abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 22 augustus 2019 @ 22:52:38 #1
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188581568


Dit topic mag natuurlijk niet ontbreken is ons fantastische, geweldige subforum. Met de regerend Giro- en Tour winnaar is Zuid-Amerika namelijk langzaam de wielerwereld aan het veroveren. Ze zijn collectief opgegroeid op drie kilometer hoogte en Alpe d'Huez en dat soort ongein is kinderspel. Dit topic is natuurlijk niet bedoeld om zij die er al zijn te volgen, maar om te bekijken welk geweld de komende jaren op de Europese beeldbuis te aanschouwen is. Ja, die renner in de header is Alaphilippe, maar dit was in het nu al unaniem belachelijk grote succes zijnde Tour Colombia eerder dit jaar en de foto is gewoon erg mooi.

Zoals gezegd is Zuid-Amerika hot en je doet eigenlijk niet meer mee als je geen Colombiaan of Ecuadoraan in je ploegje hebt zitten. De huidige werken van Egan, Richie, Nairo, Alexander en alle anderen; het is nog maar het begin. Het moet een opmaat zijn voor allerlei fietsende Zuid-Amerikanen. Van Argentinië tot Venezuela. Niet alleen aan de renners wordt getrokken, ook de koersen zelf zijn groeiende en de combinatie San Juan naar Tour Colombia blijkt een succesformule. Voorlopig zijn dat nog de enige twee profkoersen die we kennen, maar het zal niet meer lang duren voor er meer volgen. Zo is recent naar buiten gekomen dat de Vuelta a Colombia of Clasico RCN (ik ben vergeten welk van de twee) weer terugkomt op de officiële kalender van de UCI. Hiep hiep hoi. Uiteraard gaan ook de gedachten terug naar het wereldkampioenschap van 1995 in Duitama, toen de meest legendarische koers van allen werd gereden in Tunja, Boyaca. Graag meer van dat. Ik ga dit later nog aanvullen met allerlei poespas, maar ik ben best moe dus nu even niet.

Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator donderdag 22 augustus 2019 @ 22:55:30 #2
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188581630
Dit topic gaan we volgen.


Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188600029
Vandaag een stuk over Colombiaans wielrennen in de Volkskrant:

https://www.volkskrant.nl(...)s-geworden~bbe53c67/
  vrijdag 20 september 2019 @ 01:37:28 #4
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_189034155
Het wordt tijd om dit topic eens wat leven in te blazen, want hoewel de grootste afspraken in Zuid-Amerika al lang en breed achter de rug zijn, zijn er toch nog wel twee wedstrijden die het volgen waard zijn. De een is de Vuelta del Porvenir, die pas in november wordt verreden, en de ander is de mythische Clasico RCN, die morgen begint. Gezien de startlijsten zullen de Tour Colombia en San Juan meer aanzien hebben, maar als je de geschiedenis mee zou nemen is de Clasico RCN na de Vuelta a Colombia de grootste en belangrijkste wedstrijd die er in Zuid-Amerika te vinden is.

Mythisch is 'ie zeker, en ook de geschiedenis mag er wezen. In het verleden zijn een aantal van de beste renners die ooit hebben geleefd afgezakt naar Colombia om aan deze koers mee te doen. Ik noem Bernard Hinault, Laurent Fignon, Sean Kelly en Claudio Chiappucci. Op die laatste na lukte het geen van hen om überhaupt op het podium te staan. Weggereden door Lucho Herrera, Fabio Parra en Álvaro Mejia. De komst van Hinault was zo groot dat er heuse commercials op de televisie verschenen voor het aanstaande duel met Lucho. Dat Hinault toen al bijna achter de geraniums zat maakte niemand wat uit. Hij werd vernederd en Herrera was vetrokken. Een jaar later won hij de Vuelta en was hij de eerste Colombiaan die een grote ronde won.



Sinds die jaren is er natuurlijk heel wat veranderd. Terwijl Colombiaans wielrennen, of Zuid-Amerikaans überhaupt, beter is dan ooit en je als ploeg niet meedoet als je er geen hebt, zijn de grootste wedstrijden in eigen land in de vergetelheid geraakt. De Clasico RCN is zelfs geen UCI-race meer en ook de Vuelta a Colombia heeft momenteel die status niet. Ik zeg momenteel, want daar komt volgend jaar gelukkig weer verandering in met een promotie naar 2.2. Enfin, UCI-race of niet, hij zal verreden worden.

In het parcours van de Clasico RCN, dat tien etappes lang is, zit onder andere de eveneens mythische La Linea. Zoals elk jaar gebruikelijk tegenwoordig. Helaas hebben ze de laatste jaren het geniale plan bedacht om hem zover mogelijk van de finish te leggen en dat doet wel iets af van deze onmenselijke alto. De dag dat ze hem in het parcours van de Tour Colombia leggen, wordt een gouden in de wielergeschiedenis. Lijkt me stug dat ze zoiets voor durven leggen aan een peloton vol Europeanen, maar een mens mag dromen. Meer dan 23 kilometer lang, naar een hoogte van meer dan een dikke drie kilometer. Daar waar dromen kapot kunnen, vraag dat maar aan Oscar Sevilla.



Omdat het niet zoveel zin heeft om een startlijst te ontleden en te lullen over renners die we nooit meer in Europa gaan zien, zoals de twee favorieten en vrienden van de show Oscar Sevilla en Fabio Duarte, wil ik het enigszins beperken tot zij die eraan komen, want er staan behoorlijk wat leuke namen aan de start. Soms met, soms zonder ervaring in Europa. De eerste naam is al direct een interessante en dat is die van Juan Diego Alba. Hij kwam aan het licht toen hij deel uitmaakte van een Colombiaanse selectie die de hele Girobio op een hoop reed, waar hij zelf de etappe over twee keer de Mortirolo wist te winnen en derde werd in het eindklassement. Die prestatie alleen leverde hem een contract op bij Movistar. Uiteraard heeft hij voor de oplettende kijker al wat meer laten zien dan dat. Zo won hij vorig jaar een rit in Antioquia en Boyacá en eindigde hij tweede in een etappe in de Vuelta a Colombia naar Ibagué. En een rit naar Ibagué kan maar een ding betekenen: die etappe ging over La Linea. Ook zijn ploegmaat Juan Tito Rendon is het volgen waard. Tito heeft een wat onorthodoxe weg afgelegd naar hier, want hij reed vorig jaar nog voor het World Cycling Center van de UCI. Tito is behoorlijk rap en kan een heuvel over. Dat bleek toen hij vorig jaar in aanloop naar Innsbruck en rit wist te winnen in Rüebliland. Ondertussen eindigde hij ook nog eens achtste in Aubel - Stavelot, op een zeer respectabele zes minuten van ene Remco Evenepoel.

Medellin heeft niet alleen de twee grote favorieten in huis, ze hebben Harold Tejada in huis. Harold is de nationaal kampioen bij de beloften in zowel de weg- als tijdrit en is anders dan de doorsnee Colombiaan. In de wereld van lichtgewichten is Harold een dikzak. Het is zowaar geen pocketklimmer. Ook hij kende dit jaar zijn internationale doorbraak toen hij Vansevenant kwam kloppen en zodoende een rit kon winnen in de Tour de l'Avenir. Daarmee val je natuurlijk op en het was voor Vino een reden om hem een contract te geven. Nu koerst hij dus voor Medellin, het voormalige EPM, en die renners zijn niet altijd te vertrouwen. Het is dus afwachten of ze er verstandig aan doen om hem te nemen, maar hij heeft wel mogelijkheden om uit te groeien tot een aardige prof.

Gianni is een visionair, dat kan niet vaak genoeg worden benadrukt. Want naar wie ik persoonlijk het meest uitkijk, zowel hier als volgend jaar, is mijn vriend Alexander Cepeda. Hij is hier en hij is de kopman van zijn ploeg. Alexander is een fenomeen. Zijn weg naar hier is een soort kruising tussen Carapaz en Evenepoel. Hij was een heel leuke voetballer, vond er geen reet aan en heeft toen zijn opleiding genoten in Colombia op weg naar een contract bij Androni. Het werd een keer tijd ook. Hij heeft dit jaar al een overwinning op de eveneens mythische Cristo Redentor staan en ook zijn ritzege in l'Avenir, op weg naar een top tien klassering in het eindklassement, over de Croix de Fer mocht er wezen. Voor Savio reden genoeg om hem voor vier jaar vast te leggen. Alexander wordt een must watch volgend jaar.



Wie zomaar op de nominatie zouden kunnen staan om volgend jaar de driekleur te vertegenwoordigen in bijvoorbeeld de Girobio of l'Avenir, zijn Rafael Pineda en Diego Camargo. Jongens die ondanks hun leeftijd al meedoen bij de 'profs'. Dat klinkt totaal niet indrukwekkend, maar de Vuelta a Colombia is geen ronde voor kinderen. Camargo won recentelijk het eindklassement in de Vuelta de Boyacá, terwijl Pineda al best wat jaren hoog staat aangeschreven en dit ook meerdere keren heeft bevestigd.

Ik vraag me bij dezen ten slotte hardop af of de prostaatkanker van Brailsford niet stiekem een hersentumor blijkt te zijn, want dit kan niet. De Colombiaanse versie van Leonardo Basso. Brandon Rivera schijnt namelijk gewoon een contract te krijgen bij INEOS. Waarom? Omdat hij al een leven lang de beste vriend is van een regerend Tour-winnaar. Ze zaten samen op de mountainbike. En waar de een ons naar het beloofde land bracht, moet de ander genoegen nemen met een gouden medaille van de Pan-Amerikaanse tijdrit. Ik overdrijf enigszins, want Brandon Rivera is geen slecht coureur, maar geen World Tour materiaal. Brailsford: min min.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 22 september 2019 @ 23:27:57 #5
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189080524
Ik zie dat Oscar al een rit heeft gewonnen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  maandag 23 september 2019 @ 19:15:06 #6
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_189088013
Alexander Cepeda wint vandaag glorieus. Ik word vrolijk van deze berichten.



[ Bericht 41% gewijzigd door Koffieplanter op 23-09-2019 19:21:21 ]
Put these foolish ambitions to rest.
  donderdag 26 september 2019 @ 01:04:22 #7
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_189123631
We blijven maar doorgroeien. Nadat eerder de Ronde van Chili al 2.2 en dus UCI-status kreeg, krijgen ze er nu ook een eendagswedstrijd bij. Vanaf volgend jaar, op 14 maart om precies te zijn, komt daar de GP de la Patagonia bij. Sevilla heeft al deelname toegezegd met Medellin en ook ploegen uit Spanje, Italië, Nederland, Mexico, Brazilië, Costa Rica en meerdere nationale ploegen hebben deelname aangevraagd.
Put these foolish ambitions to rest.
  donderdag 26 september 2019 @ 02:08:29 #8
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_189123818
Ik krijg het gevoel dat Peru een beetje achter blijft in het wielrennen. Heeft iemand hier een goede verklaring voor? Op hoogte geboren worden is niet echt een probleem.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_189124109
faustocoppi60 twitterde op woensdag 25-09-2019 om 23:00:04 Yep, the finish line of a sprint stage placed just before a speed bump is not really a smart idea...The winner, @brayans1994 went down hard. 😬🇨🇴 #ClasicoRCN2019 https://t.co/9mJPlX85KM reageer retweet
Nee, dit kan niet.
Demain, on roule
  dinsdag 8 oktober 2019 @ 21:52:50 #10
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_189337570
Tour Colombia 2.1 2020:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 8 oktober 2019 @ 21:56:03 #11
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189337640
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 oktober 2019 21:52 schreef Koffieplanter het volgende:
Tour Colombia 2.1 2020:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Matig parcours.

Jammer dat de Ronde van Ecuador is afgelast, overigens. :{
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 20 oktober 2019 @ 22:03:16 #12
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_189538815


Nog eens een leuk nieuwtje en reden voor een bump van dit topic zo laat in het fantastische jaar 2019. Want deze jongen in de bovenstaande foto, die kent u. De naam is Jeison Rujano, uiteraard de zoon van, al meerdere keren ter tafel gebracht door ondergetekende. Jeison won dit weekend de Clásico Saavedra, een rittenkoers in Colombia. Hij domineerde de tijdrit en legde daar de basis voor zijn eindzege. Zijn landgenoot Jhonny Araujo won overigens ook een rit. Misschien leuk om er bij te zeggen zou ook wel eens wat kunnen worden, zou ook wel eens niets kunnen worden. Enfin, in tegenstelling tot zijn vader lijkt Jeison geen gedrocht in de ossenkop te zijn, want hij is ook de nationaal kampioen van Venezuela. Goed, dat zegt vermoedelijk nog niet veel, maar het is alvast een positief teken. Volgende maand is er de Porvenir, de grootste juniorenkoers in Zuid-Amerika, en ik heb goede hoop dat Jeison aan de start staat - en wat moois gaat neerzetten.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_189539036
De rechter rondemiss? heeft beste bovenbenen.
  zondag 3 november 2019 @ 10:04:01 #14
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_189757086
Een heuse goednieuwsshow gisteren op de persconferentie van de Gran Fondo van Uran. Na het nu al fantastische UAE Team Colombia, komt er weer iets nieuws. Gefinancierd door de overheid, komt er een nieuwe Colombiaanse ploeg die mee gaat doen op alle niveaus, bij zowel de mannen als de vrouwen. De junioren- en nieuwelingenploegen gaan staan op de fundatie van Chaves, terwijl de beloften- en profploegen gaan staan op de poten van Strongman, de ploeg waar bijvoorbeeld Carapaz zijn grootste stappen zette. Waar ze zullen gaan koersen, wie zal het weten, maar er werd gesproken over wereldwijd. Derhalve heb ik goede hoop ze collectief aan de start gaan staan in de Nations Cup wedstrijden hier.

quote:
Elite
Hernán Aguirre
Oscar Quiroz
Brayan Hernández
Miguel Rubiano
Diego Cano
Nelson Soto
William Muñoz
Omar Mendoza
Ignacio Montoya
Camilo Andrés Pedroza

Sub 23
Jesús David Peña
Diego Camargo
Jeisson Casallas
Wilson Stiven Peña
Didier Merchán
Wilmar Molina
John Aldair Avellaneda
Juan Sebastián Guerrero
Brayan Julián Fernández
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator woensdag 6 november 2019 @ 16:42:58 #15
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189818349
faustocoppi60 twitterde op woensdag 06-11-2019 om 15:45:01 A month full of cycling ahead in Colombia! 🇨🇴 Today is the start of Vuelta del Porvenir, where the future stars are born. On the same roads of Casanare, the ladies race the Tour Femenino. Follow @ColCiclismo for great previews and coverage. 👍 #VPorvenir #TColombia https://t.co/cCWjh5G5Z9 reageer retweet
Ik verwacht toch wel wat updates, @Koffieplanter
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 6 november 2019 @ 18:04:21 #16
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_189818680
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2019 16:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
faustocoppi60 twitterde op woensdag 06-11-2019 om 15:45:01 A month full of cycling ahead in Colombia! 🇨🇴 Today is the start of Vuelta del Porvenir, where the future stars are born. On the same roads of Casanare, the ladies race the Tour Femenino. Follow @:ColCiclismo for great previews and coverage. 👍 #VPorvenir #TColombia https://t.co/cCWjh5G5Z9 reageer retweet
Ik verwacht toch wel wat updates, @:Koffieplanter
Het stond ook wel op de planning om sporadisch een update te brengen. Niet dat ik elke etappe onder de loep ga nemen, want het is ook best wel een zaadparcours, maar interessant om te volgen desalniettemin. Bij gebrek aan Rujano junior sta ik in ieder geval volledig achter de zeer sympathieke Germán Gómez, die met een tijdrit vermoedelijk ook de grote favoriet genoemd mag worden. Jhonatan Chaves van Arcabuco en Brandon Rojas uit Bogota vind ik ook interessante jongens. Chaves is de winnaar van de Futuro een paar jaar terug en ze hebben ook allebei al wat ervaring in het Spaanse en/of Portugese amateurcircuit. Brayan Malaver zou zomaar eens het eerste product van naam uit de opleidingsploeg van Chaves kunnen zijn.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator maandag 11 november 2019 @ 00:48:47 #17
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189889506
faustocoppi60 twitterde op zondag 10-11-2019 om 21:11:36 Jefferson Ruiz is the champion of the 2019 Vuelta del Porvenir, we might hear of him in the future. 👶🏆 The Tour Femenino was won by the Chilean rider Arantza Villalon. Congrats also to @jesseniamg95 , the best climber of the race! 👏🇨🇴 #illuminatethebike. https://t.co/qwB0GBMp90 reageer retweet
German kon het niet bolwerken. Ene Juan Carlos Lopez is vijfde geworden, dat schijnt het kleine broertje van Miguel Angel te zijn. Lekker man.

[ Bericht 3% gewijzigd door Rellende_Rotscholier op 11-11-2019 00:54:58 ]
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 28 december 2019 @ 18:21:16 #18
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_190713507



Oi.
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 8 januari 2020 @ 17:25:19 #19
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_190938290
RUJANO doet mee in San Juan. _O_
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 10 januari 2020 @ 16:49:07 #20
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_190965807
RUJANO doet mee in Tachira _O_

CarlitosJMendez twitterde op vrijdag 10-01-2020 om 16:47:16 🚴‍♂️🇻🇪#VueltaalTachira2020 Jeison Rujano estará por primera vez en la gran cita del pedalismo venezolano. El hijo del cuatro veces campeón de la ronda andina hace parte de la nómina del NR Osorio-MU Training (@VenPaisFuturo). Tiene 18 años y es escalador como su progenitor. reageer retweet
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 12 januari 2020 @ 13:43:38 #21
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_190994191
De Saav stuurt alle toppertjes. Cepeda, Rivera gouden koppel.

Put these foolish ambitions to rest.
pi_190994251
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2020 13:43 schreef Koffieplanter het volgende:
De Saav stuurt alle toppertjes. Cepeda, Rivera gouden koppel.

[ afbeelding ]
Saav is zich aan het indekken.
https://www.instagram.com/p/B7HWNaXBbjn/
  zondag 12 januari 2020 @ 19:01:39 #23
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_190998364
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2020 13:51 schreef showtimer het volgende:

[..]

Saav is zich aan het indekken.
https://www.instagram.com/p/B7HWNaXBbjn/
CarlitosJMendez twitterde op zondag 12-01-2020 om 18:53:56 🚴‍♂️🇻🇪#VueltaalTáchira2020Etapa 1⃣📝 Luca Pacioni 🇮🇹 (Androni) prevalece en el embalaje final y pasa primero en la meta ubicada en la 5ta avenida de San Cristóbal. Es, además, es primer líder de la clasificación general.#Ciclismo #UCI reageer retweet
Ondertussen vloerde Cepeda met eenvoud Briceno in de tussensprint. Niets aan de hand.
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 13 januari 2020 @ 16:35:27 #24
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191011179
Op 30 minuten binnenkomen in een rit van 120km _O_
  dinsdag 14 januari 2020 @ 19:03:06 #25
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191028882
Restrepo, Rivera gouden koppel.
Put these foolish ambitions to rest.
  dinsdag 14 januari 2020 @ 21:18:10 #26
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191031459
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2020 19:03 schreef Koffieplanter het volgende:
Restrepo, Rivera gouden koppel.
Kevin wordt geen dag ouder bij Androni

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 14 januari 2020 @ 21:24:49 #27
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_191031631
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2020 21:18 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Kevin wordt geen dag ouder bij Androni

[ afbeelding ]
Het duurde even voor ik zag dat dit drie verschillende shirtjes zijn, maar die moeten zijn gephotoshopped :o
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator dinsdag 14 januari 2020 @ 21:27:37 #28
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191031705
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 januari 2020 21:24 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Het duurde even voor ik zag dat dit drie verschillende shirtjes zijn, maar die moeten zijn gephotoshopped :o
Savio is in zijn vrije tijd geen onverdienstelijk photoshopper inderdaad.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 14 januari 2020 @ 21:28:25 #29
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191031727
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2020 21:18 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Kevin wordt geen dag ouder bij Androni

[ afbeelding ]
Nee maar even serieus, wie kan Kevin Rivera nog van de Giro zege houden?
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 15 januari 2020 @ 19:08:59 #30
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191046296
Alweer een prachtprestatie van Kevin. Dit wordt ONS jaar.
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 17 januari 2020 @ 16:38:30 #31
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191074241
CarlitosJMendez twitterde op vrijdag 17-01-2020 om 16:29:29 🚴‍♂️🇻🇪#VueltaalTachira2020Etapa 6⃣📢 El costarricense Kevin Rivera (Androni) firma un registro de 26:19 y supera el guarismo del colombiano Jonathan Restrepo, su compañero de escuadra. Rivera, el mejor tiempo por ahora.#Ciclismo #UCI reageer retweet
CarlitosJMendez twitterde op vrijdag 17-01-2020 om 16:35:44 ?????#VueltaalTachira2020Etapa 6?? Carlos Gálviz (Dvo Táchira) llega a meta y marca 26:32. No le alcanza para desplazar al costarricense Kevin Rivera (Androni), que sigue comandando con su 26:19. La crono parece tener nombre y apellido: Kevin Rivera.#Ciclismo #UCI reageer retweet
Kevin heeft geschroeid.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator vrijdag 17 januari 2020 @ 19:50:30 #32
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191076741
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2020 16:38 schreef Koffieplanter het volgende:
CarlitosJMendez twitterde op vrijdag 17-01-2020 om 16:29:29 🚴‍♂️🇻🇪#VueltaalTachira2020Etapa 6⃣📢 El costarricense Kevin Rivera (Androni) firma un registro de 26:19 y supera el guarismo del colombiano Jonathan Restrepo, su compañero de escuadra. Rivera, el mejor tiempo por ahora.#Ciclismo #UCI reageer retweet
CarlitosJMendez twitterde op vrijdag 17-01-2020 om 16:35:44 ?????#VueltaalTachira2020Etapa 6?? Carlos Gálviz (Dvo Táchira) llega a meta y marca 26:32. No le alcanza para desplazar al costarricense Kevin Rivera (Androni), que sigue comandando con su 26:19. La crono parece tener nombre y apellido: Kevin Rivera.#Ciclismo #UCI reageer retweet
Kevin heeft geschroeid.
Gefeliciteerd. Cepeda heeft het ook niet slecht gedaan. Alleen jammer dat Rujano niet meteen alles wint, erg teleurstellend.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 17 januari 2020 @ 20:23:24 #33
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191077285
Pantano mag gewoon starten in die koers.

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 18 januari 2020 @ 18:28:52 #34
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191090006
Alweer een prachtige zege van ons Kevin. Hij wint dit jaar de Giro en de Tour!
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zaterdag 18 januari 2020 @ 18:34:54 #35
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191090071
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 18:28 schreef Koffieplanter het volgende:
Alweer een prachtige zege van ons Kevin. Hij wint dit jaar de Giro en de Tour!
Dan wil ik niet weten wat Roniel Campos allemaal gaat winnen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 18 januari 2020 @ 18:38:27 #36
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191090113
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 18:34 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dan wil ik niet weten wat Roniel Campos allemaal gaat winnen.
De Vuelta al Tachira denk ik haha.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zaterdag 18 januari 2020 @ 18:39:49 #37
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191090128
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 18:38 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

De Vuelta al Tachira denk ik haha.
Juan José Ruiz kan hem morgen nog een loer draaien!
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191091959
JeroenVanbelle twitterde op vrijdag 17-01-2020 om 08:55:57 Volgende week start het wielerseizoen op de weg @Eurosport_NL. De @vueltasanjuanok is vanaf zondag 26 januari dagelijks live te volgen rond de klok van 23u #VueltaSJ2020 reageer retweet
pi_191162002
Addendum: de terugkeer van Boogaard is daar _O_

Hopelijk ten koste van Dirk en co.

JeroenVanbelle twitterde op donderdag 23-01-2020 om 16:51:35 Over drie dagen wordt de UCI Pro Series afgetrapt met de @vueltasanjuanok. @alafpolak, @EvenepoelRemco, @zdenekstybar, @petosagan, Gaviria en co starten er hun seizoen. Alle etappes live te volgen @Eurosport_NL, met commentaar van @BoogerdLive en mezelf #VueltaSJ2020 reageer retweet
pi_191162282
quote:
0s.gif Op donderdag 23 januari 2020 18:53 schreef wimderon het volgende:
Addendum: de terugkeer van Boogaard is daar _O_

Hopelijk ten koste van Dirk en co.

JeroenVanbelle twitterde op donderdag 23-01-2020 om 16:51:35 Over drie dagen wordt de UCI Pro Series afgetrapt met de @:vueltasanjuanok. @:alafpolak, @:EvenepoelRemco, @:zdenekstybar, @:petosagan, Gaviria en co starten er hun seizoen. Alle etappes live te volgen @:Eurosport_NL, met commentaar van @:BoogerdLive en mezelf #VueltaSJ2020 reageer retweet
Mies uit Mokum zal ook vaker van huis zijn.
  zaterdag 25 januari 2020 @ 17:12:14 #41
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191190497

De ploegenpresentatie, dat wil en mag je niet missen!
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 26 januari 2020 @ 10:07:19 #42
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191199567
Een snelle blik op de startlijst leert ons dat Rangel Costa gaat starten met de Braziliaanse nationale ploeg. Een enigszins getalenteerde jongen die een deel van zijn opleiding heeft genoten bij Valverde en in het Spaanse circuit ook best mooie dingen heeft laten zien. Renan Ladewig Quadri start hier ook, die werd op zijn beurt dan weer zesde in de Volta a Portugal voor junioren, nou dan weet je het wel. Jonathan Milan van Friuli is ook een interessante jongen om te volgen in de sprints. Hij komt uit het baanwielrennen en begint nu ook op de weg steeds beter te worden. José Rujano is overigens ook een enorm talent waar zeker rekening mee gehouden zal moeten worden.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 26 januari 2020 @ 12:10:40 #43
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191201030
Ik ben stiekem ook benieuwd naar de werken van Mamykin.
pi_191201675
quote:
1s.gif Op zondag 26 januari 2020 12:10 schreef Immerdebestebob het volgende:
Ik ben stiekem ook benieuwd naar de werken van Mamykin.
Kan alleen maar meevallen :)
  zondag 26 januari 2020 @ 17:07:02 #45
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191205002
De altijd zeer sympathieke PLAYER is er vanaf 19:30 bij geloof ik. @El-Stinho
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191205511
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 17:07 schreef Koffieplanter het volgende:
De altijd zeer sympathieke PLAYER is er vanaf 19:30 bij geloof ik. @:El-Stinho
Dat wordt rennen!
pi_191205636
@heywoodu zit vast al klaar voor de Braziliaanse selectie

  zondag 26 januari 2020 @ 17:42:00 #48
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191205652
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 17:41 schreef wimderon het volgende:
@:heywoodu zit vast al klaar voor de Braziliaanse selectie

[ afbeelding ]
Geen Sessler :(
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 26 januari 2020 @ 17:44:06 #49
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_191205688
quote:
1s.gif Op zondag 26 januari 2020 17:42 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Geen Sessler :(
Ja dan juich ik er ook niet voor he :{
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 18:54:22 #50
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191207124
quote:
1s.gif Op zondag 26 januari 2020 12:10 schreef Immerdebestebob het volgende:
Ik ben stiekem ook benieuwd naar de werken van Mamykin.
Biarnes72 twitterde op zondag 26-01-2020 om 15:36:21 Parece que el ex Burgos-BH, Matvey Maykin encontro un hueco en el continental Cambodia Cycling Academy donde tambien estara su compatriota Roman Maikin #ciclismo reageer retweet
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191207172
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 17:07 schreef Koffieplanter het volgende:
De altijd zeer sympathieke PLAYER is er vanaf 19:30 bij geloof ik. @:El-Stinho

De babbelbox vraagt aan u: heeft u wel eens een muis in tweeën geknipt en daarna toch mooi weer aan elkaar genaaid?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zondag 26 januari 2020 @ 18:59:54 #52
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191207188
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 18:54 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Biarnes72 twitterde op zondag 26-01-2020 om 15:36:21 Parece que el ex Burgos-BH, Matvey Maykin encontro un hueco en el continental Cambodia Cycling Academy donde tambien estara su compatriota Roman Maikin #ciclismo reageer retweet
Ga je ook Cambodjaantjes aanmoedigen? Ik ga zelf denk ik liever voor Mongooltjes.
  zondag 26 januari 2020 @ 19:01:44 #53
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191207214
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 18:58 schreef El-Stinho het volgende:

[..]


De babbelbox vraagt aan u: heeft u wel eens een muis in tweeën geknipt en daarna toch mooi weer aan elkaar genaaid?
Alleen wormen door midden gehakt, om te kijken of dan beide stukken dan echt in leven bleven. En daarnaast insecten verzameld (kevers, rupsen) en ze proberen te kweken in een pot :')
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 19:05:03 #54
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191207257
quote:
1s.gif Op zondag 26 januari 2020 18:59 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Ga je ook Cambodjaantjes aanmoedigen? Ik ga zelf denk ik liever voor Mongooltjes.
Nee, het is meer een Franse ploeg met een Cambodjaanse licentie. De Cambodjaantjes die voor de ploeg rijden hebben nog nooit een koers uitgereden, daar gaan we niet voor juichen. Alsnog wel benieuwd wat Mamykin nog kan.

De altijd sympathieke Mongooltjes zijn wel beter ja. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 20:00:23 #55
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191207997
luisfverde twitterde op zondag 26-01-2020 om 18:03:20 El joven corredor Venezolano 🚴‍♂️🇻🇪 Jeison Rujano da su salto al ciclismo Europeo @HotelTresAnclas el hijo del "Cóndor " @elcondorruyano busca seguir los pasos de su padre.. Muchos Éxitos!! 🚴‍♂️👏 para está joven promesa de nuestros ciclismo.. @VenPaisFuturo @miguelubeto https://t.co/E8HdznAfDg reageer retweet
Jeison komt naar Europa. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191208027
We beginnen met De Rem
  zondag 26 januari 2020 @ 20:04:30 #57
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191208043
Mijn Player is stuk.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191208088
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:04 schreef Koffieplanter het volgende:
Mijn Player is stuk.
Dat kan niet.
  zondag 26 januari 2020 @ 20:10:33 #59
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191208118
Mijn Pleejer geeft aan BINNENKORT, bij San Juan?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191208129
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:10 schreef Mani89 het volgende:
Mijn Pleejer geeft aan BINNENKORT, bij San Juan?
https://www.eurosportplay(...)n-juan-ambient-sound
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 20:11:34 #61
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_191208134
Vanavond ook gewoon live op ES 1 vanaf 23:00, geen apart topic hiervoor?
  zondag 26 januari 2020 @ 20:11:41 #62
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191208139
Wow ik ben de allerenigste bij heel Firstcycling met Appollonio.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 26 januari 2020 @ 20:11:57 #63
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191208147
Before playable windows
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 26 januari 2020 @ 20:12:03 #64
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191208149
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191208161
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:04 schreef Koffieplanter het volgende:
Mijn Player is stuk.
Wat een prachtige karma. Ik zit hier intens te genieten.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_191208163
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:12 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Doet het niet.
Welles
  zondag 26 januari 2020 @ 20:12:52 #67
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191208167
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:12 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Wat een prachtige karma. Ik zit hier intens te genieten.
Ik heb gewoon beeld hoor.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 20:13:02 #68
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191208172
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:11 schreef Mani89 het volgende:
Wow ik ben de allerenigste bij heel Firstcycling met Appollonio.
De enige fijnproever.

Ik hoop dat McNulty een slechte week heeft. En Martin, Giejoom Martin.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191208173
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:12 schreef showtimer het volgende:

[..]

Welles
Nietes.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 26 januari 2020 @ 20:13:22 #70
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191208179
Pippo gaat voor mij een gouden zaak doen.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191208187
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:13 schreef Felagund het volgende:

[..]

Nietes.
Tis te zeggen, iedereen is vertrokken behalve de camera.

En we gaan op zwart, bananenrepubliek.
pi_191208297
Player werkt niet. :(
pi_191208330
Het seizoen is andermaal begonnen
pi_191208391
Player loopt achter op youtube.

Opgelicht @El-Stinho -O-
  zondag 26 januari 2020 @ 20:34:07 #76
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191208468
Kobe. -O-
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 26 januari 2020 @ 20:34:30 #77
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191208479
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:11 schreef Mani89 het volgende:
Wow ik ben de allerenigste bij heel Firstcycling met Appollonio.
Dat is wel apart. Vorig seizoen won ie ook gelijk de eerste sprint. Ik geloof er in.
  zondag 26 januari 2020 @ 20:36:55 #78
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191208531
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:34 schreef Koffieplanter het volgende:
Kobe. -O-
Sterkte. @Koffieplanter
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 26 januari 2020 @ 20:41:42 #79
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191208654
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:36 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Sterkte. @:Koffieplanter
Bizar man.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 20:42:00 #80
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191208662
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:34 schreef Koffieplanter het volgende:
Kobe. -O-
Goossens?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 26 januari 2020 @ 20:42:21 #81
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191208672
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Goossens?
Niet nu.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191208822
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Goossens?
Dat je die paraat had.
  zondag 26 januari 2020 @ 20:49:23 #83
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191208829
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:41 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Bizar man.
Dit komt wel echt uit de lucht vallen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191209000
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:28 schreef showtimer het volgende:
Player loopt achter op youtube.

Opgelicht @:El-Stinho -O-

Op weg naar Zeeland en je stopt een tiktak in je neusgat. Werelds.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_191209046
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:56 schreef El-Stinho het volgende:

[..]


Op weg naar Zeeland en je stopt een tiktak in je neusgat. Werelds.
Hmm nooit geprobeerd.
  zondag 26 januari 2020 @ 21:20:03 #86
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191209522
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:49 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Dit komt wel echt uit de lucht vallen.
Niet nu. Z'n vier dochters ook. -O-
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 26 januari 2020 @ 21:20:32 #87
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191209533
Jaaaaa Vuelta a San Juan OK _O_
  zondag 26 januari 2020 @ 21:21:18 #88
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191209547
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:34 schreef Koffieplanter het volgende:
Kobe. -O-
Zet me aan het denken :{
pi_191209743
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 20:34 schreef Koffieplanter het volgende:
Kobe. -O-
Fuck. :{
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 26 januari 2020 @ 21:30:16 #90
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191209750
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 21:20 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Niet nu. Z'n vier dochters ook. -O-
Die leven toch nog?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 26 januari 2020 @ 21:31:08 #91
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191209772
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 21:30 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Die leven toch nog?
Soosjel media is gevaarlijk. De een zegt dit, de ander zegt dat. Op ABC werd net gezegd dat ze ook aanwezig waren op die helikopter.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 26 januari 2020 @ 21:32:16 #92
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191209798
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 21:31 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Soosjel media is gevaarlijk. De een zegt dit, de ander zegt dat. Op ABC werd net gezegd dat ze ook aanwezig waren op die helikopter.
Dat zou dan wel enorm tragisch zijn.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191210055
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 21:32 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Dat zou dan wel enorm tragisch zijn.
Ja, vier willekeurige andere personen is natuurlijk veel minder erg.
  zondag 26 januari 2020 @ 21:47:01 #94
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191210097
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 21:44 schreef showtimer het volgende:

[..]

Ja, vier willekeurige andere personen is natuurlijk veel minder erg.
Dat niet, maar kinderen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 22:32:10 #95
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 26 januari 2020 @ 22:33:16 #96
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191210925
quote:
1s.gif Op zondag 26 januari 2020 22:32 schreef Slobeend het volgende:
Oh hier zitten jullie.
Waar anders?
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 22:33:44 #97
362868 crew  Slobeend
of all places
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 22:36:12 #98
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191210978
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 22:33 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Waar anders?
Vanwaar je vertrouwen in McNulty?
  zondag 26 januari 2020 @ 22:38:49 #99
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191211031
Prima lokale rondje wel
  zondag 26 januari 2020 @ 22:39:05 #100
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191211036
quote:
1s.gif Op zondag 26 januari 2020 22:36 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Vanwaar je vertrouwen in McNulty?
Matxin bonus.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 22:39:22 #101
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191211043
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 22:39 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Matxin bonus.
@showtimer
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 26 januari 2020 @ 22:40:13 #102
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191211056
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 22:39 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Matxin bonus.
Ik geloof er ook wel in. Zou ie vorig seizoen niet gewoon overtraind zijn geraakt?
  zondag 26 januari 2020 @ 22:40:39 #103
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191211062
Matxin lijkt me een uiterst charismatische man.
pi_191211099
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 22:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

@:showtimer
Verstand komt met de jaren.
pi_191211367
LOS.
pi_191211379
Jaaaaaa *O*
pi_191211424
Boogie :).
pi_191211469
Flegga, niet gemist
pi_191211477
De nutteloze Flecha is ook dit jaar weer van de partij, jawel!
pi_191211527
Waarom zit ik naar een kanovarende Juan Flecha te kijken :')
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 23:15:12 #111
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191211675
Ik zie Iñigo.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 23:15:46 #112
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191211684
Hopelijk heeft Boekie z'n huiswerk gedaan.
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 23:20:35 #113
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191211749
Gaviria is een drinker.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191211910
Ik scroll even door de deelnemerslijsten; hoe kan een Zwitser die Johan Jacobs heet, fietsen bij nota bene Movistar?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 23:33:54 #115
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191211938
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 23:31 schreef El-Stinho het volgende:
Ik scroll even door de deelnemerslijsten; hoe kan een Zwitser die Johan Jacobs heet, fietsen bij nota bene Movistar?
“Het bleek dat Movistar het richting 2020 over een andere boeg wil gooien. Ze willen internationaler worden en investeren in de jeugd. Ik paste blijkbaar in dat plaatje”, zo vertelde de beloftevolle Zwitser in een uitgebreid interview met WielerFlits. Het verklaart het aantrekken van Jacobs, Juri Hollmann, Gabriel Cullaigh en Matteo Jorgenson.
  zondag 26 januari 2020 @ 23:34:42 #116
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191211950
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 23:31 schreef El-Stinho het volgende:
Ik scroll even door de deelnemerslijsten; hoe kan een Zwitser die Johan Jacobs heet, fietsen bij nota bene Movistar?
Lijkt op Euskaltel net voordat de ploeg dood ging.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 26 januari 2020 @ 23:35:02 #117
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191211956
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 23:31 schreef El-Stinho het volgende:
Ik scroll even door de deelnemerslijsten; hoe kan een Zwitser die Johan Jacobs heet, fietsen bij nota bene Movistar?
Volgens mij geen geld over bij Movistar. Die hebben wat volk gekocht in de hoop dat het wat wordt. Die Kollek is best oké en RR schijnt fan te zijn.
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 23:41:01 #118
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191212050
quote:
1s.gif Op zondag 26 januari 2020 23:33 schreef Slobeend het volgende:

[..]

“Het bleek dat Movistar het richting 2020 over een andere boeg wil gooien. Ze willen internationaler worden en investeren in de jeugd. Ik paste blijkbaar in dat plaatje”, zo vertelde de beloftevolle Zwitser in een uitgebreid interview met WielerFlits. Het verklaart het aantrekken van Jacobs, Juri Hollmann, Gabriel Cullaigh en Matteo Jorgenson.
Ze moesten internationaler worden omdat zo ongeveer alle Spanjaarden niet haalbaar waren dankzij de ruzie met Acquadro, maar dit geheel terzijde.

Hollmann, Cullaigh en Jorgenson allemaal dankzij Canyon. Die wilden graag een Duitser, Brit en Amerikaan maar alle geschikte kandidaten waren al van de markt verdwenen.

