Als je zoals een pure nederlands alles eerst gaat lopen prakken wel jaquote:Op woensdag 18 september 2019 11:49 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Die scherpe kun je overal op klodderen. Smaakt alles hetzelfde. Met gewone proef je ook nog al het andere
Is ook lekker bij roti trouwens, maar dan wel met een schepje sambal er doorheen.quote:Op dinsdag 30 november 2021 13:59 schreef Deisyy het volgende:
*Piccalilly topic schopt
Ik heb het al een tijdje niet gekocht, maar als ik het koop koop ik ook die van Kühne, jaren geleden maakte de groenteboer hier zelf piccalilly, die was goddelijk![]()
Ik eet het eigenlijk alleen bij kapucijners, maar ga het ook eens met boerenkool proberen.
Goede tip die sambal erdoor, lekker pittig.quote:Op dinsdag 30 november 2021 14:09 schreef Nine. het volgende:
[..]
Is ook lekker bij roti trouwens, maar dan wel met een schepje sambal er doorheen.
quote:Op dinsdag 30 november 2021 14:09 schreef Nine. het volgende:
[..]
Is ook lekker bij roti trouwens, maar dan wel met een schepje sambal er doorheen.
Geen idee of het zonder zoetstof in de winkel verkrijgbaar is ....quote:Op dinsdag 6 december 2022 20:01 schreef 111210 het volgende:
Valt mij op dat in alle piccalilly die ik ken zoetstof zit, iemand bekend met piccalilly zonder die rommel?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |