abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 17 oktober 2019 @ 09:15:03 #1
385501 Nikonlover
KLB aandachtshoer 2013
pi_189477746
registreer om deze reclame te verbergen
MartijnKlungel twitterde op dinsdag 15-10-2019 om 23:52:23 Alle ingangen naar het Binnenhof zijn vannacht al geblokkeerd door politiebusjes. Boeren willen morgen naar het Binnenhof, maar dat mag niet van minister Grapperhaus. Ook @rtvnoord volgt het #boerenprotest in Den Haag. https://t.co/qU2Sq2dWCw reageer retweet
EG821wHXkAA4PZy?format=jpg&name=large

quote:
Protesterende boeren gaan woensdag in ochtendspits op pad: grote problemen verwacht

De protesterende boeren die woensdag het Binnenhof in Den Haag willen gaan bezetten, zullen vermoedelijk in de ochtendspits voor grote problemen op wegen in het hele land zorgen. Ze hebben afgesproken om 09.00 uur bij het RIVM in Bilthoven en rijden daarna door naar Den Haag. Er doen naar verwachting duizenden boeren mee.

De actiegroep Farmers Defence Force heeft de planning voor het protest van woensdag 16 oktober vandaag bekendgemaakt. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu is eerst aan de beurt. Daar willen de boeren om 09.00 uur al zijn. ,,De Rijksdienst die met schimmige methodes en uitkomsten ons als grootste vervuiler heeft aangewezen'', staat in het programma.

Daarna rijden de 'trekkers, bussen en auto's' naar Den Haag met verschillende eisen: ,,eerst onafhankelijke metingen en pas daarna maatregelen. Geen eliminatie van boerenbedrijven, geen inbreuk op grondrechten.'' De Farmers Defence Force zegt te verwachten dat premier Rutte en landbouwminister Schouten de actievoerders woensdag aanhoren.

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.7

De plannen laten zien dat de boeren al vroeg op pad gaan. Dat zal opnieuw zorgen voor grote drukte op de Nederlandse wegen. Tijdens het protest van 1 oktober zorgden de boeren ook al voor ellenlange files.

De actie van komende woensdag, waar naar verwachting duizenden boeren aan mee zullen doen en die groter moet worden dan de boerenactie van vorige week, wordt gehouden uit protest tegen de kabinetsbesluiten. De boeren willen niet weggesaneerd worden en eisen onder meer een betere vergoeding voor nertsenfokkerijen die over enkele jaren verboden worden.

Ontbijt
Een delegatie van actievoerders blijft in Den Haag. Donderdag wil de actiegroep daar ontbijt klaarzetten voor burgers, om het 'ongemak' dat de demonstraties met zich mee hebben gebracht, te verzachten. Het moet een ontbijt worden met in Nederland geproduceerde producten. Die middag zullen de boeren die overnacht hebben in Den Haag ook nog een tocht maken langs verschillende rijksgebouwen in de stad, maakte actieleider Mark van den Oever van actiegroep Farmers Defence Force vanmiddag bekend.

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

https://www.ad.nl/binnenl(...)n-verwacht~a5cd1fe3/
quote:
Provincies zwichten voor boerenprotest: geen nieuwe stikstofregels voor boeren

Nadat Drenthe en Overijssel de regels geheel introkken, schortte Gelderland de invoering voorlopig op. In Groningen en Flevoland houdt het bestuur voet bij stuk.

web-1410binprovinciehuisgroningenjpg.jpg

Meerdere provinciebesturen hebben maandag besloten af te zien van de invoering van nieuwe stikstofregels. Drenthe en Overijssel schrapten de regels voor boeren, net als Friesland vorige week al deed. Gelderland schortte invoering ervan voorlopig op. Dit onder druk van demonstrerende boeren, die maandag met tractoren richting de provinciehuizen zijn getrokken. Groningen en Flevoland houden ondanks de protesten vast aan de gemaakte afspraken.

De Groningse gedeputeerde Henk Staghouwer (ChristenUnie) zei maandagavond in een persconferentie dat het provinciebestuur voet bij stuk houdt en geen uitzonderingen maakt in de nieuwe stikstofregels. ,,Vier andere provincies hebben een andere keuze gemaakt. Wij hebben gemeend daaraan vast te moeten houden." Staghouwer zei vanaf morgen met de landbouwsector en het Rijk in gesprek te gaan over een oplossing.

Eerder op de dag was de binnenstad van Groningen het toneel van grimmig protest. Demonstrerende boeren belaagden agenten met hooi en reden betonnen paaltjes omver. Een tractor reed door een afzetting bij de Vismarkt - fietsers en voorbijgangers konden hem ternauwernood ontwijken. En boer werd gearresteerd nadat hij met zijn tractor geprobeerd zou hebben op een politiepaard in te rijden.

Bij het provinciehuis moesten agenten met wapenstokken de menigte bij de deur weg houden. De honderden boeren daar eisten het schrappen van de stikstofregels, en dreigden de deur uit het provinciehuis te rammen - een trekker vlak voor de ingang van het provinciehuis zette hun dreigement kracht bij. Toen er om 16.30 uur nog geen conclusie was, reed de tractor de deur van het provinciehuis er daadwerkelijk uit. Agenten konden voorkomen dat de menigte naar binnen drong, zo is te zien op beelden van RTV Noord.

Koepelorganisatie LTO Noord, dat de demonstratie organiseerde, keurt de actie af en vraagt leden terug naar huis te gaan.

Drenthe, Overijssel en Gelderland
In andere provincies ging het provinciebestuur wel overstag. De Drentse gedeputeerde Henk Jumelet (CDA) zei maandagmiddag tegenover zo'n duizend boeren, die zich hadden verzameld bij het provinciehuis in Assen, dat de maatregelen worden ingetrokken. ,,Wij hebben goed geluisterd en geconstateerd dat we hetzelfde bedoelen", zei Jumelet. ,,We gaan samen terug en trekken in."

Eerder op de dag zei Jumelet nog dat de maatregelen zouden worden uitgesteld. ,,Daarmee zijn de beleidsregels van tafel tot er iets beters ligt." Later werd hij stelliger in zijn bewoordingen. Ook in Overijssel werden de stikstofregels voor boeren helemaal ingetrokken.

In Gelderland is de invoering van de maatregelen voorlopig opgeschort, in elk geval tot de collegevergadering van volgende week. Een woordvoerder laat weten dat het provinciebestuur in overleg gaat om de maatregelen ,,die voor agrarirs gelden niet of nog niet in te laten gaan".

Friesland al overstag
Vrijdag trokken enkele tientallen boeren voor een demonstratie naar Leeuwarden. Daar kregen zij van gedeputeerde Johannes Kramer (FNP) te horen dat het nieuwe stikstofbeleid wordt ingetrokken.

Het intrekken of opschorten van de invoering van nieuwe stikstofregels betekent dat er voorlopig geen nieuwe vergunningen kunnen worden afgegeven aan boerenbedrijven. Door een verstrekkend besluit van de Raad van State mogen alleen stikstof-uitstotende uitbreidingen van bedrijven volgen als die uitstoot elders wordt gecompenseerd.

Boeren vinden dat zij onevenredig hard worden getroffen door de maatregelen. Maandag zorgen demonstrerende boeren in delen van het land voor verkeersopstoppingen. Behalve naar Assen en Groningen trokken zij op tractoren naar de provinciehuizen in onder meer Haarlem, Den Haag, Zwolle en Arnhem.

https://www.nrc.nl/nieuws(...)erenprotest-a3976663


(illegale zender)
Ik ben een Nikon :-)
  donderdag 17 oktober 2019 @ 09:21:52 #2
15746 daNpy
Marathon Coup
pi_189477783
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 09:11 schreef Airbus89 het volgende:

[..]

Hij heeft onder andere een ''bedrijfswagen'' gekocht van die subsidie (lees: een Audi A8)
Bron?

Als je in aanmerking komt voor subsidie heb je al genvesteerd. Voor een warmtepomp krijgt de burger ca 15% subsidie. Reken nu eens terug hoeveel die boer zelf heeft genvesteerd in zijn eigen bedrijf om 150k subsidie te krijgen als dat ook ca 15% zou zijn.
Benzin im Blut.
Adrenalin im Tank.
Stroh in der Birne.
  donderdag 17 oktober 2019 @ 09:26:40 #3
385501 Nikonlover
KLB aandachtshoer 2013
pi_189477822
Mooie actie :) :) :) :) :) :) :)

quote:
Boerenprotest: eerst goedmaakontbijt voor Hagenaars, daarna weer actie

2048x1152.jpg

Tientallen actievoerende boeren hebben de nacht doorgebracht op het Malieveld in Den Haag. Ze zijn blijven hangen na de grote demonstratie van gisteren. Sommige boeren bleven voor de gezelligheid, anderen gaan vandaag verder met hun actie tegen de stikstofmaatregelen. De Tweede Kamer debatteert daar vandaag over met minister Schouten van Landbouw.

Na het boerenprotest van duizenden agrarirs gingen gisteravond de meesten van hen weer terug naar hun boerderij. Voor de achterblijvers was er nog een afterparty, die tot in de kleine uurtjes doorging. De gevolgen daarvan zijn vanochtend nog merkbaar. "Ik ben een paar mensen tegengekomen die nauwelijks aanspreekbaar waren", vertelt verslaggever Roel Pauw.

Geen koffiezetapparaat
De boeren hadden met tentjes en caravans een provisorisch kampement opgeslagen. Als ze zich zouden gedragen, was dat geen probleem, had de gemeente vooraf gezegd. Sommigen probeerden in hun trekker te overnachten.

"We vonden de trekker in eerste instantie een goede plek om te slapen", vertelt een jonge boer. "Dat hebben we twee uur volgehouden, maar daarna zijn we toch maar tussen de jongens in de caravan gaan liggen." Over het blikje energiedrank in zijn hand: "Je moet toch een ontbijtje hebben. Ik heb geen koffiezetapparaat bij me in de trekker."

2048x1152.jpg

Nog een dagje actie tegen de stikstofregels zien ze na een natte afterparty niet zitten. "We zijn gisteravond allemaal zeiknat geregend, dus ondertussen hebben we wel weer zin om thuis bij de kachel te zitten." Thuis is voor hem in Ede, over binnenwegen een paar uur rijden.

Ontbijt met shoarma
De boeren die vandaag wel doorgaan met hun actie ontbijten bij de Hofvijver, waar ook belangstellende Hagenaars bij mogen aanschuiven. Op het menu staan behalve kaas en brood ook shoarma. Er is genoeg te eten voor 5000 man, zei organisatie Farmers Defence Force.

2048x1152.jpg

2048x1152.jpg

2048x1152.jpg

2048x1152.jpg

https://nos.nl/artikel/23(...)arna-weer-actie.html
Ik ben een Nikon :-)
  donderdag 17 oktober 2019 @ 09:41:54 #4
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189477958
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Landbouweconoom: 'Landbouwsubsidie is geen gratis geld'
Het protest van boeren maakt veel los. Boeren en hun medestanders voelen zich in de steek gelaten door de overheid. Critici zeggen dat ze niet moeten klagen. Ze zouden aan de subsidiekraan liggen. Op social media gaat het er stevig aan toe.
Geschreven door
Egbert Minnema Egbert Minnema
Datajournalist en redacteur

Maar hoe zit het precies met die landbouw subsidies? RTV Noord zocht het voor je uit.
De cijfers

In 2018 is ruim 73 miljoen euro aan Europese landbouwsubsidies uitgekeerd aan ruim 2400 Groningse bedrijven. Dat blijkt uit gegevens van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Het grootste deel, bijna 45 miljoen bestaat uit de zogenoemde basisbetalingsregeling. Dit is een standaard bedrag per hectare grond dat agrarische bedrijven krijgen om hun werk mee te kunnen doen. Vorig jaar was dat 267,34 euro per hectare.

Naast deze basisregeling bestaan er ook subsidies voor onder meer jonge boeren en milieuvriendelijke doeleinden.

De kern van het landbouwbeleid was dat Europa zelfvoorzienend werd
Petra Berkhout - landbouweconoom Wageningen Universiteit

Ontstaan

De geschiedenis van deze Europese landbouwsubsidies gaat terug tot in de jaren '60 van de vorige eeuw, legt landbouweconoom Petra Berkhout van de Wageningen University and Research uit.

'Een van de grondleggers van dit Europese beleid was de Nederlandse commissaris Sicco Mansholt. Hij had in de Tweede Wereldoorlog de hongerwinter meegemaakt, en dacht naast 'nooit meer oorlog' ook 'nooit meer honger'. De kern van zijn beleid was om te zorgen dat de EU zelfvoorzienend werd op het gebied van voedselproductie.'
Kunstmatige hoog

Tot en met de jaren '80 werden de prijzen van in Europa geproduceerd voedsel kunstmatig hoog gehouden. Dit was om bedrijven in Europese landen te stimuleren voedsel te gaan verbouwen.

Berkhout: 'Dit beleid werkte vooral goed toen er minder voedsel werd geproduceerd dan we in Europa nodig hadden. Daardoor moest er ook nog voedsel van buiten Europa gemporteerd worden. Op al dat voedsel werden importheffingen ingesteld. Daardoor kon het voedsel van buiten Europa voor dezelfde prijs verkocht worden als voedsel dat hier geproduceerd werd.'
Omslag

Dit beleid was succesvol en zorgde dat er steeds meer voedsel werd geproduceerd in Europa. 'Zoveel zelfs dat Europa uiteindelijk meer voedsel produceerde dan haar inwoners nodig hadden. Daardoor werd de Europese Unie ineens exporteur van voedsel.'

Maar met kunstmatig hoge prijzen is het volgens Berkhout lastig om voedsel buiten Europa te verkopen. 'Op de wereldmarkt lagen de prijzen namelijk lager. Daar waren dus exportsubsidies voor nodig. Maar dat werd zo enorm duur dat het beleid in de jaren '80 is aangepast.'
Compenseren

Kortom, het kunstmatig hoog houden van de prijzen kwam te vervallen. Berkhout: 'De inkomens van boeren liep daardoor ook terug. Om de boeren te compenseren kwamen er toeslagen per hectare voor in de plaats.' Dit zijn dan de zogenoemde basisbetalingsregelingen.

Volgens Berkhout kunnen dat behoorlijke bedragen zijn. In Groningen wordt er per bedrijf gemiddeld zo'n 18.800 euro aan basissubsidies uitgekeerd. Daar zitten onderlinge verschillen in, zoals uit onderstaande tabel blijkt.

Subsidies in 2018 aantal bedrijven
minder dan 10.000,- 786
tussen 10.000,- en 20.000,- 774
tussen 20.000,- en 50.000,- 707
meer dan 50.000,- euro 113
Bron: RVO

Subsidie-infuus?

Er wordt wel beweerd dat deze basissubsidies gratis geld zijn voor bedrijven, maar dat is volgens Berkhout niet waar. 'Zeg dat nooit tegen een boer. Uiteindelijk moet een bedrijf wel allerlei eisen voldoen wat betreft aan vergroening, milieubescherming, gezondheid en dierenbescherming. Heb je dat niet op orde, dan kun je worden gekort op de basissubsidie.'

Daarnaast blijkt uit ramingen van de Wageningen Universiteit over 2018 dat de gemiddelde opbrengt van bijvoorbeeld een akkerbouwbedrijf voor 9 procent uit subsidies en inkomenstoeslagen bestaat. Voor melkveebedrijven is dit 6 procent.
'Niet direct in zakken van boeren'

Een ander misverstand is volgens Berkhout dat deze subsidies direct in de zakken van de boeren verdwijnt. 'Zoals het technisch heet: deze subsidies vloeien voor een groot deel weg naar productiefactoren.' Dat betekent dat deze subsidies zorgen dat vooral grond meer waard wordt. 'Je kunt het vergelijken met de hypotheekaftrek, die er ook voor zorgt dat huizen duurder zijn dan zonder die aftrek,' legt Berkhout uit.

Ook zorgen de subsidies dat de prijzen van voedsel omlaag gaan. 'Want de prijs komt nu op een internationale markt tot stand, en niet meer op een afgeschermde EU-markt.'

Idealiter profiteert de consument daardoor uiteindelijk ook van de subsidies. Maar dat is, vanwege de vele spelers tussen de boer en de consument volgens Berkhout lang niet altijd te merken.
https://www.rtvnoord.nl/n(...)-is-geen-gratis-geld
pi_189478092
Smerig gebakken eitje gespot; maak de pan eens schoon :r
pi_189478103
quote:
14s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 09:41 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Goede post voor al die 'huuu maar ze krijgen subsidie'-schreeuwers hier.
Nait Soezn Moar Broezn
  donderdag 17 oktober 2019 @ 09:57:24 #7
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189478106
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 09:55 schreef Frozen-assassin het volgende:
Smerig gebakken eitje gespot; maak de pan eens schoon :r
Speciaal voor jou liggen er ook komkommers
  donderdag 17 oktober 2019 @ 10:02:15 #8
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_189478181
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 09:55 schreef Frozen-assassin het volgende:
Smerig gebakken eitje gespot; maak de pan eens schoon :r
Komt door het spek, zal vast schoon zijn.
  donderdag 17 oktober 2019 @ 10:03:24 #9
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189478200
quote:
Boeren bieden ontbijt aan in Den Haag: 'Ik ben blij dat we straks weer Groninger lucht inademen'
Zo'n 25 Groningse boeren hebben, samen met een paar honderd collega's, de nacht doorgebracht op het Malieveld in Den Haag.

'Ik ben wel een beetje brak', zegt melkveehouder Roel Heemstra uit Niekerk. 'Ik ben blij dat we straks weer de Groninger lucht inademen.'
Ontbijt

De boeren bieden donderdagochtend bij de Hofvijver een ontbijt aan de inwoners van Den Haag aan 'om het ongemak dat de demonstraties ongetwijfeld hebben opgeleverd, enigszins te verzachten'.

'Dat ontbijt wordt gewoon gezellig', denkt Heemstra. 'Wij hebben in ieder geval wel trek', lacht hij. 'We bieden het aan, maar we zitten er zelf natuurlijk ook bij te snoepen.'

Er zijn ongeveer twintig kraampjes met eieren, worst, kaas, sinaasappelsap, brood en zelfs shoarma. Sommige Hagenaars steken een worst en een fles sap in hun tas, anderen halen een hele doos etenswaren en regelen zo alvast de bedrijfslunch. Ook de koffie vindt gretig aftrek.
Tour de Boer

Na het ontbijt willen de boeren een 'Tour de Boer' houden langs diverse ministeries. Volgens protestleider Sieta van Keimpema van de Farmers Defence Force mogen de boeren dat echter niet doen met de tractor. 'Dat is echt jammer, want we wilden daarna met elkaar gelijk de stad uit rijden. Nu moet iedereen afzonderlijk met zijn trekker de stad uit en dan is de kans dat het een puinhoop wordt juist groter.' De politie overlegt nu met de boeren wat er mogelijk is.

In de stad zijn opnieuw veel agenten aanwezig met politieauto's en ME-busjes. Ook worden weer legertrucks ingezet. De boeren zijn daar niet blij mee. 'De inzet is heel groot en provocerend', aldus Van Keimpema
.https://www.rtvnoord.nl/n(...)inger-lucht-inademen
pi_189478208
Wij mogen Turken niet. Wij laten PVV spreken op onze boerenrally. En nu aan de shoarma ontbijt. :')
  donderdag 17 oktober 2019 @ 10:05:39 #11
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189478228
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:04 schreef Atak het volgende:
Wij mogen Turken niet. Wij laten PVV spreken op onze boerenrally. En nu aan de shoarma ontbijt. :')
Kuzu had ook mogen spreken hoor.. |:)
pi_189478239
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:04 schreef Atak het volgende:
Wij mogen Turken niet. Wij laten PVV spreken op onze boerenrally. En nu aan de shoarma ontbijt. :')
Niet snappen dat dit standaard kost is als boeren samen een nacht doorhalen :')
Nait Soezn Moar Broezn
pi_189478260
Hoor weer flink veel sirenes.
pi_189478286
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:04 schreef Atak het volgende:
Wij mogen Turken niet. Wij laten PVV spreken op onze boerenrally. En nu aan de shoarma ontbijt. :')
Is toch van varkensvlees.
  donderdag 17 oktober 2019 @ 10:09:06 #15
78680 Nielsch
zie signature
pi_189478289
We gaan blijven zo lang als het moet! Oh shit regen...
zie ondertitel
  donderdag 17 oktober 2019 @ 10:11:13 #16
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189478314
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:09 schreef Nielsch het volgende:
We gaan blijven komen zo lang als het moet!
Fixed
  donderdag 17 oktober 2019 @ 10:11:52 #17
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189478323
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:07 schreef bitterbal het volgende:
Hoor weer flink veel sirenes.
Je ze zullen wel weer van alles op hun manier moeten regelen... :s)
  Eindredactie Games donderdag 17 oktober 2019 @ 10:14:51 #18
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189478361
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 08:53 schreef daNpy het volgende:

[..]

Wat is hier nu de relevantie van?

Hij heeft subsidie gekregen omdat
a) hij een grote investering gedaan (van een paar ton of meer) heeft in zijn bedrijf en daar een subsidie voor kreeg volgens de geldende regelingen

Wel zijn handje ophouden voor staatssteun, maar als de geldende regelingen niet in zijn voordeel zijn, dan wordt ie WOEST.

_O_ _O_
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  Eindredactie Games donderdag 17 oktober 2019 @ 10:15:25 #19
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189478366
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:09 schreef Nielsch het volgende:
We gaan blijven zo lang als het moet! Oh shit regen...
ja en het bier was op
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  donderdag 17 oktober 2019 @ 10:20:11 #20
78680 Nielsch
zie signature
pi_189478418
quote:
4s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:15 schreef Oscar. het volgende:

[..]

ja en het bier was op
Dat is wel kut
zie ondertitel
pi_189478435
Lachwekkend om te zien hoe sommige users hier toch iets negatiefs kunnen maken van dat ontbijt.
pi_189478448
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 09:21 schreef daNpy het volgende:

[..]


Als je in aanmerking komt voor subsidie heb je al genvesteerd.
Onwaar. Lang niet alle subsidies werken zo.
pi_189478461
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:09 schreef Nielsch het volgende:
We gaan blijven zo lang als het moet! Oh shit regen...
Ja... en dan roepen dat zij weten hoe de natuur in elkaar zit omdat ze midden in de natuur staan.
(spercieboontjes natuur noemen :) )
Klier? Ik? Kijk lekker naar je zelf !
  donderdag 17 oktober 2019 @ 10:25:42 #24
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189478485
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:07 schreef bitterbal het volgende:
Hoor weer flink veel sirenes.
Heb je al ontbeten trouwens? :7
pi_189478507
quote:
14s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:25 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Heb je al ontbeten trouwens? :7
Nee. Zag net foto's. Wel super leuk zo maar eet wel thuis mijn boterham :P

Hoop dat ze snel weer terugkomen. O+

Misschien kunnen ze volgende keer een paar dagen achter elkaar blijven :P
pi_189478523
Dan zie je maar dat ze zoveel kunnen ontregelen zonder grote incidenten. En dan heb je die demo gisteren van de Koerden wat veel kleiner is en dan toch nog weet de boel te verstieren.
  donderdag 17 oktober 2019 @ 10:29:00 #27
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189478538
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:27 schreef bitterbal het volgende:

[..]

Nee. Zag net foto's. Wel super leuk zo maar eet wel thuis mijn boterham :P

Hoop dat ze snel weer terugkomen. O+

Misschien kunnen ze volgende keer een paar dagen achter elkaar blijven :P
Wie weet.. ze komen vast snel terug... :Y

nk1AZmQ.jpg
  donderdag 17 oktober 2019 @ 10:33:13 #29
385501 Nikonlover
KLB aandachtshoer 2013
pi_189478600
quote:
Dit was van het protest op 1 oktober
Ik ben een Nikon :-)
pi_189478606
quote:
6s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:33 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Dit was van het protest op 1 oktober
Oh! My bad sorry! |:(
pi_189478628
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 09:55 schreef Frozen-assassin het volgende:
Smerig gebakken eitje gespot; maak de pan eens schoon :r
En dan ook aankomen met van dat veel te donker geverfde bruin fabrieksbrood en cheapo witte bolletjes. _O- Maar de consument moet wel allemaal dure ecologische lokale producten kopen hoor.
Het boeit me niet wat jullie zeggen jongens, maar volgens mij ga ik me veel beter voelen als ik leave. Boeit me verder ook niet hoor. _O- Ik lach er alleen maar om. :')
  donderdag 17 oktober 2019 @ 10:37:16 #32
309164 Woelwater
oranje-blanje-bleu
pi_189478645
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:36 schreef Chia het volgende:

[..]

En dan ook aankomen met van dat veel te donker geverfde bruin fabrieksbrood en cheapo witte bolletjes. _O- Maar de consument moet wel allemaal dure ecologische lokale producten kopen hoor.
Waarschijnlijk kregen ze voor dat ontbijt geen subsidie :+
  donderdag 17 oktober 2019 @ 10:42:17 #33
385501 Nikonlover
KLB aandachtshoer 2013
pi_189478688
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:33 schreef TomStall het volgende:

[..]

Oh! My bad sorry! |:(
Maakt niet uit :P :)
Ik ben een Nikon :-)
  donderdag 17 oktober 2019 @ 10:42:30 #34
385501 Nikonlover
KLB aandachtshoer 2013
pi_189478691
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:36 schreef Chia het volgende:

[..]

En dan ook aankomen met van dat veel te donker geverfde bruin fabrieksbrood en cheapo witte bolletjes. _O- Maar de consument moet wel allemaal dure ecologische lokale producten kopen hoor.
Het gaat toch om het gebaar ;)
Ik ben een Nikon :-)
pi_189478701
quote:
6s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:42 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Het gaat toch om het gebaar ;)
Inderdaad en het is een hypocriet gebaar. ;)
Het boeit me niet wat jullie zeggen jongens, maar volgens mij ga ik me veel beter voelen als ik leave. Boeit me verder ook niet hoor. _O- Ik lach er alleen maar om. :')
pi_189478707
Wat een afgunst, negativiteit en vooringenomenheid in dit topic.

Spijkers op laag water zoeken ook steeds, 'oeh, dat bolletje komt van de supermarkt.'

Man man man.
pi_189478714
En ook hypocriet om klimaatpubers wel hard aan te pakken vanwege een Mac Donalds bezoek, maar het bij volwassen kerels af te doen met 'ja maar het is zo lief bedoeld'. _O-
Het boeit me niet wat jullie zeggen jongens, maar volgens mij ga ik me veel beter voelen als ik leave. Boeit me verder ook niet hoor. _O- Ik lach er alleen maar om. :')
pi_189478721
Dit is helaas een goede representatie van de realiteit, inclusief dit topic.
Het boeit me niet wat jullie zeggen jongens, maar volgens mij ga ik me veel beter voelen als ik leave. Boeit me verder ook niet hoor. _O- Ik lach er alleen maar om. :')
pi_189478768
quote:
14s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:44 schreef Chia het volgende:
Dit is helaas een goede representatie van de realiteit, inclusief dit topic.

Heb dit met verbazing gekeken...
  donderdag 17 oktober 2019 @ 10:54:55 #40
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189478851
quote:
14s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:44 schreef Chia het volgende:
Dit is helaas een goede representatie van de realiteit, inclusief dit topic.

Dit soort "interviews"
En daar heb je dan jaren voor moeten studeren.. Nee dan heb je het gemaakt in je leven hoor..
_O-

Knipknipknipknip
  Eindredactie Games donderdag 17 oktober 2019 @ 10:55:45 #41
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189478857
quote:
14s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:54 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Dit soort "interviews"
En daar heb je dan jaren voor moeten studeren.. Nee dan heb je het gemaakt in je leven hoor..
_O-
En de rest zijn acteurs zeker _O_
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_189478877
Nah het is gewoon dom.

Hoe kan je in dezelfde vraag de boeren steunen en dan bij de klimaatactivisten ineens zeggen dat het niet kan en dat ze de burger lastig vallen met hun blokkades.

:{
  donderdag 17 oktober 2019 @ 10:57:44 #43
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189478879
quote:
4s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:55 schreef Oscar. het volgende:

[..]

En de rest zijn acteurs zeker _O_
Als ik maar genoeg knip kan ik jou ook alles laten zeggen...

Ken je die liedjes van trump niet waarin ze overal een woordje of een deel daarvan gebruiken?
"Ja maar hij heeft het gezegd" !1einz!
  donderdag 17 oktober 2019 @ 10:59:21 #44
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189478890
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:57 schreef bitterbal het volgende:
Nah het is gewoon dom.

Hoe kan je in dezelfde vraag de boeren steunen en dan bij de klimaatactivisten ineens zeggen dat het niet kan en dat ze de burger lastig vallen met hun blokkades.

:{
Het is niet dezelfde vraag.. het is een lang sturend gesprek en dan knippen ze er exact uit wat nodig is..
Zo gaan al die sociale "onderzoeken" van dat soort youtubers
  donderdag 17 oktober 2019 @ 11:00:12 #45
385501 Nikonlover
KLB aandachtshoer 2013
pi_189478902
Ik ben een Nikon :-)
pi_189478909
quote:
14s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:59 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Het is niet dezelfde vraag.. het is een lang sturend gesprek en dan knippen ze er exact uit wat nodig is..
Zo gaan al die sociale "onderzoeken" van dat soort youtubers
Oh ik kan mij best voorstellen dat mensen echt zo denken. Maar geloof dat de meeste mensen in dat filmpje ook wat ouder waren. Het klimaat is wel iets meer belangrijk voor jonge mensen.
  donderdag 17 oktober 2019 @ 11:01:56 #48
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189478919
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 11:00 schreef bitterbal het volgende:

[..]

Oh ik kan mij best voorstellen dat mensen echt zo denken. Maar geloof dat de meeste mensen in dat filmpje ook wat ouder waren. Het klimaat is wel iets meer belangrijk voor jonge mensen.
Dat kan ook best maar je ziet van mijlen ver hoe dit soort filmpjes tot stand komen..
  Eindredactie Games donderdag 17 oktober 2019 @ 11:07:14 #49
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189478967
quote:
14s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:57 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Als ik maar genoeg knip kan ik jou ook alles laten zeggen...

Ken je die liedjes van trump niet waarin ze overal een woordje of een deel daarvan gebruiken?
"Ja maar hij heeft het gezegd" !1einz!
En de boeren zijn ook naar het maaiveld getrokken voor 100 euro _O_
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_189478973
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 10:36 schreef Chia het volgende:

[..]

En dan ook aankomen met van dat veel te donker geverfde bruin fabrieksbrood en cheapo witte bolletjes. _O- Maar de consument moet wel allemaal dure ecologische lokale producten kopen hoor.
Het is toch geen bakkersprotest?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')