Jacobs is helemaal random. Maar goed, de keuzes van Eus waren beperkt. Iedere manager die niet Acquadro heette kon hem praktisch alles aansmeren.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191212184
En de val.
pi_191212185
Sjuut.
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 23:57:07 #121
362868 crew  Slobeend
of all places
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 23:57:12 #122
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191212187
Dit is een gigantische chute.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 23:57:12 #123
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_191212188
Sjuut
pi_191212193
Was dat voor of na de 3?
pi_191212198
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 23:57 schreef showtimer het volgende:
Was dat voor of na de 3?
3,5km.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_191212199
Jeroen _O-
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 23:58:09 #127
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191212200
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 23:57 schreef showtimer het volgende:
Was dat voor of na de 3?
Voor.
pi_191212202
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 23:57 schreef showtimer het volgende:
Was dat voor of na de 3?
Ervoor.
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 23:58:16 #129
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191212203
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 23:57 schreef showtimer het volgende:
Was dat voor of na de 3?
Voor.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191212204
Evenepoel zelf.
pi_191212208
Bedankt jongons
pi_191212212
Arme Jeroen.
pi_191212225
wtf :')
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 00:00:34 #134
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191212227
Dit is Hugo toch niet jongons.
pi_191212229
Prachtige Latijns-Amerikaanse werken op de weg. Verschrikkelijk, dit. Helemaal de draad kwijt.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 00:00:51 #137
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191212232
:') Heerlijk begin.
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 00:01:06 #139
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191212234
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 00:00 schreef wimderon het volgende:
Dit is Hugo toch niet jongons.
Ik zag geen arm vol tatoeages inderdaad.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191212235
Als die voorste UAE Molano was, was dat een fantastisch Consonni'tje.
pi_191212239
Steef heeft ook Hugo
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 00:02:06 #142
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191212245
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 00:01 schreef wimderon het volgende:
Als die voorste UAE Molano was, was dat een fantastisch Consonni'tje.
Koffieplanter staat sinds kort volledig achter Matxin.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191212250
quote:
10s.gif Op maandag 27 januari 2020 00:01 schreef showtimer het volgende:
Steef heeft ook Hugo
Steef drinkt, maar dat wisten we al.
pi_191212256
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 00:02 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Koffieplanter staat sinds kort volledig achter Matxin.
Matxin is volledig tubeless gegaan.
pi_191212263
Ik hoop op Norman Vahtra
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 00:03:54 #146
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191212266
Jeroen bespreekt de hele levensloop van Hofstetter. Ik geniet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 00:04:15 #147
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191212269
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 00:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jeroen bespreekt de hele levensloop van Hofstetter. Ik geniet.
:D.
pi_191212273
YallaIsraelSUN twitterde op maandag 27-01-2020 om 00:02:17 @rudybarbier75 just got us our first victory of 2020!!! #VueltaASanJuan congrats ISN! reageer retweet
Ze houden het zelf op Ruud.
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 00:05:03 #149
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191212277
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 00:04 schreef wimderon het volgende:
YallaIsraelSUN twitterde op maandag 27-01-2020 om 00:02:17 @:rudybarbier75 just got us our first victory of 2020!!! #VueltaASanJuan congrats ISN! reageer retweet
Ze houden het zelf op Ruud.
Lijkt mij ook de meest veilige gok.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 00:05:07 #150
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191212280
Hoe gaat Jeroen dit omdraaien?
pi_191212281
Barbier _O-
pi_191212282
andremeganck twitterde op maandag 27-01-2020 om 00:01:55 #VueltaSJ2020 - off.deelnemers https://t.co/sUNIdwNiv9 massale val in de finale met Remco Evenepoel - HUGO HOFSTETTERwint de eerste etappe in een massaspurt ! https://t.co/s3x7Pdzidb reageer retweet
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 00:05:43 #154
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_191212283
Ah 1 van de 9 sprinters van Israël
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 00:06:08 #155
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191212287
quote:
1s.gif Op maandag 27 januari 2020 00:05 schreef Slobeend het volgende:
Edit: zie Wim.
Je hebt tegenwoordig de macht om je eigen onkunde te verwijderen he!
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191212288
Waarom Rem niet in capslock?
pi_191212290
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 00:05 schreef WAvanBuren het volgende:
Barbier _O-
Kenners wisten dit.
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 00:06:27 #158
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191212293
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 00:06 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Je hebt tegenwoordig de macht om je eigen onkunde te verwijderen he!
Dat zou laf zijn.
pi_191212309
quote:
1s.gif Op maandag 27 januari 2020 00:06 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dat zou laf zijn.
Je bent alleen laf als je sterft als een opportunist.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 00:08:06 #160
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191212310
Merkwaardige reclame van New York Pizza.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191212314
Jeroen gaat onopvallend over van Hugo op Ruud.
pi_191212317
Jeroen is laffer dan Arie
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 00:09:01 #163
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191212318
Jeroen weet het inmiddels. Hij doet heel casual alsof hij het niet 100 keer over Hofstetter heeft gehad.

Dat is pas laf.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191212320
Jeroen alsof ze van het begin al wisten dat het Ruud was :D.
pi_191212327
Wat zijn dit voor graphics :')
pi_191212328
Haha die Jeroen.

Wel een geweldige sprint van Barbier...sowieso spectaculaire finale wel zeg.
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 00:10:46 #167
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191212331
Tomas Contte, die kent u niet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191212334
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 00:10 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Tomas Contte, die kent u niet.
Jij wel?
pi_191212348
Nando doet alles fout, ik ga op zoek naar een nieuwe
pi_191212350
Feestbeest Nando was buitengewoon ziedend.
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 00:14:40 #171
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191212367
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 00:11 schreef showtimer het volgende:

[..]

Jij wel?
Nee, eerlijk gezegd niet.

Al zie ik dat hij vorig jaar een tijdje in Spanje heeft gereden en daar toch een paar keer vooraan wist te eindigen. Helemaal gemist.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191212509
Hugo denkt er zo het zijne van

pi_191212595
zikloland twitterde op maandag 27-01-2020 om 00:53:37 #VueltaSJ2020 La caída a 3,5 kilómetros ha sido provocada por un aficionado y ha implicado a Evenepoel. La organización está debatiendo si aplicar o no la regla de los últimos tres kilómetros.https://t.co/CzbnlnkVxE reageer retweet
Mogelijk duikt het nog altijd belachelijke Teejay precedent weer op.
pi_191212743
quote:
62 ALAPHILIPPE Julian Deceuninck - Quick Step 0:14
76 EVENEPOEL Remco Deceuninck - Quick Step 1:16
77 SEVILLA Óscar Team Medellin 1:20
95 ESCUELA Ricardo Agrupacion Virgen De Fatima 2:11
118 SEPÚLVEDA Eduardo Movistar Team 5:11
Edu gaat de redding van de troepen van Pat zijn.
pi_191213626
Officieel alles in dezelfde tijd gezet.
Fantastisch Engels ook van de organisatie, maar dat ter zijde.
pi_191213667
Wel mooi dat ze het deels in het Nederlands hebben gedaan: de crash.
  maandag 27 januari 2020 @ 07:53:02 #177
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191213764
quote:
10s.gif Op maandag 27 januari 2020 07:15 schreef Pistolero het volgende:
Officieel alles in dezelfde tijd gezet.
Fantastisch Engels ook van de organisatie, maar dat ter zijde.
Schandalige beslissing.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191214360
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 07:53 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Schandalige beslissing.
Buitenspel met verschuifbare marge, 'wij' hebben het gewoon. _O_
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 09:30:57 #179
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191214392
Ik vind dit een beetje vermoeiond.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191215884
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 00:09 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jeroen weet het inmiddels. Hij doet heel casual alsof hij het niet 100 keer over Hofstetter heeft gehad.

Dat is pas laf.
Ach, het doet denken aan de Tour op Corsica, toen de Franse TV (en ook de NL'se) een hele lofzang hield op Markel Irrizar die de etappe ging winnen, tot ineens de naam Jan Bakelants verscheen. De Franse tv was gewoon eerlijk "P*tain, we hebben de verkeerde", in de samenvatting van de NOS later werd blijkbaar alles nog eens ingesproken (dit keer met de juiste naam, nikskebeurt, doorlopen mensen
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_191216892
quote:
Onmiddellijk na de aankomst zocht een lijkwitte en door het stof bevuilde Remco Evenepoel midden de chaos Guillaume Martin van Cofidis op. Hij vroeg wat dat allemaal betekende. De filosoof, overgekomen van Wanty-Groupe Gobert, schrok van de uitval van Evenepoel en haastte zich nadien in de ploegboxen opnieuw naar de Schepdalenaar om te zeggen dat ook hij niet anders kon dan uitwijken.
quote:
“Op het eerste gezicht lijkt het mee te vallen”, zei dokter José Ibarguren Taus. “Nergens valt er bloed te bespeuren. Hij lijkt op zijn linkerheup en -schouder te zijn gevallen”, zei de Spaanse dokter van Deceuninck – Quick-Step na een check-up in het hotel.
quote:
Tot overmaat van ramp misrekende Alvaro Hodeg zich nog in de eindspurt omdat de bordjes die de afstand tot de streep aangeven hier in Argentinië niet zo duidelijk zichtbaar zijn. Het was ook een linke aankomst in een breed uitgesmeerde bocht. “Ondanks we Remco verloren kwam onze trein toch nog goed op gang”, stelde lead out Bert Van Lerberghe. “Maar Hodeg begon zijn sprint al op 250 meter van de streep en uiteindelijk kwamen ze nog over hem.”
  maandag 27 januari 2020 @ 13:02:56 #182
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191216926
Klinkt allemaal uiterst professioneel.
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 17:55:02 #183
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191220368
DNS Laporte, bedrog.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191221364
quote:
“Hij heeft danig veel pijn dat hij vanmorgen zelfs zijn melk niet in zijn koffietas kon gieten. Sturen in koers is nog van een heel andere orde”, klonk het bij de staf van Cofidis.

