quote:
Klinkt niet ideaal...quote:
ik heb zo'n premium sesamolie gekocht, zo dat is geld waard zegquote:Op maandag 17 juni 2019 17:35 schreef golfer het volgende:
Straks: gebakken kabeljauwfilets, gebakken grote gamba's en geroosterde regenboogwortels met honing en sesamzaad uit de oven.
Jam!!quote:Op maandag 17 juni 2019 17:35 schreef golfer het volgende:
Straks: gebakken kabeljauwfilets, gebakken grote gamba's en geroosterde regenboogwortels met honing en sesamzaad uit de oven.
ik had 200 gram ofzo hert bewaart in de vriezer, toch onlangs maar weggegooid, na al diequote:Op maandag 17 juni 2019 18:29 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
En nog een hertenbiefstukje van gisteren.
Mijn hert is nog een stukje jonger.quote:Op maandag 17 juni 2019 18:45 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
ik had 200 gram ofzo hert bewaart in de vriezer, toch onlangs maar weggegooid, na al die
m'n zintuigen zeiden, dat is waarschijnlijk verrot in de vriezer, maanden in de vriezer na kerstmis
heh, misschien, is dat een hele goede keuzequote:Op maandag 17 juni 2019 18:59 schreef uniekhoorn het volgende:
Wij hadden sperziebonen, zilvervliesrijst, zelfgemaakte satesaus en gegrilde kipspiezen. Komkommersalade erbij..
Nu een glas thee en dropjes
zo van het is op, terwijl ze alleen het vlees opgegegeten hebbenquote:Op maandag 17 juni 2019 20:21 schreef Uhmmpie het volgende:
Uiteten met opa... want het was gisteren vaderdag.
Voor dochterlief een turkse pide
[ afbeelding ]
Opa en ondergetekende waren zoals wel vaker heel eensgezind en hadden allebei dit.
[ afbeelding ]
Ik heb braaf mn groentjes op hoor.quote:Op maandag 17 juni 2019 20:46 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
zo van het is op, terwijl ze alleen het vlees opgegegeten hebben
Opa heeft Turkse roots?quote:Op maandag 17 juni 2019 20:21 schreef Uhmmpie het volgende:
Uiteten met opa... want het was gisteren vaderdag.
Voor dochterlief een turkse pide
[ afbeelding ]
Opa en ondergetekende waren zoals wel vaker heel eensgezind en hadden allebei dit.
[ afbeelding ]
Nee hoor.quote:
Klinkt als een prima combinatie.quote:Op dinsdag 18 juni 2019 08:00 schreef realAIVD het volgende:
Hier nu lekker aan de koffie, daarna een vriezer-voorraadje burrito's met bonen maken, nog niet eerder gedaan. Vanavond eet ik de eerste op, dus hopen dat het te hachelen is...
Het worden burrito's van Libanees brood, gevuld met gekruide zilvervliesrijst, zwarte bonen, taco saus, gegrilde groenten, verse ananas, jalapeno pepers, lente-ui en geraspte mozzarella.
Ooh lekker! Kan ik ook wel maken, prima zomervoerquote:Op dinsdag 18 juni 2019 08:00 schreef realAIVD het volgende:
Hier nu lekker aan de koffie, daarna een vriezer-voorraadje burrito's met bonen maken, nog niet eerder gedaan. Vanavond eet ik de eerste op, dus hopen dat het te hachelen is...
Het worden burrito's van Libanees brood, gevuld met gekruide zilvervliesrijst, zwarte bonen, taco saus, gegrilde groenten, verse ananas, jalapeno pepers, lente-ui en geraspte mozzarella.
Beterschap! Hoop dat je gauw weer lekker kunt etenquote:Op dinsdag 18 juni 2019 16:40 schreef Uhmmpie het volgende:
Pff so far komt alles er binnen het uur weer uit...
Zelfs een boterham met niks.. blijft niet echt binnen.
Lekker dagje zo.
Wel een heel-goed-voor-de-lijn-stukje-taart
Kan nooit de kans hebben gehadden zich om te zetten in vet
Nou ik had net toch wel echt trek.quote:Op dinsdag 18 juni 2019 21:45 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Beterschap! Hoop dat je gauw weer lekker kunt eten
Ik had vanavond rösti met ui, paprika, ham en champignons. Daarbij gepaneerde scholfilet.
Buikgriep heerst helaas. Maar gelukkig n paar dagen hoor ik om me heen.quote:Op dinsdag 18 juni 2019 22:14 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Nou ik had net toch wel echt trek.
En nog ong een beket met zelfgemaakte tomatensoep zonder troepjes staan.
En dat ging er verrassend goed in.
Nu even volhouden... morgen mag ik weer uiteten. Toch wel prettig als het dan even binnen blijft.
Dat zou helemaal lekker zijn maar dat had ik niet in huis. Je brengt me wel op een idee want moet later vandaag boodschappen doen. Heb nog 2 gehaktballen over.quote:
Gewoon lekker opetenquote:Op woensdag 19 juni 2019 17:37 schreef Treinhoer het volgende:
Ik ga voor het eerst Indiaas koken. Heb allemaal gedroogde kruiden in huis gehaald. Tiki Masala gaat het worden.
Ik vind het wel spannend. Heb de kip gemarineerd en de yoghurt er bij gedaan, dat staat al een uur of 2 in de koelkast. Bakken met zuivel er door heen ben ik niet zo'n fan van omdat het snel zuur wordt. Iemand nog tips?
Hmm denk dat je geen issues hebt met zuur wordenquote:Op woensdag 19 juni 2019 17:37 schreef Treinhoer het volgende:
Ik ga voor het eerst Indiaas koken. Heb allemaal gedroogde kruiden in huis gehaald. Tiki Masala gaat het worden.
Ik vind het wel spannend. Heb de kip gemarineerd en de yoghurt er bij gedaan, dat staat al een uur of 2 in de koelkast. Bakken met zuivel er door heen ben ik niet zo'n fan van omdat het snel zuur wordt. Iemand nog tips?
Foto ziet er niet verkeerd uit. Wat was er vies? Te veel kruiden?quote:Op woensdag 19 juni 2019 14:15 schreef Atak het volgende:
Wat smaakt dit vies zeg. Ik dacht eerst te weinig gebakken maar binnenkant was gewoon goed door gebakken.
[ afbeelding ]
Ik ben ook benieuwd straks. Nog meer kruiden in de saus en ook met kokos rommel koken. Vind ik echt niet lekker maar de vrouw wel. Denk al met al wel dat het een smaakvol prutje gaat worden.quote:Op woensdag 19 juni 2019 18:02 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Hmm denk dat je geen issues hebt met zuur worden
Veel te lekker.
Weet nog wel dat ik het de eerste keer ook wat apart vond... maar de yoghurt maakt je kip extra mals.
En wat je overhoudt kun je evt gewoon invriezen.
Dat ziet er goed uit!quote:Op woensdag 19 juni 2019 19:10 schreef SVW5. het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Had bratwursten gehaald. Gebakken in een oud-Hollandse pan. Als er een tank overheen rijd blijft ie heel.
Was kant en klaar van de AH.quote:Op woensdag 19 juni 2019 18:04 schreef SVW5. het volgende:
[..]
Foto ziet er niet verkeerd uit. Wat was er vies? Te veel kruiden?
Ha die Hoer, vergeet je de saag paneer niet? Dat is een lekkere bijgerecht bij je chicken tikka masala. En als drankje moet je echt eens een gezoete mango lassi proberen!quote:Op woensdag 19 juni 2019 17:37 schreef Treinhoer het volgende:
Ik ga voor het eerst Indiaas koken. Heb allemaal gedroogde kruiden in huis gehaald. Tiki Masala gaat het worden.
Ik vind het wel spannend. Heb de kip gemarineerd en de yoghurt er bij gedaan, dat staat al een uur of 2 in de koelkast. Bakken met zuivel er door heen ben ik niet zo'n fan van omdat het snel zuur wordt. Iemand nog tips?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nog nooit van saag paneer gehoord. Ik schrijf het even op voor de volgende keer. Ook de mango lassi is onbekend. Ik ben meer van de Franse, Hollandse en Italiaanse keuken. Dat was nieuw. Genoteerd iig. Bedankt voor de tipquote:Op woensdag 19 juni 2019 21:42 schreef stokj het volgende:
[..]
Ha die Hoer, vergeet je de saag paneer niet? Dat is een lekkere bijgerecht bij je chicken tikka masala. En als drankje moet je echt eens een gezoete mango lassi proberen!
Ja het is goed gelukt. Ik vond dat het uiteindelijk qua pittigheid tegen viel. Had bij de kip ongeveer driekwart rode peper gesneden, chilipoeder en pikante paprikapoeder gebruikt. Heb alsnog sambalsaus over het eten gedaan.quote:
Het is ook geen pittig bedoeld gerecht op zich.quote:Op woensdag 19 juni 2019 22:04 schreef Treinhoer het volgende:
[..]
Nog nooit van saag paneer gehoord. Ik schrijf het even op voor de volgende keer. Ook de mango lassi is onbekend. Ik ben meer van de Franse, Hollandse en Italiaanse keuken. Dat was nieuw. Genoteerd iig. Bedankt voor de tip
[..]
Ja het is goed gelukt. Ik vond dat het uiteindelijk qua pittigheid tegen viel. Had bij de kip ongeveer driekwart rode peper gesneden, chilipoeder en pikante paprikapoeder gebruikt. Heb alsnog sambalsaus over het eten gedaan.
Enige nadeel was de verse koriander. Dat vind ik dus echt niet lekker. Jammer, wijze les voor de volgende keer. Smaak van marinade was grandioos en zelfs de kokosmelk gaf een onverwachts frisse smaak aan het geheel. Volgende keer ipv Bantamrijst toch eens kijken voor gele rijst voor net wat extra. Kritisch maar zeker een ruime voldoende voor de eerste keer. Dat geeft de burger moed
Dit inderdaad!quote:Op woensdag 19 juni 2019 22:05 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Het is ook geen pittig bedoeld gerecht op zich.
Is spinazie met een soort kaas. En die lassi is een soort milkshake maar ipv melk yoghurt. En ijskoud.quote:Op woensdag 19 juni 2019 22:04 schreef Treinhoer het volgende:
[..]
Nog nooit van saag paneer gehoord. Ik schrijf het even op voor de volgende keer. Ook de mango lassi is onbekend.
[..]
Veel plezier! Lijkt me geweldig om daar een keer te eten!quote:Op donderdag 20 juni 2019 09:29 schreef klappernootopreis het volgende:
Kreeg gisteren en telefoontje van mijn schoonmoeder, zodra we uit het vliegtuig stappen over een paar weken gaan we gelijk eten in Fort Lauderdale naar de Red Lobster...
[ [url=https://thumbor.thedailymeal.com/uhCn4ak-OZIa0KdZolHzlnjuzwE=/870x565/filters:focal(595x384:596x385)/https://www.thedailymeal.(...)Edit_.jpg]afbeelding[/url] ]
.. want het is weer lobsterfest!
quote:Op donderdag 20 juni 2019 10:07 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Veel plezier! Lijkt me geweldig om daar een keer te eten!
Vanmorgen kersen, thee en paar muntendropjes.
Vanmiddag salade met gerookte kip, zongedroogde- en pareltomaten en pesto.
Ohhhh geweldig! njoy en maak een verslag in het recensie-topic pleazzz met foto’s.quote:Op donderdag 20 juni 2019 09:29 schreef klappernootopreis het volgende:
Kreeg gisteren en telefoontje van mijn schoonmoeder, zodra we uit het vliegtuig stappen over een paar weken gaan we gelijk eten in Fort Lauderdale naar de Red Lobster...
[ [url=https://thumbor.thedailymeal.com/uhCn4ak-OZIa0KdZolHzlnjuzwE=/870x565/filters:focal(595x384:596x385)/https://www.thedailymeal.(...)Edit_.jpg]afbeelding[/url] ]
.. want het is weer lobsterfest!
quote:Op donderdag 20 juni 2019 09:29 schreef klappernootopreis het volgende:
Kreeg gisteren en telefoontje van mijn schoonmoeder, zodra we uit het vliegtuig stappen over een paar weken gaan we gelijk eten in Fort Lauderdale naar de Red Lobster...
[ [url=https://thumbor.thedailymeal.com/uhCn4ak-OZIa0KdZolHzlnjuzwE=/870x565/filters:focal(595x384:596x385)/https://www.thedailymeal.(...)Edit_.jpg]afbeelding[/url] ]
.. want het is weer lobsterfest!
Dat is mijn droom! Heerlijk!quote:Op donderdag 20 juni 2019 09:29 schreef klappernootopreis het volgende:
Kreeg gisteren en telefoontje van mijn schoonmoeder, zodra we uit het vliegtuig stappen over een paar weken gaan we gelijk eten in Fort Lauderdale naar de Red Lobster...
[ [url=https://thumbor.thedailymeal.com/uhCn4ak-OZIa0KdZolHzlnjuzwE=/870x565/filters:focal(595x384:596x385)/https://www.thedailymeal.(...)Edit_.jpg]afbeelding[/url] ]
.. want het is weer lobsterfest!
Hmm zin in!quote:Op donderdag 20 juni 2019 16:35 schreef SVW5. het volgende:
[ afbeelding ]
Heb er net al 3 op. Ze waren lekker.
Ook lekker. Eetsmakelijk!quote:Op donderdag 20 juni 2019 16:38 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Hmm zin in!
Wij eten zo frietjes en kip.
Geen wasabi voor jou vandaag.quote:Op donderdag 20 juni 2019 16:51 schreef Atak het volgende:
Vandaag simpel gehouden: makreel, bulgur en avocado.
[ afbeelding ]
Dochter belt net... ze had per ongeluk dr buik al vol.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Veel plezier!quote:Op donderdag 20 juni 2019 15:59 schreef uniekhoorn het volgende:
Nu een Duvel en een gemengd bittergarnituur.
Vanavond uit eten (gewonnen etentje)
Voor: kreeftsalade, hoofd: visplateau, na: Eton mess
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |