abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184535023
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
7s.gif Op maandag 21 januari 2019 13:45 schreef Norrage het volgende:

[..]

Ja inderdaad dit. ik vind het soms wel een beetje zuur voor Kei/Raonic/Dimi/Thiem etc. Die zijn gewoon goed maar stuiten telkens op die big 4....
Op Thiem op gravel na komen die ook niet structureel ver om dan telkens op iemand van de big 4 te stranden. Dat gold meer voor Berdych/Tsonga/Davydenko/Ferrer.
pi_184535055
quote:
1s.gif Op maandag 21 januari 2019 14:30 schreef sararaats het volgende:
Even een vraag. Had Serena Williams weer de aap uitgehangen? Ik hoorde zoiets op de radio.

Waarom knikkeren ze die niet uit de wedstrijd?
Ik heb wel Osaka tegen Hsieh opzichtig gecoacht zien worden vanaf de tribune om vervolgens de wedstrijd om te keren en 11 van de 12 games te winnen. Maar Carlos Ramos was niet present om opeens de regels toe te passen.
  maandag 21 januari 2019 @ 17:52:33 #203
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184536066
Het zit nog diep bij Wim.
pi_184536555
registreer om deze reclame te verbergen
ZIEDEND

Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_184536618
quote:
0s.gif Op maandag 21 januari 2019 17:52 schreef maxi-mus het volgende:
Het zit nog diep bij Wim.
Dat is correct.
  maandag 21 januari 2019 @ 18:26:13 #206
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184536688
quote:
is die scheids al met een reactie gekomen?
  Redactie Sport maandag 21 januari 2019 @ 18:33:50 #207
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_184536831
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
wat was er gebeurd?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  maandag 21 januari 2019 @ 18:44:42 #208
271695 EP3
Curiouser and curiouser!
pi_184537095
quote:
1s.gif Op maandag 21 januari 2019 18:33 schreef franklop het volgende:

[..]

wat was er gebeurd?
Heb het ook niet gezien, maar in de YT reacties staat:

A previous ball was called out by the linesman that turned out to be in. The point should’ve been replayed according to rules but the ”umpire” decided that carreno never had a play on the ball anyway and the point wasnt replayed. Completely stealing away 3-4 match points from busta
"Now which way do we go?" - Dorothy Gale
  maandag 21 januari 2019 @ 18:44:56 #209
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184537102
quote:
1s.gif Op maandag 21 januari 2019 18:33 schreef franklop het volgende:

[..]

wat was er gebeurd?
Er werd 'out' geroepen voordat Nishikori had geslagen, vervolgens bleek de bal in maar krijgt Nishikori meteen het punt. Het stond 8-5 voor Busta die daarna geen punt meer pakt en 10-8 wint Nishi.
  maandag 21 januari 2019 @ 19:13:28 #210
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184537850
Busta Rhymez heeft hier een punt. Flinke flater van de umpire
pi_184538122
Hier de beelden vanaf 10:10

De lijnrechter roept niet voordat Nishikori slaat vind ik, ik snap wel dat Nishikori dat punt krijgt.
pi_184538175
quote:
0s.gif Op maandag 21 januari 2019 19:24 schreef BobW het volgende:
Hier de beelden vanaf 10:10

De lijnrechter roept niet voordat Nishikori slaat vind ik, ik snap wel dat Nishikori dat punt krijgt.
Dit + busta staat al aan de andere kant van de baan.

Mensen die vinden dat dit een let is snappen er echt helemaal niks van.
pi_184539901
quote:
0s.gif Op maandag 21 januari 2019 16:56 schreef wimderon het volgende:

[..]

Op Thiem op gravel na komen die ook niet structureel ver om dan telkens op iemand van de big 4 te stranden. Dat gold meer voor Berdych/Tsonga/Davydenko/Ferrer.
Ook waar....
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
  maandag 21 januari 2019 @ 20:41:35 #214
271695 EP3
Curiouser and curiouser!
pi_184540138
quote:
0s.gif Op maandag 21 januari 2019 19:24 schreef BobW het volgende:
Hier de beelden vanaf 10:10

De lijnrechter roept niet voordat Nishikori slaat vind ik, ik snap wel dat Nishikori dat punt krijgt.
Terechte beslissing, dus.
"Now which way do we go?" - Dorothy Gale
pi_184540240
quote:
1s.gif Op maandag 21 januari 2019 19:27 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Dit + busta staat al aan de andere kant van de baan.

Mensen die vinden dat dit een let is snappen er echt helemaal niks van.
Ik vind de beslissing ook volstrekt logisch eigenlijk. Snap de woede bij Busta niet zo.
pi_184540445
quote:
1s.gif Op maandag 21 januari 2019 20:32 schreef Norrage het volgende:

[..]

Ook waar....
Nalbandian daarentegen _O_
pi_184540451
Volgens de regels had hij vast gelijk, maar hij had het beter kunnen accepteren eigenlijk.. Het was niet alsof het 8-8 stond en hij hier op MP tegen kwam, het ging van 8-5 naar 8-6 en hij was nog steeds de favoriet om de wedstrijd te pakken. Sommigen kunnen dan in woede uitbarsten en daarna gewoon weer beginnen aan het volgende punt alsof er niks gebeurd is, maar dat kan Busta dus niet..
  maandag 21 januari 2019 @ 21:16:39 #218
189430 Anonymousz
Bedankt Voor Het Nieuwtje Hans
pi_184541007
b4d41399a235767c7d873e698dd13958.gif
Een Fokker Tijdens Oud & Nieuw: http://nl.tinypic.com/m/jsyaom/4
Een Fokker Tijdens Een Meteoro´d: http://nl.tinypic.com/m/fy3nth/4
Een Fokker Tijdens Het Warme Weer: http://nl.tinypic.com/m/ioiw5e/4
  maandag 21 januari 2019 @ 21:22:08 #219
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184541104
Het is volgens de regels gewoon een 'let' maar dit geheel terzijde. Lekker eerlijk anders dat Nishikori een gratis shot krijgt om een punt binnen te halen. Als hij hem uitslaat is het wel een 'let'. Nu heeft de challenge ook 0 zin. Busta krijgt de challenge, heeft gelijk maar verliest alsnog het punt.
pi_184541141
quote:
ricky genot
pi_184541391
quote:
0s.gif Op maandag 21 januari 2019 21:22 schreef maxi-mus het volgende:
Het is volgens de regels gewoon een 'let' maar dit geheel terzijde. Lekker eerlijk anders dat Nishikori een gratis shot krijgt om een punt binnen te halen. Als hij hem uitslaat is het wel een 'let'. Nu heeft de challenge ook 0 zin. Busta krijgt de challenge, heeft gelijk maar verliest alsnog het punt.
Het voelt oneerlijk om het punt te laten herspelen, maar je kunt niet geen marchanderen. Je ziet ook zo vaak services die opnieuw moeten omdat er een call was, terwijl de ontvanger er net met het frame bij kon.
pi_184541475
NlAP8Kc.gif

Overigens vind ik wel dat je als ATP gewoon een keer moet zeggen: racketsmash = DQ. Lijkt me niet zo ingewikkeld. Kijken hoe vaak verwende nesten als Zverev, die als ze 3x een bal over het net kunnen slaan compleet gepamperd worden door hun omgeving en al hun materiaal gesponsord krijgen, het dan nog doen. Medvedev was vanmiddag op een gegeven moment ook op z'n Kiki Bertens elk punt met z'n racket aan het stuiteren. Lekker voorbeeld geef je dan aan jeugd die zit te kijken.
  maandag 21 januari 2019 @ 22:23:45 #223
271695 EP3
Curiouser and curiouser!
pi_184542486
quote:
0s.gif Op maandag 21 januari 2019 21:22 schreef maxi-mus het volgende:
Het is volgens de regels gewoon een 'let' maar dit geheel terzijde. Lekker eerlijk anders dat Nishikori een gratis shot krijgt om een punt binnen te halen. Als hij hem uitslaat is het wel een 'let'. Nu heeft de challenge ook 0 zin. Busta krijgt de challenge, heeft gelijk maar verliest alsnog het punt.
Volgens mij krijgt Kei hier het punt omdat de call na het contact met de bal komt. En het is duidelijk een winner.
Dus waarom zou Busta hier in vredesnaam recht hebben op n let?
"Now which way do we go?" - Dorothy Gale
  maandag 21 januari 2019 @ 22:24:14 #224
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184542501
quote:
5s.gif Op maandag 21 januari 2019 22:23 schreef EP3 het volgende:

[..]

Volgens mij krijgt Kei hier het punt omdat de call na het contact met de bal komt. En het is duidelijk een winner.
Dus waarom zou Busta hier in vredesnaam recht hebben op n let?
Wat heeft een challenge dan voor zin?
  maandag 21 januari 2019 @ 22:35:43 #225
271695 EP3
Curiouser and curiouser!
pi_184542755
quote:
0s.gif Op maandag 21 januari 2019 22:24 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Wat heeft een challenge dan voor zin?
Ja, daar had de scheidsrechter ws duidelijker moeten zijn. Ik heb ook geen idee wat daar exact besproken wordt.
Maar als je de beelden bekijkt kan je toch onmogelijk spreken van n let?
"Now which way do we go?" - Dorothy Gale
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')