Laporte trok maandagmorgen Argentijnse tijd naar het ziekenhuis voor een controle. Er wordt gevreesd voor een barst of een breuk.

Dat betekent dat Piet Allegaert, de debutant die overkomt van Sport Vlaanderen-Baloise, in de plaats van lead out in de tweede rit die normaal gezien op een massaspurt eindigt, nu de sprinter met dienst zal worden.
  Redactie Sport maandag 27 januari 2020 @ 19:13:37 #185
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191221742
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 17:55 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
DNS Laporte, bedrog.
Erg jammer dit weer, zeg ik geheel belangeloos.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 27 januari 2020 @ 19:57:23 #186
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191222462
De zeer sympathieke en fantastische Player is begonnen. @El-Stinho
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 27 januari 2020 @ 19:59:33 #187
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_191222492
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 18:52 schreef wimderon het volgende:

[..]

Piet mag puntjes binnenharken voor het voetvolk.
pi_191222511
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 19:57 schreef Koffieplanter het volgende:
De zeer sympathieke en fantastische Player is begonnen. @:El-Stinho
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_191224125
wcsbike twitterde op maandag 27-01-2020 om 20:38:07 In stage 2 of 🇦🇷@vueltasanjuanok there is again a crash, but this time it is not caused by a spectator but by a dog #VueltaSJ #VueltaSJ2020 https://t.co/N33oHl23NZ reageer retweet
Wat een koers _O_
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 21:19:53 #190
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191224158
Het is nu al het jaar van de hond.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191224915
Zal de regie en finishplaats vandaag beter zijn qua camerabeelden?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  maandag 27 januari 2020 @ 22:03:45 #193
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191225077
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 21:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Het is nu al het jaar van de hond.


Copyright @showtimer
  maandag 27 januari 2020 @ 22:09:14 #194
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191225176
quote:
Ik heb je eventjes gekend, in een eeuwig ogenblik.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191225847
quote:
Heel de Russische selectie voor dopingcontrole in San Juan ‘uitgeloot’

De Russische selectie is in dit bonte gezelschap in de Ronde van San Juan een van de vreemde eenden in de bijt. De zeskoppige selectie werd na de eerste etappe per abuis ‘uitgeloot’ om alle zes een plasje af te geven. Geen toeval natuurlijk gezien de perceptie rond de Russische atleten die verbod krijgen voor de Olympische Spelen in Tokio. “Ach, dat hebben we ook opnieuw achter de rug”, haalde delegatieleider Vladimir Ekimov de schouders op. Hij is de broer van de huidige voorzitter van de Russische federatie, Slava Ekimov.'

Twee jaar geleden werd de lokale ploeg uitgeloot van San Juan. Gonzalo Najar zou later op de week iedereen overvleugelen, maar later werd bekend dat de Argentijn positief testte. De eindzege ging naar de Spaanse veteraan en ex-dopingzondaar Oscar Sevilla die voor een continentaal team in het Colombiaanse Medellin rijdt.
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 23:03:10 #196
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191226209
Jeroen ziet een gouden gelegenheid voor Piet Allegaert.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  maandag 27 januari 2020 @ 23:07:17 #197
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191226289
Wauw wat een chute. Lekker gewerkt hond
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 23:21:37 #198
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191226555
Ik sta volledig achter Panama.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  maandag 27 januari 2020 @ 23:23:45 #199
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191226587
Hup Aapolonio.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191226594
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 23:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jeroen ziet een gouden gelegenheid voor Piet Allegaert.
Renaat ook
https://sporza.be/nl/2020/01/27/piet-allegaert-san-juan/
  maandag 27 januari 2020 @ 23:24:34 #201
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191226598
Wat fijn om Maik weer te horen becommentarieren.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 23:25:16 #202
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191226609
quote:
Hadden ze de Natte Wind niet richting Argentinië kunnen sturen?

En hem daar dan laten, bij voorkeur.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  maandag 27 januari 2020 @ 23:25:58 #203
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191226621
Ik voorspel een nette 14de plek voor Piet Allergaartje.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 27 januari 2020 @ 23:27:00 #204
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191226643
Ik was alweer vergeten dat Pietje vorig jaar de Metropool Tour won, best een lachwekkende overwinning was dat.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191226657
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 23:25 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Hadden ze de Natte Wind niet richting Argentinië kunnen sturen?

En hem daar dan laten, bij voorkeur.
Het is wel een zooitje tegenwoordig bij de VRT hè?
pi_191226672
Levensgevaarlijk
  maandag 27 januari 2020 @ 23:29:25 #207
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191226673
Lekker man joh. In een greppel
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 23:29:53 #208
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191226678
Iedereen in dezelfde tijd, geen enkel probleem.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191226726
De Rem heeft vervelende trekjes.
pi_191226787
Spannend hoor
leven zoals het leven is
pi_191226788
Je zult maar een De Rosa hebben.
pi_191226802
UAE zit lekker verspreid.
  maandag 27 januari 2020 @ 23:39:28 #213
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191226806
Waar zit het Amore & Vita treintje jongens.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 27 januari 2020 @ 23:39:28 #214
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191226807
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 23:38 schreef showtimer het volgende:
Je zult maar een De Rosa hebben.
Afgaande op jouw UI zie ik al wie er gaat winnen.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191226814
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 23:38 schreef showtimer het volgende:
Je zult maar een De Rosa hebben.
Nog altijd beter dan Cannondale :P .
pi_191226824
Hopelijk gaat Nando dit keer niet als een mak schaapje in de kudde fietsen en dan boos op zijn stuur slaan.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_191226831
Lekker gewerkt Hodge.
  maandag 27 januari 2020 @ 23:43:05 #218
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191226836
Treinen ontsporen overal
pi_191226840
Joepie
  maandag 27 januari 2020 @ 23:43:33 #220
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191226842
De Gaav
  maandag 27 januari 2020 @ 23:43:34 #221
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191226844
De vloek bestaat nog steeds.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191226845
Het Godenkind.

(doe ik het zo goed?)
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  maandag 27 januari 2020 @ 23:43:48 #223
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191226852
Hij ging op weet ik veel hoeveel meter al aan, sterk.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191226855
Nou geweldig.
  maandag 27 januari 2020 @ 23:43:58 #225
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191226857
Hodeg heeft geen ballen
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 23:44:00 #226
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191226858
De werken van Matxin. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191226860
Dat wordt feesten vanavond.
pi_191226861
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 23:43 schreef El-Stinho het volgende:
Het Godenkind.

(doe ik het zo goed?)
Nee, dat is een andere. Dit is een mooie jongen.
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 23:45:05 #229
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191226875
Jeroen was wel weer in vorm. Had het zonder aanleiding over Vini Fantini en zag Oss aan voor Sagan.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  maandag 27 januari 2020 @ 23:45:25 #230
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191226876
Is de Patbonus nu al aan het verdwijnen bij Maxi? Nando zat op een vijftal kilometer al in het wiel van Hodeg met alleen Troia in steun.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 23:47:16 #231
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191226896
Fenomenale sprint van Israel. :D
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191226907
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 23:44 schreef showtimer het volgende:

[..]

Nee, dat is een andere. Dit is een mooie jongen.
Wordt ook alweer 26 jaar in augustus, zeg.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_191226919
Piet vierdes. Amai.
pi_191226927
Hodeg, oh Hodeg.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  maandag 27 januari 2020 @ 23:51:56 #235
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191226932
Naranjo stond tot een uur voor de deadline in mijn ploeg, beflikkering.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 23:52:26 #236
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191226937
Naranjo, die was wel aan het schroeien in die Argentijnse amateurkoersjes.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191226966
Nando Nando Nando, zeg gewoon dat je gewonnen hebt ondanks waardeloos ploegwerk.
  Moderator dinsdag 28 januari 2020 @ 00:31:15 #238
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191227256
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 januari 2020 00:31 schreef Slobeend het volgende:
Morgen ben jij, Hugo.
Kan Hugo tijdrijden?
  dinsdag 28 januari 2020 @ 01:08:11 #240
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191227343
Julian +20, gisteren +14. Doe eens niet.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 28 januari 2020 @ 01:08:44 #241
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191227344
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2020 01:08 schreef Koffieplanter het volgende:
Julian +20, gisteren +14. Doe eens niet.
Wacht, sta jij niet voor 150% achter De Rem?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 28 januari 2020 @ 10:05:59 #242
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_191229617
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 23:48 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Wordt ook alweer 26 jaar in augustus, zeg.
'26'
  dinsdag 28 januari 2020 @ 13:11:16 #243
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191231955
quote:
“I’d like to try to go to Europe again on a WorldTour team,” Rujano told Cyclingnews ahead of the opening stage. “I want to show that I still have the legs for that. I’ll try to show myself in these next two important races, and then see if afterwards if a team wants to sign Rujano for the Giro, Tour or Vuelta a España.

“I’m happy and I have a lot of strength, and I have a lot of desire to be a professional again. I want to ride the Giro and Tour. I still have the desire, and I still feel young. I look at Valverde and Oscar Sevilla, and they’re four or five years older than me, so I still feel like I can keep riding for another four or five years myself.”
Savio pls. Zie het door de vingers.

quote:
No matter what he achieves here and in Colombia, of course, the prospect of Rujano returning to ride Grand Tours seems fanciful in the extreme. That does not mean, however, that the name will not feature again in the European peloton some day. At the recent Vuelta al Tachira, one Jeison Rujano placed 18th overall in his first race out of the junior ranks. "He's very young, only 18," Savio said. "But he's a boy who's highly spoken of and I'm keeping an eye on him."
It's happening.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 28 januari 2020 @ 16:19:11 #244
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191234553
Julian is ziek dus. Gaat niet meer van start.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport dinsdag 28 januari 2020 @ 16:21:24 #245
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191234595
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2020 16:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Julian is ziek dus. Gaat niet meer van start.
Jeetje. Het is wat.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_191234708
Zielig voor hem, maar gezien een bepaald spelletje op dit forum ben ik daar niet ontevreden over. :@
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator dinsdag 28 januari 2020 @ 16:30:23 #247
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191234775
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2020 16:27 schreef Felagund het volgende:
Zielig voor hem, maar gezien een bepaald spelletje op dit forum ben ik daar niet ontevreden over. :@
:{.
  dinsdag 28 januari 2020 @ 17:01:24 #248
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191235365
Ik sta volledig achter Pipo en McNuts.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191235844
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2020 16:27 schreef Felagund het volgende:
Zielig voor hem, maar gezien een bepaald spelletje op dit forum ben ik daar niet ontevreden over. :@
Wielrennen is meer dan een spelletje.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  dinsdag 28 januari 2020 @ 17:33:12 #250
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191235847
Je kan echt merken dat het alweer langer licht blijft.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191236056
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2020 17:33 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Wielrennen is meer dan een spelletje.
Dat klopt, ik hoop dat hij ook snel beter is, ze leken bij Quickstep ook vooral voor Remco te gaan, dus misschien had het sowieso weinig uitgemaakt.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191236572
https://www.edosof.com/fi(...)02%C2%AA%20Etapa.pdf

Op pagina 15 de starttijden vandaag. Eerste namen vertrekken iets voor 21:00.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  dinsdag 28 januari 2020 @ 20:53:32 #253
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191238917
Toch nog best een serieus potje klimwerk. Als je goed indeelt kun je daar nog best wat rapen.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 28 januari 2020 @ 21:14:37 #254
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
  dinsdag 28 januari 2020 @ 21:46:44 #255
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191240059
Cobarrubia, vermoeden van.
Put these foolish ambitions to rest.
  dinsdag 28 januari 2020 @ 22:24:35 #256
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191240795
Zullo heeft een brommer ingeslikt.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191240804
quote:
Cobarrubia, vermoeden van.
praat wel heel zachtjes in zijn interview
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_191240832
Mannion schroeit eronderdoor.
pi_191241286
En Bodnar daar weer ruim onderdoor.
pi_191241418
De werken van Rally zijn in orde.
pi_191241424
Oliviera haalt een wielertoerist in
  dinsdag 28 januari 2020 @ 22:55:37 #262
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191241448
Krijgen we de start van Evenepoel niet eens te zien?
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191241480
Evenepoel is vertrokken.
pi_191241528
Stybar te snel vertrokken
  dinsdag 28 januari 2020 @ 23:01:56 #265
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191241561
Jan Anton jaaaa
pi_191241563
El Nino met de tweede tussentijd _O_
  Moderator dinsdag 28 januari 2020 @ 23:02:26 #267
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_191241570
Oscar Sevilla :D
pi_191241580
Sevilla met het Honchar-verzet
pi_191241582
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2020 23:01 schreef Frozen-assassin het volgende:
Jan Anton jaaaa
Jan Anton Pijl. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191241611
Eurosport mist de snelste tijd van Oliviera door een lollig filmpje met Flecha.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  dinsdag 28 januari 2020 @ 23:05:19 #271
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191241630
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2020 23:04 schreef Felagund het volgende:
Eurosport mist de snelste tijd van Oliviera door een lollig filmpje met Flecha.
En het is niet eens lollig.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 28 januari 2020 @ 23:05:56 #272
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191241645
wtf.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191241648
God fietst.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_191241653
Remco brommert er 36 seconden vanaf
  dinsdag 28 januari 2020 @ 23:06:12 #275
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191241655
Kolere
  dinsdag 28 januari 2020 @ 23:06:15 #276
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191241656
Sevilla had zijn opa kunnen zijn.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 28 januari 2020 @ 23:06:29 #277
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191241658
Jongens dit is niet leuk meer, mag ik dat zeggen?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191241661
36 seconden sneller. _O-
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191241670
Dit is behoorlijk beangstigend zou Columbiafan zeggen.
  dinsdag 28 januari 2020 @ 23:07:43 #280
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191241681
Wat een ongelofelijke eindbaas is Sevilla ook. Jongens jongens.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191241689
Sevilla _O_
  Moderator dinsdag 28 januari 2020 @ 23:08:33 #282
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191241692
BabyfaceGOD
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator dinsdag 28 januari 2020 @ 23:08:56 #283
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_191241704
Remco op de brommer, is Ganna al geweest ?
pi_191241707
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2020 23:06 schreef Mani89 het volgende:
Jongens dit is niet leuk meer, mag ik dat zeggen?
https://www.denederlandse(...)id_van_meningsuiting
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_191241779
Na een kwartier iemand inhalen die 3 minuten voor je startte _O-
  Moderator dinsdag 28 januari 2020 @ 23:12:36 #286
362868 crew  Slobeend
of all places
  dinsdag 28 januari 2020 @ 23:13:07 #287
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191241789
Het is een bijzondere jongen en dat is ie
pi_191241793
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2020 23:07 schreef Dale__Cooper het volgende:
Dit is behoorlijk beangstigend zou Columbiafan zeggen.
Ik ben er wel behoorlijk door geschrokken, ja!
  Moderator dinsdag 28 januari 2020 @ 23:14:13 #289
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191241810
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2020 23:13 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Ik ben er wel behoorlijk door geschrokken, ja!
ColumbiaGod
  dinsdag 28 januari 2020 @ 23:14:20 #290
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191241812
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2020 23:13 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Ik ben er wel behoorlijk door geschrokken, ja!
HIJ IS DAAR
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191241817
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2020 23:13 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Ik ben er wel behoorlijk door geschrokken, ja!
pi_191241818
lol _O-
  dinsdag 28 januari 2020 @ 23:14:55 #293
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191241823
Hahaha wat een verschil
pi_191241825
Jongens toch.
pi_191241827
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2020 23:13 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Ik ben er wel behoorlijk door geschrokken, ja!
Lang geleden, hoe gaat het?
pi_191241828
Niet normaal
  Moderator dinsdag 28 januari 2020 @ 23:15:21 #297
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191241832
Dit is echt lachwekkond.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191241835
Een minuut plus :D
  dinsdag 28 januari 2020 @ 23:15:32 #299
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191241838
Dit is ECHT niet leuk meer.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 28 januari 2020 @ 23:15:34 #300
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191241839
*O*
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 28 januari 2020 @ 23:15:38 #301
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_191241842
Rev.elatie
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')