haar herkende en vroeg of wij nog altijd verslagen schreven. :)
We begonnen met wat bruisend water en een (voor Blues half) glaasje Bodega Inurrieta, Orchidea Cuvée, Navarra, sauvignon blanc.

Al snel kwamen er een 4-tal amuses op tafel:
DSC04149.JPG?timestamp=1572173487321
Een crème van eigeel, geschaafde bloemkool en haringkaviaar.

DSC04152.JPG?timestamp=1572173559286
Appelravioli, gevuld met een mousse van Noordzeekrab.

DSC04151.JPG?timestamp=1572173647671
Een paddenstoelen bitterbal met bovenop een friszure gelei van duindoornbes.

DSC04150.JPG?timestamp=1572173721413
Kussentjes van rode biet, gel van aceto-balsamico en geschaafde balsamico.

Allemaal originele en zeer smaakvolle amuses!

Wij kozen voor het menu van de chef, waarbij je tot aan 7 gangen kunt kiezen. Wij besloten te kiezen voor 6 gangen met een bijpassend (BoB voor Blues) wijnarrangement.

Nadat er verse gebakken (gloeiend heet) brood met lekkere geklopte boter, olijfolie en zout op tafel kwam, volgde al snel
het eerste gerecht:
DSC04155.JPG?timestamp=1572174037016
Tartaar van zeebaars, omgeven met yoghurt-hangop, met radijsjes, komkommer en venkel en een krokantje van kletskop. Heerlijk!
We dronken daarbij een glas Hongaarse Tokaji, 'MÁD' Hárslevelu 2017 St Tamás. Lekker met een gelaagde zuurgraad. In de smaak hints van abrikoos en honing.

Tweede gerecht:

DSC04159.JPG?timestamp=1572174508190
Tomaatjes (rood, groen en gedroogd), umami van zeewier, stukjes zeekraal, wat takjes zeebanaan en een sausje van tomaat en basilicum. Lekker fris!
Hierbij werd door ons een Italiaanse Falanghina Vico Riviera 99 van wijnhuis Nativ gedronken.

3e gerecht:

DSC04161.JPG?timestamp=1572174764325
Stukjes kreeft met een schuimige saus, papaya, gado-gado en bedekt met een flinterdun laagje brickdeeg (lijkt op filodeeg). Heel erg lekker!
De prima begeleidende wijn was een glas Duitse Raddeck, Heilgenbaum, edition "S" Riesling.

4e gerecht:
DSC04164.JPG?timestamp=1572175273716
DSC04165.JPG?timestamp=1572175293470
24 uur in miso gemarineerde rauwe zalm met wakaméboontjes, gepofte rijst en opgediend met een kalfsbouillon.
Daarbij op een schoteltje een gefrituurde 'sushi' met een krokantje van zalm.
Voor Blues het hoogtepunt van het diner!
We kregen daarbij een glas Limburgse chardonnay 2015 van domein de Wijngaardsberg uit Ulestraten. We vonden deze wijn iets te zuur bij de Japanse smaken van de zalm.

5e gerecht:

DSC04172.JPG?timestamp=1572175700534
Een stukje mooi gegaarde (sous vide?) entrecote met een jus van spinazie en sjalot, daarbij wat nasi kuning, gelei van ponzu en kleine kolselderijbolletjes. Vooral de jus vonden wij erg lekker.
De bij dit gerecht goed passende (rode) wijn was Ceppitaio Val die Cornia 2017 uit Toscane.

6e gerecht:

DSC04176.JPG?timestamp=1572176276076
Het dessert bestond uit een lekkere frisse mix van limoen met mojito-ijs, merengue, munt en ijspareltjes van limoen.
De dessertwijn die we daarbij kregen was een fris tintelende Oostenrijkse Muscato van Regina en Günther Tribaumer.
Een lekkere frisse afsluiting van een heerlijke maaltijd!

Met de deskundige en aardige bediening door Amber en de rest van de serverende brigade en de deskundige uitleg bij alle wijnen door sommelier Tim hebben wij een topavond bij ML beleefd.
Het zou ons niet eens heel erg verbazen als er nog een keer een tweede Michelinster aan dit toprestaurant wordt toegekend.

Totale prijs voor al dit lekkers: 254 euro.

9,5/10


[ Bericht 0% gewijzigd door Lucky_Strike op 04-11-2019 16:56:41 ]
Poef.....gone! ©golfer
pi_189647492
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2019 15:07 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

35¤ incl koffie/thee/sapjes _O_
Wauwie!
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  zondag 27 oktober 2019 @ 19:47:49 #13
401485 Molo
Never feed after midnight
pi_189654205
Zo, dat ziet er geweldig uit Golfer en Blues! ^O^
Leuke post zo
Zoute user pur sang
pi_189654917
Behalve t dessert lijkt t me allemaal heerlijk! En ziet er prachtig uit.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_189654967
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2019 15:07 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

35¤ incl koffie/thee/sapjes _O_
Is t ook in t weekend? Jammer dat ik niet in/bij Rotterdam woon maar een keer in weekend zou kunnen. Moet wel goed zijn na al die geweldig positieve verhalen.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_189655735
quote:
1s.gif Op zondag 27 oktober 2019 20:14 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Is t ook in t weekend? Jammer dat ik niet in/bij Rotterdam woon maar een keer in weekend zou kunnen. Moet wel goed zijn na al die geweldig positieve verhalen.
Alleen doordeweeks helaas -O-
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zondag 27 oktober 2019 @ 21:00:02 #17
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_189656600
Waar? Raffaele's Foodbar, Deventer
Wanneer? Net
Wat at je? We deelden met z'n zessen 4 voorgerechtjes (octopus ceviche, gerookte rode biet, ingelegde makreel met wijnblad en boneless spareribs) en een heerlijke pizza tartufo. Daarna allen een pasta/risotto, voor mij spaghetti met brandy, truffel, tijm en parmezaan. Daarbij twee flessen rood en enkele aperitieven.
Impressie? Zoals altijd goed, onze favoriete go-to in Deventer
Kosten? 30-40ish pp, tikkie komt nog
Cijfer? 8.5
  zondag 27 oktober 2019 @ 21:04:17 #18
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_189656722
Dubbel
pi_189656796
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2019 20:36 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

Alleen doordeweeks helaas -O-
Dat is jammer!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 4 november 2019 @ 16:27:30 #20
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189782401
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2019 13:17 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 26-11-2019
Waar:Restaurant ML* in Haarlem,https://www.mlinhaarlem.nl/nl/restaurant/
Wat:

ML is gevestigd in de voormalige drukkerij en lettergieterij Koninklijke Joh. Enschedé. Izaak Enschedé en zijn zoon Johannes vestigden in 1703 hun drukkerij en lettergieterij in de Haarlemse binnenstad. Het bedrijf bleef daar actief tot 1992. In 2005 kreeg het een horecabestemming en werd het Stempels.
[ afbeelding ]
Sinds 2018 is in dit fraaie, monumentale pand aan het Klokhuisplein, ML gehuisvest. Niet alleen een restaurant, maar tevens een hotel met 17 kamers en een grote bistro. De naamgevers, Mark en Liane Gratema, zijn samen met mede-eigenaar en chef-kok Kevin Kion dit nieuwe avontuur aangegaan.
ML is ooit begonnen in een klein pandje in de Lange Veerstraat in november 2004, waar wij ze al in 2005 in een eerdere recensie een Michelinster voorspelde. Na een periode van 3,5 jaar verhuisde ML naar het mooie, rijksmonument aan de Kleine Houtstraat 70, de oude bank van lening. Op 23 november 2010 kreeg ML daar zijn Michelinster.

Ook na de verhuizing heeft Restaurant ML nog zijn Michelinster behouden.
Wij bezochten dit restaurant met een mooi ruim opgezet interieur met voldoende plek tussen de tafels en leuke stillevens aan de muur.
[ afbeelding ]

Bij binnenkomst werden wij ontvangen door serveerster Amber, die ons nog vanuit een vorige werkkring van haar herkende en vroeg of wij nog altijd verslagen schreven. :)
We begonnen met wat bruisend water en een (voor Blues half) glaasje Bodega Inurrieta, Orchidea Cuvée, Navarra, sauvignon blanc.

Al snel kwamen er een 4-tal amuses op tafel:
[ afbeelding ]
Een crème van eigeel, geschaafde bloemkool en haringkaviaar.

[ afbeelding ]
Appelravioli, gevuld met een mousse van Noordzeekrab.

[ afbeelding ]
Een paddenstoelen bitterbal met bovenop een friszure gelei van duindoornbes.

[ afbeelding ]
Kussentjes van rode biet, gel van aceto-balsamico en geschaafde balsamico.

Allemaal originele en zeer smaakvolle amuses!

Wij kozen voor het menu van de chef, waarbij je tot aan 7 gangen kunt kiezen. Wij besloten te kiezen voor 6 gangen met een bijpassend (BoB voor Blues) wijnarrangement.

Nadat er verse gebakken (gloeiend heet) brood met lekkere geklopte boter, olijfolie en zout op tafel kwam, volgde al snel
het eerste gerecht:
[ afbeelding ]
Tartaar van zeebaars, omgeven met yoghurt-hangop, met radijsjes, komkommer en venkel en een krokantje van kletskop. Heerlijk!
We dronken daarbij een glas Hongaarse Tokaji, 'MÁD' Hárslevelu 2017 St Tamás. Lekker met een gelaagde zuurgraad. In de smaak hints van abrikoos en honing.

Tweede gerecht:

[ afbeelding ]
Tomaatjes (rood, groen en gedroogd), umami van zeewier, stukjes zeekraal, wat takjes zeebanaan en een sausje van tomaat en basilicum. Lekker fris!
Hierbij werd door ons een Italiaanse Falanghina Vico Riviera 99 van wijnhuis Nativ gedronken.

3e gerecht:

[ afbeelding ]
Stukjes kreeft met een schuimige saus, papaya, gado-gado en bedekt met een flinterdun laagje brickdeeg (lijkt op filodeeg). Heel erg lekker!
De prima begeleidende wijn was een glas Duitse Raddeck, Heilgenbaum, edition "S" Riesling.

4e gerecht:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
24 uur in miso gemarineerde rauwe zalm met wakaméboontjes, gepofte rijst en opgediend met een kalfsbouillon.
Daarbij op een schoteltje een gefrituurde 'sushi' met een krokantje van zalm.
Voor Blues het hoogtepunt van het diner!
We kregen daarbij een glas Limburgse chardonnay 2015 van domein de Wijngaardsberg uit Ulestraten. We vonden deze wijn iets te zuur bij de Japanse smaken van de zalm.

5e gerecht:

[ afbeelding ]
Een stukje mooi gegaarde (sous vide?) entrecote met een jus van spinazie en sjalot, daarbij wat nasi kuning, gelei van ponzu en kleine kolselderijbolletjes. Vooral de jus vonden wij erg lekker.
De bij dit gerecht goed passende (rode) wijn was Ceppitaio Val die Cornia 2017 uit Toscane.

6e gerecht:

[ afbeelding ]
Het dessert bestond uit een lekkere frisse mix van limoen met mojito-ijs, merengue, munt en ijspareltjes van limoen.
De dessertwijn die we daarbij kregen was een fris tintelende Oostenrijkse Muscato van Regina en Günther Tribaumer.
Een lekkere frisse afsluiting van een heerlijke maaltijd!

Met de deskundige en aardige bediening door Amber en de rest van de serverende brigade en de deskundige uitleg bij alle wijnen door sommelier Tim hebben wij een topavond bij ML beleefd.
Het zou ons niet eens heel erg verbazen als er nog een keer een tweede Michelinster aan dit toprestaurant wordt toegekend.

Totale prijs voor al dit lekkers: 254 euro.

9,5/10

dat is zeker value, 1 opmerking, je datum klopt niet :)
  maandag 4 november 2019 @ 16:30:10 #21
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_189782442
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 16:27 schreef Tarado het volgende:

dat is zeker value, 1 opmerking, je datum klopt niet :)
Klopt. Moet natuurlijk 26-10-2019 zijn. Maar kan ik niet meer wijzigen. Moet een modje even doen.
Poef.....gone! ©golfer
  PR en moderator maandag 4 november 2019 @ 16:57:22 #22
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_189782872
quote:
14s.gif Op maandag 4 november 2019 16:30 schreef golfer het volgende:

[..]

Klopt. Moet natuurlijk 26-10-2019 zijn. Maar kan ik niet meer wijzigen. Moet een modje even doen.
Geregeld.

Ik ben overigens niet vergeten dat het topic met de reviewlijst nog bijgewerkt moet worden.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_189784747
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2019 20:36 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

Alleen doordeweeks helaas -O-
Ik ga woensdag! Nu al trek in!
Be brave. Be kind.
pi_189784808
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 18:59 schreef Esje-lief het volgende:

[..]

Ik ga woensdag! Nu al trek in!
*O* enjoy
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_189785100
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 16:27 schreef Tarado het volgende:

[..]

dat is zeker value, 1 opmerking, je datum klopt niet :)
Ohhhh Golfer verzint recensies op data in de toekomst bij restaurants waar hij nog helemaal niet kan zijn geweest!!! We worden besodemieterd :(
Mijn foto's op Flickr!
Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_189786264
quote:
1s.gif Op maandag 4 november 2019 19:21 schreef Gripper het volgende:

[..]

Ohhhh Golfer verzint recensies op data in de toekomst bij restaurants waar hij nog helemaal niet kan zijn geweest!!! We worden besodemieterd :(
_O-
  maandag 4 november 2019 @ 20:25:35 #27
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_189786480
Ik ga nog even verder acclimatiseren met een sigaar. :7
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 4 november 2019 @ 23:20:51 #28
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_189789529
quote:
12s.gif Op maandag 4 november 2019 20:25 schreef golfer het volgende:
Ik ga nog even verder acclimatiseren met een sigaar. :7
_O-
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_189794022
Geef toe, het was ook supergrappig dat uitgerekend jij altijd op ieder detail van Iwanius' recensies zat te letten Golfer :D

Ik heb net gereserveerd voor volgende week donderdag bij de Gieser Wildemann ( * ) in Noordeloos !
Vlakbij ons, en we zijn al een tijdje bezig met restaurants in de kleinere dorpen in onze omgeving te verkennen. Deze moest er ook maar eens aan geloven. Zeker nadat er in de Lekker weer lovende woorden stonden over hun steevaste kwaliteit.
Mijn foto's op Flickr!
Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  Moderator vrijdag 15 november 2019 @ 14:38:40 #30
217702 crew  Lonaa
hef 't goedwies kapot
pi_189954439
Zo, het reviewtopic is weer bijgewerkt. :)

Ik ga morgen eten bij Sapori in Enschede, als ik er aan denk schiet ik een kiekje en typ ik zondag even mijn belevingen. :)
But you carry on in pictures and in song
And the unmade bed you slept in
Where I laid you down to rest one last time
Goodbye, dear friend, goodbye, dear friend.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')