abonnement Unibet Coolblue
  Moderator woensdag 18 september 2019 @ 10:57:20 #1
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189003942
quote:
In Buitenveldert is vanmorgen even na half acht een man doodgeschoten.

De man is neergeschoten in de straat Imstenrade. De schutter is te voet gevlucht. De politie doet op dit moment onderzoek en heeft de omgeving afgezet.

Het lijkt op een liquidatie. Over het slachtoffer is een laken gelegd. Volgens De Telegraaf is het slachtoffer advocaat Derk Wiersem.

Via Burgernet is inmiddels een melding verspreid om uit te kijken naar een man tussen de 16 en 20 jaar in de omgeving van het incident. De man heeft een slank postuur, is ongeveer 1 meter 75 lang, was in het zwart gekleed en had een hoodie aan.
https://www.at5.nl/artike(...)ten-in-buitenveldert
Politie_Adam twitterde op woensdag 18-09-2019 om 08:18:19 Zojuist schietincident op Imstenrade waarbij 1 persoon neergeschoten is. Schutter te voet gevlucht. Politie doet onderzoek. reageer retweet
Politie_Adam twitterde op woensdag 18-09-2019 om 08:40:12 Update: slachtoffer van het schietincident aan de Imstenrade is aan zijn verwondingen overleden. reageer retweet
quote:
‘Advocaat kroongetuige geliquideerd’ (UPDATE3)

Een man die woensdagochtend is doodgeschoten in Amsterdam is de advocaat Derk Wiersum, zo heeft de politie inmiddels bevestigd. Deze advocaat staat Nabil B. bij, de kroongetuige in het liquidatieproces Marengo tegen Ridouan Taghi en medeverdachten.

De schutter was volgens getuigen een tiener. Hij is voortvluchtig.
De schietpartij vond plaats even voor 07.30 plaats aan de Imstenrade in Amsterdam-Buitenveldert. De schutter vluchtte te voet weg in de richting van de Van Boshuizenstraat. Via Burgernet is een melding verspreid om uit te kijken naar een man tussen de 16 en 20 jaar in de omgeving van het incident. De man heeft een slank postuur, is ongeveer 1 meter 75 lang, was in het zwart gekleed en met een hoodie aan.
Bedreigd
Volgens het AD werd Wiersum al eerder bedreigd en sprak hij met collega’s over de noodzaak van beveiliging. Tot vorige week werd de advocaat in elk geval niet beveiligd. Wiersum had signalen ontvangen dat hij als advocaat van de kroongetuige het doelwit zou worden. In dat kader is er ook gesproken over zijn beveiliging. Tot vorige week had hij die in elk geval nog niet. Wel surveilleerde de politie vaker dan gebruikelijk in zijn buurt in Amsterdam, zo schrijft de krant.
Opdrachtgever
Vorig jaar maart werd ook al de onschuldige broer van kroongetuige Nabil B. geliquideerd. Dat gebeurde in diens kantoor in Amsterdam-Noord, vlak na de presentatie van de kroongetuige. Voor die liquidatie is Shurandy S. veroordeeld tot 20 jaar cel. Hij heeft bekend in opdracht te hebben gehandeld van een ander, maar heeft nooit de naam van die opdrachtgever verteld. Na de liquidatie van de broer van de kroongetuige werden andere familieleden in allerijl elders ondergebracht.
Uit het vak
De 44-jarige Wiersum laat onder andere 2 jonge kinderen en een vrouw achter. Aanvankelijk stond hij Nabil B. bij samen met zijn collega-advocaat Bart Stapert. Die besloot uit het vak te stappen nadat de broer van de kroongetuige was doodgeschoten. Tegen de Volkskrant zei hij daarover: ‘ De moord was een wake-up call. Iedereen kon opeens een doelwit worden. ‘
Marengo
Mede op basis van de verklaringen van Nabil B. aan justitie zijn verschillende verdachten opgepakt. Zij staan terecht in het zogenaamde Marengo-proces. Volgende week is in de beveiligde rechtbank op Schiphol een inleidende zitting gepland in die zaak. Nabil B. zou overigens een deel van zijn kroongetuige-contract met justitie hebben opgezegd.

https://www.crimesite.nl/advocaat-kroongetuige-geliquideerd/
quote:
Premier Rutte reageert op liquidatie advocaat: 'Dit is zeer verontrustend'

Er wordt vol ongeloof gereageerd op de liquidatie van strafrechtadvocaat Derk Wiersum. Hij werd vanochtend rond 7.30 uur neergeschoten in Amsterdam. "Dit zijn zeer verontrustende berichten", reageert premier Mark Rutte.

Wiersum was de advocaat van kroongetuige Nabil B in de grote liquidatiezaak Marengo. Hoofdverdachten Ridouan Taghi en Said Razzouki in die zaak gelden als de meest gezochte criminelen van Nederland. Vorig jaar werd de onschuldige broer van de kroongetuige doodgeschoten.

Politici zijn vandaag bij de Tweede Kamer aanwezig voor de Algemene Beschouwingen. "Politie en het Openbaar Ministerie zijn natuurlijk volop bezig met het onderzoek", zegt Rutte. "Ferd Grapperhaus had ik net aan de lijn, die zal zijn aanwezigheid bij een deel van het debat ook schrappen. Die is nu op het ministerie om ook zelf zich op de hoogte te stellen van wat er gebeurd is. En zodra iets naar buiten kan worden gebracht, zal dat gebeuren." Ook minister Dekker van Rechtsbescherming noemt de zaak "verontrustend".

Fractieleider Jetten van D66 heeft veel vragen over de liquidatie. Hij wil nog tijdens de beschouwingen over de zaak praten. "Schokkende moordaanslag. Dit is een poging van de onderwereld om te intimideren, om de rechtstaat te ondermijnen. Dat is volstrekt onacceptabel, hier moeten we keihard tegen optreden."

"Afgrijselijk. Advocaten zijn essentieel voor onze rechtsstaat", zegt Lodewijk Asscher, partijleider van de PvdA. "Als criminelen advocaten gaan aanvallen, vallen ze ons allemaal aan."

"Dit is erger dan erg", zegt CDA-Kamerlid Chris van Dam op Twitter. "Een nieuw hoofdstuk in de brutaliteit van de drugsmaffia." De nieuwe liquidatie doet zijn VVD-collega Dilan Yesilgöz denken aan "Italiaanse maffiapraktijken". "Zeer schokkend dit. Dit tast het fundament van onze rechtsstaat aan en zou niet mogen gebeuren in Nederland."

Advocaten: 'Verschrikkelijk'
De Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten reageert "geschokt" op het nieuws. "Als dit te maken te maken heeft met het proces, waar het alle schijn van heeft, zou dit de zoveelste stap zijn in de geweldspiraal die kleeft aan dit proces. Het is echt verschrikkelijk." Ook de Nederlandse Orde van Advocaten zegt "zeer geschokt" te zijn. "We leven erg mee met nabestaanden. En volgen het onderzoek op de voet."

Strafrechtadvocatenkantoor Ficq & Partners reageert op Twitter met "grote ontsteltenis en afschuw". "Onze gedachten gaan uit naar zijn jonge gezin en andere dierbaren." "De liquidatie van advocaat Derk Wiersum is een tragedie voor zijn nabestaanden én voor de rechtsstaat", twittert advocaat Peter Plasman. "Onvoorstelbaar dat dit in dit land kan gebeuren."

Met grote ontsteltenis en afschuw hebben wij kennis genomen van het gewelddadig overlijden van onze gewaardeerde collega Derk Wiersum. Onze gedachten gaan uit naar zijn jonge gezin en andere dierbaren.

1 uur geleden
Ook in de woonwijk Buitenveldert, waar de moord plaatsvond, is er geschrokken gereageerd. "Uit mijn raam kan ik allemaal politie zien", zegt een meisje dat in de buurt woont tegen AT5. "Mijn moeder maakte me wakker om kwart voor acht en zei dat er geschoten was. Nu is mijn huis omsingeld door politielinten."

Een andere vrouw spreekt van "gigaveel lawaai". "Ik ben geschrokken. Het wordt steeds erger, het is een grote poppenkast geworden in Nederland."
Zie ook
Advocaat kroongetuige Nabil B. doodgeschoten in Amsterdam

Laten we geneuzel over de schuld van links en/of rechts, de zaak van de zoon van Halsema er maar gewoon buiten laten. Persoonlijke sneren naar elkaar kunnen ook achterwege blijven. Komt het topic niet ten goede. Alvast bedankt!


[ Bericht 23% gewijzigd door Frutsel op 18-09-2019 11:34:03 ]
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  woensdag 18 september 2019 @ 10:58:20 #2
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189003955
quote:
Strafproces Marengo: beeld van een geoliede moordmachine

Laatste update:
10-07-2019 | 13:16
Woordvoering:
Landelijke Eenheid

Driebergen-Rijsenburg - In de zaak ‘Marengo’ staan 16 verdachten terecht voor verschillende moorden en pogingen tot moord. In het strafdossier komt een beeld naar voren van een geoliede moordmachine. Verschillende verdachten zijn volgens het openbaar ministerie (OM) ingezet om zo efficiënt mogelijk moorden te plegen. Daarbij gold een vaste rolverdeling van chauffeurs, spotters en schutters. Een mensenleven was niets waard, gelet ook op tenminste twee zogenoemde vergismoorden.
Ridouan Taghi en Saïd Razzouki

De drempel om een liquidatie te plegen lijkt vandaag de dag lager te liggen dan voorheen. De daders zijn meestal jonge mannen, gewapend met volautomatische vuurwapens en de daarbij behorende zware munitie. Liquidaties vinden de afgelopen jaren steeds vaker plaats in de openbare ruimten, op straat en midden in woonwijken. Dat omstanders risico lopen en soms geraakt worden, wordt voor lief genomen. Helaas is vandaag de dag de term ‘vergismoord’ een gangbaar begrip geworden.
De moorden - chronologisch overzicht

Moord op Ronald Bakker op 9 september 2015 in Huizen. Bakker was medewerker van de spyshop in Nieuwegein. Deze spyshop kwam in beeld in het onderzoek 26Koper. Hij is vermoord in zijn auto, voor de deur van zijn woning. Uitspraak Gerechtshof 26Koper
Moord op Samir Erraghib op 17 april 2016 in IJsselstein. Erraghib is vermoord terwijl zijn 7-jarig dochtertje bij hem in de auto zat. Zij heeft de aanslag overleefd.
Moord op Ranko Scekic op 22 juni 2016 in Utrecht. Scekic liep met een vriend op straat voor zijn woning toen hij werd doodgeschoten. Zijn vrouw en kinderen waren op dat moment thuis.
Voorbereiding voor de moord op twee contacten van Scekic.
Poging moord op Abdelkarim Ahabad op 11 oktober 2016. Er is iemand op Ahabad afgelopen met een automatisch vuurwapen en daarna is hij klemgereden. Ahabad wist te ontkomen.
Moord op Hakim Changachi op 12 januari 2017. Changachi is in zijn portaal van zijn flat doodgeschoten, bij vergissing. Het beoogde doelwit was Khalid Hmidat.
Voorbereiding voor de moord op Khalid Hmidat. In de maand januari 2017 is Hmidat gevolgd en in de gaten gehouden. De moord op Hmidat is niet gelukt, de daders die gewapend bij zijn woning klaarstonden zijn overlopen.

Kroongetuige

Lange tijd lukte het niet om de geweldsspiraal te doorbreken. Er was wel TCI-informatie beschikbaar over mogelijke opdrachtgevers van liquidaties, maar onvoldoende om hen met succes te vervolgen. Een doorbraak in het onderzoek diende zich aan toen begin 2017 Nabil B., een van de verdachten van de moord op Hakim Changachi, bereid was verklaringen af te leggen over een reeks van liquidaties.

Kroongetuige strafzaak Marengo - 41 verklaringen (om.nl)
Vervolging Ridouan Taghi en Saïd Razzouki

Voor het geven van de opdrachten voor deze moorden worden Ridouan Taghi en Saïd Razzouki vervolgd. Beiden worden verdacht van leidinggeven aan de criminele organisatie ‘Marengo’, die zich richt op moord, poging tot moord en voorbereiding van moord. Zij zijn bij verstek gedagvaard. Het OM heeft de rechtbank verzocht de zaken buiten hun aanwezigheid behandelen.
De tenlasteleggingen van Taghi, Saïd Razzouki en medeverdachte Zakaria A. worden in september uitgebreid met de moord op Martin Kok op 8 december 2016 in Laren. Daarbij worden ook opgenomen een poging tot moord op Kok eerder op diezelfde dag en een poging moord op Kok op 2 juli 2016 door het plaatsen van een bom onder zijn auto. Het onderzoek Zeilboot naar de moord op Kok maakt inmiddels deel uit van het strafproces Marengo. De tenlastelegging van Taghi wordt in september nog uitgebreid met de moord op Ronald Bakker.
Onverminderde zoektocht Taghi en Razzouki

Ridouan Taghi en Saïd Razzouki zijn voorvluchtig. De aanhouding van beide verdachten heeft de hoogste prioriteit van politie en justitie. Zij zijn met foto’s op nationale en internationale opsporingslijsten geplaats. Voor informatie die leidt tot hun aanhouding zijn beloningen van 100.000 euro uitgeloofd.
Hebt u een tip over deze verdachten? Bel de gratis opsporingslijn 0800-6070
https://www.politie.nl/ni(...)fproces-marengo.html
pi_189003956
OnlogischGod reekst wat NWS mods hadden moeten doen. _O_
pi_189003962
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 10:55 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Niet voor zijn huis :P
Wel door dezelfde bende, idem voor de andere vermoorde personen in dit artikel, allemaal niet in Amsterdam vermoord:
https://www.gelderlander.(...)n-pogingen~ab191088/
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_189004004
Schokkend en triest. Bananenrepubliek praktijken.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_189004008
Volgens mij zeiden ze net op de radio dat de vrouw van de advocaat naast hem had gestaan toen het gebeurde? :o :{
pi_189004024
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:02 schreef Frutsel het volgende:
Volgens mij zeiden ze net op de radio dat de vrouw van de advocaat naast hem had gestaan toen het gebeurde? :o :{
Dan ben je ook wel klaar voor het RIAGG :X
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_189004032
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 10:58 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Maar waarom deden ze dit?
  woensdag 18 september 2019 @ 11:03:32 #9
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004037
quote:
‘Advocaat kroongetuige geliquideerd’ (UPDATE3)

Een man die woensdagochtend is doodgeschoten in Amsterdam is de advocaat Derk Wiersum, zo heeft de politie inmiddels bevestigd. Deze advocaat staat Nabil B. bij, de kroongetuige in het liquidatieproces Marengo tegen Ridouan Taghi en medeverdachten.

De schutter was volgens getuigen een tiener. Hij is voortvluchtig.
De schietpartij vond plaats even voor 07.30 plaats aan de Imstenrade in Amsterdam-Buitenveldert. De schutter vluchtte te voet weg in de richting van de Van Boshuizenstraat. Via Burgernet is een melding verspreid om uit te kijken naar een man tussen de 16 en 20 jaar in de omgeving van het incident. De man heeft een slank postuur, is ongeveer 1 meter 75 lang, was in het zwart gekleed en met een hoodie aan.
Bedreigd
Volgens het AD werd Wiersum al eerder bedreigd en sprak hij met collega’s over de noodzaak van beveiliging. Tot vorige week werd de advocaat in elk geval niet beveiligd. Wiersum had signalen ontvangen dat hij als advocaat van de kroongetuige het doelwit zou worden. In dat kader is er ook gesproken over zijn beveiliging. Tot vorige week had hij die in elk geval nog niet. Wel surveilleerde de politie vaker dan gebruikelijk in zijn buurt in Amsterdam, zo schrijft de krant.
Opdrachtgever
Vorig jaar maart werd ook al de onschuldige broer van kroongetuige Nabil B. geliquideerd. Dat gebeurde in diens kantoor in Amsterdam-Noord, vlak na de presentatie van de kroongetuige. Voor die liquidatie is Shurandy S. veroordeeld tot 20 jaar cel. Hij heeft bekend in opdracht te hebben gehandeld van een ander, maar heeft nooit de naam van die opdrachtgever verteld. Na de liquidatie van de broer van de kroongetuige werden andere familieleden in allerijl elders ondergebracht.
Uit het vak
De 44-jarige Wiersum laat onder andere 2 jonge kinderen en een vrouw achter. Aanvankelijk stond hij Nabil B. bij samen met zijn collega-advocaat Bart Stapert. Die besloot uit het vak te stappen nadat de broer van de kroongetuige was doodgeschoten. Tegen de Volkskrant zei hij daarover: ‘ De moord was een wake-up call. Iedereen kon opeens een doelwit worden. ‘
Marengo
Mede op basis van de verklaringen van Nabil B. aan justitie zijn verschillende verdachten opgepakt. Zij staan terecht in het zogenaamde Marengo-proces. Volgende week is in de beveiligde rechtbank op Schiphol een inleidende zitting gepland in die zaak. Nabil B. zou overigens een deel van zijn kroongetuige-contract met justitie hebben opgezegd.
(Beeld: Floris Prenger, Twitter.)
https://www.crimesite.nl/advocaat-kroongetuige-geliquideerd/
  woensdag 18 september 2019 @ 11:04:59 #10
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004056
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:03 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Maar waarom deden ze dit?
Dat weten ze zelf ook niet precies meer...

Nee drugshandel is de basis.. ripdeals etc
pi_189004066
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:02 schreef Frutsel het volgende:
Volgens mij zeiden ze net op de radio dat de vrouw van de advocaat naast hem had gestaan toen het gebeurde? :o :{
Damn :{
Maar goed, deze jongens deinzen er zelfs niet voor terug iemand dood te schieten terwijl zijn dochtertje van 7 erbij zit in de auto, dus dat zijn vrouw ernaast staat zal ook geen reden meer zijn het niet te doen.

Het is wel zwaar fucked-up.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 18 september 2019 @ 11:06:50 #12
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189004086
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 10:55 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Moeten we ook gewoon doen. Belasting heffen + je neemt criminelen alle wind uit de zeilen.
wel wereldwijd uiteraard anders heeft het nog geen zin
pi_189004103
quote:
Met gelegaliseerde wietteelt was dit waarschijnlijk nooit gebeurd anders.

De drugsgerelateerde criminaliteit zou in ieder geval fors afnemen in dat geval.

[ Bericht 4% gewijzigd door Frutsel op 18-09-2019 11:11:22 ]
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
  woensdag 18 september 2019 @ 11:09:47 #14
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_189004129
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:08 schreef Tomatenboer het volgende:

[..]

Met gelegaliseerde wietteelt was dit waarschijnlijk nooit gebeurd anders.

De drugsgerelateerde criminaliteit zou in ieder geval fors afnemen in dat geval.
Die zitten echt niet meer in de wiet alleen.
pi_189004130
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:08 schreef Tomatenboer het volgende:

[..]

Met gelegaliseerde wietteelt was dit waarschijnlijk nooit gebeurd anders.

De drugsgerelateerde criminaliteit zou in ieder geval fors afnemen in dat geval.
Want van legalisatie krijg je geen conflicten zeker :')
metal up your ass
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 18 september 2019 @ 11:09:54 #16
408813 crew  trein2000
pi_189004131
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:08 schreef Tomatenboer het volgende:

[..]

Met gelegaliseerde wietteelt was dit waarschijnlijk nooit gebeurd anders.

De drugsgerelateerde criminaliteit zou in ieder geval fors afnemen in dat geval.
Deze hele ellende gaat over cocaïne. Geen wiet
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_189004148
Laten we links-rechts en de zaak van de zoon van Halsema er maar gewoon buiten laten. Komt het topic niet ten goede. Persoonlijke sneren naar elkaar kunnen ook achterwege blijven.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:10:57 #18
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189004150
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:09 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Deze hele ellende gaat over cocaïne. Geen wiet
dat weet je niet, maar het gaat sowieso niet alleen over de NL markt
pi_189004168
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:10 schreef Tarado het volgende:

[..]

dat weet je niet, maar het gaat sowieso niet alleen over de NL markt
Ik gok zomaar dat het voor dergelijke criminelen niet om een paar grijpstuivers in de wiethandel gaat.
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:13:14 #20
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189004179
quote:
7s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:12 schreef vosss het volgende:

[..]

Ik gok zomaar dat het voor dergelijke criminelen niet om een paar grijpstuivers in de wiethandel gaat.
nee maar ik sluit niet uit dat ze dat er gewoon bij doen maar maatregelen alleen op NL gericht gaan gewoon niet werken
  woensdag 18 september 2019 @ 11:13:43 #21
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004184
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:10 schreef Tarado het volgende:

[..]

dat weet je niet, maar het gaat sowieso niet alleen over de NL markt
Wiet is veel te veel gedoe.. Coke is de handel waar het om gaat..
Het begin van dit hele verhaal zou bij een ripdeal in Antwerpen liggen (Turtles) maar of daar echt het begin lag vraag ik me af..
pi_189004207
quote:
10s.gif Op woensdag 18 september 2019 10:21 schreef JeMoeder het volgende:

[..]

Denk je dat? Dit gaat over een zielloze onderwereld, met die mensen wordt echt geen 'kopje thee gedronken' hoor. Wat een onzin weer.
Kleine criminaliteit wordt met fluwelen handschoentjes aangepakt. Uiteraard werkt het stimulerend om steeds grotere deals te doen als de risico's klein zijn, en je de autoriteiten niet serieus neemt.

Zo heb ik ooit gediscussieerd met een maatschappelijk werker die in achterstandswijken actief is en regelmatig vuurwapens open en bloot zag liggen tijdens het werk, binnen het bereik van kinderen. Daar werd geen melding van gemaakt, want een vaderfiguur in het leven van de kinderen prevaleerde boven het aanpakken van criminaliteit. Is gewoon beleid.

Die pappen en nathouden mentaliteit zorgt voor al deze ellende.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
pi_189004208
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:05 schreef Leandra het volgende:

[..]

Damn :{
Maar goed, deze jongens deinzen er zelfs niet voor terug iemand dood te schieten terwijl zijn dochtertje van 7 erbij zit in de auto, dus dat zijn vrouw ernaast staat zal ook geen reden meer zijn het niet te doen.

Het is wel zwaar fucked-up.
Enige menselijkheid is ze volledig vreemd lijkt het ja. :{

Of het nou voor een basisschool is maakt ze geen zak uit.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  woensdag 18 september 2019 @ 11:15:23 #24
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_189004210
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:10 schreef Frutsel het volgende:
[modbreak] Laten we links-rechts en de zaak van de zoon van Halsema er maar gewoon buiten laten. Komt het topic niet ten goede. Persoonlijke sneren naar elkaar kunnen ook achterwege blijven. [/modbreak]
Dat wordt ook niet gedaan, Halsema is burgemeester die langzamerhand de regie over de stad verliest. Dat mag best benoemd worden echter zijn er een paar users die het allemaal niet relevant vinden en vinden dat het 'niet voorkomen had kunnen worden'.

Erg allemaal, maar we over tot de orde van de dag.
pi_189004217
quote:
Ooggetuigen: 'Tiener met hoodie schoot twee keer op advocaat, echtgenote stond bij hem’

De 44-jarige advocaat Derk Wiersum die vanochtend vlak voor zijn huis in Amsterdam is geliquideerd, is ten minste twee keer onder vuur genomen door een jongen met een hoodie. Dat zegt een buurtbewoner die vlakbij de plaats delict woont. De vrouw van de raadsman stond bij het slachtoffer. ,,Ik hoorde twee harde knallen en zag daarna een jongen langs mijn huis rennen.”
https://www.ad.nl/dossier(...)-beveiligd~a8ac4c05/
pi_189004219
quote:
7s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:12 schreef vosss het volgende:

[..]

Ik gok zomaar dat het voor dergelijke criminelen niet om een paar grijpstuivers in de wiethandel gaat.
In de wiethandel gaat het dan ook niet om een paar grijpstuivers.

Maar ongetwijfeld zal met harddrugs nog meer te verdienen zijn ja.

Maar softdrugs als wiet is wel de grootste afzetmarkt volgens mij.
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
  woensdag 18 september 2019 @ 11:16:34 #27
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004228
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:13 schreef Tarado het volgende:

[..]

nee maar ik sluit niet uit dat ze dat er gewoon bij doen maar maatregelen alleen op NL gericht gaan gewoon niet werken
Hooguit hokken rippen.. zoals bij Lau en Geert Geeraerts..
Maar dat is kruimelwerk waar al deze jongens in Marengo zich niet toe "verlagen"
  woensdag 18 september 2019 @ 11:16:49 #28
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_189004232
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:09 schreef dokter.knakworst het volgende:

[..]

Want van legalisatie krijg je geen conflicten zeker :')
en is er geen handel meer voor het buitenland. :')
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:16:55 #29
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189004234
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:15 schreef Tomatenboer het volgende:

[..]

In de wiethandel gaat het dan ook niet om een paar grijpstuivers.

Maar ongetwijfeld zal met harddrugs nog meer te verdienen zijn ja.

Maar softdrugs als wiet is wel de grootste afzetmarkt volgens mij.
het ene doen en het andere niet laten lijkt me dus ook
  woensdag 18 september 2019 @ 11:17:02 #30
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_189004235
Niet wissen F. Het is gewoon de snoeiharde waarheid. We dachten het met pappen en nathouden wel te kunnen redden. Is wel degelijk de schuld zoals ik zei. Doe zoiets in Singapore, en je hangt.... letterlijk.

[ Bericht 6% gewijzigd door Frutsel op 18-09-2019 11:23:04 ]
  woensdag 18 september 2019 @ 11:17:07 #31
22794 Enchanter
Right you are Ken!!!
pi_189004238
Wonen die ouders van die Taghi niet in Nederland ?
Ik ben inmiddels overleden
pi_189004245
quote:
18s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:15 schreef xzaz het volgende:

[..]

Dat wordt ook niet gedaan, Halsema is burgemeester die langzamerhand de regie over de stad verliest. Dat mag best benoemd worden echter zijn er een paar users die het allemaal niet relevant vinden en vinden dat het 'niet voorkomen had kunnen worden'.

Erg allemaal, maar we over tot de orde van de dag.
Ja want voor Halsema was het allemaal rozengeur en maneschijn in de hoofdstad :')
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_189004249
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:16 schreef IkStampOpTacos het volgende:

[..]

en is er geen handel meer voor het buitenland. :')
Dat zal blijven bestaan, maar dan nog verklein je het probleem voor Nederland sowieso met grote stappen.
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
  woensdag 18 september 2019 @ 11:18:10 #34
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_189004256
quote:
18s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:15 schreef xzaz het volgende:

[..]

Dat wordt ook niet gedaan, Halsema is burgemeester die langzamerhand de regie over de stad verliest. Dat mag best benoemd worden echter zijn er een paar users die het allemaal niet relevant vinden en vinden dat het 'niet voorkomen had kunnen worden'.

Erg allemaal, maar we over tot de orde van de dag.
Voor Halsema waren er namelijk gen liquidaties en drugscriminelen. :')
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
pi_189004260
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:15 schreef Tomatenboer het volgende:

[..]

In de wiethandel gaat het dan ook niet om een paar grijpstuivers.
Dat zei ik gekscherend. Tuurlijk gaat daar ook belachelijk veel geld in om.
quote:
Maar ongetwijfeld zal met harddrugs nog meer te verdienen zijn ja.
Dat lijkt mij ook
quote:
Maar softdrugs als wiet is wel de grootste afzetmarkt volgens mij.
Daar heb ik mijn twijfels over.

Overigens zou je kunnen stellen dat iedereen die snuift of blowt hier zijn bijdrage aan geleverd heeft. Zonder snuivers en blowers had het niet zover gekomen.

Zijn er mensen die wel eens een lijntje pakken die daar nu ineens anders over denken?
De tijd dat ik blowde en snoof ligt inmiddels jaren achter me, maar ik kan me zo voorstellen dat je dan na zoiets toch gaat nadenken.
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:18:43 #36
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_189004262
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:13 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Wiet is veel te veel gedoe.. Coke is de handel waar het om gaat..
Het begin van dit hele verhaal zou bij een ripdeal in Antwerpen liggen (Turtles) maar of daar echt het begin lag vraag ik me af..
Allang niet meer. Cash king.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:18:47 #37
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_189004264
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:17 schreef Tomatenboer het volgende:

[..]

Dat zal blijven bestaan, maar dan nog verklein je het probleem voor Nederland sowieso met grote stappen.
Het knokken om handel blijft dan gewoon bestaan hoor.
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 18 september 2019 @ 11:19:02 #38
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189004268
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 09:09 schreef Leandra het volgende:
Hmmz... de advocaat van kroongetuige Nabil B.
Broer, advocaat... dat gaat wel heel ver als ze je advocaat zelfs omleggen.
Pure intimidatie, en gelijk een teken dat Nabil B. echt wel heel veel schade kan doen met zijn getuigenis, het versterkt zij geloofwaardigheid alleen maar nog meer.
Waarom knallen ze Nabil B dan niet neer? Als zijn verklaringen voor de mocromaffia zo gevaarlijk zijn, dan zou je toch denken dat het effectiever is de getuige zelf te liquideren?
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189004271
Zal er nu nog een goed advocaat die Nabil B. durven bijstaan?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_189004274
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:17 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Ja want voor Halsema was het allemaal rozengeur en maneschijn in de hoofdstad :')
Verre van, het lijkt me voor de driehoek ook een bijna onoplosbaar probleem.
In ieder geval een heel ongrijpbaar probleem waar niet 123 een oplossing voor lijkt te zijn.
pi_189004275
mickvanwely twitterde op woensdag 18-09-2019 om 11:16:00 Familie kroongetuige geschokt maar niet verbaasd https://t.co/HKXwTpmGNa via @telegraaf reageer retweet
pi_189004293
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:19 schreef Zipportal het volgende:
mickvanwely twitterde op woensdag 18-09-2019 om 11:16:00 Familie kroongetuige geschokt maar niet verbaasd https://t.co/HKXwTpmGNa via @:telegraaf reageer retweet
Tja, die leven al jaren met doodsangst.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:20:28 #43
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004297
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:18 schreef Drugshond het volgende:

[..]

Allang niet meer. Cash king.
Je bedoeld Benaouf?
pi_189004300
Schokkend. Ook een dikke flater voor de politie, je zou toch zeggen dat ze na de moord op de broer van Nabil geen enkel risico meer nemen en alle betrokkenen extra beveiligen. Daarmee is niet gezegd dat dit voorkomen had kunnen worden maar dat de advocaat geen beveiliging had vind ik onbegrijpelijk.
pi_189004302
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:19 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Verre van, het lijkt me voor de driehoek ook een bijna onoplosbaar probleem.
In ieder geval een heel ongrijpbaar probleem waar niet 123 een oplossing voor lijkt te zijn.
Mja het daderprofiel is duidelijk dat zou kunnen helpen.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  woensdag 18 september 2019 @ 11:21:03 #46
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004309
quote:
6s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:19 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Waarom knallen ze Nabil B dan niet neer? Als zijn verklaringen voor de mocromaffia zo gevaarlijk zijn, dan zou je toch denken dat het effectiever is de getuige zelf te liquideren?
Die zit.. eehm.. zeg maar op een onbereikbare plek...
  woensdag 18 september 2019 @ 11:21:13 #47
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189004312
quote:
6s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:19 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Waarom knallen ze Nabil B dan niet neer? Als zijn verklaringen voor de mocromaffia zo gevaarlijk zijn, dan zou je toch denken dat het effectiever is de getuige zelf te liquideren?
Die zit nog wel in een getuigenbeschermingsprogramma waar niet elk 18-jarige broekie door weet te komen. Ze pakken de mensen om hem heen die ze wel kunnen bereiken.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:21:32 #48
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004323
quote:
16s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:19 schreef FlippingCoin het volgende:
Zal er nu nog een goed advocaat die Nabil B. durven bijstaan?
Uberhaupt kroongetuigen.. ik denk dat het einde verhaal is nu..
pi_189004324
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:20 schreef Aquarii het volgende:
Schokkend. Ook een dikke flater voor de politie, je zou toch zeggen dat ze na de moord op de broer van Nabil geen enkel risico meer nemen en alle betrokkenen extra beveiligen. Daarmee is niet gezegd dat dit voorkomen had kunnen worden maar dat de advocaat geen beveiliging had vind ik onbegrijpelijk.
Dit. Zeker omdat ie er klaarblijkelijk zelf nog nadrukkelijk om gevraagd had en in elk geval vorige week nog geen beveiliging had. Dan zal ie die vandaag ook niet gehad hebben lijkt me. :{
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_189004354
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:21 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Uberhaupt kroongetuigen.. ik denk dat het einde verhaal is nu..
Er zijn ook zo veel fouten gemaakt rond deze zaak op het gebied van kroongetuigen. :N
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_189004357
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:21 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Uberhaupt kroongetuigen.. ik denk dat het einde verhaal is nu..
Hebben die twee opdrachtgevers geen familieleden? Of is de harem meegevlucht?
  woensdag 18 september 2019 @ 11:23:58 #52
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004365
Politie_Adam twitterde op woensdag 18-09-2019 om 11:14:57 Het forensisch onderzoek op de plaats delict is nog in volle gang. In de omgeving wordt er uitgebreid buurtonderzoek gedaan. De afzetting zal nog enkele uren duren. reageer retweet
pi_189004373
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:08 schreef Tomatenboer het volgende:

[..]

Met gelegaliseerde wietteelt was dit waarschijnlijk nooit gebeurd anders.

De drugsgerelateerde criminaliteit zou in ieder geval fors afnemen in dat geval.
Deze hele Mocro maffia oorlog gaat volledig over de cocaïne handel.
De gehele Nederlandse coke handel, en dan voornamelijk aan de grote importzijde, is volledig in handen van de Marokkanen.

Al blijkt dat, voornamelijk in opspraak met de Colombianen en Mexicanen, er recentelijk een lichte verschuiving gaande is richting de Albanezen, omdat het vele geweld van de Marokkanen teveel aandacht trekt.
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:25:10 #54
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_189004384
quote:
16s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:19 schreef FlippingCoin het volgende:
Zal er nu nog een goed advocaat die Nabil B. durven bijstaan?

Deze boys gaan het voor hem klaren.
We have always been at war with Eastasia.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:25:11 #55
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004385
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:23 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Hebben die twee opdrachtgevers geen familieleden? Of is de harem meegevlucht?
Ja en dan? Doe je die iets aan dan breng je het er zeker niet levend vanaf... Ongeacht waar ze zitten verder..
pi_189004392
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:19 schreef Zipportal het volgende:
mickvanwely twitterde op woensdag 18-09-2019 om 11:16:00 Familie kroongetuige geschokt maar niet verbaasd https://t.co/HKXwTpmGNa via @:telegraaf reageer retweet
Ik zat eigenlijk al een tijdje te wachten tot een familielid van Ridouan Taghi hetzelfde lot ondergaat. Oog om oog... tand om tand...
pi_189004397
quote:
6s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:19 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Waarom knallen ze Nabil B dan niet neer? Als zijn verklaringen voor de mocromaffia zo gevaarlijk zijn, dan zou je toch denken dat het effectiever is de getuige zelf te liquideren?
Ja, dat doen ze natuurlijk gewoon even, want die loopt gewoon los in de Kalverstraat te flaneren, en dat terwijl ze op deze manier veel meer druk kunnen zetten, niet alleen op de kroongetuige zelf, maar ook op mensen om hem heen en anderen die eventueel zouden kunnen overwegen kroongetuige te worden.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 18 september 2019 @ 11:26:52 #58
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004406
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:24 schreef StateOfMind het volgende:

[..]

Deze hele Mocro maffia oorlog gaat volledig over de cocaïne handel.
De gehele Nederlandse coke handel, en dan voornamelijk aan de grote importzijde, is volledig in handen van de Marokkanen.

Al blijkt dat, voornamelijk in opspraak met de Colombianen en Mexicanen, er recentelijk een lichte verschuiving gaande is richting de Albanezen, omdat het vele geweld van de Marokkanen teveel aandacht trekt.
Ik vraag me altijd af hoe de overheden hier in zitten op groter niveau... er moet toch iets van een deal zijn ergens?
pi_189004411
Viel te verwachten dit en dit is niet het laatste slachtoffer van Ridouan :) Peter R moet ook achterom blijven kijken, ook al zegt Ridouan dat hij hem niks gaat doen. Kan een rookgordijn zijn.
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 18 september 2019 @ 11:27:28 #60
408813 crew  trein2000
pi_189004414
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:20 schreef Aquarii het volgende:
Schokkend. Ook een dikke flater voor de politie, je zou toch zeggen dat ze na de moord op de broer van Nabil geen enkel risico meer nemen en alle betrokkenen extra beveiligen. Daarmee is niet gezegd dat dit voorkomen had kunnen worden maar dat de advocaat geen beveiliging had vind ik onbegrijpelijk.
Wou die man dat zelf wel dan?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_189004416
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:25 schreef Frutsel het volgende:

[..]

Ik zat eigenlijk al een tijdje te wachten tot een familielid van Ridouan Taghi hetzelfde lot ondergaat. Oog om oog... tand om tand...
Die blijken in een appartementje te wonen, ik zou me toch ook niet veilig wanen.

https://www.misdaadjourna(...)ocaat-weski-is-boos/
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 18 september 2019 @ 11:27:35 #62
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189004418
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:21 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Die zit.. eehm.. zeg maar op een onbereikbare plek...
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:21 schreef VoMy het volgende:

[..]

Die zit nog wel in een getuigenbeschermingsprogramma waar niet elk 18-jarige broekie door weet te komen. Ze pakken de mensen om hem heen die ze wel kunnen bereiken.
Ooh dat wist ik niet, ik heb de zaak helemaal niet gevolgd :@ thnx :)
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189004420
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:26 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ik vraag me altijd af hoe de overheden hier in zitten op groter niveau... er moet toch iets van een deal zijn ergens?
Overheid heeft er zelfs mee te maken. Lees het boek mocro maffia maar eens.
pi_189004428
quote:
6s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:19 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Waarom knallen ze Nabil B dan niet neer? Als zijn verklaringen voor de mocromaffia zo gevaarlijk zijn, dan zou je toch denken dat het effectiever is de getuige zelf te liquideren?
Nabil zit zelf vast. Momenteel nog in de EBI in Vught, maar hij wordt misschien overgeplaatst naar een gewone gevangenis.
Want hij is naast kroongetuige natuurlijk ook gewoon een vuile crimineel die betrokken was bij grootschalige coke handel én betrokken was bij 3 liquidaties (waarvan er 1 mislukt is).

[ Bericht 11% gewijzigd door StateOfMind op 18-09-2019 11:35:12 ]
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
pi_189004429
quote:
7s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:18 schreef vosss het volgende:

[..]

Zijn er mensen die wel eens een lijntje pakken die daar nu ineens anders over denken?
De tijd dat ik blowde en snoof ligt inmiddels jaren achter me, maar ik kan me zo voorstellen dat je dan na zoiets toch gaat nadenken.
Tuurlijk niet, kijk eens naar jezelf toen je dat nog deed zou dit nou echt zoveel indruk gemaakt hebben dat je met dat spul zou stoppen? Voor een junkie is z'n eerstvolgende high belangrijker dan wat dan ook joh.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:28:30 #66
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_189004430
Denk dat alle advocaten van mocromaffiosi niet lekker zitten nu de grens is verlegd.
We have always been at war with Eastasia.
pi_189004432
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:27 schreef Poepz0r het volgende:
Viel te verwachten dit en dit is niet het laatste slachtoffer van Ridouan :) Peter R moet ook achterom blijven kijken, ook al zegt Ridouan dat hij hem niks gaat doen. Kan een rookgordijn zijn.
John van de Heuvel volgens mij nog iets meer dan Peter R?
pi_189004434
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:25 schreef -XOR- het volgende:

[..]


Deze boys gaan het voor hem klaren.
Mja het is triest dat ze toch invloed uit weten te oefenen op de rechtsgang. :{
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  woensdag 18 september 2019 @ 11:29:14 #69
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004438
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:27 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Wou die man dat zelf wel dan?
Ja absoluut.. Hij sprak er al voor de zomer over
pi_189004442
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:28 schreef Frutsel het volgende:

[..]

John van de Heuvel volgens mij nog iets meer dan Peter R?
Beide wel en Ridouan interesseert het echt geen reet of jij kinderen hebt of niet.
pi_189004450
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:27 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Wou die man dat zelf wel dan?
Daarnaast, hoe zou dat kunnen dan?
Hij en zijn vrouw en de kinderen. 24/7, dat zou extreem meer beveiliging zijn dat de prinsessen hebben.
pi_189004455
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:29 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Daarnaast, hoe zou dat kunnen dan?
Hij en zijn vrouw en de kinderen. 24/7, dat zou extreem meer beveiliging zijn dat de prinsessen hebben.
:')_!!
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  woensdag 18 september 2019 @ 11:30:42 #73
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004457
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:27 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Overheid heeft er zelfs mee te maken. Lees het boek mocro maffia maar eens.
Die heb ik wel gelezen.. maar dat is bijna alleen op nationaal niveau..
Het spul gaat natuurlijk de hele wereld over.. al is NL wel een grote speler..
pi_189004465
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:29 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Daarnaast, hoe zou dat kunnen dan?
Hij en zijn vrouw en de kinderen. 24/7, dat zou extreem meer beveiliging zijn dat de prinsessen hebben.
Kan altijd, maar vergis je niet dat het OM het soms wel ''best'' vindt dat ze elkaar overhoop knallen. Soms staat de politie er letterlijk bij te kijken (zie cor van hout) en toen grepen ze ook niet in.
pi_189004468
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:27 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Wou die man dat zelf wel dan?
Nop.

Hij wilde geen beveiliging van de overheid, omdat hij het niet vertrouwde. Hij was bezig met het inschakelen van particuliere beveiliging. Te laat/niet goed genoeg, zo blijkt.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-09-2019 11:31:28 ]
pi_189004475
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:30 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Die heb ik wel gelezen.. maar dat is bijna alleen op nationaal niveau..
Het spul gaat natuurlijk de hele wereld over.. al is NL wel een grote speler..
Invloed van politie doel ik meer op. Ze hebben zelfs wat te maken met die deal.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:32:46 #77
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004496
quote:
Advocaat Wiersum was wegens bedreigingen bezig met eigen persoonsbeveiliging

De 44-jarige advocaat van kroongetuige Nabil B., Derk Wiersum, werd al langer bedreigd. Hij had geen vertrouwen in politie en justitie en sprak met collega’s over de noodzaak van beveiliging. Eén collega zou hierover volgende week een gesprek hebben met persoonsbeveiligers. Tot vorige week werd de advocaat in elk geval niet beveiligd, melden goed ingevoerde bronnen. Vanochtend werd hij in de straat waar hij woonde doodgeschoten.
Yelle Tieleman en Raymond Boere 18 sep. 2019 Laatste update: 11:29

Als advocaat van Nabil B. (32) werd hij wel samen met zijn cliënt afgeschermd tijdens zittingen in de rechtbank. Al voor de zomer besprak Wiersum met collega’s zijn situatie buiten de rechtbank. Aanvankelijk wilde hij geen beveiliging omdat hij gewoon door de stad wilde kunnen blijven fietsen, maar hij had signalen ontvangen dat hij als advocaat van de kroongetuige doelwit zou worden. In dat kader is er ook gesproken over zijn beveiliging. Tot vorige week had hij die in elk geval nog niet. Wel surveilleerde de politie vaker dan gebruikelijk in zijn buurt in Amsterdam-Buitenveldert.
Lees ook

Eén advocaat, die niet met naam wil worden genoemd, bevestigt dat hij in overleg met Wiersum concreet persoonsbeveiligers heeft benaderd met de vraag of ze hem zouden kunnen gaan beveiligen. ,,Ik zou daar volgende week met deze beveiligers een gesprek over hebben.” Wiersum sprak met deze advocaat niet over concrete bedreigingen. Wel gaf hij aan dat hij zich ernstig zorgen maakte. Deze advocaat maakte uit gesprekken met Wiersum ook op dat hij er geen vertrouwen in had dat politie en justitie hem voldoende konden beschermen gezien de voorgeschiedenis met de broer van Nabil die al eerder werd doodgeschoten.
Dieptepunt

Kroongetuige Nabil B. heeft tientallen zeer belastende verklaringen afgelegd over de organisatie van de voortvluchtige crimineel Ridouan Taghi en Saïd Razzouki. Een week na zijn presentatie als kroongetuige werd zijn onschuldige broer Reduan vermoord op zijn werk in Amsterdam. Met de moord op advocaat Wiersum, die een onberispelijke reputatie had, is een nieuw dieptepunt in de georganiseerde misdaad bereikt.
https://www.ad.nl/dossier(...)eveiliging~a8ac4c05/
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 18 september 2019 @ 11:32:55 #78
408813 crew  trein2000
pi_189004497
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:31 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Nop.

Hij wilde geen beveiliging van de overheid, omdat hij het niet vertrouwde. Hij was bezig met het inschakelen van particuliere beveiliging. Te laat/niet goed genoeg, zo blijkt.
Is voor strafrechtadvocaten ook lastig. Hoe kun je een crimineel bijstaan als je constant politie om je heen hebt?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_189004500
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:30 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

:')_!!
Die meiden worden niet bedreigd en kunnen met hun fiets gewoon naar school. Met de nodige beveiligers in de buurt.

Tegen een puber met een pistool is het moeilijk beveiligen, die kan overal opduiken.
pi_189004502
Het is toch ook waanzin dat zulke figuren ook lekker ongestoord kunnen leven in grote luxe in sommige Arabische landen. Dat ze zich daar niet afvragen hoe n stelletje tieners uit t buitenland ineens in cash grote villa's, sportauto's e.d. kunnen kopen :') Maar nee hoor, ze kunnen daar ongestoord wonen.
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_189004509
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:32 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Is voor strafrechtadvocaten ook lastig. Hoe kun je een crimineel bijstaan als je constant politie om je heen hebt?
Politie is niet zichtbaar als ze je beveiligen.
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 18 september 2019 @ 11:33:29 #82
408813 crew  trein2000
pi_189004510
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:29 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Daarnaast, hoe zou dat kunnen dan?
Hij en zijn vrouw en de kinderen. 24/7, dat zou extreem meer beveiliging zijn dat de prinsessen hebben.
Ja dat kan. Zie John van de heuvel of die kerel van het parool.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_189004518
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:33 schreef TLC het volgende:
Het is toch ook waanzin dat zulke figuren ook lekker ongestoord kunnen leven in grote luxe in sommige Arabische landen. Dat ze zich daar niet afvragen hoe n stelletje tieners uit t buitenland ineens in cash grote villa's, sportauto's e.d. kunnen kopen :') Maar nee hoor, ze kunnen daar ongestoord wonen.
Dat is geen waanzin, want de politie doet niks. Die wisten 10 jaar geleden al wat er aan de hand was, maar grijpt niet in. Logisch, want er zullen ook wat politiemollen ontmaskerd worden en ze vinden het wel best.
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 18 september 2019 @ 11:34:20 #84
408813 crew  trein2000
pi_189004520
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:33 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Politie is niet zichtbaar als ze je beveiligen.
Dat is maar de vraag. Ik kan me herinneren dat ze in Haarlem toch echt voor het stadhuis stonden met een groot geweer.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_189004525
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:33 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Ja dat kan. Zie John van de heuvel of die kerel van het parool.
Paul Vugts?
metal up your ass
pi_189004527
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:34 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Dat is maar de vraag. Ik kan me herinneren dat ze in Haarlem toch echt voor het stadhuis stonden met een groot geweer.
Bij Vd Heuvel zijn ze er ook, maar je ziet niks. Gewoon in burger zeg maar.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:34:52 #87
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_189004528
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:33 schreef TLC het volgende:
Het is toch ook waanzin dat zulke figuren ook lekker ongestoord kunnen leven in grote luxe in sommige Arabische landen. Dat ze zich daar niet afvragen hoe n stelletje tieners uit t buitenland ineens in cash grote villa's, sportauto's e.d. kunnen kopen :') Maar nee hoor, ze kunnen daar ongestoord wonen.
Al die tienerprinsjes rijden er in lamborghini's, daar zijn ze sowieso elk gevoel voor verhouding al kwijt.
We have always been at war with Eastasia.
pi_189004529
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:25 schreef Frutsel het volgende:

[..]

Ik zat eigenlijk al een tijdje te wachten tot een familielid van Ridouan Taghi hetzelfde lot ondergaat. Oog om oog... tand om tand...
God verhoede dat dat familielid in Rotterdam woont...
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_189004545
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:34 schreef Leandra het volgende:

[..]

God verhoede dat dat familielid in Rotterdam woont...
De enige die de familie van Taghi wat kan doen zijn de Zuid-Amerikanen, verder helemaal niemand, want die liggen al onder de grond _O-
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 18 september 2019 @ 11:36:15 #90
408813 crew  trein2000
pi_189004554
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:34 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Bij Vd Heuvel zijn ze er ook, maar je ziet niks. Gewoon in burger zeg maar.
En toch is het algemeen bekend dat ie beveiligd wordt. Denk je dat dat van zo’n advocaat niet heel snel bekend wordt in het milieu?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_189004561
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:34 schreef Leandra het volgende:

[..]

God verhoede dat dat familielid in Rotterdam woont...
Want?
pi_189004565
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:36 schreef trein2000 het volgende:

[..]

En toch is het algemeen bekend dat ie beveiligd wordt. Denk je dat dat van zo’n advocaat niet heel snel bekend wordt in het milieu?
Denk je dat dat Taghi wat interesseert? Cor van Hout had ook beveiliging. Als ze willen ga je gewoon dood hoor of ze zetten een mol ernaast etc etc
pi_189004572
Halsema: 'Een niet eerder vertoonde aanval op de advocatuur en de rechtsstaat'

:') :') :') :')

Niet eerder vertoonde aanval, uhhhh Cor van Hout? Uhhh Houtman? Werden ook advocaten en dergelijke van omgelegd.
pi_189004580
Stel dat de schutter gepakt wordt, ik ben dan héél benieuwd welke advocaat hem zou willen verdedigen. _O- The irony

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 18-09-2019 11:38:09 ]
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 18 september 2019 @ 11:38:25 #95
408813 crew  trein2000
pi_189004583
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:36 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Denk je dat dat Taghi wat interesseert? Cor van Hout had ook beveiliging. Als ze willen ga je gewoon dood hoor of ze zetten een mol ernaast etc etc
Denk jij dat criminelen willen worden bijgestaan door een advocaat die altijd politie om zich heen heeft? Je draait je eigen business de nek om.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  woensdag 18 september 2019 @ 11:38:27 #96
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:38:48 #97
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_189004589
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:37 schreef Poepz0r het volgende:
Halsema: 'Een niet eerder vertoonde aanval op de advocatuur en de rechtsstaat'

:') :') :') :')

Niet eerder vertoonde aanval, uhhhh Cor van Hout? Uhhh Houtman? Werden ook advocaten en dergelijke van omgelegd.
Ik kan me alleen de bom in de auto van Rob Scholten herinneren die was bedoeld voor Hammerstein.
We have always been at war with Eastasia.
pi_189004593
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:38 schreef Drugshond het volgende:
Opgezocht. Amsterdam vanaf (minsterns)1946 allemaal linkse burgemeesters (onafgebroken).
Zo, daar zaten flink wat uren aan research in!
pi_189004601
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:38 schreef Bolasie het volgende:
Stel dat de schutter gepakt wordt, ik ben dan héél benieuwd welke advocaat hem zou willen verdedigen. _O- The irony
Hij zal een belletje naar het Juridisch Loket mogen doen :Y
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
pi_189004603
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:38 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Denk jij dat criminelen willen worden bijgestaan door een advocaat die altijd politie om zich heen heeft? Je draait je eigen business de nek om.
Daarom heeft de criminaliteit al jaren mollen in de top van de politie. Zie Houtman, V Hout etc. Politie STOND erbij toen die advocaat werd afgeschoten he, zaten lekker in de auto te keuvelen _O-
pi_189004608
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:38 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Ik kan me alleen de bom in de auto van Rob Scholten herinneren die was bedoeld voor Hammerstein.
Evert Hingst ben je vergeten
metal up your ass
pi_189004612
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:39 schreef dokter.knakworst het volgende:

[..]

Evert Hingst ben je vergeten
Hingst ja. Politie stond er zowat naast :')
pi_189004621
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:39 schreef StateOfMind het volgende:

[..]

Hij zal een belletje naar het Juridisch Loket mogen doen :Y
Het zou alle advocaten in dat sfeertje sieren om zo collegiaal te zijn en hem niet te verdedigen, ondanks dat ook hij het recht heeft op zelfverdediging. Helaas zal er vast wel een advocaatje tussenzitten die geilt op de aandacht.
pi_189004623
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:40 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Hingst ja. Politie stond er zowat naast :')
metal up your ass
  woensdag 18 september 2019 @ 11:41:33 #105
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_189004629
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:39 schreef dokter.knakworst het volgende:

[..]

Evert Hingst ben je vergeten
Hingst was meer een crimineel met een Mr-titel dan een onschuldige advocaat die zijn vak uitoefende.
We have always been at war with Eastasia.
pi_189004631
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:39 schreef dokter.knakworst het volgende:

[..]

Evert Hingst ben je vergeten
Maar Hingst was zelf crimineel.
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
pi_189004633
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:40 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Het zou alle advocaten in dat sfeertje sieren om zo collegiaal te zijn en hem niet te verdedigen, ondanks dat ook hij het recht heeft op zelfverdediging. Helaas zal er vast wel een advocaatje tussenzitten die geilt op de aandacht.
Dat is het niet. Er zitten heel veel foute mensen in de top bij het OM en politie die je verraden voor een paar stuivers. Hoe denk je anders dat het werkt in de criminaliteit.
pi_189004640
quote:
Was ook gewoon een ordinaire boef.
pi_189004642
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:40 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Het zou alle advocaten in dat sfeertje sieren om zo collegiaal te zijn en hem niet te verdedigen, ondanks dat ook hij het recht heeft op zelfverdediging. Helaas zal er vast wel een advocaatje tussenzitten die geilt op de aandacht.
Nee daarmee geef je juist aan dat die kut mocros alles kunnen bereiken met hun tirannie van geweld.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_189004644
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:41 schreef StateOfMind het volgende:

[..]

Maar Hingst was zelf crimineel.
Dat zijn de meeste advocaten wel of had je de indruk dat Moskowicz of een Fiqt allemaal schoon waren?
pi_189004652
quote:
16s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:42 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Nee daarmee geef je juist aan dat die kut mocros alles kunnen bereiken met hun tirannie van geweld.
Mocros voeren uit. Oost Europeanen en Zuid Amerikanen zwaaien met de scepter.
pi_189004654
Deze man deed alleen maar zijn werk.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:43:07 #113
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004658
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:37 schreef Poepz0r het volgende:
Werden ook advocaten en dergelijke van omgelegd.
Eehm nee.. Hingst was een hele andere reden.. niet omdat ie een (kroon)getuige ging verdedigen
  woensdag 18 september 2019 @ 11:43:39 #114
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004664
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:38 schreef Bolasie het volgende:
Stel dat de schutter gepakt wordt, ik ben dan héél benieuwd welke advocaat hem zou willen verdedigen. _O- The irony
Iedereen wel.. dat is een kind van een jaar of 16 namelijk..
pi_189004671
Wat een "prachtige" stad is dat toch ook van Femke Halalsema!
Wens alle amsterdammers veel sterkte de komende jaren met stad die zo goed vooruit gaat met deze burgemeester..
Ben blij dat ik daar heeeeeeel ver vandaan woon.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:43:58 #116
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_189004673
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:37 schreef Poepz0r het volgende:
Halsema: 'Een niet eerder vertoonde aanval op de advocatuur en de rechtsstaat'

:') :') :') :')

Niet eerder vertoonde aanval, uhhhh Cor van Hout? Uhhh Houtman? Werden ook advocaten en dergelijke van omgelegd.
Ja? Hingst bijvoorbeeld? En dat vind je hetzelfde?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_189004674
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:43 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Iedereen wel.. dat is een kind van een jaar of 16 namelijk..
Denk het niet of je moet zin hebben in een uitvaart :')
  woensdag 18 september 2019 @ 11:44:18 #118
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004675
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:38 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Ik kan me alleen de bom in de auto van Rob Scholten herinneren die was bedoeld voor Hammerstein.
Wat enkel een theorie is
pi_189004684
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:43 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Iedereen wel.. dat is een kind van een jaar of 16 namelijk..
Je bent dan wel staatsvijand nummer één natuurlijk. Je moet er maar zin in hebben.
pi_189004687
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:43 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja? Hingst bijvoorbeeld? En dat vind je hetzelfde?
Hingst o.a.. Er zijn er wel meer geweest in het verleden waarop geschoten is al dan niet met succes of die zwaar bedreigd zijn door bijv Holleeder.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:45:10 #121
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_189004689
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:44 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Wat enkel een theorie is
Klopt, is nooit bewezen.
We have always been at war with Eastasia.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:45:19 #122
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_189004690
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:38 schreef Drugshond het volgende:
Opgezocht. Amsterdam vanaf (minsterns)1946 allemaal linkse burgemeesters (onafgebroken).
Goedzo! Hoe zit het met Vianen en Utrecht?
Want de opdrachtgever komt uit Vianen en heeft de meeste moorden laten uitvoeren in Utrecht.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_189004697
quote:
7s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:21 schreef vosss het volgende:

[..]

Dit. Zeker omdat ie er klaarblijkelijk zelf nog nadrukkelijk om gevraagd had en in elk geval vorige week nog geen beveiliging had. Dan zal ie die vandaag ook niet gehad hebben lijkt me. :{
Pentiti zijn altijd belangrijk voor dit soort mega zaken. Alleen de beveiliging slaat in NL nergens op (kosten), dus die zullen nog wel 6x na gaan denken.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 18 september 2019 @ 11:46:30 #124
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004705
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:44 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Denk het niet of je moet zin hebben in een uitvaart :')
Tuurlijk wel.. dat jochie weet niets.. Dus daar hebben ze ook niets aan..
pi_189004711
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:46 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Tuurlijk wel.. dat jochie weet niets.. Dus daar hebben ze ook niets aan..
Schijnbaar weet hij genoeg anders schieten ze ook niet zijn broer af voor de lol.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:47:15 #126
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_189004712
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:45 schreef Leandra het volgende:

[..]

Goedzo! Hoe zit het met Vianen en Utrecht?
Want de opdrachtgever komt uit Vianen en heeft de meeste moorden laten uitvoeren in Utrecht.
Utrecht? Dat kan niet want daar heeft IJzeren Ivo de scepter gezwaaid dus die stad is nu gevrijwaard van alle criminaliteit.
We have always been at war with Eastasia.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:47:41 #127
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004717
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:45 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Hingst o.a.. Er zijn er wel meer geweest in het verleden waarop geschoten is al dan niet met succes of die zwaar bedreigd zijn door bijv Holleeder.
Engelsma bedoel je?

Er is nog nooit een advocaat vermoord omdat ie zn werk deed.. Enkel omdat ie zelf fout bezig was..
pi_189004727
Was Koos Plooij ook geen doelwit?
metal up your ass
pi_189004730
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:47 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Engelsma bedoel je?

Er is nog nooit een advocaat vermoord omdat ie zn werk deed.. Enkel omdat ie zelf fout bezig was..
Correct, aangezien advocaten zelf halve criminelen zijn. Kan hier ook het geval zijn > dubbele agenda.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:48:35 #130
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004731
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:46 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Schijnbaar weet hij genoeg anders schieten ze ook niet zijn broer af voor de lol.
Eehm het ging niet over de kroongetuige maar de schutter?
pi_189004747
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:48 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Eehm het ging niet over de kroongetuige maar de schutter?
Aha dacht al :')
pi_189004778
Vanmiddag gesprek gemeenteraad over deze liquidatie.

https://www.parool.nl/ams(...)nde-aanval~b58bfb01/
  woensdag 18 september 2019 @ 11:52:34 #133
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004785
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:48 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Correct, aangezien advocaten zelf halve criminelen zijn. Kan hier ook het geval zijn > dubbele agenda.
Dat was dan ook meer om publicaties en dergelijke..
Die man is trouwens stinkend rijk.. En dat zal ook wel iets met IRT van doen hebben..
pi_189004797
https://www.ad.nl/binnenl(...)-verzinsel~aec42962/

Waarom zou die Riduan dat speciaal hebben gedaan trouwens?
  woensdag 18 september 2019 @ 11:54:21 #135
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004859
Meh, krijg je vanavond weer Peter R de Vries bij Jinek ;(
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_189004877
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:28 schreef Quasimoto het volgende:

[..]

Tuurlijk niet, kijk eens naar jezelf toen je dat nog deed zou dit nou echt zoveel indruk gemaakt hebben dat je met dat spul zou stoppen? Voor een junkie is z'n eerstvolgende high belangrijker dan wat dan ook joh.
Ik heb het niet over junks, ik heb het over recreatief gebruikers, waar ik mijzelf destijds ook onder schaarde :)
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  woensdag 18 september 2019 @ 12:01:01 #138
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004890
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:53 schreef Moneyfornothing1 het volgende:
https://www.ad.nl/binnenl(...)-verzinsel~aec42962/

Waarom zou die Riduan dat speciaal hebben gedaan trouwens?
Ridouan..
Je bedoeld of het echt zijn reactie was? Ja.. en het was waarschijnlijk ook een boodschap om te laten merken dat hij er nog was en dat hij absoluut in staat was om mensen om te laten brengen..
  woensdag 18 september 2019 @ 12:01:26 #139
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_189004893
Schokkend. Allemaal doordat ze bij Justitie te slap en inconsequent zijn met mensen beschermen. Wat mij betreft vallen er, na eerst de dood van de broer vd kroongetuige, het aanhoudende gedonder met de bescherming vd kroongetuige en nu deze moord, gewoon keiharde ontslagen bij justitie!! De rechtsstaat staat op deze manier heel zwaar onder druk!! Het is 2 voor 12 bij Justitie.
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
  woensdag 18 september 2019 @ 12:02:33 #140
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_189004909
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:01 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ridouan..
Je bedoeld of het echt zijn reactie was? Ja.. en het was waarschijnlijk ook een boodschap om te laten merken dat hij er nog was en dat hij absoluut in staat was om mensen om te laten brengen..
Dat geldt voor deze moord wederom.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 18 september 2019 @ 12:02:55 #141
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004916
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:01 schreef VeX- het volgende:
Schokkend. Allemaal doordat ze bij Justitie te slap en inconsequent zijn met mensen beschermen. Wat mij betreft vallen er, na eerst de dood van de broer vd kroongetuige, het aanhoudende gedonder met de bescherming vd kroongetuige en nu deze moord, gewoon keiharde ontslagen bij justitie!! De rechtsstaat staat op deze manier heel zwaar onder druk!! Het is 2 voor 12 bij Justitie.
Beschermen heeft weinig zin.. wie dan? en als je die allemaal hebt gehad dan pakken ze de eerstvolgende als boodschap.. desnoods de buurman..
pi_189004929
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:02 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Beschermen heeft weinig zin.. wie dan? en als je die allemaal hebt gehad dan pakken ze de eerstvolgende als boodschap.. desnoods de buurman..
Mexicaanse praktijken :X
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
pi_189004931
Lijkt net het wilde westen.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  woensdag 18 september 2019 @ 12:05:45 #144
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_189004950
Wat een stormlooptopic.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_189004973
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:43 schreef Bertojo het volgende:
Wat een "prachtige" stad is dat toch ook van Femke Halalsema!
Wens alle amsterdammers veel sterkte de komende jaren met stad die zo goed vooruit gaat met deze burgemeester..
Ben blij dat ik daar heeeeeeel ver vandaan woon.
Hou toch op met dat gezeik.
Er vonden hier al liquidaties plaats toen jij nog in de luiers lag
  woensdag 18 september 2019 @ 12:09:22 #146
22794 Enchanter
Right you are Ken!!!
pi_189004991
Mensen die gelijk Femke Halsema bij deze moord betrekken |:(
Ik ben inmiddels overleden
pi_189005009
quote:
9s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:09 schreef Enchanter het volgende:
Mensen die gelijk Femke Halsema bij deze moord betrekken |:(
Ja echt.. het niveau van sommige in dit topic |:( |:(
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_189005031
quote:
9s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:09 schreef Enchanter het volgende:
Mensen die gelijk Femke Halsema bij deze moord betrekken |:(
Nouja ze is burgemeester aldaar he. Dus ze heeft er sowieso mee te maken als in dat ze nu met politie etc om de tafel zit. Die driehoek zegmaar.
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  woensdag 18 september 2019 @ 12:13:09 #149
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189005040
Even wie Taghi ook al weer is:
quote:
Hoe Ridouan Taghi uit Vianen de meest gezochte man van 2018 werd

In maart werd Ridouan Taghi uit Vianen door het Openbaar Ministerie op de internationale opsporingslijst gezet. Het OM wil hem aanhouden omdat hij als drugssmokkelaar is uitgegroeid tot multimiljonair en verantwoordelijk wordt gehouden voor zeker twintig moorden in de onderwereld. Wie is deze man?

Vergeet Willem Holleeder als de ongekroonde koning van de Nederlandse misdaad. Hij is al jaren geleden voorbij gestreefd door een man van 40 uit Vianen. Vraag aan een willekeurige voorbijganger naar ’s lands beroemdste misdadiger en negen van de tien keer zal Willem Holleeder het antwoord zijn. De Heineken-ontvoerder domineert al jaren het nieuws en wordt op dit moment in een langslepend proces vervolgd voor vijf moorden. De voortvluchtige Ridouan Taghi wordt door justitie op dit moment officieel gekoppeld aan vier moorden, maar aanklagers gaan er vanuit dat hij zeker twintig moorden op bestelling heeft laten plegen. Maar zijn naam is nog een stuk onbekender bij het grote publiek.

Toch wordt Taghi’s naam al jaren gefluisterd in de Utrechtse en Amsterdamse onderwereld. Maar pas sinds zijn identiteit en foto’s, en die van zijn kompaan Saïd Razzouki (45), door het OM in maart in de openbaarheid zijn gebracht, wordt zijn naam hardop uitgesproken. Taghi dus, ook wel de ‘De Neus uit Vianen’ genoemd. En sindsdien komen ook de verhalen los.

In rechtszaken wordt Taghi vaker en vaker genoemd als opdrachtgever van geruchtmakende liquidaties. Het OM zette 25.000 euro op zijn hoofd en verhoogde het bedrag dit najaar zelfs naar 100.000 euro. Een Nederlands record, het is het OM menens. Zo werd 2018 het jaar van Taghi.
Onder de radar

De afgelopen maanden is steeds duidelijker geworden dat als het gaat om reputaties Taghi geen gelijke kent. Jarenlang blijft hij onder de radar. Terwijl politie en justitie druk zijn met de opsporing en vervolging van ‘de oude Hollandse penoze’, kunnen mannen als Taghi en Razzouki stilletjesaan groeien. ,,Hij is echt gevaarlijk. Deze man heeft zo verschrikkelijk veel geld en veel macht. Hij gaat over leven en dood en denkt er niet lang over na,” zegt een ingewijde in het criminele milieu. ,,Deze man heeft een fortuin. Genoeg geld om uit handen van de politie te blijven.”

Sinds begin dit jaar zijn we op zoek naar hem. We vermoeden dat hij zich in het buitenland schuil­houdt.
Wim de Bruin, Landelijk Parket van het OM

Volgens Wim de Bruin, woordvoerder van het Landelijk Parket van het OM, wordt Taghi gezocht in verband met ‘het opdracht geven tot meerdere liquidaties’. ,,Dit is een zeer ernstige verdenking. Sinds begin dit jaar zijn we op zoek naar hem. We vermoeden dat hij zich in het buitenland schuilhoudt. Mogelijk maakt hij gebruik van valse identiteitspapieren om zich te verplaatsen.”

Het verhaal van Taghi begint in het noorden van Marokko, waar hij in het gebied Beni Salmane wordt geboren. In zijn jeugd verhuist hij met zijn familie naar Vianen, waar hij als jong dealertje op het schoolplein hasj verkoopt die zijn familie uit Marokko naar Nederland haalt. Vanuit die positie maakt hij als hij ouder wordt snelle stappen. ,,Hij is groot geworden in de hasjhandel,” weet een misdaadveteraan. ,,Zijn familie bezat al tientallen jaren een hasjlijn (smokkelroute). Die heeft hij op een zeker moment overgenomen. Daar heeft hij goed mee verdiend.” Ondertussen bouwt hij aan het netwerk met contacten in de transportwereld, die essentieel zijn voor de smokkel van drugs. Via vaste smokkelroutes komt de hasj via Marokko naar Spanje. Van daaruit gaat het naar Nederland en de rest van Europa. Zijn netwerk wordt geen strobreed in de weg gelegd en de miljoenen stromen binnen.
Wit goud

Het grote verdienen begint pas echt als de hasj wordt ingeruild voor cocaïne, dat haar naam als ‘wit goud’ ondubbelzinnig waarmaakt. De prijzen in de cokewereld zijn van een andere orde. De prijs van een kilo hasj varieert op dit moment van 600 tot 3600 euro. Een kilo coke, ‘blokken’ in het wereldje, doet op dit moment 29.000 tot 31.000 euro. Een paar weken geleden was dat zelfs nog 36.000 euro. Een geslaagd (en relatief klein) transport van bijvoorbeeld 1200 kilo vertegenwoordigt dus de waarde van enkele tientallen miljoenen euro’s. ,,Taghi heeft honderden miljoenen tot zijn beschikking. Hij heeft jarenlang duizenden kilo’s binnen gesmokkeld. Geld is geen enkel probleem.” Een van de meest hardnekkige geruchten die rondgaan in het circuit is dat hij de verdiende cokemiljoenen onder meer heeft gebruikt om een winkelcentrum in Dubai te kopen.

De cokehandel is niet zonder risico, vooral vanwege de enorme financiële belangen die ermee gepaard gaan. Wie fouten maakt en verantwoordelijk is voor het zoekraken van een grote partij drugs, is zijn leven niet zeker. Rivalen worden bij voorkeur uit de weg geruimd met excessief geweld. Zo kunnen de macht en smokkelroutes worden overgenomen. Praten met de politie is geen optie en bovendien levensgevaarlijk. ‘Wie praat die gaat’, is het credo in deze keiharde wereld. Nu zijn drugshandel en geweld altijd al onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest, maar Taghi en Razzouki worden gerekend tot een nieuwe generatie criminelen die sneller naar geweld grijpt. Niet nadenken, maar schieten. Het heeft in Utrecht al een paar keer geleid tot vergisliquidaties en wildwestschietpartijen in wijken als Overvecht en Kanaleneiland. In Amsterdam werd zelfs een afgehakt hoofd op een stoep gevonden. Het bleek een macaber signaal naar een rivaal.

Toch kende 2018 een nieuw dieptepunt. Eind maart werd in Amsterdam-Noord de in Utrecht opgegroeide Reduan B. in zijn kantoor doodgeschoten. Zes dagen eerder werd Reduans jongere broer Nabil door het OM gepresenteerd als kroongetuige in een liquidatieonderzoek. Nabil (31, Utrecht) bleek in het diepste geheim een reeks verklaringen af te hebben gelegd over Taghi en zijn organisatie. Het OM gaat er vanuit dat de moord op de broer van de kroongetuige is uitgevoerd in opdracht van Taghi. Het betekent ook dat de veiligheid van tientallen andere familieleden en betrokkenen op het spel staat. Zij worden inmiddels zeer streng beveiligd door de Nederlandse overheid. Maar zij zijn niet de enige die gevaar lopen. Alleen al in Utrecht zijn er volgens politiebronnen ongeveer 100 personen die het risico lopen geliquideerd te worden door de bende rond Taghi.

Dat Taghi meedogenloos kan zijn, is inmiddels dus ook voor het OM duidelijk. Eind november dit jaar citeert het OM in de rechtbank uit onderschepte berichten die volgens het OM worden verstuurd door Taghi en zijn adjudanten. Zij communiceerden met elkaar via PGP-telefoons (Pretty Good Privacy) en waanden zich door de versleuteling onbespied. Het OM wist echter beslag te leggen op de berichten, én heeft ze ook kunnen ontsleutelen. Een van de gesprekken gaat het over de liquidatie van Samir Erraghib, die in 2016 in IJsselstein werd doodgeschoten. Ook hij zou hebben gepraat met justitie, is het vermoeden. In dit gesprek is Taghi aangeduid met RT en staat el H. voor Zakaria el H. Met de M5 bedoelen de twee dat de vluchtauto van de schutters dienst weigert en bij de politie (petten) is. El H. ontkent dat hij deze berichten heeft verstuurd.

RT: Sir die kk kk M5 wou niet starten petten hebben hem nu

elH: Pffffff hoe kan dat nou dat ding heeft geen 1 x raar gedaan

RT: Wat een kk zooi zeg echt ongelooflyk !! Slaapt die hak sir?

elH: Er is 1 dode na schietpartij ijsselstein

RT: Ok dat is die hak goed voor die hoerenzoon info over ons geven

elH: Dat is zeker een snitch 1e klas die hond


Ook de andere communicatie waaruit het OM voordraagt, liegt er niet om. Ze geven het beeld van een strakke en planmatige organisatie waarmee Taghi zich heeft omringd. Een organisatie die op professionele en koelbloedige wijze moorden laat plegen. Het wordt gerund als een bedrijf: er zijn verschillende mensen verantwoordelijk voor het spotten (observeren) van doelwitten. Anderen hebben de taak om schutters te voorzien van snelle vluchtauto’s. En weer anderen werken als koerier en bezorgen wapens en grote sommen vacuüm verpakt geld. Een aantal van hen is inmiddels door de politie aangehouden, op basis van de onderschepte en ontcijferde berichten en de verklaringen van de kroongetuige.
Mensenlevens

Uit de berichten blijkt ook hoe de organisatie denkt over de waarde van mensenlevens. In de volgende passage gaat het opnieuw over de moord op Erraghib. Met ‘pat’ wordt Ridouan Taghi bedoeld.

,,Pat zegt doe in de ochtend die van ijssel”, schrijft Morad (de broer van Ridouan) aan één van de spotters. ,,Krijg net door van pat voor die van ijssel worden jullie ook zowiezo goed beloond sir. Pat zei zelfs als jullie m op klaarlichte dag doen worden jullie allemaal goed beloond, en geen paniek of stress zei die. Kalm en stylvol. Ook t spot werk. Jullie verdienen het, jullie laten meer zien dan welke andere jongens van mij ooit hebben gedaan. Jullie hebben ballen en weten wat jullie doen en jullie zijn goed op mekaar afgestemd.‘’

Het OM heeft inmiddels de jacht geopend op Taghi en zijn komaan Razzouki. Waar ze zijn? De verhalen lopen uiteen. Een bron in het criminele milieu zegt te weten dat Taghi onlangs in Dubai is geweest. Anderen stellen dat zowel hij als Razzouki zich in Zuid-Amerika zou ophouden. De opsporingsdiensten zetten alles op alles om Taghi op te pakken. Maar die lijkt –op dit moment- onaantastbaar. ,,We blijven alles op alles zetten om hem op te pakken,” zegt OM-woordvoeder De Bruin. ,,Over de vasthoudendheid van het OM kan geen enkele twijfel bestaan.”
https://www.ad.nl/utrecht(...)-2018-werd~a8aee3de/
  woensdag 18 september 2019 @ 12:17:30 #150
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_189005080
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:02 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Beschermen heeft weinig zin.. wie dan? en als je die allemaal hebt gehad dan pakken ze de eerstvolgende als boodschap.. desnoods de buurman..
Sowieso beschermen. En ze gaan alleen voor high value targets.
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
pi_189005089
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:13 schreef Zolderkamer het volgende:
Even wie Taghi ook al weer is:
[..]

Die onthoofding is ook nog steeds onopgelost toch?
En was ie, naar goed kartel/IS gebruik levend onthoofd of hebben ze het hoofd er na zijn overlijden afgehaald?
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
  woensdag 18 september 2019 @ 12:20:16 #152
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189005115
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:18 schreef StateOfMind het volgende:

[..]

Die onthoofding is ook nog steeds onopgelost toch?
En was ie, naar goed kartel/IS gebruik levend onthoofd of hebben ze het hoofd er na zijn overlijden afgehaald?
Na die tijd geloof ik.. zn romp zat in een auto die in brand is gestoken bij zn huis
pi_189005134
Bij hoeveel doden wordt het OM eens wakker? Vertrouwen in de rechtstaat had ik allang niet meer en dit is weer een mooie bevestiging.
Stelletje faalhazen bij het OM
  woensdag 18 september 2019 @ 12:21:24 #154
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189005137
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:17 schreef VeX- het volgende:

[..]

Sowieso beschermen. En ze gaan alleen voor high value targets.
High value? Wat heeft zn broer of advocaat ermee van doen? Dan is zn buurman ook gewoon een target.. en al zn collega's etc..
  woensdag 18 september 2019 @ 12:22:35 #155
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189005159
SaskiaBelleman twitterde op woensdag 18-09-2019 om 12:17:04 Burgemeester Femke Halsema zal vanaf half 1 een herdenkingsbijeenkomst voor de doodgeschoten advocaat Derk Wiersum op de rechtbank van Amsterdam bijwonen. #liquidatie reageer retweet
JinekLive twitterde op woensdag 18-09-2019 om 12:10:42 Vanochtend werd de advocaat van kroongetuige Nabil B. doodgeschoten op straat. Er wordt geschokt gereageerd op de dood van de 44-jarige Derk Wiersum. We bespreken het voorval bij #Jinek met @PeterRdeV, @SaskiaBelleman en @peter_plasman.https://t.co/4L66JCMx48 reageer retweet
pi_189005173
quote:
7s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:00 schreef vosss het volgende:

[..]

Ik heb het niet over junks, ik heb het over recreatief gebruikers, waar ik mijzelf destijds ook onder schaarde :)
Recreatief als in iedere twee weken wat coke en iedere avond joints of soms eens af en toe? Ik ken iemand die doet het wekelijks, coke, en dat vind ik net zo goed een junkie als iemand die iedere dag aan het basen is.

Dus opnieuw de vraag, had jij het toentertijd laten staan? Je maandelijkse of wekelijkse snuifje?
pi_189005178
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:23 schreef Quasimoto het volgende:
Dus opnieuw de vraag, had jij het toentertijd laten staan? Je maandelijkse of wekelijkse snuifje?
Geen idee, maar het had me allicht aan het denken gezet.
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  woensdag 18 september 2019 @ 12:25:00 #158
22794 Enchanter
Right you are Ken!!!
pi_189005185
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:22 schreef Zolderkamer het volgende:
SaskiaBelleman twitterde op woensdag 18-09-2019 om 12:17:04 Burgemeester Femke Halsema zal vanaf half 1 een herdenkingsbijeenkomst voor de doodgeschoten advocaat Derk Wiersum op de rechtbank van Amsterdam bijwonen. #liquidatie reageer retweet
JinekLive twitterde op woensdag 18-09-2019 om 12:10:42 Vanochtend werd de advocaat van kroongetuige Nabil B. doodgeschoten op straat. Er wordt geschokt gereageerd op de dood van de 44-jarige Derk Wiersum. We bespreken het voorval bij #Jinek met @:PeterRdeV, @:SaskiaBelleman en @:peter_plasman.https://t.co/4L66JCMx48 reageer retweet
Peter R , wie had dat verwacht _O-
Ik ben inmiddels overleden
  woensdag 18 september 2019 @ 12:27:43 #159
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189005210
quote:
7s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:24 schreef vosss het volgende:

[..]

Geen idee, maar het had me allicht aan het denken gezet.
Drugs worden toch wel gebruikt.. Als de overheid het gewoon regelt is het klaar..
Er gaat echt niet meer gebruikt worden ofzo.. de zuidas is niet groter en er past niet meer coke in..

Het is overal.. binnen een paar minuten bezorgd.. dus ik snap de illegaliteit niet zo..
pi_189005215
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:25 schreef Enchanter het volgende:

[..]

Peter R , wie had dat verwacht _O-
Prima toch? Dit is zijn vak gebied, hij zit vaker bij andere onzinnige dingen dan dit.
pi_189005222
quote:
7s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:24 schreef vosss het volgende:

[..]

Geen idee, maar het had me allicht aan het denken gezet.
Ik niet, als ik er eerlijk naar kijk.
  woensdag 18 september 2019 @ 12:30:15 #162
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189005241
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:28 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Prima toch? Dit is zijn vak gebied, hij zit vaker bij andere onzinnige dingen dan dit.
Mwoa een Wouter Laumans oid weet hier een enorme berg meer over dan Peetur, die zit niet zo in de mocromaffia wereld
pi_189005266
Halsema: 'Gruwelijk incident.'
https://www.at5.nl/artike(...)m-gruwelijk-incident

Ik vind dat woord 'incident' niet zo gepast eigenlijk. Gruwelijke gebeurtenis is passender.
  woensdag 18 september 2019 @ 12:32:24 #164
485723 NoPicNic
Gezagsgetrouwe burger
pi_189005273
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:27 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Drugs worden toch wel gebruikt.. Als de overheid het gewoon regelt is het klaar..
Er gaat echt niet meer gebruikt worden ofzo.. de zuidas is niet groter en er past niet meer coke in..

Het is overal.. binnen een paar minuten bezorgd.. dus ik snap de illegaliteit niet zo..
Drugs zijn heel slecht voor de gezondheid en maatschappij. Het drugsgebruik moet gecriminaliseerd worden. Druggebruikers moeten worden vervolgd en berecht. En fors want zij zijn de reden van het instand houden van een gewelddadige industrie en niet de overheid.

Maar dat is gelukkig maar mijn mening.
Social media bedrijven: "Vroeger werden jullie slaven genoemd, nu heten jullie consumenten"
  woensdag 18 september 2019 @ 12:34:05 #165
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_189005299
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:21 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

High value? Wat heeft zn broer of advocaat ermee van doen? Dan is zn buurman ook gewoon een target.. en al zn collega's etc..
Dat is zeker high value. Beide slachtoffers hebben een actuele, concrete link met de kroongetuige. Hij word zelf direct geraakt door hun dood en het schokeffect zal zeer groots zijn.
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:32 schreef Loekie1 het volgende:
Halsema: 'Gruwelijk incident.'
https://www.at5.nl/artike(...)m-gruwelijk-incident

Ik vind dat woord 'incident' niet zo gepast eigenlijk. Gruwelijke gebeurtenis is passender.
Halsema is gedonder met vuurwapens inmiddels wel gewend. :P
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
  woensdag 18 september 2019 @ 12:35:03 #166
373754 mossad_agent
Ha-Mossad le-Modiin ule-Tafkid
pi_189005315
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:38 schreef Bolasie het volgende:
Stel dat de schutter gepakt wordt, ik ben dan héél benieuwd welke advocaat hem zou willen verdedigen. _O- The irony
Roethof, die neemt al het gajes. Die geeft geen fuck om morele bezwaren.
  woensdag 18 september 2019 @ 12:35:31 #167
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189005323
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:34 schreef VeX- het volgende:

[..]

Dat is zeker high value. Beide slachtoffers hebben een actuele, concrete link met de kroongetuige. Hij word zelf direct geraakt door hun dood en het schokeffect zal zeer groots zijn.
Maar dat zal het altijd zijn als de boodschap is dat ze hem moeten hebben.. ongeacht wie er omgelegd word..
  woensdag 18 september 2019 @ 12:36:42 #168
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189005337
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:32 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Drugs zijn heel slecht voor de gezondheid en maatschappij. Het drugsgebruik moet gecriminaliseerd worden. Druggebruikers moeten worden vervolgd en berecht. En fors want zij zijn de reden van het instand houden van een gewelddadige industrie en niet de overheid.

Maar dat is gelukkig maar mijn mening.
We hebben toch ook kroegen? ;)
  woensdag 18 september 2019 @ 12:37:20 #169
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189005343
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:35 schreef mossad_agent het volgende:

[..]

Roethof, die neemt al het gajes. Die geeft geen fuck om morele bezwaren.
daar zijn advocaten toch voor
  woensdag 18 september 2019 @ 12:37:46 #170
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_189005349
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:35 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Maar dat zal het altijd zijn als de boodschap is dat ze hem moeten hebben.. ongeacht wie er omgelegd word..
Dat vind ik niet.
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
pi_189005350
Ik word schijtziek van het woord 'incident'
pi_189005379
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:34 schreef VeX- het volgende:

[..]

Dat is zeker high value. Beide slachtoffers hebben een actuele, concrete link met de kroongetuige. Hij word zelf direct geraakt door hun dood en het schokeffect zal zeer groots zijn.

Dat is niet wat doorgaans bedoeld wordt met een high value target.
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
pi_189005396
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:37 schreef Pleun2011 het volgende:
Ik word schijtziek van het woord 'incident'
Dat komt omdat het er tegenwoordig zoveel zijn dat je eigenlijk niet meer van een incident kan spreken :+
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  woensdag 18 september 2019 @ 12:41:10 #174
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189005415
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:32 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Drugs zijn heel slecht voor de gezondheid en maatschappij. Het drugsgebruik moet gecriminaliseerd worden. Druggebruikers moeten worden vervolgd en berecht. En fors want zij zijn de reden van het instand houden van een gewelddadige industrie en niet de overheid.

Maar dat is gelukkig maar mijn mening.
roken, drank, suiker, medicijn misbruik is allemaal ok natuurlijk
pi_189005423
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:25 schreef Enchanter het volgende:

[..]

Peter R , wie had dat verwacht _O-
Steve Brown
metal up your ass
  woensdag 18 september 2019 @ 12:43:17 #176
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189005441
SaskiaBelleman twitterde op woensdag 18-09-2019 om 12:38:52 Burgemeester Femke Halsema is net gearriveerd. #liquidatie reageer retweet
BeensSebastiaan twitterde op woensdag 18-09-2019 om 10:37:54 Even een roos gelegd bij het kantoor van de geliquideerde advocaat Derk Wiersum. Lag al een bosje en een brief niet aanraken. Zwarte dag voor de advocatuur maar bovenal voor zijn gezin en vrienden. #liquidatie #advocaat https://t.co/rvP2paKwMM reageer retweet
pi_189005446
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:41 schreef Tarado het volgende:

[..]

roken, drank, suiker, medicijn misbruik is allemaal ok natuurlijk
Een subtiel verschilletje is natuurlijk dat de CEO van Coca Cola geen critici laat liquideren om hun afgehakte hoofd voor het hoofdkantoor van het Voedingscentrum te leggen, maar dat even terzijde...
  woensdag 18 september 2019 @ 12:43:29 #178
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_189005447
Een aanval op de rechtsstaat. Straffen op de hardst mogelijke manier. Binnenlands terrorisme.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_189005474
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:43 schreef Zolderkamer het volgende:
SaskiaBelleman twitterde op woensdag 18-09-2019 om 12:38:52 Burgemeester Femke Halsema is net gearriveerd. #liquidatie reageer retweet
BeensSebastiaan twitterde op woensdag 18-09-2019 om 10:37:54 Even een roos gelegd bij het kantoor van de geliquideerde advocaat Derk Wiersum. Lag al een bosje en een brief niet aanraken. Zwarte dag voor de advocatuur maar bovenal voor zijn gezin en vrienden. #liquidatie #advocaat https://t.co/rvP2paKwMM reageer retweet
[ afbeelding ]
Niet aanraken? Want?
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  woensdag 18 september 2019 @ 12:45:40 #180
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189005478
quote:
10s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:43 schreef Tocadisco het volgende:

[..]

Een subtiel verschilletje is natuurlijk dat de CEO van Coca Cola geen critici laat liquideren om hun afgehakte hoofd voor het hoofdkantoor van het Voedingscentrum te leggen, maar dat even terzijde...
Als coke net zo legaal was als cola was dat ook niet gebeurd.. En zoals ik al zei, het is beide overal vrij verkrijgbaar..
  woensdag 18 september 2019 @ 12:46:04 #181
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189005490
quote:
10s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:43 schreef Tocadisco het volgende:

[..]

Een subtiel verschilletje is natuurlijk dat de CEO van Coca Cola geen critici laat liquideren om hun afgehakte hoofd voor het hoofdkantoor van het voedingscentrum te leggen, maar dat even terzijde...
omdat het legaal is, overigens onderschat de suikerlobby niet en hij komt met het gezondheid argument
pi_189005525
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:02 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Beschermen heeft weinig zin.. wie dan? en als je die allemaal hebt gehad dan pakken ze de eerstvolgende als boodschap.. desnoods de buurman..
Idd. Ten tijde van Holleeder was er nog een soort van (ongeschreven) gedagscode dat je niet familie en andere niet-betrokkenen pakt. Dat is helaas tegenwoordig niet meer.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_189005526
quote:
15s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:43 schreef Faux. het volgende:

Een aanval op de rechtsstaat. Straffen op de hardst mogelijke manier. Binnenlands terrorisme.

Wat mij part gaan ze echt keihard hier op en zorgen ze er voor dat ze degene die verantwoordelijk zijn uitschakelen onder het mom van "omgekomen tijdens een vuurgevecht". Ik ben voor eerlijke rechtsvervolging, maar hiervoor knijp ik graag een oogje dicht.

Bizar dat dit gebeurd is. Ik dacht dat dit alleen in het buitenland gebeurde.
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
  woensdag 18 september 2019 @ 12:48:21 #184
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189005528
SaskiaBelleman twitterde op woensdag 18-09-2019 om 12:34:57 De Briëtzaal puilt uit inmiddels. De bijeenkomst is besloten en alleen bestemd voor rechtbankpersoneel, advocaten en officieren van justitie. Ze zullen zo worden toegesproken door rechtbankpresident Wiertz en burgemeester Halsema, die van de plaats delict komt. #liquidatie reageer retweet
SaskiaBelleman twitterde op woensdag 18-09-2019 om 12:43:22 Er staan heel veel mensen op de gang. De zaal is niet groot genoeg om iedereen een plekje te bieden. #liquidatie reageer retweet
  woensdag 18 september 2019 @ 12:49:20 #185
485723 NoPicNic
Gezagsgetrouwe burger
pi_189005540
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:41 schreef Tarado het volgende:

[..]

roken, drank, suiker, medicijn misbruik is allemaal ok natuurlijk
Maar drugsgebruik leidt tot afgehakte hoofden voor shisha-lounges.
Van suikergebruik word je alleen dik.
Social media bedrijven: "Vroeger werden jullie slaven genoemd, nu heten jullie consumenten"
pi_189005548
En het ondertussen hebben we het over white guilt

Mensen, godverdomme wat moet er gebeuren wil het kwartje vallen bij bepaalde mensen.
begrijpen jullie nou echt niet hoe kapot dit land aan het gaan is?
  woensdag 18 september 2019 @ 12:50:28 #187
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189005554
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:48 schreef Discombobulate het volgende:

[..]

Wat mij part gaan ze echt keihard hier op en zorgen ze er voor dat ze degene die verantwoordelijk zijn uitschakelen onder het mom van "omgekomen tijdens een vuurgevecht". Ik ben voor eerlijke rechtsvervolging, maar hiervoor knijp ik graag een oogje dicht.

Bizar dat dit gebeurd is. Ik dacht dat dit alleen in het buitenland gebeurde.
En dan staat er een nieuwe op.. Het is niet dat er ook maar iemand minder om snuift..
pi_189005556
Ik snap ook niet waarom alle nieuwsmedia het woord 'geliquideerd' gebruiken ipv doodgeschoten / vermoord, bij een liquidatie is er de aanname dat het slachtoffer ook zelf schuldig was aan schimmige zaakjes.
"You can call me Susan if it makes you happy"
  woensdag 18 september 2019 @ 12:51:05 #189
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189005558
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:49 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Maar drugsgebruik leidt tot afgehakte hoofden voor shisha-lounges.
Van suikergebruik word je alleen dik.
daarom legaliseren net als suiker
pi_189005570
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:50 schreef TLC het volgende:
Ik snap ook niet waarom alle nieuwsmedia het woord 'geliquideerd' gebruiken ipv doodgeschoten / vermoord, bij een liquidatie is er de aanname dat het slachtoffer ook zelf schuldig was aan schimmige zaakjes.
Nee hoor.
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  woensdag 18 september 2019 @ 12:52:24 #191
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_189005575
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:50 schreef TLC het volgende:
Ik snap ook niet waarom alle nieuwsmedia het woord 'geliquideerd' gebruiken ipv doodgeschoten / vermoord, bij een liquidatie is er de aanname dat het slachtoffer ook zelf schuldig was aan schimmige zaakjes.
Liquidatie = 'Afrekening in crimineel-circuit', kortom alle moorden die te maken hebben met de onderwereld.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  woensdag 18 september 2019 @ 12:52:25 #192
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_189005576
Eigenlijk (maar dat had ik al bij de moord op die broer) krijg ik een beetje hetzelfde gevoel als wat ik had toen Pim Fortuyn doodging. En toen er terreuraanslagen in Nederland kwamen. Dat Nederland haar onschuld een beetje had verloren. Dit is weer een dieptepunt, zeker omdat het om een keurige advocaat gaat.

Als hier geen keiharde reactie op komt van de authoriteiten, is het einde zoek. Sowieso zijn ze bij Justitie maar wat slap wanneer het gaat om dit soort zaken. Ze missen lef en zijn niet daadkrachtig. In Amerika had je de poppen aan het dansen en was die kerel heel snel opgepakt, mede dankzij de politiediensten, FBI, NSA en misschien zelfs de CIA.
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
  woensdag 18 september 2019 @ 12:52:31 #193
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189005578
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:50 schreef TLC het volgende:
Ik snap ook niet waarom alle nieuwsmedia het woord 'geliquideerd' gebruiken ipv doodgeschoten / vermoord, bij een liquidatie is er de aanname dat het slachtoffer ook zelf schuldig was aan schimmige zaakjes.
Die aanname klopt niet..
pi_189005598
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:50 schreef TLC het volgende:
Ik snap ook niet waarom alle nieuwsmedia het woord 'geliquideerd' gebruiken ipv doodgeschoten / vermoord, bij een liquidatie is er de aanname dat het slachtoffer ook zelf schuldig was aan schimmige zaakjes.
moordaanslag/afrekening klinkt beter?
metal up your ass
pi_189005601
Het ergste vind ik nog wel dat je vervolgens Halsema aan het woord ziet
  woensdag 18 september 2019 @ 12:53:35 #196
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_189005608
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:48 schreef Discombobulate het volgende:

[..]

Wat mij part gaan ze echt keihard hier op en zorgen ze er voor dat ze degene die verantwoordelijk zijn uitschakelen onder het mom van "omgekomen tijdens een vuurgevecht". Ik ben voor eerlijke rechtsvervolging, maar hiervoor knijp ik graag een oogje dicht.

Bizar dat dit gebeurd is. Ik dacht dat dit alleen in het buitenland gebeurde.
Nou ja, we gaan natuurlijk niet moord beantwoorden met moord, maar ik hoop dat de daders en opdrachtgevers gestraft gaan worden voor terrorisme, en niet simpelweg moord. Dit was bedoeld om de samenleving te choqueren, en moet dus ook als zodanig gestraft worden.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
  woensdag 18 september 2019 @ 12:53:57 #197
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189005614
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:52 schreef VeX- het volgende:
Eigenlijk (maar dat had ik al bij de moord op die broer) krijg ik een beetje hetzelfde gevoel als wat ik had toen Pim Fortuyn doodging. En toen er terreuraanslagen in Nederland kwamen. Dat Nederland haar onschuld een beetje had verloren. Dit is weer een dieptepunt, zeker omdat het om een keurige advocaat gaat.

Als hier geen keiharde reactie op komt van de authoriteiten, is het einde zoek. Sowieso zijn ze bij Justitie maar wat slap wanneer het gaat om dit soort zaken. Ze missen lef en zijn niet daadkrachtig. In Amerika had je de poppen aan het dansen en was die kerel heel snel opgepakt, mede dankzij de politiediensten, FBI, NSA en misschien zelfs de CIA.
In Amerika hebben ze geen rechtssysteem wat dat betreft.. Daar moet je niet aan willen..
pi_189005625
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:49 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Maar drugsgebruik leidt tot afgehakte hoofden voor shisha-lounges.
Van suikergebruik word je alleen dik.
Als we zo redeneren dan leidt het rijden in auto's ook tot oorlogen. Want benzine. En als je gas stookt leidt dat tot klimaatvluchtelingen over een jaar of tien. Want je draagt bij aan klimaatverandering. Dit is geen argument.
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
pi_189005640
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:52 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

Liquidatie = 'Afrekening in crimineel-circuit', kortom alle moorden die te maken hebben met de onderwereld.
Sinds wanneer tellen we de advocatuur tot het criminele circuit ?
"You can call me Susan if it makes you happy"
  woensdag 18 september 2019 @ 12:56:33 #200
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_189005652
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:55 schreef TLC het volgende:

[..]

Sinds wanneer tellen we de advocatuur tot het criminele circuit ?
Sinds die persoon er deel van uitmaakte.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
pi_189005669
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:53 schreef -Chakotay- het volgende:
Het ergste vind ik nog wel dat je vervolgens Halsema aan het woord ziet
:')
pi_189005697
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:55 schreef TLC het volgende:

[..]

Sinds wanneer tellen we de advocatuur tot het criminele circuit ?
Lol
  woensdag 18 september 2019 @ 12:59:29 #203
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189005699
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:55 schreef TLC het volgende:

[..]

Sinds wanneer tellen we de advocatuur tot het criminele circuit ?
Advocaat niet maar de opdrachtgever wel..
Er zijn ook tig onschuldige mensen door een vergisliquidatie om het leven gekomen.. de liquidatie was geen vergissing.. maar de persoon wel..
pi_189005753
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:54 schreef -Chakotay- het volgende:
Halsema: aanval tast rechtsstaat aan

de brutaliteit

Zijn het niet de socialisten die de rechtsstaat hebben aangetast?
Nee, het zijn niet de socialisten die de rechtstaat hebben aangetast.

(Ik neem mijn woorden terug als Marijnissen de schutter blijkt te zijn :'))
  woensdag 18 september 2019 @ 13:04:17 #205
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189005785
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:52 schreef VeX- het volgende:
Eigenlijk (maar dat had ik al bij de moord op die broer) krijg ik een beetje hetzelfde gevoel als wat ik had toen Pim Fortuyn doodging. En toen er terreuraanslagen in Nederland kwamen. Dat Nederland haar onschuld een beetje had verloren. Dit is weer een dieptepunt, zeker omdat het om een keurige advocaat gaat.

Als hier geen keiharde reactie op komt van de authoriteiten, is het einde zoek. Sowieso zijn ze bij Justitie maar wat slap wanneer het gaat om dit soort zaken. Ze missen lef en zijn niet daadkrachtig. In Amerika had je de poppen aan het dansen en was die kerel heel snel opgepakt, mede dankzij de politiediensten, FBI, NSA en misschien zelfs de CIA.
ik vind terrorisme niet te vergelijken met afrekeningen in de misdaad, hoeveel mensen heeft Holleeder af laten schieten, dat vond je niet zo erg?
pi_189005811
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:59 schreef StephanL het volgende:

[..]

Lol
een afkorting gebruiken als antwoord om dat je zelf te lui bent om laughing out loud voluit te schrijven en een wat meer specifiek antwoord te geven of is t verder gebrek aan intelligentie aan de kant van StephanL ?
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_189005837
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:04 schreef Tarado het volgende:

[..]

ik vind terrorisme niet te vergelijken met afrekeningen in de misdaad, hoeveel mensen heeft Holleeder af laten schieten, dat vond je niet zo erg?
De mensen die Holleeder heeft laten ombrengen waren zelf ook zware criminelen.
In deze zaak zijn er nu al 2 onschuldige mensen doelbewust vermoord.

Klein verschil.
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
  woensdag 18 september 2019 @ 13:07:13 #208
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_189005839
Gelukkig daalt jaar na jaar de criminaliteit.
  woensdag 18 september 2019 @ 13:08:23 #209
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_189005861
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:07 schreef StateOfMind het volgende:

[..]

De mensen die Holleeder heeft laten ombrengen waren zelf ook zware criminelen.
In deze zaak zijn er nu al 2 onschuldige mensen doelbewust vermoord.

Klein verschil.
Eigenlijk is hij een soort Robin Hood? :')
pi_189005864
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:07 schreef StateOfMind het volgende:

[..]

De mensen die Holleeder heeft laten ombrengen waren zelf ook zware criminelen.
In deze zaak zijn er nu al 2 onschuldige mensen doelbewust vermoord.

Klein verschil.
Thomas van der Bijl niet.
pi_189005873
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:53 schreef -Chakotay- het volgende:
Het ergste vind ik nog wel dat je vervolgens Halsema aan het woord ziet
Het zou pas vreemd zijn als de burgemeester in zo een geval het woord niet voert.
pi_189005890
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:09 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Het zou pas vreemd zijn als de burgemeester in zo een geval het woord niet voert.
tja, maar de geloofwaardigheid is ver te zoeken..
aftreden en snel
pi_189005901
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:08 schreef Aquarii het volgende:

[..]

Thomas van der Bijl niet.
:')
metal up your ass
  woensdag 18 september 2019 @ 13:10:39 #214
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189005905
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:07 schreef StateOfMind het volgende:

[..]

De mensen die Holleeder heeft laten ombrengen waren zelf ook zware criminelen.
In deze zaak zijn er nu al 2 onschuldige mensen doelbewust vermoord.

Klein verschil.
dus dan mag het :), over die advocaat is nog niet genoeg bekend om dat te zeggen trouwens
pi_189005923
quote:
Hij is één keer opgepakt ivm onderzoek naar drugs en vlak daarna weer vrijgelaten.
Wat een zware crimineel zeg :')
  woensdag 18 september 2019 @ 13:13:00 #216
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_189005929
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:09 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

tja, maar de geloofwaardigheid is ver te zoeken..
aftreden en snel
Zo mad. :')
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
pi_189005941
Enige manier om dat soort tuig te bestrijden is denk ik een soort van Black Op actie..zoals met Bin Laden.
pi_189005951
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:09 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

tja, maar de geloofwaardigheid is ver te zoeken..
aftreden en snel
Sneu hoor die mensen die alles, zelfs moorden, aangrijpen om hun tomeloze haat jegens Halsema de vrije loop te laten.
pi_189005953
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:12 schreef Aquarii het volgende:

[..]

Hij is één keer opgepakt ivm onderzoek naar drugs en vlak daarna weer vrijgelaten.
Wat een zware crimineel zeg :')
Idd heel zwaar gelijk vastzetten dus
metal up your ass
pi_189005970
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:14 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Sneu hoor die mensen die alles, zelfs moorden, aangrijpen om hun tomeloze haat jegens Halsema de vrije loop te laten.
Het is bizar inderdaad.
Dan heb je ze echt niet alle 24 in een kratje.
  woensdag 18 september 2019 @ 13:16:41 #221
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_189005981
quote:
De 44-jarige Wiersum laat onder andere 2 jonge kinderen en een vrouw achter.
Godsamme zeg ;(
pi_189006022
https://www.destentor.nl/(...)ps://www.google.com/

Wat is nou het verschil tussen John van den Heuvel en een advocaat? Die moeten toch allebei veilig hun werk kunnen doen?
pi_189006055
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:14 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Sneu hoor die mensen die alles, zelfs moorden, aangrijpen om hun tomeloze haat jegens Halsema de vrije loop te laten.
Even de OP lezen.
  woensdag 18 september 2019 @ 13:23:34 #225
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006076
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:20 schreef ootjekatootje het volgende:
https://www.destentor.nl/(...)ps://www.google.com/

Wat is nou het verschil tussen John van den Heuvel en een advocaat? Die moeten toch allebei veilig hun werk kunnen doen?
Moord op de ene tast de rechtsorde op een heel ander niveau aan dan de andere
pi_189006132
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:23 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Moord op de ene tast de rechtsorde op een heel ander niveau aan dan de andere
Bijzonder, twee personen worden beiden met de dood bedreigd door dezelfde criminelen omdat ze hun werk doen maar het leven van de een weegt zwaarder dan die van de ander.
  woensdag 18 september 2019 @ 13:28:58 #227
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006152
quote:
Spoor Bosnische zaak in Breda leidt naar internationaal cocaïnenetwerk (UPDATE)

18 september 2019
Spoor Bosnische zaak in Breda leidt naar internationaal cocaïnenetwerk (UPDATE)

In een onderzoek van de recherche in Breda naar van oorsprong Bosnische verdachten (“Tito” en “Dino”) vallen ook de namen de van drugshandel verdachte Richard R., alias “Rico”, en de voortvluchtige Ridouan Taghi, die van moorden wordt verdacht. Volgens BN/De Stem valt dat op te maken uit een rechtshulpverzoek dat door Nederland aan Bosnië is verstuurd.

Dubai

Documenten uit dat verzoek zijn uitgelekt naar Bosnische media.

In juli van dit jaar waren er in Breda invallen in het kader van een internationaal onderzoek naar verdachten van Bosnische afkomst. Hoofdverdachte is Edin G. (35). Hij zou in Dubai contact hebben gemaakt met Taghi en R. en ook met Rafaele” Pasta” I., die als kopstuk van de Italiaanse Camorra wordt genoemd. Ook zouden er contacten zijn geweest met leden van de Kinahan-clan uit Ierland. Rico R. werd in Chili aangehouden nadat hij uit Dubai was gearriveerd. In het rechtshulpverzoek wordt de cocaïnehandel van G. direct met deze verdachten in verband gebracht en ook met de naam Naouaf “Noffel” F (in Nederland veroordeeld tot levenslang voor opdracht geven voor liquidaties). Rafaele I. werd ook al genoemd in de rechtszaak tegen Rico R..

Het Openbaar Ministerie in Zeeland-West-Brabant vraagt aan de autoriteiten in Sarajevo medewerking voor een onderzoek naar Bosnische bedrijven en Bredase verdachten in de zaak.

Inez Weski, de advocaat van Ridouan Taghi laat weten geheel onbekend te zijn met de informatie uit onderzoek.
DEA

Uit de stukken blijkt dat de Amerikaanse drugsopsporingsdienst DEA de Nederlandse politie op 13 augustus 2018 informatie verschafte over de verdachten en hun zakelijke contacten in Europa, Ecuador, Peru, Bolivia en Colombia. In dat laatste land zouden contacten zijn met criminelen uit een streek die wel als Norte del Valle is aangeduid, ooit de opvolgers van het “Cali-kartel”.
100 ton

De DEA schreef dat jaarlijks 100 ton cocaïne via de Rotterdamse haven zou binnenkomen en dat deze groep daarvan een derde voor haar rekening zou nemen. Rond 2017 werd volgens het Nederlandse rechtshulpverzoek 14 ton cocaïne in beslag genomen die gekoppeld kan worden aan de Tito- en Dino-groep: 5.300 kilo uit Medellín (Colombia) en in de haven van Antwerpen ter waarde van 200 miljoen euro, een zending die als eindbestemming een fruithandel in Barendrecht had.

Andere onderschepte cokezendingen zijn een partij van 928 kilo tussen teakhout uit Ecuador, 2.045 kilo in een lading aspergeblikjes op weg naar Nederland en 5.883 kilo tussen de bananen uit Medellin in Algeciras, Spanje.

De verdachten zijn in Nederland op vrije voeten. Tot nu toe is hen alleen witwassen ten laste gelegd. In juli deed de recherche in West-Brabant voor een groot witwasonderzoek invallen in meerdere panden. Behalve in Breda werden ook in Spanje, België, Slovenië en Bosnië-Herzegovina invallen gedaan. In Bosnië zou de groep contacten hebben met zakenlieden, politici en (financiers van) politieke partijen.
https://www.crimesite.nl/(...)oot-cocaine-netwerk/
  woensdag 18 september 2019 @ 13:29:53 #228
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006160
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:27 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Bijzonder, twee personen worden beiden met de dood bedreigd door dezelfde criminelen omdat ze hun werk doen maar het leven van de een weegt zwaarder dan die van de ander.
Hoezo?
  woensdag 18 september 2019 @ 13:30:02 #229
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_189006165
Hee lui! schei effe uit met dat domme gezeik over Halsema of links/rechts. Er hebben hier twee kinderen hun vader verloren.
  User die het meest klaagt 2022 woensdag 18 september 2019 @ 13:31:36 #230
414785 sirdanilot
pi_189006185
Dit is echt een schande en een volledig vermijdbaar geval.

Advocaten en alle andere mensen die in een high profile zaak van machtige georganiseerde misdaad betrokken zijn zoals deze, behoren altijd maximale securitystatus te krijgen, op het niveau van Geertje Wilders destijds.

Dit kan en mag gewoon niet zo doorgaan. Nederland lijkt compleet de controle te verliezen over de zware georganiseerde misdaad.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_189006192
Rechtbankjournalist Chris Klomp meldt dat Derk Wiersum al langer werd bedreigd en geen vertrouwen had in politie en justitie. Hij zou met collega's hebben gesproken over beveiliging.

Vind ik wel weer typisch.
pi_189006200
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:14 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Sneu hoor die mensen die alles, zelfs moorden, aangrijpen om hun tomeloze haat jegens Halsema de vrije loop te laten.
Misschien omdat ik Halsema niet wil horen spreken als ze haar zaakjes en die van haar stad niet op orde heeft
  woensdag 18 september 2019 @ 13:32:31 #233
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006202
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:32 schreef Moneyfornothing1 het volgende:
Rechtbankjournalist Chris Klomp meldt dat Derk Wiersum al langer werd bedreigd en geen vertrouwen had in politie en justitie. Hij zou met collega's hebben gesproken over beveiliging.

Vind ik wel weer typisch.
Had hem al eerder geplaatst:
https://www.ad.nl/dossier(...)eveiliging~a8ac4c05/
pi_189006220
NOS journaal noemt het een incident. :')
  woensdag 18 september 2019 @ 13:34:38 #235
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_189006225
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:32 schreef Moneyfornothing1 het volgende:
Rechtbankjournalist Chris Klomp meldt dat Derk Wiersum al langer werd bedreigd en geen vertrouwen had in politie en justitie. Hij zou met collega's hebben gesproken over beveiliging.

Vind ik wel weer typisch.
Is er bekend of hij een kogelwerend vest droeg?
  woensdag 18 september 2019 @ 13:35:22 #236
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006234
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:34 schreef the-eye het volgende:

[..]

Is er bekend of hij een kogelwerend vest droeg?
Ja.. dat droeg ie niet.. zn vrouw stond naast hem..
pi_189006245
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:22 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Even de OP lezen.
lees het nu pas, zal stoppen
pi_189006257
quote:
Eigenlijk vind ik het schandalig.

Bizar trouwens ook dat die broer van die jongen op z’n werk is vermoord. Politie kan je niet op vertrouwen blijkt eigenlijk keer op keer.
  woensdag 18 september 2019 @ 13:37:11 #239
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006266
Trouwens iemand vroeg hoe Taghi zo snel honderden miljoenen kon verdienen.. en over vrijwel ongelimiteerd geld kon beschikken:
quote:
5.300 kilo uit Medellín (Colombia) en in de haven van Antwerpen ter waarde van 200 miljoen euro, een zending die als eindbestemming een fruithandel in Barendrecht had.
https://www.crimesite.nl/(...)oot-cocaine-netwerk/
Uit het bericht hierboven, en dat is slechts 1 vrachtje.. die gepakt is.. wat er doorgaat hoor je niet..
  woensdag 18 september 2019 @ 13:38:30 #240
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006282
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:36 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Eigenlijk vind ik het schandalig.

Bizar trouwens ook dat die broer van die jongen op z’n werk is vermoord. Politie kan je niet op vertrouwen blijkt eigenlijk keer op keer.
Gewoon niemand.. ook de veiligheidsdienst niet.. zoals ik net ook al vertelde..
Google ff op bas van hout
https://www.volkskrant.nl(...)et-de-aivd~bbc3b889/
  Moderator woensdag 18 september 2019 @ 13:40:02 #241
214736 crew  dick_laurent
Dick Laurent Is Dead
pi_189006309
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:36 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Bizar trouwens ook dat die broer van die jongen op z’n werk is vermoord. Politie kan je niet op vertrouwen blijkt eigenlijk keer op keer.
NL politie stelt geen ene ruk voor. De georganiseerde misdaad ziet ze als een lachertje... En terecht, zo blijkt nu helaas ook weer.
  woensdag 18 september 2019 @ 13:41:55 #242
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006337
quote:
9s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:40 schreef dick_laurent het volgende:

[..]

NL politie stelt geen ene ruk voor. De georganiseerde misdaad ziet ze als een lachertje... En terecht, zo blijkt nu helaas ook weer.
Ze stellen genoeg voor.. echter is iedereen te koop tegen elk bedrag..
En als je genoeg hebt is dat dus geen probleem..
pi_189006373
quote:
9s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:40 schreef dick_laurent het volgende:

[..]

NL politie stelt geen ene ruk voor. De georganiseerde misdaad ziet ze als een lachertje... En terecht, zo blijkt nu helaas ook weer.
Ik vind dat altijd zo makkelijk dat gejank op de politie.
pi_189006377
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:41 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ze stellen genoeg voor.. echter is iedereen te koop tegen elk bedrag..
En als je genoeg hebt is dat dus geen probleem..
Hoeveel molletjes zijn er eigenlijk al ontmaskerd die zich hebben omgekocht? Beetje hetzelfde als met de havendouane die een oogje dichtknijpen voor wat pegels

[ Bericht 0% gewijzigd door dokter.knakworst op 18-09-2019 13:45:19 (femke's schuld) ]
metal up your ass
pi_189006387
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:37 schreef Zolderkamer het volgende:
Trouwens iemand vroeg hoe Taghi zo snel honderden miljoenen kon verdienen.. en over vrijwel ongelimiteerd geld kon beschikken:
[..]

Uit het bericht hierboven, en dat is slechts 1 vrachtje.. die gepakt is.. wat er doorgaat hoor je niet..
Maar zo'n bedrag gaat toch niet heel naar een persoon?

Inkoop eraf en transport met de nodige tussenpersonen, het afkopen van een en geen, die lossers uit de containers en mensen op de afzetmarkt.

Daarnaast onderschept men regelmatig een lading, niet in alleen in Nederland.

Maar het zal allemaal wel kloppen. Ik wist niet dat we zo'n enorme afzetmarkt hadden.
  woensdag 18 september 2019 @ 13:47:24 #246
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006410
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:45 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Maar zo'n bedrag gaat toch niet heel naar een persoon?

Inkoop eraf en transport met de nodige tussenpersonen, het afkopen van een en geen, die lossers uit de containers en mensen op de afzetmarkt.

Daarnaast onderschept men regelmatig een lading, niet in alleen in Nederland.

Maar het zal allemaal wel kloppen. Ik wist niet dat we zo'n enorme afzetmarkt hadden.
Analyse rioolwater: stad snuift 3,5 kilo coke per dag
https://www.parool.nl/nie(...)ke-per-dag~bd2114e5/

Nu een jaar later zal er een kg bijgekomen zijn las ik.. en dat gaat dus alleen om Amsterdam zelf.. de rest van het land en de export niet meegeteld
  woensdag 18 september 2019 @ 13:47:29 #247
92960 Knip
Ik ben die ik ben
pi_189006413
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:20 schreef Aquarii het volgende:
Schokkend. Ook een dikke flater voor de politie, je zou toch zeggen dat ze na de moord op de broer van Nabil geen enkel risico meer nemen en alle betrokkenen extra beveiligen. Daarmee is niet gezegd dat dit voorkomen had kunnen worden maar dat de advocaat geen beveiliging had vind ik onbegrijpelijk.
Daar is al eerder over gesproken, maar het punt is dat de kring van betrokkenen wel erg groot kan worden. Pakken ze niet zijn broer, maar zijn neef, pakken ze niet zijn advocaat, maar de vrouw van zijn advocaat, of nog een stapje verder. Ze kunnen ook de buren van zijn advocaat pakken enzovoort.
Non possumus non loqui
pi_189006415
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:45 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Daarnaast onderschept men regelmatig een lading, niet in alleen in Nederland.

Procentueel gezien zal er misschien 0,01 procent onderschept worden.
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_189006430
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:47 schreef Knip het volgende:

[..]

Daar is al eerder over gesproken, maar het punt is dat de kring van betrokkenen wel erg groot kan worden. Pakken ze niet zijn broer, maar zijn neef, pakken ze niet zijn advocaat, maar de vrouw van zijn advocaat, of nog een stapje verder. Ze kunnen ook de buren van zijn advocaat pakken enzovoort.
Hebben ze weleens vrouwen of kinderen geliquideerd? Tot nu toe steeds alleen maar mannen valt me op. Voor zover ik heb meegekregen dan.
pi_189006435
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:33 schreef TLC het volgende:
Het is toch ook waanzin dat zulke figuren ook lekker ongestoord kunnen leven in grote luxe in sommige Arabische landen. Dat ze zich daar niet afvragen hoe n stelletje tieners uit t buitenland ineens in cash grote villa's, sportauto's e.d. kunnen kopen :') Maar nee hoor, ze kunnen daar ongestoord wonen.
Dubai bedoel je? Denk het niet. Hij woont in Zuid Amerika. Daar werkt de leger met de drugscriminelen. Daar kunnen ze hem niks maken in Dubai wel
  woensdag 18 september 2019 @ 13:49:46 #251
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006442
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:48 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Hebben ze weleens vrouwen of kinderen geliquideerd? Tot nu toe steeds alleen maar mannen valt me op.
Luana Xavier de vrouw van Gwennette Martha Ziggy voor de ogen van haar kinderen.. is ook een video van..

[ Bericht 1% gewijzigd door Zolderkamer op 18-09-2019 14:02:15 ]
  woensdag 18 september 2019 @ 13:49:52 #252
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189006443
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:47 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Procentueel gezien zal er misschien 0,01 procent onderschept worden.
in ieder geval niet veel gezien de stabiele prijs
  Moderator woensdag 18 september 2019 @ 13:49:56 #253
214736 crew  dick_laurent
Dick Laurent Is Dead
pi_189006444
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:44 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Ik vind dat altijd zo makkelijk dat gejank op de politie.
Ja, net zo makkelijk als dat de politie haar taak van beveiligen had kunnen doen? Of dat ze mensen adviseren geen aangifte te doen bij mishandelingen of bedreigingen? Want daar zijn ook talloze voorbeelden van...

Ik begrijp dat ze in sommige gevallen machteloos staan door een gebrek aan mankracht of een wirwar aan tegenwerkende belachelijke bureaucratie. Wat ook een groot probleem is. Maar goed, dat is weer een ander verhaal.
  woensdag 18 september 2019 @ 13:50:52 #254
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189006456
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:49 schreef p078 het volgende:

[..]

Hij woont in Zuid Amerika. Daar werkt de leger met de drugscriminelen. Daar kunnen ze hem niks maken in Dubai wel
dat heb je ergens gelezen?
pi_189006473
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:47 schreef Knip het volgende:

[..]

Daar is al eerder over gesproken, maar het punt is dat de kring van betrokkenen wel erg groot kan worden. Pakken ze niet zijn broer, maar zijn neef, pakken ze niet zijn advocaat, maar de vrouw van zijn advocaat, of nog een stapje verder. Ze kunnen ook de buren van zijn advocaat pakken enzovoort.
Pak je de buren van de advocaat zal er geen haan naar kraaien, wie kan daar nou een verband in zien?
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_189006482
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:47 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Procentueel gezien zal er misschien 0,01 procent onderschept worden.
70% van de percentages die op het internet geroepen wordt, klopt niet.
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 18 september 2019 @ 13:52:23 #257
408813 crew  trein2000
pi_189006486
Aalbersberg cs gaan zich er ook tegenaan bemoeien
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_189006488
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:49 schreef dick_laurent het volgende:

[..]

Ja, net zo makkelijk als dat de politie haar taak van beveiligen had kunnen doen? Of dat ze mensen adviseren geen aangifte te doen bij mishandelingen of bedreigingen? Want daar zijn ook talloze voorbeelden van...

Ik begrijp dat ze in sommige gevallen machteloos staan door een gebrek aan mankracht of een wirwar aan tegenwerkende belachelijke bureaucratie. Wat ook een groot probleem is. Maar goed, dat is weer een ander verhaal.
Maar hoe ver ga je beveiligen? Dan schieten ze de broer van de advocaat wel dood. Dit tuig kent geen grenzen.
  woensdag 18 september 2019 @ 13:52:32 #259
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006489
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:51 schreef Hathor het volgende:

[..]

Pak je de buren van de advocaat zal er geen haan naar kraaien, wie kan daar nou een verband in zien?
Jij.. als je de kroongetuige bent.. geloof me..
Het gaat om de boodschap..
pi_189006493
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:51 schreef Hathor het volgende:

[..]

Pak je de buren van de advocaat zal er geen haan naar kraaien, wie kan daar nou een verband in zien?
De advocaat/buurman zelf?
  woensdag 18 september 2019 @ 13:54:15 #261
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006514
De letterlijke woorden van Taghi:

'Ik ga iedereen van hem laten slapen als hij mijn naam heeft genoemd'
pi_189006516
Als ze die hoodies nu eens gaan verbieden. Steeds die in kapuchonnen gedoken koppies, omdat ze niet herkend willen worden.
pi_189006519
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:48 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Hebben ze weleens vrouwen of kinderen geliquideerd? Tot nu toe steeds alleen maar mannen valt me op. Voor zover ik heb meegekregen dan.
Ja hoor, tijdje geleden nog de vriendin of exvriendin van een of andere Amsterdamse gangster, meisje was een Braziliaanse geloof ik. Die kwam s'avonds thuis en wilde nog wat uit haar kofferbak halen toen er een auto langskwam waar een schutter uitstapte die haar op straat doodschoot. Een reconstructie hiervan staat op internet ook.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  Moderator woensdag 18 september 2019 @ 13:54:50 #264
214736 crew  dick_laurent
Dick Laurent Is Dead
pi_189006525
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:52 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Maar hoe ver ga je beveiligen? Dan schieten ze de broer van de advocaat wel dood. Dit tuig kent geen grenzen.
Ja daar heb je op zich een sterk argument ja...
  woensdag 18 september 2019 @ 13:55:33 #265
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006538
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:54 schreef Loekie1 het volgende:
Als ze die hoodies nu eens gaan verbieden. Steeds die in kapuchonnen gedoken koppies, omdat ze niet herkend willen worden.
En dan heb je een dader gepakt van amper 16jr.. die niets weet en gebruikt word..
  woensdag 18 september 2019 @ 13:56:09 #266
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006548
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:54 schreef Hathor het volgende:

[..]

Ja hoor, tijdje geleden nog de vriendin of exvriendin van een of andere Amsterdamse gangster, meisje was een Braziliaanse geloof ik. Die kwam s'avonds thuis en wilde nog wat uit haar kofferbak halen toen er een auto langskwam waar een schutter uitstapte die haar op straat doodschoot. Een reconstructie hiervan staat op internet ook.
#255
pi_189006564
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:56 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

#255
Ja je was me voor, ik ben niet zo snel vandaag, slecht geslapen. ;(
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_189006599
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:31 schreef sirdanilot het volgende:
Dit is echt een schande en een volledig vermijdbaar geval.

Advocaten en alle andere mensen die in een high profile zaak van machtige georganiseerde misdaad betrokken zijn zoals deze, behoren altijd maximale securitystatus te krijgen, op het niveau van Geertje Wilders destijds.

Dit kan en mag gewoon niet zo doorgaan. Nederland lijkt compleet de controle te verliezen over de zware georganiseerde misdaad.
Eens
Love is in the air!
pi_189006600
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:22 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Even de OP lezen.
Hoho ik begin er niet over.
pi_189006601
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:49 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Luana Xavier de vrouw van Gwennette Martha voor de ogen van haar kinderen.. is ook een video van..
Vrouw van ziggy.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_189006606
Bizar dat die advocaat niet beveiligd werd btw.

Hoe naief?
Love is in the air!
pi_189006621
Wat een verschrikking.
pi_189006627
En wat bijzonder dat de kopstukken niet te vinden zijn.
  woensdag 18 september 2019 @ 14:01:39 #274
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_189006639
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:38 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Gewoon niemand.. ook de veiligheidsdienst niet.. zoals ik net ook al vertelde..
Google ff op bas van hout
https://www.volkskrant.nl(...)et-de-aivd~bbc3b889/
Leerzaam stuk
  woensdag 18 september 2019 @ 14:01:56 #275
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006647
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:58 schreef marsan het volgende:

[..]

Vrouw van ziggy.
Fuck ja.. my bad :X
pi_189006654
Eerdere advocaat dus al gestopt met zijn vak. Om dit risico.

https://www.volkskrant.nl/cs-b2d97b38
Love is in the air!
pi_189006671
Top van Wilders hoe hij hier aandacht voor vraagt bij Beschouwingen
pi_189006694
Ongelooflijk wat we met die Marokkanen allemaal hebben binnen gehaald. Een verloren tweede generatie die amper Nederlands spreekt en volop aan de uitkeringen zit en een derde generatie die enerzijds rondloopt in traditionele gewaden en alles wat homo en andersgelovig is dood wil en anderzijds al op jonge leeftijd in aanraking komt met drugscriminaliteit en bendes en er niet voor terugdeinst om keihard te moorden. En dan heb je ook nog het middenkader daartussen dat gewoon vaak enorm loopt te klieren, te zieken en nooit wat gaat bereiken in dit leven.

Ik heb medelijden met hen die er wel echt iets van willen maken (en ken er diverse) en voor vuil worden aangezien door de acties van hun generatiegenoten.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  woensdag 18 september 2019 @ 14:04:50 #279
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006695
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:03 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Top van Wilders hoe hij hier aandacht voor vraagt bij Beschouwingen
Alleen maar popiejopie geblaat in de politiek..
Alsof het nog niet duidelijk was dat ze er niets anders mee kunnen dan legaliseren..
pi_189006727
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:02 schreef Landgeld het volgende:
Eerdere advocaat dus al gestopt met zijn vak. Om dit risico.

https://www.volkskrant.nl/cs-b2d97b38
nou niet helemaal
“De wens om raadsheer te worden speelt al een tijd, benadrukt hij. Het heeft niets te maken met het gevoel van dreiging en onveiligheid dat sommigen in de justitieketen bekroop na de moord op ­Reduan. “
  woensdag 18 september 2019 @ 14:06:36 #281
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006730
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:04 schreef Nielsch het volgende:
Ongelooflijk wat we met die Marokkanen allemaal hebben binnen gehaald. Een verloren tweede generatie die amper Nederlands spreekt en volop aan de uitkeringen zit en een derde generatie die enerzijds rondloopt in traditionele gewaden en alles wat homo en andersgelovig is dood wil en anderzijds al op jonge leeftijd in aanraking komt met drugscriminaliteit en bendes en er niet voor terugdeinzen om keihard te moorden. En dan heb je ook nog het middenkader daartussen dat gewoon vak enorm loopt te klieren, te zieken en nooit wat gaat bereiken in dit leven.

Ik heb medelijden met hen die er wel echt iets van willen maken (en ken er diverse) en voor vuil worden aangezien door de acties van hun generatiegenoten.
Eehm.. wie snuift er? Juist.. de zuidas..
Wie het doet maakt niet uit.. zolang het spul maar lekker snel geleverd word..
Voor de marokanen waren het joegoslaven daarvoor chinezen.. etc etc
pi_189006752
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:49 schreef p078 het volgende:

[..]

Dubai bedoel je? Denk het niet. Hij woont in Zuid Amerika. Daar werkt de leger met de drugscriminelen. Daar kunnen ze hem niks maken in Dubai wel
Er zijn wel degelijk aanwijzingen dat ze in Dubai kunnen zitten.
Daarnaast is Dubai een waar toevluchtsoord voor criminelen.

https://www.volkskrant.nl(...)nd-nu-doen~b1b0a2db/
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
  woensdag 18 september 2019 @ 14:08:35 #283
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006762
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:08 schreef StateOfMind het volgende:
Daarnaast is Dubai een waar toevluchtsoord voor criminelen.
Huh wait whut? Juist niet....
pi_189006764
Maar die vrouw die is doodgeschoten heeft een vriend die ook weer met deze types te maken had? Of is dat weer een andere onderwereld tak? Ik vind het vrij ingewikkeld allemaal .. kan me ook nog heugen dat er meerdere mannen slachtoffer zijn van vergismoorden, maar daar lees ik in deze ook niks over.. Zo’n Molukse jongen en ook een Nederlandse man, zijn vrouw sprak daar heel lang geleden eens over bij Late Night. Weet ik nog. Maar de daders zijn volgens mij weer andere onderwereld types.
pi_189006768
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:06 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Eehm.. wie snuift er? Juist.. de zuidas..
Wie het doet maakt niet uit.. zolang het spul maar lekker snel geleverd word..
Voor de marokanen waren het joegoslaven daarvoor chinezen.. etc etc
Alsof drugsgebruik zich beperkt tot de zuidas.. kom op zeg.
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  woensdag 18 september 2019 @ 14:10:27 #286
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006784
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:09 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Alsof drugsgebruik zich beperkt tot de zuidas.. kom op zeg.
Nee maar wel het meest van alle plekken..
pi_189006792
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:09 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Alsof drugsgebruik zich beperkt tot de zuidas.. kom op zeg.
Volgens mij zijn er idd weinig lui van tussen 15-35 die niet regelmatig drugs gebruiken
pi_189006794
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:10 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Nee maar wel het meest van alle plekken..
Bron?
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  woensdag 18 september 2019 @ 14:11:52 #289
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006805
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:08 schreef Moneyfornothing1 het volgende:
Maar die vrouw die is doodgeschoten heeft een vriend die ook weer met deze types te maken had? Of is dat weer een andere onderwereld tak? Ik vind het vrij ingewikkeld allemaal .. kan me ook nog heugen dat er meerdere mannen slachtoffer zijn van vergismoorden, maar daar lees ik in deze ook niks over.. Zo’n Molukse jongen en ook een Nederlandse man, zijn vrouw sprak daar heel lang geleden eens over bij Late Night. Weet ik nog. Maar de daders zijn volgens mij weer andere onderwereld types.
Lees het boek "de mocromaffia" van wouter laumans maar eens.. die is vrij te vinden op google en geeft veel duidelijkheid
  Moderator woensdag 18 september 2019 @ 14:11:56 #290
214736 crew  dick_laurent
Dick Laurent Is Dead
pi_189006807
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:06 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Eehm.. wie snuift er? Juist.. de zuidas..
Wie het doet maakt niet uit.. zolang het spul maar lekker snel geleverd word..
Voor de marokanen waren het joegoslaven daarvoor chinezen.. etc etc
Precies dit. Genoeg blanke Nederlandertjes die wekelijks met hun hongerige neus boven een spiegeltje hangen. Ik ken er in mijn bescheiden kring al sowieso enkelen die er niet vanaf kunnen blijven.

Dus ja, supply and demand. Zelf raak ik het met geen vinger aan, maar helaas zullen er altijd genoeg klantjes blijven aankloppen waardoor deze boys plenty business houden...
  woensdag 18 september 2019 @ 14:12:29 #291
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006816
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:10 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Bron?
Is al genoemd.. ongeveer 4 kg in amsterdam per dag
pi_189006821
Even terug naar de basis. Het is een groep criminele Marokkanen die dus ook op dit niveau Nederland terroriseert.

Heerlijk binnengehaald in de jaren 70. Man man...
Love is in the air!
pi_189006824
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:50 schreef Tarado het volgende:

[..]

dat heb je ergens gelezen?
Yep. Hij wordt door meerdere landen gezocht.De BCIJ heeft een prijs op zijn hoofd gezet en is Dubai geweest om hen te zoeken.
pi_189006826
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:12 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Is al genoemd.. ongeveer 4 kg in amsterdam per dag
Is dat dan het meest van alle plekken? Ik kan dat er niet uit opmaken namelijk..
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_189006838
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:04 schreef Nielsch het volgende:
Ongelooflijk wat we met die Marokkanen allemaal hebben binnen gehaald. Een verloren tweede generatie die amper Nederlands spreekt en volop aan de uitkeringen zit en een derde generatie die enerzijds rondloopt in traditionele gewaden en alles wat homo en andersgelovig is dood wil en anderzijds al op jonge leeftijd in aanraking komt met drugscriminaliteit en bendes en er niet voor terugdeinst om keihard te moorden. En dan heb je ook nog het middenkader daartussen dat gewoon vaak enorm loopt te klieren, te zieken en nooit wat gaat bereiken in dit leven.

Ik heb medelijden met hen die er wel echt iets van willen maken (en ken er diverse) en voor vuil worden aangezien door de acties van hun generatiegenoten.
Dit inderdaad.

Het gaat om Marokkanen. Niet om Jan, Kees en Siem.

Helaas.
Love is in the air!
pi_189006855
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:12 schreef p078 het volgende:

[..]

Yep. Hij wordt door meerdere landen gezocht.De BCIJ heeft een prijs op zijn hoofd gezet en is Dubai geweest om hen te zoeken. Conclusie is dat ze waarschijnlijk in Zuid Amerika zitten.
pi_189006856
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:04 schreef Nielsch het volgende:
Ongelooflijk wat we met die Marokkanen allemaal hebben binnen gehaald. Een verloren tweede generatie die amper Nederlands spreekt en volop aan de uitkeringen zit en een derde generatie die enerzijds rondloopt in traditionele gewaden en alles wat homo en andersgelovig is dood wil en anderzijds al op jonge leeftijd in aanraking komt met drugscriminaliteit en bendes en er niet voor terugdeinst om keihard te moorden. En dan heb je ook nog het middenkader daartussen dat gewoon vaak enorm loopt te klieren, te zieken en nooit wat gaat bereiken in dit leven.

Ik heb medelijden met hen die er wel echt iets van willen maken (en ken er diverse) en voor vuil worden aangezien door de acties van hun generatiegenoten.
Dit zijn helaas rotte appels. Maar het getuigt ook van nihil verstand als je deze gekken als personen ziet die een hele grote groep vertegenwoordigen hoor. Het is jammer als SOMMIGE mensen dat zo zien, maar ja aan de andere kant kan ik dat soort volk niet serieus nemen... Het zegt zoveel over jezelf.
  woensdag 18 september 2019 @ 14:17:40 #298
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189006864
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:14 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Dit inderdaad.

Het gaat om Marokkanen. Niet om Jan, Kees en Siem.

Helaas.
vind ik wel wat te simpel gesteld, die handel is gewoon zo lucratief dat anderen dat wel over hadden genomen en sowieso hebben ze ook maar een deel in handen
  woensdag 18 september 2019 @ 14:18:05 #299
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189006871
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:12 schreef Landgeld het volgende:
Even terug naar de basis. Het is een groep criminele Marokkanen die dus ook op dit niveau Nederland terroriseert.

Heerlijk binnengehaald in de jaren 70. Man man...
De basis zijn chinezen met heroine toen de afzet naar vietnam (amerikanen) stokte door het stoppen van de vietnamoorlog.. die zochten een nieuwe markt en vonden hem oa in amsterdam waar ze nog nooit van drugs gehoord hadden en 1 iemand bij de politie wist hoe hasj eruit zag
pi_189006877
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:16 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Dit zijn helaas rotte appels. Maar het getuigt ook van nihil verstand als je deze gekken als personen ziet die een hele grote groep vertegenwoordigen hoor. Het is jammer als SOMMIGE mensen dat zo zien, maar ja aan de andere kant kan ik dat soort volk niet serieus nemen... Het zegt zoveel over jezelf.
Je moet in hun geval wel heel hard zoeken naar goeie appels, de rotte zijn oververtegenwoordigd.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_189006884
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 14:11 schreef dick_laurent het volgende:

[..]

Precies dit. Genoeg blanke Nederlandertjes die wekelijks met hun hongerige neus boven een spiegeltje hangen. Ik ken er in mijn bescheiden kring al sowieso enkelen die er niet vanaf kunnen blijven.

Dus ja, supply and demand. Zelf raak ik het met geen vinger aan, maar helaas zullen er altijd genoeg klantjes blijven aankloppen waardoor deze boys plenty business houden...
Daar ben ik het ook wel mee eens. Zoveel vraag naar. Heb ook het idee dat bij mijn generatie (de twintigers en dertigers nu) er veel openheid is over drugs. Dat het ook wel als normaal wordt gezien om af en toe wat te gebruiken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')