quote:Op maandag 11 februari 2019 14:10 schreef spijkerbroek het volgende:
Wordt het dan geen snackbal trouwens?
En binnenkort aan de Spaanse Costa: Fliet van Mei-Ling.
quote:Op maandag 11 februari 2019 14:06 schreef Hathor het volgende:
Kan mij het nou jeuken wie mijn patatje bakt.
ja gewoon kroket natuurlijk...quote:Op maandag 11 februari 2019 15:57 schreef spijkerbroek het volgende:
[..]
En wat zegt de Chinese menukaart bij je lokale snackbar?
Waarom zeg je dan dat het een Chinese menukaart is als het er gewoon in het Nederlands op staat..quote:Op maandag 11 februari 2019 16:27 schreef pokkerdepok het volgende:
[..]
ja gewoon kroket natuurlijk...
Elke zichzelf respecterende friettent heeft voorgebakken friet, een kwaliteitsfrietje frituur je namelijk 2 keer op verschillende temperaturen.quote:Op maandag 11 februari 2019 14:39 schreef Antaris het volgende:
[..]
Lekker hoor, voorgebakken friet. Een echte friettent heeft verse aardappelen in huis.
quote:Op maandag 11 februari 2019 14:27 schreef Vader_Aardbei het volgende:
Geweldige mensen, goede kwaliteit eten.
Oh nee, Vader Aardbei zegt iets non-controversieels waar ik niet meteen als een geflipte keukenmeid over kan gillen! Wat nu?quote:
Die kebabtoko's worden echt met het jaar slechter qua kwaliteit en uitstraling heb ik het idee. Ga ook veel liever naar een gewone snackbar. Met of zonder Chinees achter de toonbank.quote:Op maandag 11 februari 2019 15:38 schreef PiyeReloaded het volgende:
Ik heb het idee dat dat ondertussen wel weer een beetje gestagneerd is en er steeds vaker Turken voor in de plaats komen. Terwijl ik trouwens liever een Chinees heb, bij wie het gewoon een Hollandse snackbar blijft, in plaats van een Turk die er zo'n kebabschuur van maakt, die dan nog wel patat en snacks verkoopt, maar dan een stuk slechter bereid.
Als ze deze Chinese traditie maar niet overnemen:quote:Op maandag 11 februari 2019 14:21 schreef pvdplanet het volgende:
Harde werkers, zolang ze het vet maar op tijd vervangen is het prima
Wat betreft die kwaliteit: helemaal mee eens. Chinezen zorgen gewoon voor een heerlijk patatje met met goede kroket, frikadel speciaal of broodje hamburger.quote:Op maandag 11 februari 2019 15:38 schreef PiyeReloaded het volgende:
Ik heb het idee dat dat ondertussen wel weer een beetje gestagneerd is en er steeds vaker Turken voor in de plaats komen. Terwijl ik trouwens liever een Chinees heb, bij wie het gewoon een Hollandse snackbar blijft, in plaats van een Turk die er zo'n kebabschuur van maakt, die dan nog wel patat en snacks verkoopt, maar dan een stuk slechter bereid.
Als jij liever naar een tent gaat met voorgebakken friet, ik absoluut niet.quote:Op maandag 11 februari 2019 14:41 schreef spijkerbroek het volgende:
[..]
De echte friettent schilt ze to order waar je bij staat.
lekker manquote:Op maandag 11 februari 2019 16:42 schreef luxerobots het volgende:
[..]
Als ze deze Chinese traditie maar niet overnemen:
Improviseren hoeft ook niet. Als ik een kroket wil, hoeven ze niet aan te komen met een bamibal.quote:Op maandag 11 februari 2019 17:24 schreef Harvest89 het volgende:
Autistisch volkje.
Lijken wel robots.
En durven niet te improviseren.
Bij snackbars moet je ook niet improviseren, daar hebben de klanten helemaal geen behoefte aan.quote:Op maandag 11 februari 2019 17:24 schreef Harvest89 het volgende:
Autistisch volkje.
Lijken wel robots.
En durven niet te improviseren.
quote:Op maandag 11 februari 2019 16:58 schreef Antaris het volgende:
[..]
Als jij liever naar een tent gaat met voorgebakken friet, ik absoluut niet.
Kwestie van smaak geloof ik.
Zelfs Vlaamse-friettenten bakken hun versgeschilde friet voor. Toch?quote:Op maandag 11 februari 2019 14:56 schreef Deshain het volgende:
[..]
Alsof je er een half uur op gaat staan wachten..
Sommige Swarmazaken spelen vals. Die dienen afentoe gewoon shoarmavless uit de koeling van de supermarkt. Gewoon varkensvlees standaard gekruid.quote:Op maandag 11 februari 2019 16:44 schreef Ivo1985 het volgende:
[..]
Wat betreft die kwaliteit: helemaal mee eens. Chinezen zorgen gewoon voor een heerlijk patatje met met goede kroket, frikadel speciaal of broodje hamburger.
Mijn ervaring is dat het frituurvet bij de Chinese frietverkoper doorgaans verser is dan bij zijn Turkse concullega die liever Kebab verkoopt dan friet en Hollandse snacks.
Uiteraard worden bij een echte frituur de verse aardappelen nadat ze geschild en gesneden zijn eerst voorgebakken op een relatief lage temperatuur, om dan een tijd te rusten en te worden afgebakken wanneer de klant in de zaak staat.quote:Op maandag 11 februari 2019 17:59 schreef Tai-Mai-Shu het volgende:
[..]
Zelfs Vlaamse-friettenten bakken hun versgeschilde friet voor. Toch?
Rotop dat is gewoon een Chinees hoorquote:Op maandag 11 februari 2019 14:52 schreef Oscar. het volgende:
[..]
ik tel 4 chinezen, die gast in het midden lijkt mij meer Indo
quote:Op maandag 11 februari 2019 14:27 schreef Vader_Aardbei het volgende:
Geweldige mensen, goede kwaliteit eten.
Welke van de 2 klopt niet?quote:
Alles. Dit is niet in woorden te bevatten.quote:Op maandag 11 februari 2019 19:19 schreef voetbalmanager2 het volgende:
[..]
Welke van de 2 klopt niet?
De meeste Nederlanders zien toch echt veel liever Chinezen dan Marokkanen of Turken.quote:Op maandag 11 februari 2019 19:20 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Alles. Dit is niet in woorden te bevatten.
De meeste Nederlanders hebben dan ook geen smaak. Ik wil niet al te racistisch overkomen, maar met de hygiëne is het bij Chinezen regelmatig niet al te best gesteld.quote:Op maandag 11 februari 2019 19:21 schreef voetbalmanager2 het volgende:
[..]
De meeste Nederlanders zien toch echt veel liever Chinezen dan Marokkanen of Turken.
En eten ook liever bij een snackbar dan een shoarmaboer.
Kan je die scores/tests ergens bekijken?quote:Op maandag 11 februari 2019 19:24 schreef Hamzoef het volgende:
Als je kijkt naar de cafetaria die hoog scoren bij allerlei test zie je toch vaak Nederlandse eigenaren terwijl statistisch de kans dat het een Chinees zou zijn, bijna de helft is.
Met de hygiene in veel van die shoarmatenten ook niet. Verder eens dat veel Nederlanders geen smaak hebben.quote:Op maandag 11 februari 2019 19:24 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
De meeste Nederlanders hebben dan ook geen smaak. Ik wil niet al te racistisch overkomen, maar met de hygiëne is het bij Chinezen regelmatig niet al te best gesteld.
En goede friet kunnen ze ook al niet bakken. Als je kijkt naar de cafetaria die hoog scoren bij allerlei test zie je toch vaak Nederlandse eigenaren terwijl statistisch de kans dat het een Chinees zou zijn, bijna de helft is.
Zeker zo'n betrouwbare onafhankelijke test van het ADquote:Op maandag 11 februari 2019 19:24 schreef Hamzoef het volgende:
En goede friet kunnen ze ook al niet bakken. Als je kijkt naar de cafetaria die hoog scoren bij allerlei test zie je toch vaak Nederlandse eigenaren terwijl statistisch de kans dat het een Chinees zou zijn, bijna de helft is.
Zo is dat. Nederlanders hebben geen smaak, maar wij twee en hamzoef wel héquote:Op maandag 11 februari 2019 19:33 schreef WheeledWarrior het volgende:
[..]
Met de hygiene in veel van die shoarmatenten ook niet. Verder eens dat veel Nederlanders geen smaak hebben.
Teken dat men kattenvlees gebruikt in de bamiauwbalquote:Op maandag 11 februari 2019 14:47 schreef CrashO het volgende:
[..]
Die Maneki neko tussen de menu schermen? Dat is Japans
Gewoon diezelfde Remiaflessen bij onze snackchinezen.quote:Op maandag 11 februari 2019 18:03 schreef bloodymary1 het volgende:
En de satésaus is ook een stuk lekkerder. Wat pittiger en smaakvoller.
quote:Op maandag 11 februari 2019 19:21 schreef Fer het volgende:
Overigens denk ik dat 50% van wat de Hollander bij de Chinees bestelt uit de frituur komt. Dus ze zullen wel wat ervaring opgedaan hebben door de jaren.
Zelfspot of de drukker vroeg wat moet er op het bord komen en toen zei hij: lekkel, lekkel, zonder zelfspot maar met spraakgebrek.quote:Op maandag 11 februari 2019 14:14 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Goeie dosis zelfspot.
Zoals het hoort.
Nee dat is zeer zeker met zelfspot. Vaak vragen ze hulp aan Hollanders om te helpen met het menu en de naam van de vetschuur enzo.quote:Op maandag 11 februari 2019 19:59 schreef maan_man het volgende:
[..]
Zelfspot of de drukker vroeg wat moet er op het bord komen en toen zei hij: lekkel, lekkel, zonder zelfspot maar met spraakgebrek.
Grappig dat je net dit als argument aanhaalt. Paar jaar geleden was er een onderzoekje gedaan naar de reden waarom steeds meer friettenten door Chinezen worden gerund en nu mag jij gaan raden.quote:Op maandag 11 februari 2019 20:22 schreef Sicstus het volgende:
Kun je beter je patat zelf bakken. Die chinezen verversen het vet nooit, elke Chinese snackbar waar ik geweest ben is supergoor Als er een spleetoog achter de frietpan staat loop ik door.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |