abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_206717877
even volgen, zo af en aan erg fan van deze soort games

meest recente is thimbleweed park waar ik mee begonnen ben
pi_206726171
Hier de laatste King's Quest op de PS3 samen met onze dochter van 6 uitgespeeld. Was vermakelijk.We zijn inmiddels begonnen met Captain Morgane.

pi_208097423
Ik heb onlangs via Gog Sanitarium aangeschaft, en wat blijkt: die draait gewoon lekker onder ScummVM (dus ook op mijn macje)!


Wat een wazige game, heerlijk! Het verhaal had zo van de hand van David Lynch kunnen komen.
Je wordt zonder geheugen wakker in een luguber 'zorghotel' en wordt al snel meegenomen door een engel naar allerlei nog veel lugubere plekken die je een voor een gaat verkennen.Het sfeertje bij elke level is lekker uniek. Alle alarmbellen gaan steeds af omdat er van alles duidelijk niet klopt, maar toch lijken veel karakters gewoon bezig te zijn met alledaagse dingen.
Ook wie je speelt veranderd steeds, inmiddels een circus level gespeeld als klein meisje, maar ook al een 4-armige superheld met 1 oog (in een level opgebouwd met vlees en insecten) :?De controls zijn een beetje wonky, het karacter volgt je muiscursor zodra je klikt. Om een hoekje gaan, is bijv. vaak een uitdaging, maar goed het spel is ondanks dat prima speelbaar en het gaat dan ook vooral om de beleving. De graphics zijn top, zeker uit die tijd. En de puzzels zijn tot nu toe leuk en goed te doen.

Ik ben erg benieuwd hoe (en of?) alles uiteindelijk aan elkaar zal word geknoopt. Ik krijg het gevoel dat elke level een nieuw niveau van een psychische stoornis is. We zullen zien of dat er inderdaad achter zit..
nee, jij dan!
pi_208103114
Gespeeld op release lang lang geleden. Inderdaad tof spel, en unieke sfeer.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')