abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 21 februari 2019 @ 11:34:32 #26
327807 Mariposas
יה&#14
pi_185143675
Leuk minarosa!

quote:
1s.gif Op donderdag 21 februari 2019 11:27 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Sex hebben kan helpen ;)
Jij hangt hier ook ineens rond, is er een vierde onderweg? :)
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
pi_185144732
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 11:12 schreef BobbyMcGee het volgende:
Whoopje :* Wat ontzettend verdrietig dat jullie relatie over is. Mooi dat je ex wel betrokken wil blijven, maar dat betekent wel dat je veel met elkaar om moet gaan. Ik kan je niet adviseren, behalve dat het mij wijs lijkt om goed na te denken over je eigen grenzen en waar jullie kindje het meest bij gebaat is.

Gecondoleerd Elamilano.

Een meisje voor Minarosa O+ En een klein zusje voor je jongens. Wat leuk!

Sterkte Peejtur, met de laatste loodjes! Het is moeilijk dan nog vol te houden (ook voor jou, denk ik?). Hopelijk begint de bevalling binnenkort vanzelf.

Huishoudbeurs/9 maanden beurs is dus geen aanrader douche-eendje? :D
Ik heb gisteren rondgesjouwd op een stoffenbeurs. Mijn zoektocht naar dé perfecte stof voor de wieg heeft uren geduurd, dus ik was ook behoorlijk op. Maar ik ben wel geslaagd, geloof ik. Als ik mijn eisen ietsje naar beneden bij stel :P Verder ook heel veel mooie stofjes gevonden voor de quiltdeken die mijn moeder wil maken. Helemaal blij mee O+

Stroopwafelmeisje, ik herken je kwaal niet. Maar ik ben ook wat minder ver, misschien komt dat nog. Ik heb me voorgenomen in dat geval wasbare inlegkruisjes te kopen.

Gisteren bij de verloskundige hadden we weer weinig te melden en alles was goed. Je zou het haast saai gaan vinden :D Maar saai is goed ^O^
Ik vind het vooral lastig om mijn vrouw zo te zien dat ze het niet makkelijk heeft. Maar idd nog max 2 weken en 3 dagen.
pi_185144736
quote:
1s.gif Op donderdag 21 februari 2019 11:34 schreef Mariposas het volgende:
Leuk minarosa!

[..]

Jij hangt hier ook ineens rond, is er een vierde onderweg? :)
Het is overal stil en ik wacht op een vers neefje.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_185144763
quote:
1s.gif Op donderdag 21 februari 2019 11:27 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Sex hebben kan helpen ;)
Jup maar daar moet ze maar net de energie voor hebben. Zin is niet helemaal meer aanwezig.
pi_185144953
quote:
1s.gif Op donderdag 21 februari 2019 12:19 schreef Peejtur het volgende:

[..]

Jup maar daar moet ze maar net de energie voor hebben. Zin is niet helemaal meer aanwezig.
Je sekst dan natuurlijk niet meer voor de zin he maar om die verse baby ;)
Succes met de laatste loodjes
♥ J & S
  donderdag 21 februari 2019 @ 13:06:40 #31
327807 Mariposas
יה&#14
pi_185145650
quote:
1s.gif Op donderdag 21 februari 2019 12:17 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Het is overal stil en ik wacht op een vers neefje.
Oh wat leuk zeg! :) eerste keer tante?
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
pi_185146609
Vandaag weer in het ziekenhuis geweest voor de laatste controle.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En vandaag alweer 36 weken dus de kleine kan dus echt al komen volgende week. Of over 5 weken maar dat hoop ik echt niet. Hij is zo lekker druk 😍 dat ga ik missen als ik ben bevallen.

Minarosa gefeliciteerd! Volgens mij lurkte ik al bij een van je vorige zwangerschappen.

Peejtur, wat vervelend dat je vrouw zich zo verveeld! Hopelijk komt de kleine heel gauw.

Morgen naar de 9 maanden beurs. Zin in!
pi_185146791
De 9 maandenbeurs, de horror :')
Vorig jaar geweest met een zwangere vriendin, moet er niet aan denken er nu zwanger rond te lopen.

Het kamertje is geverfd *O*
Nu de meubels in elkaar zetten en aankleden.
Straks krijgen we een groeiecho omdat m’n buik aan de grote kant is. Benieuwd hoe de kleine ligt, er steekt vanalles uit dat ik geen idee heb wat het is :D
pi_185147301
quote:
1s.gif Op donderdag 21 februari 2019 13:06 schreef Mariposas het volgende:

[..]

Oh wat leuk zeg! :) eerste keer tante?
Jazeker. Maar de kleine laat op zich wachten lijkt het. Dus ik lees maar gewoon hier een beetje mee en toevallig zag ik iets over scheiden
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  Moderator donderdag 21 februari 2019 @ 14:37:16 #35
382129 crew  Donna
pi_185147328
Ik wacht ook op een vers neefje of nichtje. Over 5 dagen is de uitgerekende datum, maar ik kan niet meer wachten. Ik heb al 4 neefjes en ik vermoed dat dit een meisje wordt, dus ik ben helemaaaaaaaaaaaaal niet nieuwsgierig!
pi_185147473
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 14:37 schreef DonnaRush het volgende:
Ik wacht ook op een vers neefje of nichtje. Over 5 dagen is de uitgerekende datum, maar ik kan niet meer wachten. Ik heb al 4 neefjes en ik vermoed dat dit een meisje wordt, dus ik ben helemaaaaaaaaaaaaal niet nieuwsgierig!
Vandaag is de datum voor onze neef, alleen vindt hij zelf van niet blijkbaar.

Ik ben ook zo enorm benieuwd. Mijn zoon lijkt namelijk heel erg op zn oom, blond haar enzo. Maar mijn schoonzus heeft bijvoorbeeld donker haar, dus misschien heeft de neef wel donkere haartjes ofzo.

En ik wil gewoon baby knuffelen.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_185149914
9 maandenbeurs.
Ik ben ook geweest. Met frisse tegenzin, maar Mn moeder vind het zó leuk. Dus voor haar plezier deed ik ook Mn best om het een en ander leuk te vinden.
Maar toen besloot ze dat se huishoudbeurs ook nog wel leuk kon zijn.. echt nooit meer
Die mensen worden zo gehersenspoeld. Alsof je in een pretpark bent van marktkramen waarbij iedereen zn geluid op maximaal heeft staan. Voor mij was het een kakefonie van geluiden. Kon me nergens op focussen en werd naar van alle mensen. Ik was met 2 min ook helemaal op en ben ergens gaan zitten terwijl mijn moeder nog een rondje deed.
Wat ik ook zo vies vond: dat je humus kon proeven. Met 100 anderen je stengeltje in een bakje steken. Ik walgde gewoon..
Had een echo laten maken maar die was zo waardeloos dat ik Mn geld terug heb geeist. Na veel gezeik gelukkig ook gekregen. De kwaliteit van de foto’s zou ik oké gevonden hebben op een veldbed in Afrika, maar zeker niet in Nederland. Op een beurs gericht op zwangeren. En dan wel 45 euro vragen. Doe ff normaal.
/sago

Ik heb nu vakantie en het had geen dag later moeten komen. Ben compleet uitgeput. Later reageer ik weer op iedereen hoor
Zonder hoop geen leven.
pi_185150430
Ha, heel heimelijk zou ik ook wel eens naar de 9 maanden beurs willen. Gewoon om het eens gezien te hebben. Maar niemand wil met me mee ;) en ik geef ze geen ongelijk.

Ik denk overigens dat ik het na afloop vast veel minder leuk vond dan ik verwacht. Volgens mij kan ik er ook weinig vinden wat (nog) aansluit bij mijn kijk op de zwangerschap en het hebben van een baby. Dus wat dat betreft is het eigenlijk al wel echt een gepasseerd station inmiddels.

Bij m'n eerste zwangerschap vond ik Babypark nog erg boeiend om te bezoeken. Maar als ik er nu over nadenk hebben ze echt _niets_ wat ik zoek of nodig heb. Dus nu ook helemaal de behoefte niet om daar heen te gaan. (De eerste keer heb ik er ook alleen een maxi cosi gekocht, maar die heb ik nu dus nog gewoon.)
  donderdag 21 februari 2019 @ 17:31:29 #39
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_185150729
Sisu, klinkt echt als een enorm zware dag. En jammer dat je voor dat geld zo'n slechte echo kreeg.
Wel bewondering voor je dat je gewoon je geld hebt teruggevraagd _O_

Bedankt voor jullie tips, ik heb het pakket aan de deur geweigerd (schaamde me dood) en een nieuwe besteld (nu wel met cashback en gratis hoeslakentjes). Eerste grote baby-aankoop O+

Verder ben ik me aan het verdiepen in een geboorteplan, maar ik vind het nog best lastig. Ik heb er helemaal geen verstand van :P Hebben jullie nog tips wat handig is om erin te zetten?
  donderdag 21 februari 2019 @ 17:34:10 #40
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_185150800
Leuk, Mina, een meisje! Die zijn leuk O+

Ik vond de negenmaandenbeurs goed te doen (vooral de drukte viel me heel erg mee!). Toen gingen we ook even over de huishoudbeurs. Inderdaad, wat een hel! Druk, herrie, warmer dan een sauna.. En je kunt niets zien want je loopt in een grote massa te slenteren.. Brrr. Wel leuk geslaagd (zelfs nog iets op de hhb! En er twee maanden gratis videoland, wat goed uit komt in m'n verlof) en vooral een gezellige dag gehad. Nu pijnlijke voeten en rug - vanavond maar lekker onderuit op de bank!
Ela, voor zover ik je ken is het inderdaad niets voor jou!
pi_185151270
Bobby, als je normaal een type bent wat graag over de kermis of een drukke markt struint vind je het vast heel leuk :+. Sommige dingen waren echt wel nuttig hoor, maar ik kan gewoon niet zo goed met al die drukte omgaan zoals het daar is. Ik snap ook niet zo goed waarom de huishoudbeurs gecombineerd is met 9maandenbeurs.
Fijn dat je allemaal mooie stofjes hebt kunnen vinden O+

Peejtur, succes met de laatste loodjes!

VFT, fijn dat alles goed is O+ En veel plezier morgen. Laat je ook even weten hoe jij het vond?

Hahaha Sisu, jup. Voor mij dus ook niet meer :P

Ela, als ik jou was zou ik eerder naar de Ouders Natuurlijk-beurs in Utrecht gaan. Meer eco/bewust ouderschap, babygebaren, wollen kleding etc als ik de website zo zie. Zou ons denk ik ook beter liggen, maar de beurs is een week voor mijn UD dus dat gaat hem denk ik niet worden :D

En een dochter voor Minarosa O+
pi_185152045
Een dochter voor mina, wat leuk!

De negenmaandenbeurs is niets voor mij. Zeker op het moment raak ik nogal snel overprikkeld en ik zou ook niet weten wat ik er zou willen kopen. Ik heb deze zwangerschap nog geen grote babywinkel van binnen gezien. De Ouders Natuurlijk beurs vind ik wel leuk, maar vond ik de laatste keer ook erg (misschien wel te) druk.

Ik kan je niet echt tips geven, Ceviche. Ik zou het overleggen met je vk.

Ik moet morgen nog een dagje werken en dan is het voorjaarsvakantie en aansluitend begint mijn verlof. *O*
pi_185152150
Voor de mensen die al kinderen hebben: voelden jullie de weeën aankomen of het breken van de vliezen?
pi_185152267
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 18:32 schreef Peejtur het volgende:
Voor de mensen die al kinderen hebben: voelden jullie de weeën aankomen of het breken van de vliezen?
Hoe bedoel je voelen aankomen?
pi_185152455
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 18:32 schreef Peejtur het volgende:
Voor de mensen die al kinderen hebben: voelden jullie de weeën aankomen of het breken van de vliezen?
Het breken van de vliezen was bij mij ‘knapje’ -> water. Dat voelde ik echt niet aankomen.

De eerste echte wee was ‘tering dit is een wee!’ Het gerommel daarvoor (3 weken lang) had meer iets weg van krampjes, maar nog minder pijnlijk dan ongesteld worden.

Ook die eerste wee voelde ik niet aankomen, die was er opeens.
pi_185152578
@Stroopwafelmeisje, ik herken het wel! Vies praatje, maar als ik hoest ( en ik hoeste enorm veel!) komt het eruit met bakken. Ik heb al laten testen bij de gyn of het geen vruchtwater is, maar het is toch echt afscheiding.
Nu heb ik genoeg aan inlegkruisjes, maar een paar weken terug heb ik de nachtverbanden uit het kraampakket aangebroken xD
pi_185152762
quote:
1s.gif Op donderdag 21 februari 2019 18:38 schreef lunapuella het volgende:

[..]

Hoe bedoel je voelen aankomen?
Zoals @Djoess al zei. Of je vantevoren iets voelt. Inderdaad het breken van de vliezen bv. :)
pi_185152923
Hier was t bij nummer 1 de hele dag een beetje zeurende kramp, toen rond middernacht *krak* (bizar geluid) en toen *plons*. De eerste echte wee kwam daar direct achteraan en was echt adembenemend :+
Bij nummer twee was er eerst alleen een vliesscheur, toen wat kramp, en daarna braken de vliezen echt, fijn over m’n sokken heen :') met m’n schoonouders op de bank :Y)
pi_185153238
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 19:01 schreef Peejtur het volgende:

[..]

Zoals @:Djoess al zei. Of je vantevoren iets voelt. Inderdaad het breken van de vliezen bv. :)
Ik ging naar het toilet rond een uur of vier 's nachts en liep terug naar bed toen mijn vliezen braken zonder waarschuwing. Vijf, zes uur daarvoor wandelde ik nog vier kilometer en had ik nog geen enkel voorgevoel.
pi_185153291
Bedankt voor de antwoorden ^O^
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')