abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zondag 17 maart 2019 @ 09:53:07 #1
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185665666
registreer om deze reclame te verbergen
Star Trek was oorspronkelijk een door Gene Roddenberry bedachte Amerikaanse sciencefiction-televisieserie die tussen 1966 tot 1969 werd uitgezonden. Uiteindelijk groeide het Star Trek-universum uit tot een succesvolle media-franchise met vijf televisieseries, een animatieserie, tien speelfilms, tientallen computerspellen en honderden boeken, stripboeken, technische handleidingen en encyclopedieën. Verder bestaat er sinds 1998 in Las Vegas een Star Trek-attractiepark, genaamd Star Trek: The Experience en worden er over de hele wereld regelmatig Star Trek-conventions georganiseerd: grote bijeenkomsten voor fans (de 'trekkies'), waar vaak acteurs uit de series te gast zijn. In de Verenigde Staten is er minstens elk weekend een ST convention.

Roddenberry bedacht een utopische toekomstwereld, waarin een verenigde Aarde de meeste moderne wereldproblemen heeft opgelost: vervuiling, honger, armoede en conflicten tussen mensen onderling behoren grotendeels tot het verleden. Door uitvindingen als synthetische replicators en sneller dan licht-technologie heeft de mensheid, met hulp van buitenaardse volken, in het Melkwegstelsel koloniën gesticht. De mensheid heeft samen met enkele buitenaardse volken een overkoepelende organisatie van werelden opgericht: de Verenigde Federatie van Planeten. De verhalen in de diverse Star Trek-media volgen vooral de officieren en burgers in dienst van Starfleet, de militaire onderzoeksinstelling van de Federatie die met haar ruimtevloot vooral diplomatieke en onderzoeksmissies uitvoert en tevens de krijgsmacht vormt.

De avonturen van de verschillende televisieseries en films spelen zich hoofdzakelijk af in de 23e en 24e eeuw, enkele tijdreizen uitgezonderd. Men is bekend met een aanzienlijk deel van de Melkweg, die is verdeeld in vier kwadranten. In het Alfa-kwadrant bevinden zich grote delen van de Federatie en het Cardassiaanse Rijk, in het Beta-kwadrant bevinden zich onder andere het Klingonrijk en het Romulaanse Rijk, het Gamma-kwadrant, dat via het Bajoraanse wormgat met het Alfa-kwadrant is verbonden, wordt geregeerd door de Dominion en het Delta-kwadrant, waarin de Voyager jarenlang rondzwierf, herbergt onder andere de Kazon, Ocampa en Hirogen. Ook de Borg komen uit het Delta-kwadrant.

Star Trek werd voor het eerst uitgezonden in 1966. Sindsdien zijn er zes series gemaakt door Gene Roddenberry en zijn opvolgers. Sommige daarvan waren een groot succes, andere wat minder.

The Original Series (TOS) - Dit is de door Gene Roddenberry geschreven serie, met de naam Star Trek. Het is het verhaal van het ruimteschip USS Enterprise NCC-1701 (kortweg: Enterprise), dat driehonderd jaar in de toekomst, vanaf het jaar 2265, op een vijfjarige missie is om het heelal te verkennen. De serie sprak oorspronkelijk maar een kleine groep kijkers aan en stond naar verluidt jaarlijks op de nominatie om geschrapt te worden. Toen bleek dat deze kleine groep kijkers behoorde tot een erg selecte doelgroep (hoger opgeleiden), werd de serie interessant voor adverteerders.

The Animated Series (TAS) - Na het stoppen van de oorspronkelijke serie bleek die in de herhaling steeds populairder te worden. Dit was in 1973 een van de redenen voor het maken van een tekenfilmserie, waarbij de stemmen van de vaste personages gedaan werden door de acteurs die ze in de oorspronkelijke serie ook gespeeld hadden. De serie ging verder waar het verhaal van de oorspronkelijke serie ophield. Dat wil zeggen dat de laatste twee jaar van de missie ingevuld werden.

The Next Generation (TNG) - Deze nieuwe serie speelde zich honderd jaar later af, in het jaar 2364, rond een nieuwe Enterprise met een nieuwe bemanning. Hoewel het eerste seizoen van The Next Generation kritiek kreeg, onder andere omdat de afleveringen te zoet zouden zijn, was dit eerste seizoen goed genoeg om de serie te prolongeren. Met nieuw materiaal, en met beduidend meer middelen dan de oorspronkelijke serie uit de jaren '60, werd The Next Generation uiteindelijk een enorm succes. Er werden in de periode 1987-1994 in 7 seizoenen 177 afleveringen van uitgezonden. In 1991 overleed Gene Roddenberry.

Deep Space Nine (DS9) - Zoals de oorspronkelijke serie een missieduur van vijf jaar had, zo was het ook duidelijk dat de succesvolle serie The Next Generation niet altijd maar door kon blijven draaien. Daarom werd een volgende serie opgezet, met een ander thema. In plaats van een ruimteschip dat bij planeten langsging werd het centrale thema een ruimtestation ver in de ruimte, op een plaats waar veel ruimteschepen langskwamen.

Voyager (VOY) - Dit schip raakt op haar eerste missie door toedoen van het wezen Caretaker (verzorger) verzeild in het Delta-kwadrant, 70.000 lichtjaar van de Aarde. Voyager kent een sterke rode draad, namelijk de lange thuisreis van het ruimteschip Voyager, en de zoektocht naar mogelijkheden deze reis te verkorten.

Enterprise (ENT) - Deze serie gaat over een eerdere Enterprise, van 2151. Deze tijd, meer dan honderd jaar gesitueerd voor de oorspronkelijke serie, is de tijd waarin de mensheid begint aan het onderzoeken van de ruimte met ruimteschepen die sneller dan het licht kunnen vliegen, nu zij schepen ontwikkeld heeft die 'Warp 5' halen. Het is het begin van Starfleet, en in deze tijd worden de technieken en protocollen ontwikkeld die in de latere series algemeen bekend zijn. In het eerste jaar was dat ook meteen de zwakke plek van de serie, omdat de karakters nog veel moesten leren, maar de kijkers veel minder. In de volgende seizoenen heeft de serie echter duidelijk meer vaart gekregen. De serie is begonnen in 2001, en heeft in totaal vier seizoenen en 98 afleveringen gedraaid.

Discovery (DIS)
De nieuwste serie gestart in 2017, het eerste seizoen speelt zich af tussen ENT en TOS. We volgen Michael Burnham die op het schip discovery terecht komt. En daar onder andere geconfronteerd wordt met de klingons die een oorlog starten tegen de federation.

Overzichtje in uitzendvolgorde:
TOS, James Kirk (William Shatner)
TAS, James Kirk (William Shatner)
TNG, Jean Luc Picard (Patrick Stewart)
DS9, Benjamin Sisko (Avery Brooks)
VOY, Kathryn Janeway (Kate Mulgrew)
ENT, Jonathan Archer (Scott Bakula)
DIS, Michael Burnham (Sonequa Martin-Green)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
***Deze openingspost is hier te vinden!***
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_185668590
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 18:33 schreef thedeedster het volgende:

[..]

Er was tot de een na laatste aflevering geen enkele fatsoenlijke introductie, laat staan enige verdieping van dit karakter.

Gewoon iets wat in de etalage stond voor vele weken en dan plotseling tevoorschijn wordt gehaald.

Als ik het goed heb, wisten we pas bij deze aflevering dat ze vroeger mens was.
Het is jammer dat ze haar karakter eerst uitdiepen en haar dan gelijk laten sterven.
pi_185668667
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2019 12:47 schreef polderturk het volgende:

[..]

Het is jammer dat ze haar karakter eerst uitdiepen en haar dan gelijk laten sterven.
Ik zou haar toch naar binnen beamen, die harde schijf wordt anders ooit door iemand uitgelezen...
Verder een toffe aflevering.
pi_185668876
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2019 12:51 schreef aesop het volgende:

[..]

Ik zou haar toch naar binnen beamen, die harde schijf wordt anders ooit door iemand uitgelezen...
Verder een toffe aflevering.
Inderdaad.
Waarom hebben ze haar niet naar binnen gebeamed en haar geheugen gewist?
pi_185668921
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2019 13:02 schreef polderturk het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vast subspace interference :7
pi_185668939
Misschien wat meer spoilers gebruiken, voor mensen die hier wel lezen maar het nog niet gezien hebben?
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  zondag 17 maart 2019 @ 13:34:16 #7
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_185669536
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2019 13:04 schreef miss_sly het volgende:
Misschien wat meer spoilers gebruiken, voor mensen die hier wel lezen maar het nog niet gezien hebben?
Ik blijf altijd weg van deze draad als er net een aflevering is geweest en ik het nog niet gezien heb. Misschien moeten we het gewoon spoiler topic noemen de volgende keer.

Het gaat hier toch altijd heel specifiek over de laatste aflevering en nog nauwelijks over de oudere series of de films.

Ik weet niet hoe anderen hier tegenaan kijken.
herr doctor
  zondag 17 maart 2019 @ 14:09:27 #8
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_185670460
Niet kijken als je nog niet gekeken hebt lijkt me het devies.
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  zondag 17 maart 2019 @ 14:12:53 #9
401520 SebbeSwensje
Sebbe+Swensje=SebbeSwensje
pi_185670561
quote:
1s.gif Op zondag 17 maart 2019 14:09 schreef motorbloempje het volgende:
Niet kijken als je nog niet gekeken hebt lijkt me het devies.
Alleen kijken als je al gekeken hebt?
Dit snap ik ook niet.
  zondag 17 maart 2019 @ 14:30:46 #10
405781 jajablahblah
bedoelt het goed
pi_185670978
Ik lees hier ook niet voordat ik de aflevering gezien heb.
Der Zauber halt nur eine Nacht lang. Wir tanzen in den Sonnenaufgang, und wir fliegen auf den Mond.
Heute scheint ein Vollmond. Für dich und mich, sicherlich für dich und mich
  zondag 17 maart 2019 @ 14:36:09 #11
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_185671071
quote:
1s.gif Op zondag 17 maart 2019 14:12 schreef SebbeSwensje het volgende:

[..]

Alleen kijken als je al gekeken hebt?
Ja.

In het topic.
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_185671303
Precies, ik lees ook pas nadat ik de aflevering heb gezien. In feite is alles wat we hier bespreken een spoiler.
  zondag 17 maart 2019 @ 14:49:25 #13
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185671315
Ik moet het hele seizoen nog kijken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_185671412
[quote]1s.gif Op zondag 17 maart 2019 14:49 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik moet het hele seizoen nog kijken.
[/quote]

Wat doe je hier 🙈
pi_185673750
Daedalus is ook een Enterprise aflevering over een test met longrange transports en over het verliezen van iemand in transport.

En er waren Daedalus class starships maar dat was goed 50 jaar voor DISC.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  Moderator zondag 17 maart 2019 @ 18:48:58 #16
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_185676371
quote:
2s.gif Op zondag 17 maart 2019 16:34 schreef Karstman het volgende:
Daedalus is ook een Enterprise aflevering over een test met longrange transports en over het verliezen van iemand in transport.

En er waren Daedalus class starships maar dat was goed 50 jaar voor DISC.
:o
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
pi_185676921
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2019 13:02 schreef polderturk het volgende:

[..]

Inderdaad.
Waarom hebben ze haar niet naar binnen gebeamed en haar geheugen gewist?
dat vroeg ik mij dus ook af...
pi_185676946
quote:
1s.gif Op zondag 17 maart 2019 14:49 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik moet het hele seizoen nog kijken.
ik zou zeggen bak popcorn en kijken die handel

Ik moet zeggen ene aflevering vind ik beter dan de andere, sommigen erg voor de hand liggend maar je blijft toch kijken.

Ik ben wel blij dat er nog steeds nieuwe series en films uit komen.
pi_185677309
quote:
1s.gif Op zondag 17 maart 2019 14:49 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik moet het hele seizoen nog kijken.
Ben jij een bingewatcher?
pi_185680910
quote:
1s.gif Op zondag 17 maart 2019 19:18 schreef Goitske het volgende:

[..]

dat vroeg ik mij dus ook af...
Tja, normaal gooien ze er nog wel een straling of een storing tegenaan om die optie uit te sluiten, dat zal wel eens sterven op de montagetafel. :P
The objective is keep Arsenal English, albeit with a lot of foreign players.
  maandag 18 maart 2019 @ 02:27:20 #23
431030 BlackEyedAngel
Just a nice guy
pi_185682729
Kan iemand even mijn geheugen verfrissen of Spock zei dat de RA human, of humanoid was? Toch wel een onderscheid, en ik weet het niet meer precies :X
Ik hoop niet dat het Burnham blijkt te zijn, het moment dat ze zeiden dat ze erg belangrijk zou zijn.. ugh :r wmb mag ze zsm oprotten en Pike lekker de hoofdrol overnemen, kan haar niet uitstaan, zelfs niet wanneer ik het wel met d'r eens ben of ze een keer niet loopt te miepen :{

Wel was ik blij dat er eindelijk wat character-diepgang was en een tragisch verleden, on d'r diezelfde aflevering dood te maken :{
Wel had ik het gevoel meer te.. euh.. voelen toen het gebeurde, en had ik achteraf direct de gedachte naar Star Trek Nemesis, en hoe slecht de nasleep en het emotionele aspect aangepakt was over zo'n belangrijk character als Data.. Heeeel sterk het idee dat Jonathan Frakes ( _O_ ) het soort van 'goed' wilde doen deze ronde, maar dat kan aan mij liggen :P
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness, that is life.
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 18 maart 2019 @ 08:43:39 #24
334 TARAraboemdijee
Vader!
pi_185683599
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2019 13:04 schreef miss_sly het volgende:
Misschien wat meer spoilers gebruiken, voor mensen die hier wel lezen maar het nog niet gezien hebben?
Dat is een beetje eigen verantwoordelijkheid. Zo kun je het bespreken van de hele aflevering wel in spoiler-tags blijven zetten. Ik weet gewoon dat ik vanaf vrijdag, tot het moment dat ik de aflevering heb gezien, niet in dit topic moet komen.
In this world of evil and darkness I'm looking for the one girl that has the power to bring light into my heart. A light so pure that my evil thoughts about this world and the people living on it will vanish and I'll finally experience true love.
pi_185683971
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2019 08:43 schreef TARAraboemdijee het volgende:

[..]

Dat is een beetje eigen verantwoordelijkheid. Zo kun je het bespreken van de hele aflevering wel in spoiler-tags blijven zetten. Ik weet gewoon dat ik vanaf vrijdag, tot het moment dat ik de aflevering heb gezien, niet in dit topic moet komen.
Ik doe dat zelf ook zo, en als dat de consensus is, dan maakt het mij niet uit verder :)
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_185684038
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2019 08:43 schreef TARAraboemdijee het volgende:

[..]

Dat is een beetje eigen verantwoordelijkheid. Zo kun je het bespreken van de hele aflevering wel in spoiler-tags blijven zetten. Ik weet gewoon dat ik vanaf vrijdag, tot het moment dat ik de aflevering heb gezien, niet in dit topic moet komen.
Dit!
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_185684137
Ik vond het wel een sterke ep weer. Knap dat ze in één aflevering toch genoeg sympathie konden opwekken voor een achtergrondpersonage zodat het overlijden wat impact heeft.
We privileged few, who won the lottery of birth against all odds, how dare we whine at our inevitable return to that prior state from which the vast majority have never stirred?
pi_185684723
quote:
3s.gif Op maandag 18 maart 2019 09:34 schreef DragonFodder het volgende:
Ik vond het wel een sterke ep weer. Knap dat ze in één aflevering toch genoeg sympathie konden opwekken voor een achtergrondpersonage zodat het overlijden wat impact heeft.
Vond ik nogal meevallen hoor. Een verliefde strandscene en ze heeft een vlog, misschien ben ik niet van de youtube generatie maar ik heb er geen extra symphatie voor gekregen.

Ook storend, die beveiligings juf die om het hoekje zit te gluren wat Airiam aan het doen is en niet ingrijpt. Nog storender, beveligingsjuf stort dood neer, niemand bekommert zich erop, verschijnt op een statusscherm als rood (wat kennelijk dood betekent) en staat dan later wel doodleuk bij de airlock knop. Maar ja ze moest wel omdat Toos Besluiteloos weer eens niet wist wat te doen en zat te wachten tot het script weer een konijn uit een hoed zou toveren om haar te redden.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_185685008
quote:
2s.gif Op maandag 18 maart 2019 10:18 schreef Karstman het volgende:

[..]

Vond ik nogal meevallen hoor. Een verliefde strandscene en ze heeft een vlog, misschien ben ik niet van de youtube generatie maar ik heb er geen extra symphatie voor gekregen.

Ook storend, die beveiligings juf die om het hoekje zit te gluren wat Airiam aan het doen is en niet ingrijpt. Nog storender, beveligingsjuf stort dood neer, niemand bekommert zich erop, verschijnt op een statusscherm als rood (wat kennelijk dood betekent) en staat dan later wel doodleuk bij de airlock knop. Maar ja ze moest wel omdat Toos Besluiteloos weer eens niet wist wat te doen en zat te wachten tot het script weer een konijn uit een hoed zou toveren om haar te redden.
Niet vanwege dat vlogdingetje idd, maar meer door de reacties van de crewmembers om haar heen. Ze iig meer dan een redshirt tegen einde aflevering.

En beveiligingsjuf was al offline voordat de show ging doen alsof ze dood was. Nadat het signaal offline ging waren er nog beelden dat ze naar haar respirator ging grijpen.

Verder vond ik de scene tussen Spock en Burnham wel goed, waar hij haar eens goed de waarheid zegt.

Btw: het is meerdere keren genoemd dat het einde der tijden het einde van alle bewuste leven inhoudt. Dus; kan de red angel ook naar de toekomst reizenof betekent dit dat de red angel geen sensient being is?
We privileged few, who won the lottery of birth against all odds, how dare we whine at our inevitable return to that prior state from which the vast majority have never stirred?
pi_185685298
quote:
3s.gif Op maandag 18 maart 2019 10:44 schreef DragonFodder het volgende:

[..]

Niet vanwege dat vlogdingetje idd, maar meer door de reacties van de crewmembers om haar heen. Ze iig meer dan een redshirt tegen einde aflevering.

En beveiligingsjuf was al offline voordat de show ging doen alsof ze dood was. Nadat het signaal offline ging waren er nog beelden dat ze naar haar respirator ging grijpen.

Verder vond ik de scene tussen Spock en Burnham wel goed, waar hij haar eens goed de waarheid zegt.

Btw: het is meerdere keren genoemd dat het einde der tijden het einde van alle bewuste leven inhoudt. Dus; kan de red angel ook naar de toekomst reizenof betekent dit dat de red angel geen sensient being is?
Ja maar je zag ook dat ze het niet redde die respirator en met het hoofd op de grond viel. met dat rode scherm en het feit dat niemand zich druk om haar maakte was ze toch dood...

Eens wat betreft de scene met Spock, werd tijd dat iemand haar de waarheid vertelde,
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  Moderator maandag 18 maart 2019 @ 11:07:31 #31
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_185685348
Niemand er problemen mee dat spock zo emotioneel doet... vind het niet des spocks.. ook al zei hij dat hij het voor het eerst een keer fijn vond... zo het niet raar vinden als dit mirror spock is met zijn baard....

Aan de andere kant kan het ook goed het verschil gaan verklaren tussen the cage en tos waar spock in the cage blij werd van bloemetjes.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 18 maart 2019 @ 11:07:43 #32
334 TARAraboemdijee
Vader!
pi_185685351
Dat rode scherm stond volgens mij offline in beeld. Maar dat niemand zich druk scheen te maken om haar verbaasde mij ook.
In this world of evil and darkness I'm looking for the one girl that has the power to bring light into my heart. A light so pure that my evil thoughts about this world and the people living on it will vanish and I'll finally experience true love.
pi_185686412
quote:
2s.gif Op maandag 18 maart 2019 11:07 schreef Bosbeetle het volgende:
Aan de andere kant kan het ook goed het verschil gaan verklaren tussen the cage en tos waar spock in the cage blij werd van bloemetjes.
Dat is niet zo vreemd. De pilot wijkt hierin af omdat Spock in eerste instantie emoties had en Pike niet. Na de pilot heeft men dit aangepast.
  maandag 18 maart 2019 @ 13:26:52 #34
431030 BlackEyedAngel
Just a nice guy
pi_185688410
quote:
2s.gif Op maandag 18 maart 2019 10:18 schreef Karstman het volgende:

[..]

Vond ik nogal meevallen hoor. Een verliefde strandscene en ze heeft een vlog, misschien ben ik niet van de youtube generatie maar ik heb er geen extra symphatie voor gekregen.

Met vlog bedoel je dat dat ze selectie moest maken van herinneringen omdat haar kunstmatige geheugen niet zo groot was, en elke weer door deze procedure moest gaan :P
Niet echt hetzelfde imho.
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness, that is life.
pi_185690491
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2019 13:26 schreef BlackEyedAngel het volgende:

[..]

Met vlog bedoel je dat dat ze selectie moest maken van herinneringen omdat haar kunstmatige geheugen niet zo groot was, en elke weer door deze procedure moest gaan :P
Niet echt hetzelfde imho.
Nee de herinnering die je zag op het strand zelf is in een vlog vorm. Zo van lieve mensjes we zijn stiekem getrouwd, kijk ons een leuk aan het strand lopen etc. Op zich raad dat ze een herinnering zo in de derde persoon afgebeeld opslaat, immers ze heeft dit beleefd, ze was die blonde mevrouw op het strand. De tering je moet gewoon niet teveel nadenken over dit soort dingen daar wordt het alleen maar slechter en onlogischer van.

Dat wekelijkse backuppen is kennelijk onderdeel van het enhanced human zijn ofzo, kan je van alles van vinden maar heb ik me niet druk om gemaakt, moet ik ook niet doen want dan wordt het alleen maar erger...
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_185691032
quote:
2s.gif Op maandag 18 maart 2019 14:43 schreef Karstman het volgende:

[..]

Nee de herinnering die je zag op het strand zelf is in een vlog vorm. Zo van lieve mensjes we zijn stiekem getrouwd, kijk ons een leuk aan het strand lopen etc. Op zich raad dat ze een herinnering zo in de derde persoon afgebeeld opslaat, immers ze heeft dit beleefd, ze was die blonde mevrouw op het strand. De tering je moet gewoon niet teveel nadenken over dit soort dingen daar wordt het alleen maar slechter en onlogischer van.

Dat wekelijkse backuppen is kennelijk onderdeel van het enhanced human zijn ofzo, kan je van alles van vinden maar heb ik me niet druk om gemaakt, moet ik ook niet doen want dan wordt het alleen maar erger...
Mensen kijken toch wel foto's en filmpjes terug waar ze zelf ook op staan. Ik vond dat niet raar, dat dat filmpje in die vorm gegoten was.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  maandag 18 maart 2019 @ 17:46:21 #37
94900 Shakkara
Bom Jihad President Cocaine
pi_185695812
Beetje rot lopen ergeren dat iedereen Airiam d'r gang liet gaan en ze haar dan maar gewoon de ruimte in flikkeren.

Wat hadden ze wel kunnen doen....

1) Haar gewoon in een cel beamen
2) Haar gewoon met helm en al in de ruimte laten zitten tot ze een oplossing hadden
3) Gewoon een vol security team naar dat station beamen en al d'r ledematen eraf knallen
4) Toen duidelijk was dat er niks levens meer in dat station was iedereen terugbeamen en het station met die kutcomputer en al kapotschieten
Een wolf maakt zich nooit zorgen dat de schapen flink in de meerderheid zijn.
pi_185735722
quote:
8s.gif Op maandag 18 maart 2019 17:46 schreef Shakkara het volgende:
Beetje rot lopen ergeren dat iedereen Airiam d'r gang liet gaan en ze haar dan maar gewoon de ruimte in flikkeren.

Wat hadden ze wel kunnen doen....

1) Haar gewoon in een cel beamen
2) Haar gewoon met helm en al in de ruimte laten zitten tot ze een oplossing hadden
3) Gewoon een vol security team naar dat station beamen en al d'r ledematen eraf knallen
4) Toen duidelijk was dat er niks levens meer in dat station was iedereen terugbeamen en het station met die kutcomputer en al kapotschieten
Ach, misschien komt ze nog weleens terug in de serie.

Moet zeggen dat ik wel enthousiast ben over dit tweede seizoen. Het karakter Pike en Spock komen goed uit de verf.
  woensdag 20 maart 2019 @ 12:52:53 #39
94900 Shakkara
Bom Jihad President Cocaine
pi_185735823
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 12:48 schreef Elzies het volgende:

[..]

Ach, misschien komt ze nog weleens terug in de serie.

Moet zeggen dat ik wel enthousiast ben over dit tweede seizoen. Het karakter Pike en Spock komen goed uit de verf.
Yep die twee zijn inderdaad een verademing, en ook dat snauwende grietje van die astroide, die hoop ik ook vaker te zien.

Minder geneuzel rond Michael en Stamets en dan wordt het vanzelf beter.
Een wolf maakt zich nooit zorgen dat de schapen flink in de meerderheid zijn.
pi_185736015
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 12:52 schreef Shakkara het volgende:

[..]

Yep die twee zijn inderdaad een verademing, en ook dat snauwende grietje van die astroide, die hoop ik ook vaker te zien.

Minder geneuzel rond Michael en Stamets en dan wordt het vanzelf beter.
Vind het sowieso geen sterke karakters. Wat mij betreft kunnen enkele karakters uit de serie worden geschreven en worden vervangen door het kaliber Pike en Spock. Dan gaat deze serie echt groeien.
  woensdag 20 maart 2019 @ 13:07:00 #41
94900 Shakkara
Bom Jihad President Cocaine
pi_185736182
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 13:00 schreef Elzies het volgende:
Vind het sowieso geen sterke karakters. Wat mij betreft kunnen enkele karakters uit de serie worden geschreven en worden vervangen door het kaliber Pike en Spock. Dan gaat deze serie echt groeien.
Yep, ik heb ook helemaal geen band met de crew, het schip voelt soms meer als een soort maatschappelijkwerkbureau waar alle mensen met een rugzakje langs komen om bezig gehouden te worden.

Kijk mij eens gay zijn :')
Kijk mij eens autistisch doen :')
Kijk mij eens in your face irritant hoogbegaafd doen en altijd gelijk hebben :')
Kijk ik ben zielig en heb ptsd :')
Kijk ik ben de gemene schurk hahaha :')
Enzovoorts.

Alsof je Wesley, Neelix, Kes, Troi en Jake en Nog als crew bij elkaar gooit.

Pike is tenminste stabiel en Spock is tenminste constistent, dat is een hele verademing.
Een wolf maakt zich nooit zorgen dat de schapen flink in de meerderheid zijn.
pi_185736365
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 13:07 schreef Shakkara het volgende:

[..]

Yep, ik heb ook helemaal geen band met de crew, het schip voelt soms meer als een soort maatschappelijkwerkbureau waar alle mensen met een rugzakje langs komen om bezig gehouden te worden.

Kijk mij eens gay zijn :')
Kijk mij eens autistisch doen :')
Kijk mij eens in your face irritant hoogbegaafd doen en altijd gelijk hebben :')
Kijk ik ben zielig en heb ptsd :')
Kijk ik ben de gemene schurk hahaha :')
Enzovoorts.

Alsof je Wesley, Neelix, Kes, Troi en Jake en Nog als crew bij elkaar gooit.

Pike is tenminste stabiel en Spock is tenminste constistent, dat is een hele verademing.
Bij onze gay doctor zie ik steeds een Kevin Spacey over zijn schoudertje meekijken. :)

Want dit was de acteur die de ondergang inluidde voor Frank Underwood.
  Moderator woensdag 20 maart 2019 @ 13:14:22 #43
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_185736376
Tijd om Owo en Detmer uit te bouwen dus :Y Die komen sowieso sympathiek over :Y

Ik moet zeggen dat ik tilly toch ook wel leuk blijf vinden gewoon zo'n soort puppy die uit enthausiasme telkens volledig uit protocol springt... Is een heel erg herkenbaar soort mensen :D had een collega die zelfs tijdens zijn promotie tegen zijn commissie begon met "Ja zeker interessant weet je hoe het zit..." om daarna te realiseren dat er een vooropgesteld protocol is en dan met die zin verder te gaan met "ohja geachte opponent, hoe het dus zit..." _O- Tilly is exact zo, goede ideeën maar haar enthausiastme staat haar soms in de weg...
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
  Moderator woensdag 20 maart 2019 @ 13:21:25 #44
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_185736594
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 13:14 schreef Elzies het volgende:

[..]

Bij onze gay doctor zie ik steeds een Kevin Spacey over zijn schoudertje meekijken. :)

Want dit was de acteur die de ondergang inluidde voor Frank Underwood.
Mijn vriendin begint vaak over dazed and confused als ik star trek kijk :D
Anthony-Rapp-Dazed-and-Confused.jpg
a4851ba0b0caea701e885989f88f2b1c.jpg

Links anthony rapp / stamets :D
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
pi_185739758
Nog steeds bezig met ENT..
'Shuttlepod One', wat een matige filler zeg.

Nog aan het wachten op de eerste dode crew member, het is nog steeds één grote ruimtespeeltuin.
  woensdag 20 maart 2019 @ 16:50:39 #46
61661 Ang3l
The Right Kinda Wrong
pi_185741710
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 13:14 schreef Elzies het volgende:

[..]

Bij onze gay doctor zie ik steeds een Kevin Spacey over zijn schoudertje meekijken. :)

Want dit was de acteur die de ondergang inluidde voor Frank Underwood.
Voor mij is ie toch echt Mark uit RENT :D
L'Amour menaçant:
Qui que tu sois, voici ton maître. Il l'est, le fût ou le doit être.
pi_185780861
What just happened!!???

_O-
  vrijdag 22 maart 2019 @ 08:15:38 #48
445346 -Chakotay-
A-koo-chee-moya
pi_185780936
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 08:03 schreef wolfjeamadeus het volgende:
What just happened!!???

_O-
?
I pray on this day of memories
pi_185780942
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 08:15 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

?
Kijk de laatste aflevering maar :)
  vrijdag 22 maart 2019 @ 10:40:49 #50
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_185782932
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 08:03 schreef wolfjeamadeus het volgende:
What just happened!!???

_O-
Dat worden t-shirts straks.
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')