Nasi uit blik!quote:Op zaterdag 18 mei 2019 16:50 schreef Sicstus het volgende:
Binnenkort in dit toppa:
[ afbeelding ]
stay tuned!
Was 400 gram niet een beetje weinig?quote:Op maandag 20 mei 2019 21:50 schreef Sicstus het volgende:
Oja, de prijzen!
Welnu:
Tjap tjoy 2,99 -> 2,24
Chow mein 2,29 -> 1,72
Dus normaliter betaal je 5,28 voor deze combinatie. wat tameljk aan de prijs is voor wat je krijgt, maar nu als bonusaanbieiding 3,96 en dat is alleszins redelijk.
Nee hoor, ik was wel verzadigdquote:
Heb jij een speciale reden om af te wijken van het verpakkingsadvies van 3 minuten op 700 watt?quote:Op maandag 20 mei 2019 20:46 schreef Sicstus het volgende:
We doen ze samen in het trouwe magnetronnetje, 4 minuten op 720 watt.
Ik heb beide units tegelijk in het magnetronnetje opgewarmd, vandaar!quote:Op dinsdag 21 mei 2019 12:37 schreef golfer het volgende:
[..]
Heb jij een speciale reden om af te wijken van het verpakkingsadvies van 3 minuten op 700 watt?
Thnx Altijd goed om een hart onder de riem te krijgen in plaats van een schuimbekkende @golferquote:Op dinsdag 21 mei 2019 19:45 schreef Smallish het volgende:
Leuk topic, Sicstus! Ik zie vaak dingen staan die ik niet zal kopen, maar eigenlijk best benieuwd naar ben. Leuk om dit hier te lezen!
Je zou ook minder persoonlijke aanvallen kunnen plaatsen en gewoon in je eigen topic blijven posten i.p.v. voor elke brainfart een nieuw topic te openen. En schuimbekken doe ik nooit.quote:Op dinsdag 21 mei 2019 20:22 schreef Sicstus het volgende:
Thnx Altijd goed om een hart onder de riem te krijgen in plaats van een schuimbekkende @:golfer
Ik doe niet aan persoonlijke aanvallen. En waarom moet ik in mijn eigen hok blijven? Kosten nieuwe topics dan geld? Wat jij uit eigen zak moet betalen? Wat boeit het jou nou of ik een nieuw topic open?quote:Op dinsdag 21 mei 2019 20:28 schreef golfer het volgende:
[..]
Je zou ook minder persoonlijke aanvallen kunnen plaatsen en gewoon in je eigen topic blijven posten i.p.v. voor elke brainfart een nieuw topic te openen. En schuimbekken doe ik nooit.
Is ook makkelijkerquote:Op dinsdag 21 mei 2019 20:51 schreef Tim86 het volgende:
Als een cul lurker zie ik ook liever alles in 1 topic
Ik ook feedback hier moet in de sc blijkbaarquote:Op dinsdag 21 mei 2019 20:53 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Is ook makkelijker
Nu heb ik de helft gemist omdat het kennelijk in een ander topic staat, jammer
Zo leuk altijd, die steekjes van jouquote:Op dinsdag 21 mei 2019 21:11 schreef Soury het volgende:
[..]
Ik ook feedback hier moet in de sc blijkbaar
Het is leuk en ga doorquote:Op dinsdag 21 mei 2019 20:34 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ik doe niet aan persoonlijke aanvallen. En waarom moet ik in mijn eigen hok blijven? Kosten nieuwe topics dan geld? Wat jij uit eigen zak moet betalen? Wat boeit het jou nou of ik een nieuw topic open?
Mijn opmerking was gister al in fb.quote:Op dinsdag 21 mei 2019 21:14 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Zo leuk altijd, die steekjes van jou
-------
Ik zal morgen de topics van Sicstus reeksen mensen.
Ja, die is gewoon gelezen hoor.quote:
Nee, slanker. Mijn moeder is morbide obees en ik gewoon obeesquote:Op dinsdag 21 mei 2019 21:12 schreef Boca_Raton het volgende:
Iets zegt me dat Sic zo slank is als zijn moeder.
Onze gevulde culinair recensentquote:Op woensdag 22 mei 2019 12:52 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Nee, slanker. Mijn moeder is morbide obees en ik gewoon obees
Ditquote:Op dinsdag 21 mei 2019 19:45 schreef Smallish het volgende:
Leuk topic, Sicstus! Ik zie vaak dingen staan die ik niet zal kopen, maar eigenlijk best benieuwd naar ben. Leuk om dit hier te lezen!
Thnx voor de tip Mijn oog is er ook al eens op gevallen bij mijn Jumbootje. Ik ga ze op niet al te lange termijn maar eens proberen!quote:Op woensdag 22 mei 2019 20:13 schreef Mylene het volgende:
Misschien een tip.
[ afbeelding ]
Bij de Jumbo verkrijgbaar en andere smaken, zie hier: http://lochtman.nl/producten
quote:Op vrijdag 24 mei 2019 11:07 schreef Sicstus het volgende:
Gewoon koud gegeten
Alsof ze zo van de grill komen. Aanrader!
Jaja. Ik bedoel: qua aanwezige grillsmaak. Niet qua temperatuurquote:
Ik heb voor het schap in de Appie gestaan van de week en ik vond het er een partij smerig uitzien die bakjes. Ik durfde het toch niet aan.quote:Op vrijdag 24 mei 2019 10:49 schreef Sicstus het volgende:
Gisteren nog maar eens wat gehaald van die aziatische gerechtjes:
[ afbeelding ]
De atjar kuning en de rendang! Saampjes gezellig 4,5 minuten in het magnetronnetje. De rendang ziet er dan zo uit:
[ afbeelding ]
Hmmmm...en de geur, ook die van de atjar kuning, zalig! Ik heb er wat simpele witte rijst bij gekookt:
[ afbeelding ]
Een lust voor het oog! Maar is het dat ook voor de smaakpapillen? Welnu, de smaken zijn bijzonder aangenaam! De rendang is ook heerlijk zacht, en de pindasmaak van de atjar is gewoon lekker. De saus had wel iets meer gebonden gemogen, hij is iets waterig.
Kortom, dit is weer vakwerk! Alleen de prijs...tja, als we uitgaan van de normale prijzen betaal je voor de atjar 3 euro voor twee ons groente in wat pindasaus. En bij de rendang is het bakje van 150 gram voor hooguit de helft gevuld met vlees. Dus betaal je daar 3 euro voor 70 a 75 gram vlees. Ik vind het aardig aan de prijs voor wat je krijgt.
Kortom, eindoordeel zonder de hoge prijs in beschouwing te nemen: 8
Maar voor de volle mep zou ik het niet snel nogmaals kopen denk ik.
Overigens had ik ook de Pad Thai gekocht eerder de week, maar die heb ik bij wijze van ontbijt gegeten en vergeten foto's te nemen. Maar dit was niet geweldig geslaagd, de zaak had een bepaald bijsmaakje wat mij niet beviel. Niet echt vies, maar niet mijn favoriet. Een 6je voor de Pad Thai.
apartquote:Op vrijdag 24 mei 2019 11:30 schreef Karstman het volgende:
[..]
Ik heb voor het schap in de Appie gestaan van de week en ik vond het er een partij smerig uitzien die bakjes. Ik durfde het toch niet aan.
Ik heb zelf de Hongaarse Goulash variant gegeten en vond het wel lekker, vlees lekker mals en ruim aanwezig.quote:Op donderdag 23 mei 2019 09:04 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Thnx voor de tip Mijn oog is er ook al eens op gevallen bij mijn Jumbootje. Ik ga ze op niet al te lange termijn maar eens proberen!
De carbonara variant neem ik weleens mee voor een avonddienst. Heel goed te etenquote:Op vrijdag 24 mei 2019 13:03 schreef Mylene het volgende:
[..]
Ik heb zelf de Hongaarse Goulash variant gegeten en vond het wel lekker, vlees lekker mals en ruim aanwezig.
[ afbeelding ]
De Lidl heeft overigens ook verse Italiaanse pastamaaltijden. Ik neem de spaghetti bolognese af en toe, naar mijn mening wel lekker.
[ afbeelding ]
Het zuurvlees van de jumbo is ook prima te haggelen.quote:Op vrijdag 24 mei 2019 13:03 schreef Mylene het volgende:
[..]
Ik heb zelf de Hongaarse Goulash variant gegeten en vond het wel lekker, vlees lekker mals en ruim aanwezig.
[ afbeelding ]
De Lidl heeft overigens ook verse Italiaanse pastamaaltijden. Ik neem de spaghetti bolognese af en toe, naar mijn mening wel lekker.
[ afbeelding ]
Ok, die ga ik een keer proberen!quote:Op vrijdag 24 mei 2019 11:07 schreef Sicstus het volgende:
Trouwens, als tussendoortje heb ik ook dit genuttigd, uit de Spaanse weken bij het Lidl'tje:
[ afbeelding ]
Gewoon koud gegeten. Zo zien ze eruit:
[ afbeelding ]
En ze zijn heerlijk! Alsof ze zo van de grill komen. Aanrader!
Al eerder iets van Struik gehad?quote:
Ja de boerenerwtensoep in zo'n stazak (570ml), die vind ik erg lekker. Lekkerder dan Unoxquote:
Die is lekker Ik eet het al decennia lang.quote:
Ja hequote:Op zaterdag 25 mei 2019 20:10 schreef Boca_Raton het volgende:
Ik heb ook ooit iets van Struik gehad en mij beviel dat ook niet echt.
De frietjes op dat bord daarentegen
@:Sicstus
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |