abonnement Unibet Coolblue
pi_186495946
Dat is volgens mij een autocorrect want ik geloof dat er 'tot' moet staan :P O. heet geen Roy :D
pi_186496008
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2019 14:03 schreef Aure het volgende:
Dat is volgens mij een autocorrect want ik geloof dat er 'tot' moet staan :P O. heet geen Roy :D
Oooo :D Dan heb ik niks gezegd :+
pi_186499202
Die lasagne foto hahaha geweldig!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
@Tink89 gefeliciteerd met je huwelijk :)!
pi_186502006
quote:
1s.gif Op maandag 29 april 2019 17:23 schreef Framblij89 het volgende:
Die lasagne foto hahaha geweldig!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
@:Tink89 gefeliciteerd met je huwelijk :)!
Daar hoef je het consultatiebureau niet voor te bellen hoor, behalve als je het zelf graag wil delen, dat doet Spookje ook al een tijdje. :9 Bij enthousiasme, bij het eten.. Gelukkig wel afgewisseld met andere geluiden, maar as we speak ligt ze naast me op de grond met blokjes te slaan en af te kwijlen inclusief dat geluid. :9
pi_186502074
Weekend weg met (schoon)familie: V

Maar godnondeju. We 'mochten' onze dame op onze eigen kamer hebben. Laten we dat nu al zeker 7-8 maanden niet meer doen + (volgens het boek) een sprongetje + tandjes die doorkomen = HEL. Ons arme ding heeft zelf maar drie uurtjes geslapen de eerste nacht. Maar wij dus ook, of minder. De rest van het huisje ook slechte nachten.

Maar goed, wel (heel heel heel heel heel heel heel) veel afleiding van de familie en afleiding is hier meestal al genoeg. Zeker van andere kindjes, dieren en hele drukke mensen. Kind heeft wel door alle prikkels nog nooit zo weinig geslapen als de afgelopen dagen. Ben heel benieuwd wat dat met deze nacht thuis gaat brengen..
pi_186502261
Voor het idee: één speeltje is niet genoeg!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Speciaal voor @exode (Shoutout naar je eigen foto!)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wie was het ook alweer? @minilot ? Foto's met vader?
Meer foto's samen met mama/papa!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En onze nieuwe houding!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  maandag 29 april 2019 @ 20:36:40 #182
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_186503002
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 april 2019 22:09 schreef Jentin het volgende:

[..]

*O* *O* *O*
And so it begins... *) Goed man!
And so it ended :')

Sindsdien is geen enkele slaap in zn bed meer goed gegaan. Kwartiertjes, hooguit. Na minimaal het dubbele aan tijdsinvestering om hem in slaap te krijgen. Vaker nog dat het gewoon helemaal niet lukte, en de maxi cosi (autorit), draagzak of wandelwagen ingezet moest worden.

Ik probeer echt zoveel mogelijk mee te veren, maar het is zo lastig soms -O- ik ben heel veel alleen thuis met de kinderen (van 7:15 tot 18:15, dagelijks, ik ben zelf al een aantal weken thuis en begin binnenkort aan een nieuwe baan) en ik zou zo graag wat meer tijd aan mijn oudste twee willen besteden dan. Die vechten elkaar ondertussen de tent uit :') en O roept/huilt/schreeuwt de laatste paar dagen letterlijk elke seconde dat ik hem niet op schoot heb of op de grond naast hem zit zodat hij op me kan klimmen. Het lijkt wel enorme verlatingsangst ineens ofzo :? Is dat herkenbaar bij de andere 8,5 maanders? Mijn oudsten hebben nooit verlatingsangst gehad dus geen idee of dat het is en of dat bij de leeftijd past. Ik hoef nog maar aanstalten te maken om even weg te lopen en het volume gaat op 10 :') huilen, maar vooral Zo Boos :o

De halve dag dragen trekt mn rug niet na al die nachten dat ik om hem heen gevouwen lig om hem zich maar geborgen te laten voelen.

Ondertussen willen s&s (terecht) ook van alles van me en het is niet te doen joh :{

Ik mag lijen dat deze fase snel voorbij gaat want ik kan m wel groot kijken nu, ongelooflijk wat een zeurkous :')

Sorry, beetje een liefdagboekverhaal maar toen ik eenmaal begon kwam er geen eind aan :+

NJ zulke lieve foto's weer O+, die laatste pose is herkenbaar! Maar dan met een boze kop erboven omdat hij :'( :( toch :'( :( niet :'( :( zo :'( :( wil :'( :( zitten :'( :(

Jagar, wat apart trouwens van dat cadeau _O- wel een heel leuk snoetje heeft ie!
pi_186503368
Zie het als een eerste stap in de goede richting @Spees_Eend Hoop ik..

Maar bwoh, wat een hel is het dan als het slapen zo niet wil. :{ Heel frustrerend! Ik herken ons Spookje *klopt af* gelukkig niet in je verhaal van de verlatingsangst. Niets zoals jij het vertelt tenminste. We konden wel eerder makkelijker even vlug naar de wc/de kamer uit, maar dat lukt nu eigenlijk niet zo goed. Dan is ze ons kwijt. Maar ze reageert vooral heel leuk als we terugkomen of om de de hoek verdwijnen en verschijnen.

Heb je wel een beetje hulp dan zo? Of hulptroepen die je nog in kan schakelen zodat je meer tijd hebt met S&S?

In elk geval: :* :* :* Houd vol!
  maandag 29 april 2019 @ 21:05:39 #184
319308 Tink89
To live is to dance
pi_186503770
Spees ik heb geen antwoorden of oplossingen voor je, maar wel een dikke knuffel. Kun je hulptroepen inschakelen?

Hier hebben we inmiddels twee looporen, een dikke bult op het tandvlees bovenin en een lange witte streep onderin. Prul was vandaag na het doorbreken van de oren (spontaan, het staat er een beetje gek) ineens weer vrolijk en heeft ook weer goed gegeten en zelfs een dubbele portie broccoli op (2 kleine ijsblokjes). Wat een opluchting.... Slapen net lukte niet heel lekker, ze bleef maar met haar hoofd schudden, maar nu tukt ze toch ai bijna een uur.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  maandag 29 april 2019 @ 21:13:52 #185
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_186503988
Spees, ik herken het wel denk ik. Dacht ook aan verlatingsangst. Krijsen en gillen vooral als je even wegloopt, maar op momenten ook weer niet. Hij lijkt zichzelf niet goed te kunnen vermaken, maar zodra ik hem vast heb is het goed. Ben best gesloopt :'). Hij is vandaag om die reden 6 uurtjes naar het kdv geweest en daar heb ik om mijn beurt dan weer om moeten huilen. Ik mis hem dan zo en voel me toch een beetje schuldig.
pi_186504074
Shit zeg Spees. Jip had een tijdje terug ook zo'n periode. Zou best zo rond de 8 maanden kunnen zijn geweest. Het duurde bij hem maar kort, hopelijk bij O. ook :*
  maandag 29 april 2019 @ 21:27:20 #187
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_186504351
Gaat het goed op het kdv Helsinki? Zo ja, dan zou ik proberen dat los te laten en toch te genieten van je vrije uurtjes, want anders heb je er alsnog niets aan :)

Heb trouwens ook het idee dat O in een fase zit waarin hij niks wil missen ofzo :? Als ik met hem ga wandelen (ik pak daarvoor toch nog maar de bak want dan slaapt ie beter) dan is hij super moe, valt bijna in slaap, en veert dan als een soort exorcist baby rechtop (those abs :7) om met grote ogen om zich heen te kijken. En dat herhaalt zich dan een keer of 20 en dan lukt het hem om zich over te geven (of misschien stort ie dan gewoon wel in :+). Ik vind O maar een grote puzzel hoor :D.

Misschien onderbelicht ik zijn andere kant wel hoor, want er is niemand die zo breed lachend verliefd naar me kijkt als hij :+ en vandaag en gisteren was dat misschien even niet zo maar verder is hij zo blij als zijn broer en zus in de buurt zijn, hij wordt ook echt op handen gedragen door ze O+. En hij zegt 'mama' na als ik het voorzeg (hij weet objectief gezien vast niet wat het betekent, maar hij wordt altijd blij van het woord mama en dan zie ik hem nadenken en proberen en dan zegt ie mmmmmmama O+ bij andere woordjes of klanken doet ie dat niet). En hij kan voortaan klappen, of hij pakt mijn handen of die van broer/zus om die te laten klappen O+

Zo. Nu de dag van vandaag een beetje weggezakt is voelde ik even de behoefte om zijn leukheid te benadrukken en niet alleen op hem te mopperen :+

Hulptroepen trouwens: mijn schoonouders springen regelmatig even bij, van mijn vader hoef ik niet zoveel te verwachten helaas, wat dat betreft ;). Maar daar heb ik me bij neergelegd, althans dat probeer ik maar. En in het dorp hier zijn ook veel mensen die regelmatig vragen of S of S mag komen spelen zodat ik wat meer rust/tijd heb. Dus dat is fijn, alleen die behoefte van s&s om tijd met mij te besteden, en andersom, wordt daarmee niet echt vervuld. Ik probeer nu in het weekend regelmatig een 1 op 1 dag in te plannen, gisteren ben ik de halve dag met oudste zoon op stap geweest, zo gezellig O+.

Tink, dat is veel tegelijk, sneu voor haar. Als je het zo bekijkt eigenlijk nog knap dat het haar gelukt is om wat te eten en om in slaap te vallen!


Thanks aure, ik word al blij van het woord 'periode' :7

Zo, het is maar goed dat ik niet per woord betaal hier :+
pi_186506615
Ai, dat is pittig, Spees! Natuurlijk is O een hele toffe baby, maar dat neemt niet weg dat dit zwaar is. Zeker als je hele dagen thuis zit met alle kinderen (jeej, het is vakantie) zonder lief om even af te wisselen. :*

Jammer van het slechte slapen in het weekend, NJ. Fijn dat de afleiding hielp. Wat een dropje is je spookje!

Fijn dat het beter gaat met Prul. Hopelijk gaat het slapen ook snel soepeler.

Frits had rond de acht maanden ook wat moeite om zonder mij te zijn. Wegbrengen naar het kdv heb ik toen een hele tijd niet gedaan, ook als het wel kon met mijn werk. Als mijn man hem bracht, ging het beter. Bij ons speelde wel mee dat het een nogal emotionele periode was rond het overlijden van mijn schoonvader. En ineens was het anders, want dat doen baby's.

Helsinki, ik vind het sterk dat je tijd voor jezelf pakt. Heb je ook echt even niets gedaan? Luieren is investeren in draagkracht , dat hielp me soms om me wat minder schuldig te voelen als ik Frits naar het kdv bracht terwijl ik gewoon thuis. Ik vond dat gevoel van missen dan wel prettig, daarna kon ik weer wat meer genieten van het knuffelen en mamamatras zijn. ;)

[ Bericht 0% gewijzigd door Cholula op 29-04-2019 23:09:31 ]
pi_186510093
Opstaan in de volle overtuiging dat het woensdag is - vandaar mijn foto's gisteren - en alles verkeerd doen qua planning. :9 Handig!

BFD!
pi_186510594
@Spees_Eend ik herken je verhaal wel degelijk, elke keer als ik de kamer uit loop is het brullen en kreunen en steunen, nou is die van mij pas 7.5 maand dus ik weet niet of dat verlatingsangst nu al kan?
Problemen met slapen (voornamelijk) overdag is hier ook aan de gang, ben vaak uren bezig om frummel in slaap te krijgen en dan slaapt ze maar een half uur.

Ik ben maar wat aan het zingen als ik de kamer uit loop en dan gaat het opzich wel redelijk (iig geen gekrijs), omdat ze me dan hoort. Maar ik snap hoe vermoeiend het is.. laat staan als je er nog 2 heb rondlopen :/

Het erge is nog als mijn vriend thuis is met dr en ik aan het werk ben, slaapt ze wel 2 uur per keer en kost het geen enkele moeite :’)

Iig veel succes en hoop dat deze fase snel voorbij is en het een schone slaper wordt
pi_186511583
quote:
1s.gif Op maandag 29 april 2019 20:36 schreef Spees_Eend het volgende:

[..]
Is dat herkenbaar bij de andere 8,5 maanders?
Zo, zó herkenbaar :') L. is bijna 8 maanden en heeft sinds een week precies hetzelfde. Kan zichzelf maar slecht vermaken, op het moment dat ik uit z'n zicht verdwijn is het krijzen, hij slaapt slecht in, wat een ramp. Ik hoop echt van harte dat het een fase is. Momenteel zit ik liever op m'n werk dan thuis, want op m'n werk kan ik tenminste wel rustig plassen. :')
  dinsdag 30 april 2019 @ 10:09:25 #192
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_186512208
Mijne kan zich wel leuk vermaken, maar! alleen met alles wat eigenlijk geen speelgoed is.
Dus telefoonhoesjes, pollepels, bakjes met dekseltjes, pakje zakdoekjes en het liefst natuurlijk een stekkerdoos ofzo :')

Verlatingsangst hebben we nog niet gehad, maar het is nooit een plakbaby geweest.
Wel heel erg verlegen als mensen tegen hem praten (ook bij opa en oma als hij ze 3 dagen niet heeft gezien :D ).

Zaterdag is mijn baby een jaar :'( O+
Het is zo snel gegaan allemaal.

Hij trekt zich overal aan op, loopt inmiddels langs meubels en stapt over van tafel naar bank of andersom :D gelukkig nog niet los, dan is het over met de rust volgens mij.
pi_186512267
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2019 10:09 schreef SacreCoeur het volgende:
Mijne kan zich wel leuk vermaken, maar! alleen met alles wat eigenlijk geen speelgoed is.
Dus telefoonhoesjes, pollepels, bakjes met dekseltjes, pakje zakdoekjes en het liefst natuurlijk een stekkerdoos ofzo :')

Verlatingsangst hebben we nog niet gehad, maar het is nooit een plakbaby geweest.
Wel heel erg verlegen als mensen tegen hem praten (ook bij opa en oma als hij ze 3 dagen niet heeft gezien :D ).

Zaterdag is mijn baby een jaar :'( O+
Het is zo snel gegaan allemaal.

Hij trekt zich overal aan op, loopt inmiddels langs meubels en stapt over van tafel naar bank of andersom :D gelukkig nog niet los, dan is het over met de rust volgens mij.
Ha, die van mij is zondag een jaar! En probeert los te stappen, maar meer dan 1 stapje lukt hem niet. Hij kan wel goed los staan, en staat dan ook rustig met iets te zwaaien ofzo. Dit jaar is echt ongeloofelijk snel gegaan inderdaad!
  dinsdag 30 april 2019 @ 10:17:42 #194
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_186512369
Ik dacht echt dat de jouwe een paar weken ouder was :D
Gaan jullie het zondag ook vieren?

Staan gaat hier ook maar 2 seconde goed haha.

En ik heb afgelopen week een kleed gekocht voor de hond, die mag nu op de bank :')
Anders wordt ze de hele dag geterroriseerd, arme goedzak.
pi_186517052
BFD jongens! Waar blijven de foto's? ;)

Gister even snel een fotosessie gehouden voor een leuke foto voor zijn verjaardagsuitnodiging (over een maand pas :+ )

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_186517068
Wij vieren het zaterdag :D Het jaar is inderdaad ongelooflijk snel gegaan.
De jongens gaan nog steeds redelijk gelijk op lees ik. L kan een paar stappen los zetten wanneer hij iets in zijn hand heeft, zonder laat hij zich direct op zijn knieën vallen.
pi_186517141
Jip met zijn bijna 11 maanden kan inmiddels wel redelijk stappen zetten achter zijn loopwagen en langs de bank. Overstappen lukt ook nog en héél soms staat ie een paar seconden los als ie iets in zijn handen heeft en daar erg gefocust op is :D
pi_186517680
Wat een leuke fotosessie Aure! O+

Boh, eerste verjaardagen, dat voelt hier allemaal nog ver van mijn bed hoor. Net als lopen. Hoewel Welpje wel verwoede tijgerpogingen doet en af en toe zelfs zijn kont omhoog gooit alsof hij wil gaan kruipen.

BFD: Welpje in stijl voor Koningsdag.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_186522696
Ooooh het is genieten in Zeeland, we zitten in een chalet op een camping waar we 4 jaar geleden met de vouwwagen zijn geweest. Toen met B van net 1,5 jaar. Het is een echte jonge kinderen camping in Oostkapelle. Ideaal dus. B vermaakt zich prima en Juul vindt alles mooi en grappig.

Wat ik wel echt vervelend vind, is het steeds opsplitsen als gezin. Juul slaapt 's ochtends 2 uur en 's middags 1 a 1,5 uur. Vooral die ochtend is lastig, ze valt om 09:30 echt om en B wilt natuurlijk wel wat vermaak. Dus 1 van de 2 gaat met hem naar de speeltuin/zwembad/binnen Knex ruimte. Zo zijn we veel minder met zijn 4en dan we graag wilden. Juul is een slechte wagenslaper dus haar toch meenemen is geen goed idee.
Maar goed normaal vinden we die slaapjes fijn, kunnen we B aandacht geven en/of wat huishouden etc doen.
En die ochtendslaap zal er over een maand of 2 wel af zijn. Juul is vandaag gewoon 10 (!) maanden.

We hebben een grasveldje voor ons chaletje en mevrouw doet er echt alles aan om te kruipen. Ze komt nog geen mm vooruit, maar dat doorzettingsvermogen.

Spees, verlatingsangst is wel herkenbaar hier. Juul heeft het enorm gehad. Ik kende het van B ook niet, die heeft het een klein weekje gehad denk ik. Juul had het sterk, ook enorm eenkennig. Het was ineens voorbij. Ze ging van huilen naar elke vreemde (en iedereen schaarde ze onder vreemd behalve haar 2 mama's en grote broer) naar lachen naar alles wat beweegt. Ineens...

Haha NJ, leuk aan tafel zo he. Heel gezellig ook. Vandaag gingen we uit lunchen en Juul heeft naar iedereen gelachen, behalve naar ons want mevrouw zat continu achteruit.

Ik heb verder niet echt bijgelezen :@ Ik had het helaas te druk met mijn werkmail....echt zo klaar ermee. Vooral reacties van collega's die antwoorden eisen. Die parkeer ik allemaal tot volgende week.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 30 april 2019 @ 22:12:35 #200
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_186527950
Das idd wel een nadeel exode! Dat verwacht ik ook een beetje van onze zomervakantie straks :+ geniet er toch van! Lief snoetje heeft ze hoor O+

Luna, lekker jochie 🖤!

Fijn die herkenbaarheid van de verlatingsangst, minder fijn voor jullie en de baby's :+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')