abonnement Unibet Coolblue
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 03:52:34 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187214383
Tappa 21: Verona - Verona, 17 km (ITT)

De laatste rit in lijn van deze Giro moest en zou spektakel brengen. De jongens die in staat waren om een stream van de RAI op te zoeken zagen in ieder geval tijdens het begin van de rit talloze aanvalspogingen. In aanloop naar de eerste klim van de dag, de Cima Campo, probeerden veel renners weg te komen. Na al die schermutselingen zagen we op de klim zelf een grote groep wegrijden met daarin onder meer Zakarin, Bilbao, Caruso en natuurlijk ook Amanuel Gebreigzabhier. Later zagen we ook nog Cataldo aansluiten en we kwamen tot de conclusie dat Movistar met Amador ook een mannetje vooraan had. In het peloton viel het na een tijdje stil en dus kon de kopgroep met een voorsprong van een minuut of drie toewerken naar de volgende klim van de dag, de Passo Manghen. Op deze klim moest er een hoop gebeuren, het was de ideale klim om iets te forceren. Vlak voor de klim officieel begon werd eerst nog de tussensprint verreden en Fausto Masnada trok hier even door om de punten te pakken. Toen hij omkeek had hij ineens een gat en daarom besloot hij door te rijden. Vanuit het peloton zagen we dan weer wat mannetjes van Trek in de aanval gaan, Conci en Ciccone. Zij hadden de slag gemist en probeerden alsnog de oversteek te maken.

Op de Passo Manghen liep Masnada steeds verder uit op de rest van de voormalige kopgroep, zijn voorsprong liep op naar een minuut. Het peloton zat inmiddels op een minuut of vier en daarom begonnen de mannen van Bora maar vast op kop te rijden. Lang leek de klim een muis te baren, maar toen op zes kilometer van de top het steile stuk van de klim begon zagen we dat de mannen van Astana het tempo gingen bepalen in het peloton. De groep werd onder het beulswerk van Andrey Zeits snel kleiner en toen Jan Hirt overnam kreeg iedereen het helemaal benauwd. Nadat de werken van Jan Hirt gedaan waren versnelde Miguel Angel Lopez. De Colombiaan zag dat Carapaz meteen op zijn wil zat, ook Landa schoof mee. Nibali en Roglic hadden dan weer geen reactie, net als de rest. Nibali en Roglic leken erg slecht te zijn, want na een tijdje werden ze zelfs bijgehaald door Sivakov en de jonge Rus mocht daarna het tempo bepalen. Vlak voor de top sloten Lopez, Carapaz en Landa aan bij de voormalige kopgroep, waar dus meerdere knechten van Astana en eentje van Movistar aanwezig waren. Het had het begin van iets moois kunnen zijn, maar op de top van de Manghen waren Roglic en Nibali maar een seconde of 15 achter. Daardoor konden ze in de afdaling terugkeren. Masnada was ondertussen als eerste bovengekomen op de Passo Manghen. Die berg werd door het wegvallen van de Gavia gepromoveerd tot Cima Coppi, derhalve kwam er dus een Fausto als eerste boven op de Cima Coppi. Krijg je bijna niet verzonnen. In de afdaling reed Fausto ook nog vooruit, als enige. In de groep achter hem zagen we steeds meer renners terugkeren, ook Mollema kon zijn wagonnetje weer aanhaken. We zagen ook dat Zakarin weer eens een bocht had gemist, de Rus zit nog steeds niet op sturen.

Nadat de afdaling op z'n eind liep gingen de renners in de groep der favorieten ook steeds langzamer rijden. Het signaal voor Bilbao om nog eens in de aanval te gaan. Hij reed snel naar Masnada toe en toen zagen we achter hem ineens chaos ontstaan. Caruso reageerde, de knecht van Nibali. Dat wilde Movistar niet, dus ging Landa in de achtervolging. Er werd niet direct op deze poging gereageerd, waardoor Landa ineens voorsprong had op de rest. Een ideaal moment om je oortje uit te gooien en alleen aan jezelf te denken, maar Mikel bleef toch netjes de orders van de ploeg volgen. Even leek het leuk te worden, maar alles kwam weer bij elkaar. Daarna zagen we wel nog wat nieuwe aanvalspogingen, onder meer eentje van Lopez. Ook dat sorteerde weinig effect, de favorieten lieten elkaar niet rijden. Het viel weer stil en dat was het moment dat Bilbao nog eens in de aanval ging. Pello voelde zijn benen niet en hij kreeg deze keer met Nieve een geschikte kompaan mee. Met z'n tweeën reden ze snel een fatsoenlijke voorsprong bij elkaar, wat voor een paar andere renners het signaal was om in de achtervolging te gaan. De groep der favorieten had een beetje een opvallende samenstelling, omdat de kopgroep dus vroeg werd ingerekend. Een aantal voormalige koplopers zagen we opnieuw weer naar de kop van de koers rijden, te weten Tanel Kangert, Eddie Dunbar en Amanuel Gebreigzabhier. Movistar vond dat verder wel prima, ze besloten de boel te controleren. Vanuit de achtergrond keerde nog een groep terug met onder meer Yates en ook knechten van Movistar zoals Carretero en Pedrero. Deze jongens mochten meteen aan de bak. De drie achtervolgers wisten Bilbao en Nieve bij te halen en zodoende hadden we een kopgroep van vijf. De voorsprong liep op naar anderhalve minuut en op dat moment gingen ook Ciccone, Madouas en Capecchi nog in de achtervolging.

We reden verder richting de Passo Rolle en op deze klim zagen we het drietal in de achtervolging langzaam dichterbij komen. Capecchi had het wel lastig, hij hing nogal aan het elastiek. Het tempo van Ciccone lag te hoog. De drager van de bergtrui kreeg het uiteindelijk op de Rolle voor elkaar om naar de kop van de koers te rijden, met Madouas in z'n wiel. Even later wist ook Capecchi weer aan te sluiten, terwijl het peloton ondertussen op een minuut of drie hing. De laatste bergrit van deze Giro bracht voorlopig nog niet het beloofde spektakel. De Passo Rolle was eigenlijk nergens goed voor, de hele klim zagen we geen enkele demarrage. Ook vooraan spaarden de renners elkaar, ze reden gezamenlijk naar de top. Op de top van de klim hadden de koplopers 2:30 voorsprong op het peloton, waar Amador het commando voerde. In de afdaling liepen de koplopers uit, in het peloton nam men geen risico's. Op een bepaald moment hadden de koplopers bijna vier minuten voorsprong, waardoor het er ernstig op begon te lijken dat ook deze rit wéér naar de vluchters zou gaan. Na de afdaling kregen we nog een stuk in de vallei en daar besloot Amador nog een keer alles te geven. In dat stuk van een kilometer of 15 reed hij meer dan een minuut van de voorsprong af, waardoor het toch ineens weer speelbaar was voor het peloton. We begonnen daarna met de koplopers aan beklimming van Croce d'Aune, waar Ciccone direct in de aanval ging. Daar werd door de rest dan weer op gereageerd, waardoor hij niet wegkwam. De eerste die wel echt weg wist te komen was Madouas. Hij versnelde op een moment dat het vooraan na de zoveelste versnelling was stilgevallen en meteen wist hij een behoorlijke voorsprong bij elkaar te fietsen.

In het peloton werd er op de klim weinig actie ondernomen. Amador mocht nog een tijd op kop rijden, waardoor de voorsprong van de koplopers zelfs weer wat groter werd. Pas op 13 kilometer van het eind zagen we de eerste aanval van een van de favorieten, Lopez ging er weer eens vandoor. Iedereen zat meteen op het wiel, weer slaagde zijn aanval niet. Een paar aanvallen later zagen we Mikel Landa demarreren en hij sloeg zowaar een gat. Met voorsprong ging hij de afdaling in richting de slotklim, terwijl Roglic daarachter de schade probeerde te beperken. Landa kwam redelijk dicht bij de kop van de koers, de voorsprong van Madouas bedroeg nog maar 50 seconden. Achter Madouas zagen we de sterk rijdende Gebreigzabhier in de achtervolging gaan. Mijn Eritrese vriend wist zich lang te verbergen, maar toonde aan het eind van deze Giro toch even zijn talent. Wegrijden van de rest lukte alleen niet echt, Ciccone, Nieve en Bilbao hadden nog wel wat over. Op de top van Croce d'Aune, op 11 kilometer van de finish, zagen we Madouas als eerste bovenkomen, een seconde of 20 achter hem een groepje met Bilbao en de rest, daar een halve minuut achter Landa en daar weer een seconde of tien achter de rest van de favorieten. We doken de afdaling in en in deze afdaling zagen we Majka op z'n muil gaan. We zagen ook dat Nibali weer eens hard naar beneden ging. Hij reed zo naar Landa toe, met Carapaz in z'n wiel. Roglic was nergens te bekennen, hij had net als Lopez de slag gemist.

Landa, Nibali en Carapaz begonnen met een paar seconden voorsprong aan de slotklim. Lopez en Roglic zaten er kort achter en deden er alles aan om terug te rijden, maar in het volgende beeld zagen we ineens dat Lopez niet meer op z'n fiets zat. Hij werd ten val gebracht door een overenthousiaste Sloveense supporter en daar was hij niet van gediend. De supporter ontving meerdere tikken van een ziedende Lopez. Merkwaardig genoeg is Lopez daarvoor niet bestraft, je mag blijkbaar gewoon mensen slaan als je boos bent. Roglic kreeg dan wel weer op z'n sodemieter, omdat hij op een klim werd aangeduwd door een supporter. De willekeur van de UCI, altijd genieten. Omdat Roglic en Lopez op achterstand zaten besloot Nibali vol op kop te rijden en ook Landa nam over. Zo reed dit trio naar de kop van de koers, waar alles in elkaar plooide. Madouas werd bijgehaald door Bilbao en co. Ondertussen zagen we Dunbar en helaas ook Amanuel afhaken vooraan, het was ook te mooi om waar te zijn. Ook Capecchi was verdwenen, maar de andere vijf zaten nog steeds vooraan. Het duurde tot op iets minder dan vier kilometer van het eind voor Landa, Carapaz en Nibali de aansluiting wisten te maken. Nibali en Landa reden meteen naar de kop van het groepje en bleven tempo rijden, want de achterstand van Roglic werd steeds groter. De Sloveen lag ondertussen alweer een seconde of 40 achter, zijn podiumplaats begon in het geding te komen. Tot op twee kilometer van het eind zagen we ze vooraan alleen maar samen rijden. Toen ging Kangert een keer in de aanval, maar Ciccone zat meteen op het wiel. Daarna zagen we nog een aanvalletje van Nibali, met Landa in het wiel. Leverde ook niets op, dus reden we met een opmerkelijke groep richting de laatste kilometer. Drie absolute kanjers, aangevuld met wat restanten van de kopgroep. In de slotkilometer zagen we dat Carapaz de sprint ging aantrekken voor Landa. Hij reed de ziel uit z'n lijf en dat als drager van de roze trui. Blijkbaar is de sfeer in de ploeg toch nog goed. Het idee was heel sympathiek, je voelde alleen al vrij snel aankomen dat de heer Landa met een probleem zat. Een van de overblijvers uit de kopgroep luisterde naar de naam Pello Bilbao, een renner die Landa toch vrij goed zou moeten kennen. Mikel had kunnen weten dat hij daar nooit de sprint van ging winnen, maar hij probeerde het toch. Op 250 meter van het eind ging hij aan en Bilbao zat direct op het wiel. In de laatste bocht van de rit kwam Bilbao binnendoor en hij snelde naar de kop van de koers. Landa kwam niet meer terug en dus boekte Bilbao zijn tweede ritzege van deze Giro. Jarenlang probeerde de Bask een rit te winnen, dat lukte nooit en nu lukt het ineens twee keer in één Giro.

Kort achter Bilbao en Landa zagen we Carapaz en Nibali samen over de streep komen. Carapaz heeft de rit probleemloos overleefd en lijkt nu dus bijna zeker te zijn van de eindzege. Nibali slaagde er niet in om Carapaz onder druk te zetten, op de Passo Manghen moest Nibali zelfs lossen. Het werd een eenvoudige dag voor Carapaz, zijn ploeg was sterk genoeg en de andere ploegen hadden niet genoeg kracht over om het hem moeilijk te maken. Nadat deze mannen de finish hadden bereikt moesten we bijna een minuut wachten op Roglic, de Sloveen kampte met een brommer die toch behoorlijk was opgeblazen. Landa gaat daardoor Roglic voorbij in het klassement en staat virtueel op het podium. Roglic zakt naar de vierde plaats, voorlopig. Lopez kwam nog wat later binnen, dankzij zijn akkefietje met de supporter. Verder zagen we in het klassement weinig verschuivingen, deze rit baarde eigenlijk een muis. Zoals zoveel ritten in deze Giro, we mogen na drie weken stiekem toch wel de conclusie trekken dat het geen goede Giro was. Op voorhand leek het parcours al niet fantastisch en dat hebben we de afgelopen weken bevestigd zien worden. We hebben maar weinig leuke ritten gezien en de strijd tussen de klassementsrenners liet vaak te wensen over. Carapaz is eigenlijk vrij goedkoop aan deze overwinning gekomen. Ze hebben hem een aantal keer gewoon weg laten rijden, omdat ze hem niet serieus namen. De overwinning is terecht, laat daar geen twijfel over bestaan, maar het had best wat spannender mogen zijn. Als ze Carapaz wat korter houden had er tijdens de laatste rit van deze Giro nog wat op het spel gestaan. Van de andere kant, als Jan en Addy niet waren gaan pissen hadden we dan weer niet de televisie hoeven aan te zetten. Het enige duel van enige importantie dat we tijdens de afsluitende tijdrit gaan krijgen is het duel tussen Landa en Roglic. De Sloveen moet een seconde of 23 goedmaken op Landa om nog op het podium te eindigen. Verder wordt het een tijdrit van niets, want het is lastig voor te stellen dat Carapaz op een afstand van 17 kilometer bijna twee minuten gaat verliezen op Nibali. De parcoursbouwers hebben er een puinhoop van gemaakt en de renners hebben het tactisch laten afweten, daardoor gaan we toch met een licht katerig gevoel naar Verona trekken. In de straten van deze stad werken we de afsluitende tijdrit af, waarna we waarschijnlijk voor het eerst in de historie mee gaan maken dat een Ecuadoriaan de Giro wint. Richard Carapaz is na drie weken fietsen door Italië de sterkste renner gebleken. Een verrassende winnaar, dat is leuk. Toch zit er ergens een rare nasmaak aan. Er zat meer in, met dat idee blijf ik achter.




We sluiten de Giro d'Italia van 2019 af in Verona, een stad met 258.000 inwoners in de regio Veneto. Laten we maar meteen met het grootste cliché van allemaal beginnen: Verona kennen we natuurlijk als de stad van Romeo en Julia. Een veelbezochte plaats in de stad is de Casa di Giulietta, daar waar de vrouw waarop Julia is gebaseerd zou hebben gewoond. In de Via Capello komen we dit huisje tegen, maar het valt toch wel als een behoorlijke tourist trap te omschrijven. Het balkonnetje is er bijvoorbeeld pas in de jaren '30 aan vast gebouwd. Tevens is die hele Shakespeare helemaal nooit in Verona geweest, de beunhaas. Op de binnenplaats komen we nog een bronzen beeld tegen van de jongedame, ook nergens op gebaseerd dus eigenlijk. Maar afijn, wel even voor de zekerheid haar borsten aanraken want dat zou geluk moeten brengen in de liefde. Goed, Verona dus. Een historische stad, waar de verschillende invloeden door elkaar heen lopen. De historische binnenstad is in ieder geval opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO en dat valt wel te begrijpen. We komen vele Romeinse invloeden tegen, na Rome zijn hier zelfs nog de meeste Romeinse bouwwerken te vinden. In een van die bouwwerken gaan we finishen, de tijdrit zal eindigen in het amfitheater. Daarnaast ligt Verona aan de Adige en er zijn meerdere bruggen gebouwd over deze rivier, een van die bruggen stamt nog uit de Romeinse tijd. De Ponte Pietra, ziet er best leuk uit. Ook is er nog een Romeins theater te vinden, het kan hier niet op. Ook in de middeleeuwen hebben ze hier nog wel wat leuke dingen gebouwd. Op de Piazza Bra, waar het amfitheater staat, komen we ook nog een paar leuke paleisjes tegen. In een van die paleisjes is tegenwoordig het stadhuis gevestigd. Op een ander plein, Piazza delle Erbe, komen we nog een fraaie fontein tegen. En dan hebben we nog de Arche Scaligere, een indrukwekkende groep van vijf Gotische monumenten van de machtige della Scaladynastie, die van 1262 tot 1382 heerste over Verona en een groot deel van Noord-Italië. Daarnaast hebben ze hier ook een aantal flink uit de kluiten gewassen kerken staan. De Gotische kerk van Sint-Anastasia, bijvoorbeeld, of de basiliek van San Zeno. Ze hebben hier ook nog een toren, de Torre dei Lambert. Een toren van 84m hoogte, maar liefst. Naast de toren, boven de straat die de pleinen 'delle Erbe' en 'dei Signori' met elkaar verbindt, bevindt zich de boog Arco della Costa, waaraan een rib van een walvis hangt. Een legende wil dat het bot naar beneden zal vallen, wanneer iemand er onderdoor loopt wie nog nooit een leugen verteld heeft. Vanzelfsprekend is deze nog nooit naar beneden gevallen. Dit vind ik dan wel weer humor om te lachen, goed bedacht. Buiten dit alles heeft Verona ook nog de beschikking over een paar kastelen en een fort, ze zijn hier wel hebberig. Qua sport kennen we Verona van de voetbalclubs Hellas Verona en Chievo Verona. Het gaat de laatste jaren niet echt heel erg goed met deze clubs. Het niet zo sympathieke Hellas was al actief in de Serie B en Chievo voegt zich daar volgend seizoen bij. We krijgen dan wel weer een derby dell'Arena. Ook leuk. Wielrentechnisch gezien kennen we Verona van een aantal wereldkampioenschappen, daarnaast is dit de stad van Damiano Cunego. De kleine prins, die de Giro in 2004 won, komt hier vandaan. Vorig jaar hing hij zijn fiets aan de wilgen, maar hij heeft ondertussen al opvolging gevonden. Giovanni Lonardi is namelijk ook uit Verona afkomstig. Lonardi wist zich tijdens deze Giro twee keer in de top 10 te nestelen, maar in de 13e rit stapte hij al af. Geen droomfinish in eigen stad voor hem dus. Voor de rest wel, zelfs als je hier niet vandaan komt is het een prettige locatie om de boel af te sluiten.




Starten doen de renners op de parkeerplaats van het beurs- en conferentiecentrum in Verona. Veronafiere, een groot beursgebouwencomplex waar je in september een beurs kan bijwonen over ketels. Een week later wordt er dan weer een evenement georganiseerd door een bedrijf dat gespecialiseerd is in marmer. In oktober is het dan weer tijd voor Art Verona, een beurs over schilderijen, sculpturen, tekeningen, prenten, keramiek, foto's, video's, installaties. Nou, helemaal toppie. Je zou toch verwachten dat er grotere evenementen voor de deur staan als ze hier een rit laten beginnen. Blijkbaar bestaat de beurs al sinds 1898 en naar het schijnt was 2018 een bijzonder goed jaar voor het bedrijf. Recordomzet, meer dan een miljoen bezoekers binnen weten te halen, gaat wel lekker dus. Als Wikipedia een beetje accuraat is zou de beurs in Verona de op twee na grootste van Italië moeten zijn. Het hele complex heeft een totale oppervlakte van 309.000m², waarvan 155.000m² is overdekt. De renners mogen van start voor het hoofdgebouw van de beurs, er staat tenminste in koeienletters Veronafiere op dus dan neem ik maar meteen aan dat hier het kantoor zit ofzo. Na de start gaat het een paar meter rechtdoor, tot we de parkeerplaats verlaten. Een bocht naar links volgt, waarna we op een brede weg terechtkomen. We rijden 100 meter rechtdoor en slaan rechtsaf, vervolgens gaat het 400 meter rechtdoor over een vlakke weg. Een flauwe bocht naar rechts volgt, maar kort daarna komen we bij een rotonde uit. Hier moet er wel echt gestuurd worden. We volgen de normale rijrichting en houden dus de rechterkant van de rotonde aan. Een afslag nemen we verder niet, het gaat wel rechtdoor. Voorbij de rotonde gaat het een kilometer rechtdoor. Na onder de spoorbrug door te zijn gefietst komen de renners uit op een groot kruispunt, waar het schuin rechtdoor gaat. We buigen iets af naar rechts en iets verderop volgt dan een echte bocht naar rechts. Daarna weer vrolijk 400 meter rechtdoor, waarna we linksaf slaan. Allemaal brede en vlakke wegen hier, daardoor ook brede bochten die goed te nemen zijn. 300 meter rechtdoor, bocht naar rechts. 200 meter rechtdoor, bocht naar links. Nog eens 300 meter rechtdoor en dan slaan we rechtsaf. De renners rijden nu over de Ponte Aleardo Aleardi, een brug over de Adige.



Dit is het punt dat we het circuit van Torricelle bereiken, het circuit dat werd gebruikt tijdens het wereldkampioenschap wielrennen in Verona in 2004 en 1999. Het verschil is dat we het parcours nu in tegengestelde richting afwerken, net als in de Giro van 2010. Ook toen was er een afsluitende tijdrit in Verona, al begon die tijdrit op een andere locatie in de stad. Vanaf de brug is het dan wel weer dezelfde route. Na de brug slaan we linksaf en bijna direct na die bocht volgt er weer een bocht naar rechts. Brede bochten, niets aan de hand. We fietsen nu langs de muren van het bastion van Verona, een indrukwekkend bouwwerk. De weg loopt een meter of 600 rechtdoor, waarna er een flauwe bocht naar links volgt. Na deze bocht gaat het weer 500 meter vooral rechtdoor en daarna houden we de linkerkant van de weg aan. We tuffen dan weer een halve kilometer vooral rechtdoor, waarna de eerste lastige bocht van de dag volgt, een scherpe naar rechts. Na deze bocht begint de weg direct omhoog te lopen, de klim richting Torricelle is begonnen. De komende 4,5 kilometer zal de weg aan 4,6% gemiddeld omhoog lopen. We beginnen met een kilometer aan 4% gemiddeld, tijdens deze kilometer gaat de weg ook vooral rechtdoor. Even verderop krijgen we te maken met een halve kilometer aan 6,4% en hier komen we meteen ook wat meer bochten tegen. Een paar steile bochten zelfs. Duurt allemaal niet lang, want al snel krijgen we weer te maken met een kilometer aan iets meer dan 3% gemiddeld. De weg loopt ook weer wat meer rechtdoor en brengt ons richting een kruising. Bij deze kruising gaan we naar rechts en dan beginnen we aan de Via Torricelle. Deze weg begint meteen een halve kilometer aan 7% omhoog te lopen, met zelfs een steilste stuk aan 9%. Na deze steile halve kilometer gaat het nog een kilometer aan iets meer dan 5% omhoog, waarna het in de laatste meters van de klim begint af te vlakken. De renners slaan rechtsaf, komen na acht kilometer boven op de Torricelle en dan is ook meteen hun tussentijd bekend, tevens het enige tussenpunt van deze tijdrit. Boven op de heuvel komen we nog een fort tegen en een heiligdommetje.




Als we de top hebben bereikt is het nog even een paar meter vlak, maar daarna beginnen we aan een afdaling van ongeveer vier kilometer. Het gaat niet meteen heel steil naar beneden, maar we botsen wel vrij snel op een rotonde. Hier moeten de renners omheen zien te manoeuvreren in dalende lijn, terwijl ze bijna een kerk binnenrijden. Na de rotonde gaan we over een brede weg verder naar beneden. Het gaat een meter of 300 vooral rechtdoor, maar daarna bereiken we het bochtige deel van deze afdaling. Op een kilometer tijd komen we een stuk of zeven bochten tegen, die over het algemeen goed te doen zijn omdat ze niet al te scherp zijn en de weg bovendien breed is. We rijden langs het heiligdom, al zitten de renners een stuk lager en merken ze daar niets van. Voorbij het heiligdom komen ze zowaar een haarspeldbocht tegen, maar ook deze bocht lijkt prima te nemen. Met een fatsoenlijke verkenning is deze hele tijdrit prima te doen, eigenlijk. Na deze bocht komen we even verderop nog een soort van haarspeldbocht tegen, waarna we de bebouwde kom weer binnenrijden. Het gaat kort rechtdoor, daarna slaan we rechtsaf, scherp bochtje. Na deze bocht gaat het 600 meter rechtdoor, licht naar beneden. We slaan aan het eind van deze weg rechtsaf en rijden dan weer een meter of 600 vooral rechtdoor. Een flauwe bocht naar links volgt dan, waarna we nog een tijdje naar links blijven fietsen. Het is ondertussen vlak, want we zijn weer in de buurt van de rivier. We komen uit bij de Ponte Garibaldi en vlak voor deze brug slaan we rechtsaf. De renners rijden een meter of 400 rechtdoor langs de rivier, tot aan de volgende brug.



We hebben bijna 15 kilometer van deze tijdrit gehad, het is nog maar iets meer dan twee kilometer fietsen tot de finish. De renners slaan linksaf en rijden dan over de met steentjes gevulde Ponte della Vittoria. Na de brug rijden de renners de binnenstad in. Het gaat nog 100 meter rechtdoor over de steentjes, daarna slaan de coureurs rechtsaf. We gaan nu ongeveer 800 meter rechtdoor rijden, nog steeds over de steentjes. We rijden door een mooie straat, met vele statige gebouwen langs de kant van de weg. Ook komen we halverwege het kasteel van Verona tegen, gelegen aan de rivier. Voorbij dit mooie kasteel komen we weer op het asfalt terecht. Het gaat nog even rechtdoor, maar al snel moeten we de linkerkant van de weg aanhouden voor een flauwe bocht naar links. Nu gaan we weer 300 meter rechtdoor, waarna er een scherpe bocht naar links volgt. Na deze bocht houden we rechts aan, terwijl we ons ondertussen al in de laatste kilometer bevinden. Het gaat bijna 500 meter min of meer rechtdoor, tot op 350 meter van het eind. Hier krijgen we kort achter elkaar nog een bocht naar rechts en direct weer naar links. Na deze bocht rijden we rechtdoor de binnenstad in en al snel komen we dan ook weer steentjes tegen. De renners rijden onder de prachtige Portoni della Bra door en zien niet veel later de arena van Verona liggen. Ze rijden rechtdoor de Piazza Bra op. Hier wordt de tijd opgenomen, maar dan zijn de renners nog niet klaar. Ze rijden richting de arena, betreden na een bocht naar rechts via een poort dit historische gebouw en dan zit in de arena de Giro van 2019 er helemaal op. De entree in de arena is puur voor de show, voor de duidelijkheid. De tijd wordt dus opgenomen op de Piazza Bra, net voordat we de arena betreden. De renners worden alleen als ware gladiatoren door het amfitheater gejaagd voor de mooie plaatjes.





De Arena van Verona is een antiek Romeins amfitheater. De arena is een van de best bewaard gebleven amfitheaters en wordt tot op heden nog gebruikt. Het staat bekend om de operavoorstellingen die er gehouden worden. De arena van Verona, gebouwd in het jaar 30 na Christus, is een van de grootste amfitheaters uit het Romeinse Rijk. 138 meter lang en 110 meter breed, dat is niet misselijk. Vier ringmuren droegen de tribunes, de toeschouwers kwamen op hun zitplaats via 72 ingangen en 64 trappen. De buitenmuur was gebouwd uit wit en roze kalksteen uit Valpolicella en had drie verdiepingen bestaande uit arcades. Een aardbeving in 1117 verwoeste bijna de gehele bovenste verdieping en de oorspronkelijke buitenmuur, slechts een klein deel hiervan resteert nog. Eigenlijk wel opmerkelijk, dat ding ziet er nog steeds enorm indrukwekkend uit, maar het had dus nog veel indrukwekkender moeten zijn. Na de aardbeving veranderde de Arena in een steengroeve waar eenvoudig bouwmateriaal voor nieuwe gebouwen kon worden gevonden. Pas tijdens de Renaissance kwam het weer in gebruik als een theater. Dankzij de uitstekende akoestiek is het gebouw goed geschikt voor operavoorstellingen, die vanaf 1913 gehouden worden. Tegenwoordig vinden er elk jaar van juni tot en met augustus opera-uitvoeringen plaats, waarbij zo'n 22.000 toeschouwers aanwezig kunnen zijn. Tijdens de wintermaanden treedt de opera en het ballet op in de L'Accademia Filarmonica. Ja, multifuctioneel, zo'n ding. Goed dat het tegenwoordig wordt ingezet voor minder gewelddadige evenementen. Naast opera's kun je er dus ook af en toe van de koers genieten. Ook een soort van opera, uiteindelijk. Een tragedie dan wel, meestal. In 2010 kwam de Giro eveneens aan in het amfitheater en toen zagen we Ivan Basso in de roze trui binnenbollen. Hij won die tijdrit overigens niet, hij werd zelfs pas 15e. Eén seconde achter ONZE Jos van Emden, die dit parcours dus nog moet kennen. Gustav Erik Larsson won die tijdrit, met een kleine voorsprong op Marco Pinotti. Een nog jonge Vincenzo Nibali werd vijfde, deze tijdrit zou hem dus moeten liggen.



Het is altijd wel lovenswaardig dat de Giro niet altijd in dezelfde stad eindigt en dat er bovendien niet altijd een saaie sprintersrit aan het eind wordt georganiseerd. Zo'n tijdrit aan het eind kan voor het nodige spektakel zorgen, al is het lastig voor te stellen dat we dat spektakel dit jaar voorgeschoteld krijgen. Ook in 2010 viel dat reuze mee, de eindzege voor Basso was al lang en breed binnen. Na de aankomst in 2010 zijn we in 2012 nog een keer in Verona geweest, toen voor een ploegentijdrit. Die TTT werd gewonnen door Garmin-Sharp, de mannen van Vaughters en de latere eindwinnaar Ryder Hesjedal. In het verleden kwamen we enorm vaak aan in Verona, al een keer of 20. Grote namen die in Verona wisten te winnen luisteren naar de namen Binda, Bartali, Van Steenbergen, Poblet, Darrigade, Moser en Savoldelli. Paolo Savoldelli won de voorlaatste aankomst in Verona, dat was in 2007. Toevallig ook een tijdrit, maar dan wel eentje van 43 kilometer. Hij rekende af met Eddy Mazzoleni en Dave Zabriskie, om maar een paar bijna vergeten namen te noemen. De stad Verona is ook vaak een plaats van vertrek geweest, meer dan 20 keer. In 2010 en 2012 dus, maar ook in 2008. Toen vertrok er vanuit deze historische stad een rit richting Alpe di Pampeago, waar Emanuele Sella wist te winnen. Zo, toch nog een keer Sella genoemd deze Giro, op de valreep. In Verona is ook een aantal keer een wereldkampioenschap wielrennen georganiseerd, dat is eerder al de revue gepasseerd. In 1999 en 2004 werd hier het WK verreden en beide keren won verrassend genoeg dezelfde renner. Oscar Freire ging twee keer met de regenboogtrui aan de haal, wat vooral in 1999 nogal als een verrassing kwam. Het WK van 1999 is vooral het WK van Frank Vandenbroucke. VDB reisde af naar Verona als de grote favoriet. Hij won in 1999 zo'n beetje alles en vlak voor het WK reed hij nog de stenen uit de straat in de Vuelta. Hij had ook net een mooie Italiaanse vrouw aan de haak geslagen, niets stond een wereldtitel in de weg. Het liep anders, Vandenbroucke kwam ten val en brak beide polsen. Ondanks die blessure reed hij nog door en hij wist zelfs nog zevende te worden. Toch was dit het begin van het einde, kort door de bocht gezegd. Het ging al niet altijd even soepel, maar na dit WK kwam het eigenlijk niet meer goed. Enfin, het verhaal mag bekend verondersteld worden. Anders is er altijd de documentaire nog die onze Belgische vrienden de afgelopen weken hebben uitgezonden. Ik ben god niet, terug te vinden op youtube. Goed, het WK in 1999 kende dus een winnaar. Een schier onbekende jonge Spanjaard luisterend naar de naam Oscar Freire muisde er in de slotkilometer vanonder. Hij reed weg uit een kleine groep en niemand haalde hem terug. Freire was toen slechts 23 jaar oud, bezig aan zijn tweede seizoen als prof en had pas een overwinning geboekt. In 2004 gingen we weer terug naar Verona en toen verscheen Freire aan de start als gelouterde prof. Hij had inmiddels wel wat meer overwinningen op zak en hij hoefde niet meer te demarreren in de laatste kilometer. Hij kon het op een sprint laten aankomen en in deze sprint van een uitgedunde groep versloeg hij onder meer Zabel en Paolini. Verona is dus de stad van Freire, het zal niet vaak zijn voorgekomen dat iemand twee keer wereldkampioen wordt in dezelfde stad. Een ander leuk feitje is overigens dat Damiano Cunego in 1999 kampioen werd bij de junioren in Verona. En laat hij nou net uit Verona komen, wat leuk. Wereldkampioen worden in je eigen stad, komt ook niet zo gek vaak voor.



In Verona gaat het barbecueweer worden. 28 graden in de middag, geen kans op regen en weinig wind. De wind zou gedurende de dag zelfs nog een beetje gaan afnemen, dat gaat dus waarschijnlijk geen enorm grote rol spelen. Van start gaan we om 13:45, dan staat onze sympathieke vriend uit Japan als eerste aan de start. Sho Hatsuyama neemt de maglia nera mee naar huis, zijn voorsprong op de nummer voorlaatst is geruststellend. Al moet hij wel nog even binnen de tijd eindigen, dat lukte zijn Japanse kameraad in Bologna net niet helemaal. Eurosport is er meteen bij, dus we zien Shostopper van het startpodium rollen. Daarna gaan we de rest ook zien vertrekken, we gaan een half uur moeten wachten op de grote favoriet. Om 14:15 gaat Victor Campenaerts van start. Om 14:23 mag Jos van Emden zijn duivels gaan ontbinden. Als deze jongens binnen zijn kan het zomaar een tijd duren voor we weer wat moois te zien krijgen. De jongens uit de top tien vertrekken vanaf 16:19. Zakarin gaat dan van start. Roglic mag om 16:37 vertrekken, daarna gaat Landa er pas drie minuten later vandoor om 16:40. Nibali vertrekt dan om 16:43 en Richard Carapaz gaat de roze trui naar Ecuador brengen vanaf 16:46. Een minuut of 23/24 later is de winst dan binnen, als het goed is.



Een afsluitende tijdrit kan enorm spannend zijn, dat zagen we in 2017 nog. Dumoulin veroverde toen op de slotdag de roze trui, hij haalde Nibali en Quintana nog in. Dat soort praktijken zitten er dit jaar helaas niet in. Eigenlijk ligt alles wel vast. Het is alleen nog de vraag of Roglic Landa voorbij kan gaan en zodoende op het podium gaat eindigen. Normaal gesproken zou je zeggen dat dit makkelijk moet lukken, dus eigenlijk ontbreekt ook hier de spanning. Dit zal toch niet echt zijn geweest wat de organisatie voor ogen had, tijdens de afsluitende tijdrit had er toch wat meer op het spel moeten staan. In de top 10 komen we, normaal gesproken, maar twee duels tegen. Majka zou nog over Lopez kunnen wippen, van de zevende naar de zesde plaats. Roglic zou dus eventueel nog naar het podium kunnen. Het is jammer dat we geen spannende ontknoping gaan krijgen, die dag in 2017 was toch best wel geniaal. Zeker ook omdat Van Emden toen en passent ook nog de rit won. Ook dat gaat vandaag een lastig verhaal worden. Een uiteindelijk toch relatief tegenvallende Giro wordt dus wel op een passende manier afgesloten.
1. Campenaerts. Victor is niet voor niets helemaal doorgereden tot aan Verona. Voor de Giro begon was het al duidelijk dat hij vooral voor deze tijdrit zou gaan. Deze ligt hem het beste van de drie. Als je bedenkt dat hij de tweede tijdrit, in San Marino, al bijna won dan kan hem de zege eigenlijk niet meer ontgaan. In San Marino had hij zelfs al kunnen winnen zonder pech, al had hij dan wel weer de mazzel dat hij vrij droog kon rijden. Nu lijkt het weer niet zoveel invloed te hebben en zullen de omstandigheden gelijk zijn. Niet dat het uitmaakt, als hij weer even z'n darmen laat leegspoelen kan niemand Vocsnor stoppen. We noteren weer een zege voor Lotto-Soudal, we noteren de eerste zege voor Campenaerts in een grote ronde. De lengte, het profiel, alles is in zijn voordeel. Bovendien zagen we in 2010 ook een aantal normale tijdrijders bovenaan eindigen. De werelduurrecordhouder wint dit, dat geef ik je op een briefje.
2. Roglic. De vorm is tanende, maar alsnog zou hij hier hoog moeten eindigen. Dramatisch is het ook weer niet en een tijdrit is altijd nog een ander verhaal. Op papier ligt deze tijdrit hem wel. Klimmetje onderweg is altijd fijn. Het doel zal zijn om 23 seconden harde te rijden dan Landa en dat zou normaal gesproken moeten lukken. De tijdritten van Landa zijn geen feest, dat gaat niet ineens veranderen. Een podiumplaats voor Roglic dus. Vooraf had je er meer van verwacht, achteraf mag hij daar nog blij mee zijn ook. Jan en Addy kunnen de kinderchampagne ontkurken.
3. Van Emden. Jos werd in 2010 14e op dit parcours, al was de tijdrit toen twee kilometer korter. Het ligt hem niet helemaal, maar hij kan het dus wel aan. Hij is sterker dan in 2010 en de concurrentie is minder indrukwekkend, dus ik verwacht wel dat Van Emden vooraan gaat eindigen. Jos heeft ook al aangegeven dat hij nog een poging wil wagen om er een fatsoenlijke tijdrit uit te persen, dus dan komt dat vast goed. Winst wordt een lastig verhaal, daarvoor gaat een Campenaerts toch wel duidelijk te hard.
4. Haga. Zo'n gozer waar je nooit rekening mee houdt omdat hij toch vooral heel erg nietszeggend is. Ik zie hem altijd over het hoofd, terwijl hij ondertussen toch een paar mooie uitslagen bij elkaar heeft gereden in het werk tegen de klok. In San Marino werd hij bijvoorbeeld nog zesde, dat is niet slecht. Op basis van die prestatie noteer ik hem nu. Zul je zien dat ie 32e wordt, ofzo.
5. Nibali. Werd vijfde in 2010, dan moet dat nu ook wel lukken. Zal genoeg zijn om zijn tweede plaats te behouden, zal onvoldoende zijn om de roze trui nog over te nemen. Een ronde van net niet voor Vincenzo, al is het na het verloren vorige jaar toch bemoedigend dat hij dit niveau weer heeft gehaald. Ondanks een aantal twijfelachtige tactische keuzes was het lastig om iets te beginnen tegen dit Movistar.

Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 03:53:32 #2
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187214387
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 08:58:20 #3
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187215196
quote:
Bedankt R_R. Ik neem mijn hoed diep af.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 2 juni 2019 @ 09:13:17 #4
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187215370
Zo even lezen, maar eerst: R_R, lekker gewerkt pik _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport / Supervogel zondag 2 juni 2019 @ 09:36:55 #5
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_187215609
Bedankt _O_

Tot de Tour w/
  zondag 2 juni 2019 @ 09:52:36 #6
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187215823
Bedankt voor de dagelijkse genotsstukjes, R_R ^O^
pi_187215998
Bedankt voor drie weken GENOT _O_
pi_187216491
quote:
  zondag 2 juni 2019 @ 10:43:32 #10
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187216586
R_R bedankt R_R bedankt R_R bedankt R_R bedankt R_R bedankt R_R bedankt R_R bedankt R_R bedankt R_R bedankt R_R bedankt R_R bedankt R_R bedankt R_R bedankt R_R bedankt R_R bedankt R_R bedankt
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport zondag 2 juni 2019 @ 10:46:03 #11
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_187216618
grazie ragazzo
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_187216724
R_R BEDANKT LIEVERD.
  zondag 2 juni 2019 @ 11:08:50 #13
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_187216929
Bedankt R_R
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zondag 2 juni 2019 @ 11:45:25 #14
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_187217448
Bedankt ouwe reus. Het zwarte gat gaat weer pijnlijk worden morgen.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 11:50:36 #15
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187217517
Voor iedereen die niks te doen heeft. De twee uur durende Live Slow Ride Fast podcast van gisteravond met Kroon is erg vermakelijk. Waarvan akte.
pi_187217536
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 11:45 schreef Chiappucci het volgende:
Bedankt ouwe reus. Het zwarte gat gaat weer pijnlijk worden morgen.
Toch gelukkig wel heel wat minder vanwege het feit dat het een bijzonder vervelende editie was.
pi_187217602
quote:
1s.gif Op zondag 2 juni 2019 11:50 schreef Slobeend het volgende:
Voor iedereen die niks te doen heeft. De twee uur durende Live Slow Ride Fast podcast van gisteravond met Kroon is erg vermakelijk. Waarvan akte.
Alles wat Karsten aanraakt verandert in goud.
pi_187217934
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 11:56 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

Alles wat Karsten aanraakt verandert in goud.
Behalve zijn contract bij het AD.
  zondag 2 juni 2019 @ 12:25:06 #19
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_187218029
Bedankt R_R _O_

Ze waren weer een genot om te lezen
  Redactie Sport zondag 2 juni 2019 @ 12:28:07 #20
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_187218081
quote:
1s.gif Op zondag 2 juni 2019 11:50 schreef Slobeend het volgende:
Voor iedereen die niks te doen heeft. De twee uur durende Live Slow Ride Fast podcast van gisteravond met Kroon is erg vermakelijk. Waarvan akte.
Sowieso is die podcast genieten
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zondag 2 juni 2019 @ 13:05:20 #21
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_187218744
Grande R_R _O_
leuk
  zondag 2 juni 2019 @ 13:06:20 #22
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_187218760
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 11:51 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

Toch gelukkig wel heel wat minder vanwege het feit dat het een bijzonder vervelende editie was.
De laatste 10 dagen hebben nog iets goed gemaakt, maar al met al was het best een matige editie inderdaad. Dumoulin die vroeg uitvalt, Roglic en Yates die onder hun kunnen presteren. Daarentegen wel een verrassende winnaar, maar eentje die eigenlijk onaantastbaar is geweest in de bergen met een ijzersterke ploeg om zich heen.
  zondag 2 juni 2019 @ 13:16:43 #23
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_187218937
Jaaaaa
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 13:19:26 #24
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187218983
Bedankt jongens. Dit bandje neem ik mee naar huis.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 13:40:49 #25
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187219279
Het gouden koppel is weer live.
  zondag 2 juni 2019 @ 13:41:11 #26
333483 Aguero
oooooooo
pi_187219287
quote:
14s.gif Op zondag 2 juni 2019 13:40 schreef Van_Poppel het volgende:
Het gouden koppel is weer live.
Welke vakjes staan nog open op de bingokaart?
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 2 juni 2019 @ 13:44:54 #27
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187219356
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 13:41 schreef Aguero het volgende:

[..]

Welke vakjes staan nog open op de bingokaart?
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juni 2019 16:23 schreef Mani89 het volgende:
Ongelofelijk dat we geen hard en onzacht gaan krijgen.

[ afbeelding ]
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 13:45:23 #28
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187219370
TOPSHO
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 13:56:15 #29
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_187219572
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 13:44 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]


[..]

[ afbeelding ]
"ik weet nog toen ik..." en "ik had vanmorgen nog contact met..." moeten toch wel geweest zijn?
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:02:12 #30
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187219699
Bolus trekt stevig door.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187219704
Raar, een bergprijs zonder tussenpunt aan de voet? Alleen in Italië.
pi_187219713
Mezelf in de stoel gehesen om te zien hoe Bauke Mollema plek 5 gaat consolideren. Dit wordt een gedenkwaardige dag.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_187219774
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:02 schreef El-Stinho het volgende:
Mezelf in de stoel gehesen om te zien hoe Bauke Mollema plek 5 gaat consolideren. Dit wordt een gedenkwaardige dag.
Klagen dat anderen teveel gefocust zijn op Nederlanders en dan zo'n post.. Goed bezig wel!
pi_187219837
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:05 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Klagen dat anderen teveel gefocust zijn op Nederlanders en dan zo'n post.. Goed bezig wel!
Ik schijn met een hetze bezig te zijn.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:09:14 #35
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187219851
Goede beelden wel vandaag. :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:10:16 #36
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187219879
Bohli wil niet de arena in. _O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  FOK!fotograaf zondag 2 juni 2019 @ 14:10:30 #37
842 Zorro
Z
pi_187219885
Dat inrijden van die Arena is wel een succes.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:11:08 #38
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187219901
Italiaanse goden hebben dit echt perfect geregeld, niets meer aan doen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 14:12:46 #39
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187219940
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 13:56 schreef hhh38 het volgende:

[..]

"ik weet nog toen ik..." en "ik had vanmorgen nog contact met..." moeten toch wel geweest zijn?
Lijkt me ook, maar ik heb het de eerste anderhalve week nauwelijks kunnen volgen.
pi_187219945
Tijdslimiet wordt geen probleem voor onze Japanse vriend hoop ik?
  zondag 2 juni 2019 @ 14:13:00 #41
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_187219948
Dumoulin op NPO1.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zondag 2 juni 2019 @ 14:13:43 #42
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187219966
Peloton in brokken en stukken in Roubaix.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 2 juni 2019 @ 14:14:24 #43
333483 Aguero
oooooooo
pi_187219983
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:12 schreef Max23 het volgende:
Tijdslimiet wordt geen probleem voor onze Japanse vriend hoop ik?
Nee, dan moet iemand 19:48 rijden.
Citius, Altius, Fortius.
pi_187220006
Vocsnor aan de start
pi_187220008
Wat heeft vocsnor aan zijn klauwen gesmeerd?
  zondag 2 juni 2019 @ 14:17:35 #46
333483 Aguero
oooooooo
pi_187220061
SHO! _O_
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:17:35 #47
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187220062
Zwarte trui voor Sho. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:23:05 #48
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187220168
Hup Djos.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187220219
Iemand de tussentijden/eindtijden?

Hier zie ik ze niet
http://www.giroditalia.it/eng/live/live-stage-21-2019/
  zondag 2 juni 2019 @ 14:25:41 #50
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187220224
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:13 schreef Koffieplanter het volgende:
Peloton in brokken en stukken in Roubaix.
We missen Bohli he?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 2 juni 2019 @ 14:26:13 #51
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_187220237
Geen misselijke tijdrit van Arme Arno hoor
  zondag 2 juni 2019 @ 14:26:23 #52
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187220240
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:25 schreef Mani89 het volgende:

[..]

We missen Bohli he?
Note to self: nooit meer naar jou luisteren.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187220241
Ligt het aan mij tv of zijn de beelden uit Italië heel erg slecht??
pi_187220250
Zo goed is de tijd van Bohli ook weer niet
  zondag 2 juni 2019 @ 14:27:44 #55
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_187220257
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:27 schreef Marcoss het volgende:
Zo goed is de tijd van Bohli ook weer niet
Gaan we merken als mannen als Ludvigsson en Durbrigde klaar zijn.

En Djos natuurlijk
  zondag 2 juni 2019 @ 14:27:46 #56
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187220259
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:27 schreef Marcoss het volgende:
Zo goed is de tijd van Bohli ook weer niet
Dat zegt ook niemand.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 2 juni 2019 @ 14:29:34 #57
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187220289
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:26 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Note to self: nooit meer naar jou luisteren.
Ik heb jou niks verboden, alleen dat ik hem niet opstel.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187220291
Cerny ging wel heel hard dus
pi_187220297
Oh dat valt me nog mee

Of Cerny heeft ongelooflijk lopen schroeien
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:29:59 #60
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187220300
Jozef Chernobyl is blijkbaar thermonucleair aan het gaan.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 14:29:59 #61
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187220301
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:29 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik heb jou niks verboden, alleen dat ik hem niet opstel.
Ik voelde toch een dwingende toon.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187220322
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:29 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik voelde toch een dwingende toon.
Was Cerny je geheime wapen?
  zondag 2 juni 2019 @ 14:32:05 #63
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187220347
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:30 schreef Max23 het volgende:

[..]

Was Cerny je geheime wapen?
Scott Davies en Miles Scotson, maar het is meer damage control dan hopen dat ze hier even prijs gaan rijden.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:33:41 #64
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187220372
Cerny ziet er niet echt aerodynamisch uit, maar het gaat wel vooruit.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 14:34:20 #65
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_187220386
Wtf :D
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:36:22 #67
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187220419
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:26 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Note to self: nooit meer naar jou luisteren.
Mani heeft je Bohli afgeraden?
  zondag 2 juni 2019 @ 14:36:31 #68
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187220422
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:35 schreef showtimer het volgende:
marc_sergeant twitterde op zondag 02-06-2019 om 14:33:11 Goooooo @:VCampenaerts you diserve this #Giro2019 @:Lotto_Soudal @:CaptofCycling reageer retweet
Diserve. Miljaar. Shit. Verdomme, hoe is het mogelijk?
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187220430
Denk dat Roglic deze tijd aan kan als hij redelijk hersteld is

Oh, zelfs maar 7 seconden voorsprong dus
  zondag 2 juni 2019 @ 14:37:32 #70
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_187220444
7 seconden maar, ongelofelijk
pi_187220446
Dat is klopbaar
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:38:15 #72
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187220453
Waardeloos, Jos.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 14:38:16 #73
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187220454
Jammer Djos
pi_187220461
Haga 2e tussentijd
pi_187220473
Djos had zelf ook al aangegeven dat hij hier zeker niet ging winnen.. Al was beter dan dit wel logisch geweest.
  zondag 2 juni 2019 @ 14:39:53 #76
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187220485
quote:
1s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:36 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Mani heeft je Bohli afgeraden?
Neen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:40:57 #77
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187220502
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:39 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Neen.
Oke. Ik heb 0 paarden, dat is niet zo leuk.
pi_187220507
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 13:56 schreef hhh38 het volgende:

[..]

"ik weet nog toen ik..." en "ik had vanmorgen nog contact met..." moeten toch wel geweest zijn?
Die tweede zeker.
pi_187220541
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:29 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jozef Chernobyl is blijkbaar thermonucleair aan het gaan.
De werken van Marco P. moet je nooit onderschatten.

Sowieso loont het om te investeren in kennis en materiaal, kijk maar naar EF met ONZE Peter Schep en hun nieuwe frames en Lotto met De Weert/Ridley.
pi_187220576
Vocsnor zit met een groot probleem.
  zondag 2 juni 2019 @ 14:44:24 #81
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187220580
JACK HEEG JAWEL
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 2 juni 2019 @ 14:44:29 #82
333483 Aguero
oooooooo
pi_187220581
#KeepChallenging
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 2 juni 2019 @ 14:44:29 #83
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_187220582
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:08 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Ik schijn met een hetze bezig te zijn.
Kinderachtig is het in elk geval.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:44:32 #84
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187220584
Wtf, Haga sneller dan Campenaerts. _O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187220585
Jammer Vic
  zondag 2 juni 2019 @ 14:44:42 #86
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187220589
Keurige tijdrit van Chad.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:45:11 #87
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187220606
Hopelijk heeft Roglic een goede dag, anders moeten we het doen met een overwinning voor Haga of all places.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187220607
Wel lekker voor Campie trouwens :D

En zou wel wat zijn als Sunweb opeens met Haga een rit wint deze Giro. Al moet Roglic dit aankunnen.
  zondag 2 juni 2019 @ 14:45:19 #89
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
  FOK!fotograaf zondag 2 juni 2019 @ 14:45:28 #90
842 Zorro
Z
pi_187220610
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wtf, Haga sneller dan Campenaerts. _O-
De record Tourwinnaar niet geloven :{w
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_187220614
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:44 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Kinderachtig is het in elk geval.
Ik hoop dat je mijn steekhoudende bijdrage even hebt gelezen.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:46:07 #92
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
  zondag 2 juni 2019 @ 14:46:10 #93
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_187220622
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:45 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hopelijk heeft Roglic een goede dag, anders moeten we het doen met een overwinning voor Haga of all places.
De slottijdrit in de Giro heeft wel vaker een verrassende winnaar. Ik denk aan Larsson, Pinotti, Konovalovas...
  zondag 2 juni 2019 @ 14:46:48 #94
333483 Aguero
oooooooo
pi_187220635
De slotrijdrit van 2010 in Verona werd gewonnen door Gustav Larsson, alle ballen op Ludvigsson dus.
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 2 juni 2019 @ 14:46:57 #95
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_187220641
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:45 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Ik hoop dat je mijn steekhoudende bijdrage even hebt gelezen.
Ja, die heb ik zeker gelezen. Was een mooie, genuanceerde uiteenzetting.
pi_187220649
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:46 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

De slottijdrit in de Giro heeft wel vaker een verrassende winnaar. Ik denk aan Larsson, Pinotti, Konovalovas...
Larsson en Pinotti waren ook weer niet zó verrassend toch? Kono wel inderdaad, al kwam dat ook door de weersomstandigheden, geloof ik
  zondag 2 juni 2019 @ 14:47:17 #97
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187220650
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:46 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

De slottijdrit in de Giro heeft wel vaker een verrassende winnaar. Ik denk aan Larsson, Pinotti, Konovalovas...
Konovalovas had wel mazzel door de regen, voor zover me dat correct bijstaat.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:47:48 #98
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187220659
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:45 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hopelijk heeft Roglic een goede dag, anders moeten we het doen met een overwinning voor Haga of all places.
Dat gunnen we Haga wel!
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:48:04 #99
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 2 juni 2019 @ 14:48:21 #100
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_187220669
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:47 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Konovalovas had wel mazzel door de regen, voor zover me dat correct bijstaat.
Klopt ja. Menchov ging toen ook nog onderuit, met daarna een heldenrol voor Vincent Hendriks.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:48:28 #101
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187220671
quote:
1s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:47 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dat gunnen we Haga wel!
De persoon Haga maakt echt nul emoties bij me los.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 14:48:58 #102
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_187220680
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:47 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Larsson en Pinotti waren ook weer niet zó verrassend toch? Kono wel inderdaad, al kwam dat ook door de weersomstandigheden, geloof ik
Waren wel gerespecteerde tijdrijders inderdaad. Maar buiten de Giro weinig grote tijdritten gewonnen naar ik mij herinner.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:49:14 #103
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187220687
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De persoon Haga maakt echt nul emoties bij me los.
En Wybren van Haga?
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:49:35 #104
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187220693
quote:
1s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:49 schreef Slobeend het volgende:

[..]

En Wybren van Haga?
Dat is een lul.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 14:49:44 #105
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_187220695
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De persoon Haga maakt echt nul emoties bij me los.
Het feit dat hij in 2016/2017 bij die zware aanrijding op trainingskamp betrokken was, geeft hem wel een grotere gunfactor.
pi_187220729
Wordt druk bij de BBQ
  zondag 2 juni 2019 @ 14:52:07 #107
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187220739
Vegetarisch barbecueën :')
pi_187220810
Bauer finisht op het dubbele van 24 seconden
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:56:46 #109
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187220825
Hebben jullie ook zo'n last van hooikoorts?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187220828
10 jaar geleden alweer, reed Menchov nog een leuke tijdrit. ;(
leven zoals het leven is
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:57:26 #111
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187220834
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hebben jullie ook zo'n last van hooikoorts?
Nee. Jij wel?
pi_187220839
quote:
1s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:57 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Nee. Jij wel?
Zou hij deze vraag gewoon voor de grap, lekker random stellen?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Redactie Sport zondag 2 juni 2019 @ 14:58:01 #113
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_187220842
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hebben jullie ook zo'n last van hooikoorts?
Ramen en deuren dichtdoen en je zonnebril opzetten.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_187220846
Hmm, dat was wel een hele lange duw ja
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:58:54 #115
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187220855
quote:
1s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:57 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Nee. Jij wel?
Helaas wel. De afgelopen dagen viel het mee, maar vanochtend werd ik me een partij slecht wakker, daar lusten de honden geen brood van.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 14:58:55 #116
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187220856
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:57 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Zou hij deze vraag gewoon voor de grap, lekker random stellen?
Je weet maar nooit makker.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 2 juni 2019 @ 14:59:04 #117
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187220859
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hebben jullie ook zo'n last van hooikoorts?
Neuh, dat is volgens mij vooral buiten.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:00:02 #118
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187220875
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:59 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Neuh, dat is volgens mij vooral buiten.
(lol)
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187220877
Stop hiermee Ludvigsson.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:00:32 #120
362868 crew  Slobeend
of all places
  Redactie Sport zondag 2 juni 2019 @ 15:00:43 #121
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_187220889
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:59 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Neuh, dat is volgens mij vooral buiten.
Als je alles tegen elkaar openzet wel hoor
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 2 juni 2019 @ 15:01:18 #122
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187220899
quote:
10s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:00 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Als je alles tegen elkaar openzet wel hoor
Maar dat is met 30 graden dan ook niet zo handig.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:01:48 #123
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187220911
Turbo Luuk gaat hard.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:03:16 #124
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187220945
Zo, ik kijk nu ook.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:03:41 #125
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187220953
Eens met Karsten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187220961
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Eens met Karsten.
Jup :Y
pi_187220980
Durbridge heeft niet heel serieus verkend, volgens mij
pi_187220984
Loek gaat vierkant door elke bocht.
pi_187220996
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Eens met Karsten.
Grote wijsheden van de Karst?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:05:44 #130
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221002
Victor dacht. Doe dat maar bij SBS, denken.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187221004
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:05 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Grote wijsheden van de Karst?
Over het regeltjes verbuigen om iemand wel of geen boete/berisping te geven.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:07:48 #132
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221043
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:05 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Grote wijsheden van de Karst?
Vooral dat er nu eigenlijk een soort van precedent is geschapen dat je supporters zomaar op hun muil mag slaan als ze je ten val brengen. Had toch wel even benadrukt mogen worden dat de reactie van Lopez, hoewel menselijk, niet wenselijk is. Dus op z'n minst even een tijdstrafje of een boete geven.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:08:03 #133
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221047
Wat een rare sport he, dat wielrennen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 15:08:26 #134
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187221055
Loek gaat het niet halen
pi_187221065
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 14:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Helaas wel. De afgelopen dagen viel het mee, maar vanochtend werd ik me een partij slecht wakker, daar lusten de honden geen brood van.
Verhuizen naar een ander land dus
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:09:37 #136
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221080
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:08 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Verhuizen naar een ander land dus
Een land waar ze geen gras hebben. Dat wordt Afrika ofzo.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 15:10:25 #137
333483 Aguero
oooooooo
pi_187221092
Durbridge 22:34 5e tijd
Citius, Altius, Fortius.
pi_187221117
quote:
9s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:09 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Een land waar ze geen gras hebben. Dat wordt Afrika ofzo.
Daar hebben ze ook gras. Dus dan blijft water en woestijn over. Wat heeft je voorkeur?
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:13:25 #139
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187221136
Wanneer moeten Scotson en Davies? Die moeten sneller dan Durbridge en Bauer @Koffieplanter
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:13:27 #140
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221137
quote:
1s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:12 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Daar hebben ze ook gras. Dus dan blijft water en woestijn over. Wat heeft je voorkeur?
Een nomadenbestaan lijkt me wel wat.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 15:13:50 #141
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187221142
quote:
1s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:13 schreef Slobeend het volgende:
Wanneer moeten Scotson en Davies? Die moeten sneller dan Durbridge wn Bauer @:koffieplanter
Scotson is al geweest. Davies weet ik niet.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187221143
quote:
1s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:13 schreef Slobeend het volgende:
Wanneer moeten Scotson en Davies? Die moeten sneller dan Durbridge en Bauer @:koffieplanter
Die zijn allang binnen, stonden op een gegeven moment 9e en 10 maar dat was al een half uur geleden
  zondag 2 juni 2019 @ 15:14:55 #143
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187221165
Ik had Ludvigsson @Slobeend, maar die is me sterk afgereden door @Mani89 omdat het volgens hem een tweede Tuft is.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:14:57 #144
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221167
Scott Davies schijnt een vreselijk aardige jongen te zijn, maar hij kan er geen ene tering van.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187221169
''Omfg, een geit. Dat zie je toch niet vaak hier zeg''
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 2 juni 2019 @ 15:15:35 #146
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187221175
quote:
1s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:12 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Daar hebben ze ook gras. Dus dan blijft water en woestijn over. Wat heeft je voorkeur?
https://nl.wikipedia.org/wiki/Sint-Helena_(eiland)

Vast wel wat gras, maar genoeg frisse oceaanlucht om het weg te blazen O+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:15:42 #147
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221178
Ik heb bij hem in de ploeg gereden. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 15:15:50 #148
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187221181
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:14 schreef Koffieplanter het volgende:
Ik had Ludvigsson @:Slobeend, maar die is me sterk afgereden door @:Mani89 omdat het volgens hem een tweede Tuft is.
Je laat je keuze afhangen van @Mani89 of all places?
  zondag 2 juni 2019 @ 15:16:35 #149
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187221193
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:15 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Je laat je keuze afhangen van @:mani89 of all places?
Eigenlijk niet, maar hij zei het zo stellig dat ik er wel op vertrouwde.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 2 juni 2019 @ 15:16:45 #150
163194 DrDarwin
Novio-magenta
pi_187221196
Zo ziet de Arena van Verona er 's avonds uit tijdens de Giro.
pi_187221199
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:14 schreef Koffieplanter het volgende:
Ik had Ludvigsson @:Slobeend, maar die is me sterk afgereden door @:Mani89 omdat het volgens hem een tweede Tuft is.
Gezien het feit dat jij nu ook je oren hebt laten hangen naar @Mani89 neem ik aan dat we quitte staan?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zondag 2 juni 2019 @ 15:17:34 #152
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187221209
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:16 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Gezien het feit dat jij nu ook je oren hebt laten hangen naar @:Mani89 neem ik aan dat we quitte staan?
Hij nam jou keihard in de maling, mij niet. Dat vind ik een wezenlijk verschil.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 2 juni 2019 @ 15:20:00 #153
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187221241
quote:
1s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:13 schreef Slobeend het volgende:
Wanneer moeten Scotson en Davies? Die moeten sneller dan Durbridge en Bauer @:koffieplanter
Beide net trager dan Deemaar. (lol)
pi_187221242
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:17 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Hij nam jou keihard in de maling, mij niet. Dat vind ik een wezenlijk verschil.
Nog steeds heb je je laten overtuigen.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:20:24 #155
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187221248
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:20 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Beide net trager dan Deemaar. (lol)
🙄
  zondag 2 juni 2019 @ 15:20:55 #156
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187221255
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:20 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Nog steeds heb je je laten overtuigen.
Maar ik ben niet in bewust valse informatie getrapt.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187221268
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:20 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Maar ik ben niet in bewust valse informatie getrapt.
Dus je vond een redenering van Mani plausibel? Dat zie je toch ook niet vaak, zeg.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zondag 2 juni 2019 @ 15:23:10 #158
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187221285
Sosa wordt allerlaatste.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 2 juni 2019 @ 15:23:27 #159
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_187221291
Davies kon er in de tijdrit naar San Marino nog wel iets van ;(
pi_187221295
Sosa, dat is er toch ook niet helemaal uitgekomen.
  zondag 2 juni 2019 @ 15:24:45 #161
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187221308
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:23 schreef wimderon het volgende:
Sosa, dat is er toch ook niet helemaal uitgekomen.
Wat een kleurloze slavenronde.
pi_187221317
Benieuwd naar Ulissi
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:25:41 #163
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221319
Larsson, voormalig ploeggenoot van Karsten. Sympathieke jongen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187221329
Goed verhaal weer
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 2 juni 2019 @ 15:26:20 #165
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187221334
Versterkers met gloeilampen _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 2 juni 2019 @ 15:26:44 #166
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_187221342
Ik begin me echt te ergeren aan die domme commentaar Belg
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zondag 2 juni 2019 @ 15:27:23 #167
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187221354
Volgende week is het alweer Dauphiné, is toch heerlijk man.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187221363
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:24 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Wat een kleurloze slavenronde.
Hij heeft echt wel dagen gehad waarop hij mee mocht. En ook als slaaf kun je uitroeptekens plaatsen.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:27:59 #169
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221366
Eekhoff is een waardeloze gozer.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187221380
De Gendt schroeit enigszins.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:29:24 #171
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187221387
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:27 schreef Koffieplanter het volgende:
Volgende week is het alweer Dauphiné, is toch heerlijk man.
Zeer goed deelnemersveld.
  zondag 2 juni 2019 @ 15:29:28 #172
333483 Aguero
oooooooo
pi_187221389
Thomas is een hele rare jongen.
Citius, Altius, Fortius.
pi_187221397
En nu heeft Thomas er wel weer zin in

Pleur toch op
  zondag 2 juni 2019 @ 15:30:22 #174
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187221402
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:29 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Zeer goed deelnemersveld.
Ik zet Egan Bernal op 1.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:30:23 #175
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187221403
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:27 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Eekhoff is een waardeloze gozer.
Wat is daarmee?
pi_187221412
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:27 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Eekhoff is een waardeloze gozer.
Mooie jongen Fred Wright had ook wel bij de eerste groep mogen blijven.
pi_187221432
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:27 schreef Koffieplanter het volgende:
Volgende week is het alweer Dauphiné, is toch heerlijk man.
Wel een zeer matig parcours
pi_187221433
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:30 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik zet Egan Bernal op 1.
Moeten hunnie weten.
  zondag 2 juni 2019 @ 15:31:44 #179
333483 Aguero
oooooooo
pi_187221434
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:27 schreef Koffieplanter het volgende:
Volgende week is het alweer Dauphiné, is toch heerlijk man.
Gaat daar nog iemand schroeien met supercompensatie?
Citius, Altius, Fortius.
pi_187221444
Marokko>Argentinië
pi_187221454
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:31 schreef Aguero het volgende:

[..]

Gaat daar nog iemand schroeien met supercompensatie?
Ion! Hoewel, die heeft geen vorm om mee te nemen
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:32:59 #182
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221458
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:30 schreef wimderon het volgende:

[..]

Mooie jongen Fred Wright had ook wel bij de eerste groep mogen blijven.
Die heb ik er op het laatst uitgegooid. Al denk ik niet dat zijn vervanger het veel beter doet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:33:26 #183
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221469
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:30 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Wat is daarmee?
Die wordt gelost uit de vierde groep. :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:33:56 #184
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221476
Bakelmans haalt Sosa nu al in. _O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187221480
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:32 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die heb ik er op het laatst uitgegooid. Al denk ik niet dat zijn vervanger het veel beter doet.
Gerben Thijssen levert ook al niet. Strontpot.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:35:12 #186
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221492
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:34 schreef wimderon het volgende:

[..]

Gerben Thijssen levert ook al niet. Strontpot.
Ik ben voor voormalig veldrijder Johan Jacobs gegaan in plaats van hem. Die keuze lijkt voorlopig wel wat op te leveren.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 15:35:35 #187
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187221498
Pidcock is daar, jawel.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187221508
edit
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:36:55 #189
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221522
Het blijft toch een merkwaardige renner he, die De Gendt.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 15:36:56 #190
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_187221523
Wat jammer voor de sympathieke Campenaerts zeg.
leuk
pi_187221526
Jeroen dolgelukkig met de prestatie van de Gendt.
  zondag 2 juni 2019 @ 15:37:15 #192
330914 Sherlock_Holmes
2de plaats WIDM prono 2020
pi_187221531
Thomas *O*
´ Just remember, there's a thin line between being a hero and being a memory´
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:37:22 #193
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221534
Jacobs en Pidcock vooraan, dat mag. Die andere twee mogen dan weer optyfen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187221536
Die De Gendt.. hele slotweek klagen over enorm slechte benen, kansloos gelost worden in kopgroepen en nu opeens top-5 rijden (waarschijnlijk) in de slottijdrit..
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:37:54 #195
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187221544
De Gendt :D
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 2 juni 2019 @ 15:38:28 #196
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187221551
Monfort?
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:38:32 #197
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187221552
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jacobs en Pidcock vooraan, dat mag. Die andere twee mogen dan weer optyfen.
Die mogen gewoon blijven.
pi_187221555
DigitalNomadPCS twitterde op zondag 02-06-2019 om 14:38:54 Ik ben vroeger regelmatig binnen 22 minuten in Verona gekomen #dirtymind #jokeforinsiders https://t.co/xw5VCL8KO6 reageer retweet
Imagineer dit eens even allen.
pi_187221562
Hoe heeft Vocsnor dit verprutst?
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:39:04 #200
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221570
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:38 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Die mogen gewoon blijven.
Heb jij het goede lot uit de FDJ-loterij?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 15:39:22 #201
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_187221576
Einde tijdperk Campenaerts
leuk
pi_187221577
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:38 schreef Van_Poppel het volgende:
Monfort?
Die reed alleen top-10 in de Vuelta van 2011, geloof ik (die was dus voor de Gendt)
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:39:47 #203
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221582
Vijf renners van SEG met een ster zo ongeveer en de jongen zonder ster, Daan Hoole, is de beste in koers. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187221588
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:38 schreef Faraday01 het volgende:
Hoe heeft Vocsnor dit verprutst?
Door gewoon niet zo hard te rijden
pi_187221590
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jacobs en Pidcock vooraan, dat mag. Die andere twee mogen dan weer optyfen.
De vervelende Jens Reynders is altijd daar als ik hem niet opstel en omgekeerd. Met z'n gezicht.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:40:19 #206
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187221594
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:38 schreef wimderon het volgende:
DigitalNomadPCS twitterde op zondag 02-06-2019 om 14:38:54 Ik ben vroeger regelmatig binnen 22 minuten in Verona gekomen #dirtymind #jokeforinsiders https://t.co/xw5VCL8KO6 reageer retweet
Imagineer dit eens even allen.
:')
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:40:30 #207
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221597
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:40 schreef wimderon het volgende:

[..]

De vervelende Jens Reynders is altijd daar als ik hem niet opstel en omgekeerd. Met z'n gezicht.
Een soort van Hivert.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 15:41:07 #208
333483 Aguero
oooooooo
pi_187221610
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:38 schreef wimderon het volgende:
DigitalNomadPCS twitterde op zondag 02-06-2019 om 14:38:54 Ik ben vroeger regelmatig binnen 22 minuten in Verona gekomen #dirtymind #jokeforinsiders https://t.co/xw5VCL8KO6 reageer retweet
Imagineer dit eens even allen.
Kunnen we tweets van deze man hier verbieden?
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 2 juni 2019 @ 15:41:17 #209
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187221615
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:39 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Die reed alleen top-10 in de Vuelta van 2011, geloof ik (die was dus voor de Gendt)
Ik zie het nu...VDB2 werd 4e in de Tour van 2012. Dat zal dus wel de laatste zijn geweest.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:43:27 #210
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221653
Sebastian Henao heeft er ook weer een mooi anoniem klassement bij. Hubert Dupont heeft zijn opvolger al gevonden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187221670
Mooi binnenkomen wel in die arena.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 2 juni 2019 @ 15:46:38 #212
330914 Sherlock_Holmes
2de plaats WIDM prono 2020
pi_187221693
Ion is lekker de toerist aan het uithangen :7
´ Just remember, there's a thin line between being a hero and being a memory´
pi_187221709
Matig Ulissi
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:49:17 #214
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221737
Jeroen is iedere dag zo positief over Addy dat ik ondertussen begin te vermoeden dat hij het nog echt meent ook.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187221749
Ik zit aan m'n Addy Engels-tax.
pi_187221784
Inspirerende teksten zeg.
  zondag 2 juni 2019 @ 15:51:46 #217
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187221788
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:43 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Sebastian Henao heeft er ook weer een mooi anoniem klassement bij. Hubert Dupont heeft zijn opvolger al gevonden.
Gepiekt op zijn 20ste.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187221790
Dit was toch wel een vrij saaie Giro :Z
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:57:40 #219
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221886
Pello heeft ook weer geschroeid.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 15:58:58 #220
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221899
Caruso (lol)
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 15:59:23 #221
330914 Sherlock_Holmes
2de plaats WIDM prono 2020
pi_187221903
Nog een paardje dat lekker bezig is :7
´ Just remember, there's a thin line between being a hero and being a memory´
  zondag 2 juni 2019 @ 15:59:30 #222
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187221904
Gaan we hier weer collectief ten onder aan de Lotto-loterij?
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187221908
Caruso grijs paard genot
pi_187221909
Damiano smijt zich.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:00:08 #225
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221915
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:59 schreef Koffieplanter het volgende:
Gaan we hier weer collectief ten onder aan de Lotto-loterij?
Ward Vanhoof, of all places. Geen seconde aan gedacht.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187221922
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 15:57 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Pello heeft ook weer geschroeid.
Pello deed het ook wel aardig in de tijdrit naar San Marino.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zondag 2 juni 2019 @ 16:01:11 #227
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187221930
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ward Vanhoof, of all places. Geen seconde aan gedacht.
Het is Pidcock.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:01:34 #228
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221935
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:01 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Het is Pidcock.
Jacobs en Pidcock dus, daar sta ik volledig achter.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 16:02:19 #229
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187221942
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:01 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Jacobs en Pidcock dus, daar sta ik volledig achter.
Een winnende Pidcock zou ik 150% fantastisch vinden.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:02:34 #230
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221951
Slechts zeven mensen met Jacobs, ik ben spekkoper.

Al wordt het achter die twee een strontpot.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:04:24 #231
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187221988
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:02 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Een winnende Pidcock zou ik 150% fantastisch vinden.
Brent heeft mijn 150% gekregen. Over een loterij gesproken, Carvalho is de beste Axeon. Het blijft een merkwaardige sport, etc.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 16:06:24 #232
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187222025
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:04 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Brent heeft mijn 150% gekregen. Over een loterij gesproken, Carvalho is de beste Axeon. Het blijft een merkwaardige sport, etc.
Brent had ik ook als topfavoriet op papier staan, maar spelletjes technisch leek Pidcock me altijd de (veel) betere optie. Kan op zoveel verschillende manieren winnen, ondanks dat hij niet heel goed leek. Het Pidcock-potentieel is toch een beetje een offer you can't refuse.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:06:46 #233
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187222039
quote:
9s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:06 schreef Slobeend het volgende:
Toch Bilbo > Izagirre
Het ziet er naar uit dat jullie dappere poging gaat stranden.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:07:34 #235
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187222042
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:06 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Brent had ik ook als topfavoriet op papier staan, maar spelletjes technisch leek Pidcock me altijd de (veel) betere optie. Kan op zoveel verschillende manieren winnen, ondanks dat hij niet heel goed leek. Het Pidcock-potentieel is toch een beetje een offer you can't refuse.
Zit wat in. Hij staat op 125%, dat dan weer wel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:08:30 #236
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187222067
Waarschijnlijk denken heel veel mensen hier, waar gaat het over?
  zondag 2 juni 2019 @ 16:09:13 #237
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187222081
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:07 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Het ziet er naar uit dat jullie dappere poging gaat stranden.
Meer dan twee miljoen goedmaken in een tijdrit is ook geen simpele opdracht.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:10:20 #238
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187222102
Pidcock gaat solo verder.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187222121
Kangert rijdt met aanlopende remmen aan zijn tijd te zien.
pi_187222123
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:09 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Meer dan twee miljoen goedmaken in een tijdrit is ook geen simpele opdracht.
Nee, dat zeker niet. Toch netjes dat je ook als het onmogelijk lijkt, blijft dromen van het maximale.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Redactie Sport / Supervogel zondag 2 juni 2019 @ 16:12:28 #241
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_187222137
Te laat gepiekt, Thomas.
pi_187222145
Spijtig voor Thomas dat de ronde niet nog een weekje duurt.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 2 juni 2019 @ 16:13:55 #243
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187222157
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:10 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Pidcock gaat solo verder.
Dat zo een grote koers niet even kan rekenen op wat zendtijd voor de PLAYER of France 3 is toch zonde.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 2 juni 2019 @ 16:15:14 #244
330914 Sherlock_Holmes
2de plaats WIDM prono 2020
pi_187222173
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:11 schreef wimderon het volgende:
Kangert rijdt met aanlopende remmen aan zijn tijd te zien.
Dat is mooi om te horen :7
´ Just remember, there's a thin line between being a hero and being a memory´
  zondag 2 juni 2019 @ 16:18:37 #245
330914 Sherlock_Holmes
2de plaats WIDM prono 2020
pi_187222221
Bedankt, Tanel
´ Just remember, there's a thin line between being a hero and being a memory´
pi_187222296
De Gendt ging dus vooral voluit omdat Campenaerts niet op 1 stond.. die heeft wel vaker motivatie nodig om voluit te gaan in een tijdrit
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 2 juni 2019 @ 16:26:42 #247
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187222350
Je zou voor minder
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_187222370
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:23 schreef Marcoss het volgende:
De Gendt ging dus vooral voluit omdat Campenaerts niet op 1 stond.. die heeft wel vaker motivatie nodig om voluit te gaan in een tijdrit
Maar dat slaat toch nergens op? Zo kun je altijd wel ergens je motivatie halen.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:28:11 #249
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187222378
quote:
9s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:26 schreef heywoodu het volgende:
Je zou voor minder
Ik wilde net zeggen, heywoodu is nu mad, maar je was me voor
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 2 juni 2019 @ 16:29:50 #250
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187222399
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_187222407
quote:
14s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:29 schreef heywoodu het volgende:
[ afbeelding ]
Netjes
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:33:11 #252
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187222452
Het is hem gegund.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:34:01 #253
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_187222471
Hoe kan de Zak wel tijdrijden maar niet sturen?
pi_187222472
De mannen van Vaughters zijn niet echt op de brommer deze tijdrit
pi_187222502
Het is een sport hè? Jeetje.
pi_187222510
De Italiaanse regie slaat de start van Bauke over ;(
leven zoals het leven is
  zondag 2 juni 2019 @ 16:36:53 #257
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187222513
Nou nou nou Sivakov.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:37:05 #258
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187222517
quote:
9s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:36 schreef Jason22 het volgende:
De Italiaanse regie slaat de start van Bauke over ;(
Kenners.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  FOK!fotograaf zondag 2 juni 2019 @ 16:37:29 #259
842 Zorro
Z
pi_187222526
quote:
9s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:36 schreef Jason22 het volgende:
De Italiaanse regie slaat de start van Bauke over ;(
Die is zo onopvallend dat ze dat niet eens gezien hebben.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:38:23 #260
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_187222539
Gaat De Roog Haga van de troon stoten ?
pi_187222556
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:38 schreef Momo... het volgende:
Gaat De Roog Haga van de troon stoten ?
Lijkt me wel
  zondag 2 juni 2019 @ 16:40:27 #262
330914 Sherlock_Holmes
2de plaats WIDM prono 2020
pi_187222563
Simon :W
´ Just remember, there's a thin line between being a hero and being a memory´
  zondag 2 juni 2019 @ 16:41:47 #263
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187222585
Wat een afschuwelijke fiets heeft Canyon hem gegeven.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187222591
Gestresseerd? Is dat een woord?
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:42:58 #265
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187222595
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:42 schreef Dale__Cooper het volgende:
Gestresseerd? Is dat een woord?
In Vlaanderen wel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 16:43:24 #266
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187222598
Jack Haga gaat winnen jongens.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187222601
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:43 schreef Mani89 het volgende:
Jack Haga gaat winnen jongens.
Dat is de beste man gegund.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_187222628
Daar gaat Richard, voor Ecuador.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:46:10 #269
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187222630
Ecuadoriaantjes zijn ook wel successupporters he?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 16:47:51 #270
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187222659
Dat was geen vechtpartij, Karsten
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:50:12 #271
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_187222696
De Roog gaat toch niet zo hard?
pi_187222703
Verschil met Landa is nog niet heel groot inderdaad
pi_187222708
Mollema 15e bij het tussenpunt op 32 sec
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:51:29 #274
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187222715
Nee, de Roog gaat dit tijdritje niet winnen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187222720
Haga wint
  zondag 2 juni 2019 @ 16:51:46 #276
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187222724
Zelfs in de tijdrit is Mollema volledig onzichtbaar.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 2 juni 2019 @ 16:51:48 #277
333483 Aguero
oooooooo
pi_187222725
Ik denk dat Haga langzaamaan kan gaan juichen.
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 2 juni 2019 @ 16:51:50 #278
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187222726
Chad gaat winnen *O*
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:51:56 #279
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187222728
Haga of all places gaat winnen. Onvoorstelbaar.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187222731
Haga :D
pi_187222732
Haga (lol)
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:52:36 #282
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187222737
Deze Giro begint aan te voelen als een Vuelta.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187222739
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:51 schreef Van_Poppel het volgende:
Chad gaat winnen *O*
Daar ben ik niet rouwig om!
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 2 juni 2019 @ 16:53:17 #284
330914 Sherlock_Holmes
2de plaats WIDM prono 2020
pi_187222746
2 Belgen op het podium?
´ Just remember, there's a thin line between being a hero and being a memory´
pi_187222753
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:51 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Haga of all places gaat winnen. Onvoorstelbaar.
Hoe moet vocsnor zich nu voelen. :+ Verslagen door Haga en Caruso.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:53:51 #286
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187222755
Roglic is viesslecht :')

Maar Nibali kan nog de tijdrit winnen
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187222769
quote:
14s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:53 schreef naatje_1 het volgende:
Roglic is viesslecht :')

Maar Nibali kan nog de tijdrit winnen
Zou idd nog kunnen. :Y
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_187222771
quote:
14s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:53 schreef naatje_1 het volgende:
Roglic is viesslecht :')

Maar Nibali kan nog de tijdrit winnen
Roglic viel vorig jaar ook vies tegen in de slottijdrit vd Tour... ik was het vergeten, maar gisteren werd ik er weer op attent gemaakt. 3 weken toch te lang voor hem?
Ik doe het ff rustig aan.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:55:18 #289
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187222780
Nee, dat gaat Landa niet redden.

Arme Mikel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187222785
Alle klassementrenners zijn behoorlijk matig.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:56:01 #291
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_187222787
Landa is wel echt de net niet renner he?
  zondag 2 juni 2019 @ 16:56:11 #292
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187222790
Dat blauw met roze ziet er echt niet uit. Dat kan een stuk beter.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187222794
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:54 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Roglic viel vorig jaar ook vies tegen in de slottijdrit vd Tour... ik was het vergeten, maar gisteren werd ik er weer op attent gemaakt. 3 weken toch te lang voor hem?
Toen was hij de dag voor de tijdrit nog wel heel sterk
pi_187222796
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:55 schreef Dale__Cooper het volgende:
Alle klassementrenners zijn behoorlijk matig.
Iedereen is moe lijkt het. Gisteren konden ze ook al bijna niet van de vluchters wegrijden op de laatste klim.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_187222797
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:53 schreef Felagund het volgende:

[..]

Hoe moet vocsnor zich nu voelen. :+ Verslagen door Haga en Caruso.
Caruso niet he ;)
pi_187222802
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:54 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Roglic viel vorig jaar ook vies tegen in de slottijdrit vd Tour... ik was het vergeten, maar gisteren werd ik er weer op attent gemaakt. 3 weken toch te lang voor hem?
Roglic had vorig jaar een steen in zijn elleboog.
  zondag 2 juni 2019 @ 16:57:07 #297
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187222804
Het moet een aantal jaren geleden zijn dat een Amerikaan nog een etappe in een grote ronde won.
pi_187222808
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:56 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Toen was hij de dag voor de tijdrit nog wel heel sterk
Maar het deed teveel pijn... blijkbaar.
Ik doe het ff rustig aan.
  Moderator zondag 2 juni 2019 @ 16:57:29 #299
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187222809
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:57 schreef Van_Poppel het volgende:
Het moet een aantal jaren geleden zijn dat een Amerikaan nog een etappe in een grote ronde won.
Ben King vergeten. :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 2 juni 2019 @ 16:57:34 #300
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187222810
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:57 schreef Van_Poppel het volgende:
Het moet een aantal jaren geleden zijn dat een Amerikaan nog een etappe in een grote ronde won.
Van Garderen klopte Landa een jaar of twee geleden.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187222811
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2019 16:57 schreef Van_Poppel het volgende:
Het moet een aantal jaren geleden zijn dat een Amerikaan nog een etappe in een grote ronde won.
2012 - Phinney iig in de Giro.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')