Slaap wel!quote:Op donderdag 17 januari 2019 01:20 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Daar ga ik even over nadenken.
[ afbeelding ]
Trusten
Yes gaat de goede kant op gelukkigquote:Op donderdag 17 januari 2019 07:10 schreef chufi het volgende:
Je rug weer aan de beterende hand? Je topic weer helemaal vol gepost..
fijn te horen.. wel rustig aan opbouwenquote:Op donderdag 17 januari 2019 07:18 schreef TillyB het volgende:
[..]
Yes gaat de goede kant op gelukkig
komt goedquote:Op donderdag 17 januari 2019 07:19 schreef chufi het volgende:
[..]
fijn te horen.. wel rustig aan opbouwen
”Een luchtbevochtiger kan helpen, of de goedkope variant: gewoon een kommetje water op de kast zetten. En: genoeg groente eten.”quote:Op donderdag 17 januari 2019 07:35 schreef chufi het volgende:
Pas wel op met de aankomende kou.!!!
https://www.telegraaf.nl/(...)na-zorgt-voor-rumoer
Rottumerplaat.quote:Op woensdag 16 januari 2019 23:53 schreef Recce het volgende:
[..]
Nu weten we een stuk meer over je locatie.
laat die aubergines maar zitten die eet ik normaal ook alquote:Op donderdag 17 januari 2019 07:38 schreef TillyB het volgende:
[..]
”Een luchtbevochtiger kan helpen, of de goedkope variant: gewoon een kommetje water op de kast zetten. En: genoeg groente eten.”
Aan de aubergines dan maar
Lekker hè, aubergine! Hier zitten veel hatersquote:Op donderdag 17 januari 2019 09:11 schreef FANN het volgende:
[..]
laat die aubergines maar zitten die eet ik normaal ook al
ik heb gelukkig deze
https://www.coolblue.nl/p(...)EHP-UQYaAv1qEALw_wcB
Is dat zo?quote:Op donderdag 17 januari 2019 09:16 schreef TillyB het volgende:
[..]
Lekker hè, aubergine! Hier zitten veel haters
Ja, hier zitten met name de pastinaaklovers en de auberginehaters.quote:Op donderdag 17 januari 2019 09:16 schreef TillyB het volgende:
[..]
Lekker hè, aubergine! Hier zitten veel haters
pffffffffff... nee... dat is me te vroeg.........quote:Op donderdag 17 januari 2019 09:15 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Heb je die laatste YT al aangeklikt?
Ik ben geen fan, maar eet het wel.quote:Op donderdag 17 januari 2019 09:17 schreef FANN het volgende:
[..]
Is dat zo?
ik eet ze best wel vaak eigenlijk
Is rustige muziek waar je relaxt op wakker kan worden.quote:Op donderdag 17 januari 2019 09:18 schreef FANN het volgende:
[..]
pffffffffff... nee... dat is me te vroeg.........
ben ik al wakker... ik wil die Bijquote:Op donderdag 17 januari 2019 09:20 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Is rustige muziek waar je relaxt op wakker kan worden.
Ja ik weet niet meer wie, maar erg populair is de aubergine hier nietquote:Op donderdag 17 januari 2019 09:17 schreef FANN het volgende:
[..]
Is dat zo?
ik eet ze best wel vaak eigenlijk
niet als je ze verkeerd gebruikt Til.... je moet hem ook opeten.....quote:Op donderdag 17 januari 2019 09:29 schreef TillyB het volgende:
[..]
Ja ik weet niet meer wie, maar erg populair is de aubergine hier niet
Misschien moeten we maar een aubergine voorlichtingscursus gaan gevenquote:Op donderdag 17 januari 2019 09:31 schreef FANN het volgende:
[..]
niet als je ze verkeerd gebruikt Til.... je moet hem ook opeten.....
Aha.quote:Op donderdag 17 januari 2019 09:31 schreef FANN het volgende:
[..]
niet als je ze verkeerd gebruikt Til.... je moet hem ook opeten.....
