Nasi uit blik!quote:Op zaterdag 18 mei 2019 16:50 schreef Sicstus het volgende:
Binnenkort in dit toppa:
[ afbeelding ]
stay tuned!
Was 400 gram niet een beetje weinig?quote:Op maandag 20 mei 2019 21:50 schreef Sicstus het volgende:
Oja, de prijzen!
Welnu:
Tjap tjoy 2,99 -> 2,24
Chow mein 2,29 -> 1,72
Dus normaliter betaal je 5,28 voor deze combinatie. wat tameljk aan de prijs is voor wat je krijgt, maar nu als bonusaanbieiding 3,96 en dat is alleszins redelijk.
Heb jij een speciale reden om af te wijken van het verpakkingsadvies van 3 minuten op 700 watt?quote:Op maandag 20 mei 2019 20:46 schreef Sicstus het volgende:
We doen ze samen in het trouwe magnetronnetje, 4 minuten op 720 watt.
Ik heb beide units tegelijk in het magnetronnetje opgewarmd, vandaar!quote:Op dinsdag 21 mei 2019 12:37 schreef golfer het volgende:
[..]
Heb jij een speciale reden om af te wijken van het verpakkingsadvies van 3 minuten op 700 watt?
Thnxquote:Op dinsdag 21 mei 2019 19:45 schreef Smallish het volgende:
Leuk topic, Sicstus! Ik zie vaak dingen staan die ik niet zal kopen, maar eigenlijk best benieuwd naar ben. Leuk om dit hier te lezen!
Je zou ook minder persoonlijke aanvallen kunnen plaatsen en gewoon in je eigen topic blijven posten i.p.v. voor elke brainfart een nieuw topic te openen. En schuimbekken doe ik nooit.quote:Op dinsdag 21 mei 2019 20:22 schreef Sicstus het volgende:
ThnxAltijd goed om een hart onder de riem te krijgen in plaats van een schuimbekkende @:golfer
Ik doe niet aan persoonlijke aanvallen. En waarom moet ik in mijn eigen hok blijven? Kosten nieuwe topics dan geld? Wat jij uit eigen zak moet betalen?quote:Op dinsdag 21 mei 2019 20:28 schreef golfer het volgende:
[..]
Je zou ook minder persoonlijke aanvallen kunnen plaatsen en gewoon in je eigen topic blijven posten i.p.v. voor elke brainfart een nieuw topic te openen. En schuimbekken doe ik nooit.
Is ook makkelijkerquote:Op dinsdag 21 mei 2019 20:51 schreef Tim86 het volgende:
Als een cul lurker zie ik ook liever alles in 1 topic
Ik ook feedback hier moet in de sc blijkbaarquote:Op dinsdag 21 mei 2019 20:53 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Is ook makkelijker
Nu heb ik de helft gemist omdat het kennelijk in een ander topic staat, jammer
Zo leuk altijd, die steekjes van jouquote:Op dinsdag 21 mei 2019 21:11 schreef Soury het volgende:
[..]
Ik ook feedback hier moet in de sc blijkbaar
Het is leuk en ga doorquote:Op dinsdag 21 mei 2019 20:34 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ik doe niet aan persoonlijke aanvallen. En waarom moet ik in mijn eigen hok blijven? Kosten nieuwe topics dan geld? Wat jij uit eigen zak moet betalen?Wat boeit het jou nou of ik een nieuw topic open?
Mijn opmerking was gister al in fb.quote:Op dinsdag 21 mei 2019 21:14 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Zo leuk altijd, die steekjes van jou
-------
Ik zal morgen de topics van Sicstus reeksen mensen.
Nee, slanker. Mijn moeder is morbide obees en ik gewoon obeesquote:Op dinsdag 21 mei 2019 21:12 schreef Boca_Raton het volgende:
Iets zegt me dat Sic zo slank is als zijn moeder.
Onze gevulde culinair recensentquote:Op woensdag 22 mei 2019 12:52 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Nee, slanker. Mijn moeder is morbide obees en ik gewoon obees
Ditquote:Op dinsdag 21 mei 2019 19:45 schreef Smallish het volgende:
Leuk topic, Sicstus! Ik zie vaak dingen staan die ik niet zal kopen, maar eigenlijk best benieuwd naar ben. Leuk om dit hier te lezen!
Thnx voor de tipquote:Op woensdag 22 mei 2019 20:13 schreef Mylene het volgende:
Misschien een tip.
[ afbeelding ]
Bij de Jumbo verkrijgbaar en andere smaken, zie hier: http://lochtman.nl/producten
quote:Op vrijdag 24 mei 2019 11:07 schreef Sicstus het volgende:
Gewoon koud gegeten
Alsof ze zo van de grill komen. Aanrader!
Jaja. Ik bedoel: qua aanwezige grillsmaak. Niet qua temperatuurquote:
Ik heb voor het schap in de Appie gestaan van de week en ik vond het er een partij smerig uitzien die bakjes. Ik durfde het toch niet aan.quote:Op vrijdag 24 mei 2019 10:49 schreef Sicstus het volgende:
Gisteren nog maar eens wat gehaald van die aziatische gerechtjes:
[ afbeelding ]
De atjar kuning en de rendang! Saampjes gezellig 4,5 minuten in het magnetronnetje. De rendang ziet er dan zo uit:
[ afbeelding ]
Hmmmm...en de geur, ook die van de atjar kuning, zalig! Ik heb er wat simpele witte rijst bij gekookt:
[ afbeelding ]
Een lust voor het oog! Maar is het dat ook voor de smaakpapillen? Welnu, de smaken zijn bijzonder aangenaam! De rendang is ook heerlijk zacht, en de pindasmaak van de atjar is gewoon lekker. De saus had wel iets meer gebonden gemogen, hij is iets waterig.
Kortom, dit is weer vakwerk! Alleen de prijs...tja, als we uitgaan van de normale prijzen betaal je voor de atjar 3 euro voor twee ons groente in wat pindasaus. En bij de rendang is het bakje van 150 gram voor hooguit de helft gevuld met vlees. Dus betaal je daar 3 euro voor 70 a 75 gram vlees. Ik vind het aardig aan de prijs voor wat je krijgt.
Kortom, eindoordeel zonder de hoge prijs in beschouwing te nemen: 8
Maar voor de volle mep zou ik het niet snel nogmaals kopen denk ik.
Overigens had ik ook de Pad Thai gekocht eerder de week, maar die heb ik bij wijze van ontbijt gegeten en vergeten foto's te nemen. Maar dit was niet geweldig geslaagd, de zaak had een bepaald bijsmaakje wat mij niet beviel. Niet echt vies, maar niet mijn favoriet. Een 6je voor de Pad Thai.
apartquote:Op vrijdag 24 mei 2019 11:30 schreef Karstman het volgende:
[..]
Ik heb voor het schap in de Appie gestaan van de week en ik vond het er een partij smerig uitzien die bakjes. Ik durfde het toch niet aan.
Ik heb zelf de Hongaarse Goulash variant gegeten en vond het wel lekker, vlees lekker mals en ruim aanwezig.quote:Op donderdag 23 mei 2019 09:04 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Thnx voor de tipMijn oog is er ook al eens op gevallen bij mijn Jumbootje. Ik ga ze op niet al te lange termijn maar eens proberen!
De carbonara variant neem ik weleens mee voor een avonddienst. Heel goed te etenquote:Op vrijdag 24 mei 2019 13:03 schreef Mylene het volgende:
[..]
Ik heb zelf de Hongaarse Goulash variant gegeten en vond het wel lekker, vlees lekker mals en ruim aanwezig.
[ afbeelding ]
De Lidl heeft overigens ook verse Italiaanse pastamaaltijden. Ik neem de spaghetti bolognese af en toe, naar mijn mening wel lekker.
[ afbeelding ]
Het zuurvlees van de jumbo is ook prima te haggelen.quote:Op vrijdag 24 mei 2019 13:03 schreef Mylene het volgende:
[..]
Ik heb zelf de Hongaarse Goulash variant gegeten en vond het wel lekker, vlees lekker mals en ruim aanwezig.
[ afbeelding ]
De Lidl heeft overigens ook verse Italiaanse pastamaaltijden. Ik neem de spaghetti bolognese af en toe, naar mijn mening wel lekker.
[ afbeelding ]
Ok, die ga ik een keer proberen!quote:Op vrijdag 24 mei 2019 11:07 schreef Sicstus het volgende:
Trouwens, als tussendoortje heb ik ook dit genuttigd, uit de Spaanse weken bij het Lidl'tje:
[ afbeelding ]
Gewoon koud gegeten. Zo zien ze eruit:
[ afbeelding ]
En ze zijn heerlijk! Alsof ze zo van de grill komen. Aanrader!
Ja de boerenerwtensoep in zo'n stazak (570ml), die vind ik erg lekker. Lekkerder dan Unoxquote:
Die is lekkerquote:
Ja hequote:Op zaterdag 25 mei 2019 20:10 schreef Boca_Raton het volgende:
Ik heb ook ooit iets van Struik gehad en mij beviel dat ook niet echt.
De frietjes op dat bord daarentegen
@:Sicstus
Dit ziet er prima uit.quote:Op maandag 20 mei 2019 20:46 schreef Sicstus het volgende:
Lieve fans, ik wilde echt iets klaarmaken van de foto van laatst, maar toen verraste het Albert Heijntje mij met de Aziatische week! Nieuw in het assortiment zijn een verscheidenheid aan Chinees-Indische gerechtjes die te combineren vallen tot een complete maaltijd!
Mijn eerste gedachte was om voor deze week een apart topic te openen, maar uit angst voor een woedend schuimbekkende @:golfer als ik het waag een nieuw topic te openen, doe ik het toch maar in dit topic.
Welnu, het concept bestaat uit kleine kant-en-klaar magnetronporties van bekende Aziatische vlees, -koolhydraten en -groentengerechtjes; zie de website voor de complete line-up.
Ik test vandaag als eerst de combinatie Kip Tjap Tjoy en Chow Mein!
Laten we eens zien:
[ afbeelding ]
Twee gerecht van 200 gram stuks, de ene met kip en groente en de andere met voornamelijk koolhydraten.
We doen ze samen in het trouwe magnetronnetje, 4 minuten op 720 watt.
Het resultaat:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En wat een geur. Als de magnetron opengaat waan je jezelf in een Chinees restaurant; het ruikt precies zo, wat een authenticiteit! Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt.
Samen op het bordje:
[ afbeelding ]
Tja, het is geen spannende recensie verder; dit is gewoon prima eten. De kip is mals, de groente is gaar doch knapperig, en de noedels zijn heerlijk van smaak en consistentie. Ik neigde, vooraf, er naar enkele extra sauzen toe te voegen, zoals wat soja of ketjap, of sriracha. Een blinde reflex die ik in dit geval gelukkig kon onderdrukken, want deze gerechten hebben dat absoluut niet nodig!
Kortom: een lekkere en makkelijke combinatie, de Chinees-Indische-restaurantkeuken bij je thuis in de magnetron!
Cijfer: 8
En hoe zit het overigens met de voedingswaarden? Wel, die zijn prima in orde! Ik heb ze samengenomen voor deze twee gerechten samen en het is als volgt:
400 kcal (echt!);
202 gram groente (jawel! uw dagelijkse hoeveelheid)
vezels: 7 gram
eiwitten: 18 gram
zout: 3,2 gram (![]()
) 54% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid.
Waarom nou zoveel zout.
-doe maar niet-quote:Op dinsdag 21 mei 2019 20:28 schreef golfer het volgende:
[..]
Je zou ook minder persoonlijke aanvallen kunnen plaatsen en gewoon in je eigen topic blijven posten i.p.v. voor elke brainfart een nieuw topic te openen. En schuimbekken doe ik nooit.
Die stel ik stiekem steeds uit want zelfs ik zie daar tegenopquote:Op vrijdag 31 mei 2019 04:39 schreef renwan het volgende:
Ik wacht nog steeds vol smart op de bami uit blik
Oh die heb ik wel eens een paar keer gegeten. Vooral de kalfsragout is heel lekker op een pasteitje.quote:Op vrijdag 31 mei 2019 09:34 schreef Spanky78 het volgende:
Goed topic.
Overigens met kant en klaar en zeker blik; alles wat lang gegaard wordt kan in blik prima van kwaliteit zijn. Dus alle stoof , maar ook zaken als ragout , soep. Soms jammer dat blik als goedkope meuk wordt gezien, daardoor doen fabrikanten er ook alleen goedkope meuk in.
Pasta, rijst etc worden allemaal een beetje overgaar, maar als het vies is, is het omdat het niets mag kosten om te maken!
Qua magnetron is alleen hetgeen echt krokant moet worden niet echt mogelijk. Dat is altijd een beetje viezig.
Verzoekje van mijn kant; de ragout uit blik van Unox.
Dit aspect van de beoordeling zou in meer culinaire recensies opgenomen moeten wordenquote:Op vrijdag 31 mei 2019 13:38 schreef Sicstus het volgende:
Vooral tijdens het boeren komt er een soort zuurkoolsensatie vrij in de mond.
Ja, de smaak en geursensaties die bij de diverse vormen van reflux naar boven komen, zijn tragisch onderbelicht in de hedendaagse culinaire journalistiek.quote:Op vrijdag 31 mei 2019 14:05 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Dit aspect van de beoordeling zou in meer culinaire recensies opgenomen moeten worden
Edit. Ben eens na gaan denken en ik eet toch wel regelmatig uit blik/pot. Bietjes, doperwten/wortelen, ragout, soep. Maar over het algemeen geen kant en klare maaltijden.quote:Op donderdag 30 mei 2019 22:02 schreef praadje het volgende:
Ik wil even laten weten dat ik een lurker ben en dit een heel leuk topic vindt. Ondanks dat ik zelf altijd vers kook ben ik nieuwsgierig genoeg om te lezen hoe het allemaal smaakt en eruit ziet.
Precies dit! In het buitenland weten ze vaak wel beter.quote:Op vrijdag 31 mei 2019 09:34 schreef Spanky78 het volgende:
Goed topic.
Overigens met kant en klaar en zeker blik; alles wat lang gegaard wordt kan in blik prima van kwaliteit zijn. Dus alle stoof , maar ook zaken als ragout , soep. Soms jammer dat blik als goedkope meuk wordt gezien, daardoor doen fabrikanten er ook alleen goedkope meuk in.
Hebben ze hier ook te koop bij de Jumbo.quote:Op vrijdag 31 mei 2019 14:41 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Precies dit! In het buitenland weten ze vaak wel beter.
[ afbeelding ]
![]()
Weet ik. Bij AH ook. Het ging me erom dat ze in het buitenland (in dit geval Frankrijk) dus wel weten dat je ook lekker eten in blik kan stoppen.quote:Op vrijdag 31 mei 2019 14:48 schreef Antonov89 het volgende:
[..]
Hebben ze hier ook te koop bij de Jumbo.
Ahaquote:Op vrijdag 31 mei 2019 14:50 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Weet ik. Bij AH ook. Het ging me erom dat ze in het buitenland (in dit geval Frankrijk) dus wel weten dat je ook lekker eten in blik kan stoppen.
Vind ik heel wat voor een NL'e supermarkt om een product uit Korea te verkopen.quote:Op vrijdag 31 mei 2019 13:38 schreef Sicstus het volgende:
Vandaag lunchen we met instant noodles! De keus is gevallen op deze Koreaanse 'Kimchi Ramyun' van het Albert Heijntje:
[ afbeelding ]
Het pakketje bestaat uit een zakje soeppoeder, een zakje gedroogde groenten, en natuurlijk de noodles:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
De instructies vertellen ons om het poeder, de groenten, en de noodles in een pannetje met ca. 500ml kokend water te leggen, en ca. 3 tot 4 minuten te koken. Tot mijn opluchting passen de noodles precies in mijn pannetje!
[ afbeelding ]
Na dik drie minuten vond ik het welletjes en gieten we de noodlesoep over in het kommetje. Ik had nog een gekookt ei in het koelkastje, dus die doen we er maar bij.
[ afbeelding ]
De soep smaakt heel behoorlijk, moet ik zeggen. Hij is pittig, zonder dat het zweet me uitbreekt (ik heb een vrij lage 'pittig eten'-tolerantie). De noodles zijn lekker vlezig maar een fractie aan de gare kant. Als kookadvies zou zeggen: tussen de 2,5 en 3 minuten, en niet 3 a 4 minuten zoals op de verpakking staat.
Of het echt naar kimchi smaakt, dat kan ik helaas niet beoordelen. Ik heb maar 1 keer eerder kimchi gegeten en dat is meer dan 15 jaar geleden. Wel zitten er kleine stukjes kool in de soep, wat naar ik aanneem de kimchi is. Vooral tijdens het boeren komt er een soort zuurkoolsensatie vrij in de mond.
En het eitje is een aanrader, dat maakt het echt af!
Eindoordeel: 7
Idd, ik eet regelmatig de babi pangang van Padifood...die is haast even lekker als die van de Chinees.quote:Op vrijdag 31 mei 2019 09:49 schreef Tim86 het volgende:
Alles van Padifood is goed. Kwam vroeger vaak in hun restaurant Padihoeve in Oss, maar daar zijn ze toen mee gestopt om vol voor de kant- en klaarmaaltijden te gaan.
Dit dus. Ik ben zelf ook gek op bonen, dat kn prima uit blik. Tegenwoordig hebben ze mooie stoomgegaarde bonen en allerlei exotischere types uit een zakje, maar op dezelfde manier gegaard als een blik. Prima te eten allemaal.quote:Op vrijdag 31 mei 2019 14:50 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Weet ik. Bij AH ook. Het ging me erom dat ze in het buitenland (in dit geval Frankrijk) dus wel weten dat je ook lekker eten in blik kan stoppen.
Die heb ik ook weleens gehad, en ik moet bekennen dat ik hem een fractie beter vond dan van de Chinees. Bij de Chinees zitten er soms (misschien afhankelijk van de Chinees) wat te taaie en harde stukken tussen, maar van Padifood was alles even mals.quote:Op vrijdag 31 mei 2019 15:52 schreef Van_Poppel het volgende:
[..]
Idd, ik eet regelmatig de babi pangang van Padifood...die is haast even lekker als die van de Chinees.
Oehhh, lekker een stukje laten smelten op je filet mignonquote:Op vrijdag 31 mei 2019 14:41 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Precies dit! In het buitenland weten ze vaak wel beter.
[ afbeelding ]
![]()
Waar haal je dat spul? Ik heb het hier nog nooit zien liggen, en ik eet toch gauw 2x per week K en K.quote:Op vrijdag 31 mei 2019 15:52 schreef Van_Poppel het volgende:
[..]
Idd, ik eet regelmatig de babi pangang van Padifood...die is haast even lekker als die van de Chinees.
In Spanje heb je van die kleine blikjes vis en schelpdieren waar ze gewoon een tientje voor vragen, en het is het nog waard ook.quote:Op vrijdag 31 mei 2019 14:50 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Weet ik. Bij AH ook. Het ging me erom dat ze in het buitenland (in dit geval Frankrijk) dus wel weten dat je ook lekker eten in blik kan stoppen.
Dat ligt bij de Jumbo in de schappen.quote:Op zondag 2 juni 2019 18:49 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Waar haal je dat spul? Ik heb het hier nog nooit zien liggen, en ik eet toch gauw 2x per week K en K.
[..]
Elke Jumbo? Ik kom er maar een keer per maand of zo voor wat specifieke dingen, juist omdat ik hun smaak voor veel producten en met name K&K niet zo denderend vind. Maar ik was er gisteren en zag het niet liggen. Gewoon bij de andere K&K's?quote:Op zondag 2 juni 2019 18:50 schreef Van_Poppel het volgende:
[..]
Dat ligt bij de Jumbo in de schappen.
Geen idee of het in iedere Jumbo ligt, maar ik vermoed dat het in de grotere Jumbo's verkrijgbaar moet zijn.quote:Op zondag 2 juni 2019 18:54 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Elke Jumbo? Ik kom er maar een keer per maand of zo voor wat specifieke dingen, juist omdat ik hun smaak voor veel producten en met name K&K niet zo denderend vind. Maar ik was er gisteren en zag het niet liggen. Gewoon bij de andere K&K's?
Nee, ze liggen maar bij een beperkt aantal Jumbo's. Bij de kleine Jumbo bij Den Haag HS hebben ze vier maaltijden van Padifood maar niet de losse vleesgerechten zoals die Babi Pangang.quote:Op zondag 2 juni 2019 18:54 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Elke Jumbo? Ik kom er maar een keer per maand of zo voor wat specifieke dingen, juist omdat ik hun smaak voor veel producten en met name K&K niet zo denderend vind. Maar ik was er gisteren en zag het niet liggen. Gewoon bij de andere K&K's?
Niet dus, de grote Jumbo's in Delft hebben het iig niet. Ik vermoed dat het echt van de filiaalhouder afhangt en de keuzes die hij maakt mbt zijn assortiment.quote:Op zondag 2 juni 2019 19:00 schreef Van_Poppel het volgende:
[..]
Geen idee of het in iedere Jumbo ligt, maar ik vermoed dat het in de grotere Jumbo's verkrijgbaar moet zijn.
Ik heb dacht ik een vrij grote Jumbo in de buurt, maar gisteren was ik bij een kleinere. Maar van die grotere kan ik het me ook niet herinneren. Ik wil gewoon af en toe een bakje nasi in de magnetron schuiven. Ik vind nasi snel lekker, hoeft allemaal echt niet zo heel authentiek maar het moet wel gewoon goed klaargemaakt zijn.quote:Op zondag 2 juni 2019 19:00 schreef Van_Poppel het volgende:
[..]
Geen idee of het in iedere Jumbo ligt, maar ik vermoed dat het in de grotere Jumbo's verkrijgbaar moet zijn.
Voor de duidelijkheid, ik bedoel deze dus:
quote:Op vrijdag 31 mei 2019 14:10 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ja, de smaak en geursensaties die bij de diverse vormen van reflux naar boven komen, zijn tragisch onderbelicht in de hedendaagse culinaire journalistiek.
Zie het steeds vaker bij bars en restaurants, blikje vis van bijvoorbeeld La Belle-Iloise met een vers broodje erbij op de borrelkaart.quote:Op zondag 2 juni 2019 18:49 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
In Spanje heb je van die kleine blikjes vis en schelpdieren waar ze gewoon een tientje voor vragen, en het is het nog waard ook.
Hoe het heet weet ik niet maar die ouders waren weg en die kinderen waren met hun omaquote:
Oh, hier ben ik ook wel benieuwd naar!quote:Op zondag 2 juni 2019 23:04 schreef Stien_Struis het volgende:
De nasi en bami uit blik ook weer verkrijgbaar bij de Aldi. Op = op.
[ afbeelding ]
Ben benieuwd naar de recensies.quote:Op zondag 2 juni 2019 23:04 schreef Stien_Struis het volgende:
De nasi en bami uit blik ook weer verkrijgbaar bij de Aldi. Op = op.
[ afbeelding ]
Heldquote:Op maandag 3 juni 2019 19:21 schreef Sicstus het volgende:
Jawel! Daar zijn ze.
[ afbeelding ]
Ik zal ergens deze week deze blikken testen. Eerst de bami van de Aldi, en daarna de Kung-fu nasi tegen de Aldi nasi in de ultieme bliknasi showdown!![]()
Stay tuned!
dit eet ik ook vaakquote:Op maandag 3 juni 2019 19:47 schreef Molo het volgende:
Aanrader om uit te proberen: ravioli uit blik
[ afbeelding ]
Te koop bij de AH o.a.
Niet bepaald al dente
Hahahahaquote:Op maandag 3 juni 2019 20:03 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Jaomdat het makkelijk en lekker is. Minimaal 1x per maand
Vind dat echt
Het schijnt dat nasi a la ggmm uit de Aldi blikken komtquote:Op maandag 3 juni 2019 19:21 schreef Sicstus het volgende:
Jawel! Daar zijn ze.
[ afbeelding ]
Ik zal ergens deze week deze blikken testen. Eerst de bami van de Aldi, en daarna de Kung-fu nasi tegen de Aldi nasi in de ultieme bliknasi showdown!![]()
Stay tuned!
Lucht uit de pot te heftig?quote:Op maandag 3 juni 2019 20:06 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Ik eet niet vaak blikvoer, maar dit kan ik goed hebben. Mijn omgeving overigens niet
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |