Ik ga het eens proberen thnx .quote:Op woensdag 8 april 2020 09:32 schreef Den_Haag het volgende:
Dry rub maken is het makkelijkste wat er is. Bijv.
1/4 cup Paprika
1/8 cup Fresh Ground Black Pepper
1-2 tablespoons Garlic Powder
1-2 tablespoons Onion Powder
1 tablespoon or more Cayenne Pepper
1/4 cup Coarse Salt
1/4 cup Brown or White Sugar
1 cup is 16 tablespoons. Alles bij elkaar gooien, Even mengen en klaar
Eerst schroei ik ze even aan, beide kanten minuut of 2 zodat je ze ziet verkleuren. Daarna gaan ze in de bak met bier (kamertemperatuur). En dan een beetje of gevoel verder klaar garen.quote:Op woensdag 8 april 2020 09:47 schreef Harveo het volgende:
[..]
Laat je ze net zo lang op de bbq liggen totdat het vocht verdampt is of als ze gaar zijn?
Sappig ja, maar het verschilt soms wel. Heeft beetje te maken zodra je ze te lang laat sudderen dan gaat de worst scheuren en dan loopt het vocht er uit.quote:Op woensdag 8 april 2020 18:27 schreef RickoKun het volgende:
[..]
Recept? En waren ze ook sappig? Van de bbq vind ik het meestal ietwat droog.
en naar eigen inzicht iets aanpassen. Ik ga voor iets minder zout en meer knoflook. Je kunt ipv gerookt paprikapoeder ook pittig doorn als je iets meer spice wilquote:
Nice, thanks man!quote:Op woensdag 8 april 2020 20:15 schreef Houniet het volgende:
[..]
Sappig ja, maar het verschilt soms wel. Heeft beetje te maken zodra je ze te lang laat sudderen dan gaat de worst scheuren en dan loopt het vocht er uit.
/edit; https://rtlniels.nl/bbq/bierworst/
een simpele combi met ketjap, oestersaus en gesneden knoflook en uien. Nachtje laten staan in de koelkast en volgende dag op de bbq.quote:Op donderdag 9 april 2020 17:23 schreef Harveo het volgende:
Iemand nog een tip voor een lekkere marinade voor kippenvleugels?
Thx, ga het proberenquote:Op donderdag 9 april 2020 18:12 schreef lighted het volgende:
[..]
een simpele combi met ketjap, oestersaus en gesneden knoflook en uien. Nachtje laten staan in de koelkast en volgende dag op de bbq.
aanrader
Hier thuis fan van deze.quote:Op donderdag 9 april 2020 17:23 schreef Harveo het volgende:
Iemand nog een tip voor een lekkere marinade voor kippenvleugels?
Ik gebruik doorgaans een simpele combi met ketjap, oestersaus en gesneden knoflook en uien. Nachtje laten staan in de koelkast en volgende dag op de bbq.
Deel eens a.u.b. je resultaten.quote:Op zaterdag 11 april 2020 18:56 schreef Harveo het volgende:
Klinkt goed, wat voor bbq heb je?
Hier liggen nou chicken wings op
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op zondag 12 april 2020 09:03 schreef Harveo het volgende:
Heb ze eerst aan beide kanten op de kolen gelegd zodat ze ff "aanbranden" daarna indirect grillen met de deksel erop. Daarna honing met olijf olie er op gesmeerd en zo nog een paar minuttjes er op aan beide kanten, waren erg lekker.
Lag ook nog courgettes op voor de vitamientjesKlinkt en ziet er goed uit. Ik vergeet jammer genoeg vaak dat er meer dan enkel vlees op de grill te gooien is!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Heb 't laatst geprobeerd met spiesen, vrij dicht op de kolen (zonder rooster); op zich niet verkeerd alleen smelt het vet niet echt goed weg. Naar mijn mening essentieel voor de ultieme wing.
Wat is een Big Mac smashburger?quote:Op maandag 13 april 2020 14:27 schreef Scorpie het volgende:
Heel weekend bbq achter de rug.
Buffalo wings
Moink ballen
Zalmburgers
Big Mac Smashburgers
En nu ligt er een beenham van bijna 3 kilo op.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |