abonnement Unibet Coolblue
  Spellchecker woensdag 22 mei 2019 @ 20:08:07 #226
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_187031324
Bakje geluk; eigengemaakte kippensoep met peterselie-omelet.
Stokje brood met kaasjes erbij.
pi_187031979
Zo meteen AH kipsate gele rijst en AH kip tjap tjoy, wegens Sicstusiaanse inspiratie
pi_187032071
Bami met een kaasschnitzel en een gekookte ei met een kop thee.
pi_187041395
Brood met kaas en een kop thee.
pi_187041467
Koffie en stuk ontbijtkoek :9
pi_187044896
Snoepjes, thee, cherrytomaatjes en komkommer.

Vanmiddag 4 crackers met chili brie.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_187044943
En vanavond perline prosciutto (gevulde pasta) met chili-tomatensaus, groenten en parmezaan.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_187044993
Ontbijt was thee en een bapao met chilisaus :@
Lunch cola en toast met ragoût
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_187045648
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 20:33 schreef realAIVD het volgende:
Zo meteen AH kipsate gele rijst en AH kip tjap tjoy, wegens Sicstusiaanse inspiratie
*O* _O_
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_187047177
koffie, banaan, appel

thee, boterhammen kaas/ham

nu een boterham met kroket

vanavond ribeye steak met gebakken krieltjes, tomaatjes, komkommer en geitenkaas
pi_187047248
Een lieve jarige collega kwam net met een schaal bittergarnituur naar mij toe omdat ik er zo van hou.

Heb bijna 25 stukjes op :') :@
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_187047266
quote:
1s.gif Op donderdag 23 mei 2019 14:47 schreef FutureFairytale het volgende:
Een lieve jarige collega kwam net met een schaal bittergarnituur naar mij toe omdat ik er zo van hou.

Heb bijna 25 stukjes op :') :@
:D naja lekker :9 kan er ook niet genoeg van krijgen hoor ;)
pi_187048006
het wordt bietjes met speklap
alweer

ga ik op mijn dooie gemakkie doen

eerst wat van die aardappels met rode schil in schil zonder te schillen, in een klein laagje water met een groentenbouilon blokje koken

dan bietjes in plakjes, gesnipperde sjalot er door heen, wat extra suiker en wat rode wijn azijn en wat aardappel zetmeel
een dik prakje

dan speklappen kruiden , met speklap kruiden, kerrie, van verstegen
en krokant bakken

[ Bericht 88% gewijzigd door christmastsunami op 23-05-2019 15:56:14 ]
pi_187048485
Lekker bietjes, eet ik te weinig :9
pi_187048513
Ja nou krijg ik ook trek in bietjes! Of zoals we dat in Rotterdam zeggen: krootjes!
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_187048638
Pindasoep
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_187048653
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2019 16:29 schreef mascara-klodder het volgende:
Pindasoep
zelf gemaakt met zoutvlees? :9

[ Bericht 10% gewijzigd door Karzai op 23-05-2019 16:52:44 ]
pi_187049081
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2019 16:30 schreef Karzai het volgende:

[..]

zelf gemaakt met zoutvlees?
Nee :’( Van Conimex. Nooit meer dus.
Ook ik ben een beetje geïnspireerd door @Sicstus (oké, oké....stiekem probeer ik al een tijdje k&k-dingen, voordat hij zijn topics begon :P )

Het was alsof ik waterige pindasaus naar binnen zat te werken. Volgende keer zelf maken dus ;)

Had laatst de dahl van Conimex en die rook echt wel goed maar echt die soep was gewoon waterig en amper de smaak van de kruiden/specerijen die je rook :D

Voor straks staan er pannenkoeken naturel en met spek/kaas op het menu :9
Gewoon zelfgemaakt :+
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_187049161
quote:
1s.gif Op donderdag 23 mei 2019 16:53 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Nee :’( Van Conimex. Nooit meer dus.
Ook ik ben een beetje geïnspireerd door @:Sicstus (oké, oké....stiekem probeer ik al een tijdje k&k-dingen, voordat hij zijn topics begon :P )

Het was alsof ik waterige pindasaus naar binnen zat te werken. Volgende keer zelf maken dus ;)

Had laatst de dahl van Conimex en die rook echt wel goed maar echt die soep was gewoon waterig en amper de smaak van de kruiden/specerijen die je rook :D

Voor straks staan er pannenkoeken naturel en met spek/kaas op het menu :9
Gewoon zelfgemaakt :+
Ik vergeeft het je, op zich is het een simpel gerecht om zonder pakjes te maken :P
pi_187050749
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
  donderdag 23 mei 2019 @ 19:04:47 #246
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_187051052
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2019 18:48 schreef Sicstus het volgende:
[ afbeelding ]
Sic, kun je dit toelichten? :Y)
pi_187051106
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2019 18:48 schreef Sicstus het volgende:
[ afbeelding ]
Ooooh, dat ziet er heerlijk uit!! Eet smakelijk :)
Ik zou iedere dag wel een warmgerookt zalmstuk kunnen eten, haha, maar de rest ziet er ook lekker uit!

Hier zilvervliesrijst, allerhande groenten uit de oven met olie/zout/caribbean spice, Brinjal pickle en een klein aziatisch maaltijdcomponentje van AH: kip zoetzuur.
pi_187051262
quote:
1s.gif Op donderdag 23 mei 2019 16:53 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Nee :’( Van Conimex. Nooit meer dus.
Ook ik ben een beetje geïnspireerd door @:Sicstus (oké, oké....stiekem probeer ik al een tijdje k&k-dingen, voordat hij zijn topics begon :P )

Het was alsof ik waterige pindasaus naar binnen zat te werken. Volgende keer zelf maken dus ;)

Had laatst de dahl van Conimex en die rook echt wel goed maar echt die soep was gewoon waterig en amper de smaak van de kruiden/specerijen die je rook :D

Voor straks staan er pannenkoeken naturel en met spek/kaas op het menu :9
Gewoon zelfgemaakt :+
bij de toko hebben ze van die gado gado pinda oplos shit

is ook rotzooi

op de een of ander manier moet pure pindakaas gewoon om te toveren in lekkere lichte pinda saus
meestal is het gewoon veel te zwaar, je krijgt in 1 keer honderd gemalen pinda's binnen ofzo

ik denk dat het misschien op te lossen is in een rijstbloempapje en dan voeg je een beetje pindakaas toe
en dan breng je het wat op smaak en kleur met wat ketjap en wat zout en knoflook

dat moet ik nog steeds proberen
pi_187051346
wacht in zuid afrika doen ze ook dingen met pindasaus

ff een sticky maken, ga ik ff inlezen
pi_187051685
quote:
1s.gif Op donderdag 23 mei 2019 19:04 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Sic, kun je dit toelichten? :Y)
Oja, een stuk warmgerookte zalm van AH, geroerbakte spinazie met een beetje srirachasaus, en gestoomde (en weer afgekoelde, nog over van gisteren) rijst, opgewarmd (geroerbakt) in een klein beetje pindasaus van Faja Lobi.
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')