Met foto's en filmpjes?quote:Op donderdag 17 januari 2019 09:32 schreef TillyB het volgende:
[..]
Misschien moeten we maar een aubergine voorlichtingscursus gaan geven
ik zocht een foto van de auberginedinges die die Griek altijd maakt... die kookt beter én vakerquote:Op donderdag 17 januari 2019 09:40 schreef TillyB het volgende:
[..]
Daar moeten we nog even over vergaderen
quote:Op zaterdag 24 augustus 2013 23:51 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Oké, dit wordt een heel verslag, want ik heb een aantal gerechten tegelijk gemaakt.
De Basis van dit alles is tomatensaus van verse tomaten, verse geraspte knoflook, peper en zout.
Dit gooi je gewoon in de blender en daarna in de pan en dan laat je het even 10 minuten lekker doorkoken en dan is het klaar.
Een deel van de saus was al gebruikt toen ik er aan dacht om een foto te maken, maar dat ziet er dus
zo uit.
[ afbeelding ]
Ondertussen heb ik ook een beetje Quinioa gemaakt zoals op de video.
Niet zoveel want ik had maar 10 kleine paprika's om te vullen.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Vulling Paprika's
Fruit een uitje aan in olijfolie.
Doe de Quinoa erbij en een beetje van de tomatensaus, niet te veel want dan wordt het te klef.
Breng op smaak met eventueel nog iets zout en peper, verse peterselie, cemen, piment,oregano en
gedroogde basilicum. (vers is te overheersend van smaak).
Omdat ik niet zoveel paprika's had heb ik de rest van de bak gevuld met aardappeltjes.
Aardappeltjes
Snij de aardappeltjes als patat,doe ze in een (oven)schaal water en olijfolie 50/50 tot ze net net onder
zijn gedompeld. Naar smaak toevoegen:citroensap ,zout en, half theelepeltje cemen.
Dit is cemen, te koop in de meeste turkse winkeltjes.
[ afbeelding ]
Zet de schaal 10 minuten in een de oven, 250 graden.
Vul de paprika's met de vulling, zet ze bij de aardappeltjes in de schaal en laat alles nog een half uur
garen in de oven op 250 graden.
Paprika's zijn klaar!
Ik had een flinke pan met tomatensaus, genoeg voor nog een flinke portie gebakken pepers, die hele
grote dus.
Gebakken Groene Pepers in tomatensaus.
De pepers bak je in olijfolie, je doet er tomatensaus bij en dat is ook klaar.
Dan heb je een flinke portie ie je kan gebruiken als bijgerecht, maar je kan ze ook gewoon lekker zo met vers stokbrood eten.
[ afbeelding ]
Pepers zijn ook klaar!
Toen had ik nog een beetje tomatensaus over en toevallig had ik nog een pakje Goodbite Soja gehakt, dus daar kon ik nog mooi Spaghettisaus van maken.
Spaghettisaus
Fruit een uitje en een klein gesneden groen pepertje in olijfolie.
Verse peterselie, en op smaak afmaken met peper, zout,en kruiden naar smaak
en het restje tomatensaus.
[ afbeelding ]
Als jullie je afvragen wat ik met zoveel eten moet
De paprika's en aardappeltjes zijn al bijna op pepers gaan morgen wel op en de spaghettisaus heb ik
in kleine éénpersoons porties in de vriezer gedaan, da's altijd handig voor een snelle hap.
[ afbeelding ]
en nu heb ik een IJskofie verdient
Oh nice, die sla ik op om later in te koekeloerenquote:Op donderdag 17 januari 2019 09:52 schreef FANN het volgende:
[..]
ik zocht een foto van de auberginedinges die die Griek altijd maakt... die kookt beter én vaker
dan ik....
ik kan niks van de aubergines vinden maar ergens in deze topics zijn wel veel recepten
CUL / [Vegetarisch eten #9]
[..]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |