abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Moderator woensdag 18 september 2019 @ 10:57:20 #1
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_189003942
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
In Buitenveldert is vanmorgen even na half acht een man doodgeschoten.

De man is neergeschoten in de straat Imstenrade. De schutter is te voet gevlucht. De politie doet op dit moment onderzoek en heeft de omgeving afgezet.

Het lijkt op een liquidatie. Over het slachtoffer is een laken gelegd. Volgens De Telegraaf is het slachtoffer advocaat Derk Wiersem.

Via Burgernet is inmiddels een melding verspreid om uit te kijken naar een man tussen de 16 en 20 jaar in de omgeving van het incident. De man heeft een slank postuur, is ongeveer 1 meter 75 lang, was in het zwart gekleed en had een hoodie aan.
https://www.at5.nl/artike(...)ten-in-buitenveldert
Politie_Adam twitterde op woensdag 18-09-2019 om 08:18:19 Zojuist schietincident op Imstenrade waarbij 1 persoon neergeschoten is. Schutter te voet gevlucht. Politie doet onderzoek. reageer retweet
Politie_Adam twitterde op woensdag 18-09-2019 om 08:40:12 Update: slachtoffer van het schietincident aan de Imstenrade is aan zijn verwondingen overleden. reageer retweet
quote:
‘Advocaat kroongetuige geliquideerd’ (UPDATE3)

Een man die woensdagochtend is doodgeschoten in Amsterdam is de advocaat Derk Wiersum, zo heeft de politie inmiddels bevestigd. Deze advocaat staat Nabil B. bij, de kroongetuige in het liquidatieproces Marengo tegen Ridouan Taghi en medeverdachten.

De schutter was volgens getuigen een tiener. Hij is voortvluchtig.
De schietpartij vond plaats even voor 07.30 plaats aan de Imstenrade in Amsterdam-Buitenveldert. De schutter vluchtte te voet weg in de richting van de Van Boshuizenstraat. Via Burgernet is een melding verspreid om uit te kijken naar een man tussen de 16 en 20 jaar in de omgeving van het incident. De man heeft een slank postuur, is ongeveer 1 meter 75 lang, was in het zwart gekleed en met een hoodie aan.
Bedreigd
Volgens het AD werd Wiersum al eerder bedreigd en sprak hij met collega’s over de noodzaak van beveiliging. Tot vorige week werd de advocaat in elk geval niet beveiligd. Wiersum had signalen ontvangen dat hij als advocaat van de kroongetuige het doelwit zou worden. In dat kader is er ook gesproken over zijn beveiliging. Tot vorige week had hij die in elk geval nog niet. Wel surveilleerde de politie vaker dan gebruikelijk in zijn buurt in Amsterdam, zo schrijft de krant.
Opdrachtgever
Vorig jaar maart werd ook al de onschuldige broer van kroongetuige Nabil B. geliquideerd. Dat gebeurde in diens kantoor in Amsterdam-Noord, vlak na de presentatie van de kroongetuige. Voor die liquidatie is Shurandy S. veroordeeld tot 20 jaar cel. Hij heeft bekend in opdracht te hebben gehandeld van een ander, maar heeft nooit de naam van die opdrachtgever verteld. Na de liquidatie van de broer van de kroongetuige werden andere familieleden in allerijl elders ondergebracht.
Uit het vak
De 44-jarige Wiersum laat onder andere 2 jonge kinderen en een vrouw achter. Aanvankelijk stond hij Nabil B. bij samen met zijn collega-advocaat Bart Stapert. Die besloot uit het vak te stappen nadat de broer van de kroongetuige was doodgeschoten. Tegen de Volkskrant zei hij daarover: ‘ De moord was een wake-up call. Iedereen kon opeens een doelwit worden. ‘
Marengo
Mede op basis van de verklaringen van Nabil B. aan justitie zijn verschillende verdachten opgepakt. Zij staan terecht in het zogenaamde Marengo-proces. Volgende week is in de beveiligde rechtbank op Schiphol een inleidende zitting gepland in die zaak. Nabil B. zou overigens een deel van zijn kroongetuige-contract met justitie hebben opgezegd.

https://www.crimesite.nl/advocaat-kroongetuige-geliquideerd/
quote:
Premier Rutte reageert op liquidatie advocaat: 'Dit is zeer verontrustend'

Er wordt vol ongeloof gereageerd op de liquidatie van strafrechtadvocaat Derk Wiersum. Hij werd vanochtend rond 7.30 uur neergeschoten in Amsterdam. "Dit zijn zeer verontrustende berichten", reageert premier Mark Rutte.

Wiersum was de advocaat van kroongetuige Nabil B in de grote liquidatiezaak Marengo. Hoofdverdachten Ridouan Taghi en Said Razzouki in die zaak gelden als de meest gezochte criminelen van Nederland. Vorig jaar werd de onschuldige broer van de kroongetuige doodgeschoten.

Politici zijn vandaag bij de Tweede Kamer aanwezig voor de Algemene Beschouwingen. "Politie en het Openbaar Ministerie zijn natuurlijk volop bezig met het onderzoek", zegt Rutte. "Ferd Grapperhaus had ik net aan de lijn, die zal zijn aanwezigheid bij een deel van het debat ook schrappen. Die is nu op het ministerie om ook zelf zich op de hoogte te stellen van wat er gebeurd is. En zodra iets naar buiten kan worden gebracht, zal dat gebeuren." Ook minister Dekker van Rechtsbescherming noemt de zaak "verontrustend".

Fractieleider Jetten van D66 heeft veel vragen over de liquidatie. Hij wil nog tijdens de beschouwingen over de zaak praten. "Schokkende moordaanslag. Dit is een poging van de onderwereld om te intimideren, om de rechtstaat te ondermijnen. Dat is volstrekt onacceptabel, hier moeten we keihard tegen optreden."

"Afgrijselijk. Advocaten zijn essentieel voor onze rechtsstaat", zegt Lodewijk Asscher, partijleider van de PvdA. "Als criminelen advocaten gaan aanvallen, vallen ze ons allemaal aan."

"Dit is erger dan erg", zegt CDA-Kamerlid Chris van Dam op Twitter. "Een nieuw hoofdstuk in de brutaliteit van de drugsmaffia." De nieuwe liquidatie doet zijn VVD-collega Dilan Yesilgöz denken aan "Italiaanse maffiapraktijken". "Zeer schokkend dit. Dit tast het fundament van onze rechtsstaat aan en zou niet mogen gebeuren in Nederland."

Advocaten: 'Verschrikkelijk'
De Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten reageert "geschokt" op het nieuws. "Als dit te maken te maken heeft met het proces, waar het alle schijn van heeft, zou dit de zoveelste stap zijn in de geweldspiraal die kleeft aan dit proces. Het is echt verschrikkelijk." Ook de Nederlandse Orde van Advocaten zegt "zeer geschokt" te zijn. "We leven erg mee met nabestaanden. En volgen het onderzoek op de voet."

Strafrechtadvocatenkantoor Ficq & Partners reageert op Twitter met "grote ontsteltenis en afschuw". "Onze gedachten gaan uit naar zijn jonge gezin en andere dierbaren." "De liquidatie van advocaat Derk Wiersum is een tragedie voor zijn nabestaanden én voor de rechtsstaat", twittert advocaat Peter Plasman. "Onvoorstelbaar dat dit in dit land kan gebeuren."

Met grote ontsteltenis en afschuw hebben wij kennis genomen van het gewelddadig overlijden van onze gewaardeerde collega Derk Wiersum. Onze gedachten gaan uit naar zijn jonge gezin en andere dierbaren.

1 uur geleden
Ook in de woonwijk Buitenveldert, waar de moord plaatsvond, is er geschrokken gereageerd. "Uit mijn raam kan ik allemaal politie zien", zegt een meisje dat in de buurt woont tegen AT5. "Mijn moeder maakte me wakker om kwart voor acht en zei dat er geschoten was. Nu is mijn huis omsingeld door politielinten."

Een andere vrouw spreekt van "gigaveel lawaai". "Ik ben geschrokken. Het wordt steeds erger, het is een grote poppenkast geworden in Nederland."
Zie ook
Advocaat kroongetuige Nabil B. doodgeschoten in Amsterdam

Laten we geneuzel over de schuld van links en/of rechts, de zaak van de zoon van Halsema er maar gewoon buiten laten. Persoonlijke sneren naar elkaar kunnen ook achterwege blijven. Komt het topic niet ten goede. Alvast bedankt!


[ Bericht 23% gewijzigd door Frutsel op 18-09-2019 11:34:03 ]
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  woensdag 18 september 2019 @ 10:58:20 #2
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189003955
quote:
Strafproces Marengo: beeld van een geoliede moordmachine

Laatste update:
10-07-2019 | 13:16
Woordvoering:
Landelijke Eenheid

Driebergen-Rijsenburg - In de zaak ‘Marengo’ staan 16 verdachten terecht voor verschillende moorden en pogingen tot moord. In het strafdossier komt een beeld naar voren van een geoliede moordmachine. Verschillende verdachten zijn volgens het openbaar ministerie (OM) ingezet om zo efficiënt mogelijk moorden te plegen. Daarbij gold een vaste rolverdeling van chauffeurs, spotters en schutters. Een mensenleven was niets waard, gelet ook op tenminste twee zogenoemde vergismoorden.
Ridouan Taghi en Saïd Razzouki

De drempel om een liquidatie te plegen lijkt vandaag de dag lager te liggen dan voorheen. De daders zijn meestal jonge mannen, gewapend met volautomatische vuurwapens en de daarbij behorende zware munitie. Liquidaties vinden de afgelopen jaren steeds vaker plaats in de openbare ruimten, op straat en midden in woonwijken. Dat omstanders risico lopen en soms geraakt worden, wordt voor lief genomen. Helaas is vandaag de dag de term ‘vergismoord’ een gangbaar begrip geworden.
De moorden - chronologisch overzicht

Moord op Ronald Bakker op 9 september 2015 in Huizen. Bakker was medewerker van de spyshop in Nieuwegein. Deze spyshop kwam in beeld in het onderzoek 26Koper. Hij is vermoord in zijn auto, voor de deur van zijn woning. Uitspraak Gerechtshof 26Koper
Moord op Samir Erraghib op 17 april 2016 in IJsselstein. Erraghib is vermoord terwijl zijn 7-jarig dochtertje bij hem in de auto zat. Zij heeft de aanslag overleefd.
Moord op Ranko Scekic op 22 juni 2016 in Utrecht. Scekic liep met een vriend op straat voor zijn woning toen hij werd doodgeschoten. Zijn vrouw en kinderen waren op dat moment thuis.
Voorbereiding voor de moord op twee contacten van Scekic.
Poging moord op Abdelkarim Ahabad op 11 oktober 2016. Er is iemand op Ahabad afgelopen met een automatisch vuurwapen en daarna is hij klemgereden. Ahabad wist te ontkomen.
Moord op Hakim Changachi op 12 januari 2017. Changachi is in zijn portaal van zijn flat doodgeschoten, bij vergissing. Het beoogde doelwit was Khalid Hmidat.
Voorbereiding voor de moord op Khalid Hmidat. In de maand januari 2017 is Hmidat gevolgd en in de gaten gehouden. De moord op Hmidat is niet gelukt, de daders die gewapend bij zijn woning klaarstonden zijn overlopen.

Kroongetuige

Lange tijd lukte het niet om de geweldsspiraal te doorbreken. Er was wel TCI-informatie beschikbaar over mogelijke opdrachtgevers van liquidaties, maar onvoldoende om hen met succes te vervolgen. Een doorbraak in het onderzoek diende zich aan toen begin 2017 Nabil B., een van de verdachten van de moord op Hakim Changachi, bereid was verklaringen af te leggen over een reeks van liquidaties.

Kroongetuige strafzaak Marengo - 41 verklaringen (om.nl)
Vervolging Ridouan Taghi en Saïd Razzouki

Voor het geven van de opdrachten voor deze moorden worden Ridouan Taghi en Saïd Razzouki vervolgd. Beiden worden verdacht van leidinggeven aan de criminele organisatie ‘Marengo’, die zich richt op moord, poging tot moord en voorbereiding van moord. Zij zijn bij verstek gedagvaard. Het OM heeft de rechtbank verzocht de zaken buiten hun aanwezigheid behandelen.
De tenlasteleggingen van Taghi, Saïd Razzouki en medeverdachte Zakaria A. worden in september uitgebreid met de moord op Martin Kok op 8 december 2016 in Laren. Daarbij worden ook opgenomen een poging tot moord op Kok eerder op diezelfde dag en een poging moord op Kok op 2 juli 2016 door het plaatsen van een bom onder zijn auto. Het onderzoek Zeilboot naar de moord op Kok maakt inmiddels deel uit van het strafproces Marengo. De tenlastelegging van Taghi wordt in september nog uitgebreid met de moord op Ronald Bakker.
Onverminderde zoektocht Taghi en Razzouki

Ridouan Taghi en Saïd Razzouki zijn voorvluchtig. De aanhouding van beide verdachten heeft de hoogste prioriteit van politie en justitie. Zij zijn met foto’s op nationale en internationale opsporingslijsten geplaats. Voor informatie die leidt tot hun aanhouding zijn beloningen van 100.000 euro uitgeloofd.
Hebt u een tip over deze verdachten? Bel de gratis opsporingslijn 0800-6070
https://www.politie.nl/ni(...)fproces-marengo.html
pi_189003956
OnlogischGod reekst wat NWS mods hadden moeten doen. _O_
pi_189003962
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 10:55 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Niet voor zijn huis :P
Wel door dezelfde bende, idem voor de andere vermoorde personen in dit artikel, allemaal niet in Amsterdam vermoord:
https://www.gelderlander.(...)n-pogingen~ab191088/
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_189004004
Schokkend en triest. Bananenrepubliek praktijken.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_189004008
Volgens mij zeiden ze net op de radio dat de vrouw van de advocaat naast hem had gestaan toen het gebeurde? :o :{
pi_189004024
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:02 schreef Frutsel het volgende:
Volgens mij zeiden ze net op de radio dat de vrouw van de advocaat naast hem had gestaan toen het gebeurde? :o :{
Dan ben je ook wel klaar voor het RIAGG :X
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_189004032
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 10:58 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Maar waarom deden ze dit?
  woensdag 18 september 2019 @ 11:03:32 #9
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004037
quote:
‘Advocaat kroongetuige geliquideerd’ (UPDATE3)

Een man die woensdagochtend is doodgeschoten in Amsterdam is de advocaat Derk Wiersum, zo heeft de politie inmiddels bevestigd. Deze advocaat staat Nabil B. bij, de kroongetuige in het liquidatieproces Marengo tegen Ridouan Taghi en medeverdachten.

De schutter was volgens getuigen een tiener. Hij is voortvluchtig.
De schietpartij vond plaats even voor 07.30 plaats aan de Imstenrade in Amsterdam-Buitenveldert. De schutter vluchtte te voet weg in de richting van de Van Boshuizenstraat. Via Burgernet is een melding verspreid om uit te kijken naar een man tussen de 16 en 20 jaar in de omgeving van het incident. De man heeft een slank postuur, is ongeveer 1 meter 75 lang, was in het zwart gekleed en met een hoodie aan.
Bedreigd
Volgens het AD werd Wiersum al eerder bedreigd en sprak hij met collega’s over de noodzaak van beveiliging. Tot vorige week werd de advocaat in elk geval niet beveiligd. Wiersum had signalen ontvangen dat hij als advocaat van de kroongetuige het doelwit zou worden. In dat kader is er ook gesproken over zijn beveiliging. Tot vorige week had hij die in elk geval nog niet. Wel surveilleerde de politie vaker dan gebruikelijk in zijn buurt in Amsterdam, zo schrijft de krant.
Opdrachtgever
Vorig jaar maart werd ook al de onschuldige broer van kroongetuige Nabil B. geliquideerd. Dat gebeurde in diens kantoor in Amsterdam-Noord, vlak na de presentatie van de kroongetuige. Voor die liquidatie is Shurandy S. veroordeeld tot 20 jaar cel. Hij heeft bekend in opdracht te hebben gehandeld van een ander, maar heeft nooit de naam van die opdrachtgever verteld. Na de liquidatie van de broer van de kroongetuige werden andere familieleden in allerijl elders ondergebracht.
Uit het vak
De 44-jarige Wiersum laat onder andere 2 jonge kinderen en een vrouw achter. Aanvankelijk stond hij Nabil B. bij samen met zijn collega-advocaat Bart Stapert. Die besloot uit het vak te stappen nadat de broer van de kroongetuige was doodgeschoten. Tegen de Volkskrant zei hij daarover: ‘ De moord was een wake-up call. Iedereen kon opeens een doelwit worden. ‘
Marengo
Mede op basis van de verklaringen van Nabil B. aan justitie zijn verschillende verdachten opgepakt. Zij staan terecht in het zogenaamde Marengo-proces. Volgende week is in de beveiligde rechtbank op Schiphol een inleidende zitting gepland in die zaak. Nabil B. zou overigens een deel van zijn kroongetuige-contract met justitie hebben opgezegd.
(Beeld: Floris Prenger, Twitter.)
https://www.crimesite.nl/advocaat-kroongetuige-geliquideerd/
  woensdag 18 september 2019 @ 11:04:59 #10
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004056
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:03 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Maar waarom deden ze dit?
Dat weten ze zelf ook niet precies meer...

Nee drugshandel is de basis.. ripdeals etc
pi_189004066
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:02 schreef Frutsel het volgende:
Volgens mij zeiden ze net op de radio dat de vrouw van de advocaat naast hem had gestaan toen het gebeurde? :o :{
Damn :{
Maar goed, deze jongens deinzen er zelfs niet voor terug iemand dood te schieten terwijl zijn dochtertje van 7 erbij zit in de auto, dus dat zijn vrouw ernaast staat zal ook geen reden meer zijn het niet te doen.

Het is wel zwaar fucked-up.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 18 september 2019 @ 11:06:50 #12
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189004086
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 10:55 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Moeten we ook gewoon doen. Belasting heffen + je neemt criminelen alle wind uit de zeilen.
wel wereldwijd uiteraard anders heeft het nog geen zin
pi_189004103
quote:
Met gelegaliseerde wietteelt was dit waarschijnlijk nooit gebeurd anders.

De drugsgerelateerde criminaliteit zou in ieder geval fors afnemen in dat geval.

[ Bericht 4% gewijzigd door Frutsel op 18-09-2019 11:11:22 ]
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
  woensdag 18 september 2019 @ 11:09:47 #14
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_189004129
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:08 schreef Tomatenboer het volgende:

[..]

Met gelegaliseerde wietteelt was dit waarschijnlijk nooit gebeurd anders.

De drugsgerelateerde criminaliteit zou in ieder geval fors afnemen in dat geval.
Die zitten echt niet meer in de wiet alleen.
pi_189004130
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:08 schreef Tomatenboer het volgende:

[..]

Met gelegaliseerde wietteelt was dit waarschijnlijk nooit gebeurd anders.

De drugsgerelateerde criminaliteit zou in ieder geval fors afnemen in dat geval.
Want van legalisatie krijg je geen conflicten zeker :')
metal up your ass
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 18 september 2019 @ 11:09:54 #16
408813 crew  trein2000
Klein gemeen ettertje
pi_189004131
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:08 schreef Tomatenboer het volgende:

[..]

Met gelegaliseerde wietteelt was dit waarschijnlijk nooit gebeurd anders.

De drugsgerelateerde criminaliteit zou in ieder geval fors afnemen in dat geval.
Deze hele ellende gaat over cocaïne. Geen wiet
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_189004148
Laten we links-rechts en de zaak van de zoon van Halsema er maar gewoon buiten laten. Komt het topic niet ten goede. Persoonlijke sneren naar elkaar kunnen ook achterwege blijven.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:10:57 #18
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189004150
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:09 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Deze hele ellende gaat over cocaïne. Geen wiet
dat weet je niet, maar het gaat sowieso niet alleen over de NL markt
pi_189004168
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:10 schreef Tarado het volgende:

[..]

dat weet je niet, maar het gaat sowieso niet alleen over de NL markt
Ik gok zomaar dat het voor dergelijke criminelen niet om een paar grijpstuivers in de wiethandel gaat.
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:13:14 #20
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189004179
quote:
7s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:12 schreef vosss het volgende:

[..]

Ik gok zomaar dat het voor dergelijke criminelen niet om een paar grijpstuivers in de wiethandel gaat.
nee maar ik sluit niet uit dat ze dat er gewoon bij doen maar maatregelen alleen op NL gericht gaan gewoon niet werken
  woensdag 18 september 2019 @ 11:13:43 #21
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004184
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:10 schreef Tarado het volgende:

[..]

dat weet je niet, maar het gaat sowieso niet alleen over de NL markt
Wiet is veel te veel gedoe.. Coke is de handel waar het om gaat..
Het begin van dit hele verhaal zou bij een ripdeal in Antwerpen liggen (Turtles) maar of daar echt het begin lag vraag ik me af..
pi_189004207
quote:
10s.gif Op woensdag 18 september 2019 10:21 schreef JeMoeder het volgende:

[..]

Denk je dat? Dit gaat over een zielloze onderwereld, met die mensen wordt echt geen 'kopje thee gedronken' hoor. Wat een onzin weer.
Kleine criminaliteit wordt met fluwelen handschoentjes aangepakt. Uiteraard werkt het stimulerend om steeds grotere deals te doen als de risico's klein zijn, en je de autoriteiten niet serieus neemt.

Zo heb ik ooit gediscussieerd met een maatschappelijk werker die in achterstandswijken actief is en regelmatig vuurwapens open en bloot zag liggen tijdens het werk, binnen het bereik van kinderen. Daar werd geen melding van gemaakt, want een vaderfiguur in het leven van de kinderen prevaleerde boven het aanpakken van criminaliteit. Is gewoon beleid.

Die pappen en nathouden mentaliteit zorgt voor al deze ellende.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:15:20 #23
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_189004208
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:05 schreef Leandra het volgende:

[..]

Damn :{
Maar goed, deze jongens deinzen er zelfs niet voor terug iemand dood te schieten terwijl zijn dochtertje van 7 erbij zit in de auto, dus dat zijn vrouw ernaast staat zal ook geen reden meer zijn het niet te doen.

Het is wel zwaar fucked-up.
Enige menselijkheid is ze volledig vreemd lijkt het ja. :{

Of het nou voor een basisschool is maakt ze geen zak uit.
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn @I.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:15:23 #24
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_189004210
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:10 schreef Frutsel het volgende:
[modbreak] Laten we links-rechts en de zaak van de zoon van Halsema er maar gewoon buiten laten. Komt het topic niet ten goede. Persoonlijke sneren naar elkaar kunnen ook achterwege blijven. [/modbreak]
Dat wordt ook niet gedaan, Halsema is burgemeester die langzamerhand de regie over de stad verliest. Dat mag best benoemd worden echter zijn er een paar users die het allemaal niet relevant vinden en vinden dat het 'niet voorkomen had kunnen worden'.

Erg allemaal, maar we over tot de orde van de dag.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:15:47 #25
427770 MC-Morgan
To Life, Love and Loot.
pi_189004217
quote:
Ooggetuigen: 'Tiener met hoodie schoot twee keer op advocaat, echtgenote stond bij hem’

De 44-jarige advocaat Derk Wiersum die vanochtend vlak voor zijn huis in Amsterdam is geliquideerd, is ten minste twee keer onder vuur genomen door een jongen met een hoodie. Dat zegt een buurtbewoner die vlakbij de plaats delict woont. De vrouw van de raadsman stond bij het slachtoffer. ,,Ik hoorde twee harde knallen en zag daarna een jongen langs mijn huis rennen.”
https://www.ad.nl/dossier(...)-beveiligd~a8ac4c05/
pi_189004219
quote:
7s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:12 schreef vosss het volgende:

[..]

Ik gok zomaar dat het voor dergelijke criminelen niet om een paar grijpstuivers in de wiethandel gaat.
In de wiethandel gaat het dan ook niet om een paar grijpstuivers.

Maar ongetwijfeld zal met harddrugs nog meer te verdienen zijn ja.

Maar softdrugs als wiet is wel de grootste afzetmarkt volgens mij.
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
  woensdag 18 september 2019 @ 11:16:34 #27
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004228
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:13 schreef Tarado het volgende:

[..]

nee maar ik sluit niet uit dat ze dat er gewoon bij doen maar maatregelen alleen op NL gericht gaan gewoon niet werken
Hooguit hokken rippen.. zoals bij Lau en Geert Geeraerts..
Maar dat is kruimelwerk waar al deze jongens in Marengo zich niet toe "verlagen"
  woensdag 18 september 2019 @ 11:16:49 #28
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_189004232
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:09 schreef dokter.knakworst het volgende:

[..]

Want van legalisatie krijg je geen conflicten zeker :')
en is er geen handel meer voor het buitenland. :')
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:16:55 #29
131800 Tarado
capô de fusca
pi_189004234
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:15 schreef Tomatenboer het volgende:

[..]

In de wiethandel gaat het dan ook niet om een paar grijpstuivers.

Maar ongetwijfeld zal met harddrugs nog meer te verdienen zijn ja.

Maar softdrugs als wiet is wel de grootste afzetmarkt volgens mij.
het ene doen en het andere niet laten lijkt me dus ook
  woensdag 18 september 2019 @ 11:17:02 #30
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_189004235
Niet wissen F. Het is gewoon de snoeiharde waarheid. We dachten het met pappen en nathouden wel te kunnen redden. Is wel degelijk de schuld zoals ik zei. Doe zoiets in Singapore, en je hangt.... letterlijk.

[ Bericht 6% gewijzigd door Frutsel op 18-09-2019 11:23:04 ]
  woensdag 18 september 2019 @ 11:17:07 #31
22794 Enchanter
Right you are Ken!!!
pi_189004238
Wonen die ouders van die Taghi niet in Nederland ?
Ik ben inmiddels overleden
pi_189004245
quote:
18s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:15 schreef xzaz het volgende:

[..]

Dat wordt ook niet gedaan, Halsema is burgemeester die langzamerhand de regie over de stad verliest. Dat mag best benoemd worden echter zijn er een paar users die het allemaal niet relevant vinden en vinden dat het 'niet voorkomen had kunnen worden'.

Erg allemaal, maar we over tot de orde van de dag.
Ja want voor Halsema was het allemaal rozengeur en maneschijn in de hoofdstad :')
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_189004249
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:16 schreef IkStampOpTacos het volgende:

[..]

en is er geen handel meer voor het buitenland. :')
Dat zal blijven bestaan, maar dan nog verklein je het probleem voor Nederland sowieso met grote stappen.
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
  woensdag 18 september 2019 @ 11:18:10 #34
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_189004256
quote:
18s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:15 schreef xzaz het volgende:

[..]

Dat wordt ook niet gedaan, Halsema is burgemeester die langzamerhand de regie over de stad verliest. Dat mag best benoemd worden echter zijn er een paar users die het allemaal niet relevant vinden en vinden dat het 'niet voorkomen had kunnen worden'.

Erg allemaal, maar we over tot de orde van de dag.
Voor Halsema waren er namelijk gen liquidaties en drugscriminelen. :')
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
pi_189004260
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:15 schreef Tomatenboer het volgende:

[..]

In de wiethandel gaat het dan ook niet om een paar grijpstuivers.
Dat zei ik gekscherend. Tuurlijk gaat daar ook belachelijk veel geld in om.
quote:
Maar ongetwijfeld zal met harddrugs nog meer te verdienen zijn ja.
Dat lijkt mij ook
quote:
Maar softdrugs als wiet is wel de grootste afzetmarkt volgens mij.
Daar heb ik mijn twijfels over.

Overigens zou je kunnen stellen dat iedereen die snuift of blowt hier zijn bijdrage aan geleverd heeft. Zonder snuivers en blowers had het niet zover gekomen.

Zijn er mensen die wel eens een lijntje pakken die daar nu ineens anders over denken?
De tijd dat ik blowde en snoof ligt inmiddels jaren achter me, maar ik kan me zo voorstellen dat je dan na zoiets toch gaat nadenken.
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:18:43 #36
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_189004262
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:13 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Wiet is veel te veel gedoe.. Coke is de handel waar het om gaat..
Het begin van dit hele verhaal zou bij een ripdeal in Antwerpen liggen (Turtles) maar of daar echt het begin lag vraag ik me af..
Allang niet meer. Cash king.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:18:47 #37
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_189004264
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:17 schreef Tomatenboer het volgende:

[..]

Dat zal blijven bestaan, maar dan nog verklein je het probleem voor Nederland sowieso met grote stappen.
Het knokken om handel blijft dan gewoon bestaan hoor.
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:19:02 #38
385501 Nikonlover
KLB aandachtshoer 2013
pi_189004268
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 09:09 schreef Leandra het volgende:
Hmmz... de advocaat van kroongetuige Nabil B.
Broer, advocaat... dat gaat wel heel ver als ze je advocaat zelfs omleggen.
Pure intimidatie, en gelijk een teken dat Nabil B. echt wel heel veel schade kan doen met zijn getuigenis, het versterkt zij geloofwaardigheid alleen maar nog meer.
Waarom knallen ze Nabil B dan niet neer? Als zijn verklaringen voor de mocromaffia zo gevaarlijk zijn, dan zou je toch denken dat het effectiever is de getuige zelf te liquideren?
Ik ben een Nikon :-)
  woensdag 18 september 2019 @ 11:19:05 #39
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_189004271
Zal er nu nog een goed advocaat die Nabil B. durven bijstaan?
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn @I.
pi_189004274
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:17 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Ja want voor Halsema was het allemaal rozengeur en maneschijn in de hoofdstad :')
Verre van, het lijkt me voor de driehoek ook een bijna onoplosbaar probleem.
In ieder geval een heel ongrijpbaar probleem waar niet 123 een oplossing voor lijkt te zijn.
pi_189004275
mickvanwely twitterde op woensdag 18-09-2019 om 11:16:00 Familie kroongetuige geschokt maar niet verbaasd https://t.co/HKXwTpmGNa via @telegraaf reageer retweet
pi_189004293
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:19 schreef Zipportal het volgende:
mickvanwely twitterde op woensdag 18-09-2019 om 11:16:00 Familie kroongetuige geschokt maar niet verbaasd https://t.co/HKXwTpmGNa via @:telegraaf reageer retweet
Tja, die leven al jaren met doodsangst.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:20:28 #43
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004297
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:18 schreef Drugshond het volgende:

[..]

Allang niet meer. Cash king.
Je bedoeld Benaouf?
pi_189004300
Schokkend. Ook een dikke flater voor de politie, je zou toch zeggen dat ze na de moord op de broer van Nabil geen enkel risico meer nemen en alle betrokkenen extra beveiligen. Daarmee is niet gezegd dat dit voorkomen had kunnen worden maar dat de advocaat geen beveiliging had vind ik onbegrijpelijk.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:20:45 #45
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_189004302
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:19 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Verre van, het lijkt me voor de driehoek ook een bijna onoplosbaar probleem.
In ieder geval een heel ongrijpbaar probleem waar niet 123 een oplossing voor lijkt te zijn.
Mja het daderprofiel is duidelijk dat zou kunnen helpen.
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn @I.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:21:03 #46
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004309
quote:
6s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:19 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Waarom knallen ze Nabil B dan niet neer? Als zijn verklaringen voor de mocromaffia zo gevaarlijk zijn, dan zou je toch denken dat het effectiever is de getuige zelf te liquideren?
Die zit.. eehm.. zeg maar op een onbereikbare plek...
pi_189004312
quote:
6s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:19 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Waarom knallen ze Nabil B dan niet neer? Als zijn verklaringen voor de mocromaffia zo gevaarlijk zijn, dan zou je toch denken dat het effectiever is de getuige zelf te liquideren?
Die zit nog wel in een getuigenbeschermingsprogramma waar niet elk 18-jarige broekie door weet te komen. Ze pakken de mensen om hem heen die ze wel kunnen bereiken.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:21:32 #48
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189004323
quote:
16s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:19 schreef FlippingCoin het volgende:
Zal er nu nog een goed advocaat die Nabil B. durven bijstaan?
Uberhaupt kroongetuigen.. ik denk dat het einde verhaal is nu..
pi_189004324
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:20 schreef Aquarii het volgende:
Schokkend. Ook een dikke flater voor de politie, je zou toch zeggen dat ze na de moord op de broer van Nabil geen enkel risico meer nemen en alle betrokkenen extra beveiligen. Daarmee is niet gezegd dat dit voorkomen had kunnen worden maar dat de advocaat geen beveiliging had vind ik onbegrijpelijk.
Dit. Zeker omdat ie er klaarblijkelijk zelf nog nadrukkelijk om gevraagd had en in elk geval vorige week nog geen beveiliging had. Dan zal ie die vandaag ook niet gehad hebben lijkt me. :{
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  woensdag 18 september 2019 @ 11:23:24 #50
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_189004354
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:21 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Uberhaupt kroongetuigen.. ik denk dat het einde verhaal is nu..
Er zijn ook zo veel fouten gemaakt rond deze zaak op het gebied van kroongetuigen. :N
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn @I.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')