En, was het lekker?quote:Op donderdag 24 januari 2019 20:00 schreef z80 het volgende:
Ik had een stukje rendier. Lag hopeloos alleen in het koelvak van de lidl.
Spike?quote:Op donderdag 24 januari 2019 20:01 schreef Lonaa het volgende:
Bwehehehe Spike zendt heel veel Top Gear uit. Ik zit te genieten.
Gaf geen licht. Maar smaakte goed. Vlees structuur lijkt op dat van rund. Maar met meer smaak.quote:Op donderdag 24 januari 2019 20:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En, was het lekker?
Schijnt nogal wat last te hebben van Chernobyl
Rendier is lekker jaquote:Op donderdag 24 januari 2019 20:06 schreef z80 het volgende:
[..]
Gaf geen licht. Maar smaakte goed. Vlees structuur lijkt op dat van rund. Maar met meer smaak.
Met spekjes?quote:
Wat voor? Ik vind die mix voor appeltaart of cake meer dan prima daarvan hoor, niks mis meequote:Op donderdag 24 januari 2019 20:37 schreef Barreltje het volgende:
Wij hadden kip nuggets van MS
Ve4der ben ik lui en kocht koopmans mixen voor de taarten van morgen...
Iedereen is al blij dat er taart is morgen,laat staat zelf gebakken en zelf gemaakt is sowieso al een wonder..
Die naamgevingquote:Op donderdag 24 januari 2019 20:57 schreef uniekhoorn het volgende:
Friet! lekker. wij morgen ook bij het uit eten.
https://www.restaurantdemuzikant.nl/menukaart/
zangeres zonder naam en Normaal geen toetje
Ja ik las al ergens dat hij in Schotland terecht komtquote:Op donderdag 24 januari 2019 21:08 schreef fietsie het volgende:
Cool Zalm is een afstammeling van Robert the Bruce
En van Grote Pier uit Friesland. Althans dat vertelde hij eergisteren bij Jinek, toen hij dit programma aan het promoten was.quote:Op donderdag 24 januari 2019 21:08 schreef fietsie het volgende:
Cool Zalm is een afstammeling van Robert the Bruce
Ja aan moeders kant.quote:Op donderdag 24 januari 2019 21:16 schreef golfer het volgende:
[..]
En van Grote Pier uit Friesland. Althans dat vertelde hij eergisteren bij Jinek, toen hij dit programma aan het promoten was.
Lychee's Dol op!quote:Op donderdag 24 januari 2019 21:27 schreef AnneX het volgende:
Vinden jullie verse sappige lychee’s ook zo smakelijk?
Als ik ze zie liggen, schep ik een zak vol.
#natuurlijke vitamine C
Jaaaquote:Op donderdag 24 januari 2019 21:27 schreef AnneX het volgende:
Vinden jullie verse sappige lychee’s ook zo smakelijk?
Als ik ze zie liggen, schep ik een zak vol.
#natuurlijke vitamine C
Goeie nickname wel, die kende ik nietquote:Op donderdag 24 januari 2019 21:38 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jaaa
Net als Ramboetan (sergeantskloten)
[ afbeelding ]
En de Longan.quote:Op donderdag 24 januari 2019 21:38 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jaaa
Net als Ramboetan (sergeantskloten)
[ afbeelding ]
quote:Op donderdag 24 januari 2019 21:47 schreef Lonaa het volgende:
Nog 3 nachtjes kabaal. En dan eindelijk rust.
silence of the lambsquote:Op donderdag 24 januari 2019 21:47 schreef Lonaa het volgende:
Nog 3 nachtjes kabaal. En dan eindelijk rust.
Vertelde mijn groenteboer ooitquote:Op donderdag 24 januari 2019 21:41 schreef Molo het volgende:
[..]
Goeie nickname wel, die kende ik niet
Mooi welquote:Op donderdag 24 januari 2019 21:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vertelde mijn groenteboer ooit
Die ken ik niet.quote:Op donderdag 24 januari 2019 21:38 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jaaa
Net als Ramboetan (sergeantskloten)
[ afbeelding ]
Ja, lijken er erg op, heb ze ook al tijden niet meer gezien, mijn groenteboer is failliet gegaanquote:Op donderdag 24 januari 2019 21:58 schreef AnneX het volgende:
[..]
Die ken ik niet.
De lychee’s lagen bij jumbo.
Er is een groentenjuwelier in het dorp verderop , daar zal ik eens kijken.
Zijn ze vergelijkbaar smakelijk?
Hup, lonaa, oordoppen in en diepe slaap. -/- 1
Jammer........... had beter je slager kunnen zijnquote:Op donderdag 24 januari 2019 22:11 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja, lijken er erg op, heb ze ook al tijden niet meer gezien, mijn groenteboer is failliet gegaan
Griesmeelpudding is idd altijd erg lekker jaquote:Op donderdag 24 januari 2019 22:14 schreef Kreator het volgende:
Ik (we ) had risotto en hij was erg goed gelukt. En dinges als toetje. Met die mascarpone en lange vingers.
Met bessensausquote:Op donderdag 24 januari 2019 22:15 schreef Molo het volgende:
[..]
Griesmeelpudding is idd altijd erg lekker ja
Brownies, red velvet en kwarktaartquote:Op donderdag 24 januari 2019 20:56 schreef Molo het volgende:
[..]
Wat voor? Ik vind die mix voor appeltaart of cake meer dan prima daarvan hoor, niks mis mee
quote:Op donderdag 24 januari 2019 22:16 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Met bessensaus
Of met amandelen en bitterkoekjes erdoor
Ik lees nu gewoon dat zij je toetje was. Dat was ze ook, toch?quote:Op donderdag 24 januari 2019 22:14 schreef Kreator het volgende:
Ik (we ) had risotto en hij was erg goed gelukt. En dinges als toetje. Met die mascarpone en lange vingers.
Die laatste twee mag je houdenquote:Op donderdag 24 januari 2019 22:16 schreef Barreltje het volgende:
[..]
Brownies, red velvet en kwarktaart
Likjes mascarpone van een dij, prrrrrquote:Op donderdag 24 januari 2019 22:25 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik lees nu gewoon dat zij je toetje was. Dat was ze ook, toch?
Dit klinkt best geil.quote:
Bessensaus erbijquote:
Ik doelde op het Italiaanse toetje dat uit mijn brein is verdwenen. Dinges.quote:Op donderdag 24 januari 2019 22:25 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik lees nu gewoon dat zij je toetje was. Dat was ze ook, toch?
Misatiruquote:Op donderdag 24 januari 2019 22:30 schreef Kreator het volgende:
[..]
Ik doelde op het Italiaanse toetje dat uit mijn brein is verdwenen. Dinges.
Wat denk je wel niet van me.
Tiramisu. Thx, Molo.quote:Op donderdag 24 januari 2019 22:35 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind dinges vooral zalig zónder die vieze lange vingers er in. Verpesten het hele romige. Wie dat heeft verzonnen...
Ik wil je niet geloven Want ik probeer altijd eerst dat lange vingergedoe op te eten, zodat ik het lekkerste (restantje room) als laatste heb. En dat is zalig.quote:Op donderdag 24 januari 2019 22:38 schreef Kreator het volgende:
Tiramisu. Thx, Molo.
En zonder de vingers is het niet compleet. Had ooit dezelfde gedachte. Zonder gemaakt, was niet lekker.
Gegrillde sardientjes!quote:Op donderdag 24 januari 2019 22:34 schreef Molo het volgende:
Op zijn tijd wel erg lekker
Jullie mogen het alleen eigenlijk niet meer over gegrilde octopus hebben hier, want dat is het allerlekkerste eten ter wereld en heb ik al tijden niet meer gegeten
Combinatie doen. Goddelijkquote:Op donderdag 24 januari 2019 22:39 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik wil je niet geloven Want ik probeer altijd eerst dat lange vingergedoe op te eten, zodat ik het lekkerste (restantje room) als laatste heb. En dat is zalig.
Ook enorm lekkerquote:
Is wel kaasquote:
Ssshhhhquote:
Citroenschil, peper en zout doorheen. Met spinazie mengen en canneloni mee vullen of lasagne van makenquote:Op donderdag 24 januari 2019 23:07 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Ssshhhh
Mijn intolerantie heeft dat nog niet door.
BTW... wat te doen met een halve pot ricotta?
Brrr? Ze zijn super saai die koekjes, maar brrr?quote:Op donderdag 24 januari 2019 23:03 schreef Kaatje1 het volgende:
De normale tiramisu brrrrr, maar die van AnneX zou ik een kans willen geven. Alleen die lange vingers ook brrrr
Marley Spoon vond de andere helft van de pot in tomatensaus optie al spannend genoeg voor me dus ik zoek nu iets anders.quote:Op donderdag 24 januari 2019 23:09 schreef Molo het volgende:
[..]
Citroenschil, peper en zout doorheen. Met spinazie mengen en canneloni mee vullen of lasagne van maken
Of gewoon door een tomatensaus of tomatensoep roeren als je niet spannend wilt doen
quote:Op donderdag 24 januari 2019 22:25 schreef Molo het volgende:
[..]
Echt hoor, favoriet toetje hier. Maak/eet eigenlijk nooit toetjes, maar als ik het doe, liefste dit
Dat lijkt me wel een keer het proberen waardquote:Op donderdag 24 januari 2019 23:43 schreef kwakz0r het volgende:
Zelfgebakken lange vingers, das pas lekker!
quote:Op donderdag 24 januari 2019 23:32 schreef Barreltje het volgende:
Lange vingers
Gewoon 2 pakken kopen. 1 voor de miratisu en 1 pak voor barrel..
Doenquote:Op donderdag 24 januari 2019 23:49 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat lijkt me wel een keer het proberen waard
Is leuk om te doen en erg makkelijkquote:Op donderdag 24 januari 2019 23:49 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat lijkt me wel een keer het proberen waard
Ik roerde laatst stroop en hagelslag door een overgebleven pot ricotta en heb dat zo opgelepeld, maar dat is vast niet waarnaar je op zoek bentquote:Op donderdag 24 januari 2019 23:07 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
BTW... wat te doen met een halve pot ricotta?
quote:Op vrijdag 25 januari 2019 06:42 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik roerde laatst stroop en hagelslag door een overgebleven pot ricotta en heb dat zo opgelepeld, maar dat is vast niet waarnaar je op zoek bent
Theoretisch wel, maar er schiet bij het eten altijd wel meermaals 'huuuu, oogbollen' door mijn hoofdquote:Op donderdag 24 januari 2019 21:27 schreef AnneX het volgende:
Vinden jullie verse sappige lychee’s ook zo smakelijk?
Als ik ze zie liggen, schep ik een zak vol.
#natuurlijke vitamine C
Laatst als in een paar weken geleden. Pot was over van kerst.quote:Op vrijdag 25 januari 2019 06:45 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Oplepelen tot daar aan toe, maar met stroop en hagel? Was je zwanger?
Staat ze nou een eitje voor je te bakken?quote:Op donderdag 24 januari 2019 22:14 schreef Kreator het volgende:
Ik (we ) had risotto en hij was erg goed gelukt. En dinges als toetje. Met die mascarpone en lange vingers.
Feliquote:Op vrijdag 25 januari 2019 06:41 schreef Barreltje het volgende:
Morguh!
voor mij
Tnx annex en mini!
Laatste jaar als dertiger is ingegaan..
The same thing we put in it every time, Pinky.quote:
Graag nog antwoord op de vraag of je alleen wakker werd of niet, Krea.quote:Op vrijdag 25 januari 2019 07:38 schreef Kreator het volgende:
[..]
The same thing we put in it every time, Pinky.
Risottorijst ( ) , prei, spekjes, spinazi, knoflook, Taleggio, parmezan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |