abonnement Unibet Coolblue
pi_187240092
Ik denk dat we gewoon een regeldag hebben. Na vannacht bijna elk uur gevoed te willen worden, heeft ze vanochtend een slaapje van 3 uur gedaan en is daarna aan 1 stuk door aan het vragen om voedsel. Na de 5e borstvoedingssessie in 4 uur hebben mijn tepels het echt opgegeven hoor. Het gat links is weer open. Elke keer maar 10 min, 20 min slapen, weer vragen, voeden, minislaapje etc. Net maar even gekolfd en kunstvoeding klaargezet om de ladies even een schoonheidsslaapje te gunnen. Ze is wel gewoon een blije glimlachende baby tussendoor.

Vanaf wanneer zijn jullie begonnen met een babygym? Ik heb haar er vandaag 3 minuten onder gelegd en had het idee dat het zo interessant was dat het ook veel te veel voor haar was.
Disclaimer: Posts van deze user met een korrel zout nemen.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 maandag 3 juni 2019 @ 17:23:49 #252
74056 crew  ToT
pi_187240862
Waarom is borsthaar zo leuk voor baby's? :') Als hij nog ietsjes sterker wordt, zit ik hier straks met een zorgvuldig geëpileerde bast! :'(
Dit gaat nog een heel leuke zomer worden! _O- Note to self: ook op zonnige dagen toch maar een shirt dragen als je met Mini-ToT gaat spelen of hem draagt of zo! :'(
pi_187241113
@Helsinki nee is ook geen realistisch beeld, ik had ook liever bepaalde dingen anders gedaan (bijv frum groot kijken, ze zijn maar zo kort baby :() en snap je schuldgevoel ook. Je hebt iig van die momenten geleerd en daar gaat het om. En fijn dat het beter gaat O+

@ToT ja dat snap ik ook niet _O- niet dat ik borsthaar heb :’) maar mijn vriend z’n baard is bijv ook mega interessant, en de haren op mn hoofd. Nu snap ik wel waarom moeders alleen maar hun haren vast hebben haha. Ben al heel wat haren verloren, niet door hormonen _O-
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 maandag 3 juni 2019 @ 17:39:47 #254
74056 crew  ToT
pi_187241133
quote:
0s.gif Op maandag 3 juni 2019 17:38 schreef Framblij89 het volgende:
@:Helsinki nee is ook geen realistisch beeld, ik had ook liever bepaalde dingen anders gedaan (bijv frum groot kijken, ze zijn maar zo kort baby :() en snap je schuldgevoel ook. Je hebt iig van die momenten geleerd en daar gaat het om. En fijn dat het beter gaat O+

@:ToT ja dat snap ik ook niet _O- niet dat ik borsthaar heb :’) maar mijn vriend z’n baard is bijv ook mega interessant, en de haren op mn hoofd. Nu snap ik wel waarom moeders alleen maar hun haren vast hebben haha. Ben al heel wat haren verloren, niet door hormonen _O-
Haha, ja Mini-ToT grijpt ook vaak de bos kroeshaar van mama vast, en zijn vingertjes blijven daar heeeeel goed in vastzitten! _O-
  maandag 3 juni 2019 @ 18:09:32 #255
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_187241635
quote:
0s.gif Op maandag 3 juni 2019 16:44 schreef Rebubbled het volgende:
Ik denk dat we gewoon een regeldag hebben. Na vannacht bijna elk uur gevoed te willen worden, heeft ze vanochtend een slaapje van 3 uur gedaan en is daarna aan 1 stuk door aan het vragen om voedsel. Na de 5e borstvoedingssessie in 4 uur hebben mijn tepels het echt opgegeven hoor. Het gat links is weer open. Elke keer maar 10 min, 20 min slapen, weer vragen, voeden, minislaapje etc. Net maar even gekolfd en kunstvoeding klaargezet om de ladies even een schoonheidsslaapje te gunnen. Ze is wel gewoon een blije glimlachende baby tussendoor.

Vanaf wanneer zijn jullie begonnen met een babygym? Ik heb haar er vandaag 3 minuten onder gelegd en had het idee dat het zo interessant was dat het ook veel te veel voor haar was.
Hier zijn er net 3 regeldagen achter de rug, ik geef in principe borstvoeding maar we hebben aangevuld met flesjes. Ik ben 's nachts uren met Koert bezig geweest (ook verschonen, wachten tot hij slaapt), zelf 2 uur geslapen, dan weer uren met hem bezig geweest, en toen heb ik hem slapend naar beneden gebracht (vriend was beneden en dan kon ik even douchen) , ik stond nog niet boven aan de trap toen ik hem alweer hoorde. Ik weet dat het erbij hoort maar ik wilde gewoon even douchen en ontbijten ;(
Om het mentaal nog een beetje leuk te houden hebben we het aangevuld met flesjes. Geen idee of dat een goed idee was (iets met dat zulke dagen je productie reguleren) maar hij had echt honger en ik had even rust nodig. Paar uur later heb ik het trouwens weer opgepakt.
Schijnt dat ze rond dag 10 ook een regeldag hebben maar daar heb ik niets van gemerkt.
pi_187241960
Dag 9, week 3, week 6, 3 maanden. Zoiets geloof ik. 9 en 3 was ze stipt, nu een week vooruit. En ja ik weet dat regeldagen zijn om de productie op te krikken, maar daar denken mijn tepels echt anders over. En ik heb nu soms al dat ik pissig word als mijn tepel voor de 5e keer heen en weer wordt gehannest terwijl er al een gat in zit. Dus dat wil ik verder voorkomen. 'Het moet wel leuk en ontspannen blijven', hoor ik mijn lactatiekundige dan zeggen. Ik probeer te pompen zodra ze komt. Maar het is niet alsof ze meer drinkt. Nu ook weer, gillen en dan maar 60 cc drinken en in slaap tukken op me. Klein moppie.
Disclaimer: Posts van deze user met een korrel zout nemen.
pi_187242185
*-*
quote:
0s.gif Op
maandag 3 juni 2019 12:18 schreef Helsinki het volgende:


[..]

Wat lief dat je het vraagt!

Het gaat gelukkig wel stukken beter. Ik denk dat het de verstreken tijd is, maar ook mijn eigen interventies zoals I. elke week naar het KDV brengen, beter eten, meer bewegen, en dat soort kl+eine dingetjes. Ben iedere dag nog met de bevalling bezig, maar niet meer zo dat ik alleen de negatieve dingen naar voren haal. Wat me de laatste weken echter treitert is een schuldgevoel over hoe ik tegen I. heb gedaan en waar ik in tekort ben geschoten in de eerste periode. Ik probeer daar alle goede momenten dan wel tegenover te zetten, want dat zijn er veel meer. (Heb hem nooit pijn gedaan of wat dan ook, maar ik had bepaalde dingen toch zo graag anders willen zien. Maar ja, dat is ook niet helemaal een realistisch beeld denk ik.)

Ik wil alleen nog ontde+
-*kken hoe ik het beste met spanningen (zoals deze week, dan staan er allerlei dingen op de agenda die veel van me vragen) om kan gaan. En zo houd ik mezelf wel bezig :+. Al met al wel positief dus.
Draai je wel weer gewoon nachtdiensten enz? Op een gegeven moment komt er gewoon een soort regelmaat in alle onregelmatigheden he? En voel je asjeblieft niet schuldig hoor! Bijna niemand is meteen een supermoeder en we hebben allemaal moeten wennen aan de baby en alles wat erbij hoort. En met alle ellende die Bikkel heeft ( gehad ) ben ik ook niet altijd even lief en geduldig geweest.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_187245971
@pinquit, hoe was de eerste dag zonder je lief?

Regeldagen zijn ruk, mensen. Ceasar hing ook heeeeeeeele dagen aan de borst, Phi heeft dat veel minder gedaan en 's nachts hebben ze het beide nooit gedaan #zegeningentellen. Sterkte, @Rebubbled, ik herken het wel, dat je gewoon even wil dat je borsten met rust gelaten worden. Bij Phi is voeden nooit pijnloos geworden, en dan zat ik echt op m'n tanden te bijten. Zo balen als ze dan weer na een uurtje kwam.

@Helsinki, goed van je gesprek. Wie weet verrassen ze je nog :) En wees niet te streng voor jezelf, al snap ik het wel. Mijn lontje is héél erg kort de laatste tijd en dan ben ik bepaald niet de warme, liefdevolle moeder die ik graag zou willen zijn. Daar voel ik me ook ontzettend rot over, maar ik geloof nog wel dat de liefde overheerst. Dat telt, denk ik.

@exode, wat fijn dat Juul erdoor is. Ik hoef denk ik niet te zeggen hoe het met Phi gaat op dat gebied _O-
Wij hebben van het weekend de tuin flink aangepakt, drie dagen bikkelen. Phi kroop lekker overal tussendoor, trok zich op aan het zwembad van haar broer, nam eens een hap onkruid en een likje van een mierenlokdoos ( :X ) en werd ontzettend goor door een mix van zand, modder, tuinaarde, grind, snot en water. Maar een lol dat ze had O+ Hoogtepunt was dat ze op de rand van het zwembadje zat, met haar beentjes in het water naar haar broer te spartelen, gierend van de lach. En hij kwam dan naar haar toe en liet zich door haar omduwen, om zichzelf dan vol gas achterover te laten vallen. Ze bleef er zowat in.

Oh, en ze roept haar broer O+ Ik ben 'mama' en papa is 'papa', maar Caesar noemt ze, om onduidelijke redenen, 'Jaja'. Als ze hem hoort bijvoorbeeld, roept ze 'Jaajaaaaaa' en wijst naar waar zijn stem vandaan komt.
Ze zegt ook 'Boem' als ze iets laat vallen, samen met 'Uh-oh' _O- Oh, en sinds deze week een onmiskenbaar 'Nee', bijvoorbeeld als ze niet meer wil eten. Dan draait ze haar hoofd weg, maakt een slaande beweging en zegt 'Nee'. Ze gaat ineens heel veel snappen in een heel rap tempo. Prachtig om te zien.
  maandag 3 juni 2019 @ 21:47:51 #259
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_187246448
Wat leuk, Jentin O+ en in zo'n korte tijd!
pi_187246814
Aah jentin zo leuk om te lezen O+ wat gaat ze hard!!
  maandag 3 juni 2019 @ 23:14:04 #261
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_187248296
Ik dacht dat de regeldagen hier wel weer klaar waren maar nu zijn we toch ook weer zo'n 7 uur in touw :') continu voeden, minislaapje (als er al een slaapje gedaan wordt) en nog steeds een ontevreden baby. Dus toch maar weer een flesje gemaakt. Het vervelende eraan vind ik dat ik nou niet weet of dat een goed idee is of niet.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 maandag 3 juni 2019 @ 23:28:49 #262
74056 crew  ToT
pi_187248595
:') GVD!
Bungelt er een kabel waarmee je je mobieltje oplaadt? Ohhhh, interessant! *GRIJP!*
Geef je hem een losse kabel? Meh, saai hoor.
pi_187249048
Ah Jentin wat lief! Zo leuk dat ze elkaar zo goed vinden. O+ En wat leert ze dat rap. Ineens een heel mensje met attitude. Je maakt me wel een beetje bang met dat de borstvoeding met Phi nooit pijnvrij was. Tot wanneer ben je doorgegaan? Enig idee waardoor het kwam?

Ceviche, Ik denk dat het contraproductief werkt voor de borstvoeding verhogen. Maar dat maakt niet zoveel uit voor ons, aangezien we nog dagelijks bijvoeden. Als ik de baby moet evenaren, moet ik ineens dubbel produceren en dat ga ik nooit meer voor elkaar krijgen denk ik.
Disclaimer: Posts van deze user met een korrel zout nemen.
pi_187250904


Goedemorgen!

Straks weer naar het cb!

Kom even schaamteloos binnenvallen. T was weer mijn nacht werkweek dus niet meegelezen haha
  dinsdag 4 juni 2019 @ 07:55:09 #265
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_187251444
@Rebubbled dat idee heb ik ook. Maar soms hebben ze gewoon een groeispurt en hebben ze extra voeding nodig, dan is het voor mijn gevoel vooral nodig om voeding te geven, maar ik weet niet waar ik nou goed aan doe. Maar na z'n fles gisteravond (geen volle fles) had hij nog steeds honger, dus nog maar een fles gegeven. Die heeft hij maar half opgedronken (in totaal ongeveer 100 ml) maar wel doorgeslapen vannacht (voor het eerst, hij zal wel moe zijn geweest na gisteren). Eindelijk een tevreden baby na 7 uur bijna constant voeden.

@aapieannie wat een leuk stel! Ze groeien echt enorm hard :o
  dinsdag 4 juni 2019 @ 09:39:44 #266
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_187252360
Ja, dat dus. Ik realiseer me dat het echt wel normaal is om af en toe gefrustreerd te zijn of even niet te weten wat je moet. Maar ook hier overheerst de liefde (mooi gezegd) O+. En wat leuk die ontwikkelingen, Jentin! Gaat inderdaad hard.

Slaapdiensten doe ik nog niet, Wolken :). Ik werk nu 3 x drie uur in de week. Komt binnenkort een half uur bij, dus heel rustig aan het opbouwen. Dat was tijdens het solliciatiegesprek wel een dingetje. Er werd gezegd dat advies van de bedrijfsarts niet heilig is en ik vooral naar mezelf moet luisteren. Dat ik m'n grens pas weet als ik er tegenaan loop. Volgens mij is dat al gebeurd en is er niets mis mee om dat op een rustig tempo te ontdekken of er al ruimte is voor meer belasting.

Ik wil wel een baan met meer structuur want sinds ik op vaste dagen + tijden werk lijkt het ook beter te gaan. Het geeft meer rust op deze manier. Aan de andere kant betekent dat wel dat ik tijd met I. ga inleveren. Maar ach, dat is nog niet voor nu.

ToT hier zijn onze telefoons en afstandsbedieningen erg interessant :+. Hij 'duikt' er dan ook echt op af. Op meer dingen wel, die hij dan wil. Dus dat is echt wel opletten :').

Och, I. is weer veel aan het hoesten. Ik reken maar op kortere slaapjes vandaag.
pi_187253600
Aaaah jentin wat superzoet! reageert hij ook op de 'jaja'? En wat een heerlijke tuindag :D
Wow wat een knapperds aap! Hoe ging het bij het CB?

Juul is weer goedgekeurd en heeft 2 prikjes gehad, de 11 maanden shots. Ik ga vandaag wat eerder naar huis zodat ze niet mee naar het zwembad hoeft voor B zijn zwemles. Dat vindt ze al matig en tegen die tijd vanmiddag is er wellicht wat verhoging of zo.

Voor de statistieken: 10120 gram en 76 cm.

We hadden gisteren een gesprekje bij het KDV, ze is daar exact zoals thuis dus dat was erg fijn om te horen. Vrolijk, gezellig, knuffelig, maar ook lui _O- Ze wilt wel alles zien en meemaken en je merkt dat er een hoop frustratie weg is nu ze kan kruipen. Als er iets niet naar haar zin gebeurt, laat ze dat nogal merken. Ze zet dan een behoorlijke keel op....ook herkenbaar.
Ze gaat standaard huilen als de stofzuiger aangaat, ook dat is herkenbaar, dat doet ze thuis al bij de kruimeldief. Dat vindt ze echt vreselijk.
We hadden zelf natuurlijk ook door dat ze het naar haar zin heeft, maar fijn om extra bevestiging te krijgen.

En fototijd....Juul in het zwembadje zondag, zo'n vergietje is natuurlijk heel grappig op je hoofd. Die bleef ze maar op haar hoofd leggen en dat vond ze zelf erg grappig.
En in de schommel bij Dierentuin Amersfoort, schommelen vindt ze zo ontzettend leuk. Ik vind deze foto echt zo grappig, zo'n chill houding en die oogjes O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_187255861
De mannen zijn weer goedgekeurd.
Jeremy 8.8 kg bij 71.6 cm
Vincent 8.5 kg bij 71.6 cm

Tevreden over wat ze doen en hoe ze eten en slapen, het was een fijn bezoekje.

Vanavond even bijlezen hoor!
  dinsdag 4 juni 2019 @ 14:26:04 #269
56471 pinquit
oh my lama!
pi_187255993
Eerste dag in m'n eentje ging helemaal top gisteren! *O*
Geen idee waar ik me zo druk om heb gemaakt, het voelt eerder alsof de rust is wedergekeerd :') lekker aankeutelen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 dinsdag 4 juni 2019 @ 14:26:10 #270
74056 crew  ToT
pi_187255995
Mini-ToT en ik zijn ook weer naar het CB geweest.
8 maand en 3 weken oud.
8,775 kg
72 cm
Netjes op het lijntje, hoewel het stipje van de lengte er net een piepklein beetje onder lijkt te zitten. (Verwaarloosbaar).
Verder meer uitleg gekregen over waarom loopstoeltjes niet goed zijn; baby's hebben nog amper spieren in de onderrug waardoor het daar bij elke stap een schok oploopt.
Verder kan het frustrerend werken als hij straks door het loopstoeltje al wel kan lopen, maar dat hij zichzelf nog niet goed kan omdraaien of opstaan enzo. :)
pi_187256077
Omg, @pinquit, die fotooooo O+ O+ O+
  dinsdag 4 juni 2019 @ 15:44:14 #272
319308 Tink89
To live is to dance
pi_187257085
Pinq, die foto O+
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_187262337
Ah Pinq wat een moppies!

Wat fijn dat alle babies lekker groeien. Donderdag ons eerst CB bezoek. Ben benieuwd.
Disclaimer: Posts van deze user met een korrel zout nemen.
pi_187262354
Wij hebben donderdag weer cb, ben zo benieuwd hoeveel frum weegt enz. Heb wel het gevoel dat ze niet heel veel is aangekomen sinds de laatste keer maar ze is tussendoor ook aardig ziek geweest dus niet heel gek. Wat wegen jullie babies veel trouwens :9

@ToT ach ja zo lang er maar een stijgende lijn in zit is het goed ja toch :) en goede uitleg ook!

@pinquit die foto O+ O+ O+ O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hahaha @exode die vergiet op d’r hoofd _O-
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 dinsdag 4 juni 2019 @ 20:48:41 #275
74056 crew  ToT
pi_187262480
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 juni 2019 20:43 schreef Framblij89 het volgende:
Wij hebben donderdag weer cb, ben zo benieuwd hoeveel frum weegt enz. Heb wel het gevoel dat ze niet heel veel is aangekomen sinds de laatste keer maar ze is tussendoor ook aardig ziek geweest dus niet heel gek. Wat wegen jullie babies veel trouwens :9

@:ToT ach ja zo lang er maar een stijgende lijn in zit is het goed ja toch :) en goede uitleg ook!

@:pinquit die foto O+ O+ O+ O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hahaha @:exode die vergiet op d’r hoofd _O-
Dat koppie elke keer! :D O+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')