Absoluut, ik integreerquote:Op vrijdag 28 juni 2019 19:46 schreef nostra het volgende:
[..]
Je begint al aardig te verduitsen, bijlagen zijn hier wat anders dan Beilagen.
Drei kleine Jägermeister gingen ins Lokalquote:Op vrijdag 28 juni 2019 19:43 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hier heb je steaks die 2 keer zo zwaar zijn voor die prijs, met bijlages
http://korfu-kleve.de/
En meer ouzo van het huis dan verstandig is om nog te rijden
Op genoeg plaatsen in Amsterdam. Bijvoorbeeld een goede Argentijn met saladebar en veel meer keuze op de kaart. Zonder dat je in een lawaaiige schuur moet zitten.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 19:09 schreef xminator het volgende:
[..]
Prima prijzen, waar krijg je anders 200 gram biefstuk met bijgerechten voor 25 euro?
Ik vond de levertjes lekkerder dan de biefstuk, die overigens prima was. En het was we een beetje te vet allemaal, dat vond ik dan weer goor, die margarine.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 10:10 schreef Tinkepink het volgende:
Hij serveert ze met twee schuin doorgesneden sneetjes wit casinobrood. Patat en sla kun je bijbestellen. Net als levertjes, ui en champignons.
Alhoewel best lekker allemaal vind ik Loetje wel wat overgewaardeeerd.
Zoals? Noem er eens een paar...quote:Op vrijdag 28 juni 2019 20:11 schreef Fer het volgende:
[..]
Op genoeg plaatsen in Amsterdam. Bijvoorbeeld een goede Argentijn met saladebar en veel meer keuze op de kaart. Zonder dat je in een lawaaiige schuur moet zitten.
Als ik Turks wil eten dan ga ik wel naar de Turk om de hoek...quote:Op vrijdag 28 juni 2019 19:43 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hier heb je steaks die 2 keer zo zwaar zijn voor die prijs, met bijlages
http://korfu-kleve.de/
En meer ouzo van het huis dan verstandig is om nog te rijden
Niet om het 1 of ander, maar die steak van Loetje heeft niet al die groene troep nodig voor het plaatje.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 18:05 schreef Pietverdriet het volgende:
Gegrillde steak
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Loetje
[ afbeelding ]
Doe mij maar die van loetje.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 18:05 schreef Pietverdriet het volgende:
Gegrillde steak
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Loetje
[ afbeelding ]
Roomboter is niet loetje. Loetje heeft een deal gesloten met blue band.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 10:55 schreef LorneMalvo het volgende:
[..]
Tip: vergeet dat en gebruik ongezouten roomboter.
Zelfs een blinde kan zien dat die bovenste plaatjes er beter uit zien. Ondanks die “groene troep”.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 23:42 schreef LorneMalvo het volgende:
[..]
Niet om het 1 of ander, maar die steak van Loetje heeft niet al die groene troep nodig voor het plaatje.
Iets wat er beter uit ziet is niet per definitie lekkerder.quote:Op zaterdag 29 juni 2019 21:36 schreef Durmada het volgende:
[..]
Zelfs een blinde kan zien dat die bovenste plaatjes er beter uit zien. Ondanks die “groene troep”.
Ben wel benieuwd naar een goed Argentijn die niet duur is en ook geen tourist trap!quote:Op vrijdag 28 juni 2019 20:11 schreef Fer het volgende:
[..]
Op genoeg plaatsen in Amsterdam. Bijvoorbeeld een goede Argentijn met saladebar en veel meer keuze op de kaart. Zonder dat je in een lawaaiige schuur moet zitten.
quote:Op maandag 1 juli 2019 15:42 schreef Toolshed het volgende:
[..]
Ben wel benieuwd naar een goed Argentijn die niet duur is en ook geen tourist trap!
Ossehaas is het zachtst, maar bv sucade is veel smaakvoller, en goed gerijpt ook zeer malsquote:Op maandag 1 juli 2019 20:53 schreef Spanky78 het volgende:
Oja, wat betreft biefstuk; koop echt goede kwaliteit vlees. Ossenhaas is stiekem we het best.
Die moet worden klaargemaakt met veel kennis en kunde. Ossenhaas verknalt vrijwel niemand. Daarnaast bakt loetje geen sucade als biefstuk.quote:Op maandag 1 juli 2019 20:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ossehaas is het zachtst, maar bv sucade is veel smaakvoller, en goed gerijpt ook zeer mals
Dat laatste heb ik onlangs geprobeerd. Zag bij de supermarkt flink gemarmerde sucade liggen en besloot die als steak te bereiden.quote:Op maandag 1 juli 2019 20:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ossehaas is het zachtst, maar bv sucade is veel smaakvoller, en goed gerijpt ook zeer mals
Supermarkt sucade (sowieso rundvlees) is zelden goed gerijpt helaasquote:Op maandag 1 juli 2019 22:49 schreef tjoptjop het volgende:
[..]
Dat laatste heb ik onlangs geprobeerd. Zag bij de supermarkt flink gemarmerde sucade liggen en besloot die als steak te bereiden.
Idd erg lekker, wel wat taaier maar prima te doen
Heb het liefst een staartstuk dan ossenhaas idd. Voor mijn idee een stuk smakelijker. Vooral een goed gemarmerde met een laagje vet.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 12:10 schreef Erosjuhhh het volgende:
[..]
Omdat Amsterdam![]()
Als je maar gezien wordt, geldt ook voor de harbour club enzo.
Bak biefstuk zoals je zelf doet.
Als je veel jus wilt bij je eigen biefstuk lekker doen zoals Loetje het doet met jus.
Ik vind het overrated omdat ik ossenhaas te zacht en smakeloos vind en liever ribeye eet.
Kwestie van smaak.
Collega meegenomen naar een steakhouse pas geleden voor een ribstuk van ruim een pond en die zei bij de eerste hap al dat hij t niet lekker vond, taai en geen jus.
Over smaak valt te twisten. Doe het vooral hoe je het zelf wilt.
Als ze ribeye serveren bij Loetje kwam ik er misschien.
Wel goed op temperatuur laten komen voor het grillenquote:Op dinsdag 2 juli 2019 13:12 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Heb het liefst een staartstuk dan ossenhaas idd. Voor mijn idee een stuk smakelijker. Vooral een goed gemarmerde met een laagje vet.
Ook niet in de boter, maar van de grillpan of kolenbbq.
Duimdik (minimaal 2cm), beetje zout, beetje peper en soms een klein toefje komijnpoeder. 45 seconden per cm per kant, laten rusten in alu folie.
quote:Op dinsdag 2 juli 2019 13:12 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Heb het liefst een staartstuk dan ossenhaas idd. Voor mijn idee een stuk smakelijker. Vooral een goed gemarmerde met een laagje vet.
Ook niet in de boter, maar van de grillpan of kolenbbq.
Duimdik (minimaal 2cm), beetje zout, beetje peper en soms een klein toefje komijnpoeder. 45 seconden per cm per kant, laten rusten in alu folie.
Erg leuk hoor, dat pikmeten wie de beste ossenhaas kan bakken, maar het gaat hier om de biefstuk van Loetje.quote:Op dinsdag 2 juli 2019 17:59 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wel goed op temperatuur laten komen voor het grillen
Leuk hoor dat 'zie mijn interessant doen met mijn commentaar', maar staartstuk is geen ossenhaas.quote:Op dinsdag 2 juli 2019 18:09 schreef Antonov89 het volgende:
[..]
[..]
Erg leuk hoor, dat pikmeten wie de beste ossenhaas kan bakken, maar het gaat hier om de biefstuk van Loetje.
Uiteraard!quote:Op dinsdag 2 juli 2019 17:59 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wel goed op temperatuur laten komen voor het grillen
Nee, het ging erom hoe je die het beste zelf kan maken en ook daarvoor geldt dat je hem niet uit de koelkast in de blueband moet mikken.quote:Op dinsdag 2 juli 2019 18:09 schreef Antonov89 het volgende:
[..]
[..]
Erg leuk hoor, dat pikmeten wie de beste ossenhaas kan bakken, maar het gaat hier om de biefstuk van Loetje.
Ook best, ik ken de ins en outs nietquote:Op woensdag 13 mei 2020 11:36 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Meer uit ongenoegen dan om een conflict.
Geen gekke verhalen de wereld in helpen alsjeblieft als je er niets van af weet. Er waren de laatste jaren nooit issues in CUL met Piet wat de moderatie betreft. Er is 1 discussie met Piet geweest over zakelijke keuzes die FOK! maakte, daarna ging hij gelijk weg. Dat is allemaal terug te vinden in ons Feedback-topic.quote:Op woensdag 13 mei 2020 16:02 schreef Red_85 het volgende:
Mij ook nooit exact opgehelderd.
Had wel vaak gelijk richting een mod hier welke daar absoluut niet mee om kon gaan, maar weet niet wat de druppel geweest is uiteindelijk.
Echt zonde. Piet was een koning mbt eten hier. Giga vraagbaak met goede uitleggen. Menig user hier die de juiste kant werd opgestuurd en met resultaat terug kwam.
Niet in cul nee, wel in pol.quote:Op woensdag 13 mei 2020 16:13 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Geen gekke verhalen de wereld in helpen alsjeblieft als je er niets van af weet. Er waren de laatste jaren nooit issues in CUL met Piet wat de moderatie betreft. Er is 1 discussie met Piet geweest over zakelijke keuzes die FOK! maakte, daarna ging hij gelijk weg. Dat is allemaal terug te vinden in ons Feedback-topic.
Jammer dat het zo gelopen is inderdaad, eeuwig zonde.
Maar laten we het inderdaad weer gewoon over Loetje hebben.
Daar is het ooit mee begonnen!quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |