Alleen bij boerenkoolstamppot. En sommigen eten het ook bij friet geloof ik.quote:Op dinsdag 17 september 2019 23:00 schreef maily het volgende:
Ja mensen, piccalilly!
Waar eet je het bij?
TS begint: bij hutspot en boerenkoolstamppot
quote:Op dinsdag 17 september 2019 23:18 schreef Dandilion het volgende:
Bij bruine bonen met gekookte aardappelen, uitgebakken spekjes /speklap en kropsla.
O ja, die was ik nog vergetenquote:Op woensdag 18 september 2019 00:44 schreef Lunatiek het volgende:
Bij kapucijners, met spekjes, prei en gehakballetjes
Deze is superlekker Misschien een pot meenemen ik ga vanavond toch naar Nederland (woon in ierland nu).quote:
Alles van Lekker Bekkie is superlekker (als je van pittig houdt tenminste).quote:Op woensdag 18 september 2019 11:30 schreef sirdanilot het volgende:
Deze is superlekker Misschien een pot meenemen ik ga vanavond toch naar Nederland (woon in ierland nu).
Mietjequote:Op woensdag 18 september 2019 11:35 schreef Lunatiek het volgende:
Zoetzuur past beter bij de bescheiden smaken van de Nederlandse recepten. Anders proef je alleen de peper.
Die scherpe kun je overal op klodderen. Smaakt alles hetzelfde. Met gewone proef je ook nog al het anderequote:
Pepers en sambals gaan juist prima samen met aardappelen.quote:Op woensdag 18 september 2019 11:35 schreef Lunatiek het volgende:
Zoetzuur past beter bij de bescheiden smaken van de Nederlandse recepten. Anders proef je alleen de peper.
Niet als je kapucijners en prei en subtiel gekruid gehakt wilt proeven. Een peper op zijn tijd is prima, maar het past niet overal bij (truffel trouwens ook niet, veel restaurants verpesten hun kaart door overal truffelsmaak aan toe te voegen )quote:Op woensdag 18 september 2019 12:01 schreef Nine. het volgende:
[..]
Pepers en sambals gaan juist prima samen met aardappelen.
Die bagger die veel van die hipster tenten over hun gerechten gooien heeft net zo veel met truffels te maken, als dat het bevergeil in je vanille ijs met vanille stokjes te maken heeft.quote:Op woensdag 18 september 2019 12:06 schreef Lunatiek het volgende:
Truffel trouwens ook niet, veel restaurants verpesten hun kaart door overal truffelsmaak aan toe te voegen
Ja, klopt. Maakt het echter niet minder doordringend en goor.quote:Op woensdag 18 september 2019 12:13 schreef Lola69 het volgende:
[..]
Die bagger die veel van die hipster tenten over hun gerechten gooien heeft net zo veel met truffels te maken, als dat het bevergeil in je vanille ijs met vanille stokjes te maken heeft.
quote:Op woensdag 18 september 2019 09:45 schreef Nine. het volgende:
Hebben we het dan over deze...
[ afbeelding ]
Ligt toch echt aan de persoon zelf. Waar hij/zij tegen kunt en aan gewend is.quote:Op woensdag 18 september 2019 11:49 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Die scherpe kun je overal op klodderen. Smaakt alles hetzelfde. Met gewone proef je ook nog al het andere
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |