abonnement Unibet Coolblue
pi_189219208
Volgens mij gaan er heel veel oude legkippen naar Afrika omdat ze wat taaiig zijn maar daar maken ze er nog wat lekkers van. Dus geen kip meer voor Afrika.
pi_189219270
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 22:37 schreef thedeedster het volgende:

[..]

Mensen moeten gewoon kappen met de gedachte dat alles wat men in Amerika vindt, maatgevend is.
Mja, laat ik het zo zeggen.

Mensen zeuren over van alles. Soms terecht, soms onterecht.

Maar de huidige staat van zaken maakt het zo, dat het hele terecht/niet terecht gebeuren er niet meer toe lijkt te doen. Men gaat 100% uit van z'n eigen gelijk, en flikkert zonder problemen alle nuance en context uit het raam. En alles en iedereen van het "niet eens" kamp is per direct een verrader van de hoogste orde, waarbij zowat elk middel gerechtvaardigd lijkt te zijn om de tegenstander buiten spel te zetten.

Deze huidige staat van zaken is maatgevend geworden, omdat men keer op keer maar toe blijft geven aan het minste geringste gezeur die tegen de politiek incorrecte wind in gaat.

Oftewel, men moet maar eens kappen met dat automatische meebuigen van elk stukje contextloos en nuanceloos gezeur.
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_189219691
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 22:52 schreef Joppy het volgende:

[..]

Veehouderij is de grootste bron van ammoniakuitstoot. Dat is gezien de herkomst van deze vebinding niet meer dan logisch, deze ontstaat ondere andere in mest. Echter wordt ammoniak en andere organische stikstofverbindingen op een hoop gegooid met stikstofoxiden. Een anorganische verbinding met een geheel andere herkomst, nl verbrandingsmotoren of andere hoge temperatuurprocessen.
In die 40% stikstofdepositie van de landbouw zit ook een heel deel organische stikstof die noodzakelijk is voor bemesting, iets waar je NOx niet kan gebruiken.
Bedankt voor verduidelijking. Mijn scheikunde is niet meer wat het geweest is :D
Steun ook gewone en weldenkende Nederlanders. Help mee de klimaatmaffia en globalisten bestaand uit slinkse media, pseudo-wetenschappers, indoctrinerende leraren, corrupte politici, elite, NGO's, VN, banken en multinationals te stoppen.
pi_189219897
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 23:21 schreef vouwdeurtje het volgende:

[..]

Bedankt voor verduidelijking. Mijn scheikunde is niet meer wat het geweest is :D
Ter aanvulling, ammoniak e.d. zijn met waterstofverbindingen (NHx) en stikstofoxiden zijn met zuurstof (NOx). De stikstof die in lucht zit is gewoon stikstofgas (N2)
pi_189219910
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 21:59 schreef wawowiewa het volgende:

[..]

Heb geen idee over welke superfood korrels je het hebt
Je bedoelt dat veevoer ? die soja en mais wat ze aan koeien geven ,een dier wat gras hoort te eten ? Ja daar heb je een goed punt, dat is gewoon dieren mishandeling die koeien worden daar ziek van en dan krijg je pus in de melk dat klopt ja slechte zaak zouden ze moeten verbieden
Nee, joh die vieze zaadjes waarmee jij je voeding verrijkt.
  dinsdag 1 oktober 2019 @ 23:40:16 #56
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189220112
Echt hè |:( Zie filmpje:

ManustheCaptain twitterde op dinsdag 01-10-2019 om 23:35:29 Jesse Klaver:'Ik ben hier om te vertellen welke kant we met Nederland op MOETEN.Dat vertel ik aan mensen die het er mee eens zijn en aan mensen die er tegen zijn.Dat is democratie..'🤨Nou, ik noem dat dictatuur! @jesseklaver #agractie #boeren #trotsopdeboer #boerenprotest https://t.co/W2qTV9WSCu reageer retweet
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189220133
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 23:33 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Klinkt nogal idioot, ben jij een wereldvegan? Zo een die het vliegtuig neemt en op Social Media toont op hoeveel plekken je op de aarde geweest bent?

Net mijn zus, :r
Nee joh, ben alleen realistisch over een noodlijdende sector die er niet beter van wordt continu met subsidie geholpen te worden.

Ben zelfs één van de personen die niet gaat lopen huilen bij de slacht omdat ze het niet aankunnen maar ondertussen wel vlees eten. Heb zelf ook hazen, konijnen en vissen geslacht. Maar je moet gewoon realistisch blijven over de toekomst van een bepaalde sector. Laat de gemotiveerde jonge/succesvolle garde blijven en koop de oude/noodlijdende garde uit.
  Beste debater 2022 dinsdag 1 oktober 2019 @ 23:48:07 #58
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_189220223
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 22:02 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

Maar de burgeroorlog ging niet over slavernij dat is wat iedereen er tegenwoordig van maakt. Het ging over zelfstandige staatsrechten. Iedereen legt meteen de link met slavernij maar daar was die hele civil war niet om te doen.
Weer een mooi stukje revisionisme.

De Burgeroorlog ging wel degelijk om de instandhouding en de uitbreiding van de slavernij. Lees de Artikelen van Secessie van staten als Texas, Mississippi, Alabama en South-Carolina, waar de verkiezing van Lincoln wordt gezien als de grootste bedreiging voor de Zuidelijke economie, namelijk de slavernij. Lees daarna eens de Cornerstone Speech van Confederale vice-president Alexander Stephens. De Zuidelijke zaak was er absoluut één van het beschermen van een 'staatsrecht': de slavernij.

Dat de doorsnee Zuidelijke soldaat voor andere zaken vocht (zijn thuis) is allemaal leuk, maar de afscheiding en oorlog waren het resultaat van het vraagstuk aangaande de slavernij. Geen enkele serieuze historicus die de Old South Lost Cause bullshit slikt.

Dat deze boer dan weer 'racist' zou zijn is weer SJW-gehuil van de hoogste orde. Het is de 'rebellenvlag' voor veel mensen, zeker in Europa. Ofwel, een teken van rebellie tegen een systeem, in dit geval de wijze waarop de overheid met boeren lijkt om te gaan. In technische zin is het niet eens de officiële vlag van de Confederatie, maar de Naval Jack. De officiële vlag kende drie varianten, waarvan de laatste twee de zogenaamde 'Battle Flag' in het design opnamen. In de V.S. ligt deze vlag in al diens varianten logischerwijze veel gevoeliger.

Zo zei William Tappan Thompson, ontwerper van de Tweede Nationale Vlag van de CSA, een witte vlag met daarin de door generaals Beauregard en Johnston ontworpen Battle Flag, de Stainless Banner, het:

"As a people, we are fighting to maintain the heaven ordained supremacy of the white man over the inferior or colored race: a white flag would thus be emblematical of our cause."

En:

"As a national emblem, it is significant of our higher cause, the cause of a superior race, and a higher civilization contending against ignorance, infidelity, and barbarism. Another merit in the new flag is, that it bears no resemblance to the now infamous banner of the Yankee vandals."

Denk niet dat deze boer, of iemand die van de Dukes of Hazzard houdt, de ideeën van de Confederatie uitdraagt.

[ Bericht 4% gewijzigd door EttovanBelgie op 02-10-2019 00:06:29 ]
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  Beste debater 2022 dinsdag 1 oktober 2019 @ 23:53:20 #59
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_189220300
quote:
6s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 22:11 schreef Nikonlover het volgende:
Ik ga ook een confederate battle flag kopen, gewoon om al die linksen te zieken w/ w/ w/ w/
First National (Stars & Bars)?
Stainless Banner (Second National)?
Third National (Blood Banner)?
Naval Jack?
Army of the Tennessee Battle Flag? (Rectangular)
Army of Northern Virginia Battle Flag? (Square)
Bonnie Blue Flag?
Nathan Bedford Forrest Flag (12 Star Flag)?

Heb er hier nog een hele zooi liggen.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  Beste debater 2022 dinsdag 1 oktober 2019 @ 23:54:59 #60
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_189220319
Verder: was klote met verkeer vandaag, maar top-actie van de boeren. Ze zijn lang genoeg de kop van jut geweest.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  woensdag 2 oktober 2019 @ 00:50:02 #61
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189220830
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 23:41 schreef MadJackthePirate het volgende:
Nee joh, ben alleen realistisch over een noodlijdende sector die er niet beter van wordt continu met subsidie geholpen te worden.
Er zijn 'sectoren' die niet rondkomen met huursubsidie, zorgtoeslag, kinderbijslag, kwijtschelding, voedselbank, etc. Ook maar de stekker eruit trekken? Scheelt toch weer een hoop geld. Laat de succesvolle garde maar blijven.

Weet je wat de realiteit is? Dat de onrendabelen onder de boeren blijven doorboeren door hun dieren te verwaarlozen, regels aan hun laars te lappen, eigenlijk exact hetzelfde als de onrendabelen in het vorige voorbeeld. Stoppen is geen optie omdat de schulden hoger zijn dan de restwaarde. Uitkopen van deze onrendabele boeren is inderdaad de beste oplossing, maar ik heb geen politicus gehoord die het had over een uitkoopregeling, of ik moet het gemist hebben.

De klimaatkinderen zonder empathisch gevoel die denken een land te kunnen besturen zien de boeren niet als een gelijke, maar als ongedierte dat gehalveerd moet worden, maar het liefst geëlimineerd. Wat zou jij doen als je de dood in de ogen kijkt wetende dat het je einde is als je niets doet? Dan kom je in het geweer, zoals iedereen dat zou doen. Ze zijn afgescheept met een belofte dat ze niet gehalveerd worden. Of ze nu compleet geëlimineerd worden is nog steeds ongewis.

Je kunt iets subsidiëren, maar als je aan de andere kant de kosten door tal van regels en bureaucratie zo hoog maakt dan valt er ook niet tegenop te subsidiëren. Maar is een land zonder eigen voedselvoorziening en het kwijtraken van 's werelds beste agrarische expertise een optie? Nee, subsidies zullen om die reden altijd blijven.

De boeren zijn het probleem niet, maar de steeds meer klimaatgerichte jonge garde die een politieke loopbaan ambiëren en uit boeken en internet menen te weten hoe de vork in de steel zit. Deze klimaatkinderen kunnen zich geen wereld voorstellen waarin de pleuris is uitgebroken en dat je vanaf dat moment op je eigen zelfredzaamheid bent aangewezen. Het moment dat je achterkomt dat voedsel toch belangrijker is dan een Natura 2000 gebied. Te laat... Hoewel beide belangrijk zijn is de balans op dit moment zoek. Ik kan me daarom wel in vinden om tijdelijk de beschermde status van Natura 2000 gebieden op te heffen totdat we weer een fatsoenlijk rekenmodel hebben en de belangen op hun juiste waarde weten te schatten. We draven nu toch echt door met het klimaat.
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189221002
quote:
15s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 23:40 schreef ACT-F het volgende:
Echt hè |:( Zie filmpje:

ManustheCaptain twitterde op dinsdag 01-10-2019 om 23:35:29 Jesse Klaver:'Ik ben hier om te vertellen welke kant we met Nederland op MOETEN.Dat vertel ik aan mensen die het er mee eens zijn en aan mensen die er tegen zijn.Dat is democratie..'🤨Nou, ik noem dat dictatuur!@:jesseklaver #agractie #boeren #trotsopdeboer #boerenprotest https://t.co/W2qTV9WSCu reageer retweet
Dit figuur is anders ook best eng
metal up your ass
  woensdag 2 oktober 2019 @ 05:33:24 #63
485723 NoPicNic
Gezagsgetrouwe burger
pi_189221371
quote:
Zodra de boeren hem naar voren zien lopen, ontploft de menigte. ,NSB’er!’’, ,,Verrader!’’ en ,,Klootzak!’’ klinkt in de golf van geluid die opstijgt uit de joelende menigte.
https://www.ad.nl/politie(...)-malieveld~a4ac598c/

Partijen als d66 en GroenLinks zijn inderdaad, NSB'ers, verraders en klootzakken zoals de boeren gisteren riepen. Want deze partijen zijn de vijanden van het Nederlandse bedrijfsleven. Ze zien in elke onbenullige reden wel een voorstel om tot sluiting over te gaan van goed florerende bedrijven.
Social media bedrijven: "Vroeger werden jullie slaven genoemd, nu heten jullie consumenten"
  woensdag 2 oktober 2019 @ 06:36:59 #64
485723 NoPicNic
Gezagsgetrouwe burger
pi_189221623
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 23:54 schreef EttovanBelgie het volgende:
... maar top-actie van de boeren. Ze zijn lang genoeg de kop van jut geweest.
Ja, al die hysterische, linkse gekkies die beweren dat boeren massamoordenaars en de grootste milieuvervuilers zijn. :r
Social media bedrijven: "Vroeger werden jullie slaven genoemd, nu heten jullie consumenten"
pi_189221877
Nou was leuk gister. Nu weer gewoon verder met plannen maken om de veestapel in te krimpen.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_189221887
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 23:54 schreef EttovanBelgie het volgende:
Verder: was klote met verkeer vandaag, maar top-actie van de boeren. Ze zijn lang genoeg de kop van jut geweest.
Onzin, dat zijn nog altijd de medewerkers in de zorg. Die zijn veel harder genaaid dan die rijke boeren.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_189222065
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 07:42 schreef Nielsch het volgende:

[..]

Onzin, dat zijn nog altijd de medewerkers in de zorg. Die zijn veel harder genaaid dan die rijke boeren.
Waarom precies?
Je raekt an de dinge geweun.
pi_189222071
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 07:41 schreef Nielsch het volgende:
Nou was leuk gister. Nu weer gewoon verder met plannen maken om de veestapel in te krimpen.
Boeren weg, Industrie weg, Energie weg, Vervoer weg.....back to nature! *O*
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_189222109
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 08:17 schreef Montagui het volgende:

[..]

Boeren weg, Industrie weg, Energie weg, Vervoer weg.....back to nature! *O*
Rare visie dit
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_189222166
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 oktober 2019 21:59 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Daar kiezen ze toch voor? Nogmaals, er zijn genoeg boeren die ervoor openstaan uitgekocht te worden.
Zij kiezen er niet voor om verder betutteld te worden en onderworpen worden door meer regelzucht. Als het kabinet inderdaad beslist om de veestapel te halveren dan kunnen een hoop veeboeren hun boedeltje wel inpakken want het brengt niet meer genoeg op om er van te leven.

En dat terwijl veel huishouden twee auto's hebben, de vliegtuigen over onze hoofden vliegen en de containerschepen aanmeren die veel meer voor uitstoot zorgen dan de hele agrarische sector bij elkaar.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_189222195
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 08:25 schreef Nielsch het volgende:

[..]

Rare visie dit
Alleen nog maar uitstoot via een kampvuurtje, ademhaling en ontlasting. Daar zal de aarde toch niet van opwarmen?
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  woensdag 2 oktober 2019 @ 08:45:11 #72
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189222260
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 08:37 schreef Montagui het volgende:

[..]

Alleen nog maar uitstoot via een kampvuurtje, ademhaling en ontlasting. Daar zal de aarde toch niet van opwarmen?
Stikstofuitstoot heeft niet per se te maken met de opwarming van de aarde.
  woensdag 2 oktober 2019 @ 08:46:17 #73
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189222271
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 08:33 schreef HSG het volgende:

[..]

Zij kiezen er niet voor om verder betutteld te worden en onderworpen worden door meer regelzucht. Als het kabinet inderdaad beslist om de veestapel te halveren dan kunnen een hoop veeboeren hun boedeltje wel inpakken want het brengt niet meer genoeg op om er van te leven.

En dat terwijl veel huishouden twee auto's hebben, de vliegtuigen over onze hoofden vliegen en de containerschepen aanmeren die veel meer voor uitstoot zorgen dan de hele agrarische sector bij elkaar.
Als de boeren zo'n hekel hebben aan bemoeienis, dan zouden ze ook wel eens mogen protesteren tegen de subsidie die ze elk jaar mogen ontvangen. Dat lijkt me ook verregaande overheidsbemoeienis.
pi_189222310
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 08:37 schreef Montagui het volgende:

[..]

Alleen nog maar uitstoot via een kampvuurtje, ademhaling en ontlasting. Daar zal de aarde toch niet van opwarmen?
Jij houdt er wel rare plannen op na. Maar goed.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_189222373
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 08:46 schreef VoMy het volgende:

[..]

Als de boeren zo'n hekel hebben aan bemoeienis, dan zouden ze ook wel eens mogen protesteren tegen de subsidie die ze elk jaar mogen ontvangen. Dat lijkt me ook verregaande overheidsbemoeienis.
Ik ben benieuwd hoe jij zal reageren als je je werk wilt uitvoeren en het wordt door regelzucht bijna onmogelijk gemaakt.
Ô mon citoyens vous serez unis.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')