Dat zou helemaal lekker zijn maar dat had ik niet in huis. Je brengt me wel op een idee want moet later vandaag boodschappen doen. Heb nog 2 gehaktballen over.quote:
Gewoon lekker opeten Ik lust ook wel Indiaas, noms.quote:Op woensdag 19 juni 2019 17:37 schreef Treinhoer het volgende:
Ik ga voor het eerst Indiaas koken. Heb allemaal gedroogde kruiden in huis gehaald. Tiki Masala gaat het worden.
Ik vind het wel spannend. Heb de kip gemarineerd en de yoghurt er bij gedaan, dat staat al een uur of 2 in de koelkast. Bakken met zuivel er door heen ben ik niet zo'n fan van omdat het snel zuur wordt. Iemand nog tips?
Hmm denk dat je geen issues hebt met zuur wordenquote:Op woensdag 19 juni 2019 17:37 schreef Treinhoer het volgende:
Ik ga voor het eerst Indiaas koken. Heb allemaal gedroogde kruiden in huis gehaald. Tiki Masala gaat het worden.
Ik vind het wel spannend. Heb de kip gemarineerd en de yoghurt er bij gedaan, dat staat al een uur of 2 in de koelkast. Bakken met zuivel er door heen ben ik niet zo'n fan van omdat het snel zuur wordt. Iemand nog tips?
Foto ziet er niet verkeerd uit. Wat was er vies? Te veel kruiden?quote:Op woensdag 19 juni 2019 14:15 schreef Atak het volgende:
Wat smaakt dit vies zeg. Ik dacht eerst te weinig gebakken maar binnenkant was gewoon goed door gebakken.
[ afbeelding ]
Ik ben ook benieuwd straks. Nog meer kruiden in de saus en ook met kokos rommel koken. Vind ik echt niet lekker maar de vrouw wel. Denk al met al wel dat het een smaakvol prutje gaat worden.quote:Op woensdag 19 juni 2019 18:02 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Hmm denk dat je geen issues hebt met zuur worden
Veel te lekker.
Weet nog wel dat ik het de eerste keer ook wat apart vond... maar de yoghurt maakt je kip extra mals.
En wat je overhoudt kun je evt gewoon invriezen.
Dat ziet er goed uit!quote:Op woensdag 19 juni 2019 19:10 schreef SVW5. het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Had bratwursten gehaald. Gebakken in een oud-Hollandse pan. Als er een tank overheen rijd blijft ie heel.
Was kant en klaar van de AH.quote:Op woensdag 19 juni 2019 18:04 schreef SVW5. het volgende:
[..]
Foto ziet er niet verkeerd uit. Wat was er vies? Te veel kruiden?
Ha die Hoer, vergeet je de saag paneer niet? Dat is een lekkere bijgerecht bij je chicken tikka masala. En als drankje moet je echt eens een gezoete mango lassi proberen!quote:Op woensdag 19 juni 2019 17:37 schreef Treinhoer het volgende:
Ik ga voor het eerst Indiaas koken. Heb allemaal gedroogde kruiden in huis gehaald. Tiki Masala gaat het worden.
Ik vind het wel spannend. Heb de kip gemarineerd en de yoghurt er bij gedaan, dat staat al een uur of 2 in de koelkast. Bakken met zuivel er door heen ben ik niet zo'n fan van omdat het snel zuur wordt. Iemand nog tips?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |