abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184399773
registreer om deze reclame te verbergen
lypgKnU.jpg

Wederom welkom bij een nieuwe editie van de FPCL, de FOK! Premier Cycling League, waar the best of the best van dit forum tegen elkaar strijden voor het kampioenschap, een zege in een grote ronde of een succesje in een streekderby. Wie weet kennis van en inzicht in de wielersport te combineren met een sterk staaltje geldmanagement en het inschatten van de niet geringe tegenstand?

De FPCL wordt afgewerkt in competitievorm; elke week neemt jouw team het op tegen het team van een andere user. Met een beetje geluk scoor je met een team vol kneuzen een vijfde plaats, waar een team vol toppers geen topklassering garandeert. Maar een goed team is op zich toch ook wel handig. Ik zou de managers dan ook willen adviseren om uren, zo niet dagen, te investeren in het samenstellen van het ultieme team, dat elke week weer mondjes kan gaan snoeren!

Met de opzet van het spel onderscheidt de FPCL zich van de normale wielerpoule, waar na een paar etappes of wedstrijden 95% van de deelnemers al kansloos is of waarbij je afhankelijk bent van een slecht genomen bocht in een massasprint of een afgelopen ketting in volle finale.

De vraag is natuurlijk welke strategie eenieder gaat volgen tijdens de biedrondes. En wie heeft er Matxin aangesteld als scout? Wie moet het doen met de adviezen van Thijsje Zonneveld? Wie krijgt een schansspringer die hij of zij niet kent in de schoot geworpen door een opdringerige zaakwaarnemer? Wie betaalt de hoofdprijs voor de nieuwe Pecharroman? Spannend! Wie kroont zich uiteindelijk tot de Patrick Lefevere van Fok?

Je zou kunnen zeggen dat het leven draait om het maken van keuzes. Bij elke keuze twijfel je, want je moet er goed over nadenken. Hetzelfde als dat je een auto gaat kopen, moet je ook over nadenken. Doe je leren bekleding? Pak je een automaat?

Dit geldt ook voor de FPCL. Heb je na lang wikken en wegen je lijstje klaar, ga je toch weer twijfelen. Heb je je lijstje eenmaal verstuurd dan lijken de minuten wel uren en de uren wel dagen en zit je met klotsende oksels te wachten totdat de deadline verstreken is.

De eindstand van vorig jaar:
LUPrF38.jpg

Hoe werkt het spel?
• Voordat de competitie begint is het de taak van de manager om een team bij elkaar te krijgen. Dit gebeurt middels een draft waarbij gewerkt wordt met blinde biedingen.
• De draft werkt als volgt: Met een budget van 100 miljoen dien je een team van 14 renners samen te stellen in verschillende biedrondes. Het minimumbod voor een renner bedraagt 0,10 miljoen en biedingen mogen tot twee cijfers achter de komma precies zijn. Na een biedronde worden alle biedingen naast elkaar gelegd, waarbij de persoon met het hoogste bod op een renner deze in zijn team kan verwelkomen. Voor een voorbeeldje verwijs ik naar twee jaar geleden: SPT / FOK! Premier Cycling League, bij vragen of onduidelijkheden kun je uiteraard ook in het topic terecht.
• De teams nemen het vervolgens tijdens het seizoen elke speelronde tegen elkaar op in onderlinge confrontaties, waarbij het vooraf gepubliceerde speelschema gevolgd wordt. De winnaar krijgt 3 punten, een gelijkspel levert 1 punt voor beiden op en de verliezer staat met lege handen.
• Deze resultaten worden verwerkt in een stand, die de uitslag van het spel uiteindelijk bepaalt. Bij een gelijk puntenaantal in de totale tussenstand geeft het aantal gescoorde punten de doorslag. Is dit ook gelijk dan wordt er geloot.
• Elke wedstrijd van het niveau .1 en hoger telt mee (met uitzondering van ploegen- en duotijdritten), voor een volledig overzicht verwijs ik u door naar de kalender. Wordt een wedstrijd toegevoegd aan de kalender dan wordt deze toegevoegd aan de speelronde waar deze qua datum in valt. Wordt een wedstrijd verplaatst dan geldt hiervoor hetzelfde. Uitzonderingen hierbij vormen koersen die (gaan) vallen na de laatste wedstrijd die op de oorspronkelijke kalender staat.
• Als er een renner wordt betrapt op doping, al dan niet mechanisch, dan krijgt het team waar hij voor rijdt drie punten in mindering. De gescoorde punten van deze renner in de speelronde die bezig is vervallen, eerder gescoorde punten en resultaten van het team blijven wel staan.
• Transfers werken als volgt: voor aanvang van de transferperiode maak je kenbaar welke renner(s) je wilt verkopen. Hiervoor ontvang je de helft van het bedrag dat je voor deze renner hebt betaald terug. Dit bedrag kun je samen met je nog resterende budget gebruiken om je team weer aan te vullen tot het aantal van 14, met renners die nog op de markt zijn. Ook dit gebeurt middels blinde biedrondes.

Speelschema

Kalender:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Puntentelling:
Nkm2Jzh.jpg

De teams
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 7% gewijzigd door heywoodu op 27-01-2019 10:50:17 ]
pi_184399779
e
pi_184399784
Typo in de titel mag aangepast worden ;)
  maandag 14 januari 2019 @ 17:03:22 #4
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184399836
registreer om deze reclame te verbergen
En het speelschema mag in de OP.
  maandag 14 januari 2019 @ 19:56:41 #5
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_184403160
Over een paar uur begint het wielerseizoen, dus hoogste tijd voor mijn definitieve ploegenpresentatie. Uiteraard weer met ultralelijke Paint!

Flying Dutchmen & Outlaw Vikings


Teamoverzicht
De ploeg Lowlands Paradise-Dominion p/b Aleimon Thimble, die in aanloop naar het wielerseizoen 2018 een eclectisch allegaartje aan sponsoren op het shirt wist te vergaren, kwam aan het eind van het jaar wat praktische problemen tegen. Zowel het festival als het wereldberoemde kaartspel verbonden zich voor 2019 niet opnieuw aan de ploeg, zodat de ploeg uiteindelijk verder moest op het budget van de excentrieke teamleider Aleimon Thimble alleen. Hij besloot om voor 2019 een geheel nieuw team met een bijzondere visie samen te stellen, namelijk een team met uitsluitend Nederlandse helden, genaamd The Flying Dutchmen. Helaas kreeg het team al spoedig een aantal tegenslagen te verwerken op de transfermarkt, want beoogde kopstukken Tom Dumoulin en Fabio Jakobsen kregen elders betere aanbiedingen en/of waren niet geïnteresseerd in de visie van deze nieuwe ploeg. Gelukkig besloot de absolute kopman van Lowlands Paradise-Dominion, Jakob Fuglsang, trouw te blijven aan Thimble, zodat hij voor een Scandinavisch tintje bij de ploeg kon zorgen. Dit werd verder geaccentueerd door de komst van de beide Noren, Edvald Boasson Hagen en Daniel Hoelgaard. Ter elfde ure werd besloten de teamnaam te wijzigen in ‘Flying Dutchmen & Outlaw Vikings’, en onder deze naam zal de ploeg wielerjaar 2019 van start gaan.

Kit
2uokh0y.jpg

Renners
Bauke Mollema is de Nederlandse kopman van de ploeg. Hij is een veelzijdige, wereldberoemde renner die zowel in de heuvelachtige eendagskoersen als het rondewerk prima uit de voeten kan, en zodoende in veel rondes punten kan gaan scoren. De hoop is dat hij zich wat meer op die eendagskoersen zal gaan focussen dit jaar, want voor het rondewerk heeft het team ook nog enkele andere ijzers in het vuur, en voor heuvelklassiekers een stuk minder. Verder gespecialiseerd in modeshows met Baskische hoofddeksels.
(Rugnummer: 1. Want kopman.)

Jakob Fuglsang is de buitenlandse kopman, en een van de overblijfselen van Lowlands Paradise-Dominion. In de laatste jaren ontpopte hij zich tot een sterke renner in de meerdaagse koersen van een week, en ook in 2018 stelde hij daar niet teleur. Alleen in de Tour reed hij als een dood vogeltje, zonder noten op zijn zang. Afgezien daarvan lijkt hij alleen maar sterker te worden naarmate hij ouder wordt, en dus zijn ook dit jaar de verwachtingen weer hooggespannen.
(Rugnummer: 2. Twee maal een, want vorig jaar én dit jaar (mede)kopman).

Wilco Kelderman is de kopman in de tijdritten, maar kan (als hij niet valt) natuurlijk ook prima klassementen rijden in de grote rondes. Hij zal het gat dat de afwezigheid van Dumoulin in deze ploeg oplevert moeten opvullen. Een zware taak, maar Kelderman heeft het voordeel dat hij kan opereren in de schaduw van bovengenoemde kopmannen. Zolang maar niemand hem vertelt dat ik 22 miljoen voor hem heb neergelegd, want dan raakt hij misschien in paniek.
(Rugnummer: 4. Net buiten het podium, wel zo veilig.)

Edvald Boasson Hagen is de puncher van dienst. Hij is weliswaar iets over zijn top, maar kan nog altijd uitstekend uit de voeten op oplopende finales, met name als die plaatsvinden in eigen land. In het verleden wist hij ook tijdritten en zelfs bergetappes in grote rondes te betwisten, het zou mooi zijn als hij ergens die flexibiliteit van vroeger kan terugvinden.
(Rugnummer: 6. Het aantal letters in zijn voornaam.)

Dylan van Baarle gaat proberen te scoren in de kasseiklassiekers. Het is te hopen dat hij de gelegenheid krijgt om in deze koersen volle bak te gaan, en niet te druk bezig is met water en astmamedicijnen halen. Maar we gaan het zien.
(Rugnummer: 12. Etappenummer van de Vuelta-rit die hij had moeten winnen vorig jaar.)

Antwan Tolhoek is eveneens afkomstig uit de ploeg van vorig jaar. Opgepikt in de transferperiode is hij al snel uitgegroeid tot een verrassend goede klimmer, die nog rustig in de schaduw mag groeien naar het niveau van mannen als Mollema, Fuglsang en Kelderman. Rijdt helaas tijdritten als een uitgemergelde Colombiaan, maar is verder behoorlijk allround.
(Rugnummer: 17. Net onder de 18, vanwege zijn bijnaam 'Kindsoldaat'.)

Danny van Poppel zal de vlakke sprints voor zijn rekening nemen. Normaliter moet hij het nog afleggen tegen wereldtoppers als Viviani, Gaviria en Groenewegen, maar in de klasse net daaronder is hij een geduchte concurrent. Chronisch onderschat door de anti-vlaggetjesbrigade, en daardoor relatief goedkoop op de kop getikt.
(Rugnummer: 19. Zijn legendarisch jonge leeftijd bij zijn Tourdebuut.)

Pim Ligthart is misschien wel de sleutelrenner van deze ploeg. In 2018 was hij al goed voor een heleboel punten in nog veel meer koersen – niemand van Lowlands Paradise-Dominion kwam in de buurt van zijn aantal gereden koersen – maar als hij dit jaar geen rare blessures oploopt kan hij nog veel meer. Bonus: hij rijdt waarschijnlijk veel eendagskoersen in Frankrijk dit jaar, en daar zijn er zo ongeveer een miljoen van. Qua aantal punten wordt hij zeker niet de MVP, maar qua aantal rondes in de punten misschien wel.
(Rugnummer: 26. Het aantal profkoersen dat hij vorig jaar reed.)

Tom-Jelte Slagter is vooral binnengehaald om het jaar goed te beginnen. Normaliter is hij maar een paar koersen per jaar sterk, maar een daarvan is de Tour Down Under, en het is goed voor het moraal om met een overwinning te beginnen. Hup, Slagt ze af daar beneden!
(Rugnummer: 30. Zijn beste klassering in een grote ronde.)

Pieter Weening is oud, maar nog niet versleten. Elk jaar toch weer goed voor een paar leuke verrassingen in de vaagste uithoeken van de wereldkaart, en ik ga ervan uit dat dat ook dit jaar zo is.
(Rugnummer: 37. Zijn leeftijd bij aanvang van het seizoen.)

Huub Duijn, ook wel Huub Duyn, heeft promotie gemaakt naar het tweede niveau. Vorig jaar maakte hij indruk met diverse ereplaatsen in Belgische eendagskoersen, en als hij dat dit jaar weer doet ben ik dik tevreden.
(Rugnummer: 43. Aantal keer per jaar dat hij zijn briljante kapsel moet laten bijwerken.)

Daniel Hoelgaard is de joker van de ploeg. Geinig genoeg reed hij dan ook voor Team Joker vroeger. Hoe dan ook, samen met Pim mag hij het Franse circuit gaan trotseren. Deed dat vorig jaar heel aardig.
(Rugnummer: 77. Zijn gewicht in kilogram.)

Moreno Hofland is, uh, lead-out? Misschien dat hij zelf ook een paar keer top-15 kan sprinten als alles mee zit. Soms moet je een gokje wagen. Wel mijn minst goede renner denk ik, als het niks wordt verpats ik hem wel in de transferperiode.
(Rugnummer: 98. Kans in procenten dat hij geen enkele koers wint.)

Last but not least: André Looij is een renner op het derde niveau die gaat rijden in het Aziatische circuit, maar op dat niveau wel een van de betere. Zoals de meeste mensen inmiddels weten is het ook belangrijk om daar goed te scoren, en dan heb je aan André een heel goede. Hij kan vooral goed sprinten, dus is hij eigenlijk een beetje de geestelijke opvolger van de vertrokken Jakub Mareczko. Hopelijk zonder bij ieder viaduct te lossen.
(Rugnummer: 99. Het hoogste rugnummer voor de obscuurste renner.)
pi_184404157
Aangezien ik geen paintskills heb en na een zwaar trainingskamp te moe ben om een quasi-grappige tekst te schrijven, volgt hier een 'korte' teampresentatie van De derde week van Krachtwijk

quote:
De naamgever, maar niet de kopman, is Steven Kruijswijk. Steven heeft te kennen gegeven zich volledig op de Tour (en Vuelta) te richten. Ook in kleinere rittenkoersen zal hij voor de ereplaatsen gaan strijden.

Absolute kopman is Julian Alaphilippe, die vorig jaar ongekend aan het lolleren was. Uiteraard hoop ik op nog zo'n jaar en zal hij in het voorjaar en vele andere koersen punten gaan halen.

Vorig jaar miste ik een goede sprinter in mijn ploeg en dit jaar wilde ik daarom ook een topsprinter hebben en die heb ik gevonden in Caleb Ewan. Nog voor het seizoen begonnen is al 3 overwinningen binnen en dat gaan er nog vele meer worden!

Ik zocht ook renners die in andere rondes dan de Tour en Vuelta aan de slag gingen oor een klassement en kwam daarbij uit bij Fabio Aru en Sergio Henao. Aru zijn prestaties kunnen alleen maar beter worden na vorig jaar en Henao scoorde vorig jaar in dienst bij Sky al aardig. Dit jaar kunnen ze elkaar naar grote hoogtes spuwen als ploeggenoten, maar hoop vooral dat ze niet exact hetzelfde programma rijden :+

Voor het klassieke voorjaar heb ik Mike Teunissen en Nils Pollit binnengehaald. Teunissen zag Van Aert als kopman bij zijn ploeg komen, maar zal ook zelf voor zijn kans mogen gaan. Pollit brak vorig jaar soort van door in Parijs - Roubaix en bij Katusha zien ze hem als een raket vooruit gaan.

Naast Henao wist ik nog twee andere renners van vorig jaar aan mijn team te binden. Zowel Dries van Gestel als Eliot Lietaer hebben hun plekje gevonden in mijn brigade. Eliot was vorig jaar lang geblesseerd, maar laat nu goede waardes zijn bij de diverse fitheidstesten. Daardoor besloten om hem alsnog te contracteren.

Het helpt dat één van zijn voormalig teamgenoten weg ging bij de ploeg, want Alex Kirsch mocht de ProTour in. Mijn Luxemburgse renner scoorde afgelopen jaar goed in enkele koersen en verdiende daarmee een plekje in mijn ploeg. Zijn andere voormalige teamgenoot Justin Jules scoorde echter nog beter en werd daarom in de eerste ronde voor wat wisselgeld al binnengehaald.

De rest van de ploeg wordt misschien als aanvulling gezien, maar ik zie het vooral als een lijstje van de hoop. Floris Gerts was een grote belofte, maar wist niet door te breken bij BMC en kwam bij Roompot niet verder dan een rijtje ereplaatsen. Nu bij het continentale Tarteletto - Isorex zal hij moeten hopen dat hij kan scoren bij de kleinere 2.1 koersen waar hij met zijn ploeg mag starten.

Hugo Houle rijdt bij Astana en ik hoop dat hij een aantal ereplaatsen scoor. Als laatste heb ik Josef Cerny bij de ploeg gehaald, waarvan ik hoop dat ik dronken was toen ik zijn resultaten bekijk. Veel van zijn scores komen namelijk uit .2 koersen waar we weinig aan hebben in dit spel. Ik hoop echter dat de promotie naar CCC hem goed doet en dat hij ook zal scoren in de .1 koersen!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  maandag 14 januari 2019 @ 23:11:59 #7
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_184407455
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 14 januari 2019 20:50 schreef franklop het volgende:
quasi-grappig
;(

Ik vond mezelf best komisch hier en daar. Maar ik heb een apart gevoel voor humor.
pi_184410140
Het volledige speelschema (speelronde 1 t/m 15):

Speelronde 1
Paniagua v Schönbachers Rote Lanterne
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Schubbekutteveen Cycling Team
HellepieHullepie v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Texas Forever v De klap van Dumoulin
Hela Hola Ollie Naesen v Mani's kleuterklas
Team Ribbedebie v The PowerPuff Girls
Africa's Retirement Home v Sterf Niet Als Een Opportunist
De Gladiatoren v Bombazo Balarcón
Team Grinta powered by M. Ducrot v OpperDumoulist
De Roze Olifantjes v Tramhalte A12
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v R.EV.elatie van het seizoen
De derde week van Krachtwijk v Bob's Wolvenpak
Ooh wat een strontpot v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v heywoodu Pro Cycling
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Herberts Kastelenboek
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Showtimers Continentale IJzervreters

Speelronde 2
Hela Hola Ollie Naesen v Paniagua
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
HellepieHullepie v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Texas Forever v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
De klap van Dumoulin v Ooh wat een strontpot
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v De derde week van Krachtwijk
Schubbekutteveen Cycling Team v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Schönbachers Rote Lanterne v De Roze Olifantjes
Showtimers Continentale IJzervreters v Team Grinta powered by M. Ducrot
Herberts Kastelenboek v De Gladiatoren
heywoodu Pro Cycling v Africa's Retirement Home
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Team Ribbedebie
Bob's Wolvenpak v Mani's kleuterklas
R.EV.elatie van het seizoen v The PowerPuff Girls
Tramhalte A12 v Sterf Niet Als Een Opportunist
OpperDumoulist v Bombazo Balarcón

Speelronde 3
Hela Hola Ollie Naesen v The PowerPuff Girls
Mani's kleuterklas v Sterf Niet Als Een Opportunist
Team Ribbedebie v Bombazo Balarcón
Africa's Retirement Home v OpperDumoulist
De Gladiatoren v Tramhalte A12
Team Grinta powered by M. Ducrot v R.EV.elatie van het seizoen
De Roze Olifantjes v Bob's Wolvenpak
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
De derde week van Krachtwijk v heywoodu Pro Cycling
Ooh wat een strontpot v Herberts Kastelenboek
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Showtimers Continentale IJzervreters
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Schönbachers Rote Lanterne
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Schubbekutteveen Cycling Team
Paniagua v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v De klap van Dumoulin
HellepieHullepie v Texas Forever

Speelronde 4
Texas Forever v Hela Hola Ollie Naesen
HellepieHullepie v De klap van Dumoulin
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Paniagua v Schubbekutteveen Cycling Team
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Schönbachers Rote Lanterne
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Showtimers Continentale IJzervreters
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Herberts Kastelenboek
Ooh wat een strontpot v heywoodu Pro Cycling
De derde week van Krachtwijk v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Bob's Wolvenpak
De Roze Olifantjes v R.EV.elatie van het seizoen
Team Grinta powered by M. Ducrot v Tramhalte A12
De Gladiatoren v OpperDumoulist
Africa's Retirement Home v Bombazo Balarcón
Team Ribbedebie v Sterf Niet Als Een Opportunist
Mani's kleuterklas v The PowerPuff Girls

Speelronde 5
Hela Hola Ollie Naesen v Schönbachers Rote Lanterne
Showtimers Continentale IJzervreters v Schubbekutteveen Cycling Team
Herberts Kastelenboek v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
heywoodu Pro Cycling v De klap van Dumoulin
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Texas Forever
Bob's Wolvenpak v HellepieHullepie
R.EV.elatie van het seizoen v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Tramhalte A12 v Paniagua
OpperDumoulist v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Bombazo Balarcón v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Sterf Niet Als Een Opportunist v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
The PowerPuff Girls v Ooh wat een strontpot
Mani's kleuterklas v De derde week van Krachtwijk
Team Ribbedebie v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Africa's Retirement Home v De Roze Olifantjes
De Gladiatoren v Team Grinta powered by M. Ducrot

Speelronde 6
De derde week van Krachtwijk v Hela Hola Ollie Naesen
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Ooh wat een strontpot
De Roze Olifantjes v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Team Grinta powered by M. Ducrot v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
De Gladiatoren v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Africa's Retirement Home v Paniagua
Team Ribbedebie v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Mani's kleuterklas v HellepieHullepie
The PowerPuff Girls v Texas Forever
Sterf Niet Als Een Opportunist v De klap van Dumoulin
Bombazo Balarcón v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
OpperDumoulist v Schubbekutteveen Cycling Team
Tramhalte A12 v Schönbachers Rote Lanterne
R.EV.elatie van het seizoen v Showtimers Continentale IJzervreters
Bob's Wolvenpak v Herberts Kastelenboek
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v heywoodu Pro Cycling

Speelronde 7
Herberts Kastelenboek v Hela Hola Ollie Naesen
Showtimers Continentale IJzervreters v heywoodu Pro Cycling
Schönbachers Rote Lanterne v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Schubbekutteveen Cycling Team v Bob's Wolvenpak
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v R.EV.elatie van het seizoen
De klap van Dumoulin v Tramhalte A12
Texas Forever v OpperDumoulist
HellepieHullepie v Bombazo Balarcón
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Sterf Niet Als Een Opportunist
Paniagua v The PowerPuff Girls
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Mani's kleuterklas
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Team Ribbedebie
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Africa's Retirement Home
Ooh wat een strontpot v De Gladiatoren
De derde week van Krachtwijk v Team Grinta powered by M. Ducrot
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v De Roze Olifantjes

Speelronde 8
Schubbekutteveen Cycling Team v Hela Hola Ollie Naesen
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Schönbachers Rote Lanterne
De klap van Dumoulin v Showtimers Continentale IJzervreters
Texas Forever v Herberts Kastelenboek
HellepieHullepie v heywoodu Pro Cycling
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Paniagua v Bob's Wolvenpak
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v R.EV.elatie van het seizoen
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Tramhalte A12
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v OpperDumoulist
Ooh wat een strontpot v Bombazo Balarcón
De derde week van Krachtwijk v Sterf Niet Als Een Opportunist
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v The PowerPuff Girls
De Roze Olifantjes v Mani's kleuterklas
Team Grinta powered by M. Ducrot v Team Ribbedebie
De Gladiatoren v Africa's Retirement Home

Speelronde 9
Team Grinta powered by M. Ducrot v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
De Roze Olifantjes v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
De derde week van Krachtwijk v Ooh wat een strontpot
Hela Hola Ollie Naesen v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Bob's Wolvenpak v heywoodu Pro Cycling
R.EV.elatie van het seizoen v Herberts Kastelenboek
Tramhalte A12 v Showtimers Continentale IJzervreters
OpperDumoulist v Schönbachers Rote Lanterne
Bombazo Balarcón v Schubbekutteveen Cycling Team
Sterf Niet Als Een Opportunist v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
The PowerPuff Girls v De klap van Dumoulin
Mani's kleuterklas v Texas Forever
Team Ribbedebie v HellepieHullepie
Africa's Retirement Home v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
De Gladiatoren v Paniagua

Speelronde 10
The PowerPuff Girls v Hela Hola Ollie Naesen
Sterf Niet Als Een Opportunist v Mani's kleuterklas
Bombazo Balarcón v Team Ribbedebie
OpperDumoulist v Africa's Retirement Home
Tramhalte A12 v De Gladiatoren
R.EV.elatie van het seizoen v Team Grinta powered by M. Ducrot
Bob's Wolvenpak v De Roze Olifantjes
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
heywoodu Pro Cycling v De derde week van Krachtwijk
Herberts Kastelenboek v Ooh wat een strontpot
Showtimers Continentale IJzervreters v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Schönbachers Rote Lanterne v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Schubbekutteveen Cycling Team v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Paniagua
De klap van Dumoulin v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Texas Forever v HellepieHullepie

Speelronde 11
Sterf Niet Als Een Opportunist v Hela Hola Ollie Naesen
Bombazo Balarcón v The PowerPuff Girls
OpperDumoulist v Mani's kleuterklas
Tramhalte A12 v Team Ribbedebie
R.EV.elatie van het seizoen v Africa's Retirement Home
Bob's Wolvenpak v De Gladiatoren
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Team Grinta powered by M. Ducrot
heywoodu Pro Cycling v De Roze Olifantjes
Herberts Kastelenboek v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Showtimers Continentale IJzervreters v De derde week van Krachtwijk
Schönbachers Rote Lanterne v Ooh wat een strontpot
Schubbekutteveen Cycling Team v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
De klap van Dumoulin v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Texas Forever v Paniagua
HellepieHullepie v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains

Speelronde 12
Team Ribbedebie v Hela Hola Ollie Naesen
Mani's kleuterklas v Africa's Retirement Home
The PowerPuff Girls v De Gladiatoren
Sterf Niet Als Een Opportunist v Team Grinta powered by M. Ducrot
Bombazo Balarcón v De Roze Olifantjes
OpperDumoulist v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Tramhalte A12 v De derde week van Krachtwijk
R.EV.elatie van het seizoen v Ooh wat een strontpot
Bob's Wolvenpak v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
heywoodu Pro Cycling v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Herberts Kastelenboek v Paniagua
Showtimers Continentale IJzervreters v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Schönbachers Rote Lanterne v HellepieHullepie
Schubbekutteveen Cycling Team v Texas Forever
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v De klap van Dumoulin

Speelronde 13
Schönbachers Rote Lanterne v Hela Hola Ollie Naesen
Schubbekutteveen Cycling Team v Showtimers Continentale IJzervreters
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Herberts Kastelenboek
De klap van Dumoulin v heywoodu Pro Cycling
Texas Forever v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
HellepieHullepie v Bob's Wolvenpak
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v R.EV.elatie van het seizoen
Paniagua v Tramhalte A12
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v OpperDumoulist
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Bombazo Balarcón
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Sterf Niet Als Een Opportunist
Ooh wat een strontpot v The PowerPuff Girls
De derde week van Krachtwijk v Mani's kleuterklas
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Team Ribbedebie
De Roze Olifantjes v Africa's Retirement Home
Team Grinta powered by M. Ducrot v De Gladiatoren

Speelronde 14
Hela Hola Ollie Naesen v De derde week van Krachtwijk
Ooh wat een strontpot v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v De Roze Olifantjes
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Team Grinta powered by M. Ducrot
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v De Gladiatoren
Paniagua v Africa's Retirement Home
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Team Ribbedebie
HellepieHullepie v Mani's kleuterklas
Texas Forever v The PowerPuff Girls
De klap van Dumoulin v Sterf Niet Als Een Opportunist
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Bombazo Balarcón
Schubbekutteveen Cycling Team v OpperDumoulist
Schönbachers Rote Lanterne v Tramhalte A12
Showtimers Continentale IJzervreters v R.EV.elatie van het seizoen
Herberts Kastelenboek v Bob's Wolvenpak
heywoodu Pro Cycling v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis

Speelronde 15
Hela Hola Ollie Naesen v R.EV.elatie van het seizoen
Tramhalte A12 v Bob's Wolvenpak
OpperDumoulist v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Bombazo Balarcón v heywoodu Pro Cycling
Sterf Niet Als Een Opportunist v Herberts Kastelenboek
The PowerPuff Girls v Showtimers Continentale IJzervreters
Mani's kleuterklas v Schönbachers Rote Lanterne
Team Ribbedebie v Schubbekutteveen Cycling Team
Africa's Retirement Home v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
De Gladiatoren v De klap van Dumoulin
Team Grinta powered by M. Ducrot v Texas Forever
De Roze Olifantjes v HellepieHullepie
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
De derde week van Krachtwijk v Paniagua
Ooh wat een strontpot v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
pi_184410142
16 t/m 30:

Speelronde 16
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Hela Hola Ollie Naesen
Ooh wat een strontpot v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
De derde week van Krachtwijk v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Paniagua
De Roze Olifantjes v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Team Grinta powered by M. Ducrot v HellepieHullepie
De Gladiatoren v Texas Forever
Africa's Retirement Home v De klap van Dumoulin
Team Ribbedebie v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Mani's kleuterklas v Schubbekutteveen Cycling Team
The PowerPuff Girls v Schönbachers Rote Lanterne
Sterf Niet Als Een Opportunist v Showtimers Continentale IJzervreters
Bombazo Balarcón v Herberts Kastelenboek
OpperDumoulist v heywoodu Pro Cycling
Tramhalte A12 v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
R.EV.elatie van het seizoen v Bob's Wolvenpak

Speelronde 17
Paniagua v Hela Hola Ollie Naesen
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v HellepieHullepie
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Texas Forever
Ooh wat een strontpot v De klap van Dumoulin
De derde week van Krachtwijk v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Schubbekutteveen Cycling Team
De Roze Olifantjes v Schönbachers Rote Lanterne
Team Grinta powered by M. Ducrot v Showtimers Continentale IJzervreters
De Gladiatoren v Herberts Kastelenboek
Africa's Retirement Home v heywoodu Pro Cycling
Team Ribbedebie v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Mani's kleuterklas v Bob's Wolvenpak
The PowerPuff Girls v R.EV.elatie van het seizoen
Sterf Niet Als Een Opportunist v Tramhalte A12
Bombazo Balarcón v OpperDumoulist

Speelronde 18
Team Grinta powered by M. Ducrot v Hela Hola Ollie Naesen
De Gladiatoren v De Roze Olifantjes
Africa's Retirement Home v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Team Ribbedebie v De derde week van Krachtwijk
Mani's kleuterklas v Ooh wat een strontpot
The PowerPuff Girls v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Sterf Niet Als Een Opportunist v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Bombazo Balarcón v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
OpperDumoulist v Paniagua
Tramhalte A12 v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
R.EV.elatie van het seizoen v HellepieHullepie
Bob's Wolvenpak v Texas Forever
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v De klap van Dumoulin
heywoodu Pro Cycling v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Herberts Kastelenboek v Schubbekutteveen Cycling Team
Showtimers Continentale IJzervreters v Schönbachers Rote Lanterne

Speelronde 19
Hela Hola Ollie Naesen v Showtimers Continentale IJzervreters
Herberts Kastelenboek v Schönbachers Rote Lanterne
heywoodu Pro Cycling v Schubbekutteveen Cycling Team
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Bob's Wolvenpak v De klap van Dumoulin
R.EV.elatie van het seizoen v Texas Forever
Tramhalte A12 v HellepieHullepie
OpperDumoulist v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Bombazo Balarcón v Paniagua
Sterf Niet Als Een Opportunist v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
The PowerPuff Girls v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Mani's kleuterklas v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Team Ribbedebie v Ooh wat een strontpot
Africa's Retirement Home v De derde week van Krachtwijk
De Gladiatoren v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Team Grinta powered by M. Ducrot v De Roze Olifantjes

Speelronde 20
Hela Hola Ollie Naesen v Sterf Niet Als Een Opportunist
The PowerPuff Girls v Bombazo Balarcón
Mani's kleuterklas v OpperDumoulist
Team Ribbedebie v Tramhalte A12
Africa's Retirement Home v R.EV.elatie van het seizoen
De Gladiatoren v Bob's Wolvenpak
Team Grinta powered by M. Ducrot v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
De Roze Olifantjes v heywoodu Pro Cycling
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Herberts Kastelenboek
De derde week van Krachtwijk v Showtimers Continentale IJzervreters
Ooh wat een strontpot v Schönbachers Rote Lanterne
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Schubbekutteveen Cycling Team
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v De klap van Dumoulin
Paniagua v Texas Forever
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v HellepieHullepie

Speelronde 21
Hela Hola Ollie Naesen v Bob's Wolvenpak
R.EV.elatie van het seizoen v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Tramhalte A12 v heywoodu Pro Cycling
OpperDumoulist v Herberts Kastelenboek
Bombazo Balarcón v Showtimers Continentale IJzervreters
Sterf Niet Als Een Opportunist v Schönbachers Rote Lanterne
The PowerPuff Girls v Schubbekutteveen Cycling Team
Mani's kleuterklas v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Team Ribbedebie v De klap van Dumoulin
Africa's Retirement Home v Texas Forever
De Gladiatoren v HellepieHullepie
Team Grinta powered by M. Ducrot v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
De Roze Olifantjes v Paniagua
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
De derde week van Krachtwijk v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Ooh wat een strontpot v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM

Speelronde 22
Hela Hola Ollie Naesen v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
De derde week van Krachtwijk v De Roze Olifantjes
Ooh wat een strontpot v Team Grinta powered by M. Ducrot
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v De Gladiatoren
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Africa's Retirement Home
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Team Ribbedebie
Paniagua v Mani's kleuterklas
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v The PowerPuff Girls
HellepieHullepie v Sterf Niet Als Een Opportunist
Texas Forever v Bombazo Balarcón
De klap van Dumoulin v OpperDumoulist
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Tramhalte A12
Schubbekutteveen Cycling Team v R.EV.elatie van het seizoen
Schönbachers Rote Lanterne v Bob's Wolvenpak
Showtimers Continentale IJzervreters v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Herberts Kastelenboek v heywoodu Pro Cycling

Speelronde 23
De Gladiatoren v Hela Hola Ollie Naesen
Africa's Retirement Home v Team Grinta powered by M. Ducrot
Team Ribbedebie v De Roze Olifantjes
Mani's kleuterklas v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
The PowerPuff Girls v De derde week van Krachtwijk
Sterf Niet Als Een Opportunist v Ooh wat een strontpot
Bombazo Balarcón v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
OpperDumoulist v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Tramhalte A12 v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
R.EV.elatie van het seizoen v Paniagua
Bob's Wolvenpak v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v HellepieHullepie
heywoodu Pro Cycling v Texas Forever
Herberts Kastelenboek v De klap van Dumoulin
Showtimers Continentale IJzervreters v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Schönbachers Rote Lanterne v Schubbekutteveen Cycling Team

Speelronde 24
Showtimers Continentale IJzervreters v Hela Hola Ollie Naesen
Schönbachers Rote Lanterne v Herberts Kastelenboek
Schubbekutteveen Cycling Team v heywoodu Pro Cycling
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
De klap van Dumoulin v Bob's Wolvenpak
Texas Forever v R.EV.elatie van het seizoen
HellepieHullepie v Tramhalte A12
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v OpperDumoulist
Paniagua v Bombazo Balarcón
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Sterf Niet Als Een Opportunist
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v The PowerPuff Girls
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Mani's kleuterklas
Ooh wat een strontpot v Team Ribbedebie
De derde week van Krachtwijk v Africa's Retirement Home
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v De Gladiatoren
De Roze Olifantjes v Team Grinta powered by M. Ducrot

Speelronde 25
Hela Hola Ollie Naesen v OpperDumoulist
Bombazo Balarcón v Tramhalte A12
Sterf Niet Als Een Opportunist v R.EV.elatie van het seizoen
The PowerPuff Girls v Bob's Wolvenpak
Mani's kleuterklas v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Team Ribbedebie v heywoodu Pro Cycling
Africa's Retirement Home v Herberts Kastelenboek
De Gladiatoren v Showtimers Continentale IJzervreters
Team Grinta powered by M. Ducrot v Schönbachers Rote Lanterne
De Roze Olifantjes v Schubbekutteveen Cycling Team
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
De derde week van Krachtwijk v De klap van Dumoulin
Ooh wat een strontpot v Texas Forever
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v HellepieHullepie
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Paniagua

Speelronde 26
R.EV.elatie van het seizoen v Hela Hola Ollie Naesen
Bob's Wolvenpak v Tramhalte A12
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v OpperDumoulist
heywoodu Pro Cycling v Bombazo Balarcón
Herberts Kastelenboek v Sterf Niet Als Een Opportunist
Showtimers Continentale IJzervreters v The PowerPuff Girls
Schönbachers Rote Lanterne v Mani's kleuterklas
Schubbekutteveen Cycling Team v Team Ribbedebie
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Africa's Retirement Home
De klap van Dumoulin v De Gladiatoren
Texas Forever v Team Grinta powered by M. Ducrot
HellepieHullepie v De Roze Olifantjes
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Paniagua v De derde week van Krachtwijk
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Ooh wat een strontpot
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM

Speelronde 27
Bob's Wolvenpak v Hela Hola Ollie Naesen
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v R.EV.elatie van het seizoen
heywoodu Pro Cycling v Tramhalte A12
Herberts Kastelenboek v OpperDumoulist
Showtimers Continentale IJzervreters v Bombazo Balarcón
Schönbachers Rote Lanterne v Sterf Niet Als Een Opportunist
Schubbekutteveen Cycling Team v The PowerPuff Girls
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Mani's kleuterklas
De klap van Dumoulin v Team Ribbedebie
Texas Forever v Africa's Retirement Home
HellepieHullepie v De Gladiatoren
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Team Grinta powered by M. Ducrot
Paniagua v De Roze Olifantjes
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v De derde week van Krachtwijk
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Ooh wat een strontpot

Speelronde 28
Hela Hola Ollie Naesen v Africa's Retirement Home
De Gladiatoren v Team Ribbedebie
Team Grinta powered by M. Ducrot v Mani's kleuterklas
De Roze Olifantjes v The PowerPuff Girls
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Sterf Niet Als Een Opportunist
De derde week van Krachtwijk v Bombazo Balarcón
Ooh wat een strontpot v OpperDumoulist
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Tramhalte A12
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v R.EV.elatie van het seizoen
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Bob's Wolvenpak
Paniagua v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v heywoodu Pro Cycling
HellepieHullepie v Herberts Kastelenboek
Texas Forever v Showtimers Continentale IJzervreters
De klap van Dumoulin v Schönbachers Rote Lanterne
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Schubbekutteveen Cycling Team

Speelronde 29
Hela Hola Ollie Naesen v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Paniagua v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
HellepieHullepie v Ooh wat een strontpot
Texas Forever v De derde week van Krachtwijk
De klap van Dumoulin v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v De Roze Olifantjes
Schubbekutteveen Cycling Team v Team Grinta powered by M. Ducrot
Schönbachers Rote Lanterne v De Gladiatoren
Showtimers Continentale IJzervreters v Africa's Retirement Home
Herberts Kastelenboek v Team Ribbedebie
heywoodu Pro Cycling v Mani's kleuterklas
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v The PowerPuff Girls
Bob's Wolvenpak v Sterf Niet Als Een Opportunist
R.EV.elatie van het seizoen v Bombazo Balarcón
Tramhalte A12 v OpperDumoulist

Speelronde 30
HellepieHullepie v Hela Hola Ollie Naesen
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Texas Forever
Paniagua v De klap van Dumoulin
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Schubbekutteveen Cycling Team
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Schönbachers Rote Lanterne
Ooh wat een strontpot v Showtimers Continentale IJzervreters
De derde week van Krachtwijk v Herberts Kastelenboek
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v heywoodu Pro Cycling
De Roze Olifantjes v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Team Grinta powered by M. Ducrot v Bob's Wolvenpak
De Gladiatoren v R.EV.elatie van het seizoen
Africa's Retirement Home v Tramhalte A12
Team Ribbedebie v OpperDumoulist
Mani's kleuterklas v Bombazo Balarcón
The PowerPuff Girls v Sterf Niet Als Een Opportunist
pi_184410146
31 t/m 45:

Speelronde 31
Team Grinta powered by M. Ducrot v Bombazo Balarcón
De Gladiatoren v Sterf Niet Als Een Opportunist
Africa's Retirement Home v The PowerPuff Girls
Team Ribbedebie v Mani's kleuterklas
De klap van Dumoulin v Hela Hola Ollie Naesen
Texas Forever v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
HellepieHullepie v Schubbekutteveen Cycling Team
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Schönbachers Rote Lanterne
Paniagua v Showtimers Continentale IJzervreters
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Herberts Kastelenboek
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v heywoodu Pro Cycling
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Ooh wat een strontpot v Bob's Wolvenpak
De derde week van Krachtwijk v R.EV.elatie van het seizoen
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Tramhalte A12
De Roze Olifantjes v OpperDumoulist

Speelronde 32
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Hela Hola Ollie Naesen
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Ooh wat een strontpot v Paniagua
De derde week van Krachtwijk v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v HellepieHullepie
De Roze Olifantjes v Texas Forever
Team Grinta powered by M. Ducrot v De klap van Dumoulin
De Gladiatoren v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Africa's Retirement Home v Schubbekutteveen Cycling Team
Team Ribbedebie v Schönbachers Rote Lanterne
Mani's kleuterklas v Showtimers Continentale IJzervreters
The PowerPuff Girls v Herberts Kastelenboek
Sterf Niet Als Een Opportunist v heywoodu Pro Cycling
Bombazo Balarcón v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
OpperDumoulist v Bob's Wolvenpak
Tramhalte A12 v R.EV.elatie van het seizoen

Speelronde 33
Hela Hola Ollie Naesen v De Roze Olifantjes
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Team Grinta powered by M. Ducrot
De derde week van Krachtwijk v De Gladiatoren
Ooh wat een strontpot v Africa's Retirement Home
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Team Ribbedebie
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Mani's kleuterklas
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v The PowerPuff Girls
Paniagua v Sterf Niet Als Een Opportunist
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Bombazo Balarcón
HellepieHullepie v OpperDumoulist
Texas Forever v Tramhalte A12
De klap van Dumoulin v R.EV.elatie van het seizoen
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Bob's Wolvenpak
Schubbekutteveen Cycling Team v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Schönbachers Rote Lanterne v heywoodu Pro Cycling
Showtimers Continentale IJzervreters v Herberts Kastelenboek

Speelronde 34
Hela Hola Ollie Naesen v heywoodu Pro Cycling
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Herberts Kastelenboek
Bob's Wolvenpak v Showtimers Continentale IJzervreters
R.EV.elatie van het seizoen v Schönbachers Rote Lanterne
Tramhalte A12 v Schubbekutteveen Cycling Team
OpperDumoulist v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Bombazo Balarcón v De klap van Dumoulin
Sterf Niet Als Een Opportunist v Texas Forever
The PowerPuff Girls v HellepieHullepie
Mani's kleuterklas v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Team Ribbedebie v Paniagua
Africa's Retirement Home v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
De Gladiatoren v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Team Grinta powered by M. Ducrot v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
De Roze Olifantjes v Ooh wat een strontpot
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v De derde week van Krachtwijk

Speelronde 35
Hela Hola Ollie Naesen v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Paniagua v Ooh wat een strontpot
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v De derde week van Krachtwijk
HellepieHullepie v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Texas Forever v De Roze Olifantjes
De klap van Dumoulin v Team Grinta powered by M. Ducrot
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v De Gladiatoren
Schubbekutteveen Cycling Team v Africa's Retirement Home
Schönbachers Rote Lanterne v Team Ribbedebie
Showtimers Continentale IJzervreters v Mani's kleuterklas
Herberts Kastelenboek v The PowerPuff Girls
heywoodu Pro Cycling v Sterf Niet Als Een Opportunist
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Bombazo Balarcón
Bob's Wolvenpak v OpperDumoulist
R.EV.elatie van het seizoen v Tramhalte A12

Speelronde 36
Bombazo Balarcón v Hela Hola Ollie Naesen
OpperDumoulist v Sterf Niet Als Een Opportunist
Tramhalte A12 v The PowerPuff Girls
R.EV.elatie van het seizoen v Mani's kleuterklas
Bob's Wolvenpak v Team Ribbedebie
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Africa's Retirement Home
heywoodu Pro Cycling v De Gladiatoren
Herberts Kastelenboek v Team Grinta powered by M. Ducrot
Showtimers Continentale IJzervreters v De Roze Olifantjes
Schönbachers Rote Lanterne v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Schubbekutteveen Cycling Team v De derde week van Krachtwijk
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Ooh wat een strontpot
De klap van Dumoulin v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Texas Forever v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
HellepieHullepie v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Paniagua

Speelronde 37
Schönbachers Rote Lanterne v Paniagua
Schubbekutteveen Cycling Team v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v HellepieHullepie
De klap van Dumoulin v Texas Forever
Mani's kleuterklas v Hela Hola Ollie Naesen
The PowerPuff Girls v Team Ribbedebie
Sterf Niet Als Een Opportunist v Africa's Retirement Home
Bombazo Balarcón v De Gladiatoren
OpperDumoulist v Team Grinta powered by M. Ducrot
Tramhalte A12 v De Roze Olifantjes
R.EV.elatie van het seizoen v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Bob's Wolvenpak v De derde week van Krachtwijk
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Ooh wat een strontpot
heywoodu Pro Cycling v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Herberts Kastelenboek v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Showtimers Continentale IJzervreters v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht

Speelronde 38
De Roze Olifantjes v Hela Hola Ollie Naesen
Team Grinta powered by M. Ducrot v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
De Gladiatoren v De derde week van Krachtwijk
Africa's Retirement Home v Ooh wat een strontpot
Team Ribbedebie v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Mani's kleuterklas v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
The PowerPuff Girls v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Sterf Niet Als Een Opportunist v Paniagua
Bombazo Balarcón v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
OpperDumoulist v HellepieHullepie
Tramhalte A12 v Texas Forever
R.EV.elatie van het seizoen v De klap van Dumoulin
Bob's Wolvenpak v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Schubbekutteveen Cycling Team
heywoodu Pro Cycling v Schönbachers Rote Lanterne
Herberts Kastelenboek v Showtimers Continentale IJzervreters

Speelronde 39
Hela Hola Ollie Naesen v De Gladiatoren
Team Grinta powered by M. Ducrot v Africa's Retirement Home
De Roze Olifantjes v Team Ribbedebie
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Mani's kleuterklas
De derde week van Krachtwijk v The PowerPuff Girls
Ooh wat een strontpot v Sterf Niet Als Een Opportunist
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Bombazo Balarcón
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v OpperDumoulist
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Tramhalte A12
Paniagua v R.EV.elatie van het seizoen
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Bob's Wolvenpak
HellepieHullepie v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Texas Forever v heywoodu Pro Cycling
De klap van Dumoulin v Herberts Kastelenboek
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Showtimers Continentale IJzervreters
Schubbekutteveen Cycling Team v Schönbachers Rote Lanterne

Speelronde 40
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Team Grinta powered by M. Ducrot
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v De Roze Olifantjes
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Ooh wat een strontpot v De derde week van Krachtwijk
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Hela Hola Ollie Naesen
heywoodu Pro Cycling v Bob's Wolvenpak
Herberts Kastelenboek v R.EV.elatie van het seizoen
Showtimers Continentale IJzervreters v Tramhalte A12
Schönbachers Rote Lanterne v OpperDumoulist
Schubbekutteveen Cycling Team v Bombazo Balarcón
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Sterf Niet Als Een Opportunist
De klap van Dumoulin v The PowerPuff Girls
Texas Forever v Mani's kleuterklas
HellepieHullepie v Team Ribbedebie
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Africa's Retirement Home
Paniagua v De Gladiatoren

Speelronde 41
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Hela Hola Ollie Naesen
De Roze Olifantjes v De derde week van Krachtwijk
Team Grinta powered by M. Ducrot v Ooh wat een strontpot
De Gladiatoren v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Africa's Retirement Home v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Team Ribbedebie v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Mani's kleuterklas v Paniagua
The PowerPuff Girls v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Sterf Niet Als Een Opportunist v HellepieHullepie
Bombazo Balarcón v Texas Forever
OpperDumoulist v De klap van Dumoulin
Tramhalte A12 v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
R.EV.elatie van het seizoen v Schubbekutteveen Cycling Team
Bob's Wolvenpak v Schönbachers Rote Lanterne
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Showtimers Continentale IJzervreters
heywoodu Pro Cycling v Herberts Kastelenboek

Speelronde 42
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Hela Hola Ollie Naesen
Paniagua v HellepieHullepie
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Texas Forever
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v De klap van Dumoulin
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Ooh wat een strontpot v Schubbekutteveen Cycling Team
De derde week van Krachtwijk v Schönbachers Rote Lanterne
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Showtimers Continentale IJzervreters
De Roze Olifantjes v Herberts Kastelenboek
Team Grinta powered by M. Ducrot v heywoodu Pro Cycling
De Gladiatoren v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Africa's Retirement Home v Bob's Wolvenpak
Team Ribbedebie v R.EV.elatie van het seizoen
Mani's kleuterklas v Tramhalte A12
The PowerPuff Girls v OpperDumoulist
Sterf Niet Als Een Opportunist v Bombazo Balarcón

Speelronde 43
Hela Hola Ollie Naesen v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Ooh wat een strontpot
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v De derde week van Krachtwijk
Paniagua v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v De Roze Olifantjes
HellepieHullepie v Team Grinta powered by M. Ducrot
Texas Forever v De Gladiatoren
De klap van Dumoulin v Africa's Retirement Home
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Team Ribbedebie
Schubbekutteveen Cycling Team v Mani's kleuterklas
Schönbachers Rote Lanterne v The PowerPuff Girls
Showtimers Continentale IJzervreters v Sterf Niet Als Een Opportunist
Herberts Kastelenboek v Bombazo Balarcón
heywoodu Pro Cycling v OpperDumoulist
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Tramhalte A12
Bob's Wolvenpak v R.EV.elatie van het seizoen

Speelronde 44
Bombazo Balarcón v Team Grinta powered by M. Ducrot
Sterf Niet Als Een Opportunist v De Gladiatoren
The PowerPuff Girls v Africa's Retirement Home
Mani's kleuterklas v Team Ribbedebie
Hela Hola Ollie Naesen v De klap van Dumoulin
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Texas Forever
Schubbekutteveen Cycling Team v HellepieHullepie
Schönbachers Rote Lanterne v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Showtimers Continentale IJzervreters v Paniagua
Herberts Kastelenboek v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
heywoodu Pro Cycling v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Bob's Wolvenpak v Ooh wat een strontpot
R.EV.elatie van het seizoen v De derde week van Krachtwijk
Tramhalte A12 v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
OpperDumoulist v De Roze Olifantjes

Speelronde 45
Hela Hola Ollie Naesen v Tramhalte A12
OpperDumoulist v R.EV.elatie van het seizoen
Bombazo Balarcón v Bob's Wolvenpak
Sterf Niet Als Een Opportunist v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
The PowerPuff Girls v heywoodu Pro Cycling
Mani's kleuterklas v Herberts Kastelenboek
Team Ribbedebie v Showtimers Continentale IJzervreters
Africa's Retirement Home v Schönbachers Rote Lanterne
De Gladiatoren v Schubbekutteveen Cycling Team
Team Grinta powered by M. Ducrot v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
De Roze Olifantjes v De klap van Dumoulin
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Texas Forever
De derde week van Krachtwijk v HellepieHullepie
Ooh wat een strontpot v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Paniagua
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
pi_184410151
46 t/m 60:

Speelronde 46
Showtimers Continentale IJzervreters v OpperDumoulist
Herberts Kastelenboek v Tramhalte A12
heywoodu Pro Cycling v R.EV.elatie van het seizoen
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Bob's Wolvenpak
Hela Hola Ollie Naesen v Ooh wat een strontpot
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v De derde week van Krachtwijk
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v De Roze Olifantjes
Paniagua v Team Grinta powered by M. Ducrot
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v De Gladiatoren
HellepieHullepie v Africa's Retirement Home
Texas Forever v Team Ribbedebie
De klap van Dumoulin v Mani's kleuterklas
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v The PowerPuff Girls
Schubbekutteveen Cycling Team v Sterf Niet Als Een Opportunist
Schönbachers Rote Lanterne v Bombazo Balarcón

Speelronde 47
OpperDumoulist v Showtimers Continentale IJzervreters
Tramhalte A12 v Herberts Kastelenboek
R.EV.elatie van het seizoen v heywoodu Pro Cycling
Bob's Wolvenpak v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Ooh wat een strontpot v Hela Hola Ollie Naesen
De derde week van Krachtwijk v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
De Roze Olifantjes v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Team Grinta powered by M. Ducrot v Paniagua
De Gladiatoren v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Africa's Retirement Home v HellepieHullepie
Team Ribbedebie v Texas Forever
Mani's kleuterklas v De klap van Dumoulin
The PowerPuff Girls v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Sterf Niet Als Een Opportunist v Schubbekutteveen Cycling Team
Bombazo Balarcón v Schönbachers Rote Lanterne

Speelronde 48
Hela Hola Ollie Naesen v Texas Forever
De klap van Dumoulin v HellepieHullepie
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Schubbekutteveen Cycling Team v Paniagua
Schönbachers Rote Lanterne v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Showtimers Continentale IJzervreters v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Herberts Kastelenboek v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
heywoodu Pro Cycling v Ooh wat een strontpot
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v De derde week van Krachtwijk
Bob's Wolvenpak v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
R.EV.elatie van het seizoen v De Roze Olifantjes
Tramhalte A12 v Team Grinta powered by M. Ducrot
OpperDumoulist v De Gladiatoren
Bombazo Balarcón v Africa's Retirement Home
Sterf Niet Als Een Opportunist v Team Ribbedebie
The PowerPuff Girls v Mani's kleuterklas

Speelronde 49
Hela Hola Ollie Naesen v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
HellepieHullepie v Paniagua
Texas Forever v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
De klap van Dumoulin v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Schubbekutteveen Cycling Team v Ooh wat een strontpot
Schönbachers Rote Lanterne v De derde week van Krachtwijk
Showtimers Continentale IJzervreters v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Herberts Kastelenboek v De Roze Olifantjes
heywoodu Pro Cycling v Team Grinta powered by M. Ducrot
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v De Gladiatoren
Bob's Wolvenpak v Africa's Retirement Home
R.EV.elatie van het seizoen v Team Ribbedebie
Tramhalte A12 v Mani's kleuterklas
OpperDumoulist v The PowerPuff Girls
Bombazo Balarcón v Sterf Niet Als Een Opportunist

Speelronde 50
Hela Hola Ollie Naesen v Herberts Kastelenboek
heywoodu Pro Cycling v Showtimers Continentale IJzervreters
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Schönbachers Rote Lanterne
Bob's Wolvenpak v Schubbekutteveen Cycling Team
R.EV.elatie van het seizoen v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Tramhalte A12 v De klap van Dumoulin
OpperDumoulist v Texas Forever
Bombazo Balarcón v HellepieHullepie
Sterf Niet Als Een Opportunist v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
The PowerPuff Girls v Paniagua
Mani's kleuterklas v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Team Ribbedebie v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Africa's Retirement Home v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
De Gladiatoren v Ooh wat een strontpot
Team Grinta powered by M. Ducrot v De derde week van Krachtwijk
De Roze Olifantjes v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld

Speelronde 51
Hela Hola Ollie Naesen v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Schubbekutteveen Cycling Team v De klap van Dumoulin
Schönbachers Rote Lanterne v Texas Forever
Showtimers Continentale IJzervreters v HellepieHullepie
Herberts Kastelenboek v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
heywoodu Pro Cycling v Paniagua
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Bob's Wolvenpak v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
R.EV.elatie van het seizoen v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Tramhalte A12 v Ooh wat een strontpot
OpperDumoulist v De derde week van Krachtwijk
Bombazo Balarcón v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Sterf Niet Als Een Opportunist v De Roze Olifantjes
The PowerPuff Girls v Team Grinta powered by M. Ducrot
Mani's kleuterklas v De Gladiatoren
Team Ribbedebie v Africa's Retirement Home

Speelronde 52
Hela Hola Ollie Naesen v Bombazo Balarcón
Sterf Niet Als Een Opportunist v OpperDumoulist
The PowerPuff Girls v Tramhalte A12
Mani's kleuterklas v R.EV.elatie van het seizoen
Team Ribbedebie v Bob's Wolvenpak
Africa's Retirement Home v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
De Gladiatoren v heywoodu Pro Cycling
Team Grinta powered by M. Ducrot v Herberts Kastelenboek
De Roze Olifantjes v Showtimers Continentale IJzervreters
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Schönbachers Rote Lanterne
De derde week van Krachtwijk v Schubbekutteveen Cycling Team
Ooh wat een strontpot v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v De klap van Dumoulin
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Texas Forever
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v HellepieHullepie
Paniagua v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains

Speelronde 53
Hela Hola Ollie Naesen v Schubbekutteveen Cycling Team
Schönbachers Rote Lanterne v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Showtimers Continentale IJzervreters v De klap van Dumoulin
Herberts Kastelenboek v Texas Forever
heywoodu Pro Cycling v HellepieHullepie
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Bob's Wolvenpak v Paniagua
R.EV.elatie van het seizoen v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Tramhalte A12 v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
OpperDumoulist v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Bombazo Balarcón v Ooh wat een strontpot
Sterf Niet Als Een Opportunist v De derde week van Krachtwijk
The PowerPuff Girls v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Mani's kleuterklas v De Roze Olifantjes
Team Ribbedebie v Team Grinta powered by M. Ducrot
Africa's Retirement Home v De Gladiatoren

Speelronde 54
Africa's Retirement Home v Hela Hola Ollie Naesen
Team Ribbedebie v De Gladiatoren
Mani's kleuterklas v Team Grinta powered by M. Ducrot
The PowerPuff Girls v De Roze Olifantjes
Sterf Niet Als Een Opportunist v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Bombazo Balarcón v De derde week van Krachtwijk
OpperDumoulist v Ooh wat een strontpot
Tramhalte A12 v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
R.EV.elatie van het seizoen v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Bob's Wolvenpak v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Paniagua
heywoodu Pro Cycling v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Herberts Kastelenboek v HellepieHullepie
Showtimers Continentale IJzervreters v Texas Forever
Schönbachers Rote Lanterne v De klap van Dumoulin
Schubbekutteveen Cycling Team v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat

Speelronde 55
Hela Hola Ollie Naesen v Team Grinta powered by M. Ducrot
De Roze Olifantjes v De Gladiatoren
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Africa's Retirement Home
De derde week van Krachtwijk v Team Ribbedebie
Ooh wat een strontpot v Mani's kleuterklas
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v The PowerPuff Girls
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Sterf Niet Als Een Opportunist
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Bombazo Balarcón
Paniagua v OpperDumoulist
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Tramhalte A12
HellepieHullepie v R.EV.elatie van het seizoen
Texas Forever v Bob's Wolvenpak
De klap van Dumoulin v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v heywoodu Pro Cycling
Schubbekutteveen Cycling Team v Herberts Kastelenboek
Schönbachers Rote Lanterne v Showtimers Continentale IJzervreters

Speelronde 56
Hela Hola Ollie Naesen v Team Ribbedebie
Africa's Retirement Home v Mani's kleuterklas
De Gladiatoren v The PowerPuff Girls
Team Grinta powered by M. Ducrot v Sterf Niet Als Een Opportunist
De Roze Olifantjes v Bombazo Balarcón
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v OpperDumoulist
De derde week van Krachtwijk v Tramhalte A12
Ooh wat een strontpot v R.EV.elatie van het seizoen
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Bob's Wolvenpak
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v heywoodu Pro Cycling
Paniagua v Herberts Kastelenboek
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Showtimers Continentale IJzervreters
HellepieHullepie v Schönbachers Rote Lanterne
Texas Forever v Schubbekutteveen Cycling Team
De klap van Dumoulin v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat

Speelronde 57
Hela Hola Ollie Naesen v HellepieHullepie
Texas Forever v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
De klap van Dumoulin v Paniagua
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Schubbekutteveen Cycling Team v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Schönbachers Rote Lanterne v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Showtimers Continentale IJzervreters v Ooh wat een strontpot
Herberts Kastelenboek v De derde week van Krachtwijk
heywoodu Pro Cycling v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v De Roze Olifantjes
Bob's Wolvenpak v Team Grinta powered by M. Ducrot
R.EV.elatie van het seizoen v De Gladiatoren
Tramhalte A12 v Africa's Retirement Home
OpperDumoulist v Team Ribbedebie
Bombazo Balarcón v Mani's kleuterklas
Sterf Niet Als Een Opportunist v The PowerPuff Girls

Speelronde 58
heywoodu Pro Cycling v Hela Hola Ollie Naesen
Herberts Kastelenboek v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Showtimers Continentale IJzervreters v Bob's Wolvenpak
Schönbachers Rote Lanterne v R.EV.elatie van het seizoen
Schubbekutteveen Cycling Team v Tramhalte A12
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v OpperDumoulist
De klap van Dumoulin v Bombazo Balarcón
Texas Forever v Sterf Niet Als Een Opportunist
HellepieHullepie v The PowerPuff Girls
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Mani's kleuterklas
Paniagua v Team Ribbedebie
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Africa's Retirement Home
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v De Gladiatoren
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Team Grinta powered by M. Ducrot
Ooh wat een strontpot v De Roze Olifantjes
De derde week van Krachtwijk v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld

Speelronde 59
OpperDumoulist v Hela Hola Ollie Naesen
Tramhalte A12 v Bombazo Balarcón
R.EV.elatie van het seizoen v Sterf Niet Als Een Opportunist
Bob's Wolvenpak v The PowerPuff Girls
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Mani's kleuterklas
heywoodu Pro Cycling v Team Ribbedebie
Herberts Kastelenboek v Africa's Retirement Home
Showtimers Continentale IJzervreters v De Gladiatoren
Schönbachers Rote Lanterne v Team Grinta powered by M. Ducrot
Schubbekutteveen Cycling Team v De Roze Olifantjes
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
De klap van Dumoulin v De derde week van Krachtwijk
Texas Forever v Ooh wat een strontpot
HellepieHullepie v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Paniagua v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht

Speelronde 60
Tramhalte A12 v Hela Hola Ollie Naesen
R.EV.elatie van het seizoen v OpperDumoulist
Bob's Wolvenpak v Bombazo Balarcón
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Sterf Niet Als Een Opportunist
heywoodu Pro Cycling v The PowerPuff Girls
Herberts Kastelenboek v Mani's kleuterklas
Showtimers Continentale IJzervreters v Team Ribbedebie
Schönbachers Rote Lanterne v Africa's Retirement Home
Schubbekutteveen Cycling Team v De Gladiatoren
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Team Grinta powered by M. Ducrot
De klap van Dumoulin v De Roze Olifantjes
Texas Forever v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
HellepieHullepie v De derde week van Krachtwijk
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Ooh wat een strontpot
Paniagua v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
pi_184410152
61 t/m 62:

Speelronde 61
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Hela Hola Ollie Naesen
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Paniagua
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Ooh wat een strontpot v HellepieHullepie
De derde week van Krachtwijk v Texas Forever
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v De klap van Dumoulin
De Roze Olifantjes v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Team Grinta powered by M. Ducrot v Schubbekutteveen Cycling Team
De Gladiatoren v Schönbachers Rote Lanterne
Africa's Retirement Home v Showtimers Continentale IJzervreters
Team Ribbedebie v Herberts Kastelenboek
Mani's kleuterklas v heywoodu Pro Cycling
The PowerPuff Girls v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Sterf Niet Als Een Opportunist v Bob's Wolvenpak
Bombazo Balarcón v R.EV.elatie van het seizoen
OpperDumoulist v Tramhalte A12

Speelronde 62
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Hela Hola Ollie Naesen
De klap van Dumoulin v Schubbekutteveen Cycling Team
Texas Forever v Schönbachers Rote Lanterne
HellepieHullepie v Showtimers Continentale IJzervreters
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Herberts Kastelenboek
Paniagua v heywoodu Pro Cycling
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Bob's Wolvenpak
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v R.EV.elatie van het seizoen
Ooh wat een strontpot v Tramhalte A12
De derde week van Krachtwijk v OpperDumoulist
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Bombazo Balarcón
De Roze Olifantjes v Sterf Niet Als Een Opportunist
Team Grinta powered by M. Ducrot v The PowerPuff Girls
De Gladiatoren v Mani's kleuterklas
Africa's Retirement Home v Team Ribbedebie
pi_184410655
Ewan begint alvast met een nette 23e plaats
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_184410696
Strakhov die voor Wim naar een 15e plaats sprint :')
pi_184410798
quote:
9s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 07:11 schreef franklop het volgende:
Ewan begint alvast met een nette 23e plaats
Lol, zelfs Sutterlin is nog sneller als 20e
Eh, amico. C'e Sabata. Hai chiuso 8)
  dinsdag 15 januari 2019 @ 07:35:42 #18
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184410825
Heywoodu gelijk met volle mep voor Viviani en ik ga naarstig op zoek naar een witte vlag
  dinsdag 15 januari 2019 @ 07:43:24 #19
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_184410894
Gibbons stelt niet teleur. :)
  dinsdag 15 januari 2019 @ 07:55:24 #20
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184410981
quote:
9s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 07:11 schreef franklop het volgende:
Ewan begint alvast met een nette 23e plaats
Een pyrrusoverwinning met vriend Bauhaus voorlopig. Gaat spannend worden deze ronde.
pi_184411011
Mareczkootje kwam van heel ver voor P3, die pakt er nog wel een paar dit jaar.
  dinsdag 15 januari 2019 @ 08:00:38 #22
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184411023
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 07:59 schreef Wuwwa het volgende:
Mareczkootje kwam van heel ver voor P3, die pakt er nog wel een paar dit jaar.
Beter laten ze Sajnok keer sprinten. Maar inderdaad, Mareczko maakte een betere indruk dan ik had verwacht.

[ Bericht 0% gewijzigd door Immerdebestebob op 15-01-2019 08:16:10 ]
pi_184411026
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 07:55 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Een pyrrusoverwinning met vriend Bauhaus voorlopig. Gaat spannend worden deze ronde.
zal Alaphilippe nodig gaan hebben in Argentinië denk ik
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 15 januari 2019 @ 08:12:55 #24
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184411118
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 08:00 schreef franklop het volgende:

[..]

zal Alaphilippe nodig gaan hebben in Argentinië denk ik
Die telt niet mee voor de eerste ronde. Sowieso zouden Hodeg en Barbero daar aardig moeten kunnen sprokkelen.
pi_184411150
Wahlscheid en Mclay pakken de eerste puntjes voor mij. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_184411170
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 08:12 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Die telt niet mee voor de eerste ronde. Sowieso zouden Hodeg en Barbero daar aardig moeten kunnen sprokkelen.
je hebt gelijk.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_184411223
Ik heb nu al spijt dat ik Gibbons te laag op de lijst had gezet
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
  Moderator dinsdag 15 januari 2019 @ 08:33:09 #28
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184411287
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 03:19 schreef wimderon het volgende:
Speelronde 1:
Er moet nog Knox achter James :P.
  dinsdag 15 januari 2019 @ 09:25:58 #29
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_184411878
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 07:43 schreef LekkerWeertje het volgende:
Gibbons stelt niet teleur. :)
Toch begin je met een lichte achterstand. Gibbons 5e = 13 punten, Van Poppel 9e en Hoelgaard 10e = samen 15 punten. Maar ik had niet verwacht dat Gibbons voor Van Poppel zou eindigen, dus in die zin toch een lichte tegenvaller voor mij.
  dinsdag 15 januari 2019 @ 09:33:30 #30
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_184411957
Halvorssen en Philipsen doen hun plicht.

Oh ja natuurlijk, in de eerste ronde tegen Viviani.

#ontvolg

13.gif
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 15 januari 2019 @ 09:39:08 #31
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184412020
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 09:33 schreef Mani89 het volgende:
Halvorssen en Philipsen doen hun plicht.

Oh ja natuurlijk, in de eerste ronde tegen Viviani.

#ontvolg

[ afbeelding ]
Ik mag Straks alle ritten in San Juan gaan winnen, omdat jouw renners punten gaan halen bij tijdritkampioenschap van Colombia :')
  dinsdag 15 januari 2019 @ 09:43:59 #32
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184412080
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 09:33 schreef Mani89 het volgende:

Oh ja natuurlijk, in de eerste ronde tegen Viviani.
Ben jij een zware drinker?
  dinsdag 15 januari 2019 @ 12:48:34 #33
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_184414664
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 09:43 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Ben jij een zware drinker?
Hoesow??
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_184414734
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 09:33 schreef Mani89 het volgende:
Halvorssen en Philipsen doen hun plicht.

Oh ja natuurlijk, in de eerste ronde tegen Viviani.

#ontvolg

[ afbeelding ]
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  dinsdag 15 januari 2019 @ 13:28:59 #35
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184415258
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 12:48 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Hoesow??
Je hoeft niet tegen Viviani?
  Redactie Sport dinsdag 15 januari 2019 @ 13:30:33 #36
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_184415291
Ik denk dat een 0-0 er niet in zit deze ronde
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  dinsdag 15 januari 2019 @ 13:31:04 #37
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_184415301
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 13:28 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Je hoeft niet tegen Viviani?
#volgt O+

[ Bericht 10% gewijzigd door Mani89 op 15-01-2019 16:34:38 ]
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 15 januari 2019 @ 17:04:07 #38
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184418518
Heb je nog een paar down under Koffieplanter?
pi_184419150
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 13:31 schreef Mani89 het volgende:

[..]

#volgt O+
Tegen Ulissi en Latour ben je net zo goed kansloos en dan heb ik ook nog eens Pelucchi naar Afrika gestuurd voor de sprints.
Citius, Altius, Fortius.
  dinsdag 15 januari 2019 @ 17:47:48 #40
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_184419211
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 17:43 schreef Aguero het volgende:

[..]

Tegen Ulissi en Latour ben je net zo goed kansloos en dan heb ik ook nog eens Pelucchi naar Afrika gestuurd voor de sprints.
Ik heb Pogaicar.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_184419407
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 17:47 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik heb Pogaicar.
Dat schrijf je niet zo.
Citius, Altius, Fortius.
  dinsdag 15 januari 2019 @ 18:09:07 #42
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_184419592
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 17:58 schreef Aguero het volgende:

[..]

Dat schrijf je niet zo.
Echt wel hoor.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 15 januari 2019 @ 21:51:31 #43
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_184424335
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 09:25 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Toch begin je met een lichte achterstand. Gibbons 5e = 13 punten, Van Poppel 9e en Hoelgaard 10e = samen 15 punten. Maar ik had niet verwacht dat Gibbons voor Van Poppel zou eindigen, dus in die zin toch een lichte tegenvaller voor mij.
Oh shit, je hebt Hoelgaard natuurlijk. Ach, ik hoop ook MukCarty een keer van voren te zien deze week. En dan heb ik Gaudèn nog in de Bongo Bongo Tour.
  woensdag 16 januari 2019 @ 07:58:13 #44
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184429160
Een 2e plek van Ewan is beter dan een 4e en 6e plek voor Bauhaus. Toch blijft het spannend, maar Franklop is favoriet.
pi_184429204
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 07:58 schreef Immerdebestebob het volgende:
Een 2e plek van Ewan is beter dan een 4e en 6e plek voor Bauhaus. Toch blijft het spannend, maar Franklop is favoriet.
Ook niemand in de andere koersen toch?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 16 januari 2019 @ 08:11:38 #46
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184429249
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 08:05 schreef franklop het volgende:

[..]

Ook niemand in de andere koersen toch?
Alleen Sajnok, maar zag vandaag de verkeerde CCC-renner winnen. Verder niemand.
pi_184429421
Zowaar 2 punten dankzij Coach Sutterlin.
Eh, amico. C'e Sabata. Hai chiuso 8)
  woensdag 16 januari 2019 @ 08:54:24 #48
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_184429669
Vandaag 4e en 14e, da's 19 punten. Gibbons geen top 15 vandaag, dus mijn voorsprong groeit naar 34-13.
pi_184429986
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 08:32 schreef Sabata het volgende:
Zowaar 2 punten dankzij Coach Sutterlin.
Dat is niet de bedoeling ;)

Gelukkig heb ik de Tropicale Amissa Bongo nog achter de hand waar Adrien Petit gaat schroeien.
  woensdag 16 januari 2019 @ 09:30:47 #50
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_184430180
Wat is dit toch saai als al je renners nog in winterslaap liggen :z

Gelukkig heb ik in die Spaanse eendagskoersjes straks een droomafvaardiging.
  woensdag 16 januari 2019 @ 09:32:26 #51
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_184430205
Porte gaat strak schroeien op Willunga Hill, dat zou genoeg moeten zijn voor de overwinning in deze ronde _O_
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  woensdag 16 januari 2019 @ 09:37:03 #52
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184430297
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 09:30 schreef hhh38 het volgende:
Wat is dit toch saai als al je renners nog in winterslaap liggen :z

Gelukkig heb ik in die Spaanse eendagskoersjes straks een droomafvaardiging.
Ik weet alleen dat Mihkel Raim het begin van het jaar op de wc heeft doorgebracht :')_ Voor de rest zijn er nog 4 renners 'kwijt' :')
  woensdag 16 januari 2019 @ 09:55:37 #53
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184430733
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 09:30 schreef hhh38 het volgende:
Wat is dit toch saai als al je renners nog in winterslaap liggen :z

Gelukkig heb ik in die Spaanse eendagskoersjes straks een droomafvaardiging.
Tegen jou durf ik de strijd wel aan :@ Mijn 5 beste sprinters zijn mooi verdeeld over alle koersen.
  woensdag 16 januari 2019 @ 10:02:24 #54
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_184430879
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 09:55 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Tegen jou durf ik de strijd wel aan :@ Mijn 5 beste sprinters zijn mooi verdeeld over alle koersen.
Ik zie het al gebeuren dat Barbero of all places me de nek omdraait :{
pi_184430895
Ik wacht op Trofeo Ses Salines, Campos, Porreres, Felanitx
  woensdag 16 januari 2019 @ 10:09:36 #56
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184431004
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 10:02 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Ik zie het al gebeuren dat Barbero of all places me de nek omdraait :{
Wij treffen elkaar in de Tour en bij de ronde met dit:
17-18 september 2019 Giro della Toscana – Memorial Alfredo Martini 2.1
18 september 2019 Grand Prix de Wallonie 1.1
18-21 september 2019 Okolo Slovenska / Tour de Slovaquie 2.1

Had een ergere tegenstander voor de Tour kunnen treffen denk ik :D Vooralsnog denk ik dat alleen Cort de Tour gaat doen :') Dus dat wordt ook schrapen voor mij.
  woensdag 16 januari 2019 @ 10:26:27 #57
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_184431266
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 10:09 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Wij treffen elkaar in de Tour en bij de ronde met dit:
17-18 september 2019 Giro della Toscana – Memorial Alfredo Martini 2.1
18 september 2019 Grand Prix de Wallonie 1.1
18-21 september 2019 Okolo Slovenska / Tour de Slovaquie 2.1

Had een ergere tegenstander voor de Tour kunnen treffen denk ik :D Vooralsnog denk ik dat alleen Cort de Tour gaat doen :') Dus dat wordt ook schrapen voor mij.
Oh ik dacht dat je bedoelde dat we tegen elkaar moesten de volgende speelronde.

In de Tour heb ik waarschijnlijk alleen Pasqualon, dat wordt een interessante strijd :P
pi_184443768
Ik heb even jullie hulp nodig de komende posts.

Allereerst mag iemand een nummer tussen 3 en 47 noemen.
pi_184443779
32 (of 23)
pi_184443887
Nu graag iemand met een nummer tussen 46 en 90.
  woensdag 16 januari 2019 @ 21:30:25 #61
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184443909
88
pi_184444058
En hoelang gaat dit door?
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
pi_184444059
89-133 :)
pi_184444068
117
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
pi_184444106
132-176 :s)
  Moderator woensdag 16 januari 2019 @ 21:37:56 #66
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184444119
139
pi_184444144
175-219 w/
pi_184444147
Springen jullie ook een rivier in als Wim het zou vragen?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 16 januari 2019 @ 21:39:22 #69
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_184444149
4045
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 16 januari 2019 @ 21:39:32 #70
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_184444151
219
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_184444202
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 21:39 schreef El-Stinho het volgende:
Springen jullie ook een rivier in als Wim het zou vragen?
Is er een betere reden?
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
pi_184444213
Mani is af, want die snapt het concept 'tussen' niet.

Stinho is getriggerd door het vlaggetje.
pi_184444221
Ik zou m'n leven geven voor Wim!
pi_184444225
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 21:39 schreef Mani89 het volgende:
219
Tel jij een bal op de paal ook als tussen de palen?
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
  woensdag 16 januari 2019 @ 21:43:32 #75
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_184444236
218
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_184444269
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 21:43 schreef Mani89 het volgende:
218
Je was af :)
pi_184444335
125√2

[ Bericht 23% gewijzigd door Felagund op 16-01-2019 21:52:50 ]
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_184444394
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 21:39 schreef wimderon het volgende:
175-219 w/
189
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 16 januari 2019 @ 21:56:58 #79
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_184444513
217
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_184444594
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 21:56 schreef Mani89 het volgende:
217
5c3f9b68a0aa1-PossibleRichChinesecrocodilelizard.gif
  Moderator woensdag 16 januari 2019 @ 22:50:23 #81
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184445424
Waar was dit nou allemaal goed voor?
  woensdag 16 januari 2019 @ 23:29:30 #82
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_184446233
quote:
10s.gif Op woensdag 16 januari 2019 22:50 schreef Slobeend het volgende:
Waar was dit nou allemaal goed voor?
Wat is dit voor UI?
pi_184446410
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 23:29 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Wat is dit voor UI?
Janne Schra (zangeres).
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_184446442
Ontopic: Ik hoop wel dat Wahlscheid, Mclay en Bennett nog een beetje hun best doen, anders gaan Greipel en co het nog misschien nog winnen met de Bongo Bongo tour.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 16 januari 2019 @ 23:42:31 #85
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_184446467
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 23:39 schreef Felagund het volgende:

[..]

Janne Schra (zangeres).
Dat Slob maar gauw een nieuwe neemt.
  Redactie Sport donderdag 17 januari 2019 @ 01:28:49 #86
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_184447729
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 21:25 schreef wimderon het volgende:
Ik heb even jullie hulp nodig de komende posts.

Allereerst mag iemand een nummer tussen 3 en 47 noemen.
Pi
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  donderdag 17 januari 2019 @ 01:44:55 #87
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184447896
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 21:29 schreef wimderon het volgende:
Nu graag iemand met een nummer tussen 46 en 90.
53
pi_184449104
Polanc pakt de eerste top 15 positie voor mijn team dit jaar :P
  donderdag 17 januari 2019 @ 07:47:44 #89
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_184449269
Ruben Guerreiro met een mooie 7de plaats, geen idee waarom die meesprint, maar ik klaag niet.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_184449281
Lulu netjes naar 2e plek waar Viviani niet te zien is. Compenseert een beetje maar ik vrees voor Areruya in Bongo kermiskoers
  Moderator donderdag 17 januari 2019 @ 07:59:28 #91
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184449350
Sagan w/
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  donderdag 17 januari 2019 @ 08:09:10 #92
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184449408
Sajnok naar een prachtige laatste plaats op 20 minuten _O_
  donderdag 17 januari 2019 @ 09:32:55 #93
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_184450182
Van Poppel weer 4e, en ook een paar puntjes tegen door Gibbons (12e). De stand is nu 50-18 in mijn voordeel.
pi_184451394
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 09:32 schreef DecoAoreste het volgende:
Van Poppel weer 4e, en ook een paar puntjes tegen door Gibbons (12e). De stand is nu 50-18 in mijn voordeel.
Ik voel het, dit wordt het jaar van Gibbons
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
pi_184452039
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 17:47 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik heb Pogaicar.
Prj5fnG.png
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 17 januari 2019 @ 12:04:17 #96
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184452250
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 11:45 schreef Aguero het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ik ben nu al onder de indruk van hem.
pi_184452353
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 12:04 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Ik ben nu al onder de indruk van hem.
Dit stelt nog niets voor.

quote:
there's the young world champion that nobody's speaking about, the one that won [Tour de] l'Avenir, the Slovenian kid [Tadej Pogačar (UAE Team Emirates). People who stalk Strava know that he ripped up Corkscrew pretty fast a few days ago, five seconds faster than Richie Porte, so he's not here for a holiday.
Met Wait beeft al.
  Moderator donderdag 17 januari 2019 @ 12:14:33 #98
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184452385
Zometeen blijkt Pogaicar de steal van het seizoen te zijn.
  donderdag 17 januari 2019 @ 12:17:14 #99
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184452415
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 11:45 schreef Aguero het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
De stof AICAR staat recent in de belangstelling als mogelijk nieuwe kandidaat voor duursporters die doping overwegen. Je mist de grap Hans.
  donderdag 17 januari 2019 @ 12:20:17 #100
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_184452458
Mani die mijn bandwagons jat, de engnek.
  donderdag 17 januari 2019 @ 12:20:41 #101
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184452464
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 12:20 schreef Koffieplanter het volgende:
Mani die mijn bandwagons jat, de engnek.
Heb je al punten Down Under?
  donderdag 17 januari 2019 @ 12:21:32 #102
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_184452477
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 12:20 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Heb je al punten Down Under?
Ik zou het niet weten, volg het niet zo.
  donderdag 17 januari 2019 @ 12:22:41 #103
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184452494
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 12:21 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik zou het niet weten, volg het niet zo.
Leukste gedeelte van het spelletje is wel over hé.
  donderdag 17 januari 2019 @ 12:24:55 #104
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_184452531
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 12:22 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Leukste gedeelte van het spelletje is wel over hé.
Als het aan mij ligt beginnen we elke drie maanden vanaf nul.
  donderdag 17 januari 2019 @ 12:25:05 #105
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184452533
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 12:11 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dit stelt nog niets voor.

[..]

Met Wait beeft al.
quote:
“Łukasz Owsian is een echt trainingsbeest, maar vooral Szymon Sajnok heeft indruk op mij gemaakt. Hij is pas 21 jaar jong, maar hij werd al wel wereldkampioen Omnium op de baan. Dat is echt een talent die eraan komt.”
Maar ja, als LtD dat zegt gaat het fout :')
  donderdag 17 januari 2019 @ 12:32:55 #106
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_184452642
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 12:24 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Als het aan mij ligt beginnen we elke drie maanden vanaf nul.
Je zou natuurlijk mini-FPCL's kunnen houden met de Giro, Tour en Vuelta.
  Moderator donderdag 17 januari 2019 @ 12:34:37 #107
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184452661
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 12:32 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Je zou natuurlijk mini-FPCL's kunnen houden met de Giro, Tour en Vuelta.
Dat is eigenlijk nog best een goed idee.

Dan kan je er ook meteen een specifiek voor de klassiekers doen. Al heeft dat met zo'n grote groep misschien niet echt zin.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 17 januari 2019 @ 12:35:14 #108
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184452670
100 miljoen op Peter Sagan voor de voorjaarsklassiekers.
  donderdag 17 januari 2019 @ 12:47:08 #109
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_184452802
quote:
1s.gif Op donderdag 17 januari 2019 12:34 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat is eigenlijk nog best een goed idee.
:)

Denk dat je wel minder deelnemers moet hebben, want aan een Tour doen natuurlijk maar 22*8 = 176 renners mee. Je zou net als in de Tour zelf 22 spelers met elk 8 renners kunnen doen. Ik weet nog niet zeker of het handig is om net als in de FPCL met rondes te werken, elke etappe zou een ronde kunnen zijn, maar wat doe je dan met het eindklassement? Je kan ook net als in een normaal Tourpooltje gewoon werken met totaalscores, dan houd je alleen het draftgedeelte van de FPCL in stand (ook wel het leukste gedeelte natuurlijk).
  donderdag 17 januari 2019 @ 12:48:43 #110
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_184452817
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 11:45 schreef Aguero het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Hoezee!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator donderdag 17 januari 2019 @ 12:52:04 #111
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184452857
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 23:42 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat Slob maar gauw een nieuwe neemt.
Ik heb braaf naar je geluisterd.
  donderdag 17 januari 2019 @ 13:09:36 #112
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184453077
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 12:47 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

:)

Denk dat je wel minder deelnemers moet hebben, want aan een Tour doen natuurlijk maar 22*8 = 176 renners mee. Je zou net als in de Tour zelf 22 spelers met elk 8 renners kunnen doen. Ik weet nog niet zeker of het handig is om net als in de FPCL met rondes te werken, elke etappe zou een ronde kunnen zijn, maar wat doe je dan met het eindklassement? Je kan ook net als in een normaal Tourpooltje gewoon werken met totaalscores, dan houd je alleen het draftgedeelte van de FPCL in stand (ook wel het leukste gedeelte natuurlijk).
Je zou eventueel nog kunnen doen dat elke speler 2x gekozen kan worden. Sowieso wordt dat episch.
  donderdag 17 januari 2019 @ 13:10:34 #113
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_184453094
quote:
1s.gif Op donderdag 17 januari 2019 12:52 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ik heb braaf naar je geluisterd.
Heel goed m'n jongen.
pi_184461493
Ik vind het best een goed idee om bijvoorbeeld voor de Tour weer opnieuw te beginnen met veilen, volgend jaar.

Al weet ik niet hoe El-Stinho dat dan doet met bijhouden.
pi_184461917
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 20:33 schreef wimderon het volgende:
Ik vind het best een goed idee om bijvoorbeeld voor de Tour weer opnieuw te beginnen met veilen, volgend jaar.

Al weet ik niet hoe El-Stinho dat dan doet met bijhouden.
Tegen die tijd vraag ik wel een ban aan voor het TDF-forum.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_184462455
quote:
1s.gif Op donderdag 17 januari 2019 12:34 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat is eigenlijk nog best een goed idee.

Dan kan je er ook meteen een specifiek voor de klassiekers doen. Al heeft dat met zo'n grote groep misschien niet echt zin.
Lastige voor de grote rondes is wel dat je van de grappenmakersploegen als Trek hebt die dag voor dag hun team bekend maken waardoor je 3 dagen voor de start pas de ploeg bekend hebt. Wordt de tijd wel erg kort.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 18 januari 2019 @ 08:43:28 #117
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_184468194
We schrijven weer een mooie 4de plek voor Ruben Guerreiro bij _O_ Porte zat er ook prima bij zo te zien, schroeien op Willunga Hill :9~
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_184468338
Helaas alleen screen time voor Sutterlin dit keer.
Eh, amico. C'e Sabata. Hai chiuso 8)
  Redactie Sport vrijdag 18 januari 2019 @ 09:53:12 #119
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_184469111
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 januari 2019 08:43 schreef GotenSSJ het volgende:
We schrijven weer een mooie 4de plek voor Ruben Guerreiro bij _O_ Porte zat er ook prima bij zo te zien, schroeien op Willunga Hill :9~
Jij gaat voor het belang van doelsaldo?
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  vrijdag 18 januari 2019 @ 09:53:25 #120
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_184469114
Slagter heeft hopeloos gefaald, maar Van Baarle zat wel in de top 15. Misschien kan hij zijn rol overnemen, anders wordt het hopen dat ik niet teveel averij oploop in de Tropicale.

De stand is 57-23 in mijn voordeel. Met de kanttekening dat Gibbons nog altijd eng hoog staat in het klassement, maar die zal normaal Willunga Hill niet overleven, toch?
  vrijdag 18 januari 2019 @ 09:56:05 #121
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_184469151
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 januari 2019 09:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jij gaat voor het belang van doelsaldo?
Jij hebt niemand? Ik dacht dat je 1 renner had, en die kan altijd per ongeluk een etappe winnen ergens. Maar dan hoeft Porte niet te schroeien inderdaad. :)
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  Redactie Sport vrijdag 18 januari 2019 @ 10:07:40 #122
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_184469289
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 januari 2019 09:56 schreef GotenSSJ het volgende:

[..]

Jij hebt niemand? Ik dacht dat je 1 renner had, en die kan altijd per ongeluk een etappe winnen ergens. Maar dan hoeft Porte niet te schroeien inderdaad. :)
Zover ik weet niet, misschien iemand in de bongo bongo tour
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  vrijdag 18 januari 2019 @ 10:54:17 #123
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184470081
Kunnen de teams en het speelschema nog even in de OP?
pi_184486509
Welkom. Welkom bij de presentatie van een geweldige noviteit in de FOK! Premier Cycling League. Vanaf dit seizoen zal er ook een heus bekertoernooi worden afgewerkt!

Hiervoor zijn ook al enkele sponsoren gestrikt. Het toernooi zal door het leven gaan als de FPCL Croky Cup. Ook onder meer 'Two cities, one break', Bavaria, FEBO en Allsecur hebben zich aan de Croky Cup verbonden.

aP41glD.jpg

vpmhrgH.jpg

De beker zal uitgereikt worden door José Been.
pi_184486521
De loting is zojuist in De Kuip verricht door prof. mr. dr. Roy Curvers, onder toeziend oog van competitieleider Heinrich Welling.

GPKRoM0.jpg

Hieruit is de volgende loting naar voren gekomen:
SJrweLw.jpg

Het speelschema is door jullie samengesteld (het genoemde nummer correspondeert met de hoeveelste koers het op de speelkalender van de competitie is, verlenging en penalty's zijn de eerstvolgende koersen op de kalender die op dezelfde of eerstvolgende datum eindigen) en is als volgt:

Laatste 32:
reguliere speeltijd: 9 maart 2019 Strade Bianche 1.UWT
verlenging: 10 maart 2019 GP Industria & Aritigianato 1.HC
penalty's: 10 maart 2019 Grote prijs Jean-Pierre Monseré 1.1

Laatste 16:
reguliere speeltijd: 19-26 mei 2019 Tour of Japan 2.1
verlenging: 24-26 mei 2019 Tour de l'Ain 2.1
penalty's: 26 mei 2019 Grote Prijs Marcel Kint 1.1

Kwartfinales:
reguliere speeltijd: 22 juni 2019 Heylen Vastgoed Heistse Pijl 1.1
verlenging: 23 juni 2019 Elfstedenronde 1.1
penalty's: 26 juni 2019 72 ° Halle Ingooigem 1.1

Halve finales:
reguliere speeltijd: 14-27 juli 2019 Tour of Qinghai Lake 2.HC
verlenging: 23-28 juli 2019 Adriatica Ionica Race / Sulle Rotte della Serenissima 2.1
penalty's: 27-31 juli 2019 VOO-Tour de Wallonie 2.HC

Finale:
reguliere speeltijd: 19 september 2019 Coppa Sabatini – Gran Premio città di Peccioli 1.1
verlenging: 20 september 2019 Kampioenschap van Vlaanderen 1.1
penalty's: 21 september 2019 Primus Classic 1.HC
pi_184486973
_O_

Praktische vraag; wat gebeurd er in het realistische geval dat er na de penalties geen winnaar is?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_184487004
Ewan wint etappe en eerste zege binnen gezien etappe morgen

Ah en de diskwalificatie en dus geen zege. Het gaat zo'n jaar worden

[ Bericht 40% gewijzigd door franklop op 19-01-2019 06:34:51 ]
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 19 januari 2019 @ 06:35:23 #128
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
  zaterdag 19 januari 2019 @ 08:35:54 #129
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_184487351
Mijn Jasper! _O_
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 19 januari 2019 @ 09:34:55 #130
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_184487758
Tegen Kwiatkowski in de Strade Bianche _O_ Als die rijdt ben ik gezien voor de beker :D Wel een leuk idee!
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  zaterdag 19 januari 2019 @ 09:48:47 #131
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184487949
Leuk idee Wimmes.
  zaterdag 19 januari 2019 @ 09:55:50 #132
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184488055
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:48 schreef maxi-mus het volgende:
Leuk idee Wimmes.
Dit.

Bovendien zit ik aan de goede kant van het schema _O_
pi_184488137
Met Benoot tegen Bardet in de beker: :D De nummer 1 en 2 van vorig jaar. En dan heeft johannes ook nog Power. -O-
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_184488973
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:55 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Dit.

Bovendien zit ik aan de goede kant van het schema _O_
Ja, de bovenkant is wel stuk beter om in te zitten he. Ik zit onderaan, maar we gaan het zien.

Top idee trouwens!
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
pi_184489494
Hopelijk dat loller gaat schroeien in de Strade
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_184489687
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 05:42 schreef franklop het volgende:
_O_

Praktische vraag; wat gebeurd er in het realistische geval dat er na de penalties geen winnaar is?
Golden score is misschien een mogelijkheid? De eerste die daarna punten scoort wint. :+
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_184491744
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 05:42 schreef franklop het volgende:
_O_

Praktische vraag; wat gebeurd er in het realistische geval dat er na de penalties geen winnaar is?
Ja, geen idee nog. En er zijn wel rondes bij waar het realistisch is inderdaad.
pi_184492363
Vandaag was ook het fotomoment van 'Ooh wat een strontpot'.

Kzq5Kio.jpg
  Moderator zaterdag 19 januari 2019 @ 14:34:18 #139
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184492411
Grote klasse.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_184492996
Prima toevoeging die Croky Cup, wel jammer dat er op Strade Bianchi na louter kutkoersen zijn geselecteerd.
pi_184501046
Heb ik een godsvermogen voor Laporte betaald, moet hij knechten voor Bouhanni.

Dieptriest
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
  zaterdag 19 januari 2019 @ 22:49:34 #142
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184502423
Croky Cup, uitstekend initiatief Wim!
pi_184504598
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 14:31 schreef wimderon het volgende:
Vandaag was ook het fotomoment van 'Ooh wat een strontpot'.

[ afbeelding ]
Je hebt een bijzonder gezelschap bijeen gebracht.
pi_184512068
Porte laat op Willunga Hill inderdaad verschroeide aarde achter. Dennis the Menace keurig 4e en 5e algemeen. Da's dus 138 pt als ik de twee puntjes screentime van Sutterlin erbij pak.
Eh, amico. C'e Sabata. Hai chiuso 8)
pi_184519843
quote:
0s.gif Op zondag 20 januari 2019 14:34 schreef Sabata het volgende:
Porte laat op Willunga Hill inderdaad verschroeide aarde achter. Dennis the Menace keurig 4e en 5e algemeen. Da's dus 138 pt als ik de twee puntjes screentime van Sutterlin erbij pak.
Deze ronde heb je wel binnen, tenzij Adrien Petit heel rare dingen gaat doen in Gabon. .
  zondag 20 januari 2019 @ 22:44:44 #146
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_184522493
Santos Tour Down Under (2.UWT)
General classification

11 Gibbons Ryan Team Dimension Data 70 60 0:43

16 van Baarle Dylan Team Sky 30 36 ,,
17 Slagter Tom-Jelte Team Dimension Data 30 32 1:01

Wat hebben ze er een ongelofelijke teringzooi van gemaakt zeg :') Ronde 1 is al verloren voor de Tropicale begonnen is, wat een deceptie.
  zondag 20 januari 2019 @ 22:51:48 #147
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184522679
Tussenstand ronde 1
Heywoodu - Frozen-assassin
Viviani 73 - Luis Leon Sanchez 216

Tenzij heywoodu nog meer heeft Down Under moet Areruya voor hem in Bongo kermiskoers 2 etappes en eindklassement winnen en ergens top-8 eindigen. Niet perse onmogelijk al zijn er veel vlakke etappes volgens de profielen.
  zondag 20 januari 2019 @ 23:25:53 #148
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_184523273
quote:
0s.gif Op zondag 20 januari 2019 22:44 schreef DecoAoreste het volgende:
Santos Tour Down Under (2.UWT)
General classification

11 Gibbons Ryan Team Dimension Data 70 60 0:43

16 van Baarle Dylan Team Sky 30 36 ,,
17 Slagter Tom-Jelte Team Dimension Data 30 32 1:01

Wat hebben ze er een ongelofelijke teringzooi van gemaakt zeg :') Ronde 1 is al verloren voor de Tropicale begonnen is, wat een deceptie.
Ryan Gibbons! Elfde in het klassement. Diepe buiging voor deze held! _O_
pi_184529655
Volgens mij wordt dit een kutseizoen voor mij. Tot volgend jaar.
pi_184532496
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 23:41 schreef Felagund het volgende:
Ontopic: Ik hoop wel dat Wahlscheid, Mclay en Bennett nog een beetje hun best doen, anders gaan Greipel en co het nog misschien nog winnen met de Bongo Bongo tour.
De nul is van het bord.
pi_184532643
De Gorilla weet zelfs in de BongoBongo tour niet te winnen.
  maandag 21 januari 2019 @ 16:20:47 #152
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184534376
quote:
0s.gif Op maandag 21 januari 2019 15:01 schreef Wuwwa het volgende:
De Gorilla weet zelfs in de BongoBongo tour niet te winnen.
Zijn opvolger staat al klaar _O_ Bram Welten gaat iedereen kapot schroeien in alle kutkoersjes in Belgie en Frankrijk _O_ En wellicht zelfs zelfs verrassen bij een semi-klassieker.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 22 januari 2019 @ 09:56:29 #153
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_184548160
quote:
0s.gif Op zondag 20 januari 2019 22:51 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tussenstand ronde 1
Heywoodu - Frozen-assassin
Viviani 73 - Luis Leon Sanchez 216

Tenzij heywoodu nog meer heeft Down Under moet Areruya voor hem in Bongo kermiskoers 2 etappes en eindklassement winnen en ergens top-8 eindigen. Niet perse onmogelijk al zijn er veel vlakke etappes volgens de profielen.
Verdomme, het begon zo lekker. LLS :r
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_184553031
BongoBongo _O_ Nog zo'n dag en Down Under is weggevaagd.
  Moderator dinsdag 22 januari 2019 @ 15:52:08 #155
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184554448
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 14:41 schreef showtimer het volgende:
BongoBongo _O_ Nog zo'n dag en Down Under is weggevaagd.
Je mag niet klagen :P.
pi_184554476
Helaas blijkt Pelucchi er nog steeds geen reet van te kunnen.
Citius, Altius, Fortius.
pi_184554561
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 14:41 schreef showtimer het volgende:
BongoBongo _O_ Nog zo'n dag en Down Under is weggevaagd.
Jammer genoeg wel ja. -O-
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  dinsdag 22 januari 2019 @ 15:58:08 #158
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184554587
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 15:52 schreef Aguero het volgende:
Helaas blijkt Pelucchi er nog steeds geen reet van te kunnen.
pi_184554652
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 15:52 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Je mag niet klagen :P.
Pure kwaliteit, vorig jaar ook al 2 ritjes in dit fantastische rondje gewonnen.
  dinsdag 22 januari 2019 @ 16:02:20 #160
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184554665
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 16:01 schreef showtimer het volgende:

[..]

Pure kwaliteit, vorig jaar ook al 2 ritjes in dit fantastische rondje gewonnen.
Voor hetzelfde geldt was ie afgelast en had je helemaal niks.
pi_184554702
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 16:02 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Voor hetzelfde geldt was ie afgelast en had je helemaal niks.
Sneeuw in Nederland geeft meer gedoe dan staatsgrepen in Afrika.
  Moderator dinsdag 22 januari 2019 @ 16:11:44 #162
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184554808
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 16:04 schreef showtimer het volgende:

[..]

Sneeuw in Nederland geeft meer gedoe dan staatsgrepen in Afrika.
Dit is waar _O-.
  dinsdag 22 januari 2019 @ 16:32:25 #163
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184555143
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 16:04 schreef showtimer het volgende:

[..]

Sneeuw in Nederland geeft meer gedoe dan staatsgrepen in Afrika.
:D.
pi_184557004
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 15:52 schreef Aguero het volgende:
Helaas blijkt Pelucchi er nog steeds geen reet van te kunnen.
Verliest bijna een uur. :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184557465
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 18:16 schreef showtimer het volgende:

[..]

Verliest bijna een uur. :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat een enorme prutser, man man man.
Citius, Altius, Fortius.
  dinsdag 22 januari 2019 @ 18:50:30 #166
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_184557696
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 16:04 schreef showtimer het volgende:

[..]

Sneeuw in Nederland geeft meer gedoe dan staatsgrepen in Afrika.
Vanaf morgen tussen 18 en 20 graden, niks aan de hand.
  dinsdag 22 januari 2019 @ 19:03:21 #167
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184557944
DSQ SPREAFICO Matteo Androni Giocattoli - Sidermec

Autootje hangen?
  Moderator dinsdag 22 januari 2019 @ 19:06:16 #168
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184558000
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 19:03 schreef Frozen-assassin het volgende:
DSQ SPREAFICO Matteo Androni Giocattoli - Sidermec

Autootje hangen?
Dat hadden de Gaboneesjes ook moeten proberen. Lekker met z'n drieën buiten tijd.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_184558107
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 18:50 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Vanaf morgen tussen 18 en 20 graden, niks aan de hand.
Je weet niet wat je mist.
pi_184558133
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 19:03 schreef Frozen-assassin het volgende:
DSQ SPREAFICO Matteo Androni Giocattoli - Sidermec

Autootje hangen?
:Y

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184558165
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 19:06 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat hadden de Gaboneesjes ook moeten proberen. Lekker met z'n drieën buiten tijd.
Die zaten bijna weer een uur achter Pelucchi. Zulke bezemwagens heb je in Europa niet. _O-
  woensdag 23 januari 2019 @ 12:46:57 #172
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184570851
quote:
8s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 09:56 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Verdomme, het begon zo lekker. LLS :r
Areruya toont ook geen belangstelling voor uphill sprints. Dus die strepen we maar door.
pi_184576562
laflammerouge16 twitterde op woensdag 23-01-2019 om 17:43:23 Van der Sande has been cleared and he is allowed to race again (CyclingPro) reageer retweet
*O*
  woensdag 23 januari 2019 @ 17:59:18 #174
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184576848
Ik heb dit jaar meer kilometers gemaakt dan een van m'n renners in mijn selectie :')
  woensdag 23 januari 2019 @ 20:36:08 #175
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_184580518
Hoera! Damien Gaudin scoort een puntje in de Bongo Bongo Tour.
  woensdag 23 januari 2019 @ 21:00:32 #176
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184581130
Ondertussen maak ik me op voor het gevecht met Mani. Dat gaat een pijnlijke KO worden, met Philipsen in Australië en Colombiaantjes op tijdritkampioenschap en in San Juan...
pi_184597322
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 15:56 schreef Felagund het volgende:

[..]

Jammer genoeg wel ja. -O-
Jaaaaaaa, victorie!

theresa-may-8c38.gif
pi_184629549
Tegen Baggerbaas in ronde 2.

dWC23VB.jpg

Met Ewan in de Cadel Evans race en Loller in San Juan en het Colombiaans kampioenschap veldrijden met mogelijk Henao zou ik deze wel moeten winnen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_184629761
Normaal gesproken zou ik wel wat puntjes moeten sprokkelen, enekl bang voor Cadel Evans Great Ocean Road Race. Altijd een loterij.

Tegen Sabata
Cadel Evans Great Ocean Road Race 1.UWT
Rowe vs Joey Rosskopf, Alex Dowsett, Carl Fredrik Hagen

Vuelta a San Juan Internacional – 36 Edicion 2.1
Visconti vs /

Herald Sun Tour 2.1
Rowe vs /

Trofeo Ses Salines, Campos, Porreres, Felanitx (Coll de San Salvador) 1.1
Sean de Bie, Carstensen, Vliegen, Sanz vs Nelson Oliveira

Trofeo Andratx Lloseta 1.1
Sean de Bie, Carstensen, Vliegen, Sanz vs Nelson Oliveira

NK tijdrijden – Colombia NK – tijdrit
?

[ Bericht 1% gewijzigd door Steven184 op 26-01-2019 14:29:15 ]
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
  zaterdag 26 januari 2019 @ 11:53:10 #180
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_184629999
Zo, nu kan het voor Team Ribbedebie ook beginnen.

Diejon Smiss in Cadel Evans Great Ocean RR en Hofstetter, Pasqualon, Drucker en Noppe (ov) in die Spaanse Trofeo's.

Zie al dat ik tegen twee oud-teamleden moet dus die gaan we even op hun plek zetten.
  zaterdag 26 januari 2019 @ 12:47:08 #181
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184630731
Winst in ronde 1 is binnen _O_ Geen punten tot zover voor Areruya in Bongo Bongo
  zaterdag 26 januari 2019 @ 12:49:00 #182
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184630753
Speelschema en de teams nog niet in OP :(
  zondag 27 januari 2019 @ 09:21:42 #185
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184648172
Kunnen we dat NK tijdrijden in Colombia niet gewoon overslaan?
pi_184648872
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 januari 2019 12:49 schreef Frozen-assassin het volgende:
Speelschema en de teams nog niet in OP :(
quote:
8s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 09:56 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Daar kan heywoodu misschien wel iets aan doen?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 27 januari 2019 @ 10:37:09 #187
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_184648900
quote:
14s.gif Op zondag 27 januari 2019 10:35 schreef franklop het volgende:

[..]

[..]

Daar kan heywoodu misschien wel iets aan doen?
Waar kan ik ze vinden?
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_184648923
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 27 januari 2019 @ 10:47:00 #189
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184649042
quote:
Ewan Gaat deze ronde voor je redden.
pi_184649093
quote:
14s.gif Op zondag 27 januari 2019 10:47 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Ewan Gaat deze ronde voor je redden.
de ocean race is al ronde 2 he ;)
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 27 januari 2019 @ 10:50:41 #191
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_184649098
quote:
Teams staan erin, van speelschema heb ik een link gemaakt want de OP werd te groot en opslaan lukte niet.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_184649109
quote:
10s.gif Op zondag 27 januari 2019 10:50 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Teams staan erin, van speelschema heb ik een link gemaakt want de OP werd te groot en opslaan lukte niet.
je bent de goeiste
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 27 januari 2019 @ 11:11:31 #193
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_184649446
Herberts Kastelenboek vs De Gladiatoren
Cadel Evans Great Ocean Road Race 1.UWT
Gibbons (4e), McCarthy (8e) vs Morkov (7e)

Vuelta a San Juan Internacional – 36 Edicion 2.1
Mäder, Malucelli vs Bennett, Belletti

Herald Sun Tour 2.1
?

Trofeo Ses Salines, Campos, Porreres, Felanitx (Coll de San Salvador) 1.1
Ackermann, Backaert, Van Schip vs Degenkolb

Trofeo Andratx Lloseta 1.1
Ackermann, Backaert, Van Schip vs Degenkolb


NK tijdrijden – Colombia NK – tijdrit

vs Avila als ie meedoet

Ik verwacht dat ik er hard van langs kreeg in San Juan. Hopelijk kan ik in Spanje nog genoeg punten binnenslepen om de overwinning veilig te stellen. :)
pi_184652155
quote:
1s.gif Op zondag 27 januari 2019 09:08 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Je hebt zeker geen speelschema met user namen?
Het allereerste speelschema dat ik gepost heb was met usernames.
  zondag 27 januari 2019 @ 14:06:45 #195
213134 Momo
Geen puntjes
pi_184652167
Remco gaat deze week shinen
pi_184652322
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 14:05 schreef wimderon het volgende:

[..]

Het allereerste speelschema dat ik gepost heb was met usernames.
Thnx, dan ga ik die even opzoeken
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
pi_184658274
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 januari 2019 11:35 schreef Steven184 het volgende:
Normaal gesproken zou ik wel wat puntjes moeten sprokkelen, enekl bang voor Cadel Evans Great Ocean Road Race. Altijd een loterij.

Tegen Sabata
Cadel Evans Great Ocean Road Race 1.UWT
Rowe vs Joey Rosskopf, Alex Dowsett, Carl Fredrik Hagen

Vuelta a San Juan Internacional – 36 Edicion 2.1
Visconti vs /

Herald Sun Tour 2.1
Rowe vs /

Trofeo Ses Salines, Campos, Porreres, Felanitx (Coll de San Salvador) 1.1
Sean de Bie, Carstensen, Vliegen, Sanz vs Nelson Oliveira

Trofeo Andratx Lloseta 1.1
Sean de Bie, Carstensen, Vliegen, Sanz vs Nelson Oliveira

NK tijdrijden – Colombia NK – tijdrit
?
Ik vermoed dat dit wel eens een nulscore kon worden, tenzij Piquet ineens een konijn uit zijn fietshelm tovert.
Eh, amico. C'e Sabata. Hai chiuso 8)
  zondag 27 januari 2019 @ 19:07:39 #199
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184659239
quote:
Texas Forever - AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Cadel Evans Great Ocean Road Race 1.UWT
Guerreiro, Porte - Luis Leon Sanchez, De Gendt
20 - 70

Vuelta a San Juan Internacional – 36 Edicion 2.1
Cavendish, Consonni -

Herald Sun Tour 2.1
Porte,

Trofeo Ses Salines, Campos, Porreres, Felanitx (Coll de San Salvador) 1.1
...
Trofeo Andratx Lloseta 1.1
...
Ja dit wordt niks
  zondag 27 januari 2019 @ 20:32:18 #200
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_184661143
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 19:07 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Ja dit wordt niks
Gaat Valverde die 1.1 koersjes niet doen? Dan weet je het nooit lijkt mij. Al hoop ik dat je gelijk hebt ;)
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  zondag 27 januari 2019 @ 20:34:43 #201
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184661203
quote:
1s.gif Op zondag 27 januari 2019 20:32 schreef GotenSSJ het volgende:

[..]

Gaat Valverde die 1.1 koersjes niet doen? Dan weet je het nooit lijkt mij. Al hoop ik dat je gelijk hebt ;)
Jawel

Ses Salines wordt meestal een sprint. Andratx Lloseta pakt hij vast wel wat puntjes.
pi_184663851
o96T3km.jpg
pi_184663856
JvOjRTs.jpg
pi_184663880
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 13:31 schreef Mani89 het volgende:

[..]

#volgt O+
Je hebt verloren van de werken van Peloekkie.
  zondag 27 januari 2019 @ 22:25:23 #205
213134 Momo
Geen puntjes
pi_184663897
#mondjessnoeren
  zondag 27 januari 2019 @ 22:26:52 #206
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184663922
Zelfs hier wordt Baggerbaas genaaid ;(
pi_184663972
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 27 januari 2019 @ 22:31:55 #208
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184663997
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:30 schreef wimderon het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Leuk maar hiermee wordt het wel enigszins makkelijk gemaakt om te kijken wie goed scoren.
  zondag 27 januari 2019 @ 22:33:07 #209
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_184664018
145 - 142.

Jezus christus.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 27 januari 2019 @ 22:38:17 #210
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_184664137
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:22 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]
Al 1 puntje gepakt terwijl de winterslaap nog bezig was _O_
  zondag 27 januari 2019 @ 22:38:18 #211
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_184664141
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:33 schreef Mani89 het volgende:
145 - 142.

Jezus christus.
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 22:34 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Alleen als ik win. De eerstvolgende 325 - 307 of 31 -28 nederlaag is het #ontvolg.
We wachten..
  zondag 27 januari 2019 @ 22:39:46 #212
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_184664173
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:31 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Leuk maar hiermee wordt het wel enigszins makkelijk gemaakt om te kijken wie goed scoren.
Anders is Wim de enige die toegang heeft tot die info ;)
  zondag 27 januari 2019 @ 22:43:11 #213
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_184664250
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:38 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

[..]

We wachten..
a6fc8932c9.png

johanderksenzoekhetuitmetjehelehandeldegroetenetc.gif
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 27 januari 2019 @ 22:48:25 #214
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184664353
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:43 schreef Mani89 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

johanderksenzoekhetuitmetjehelehandeldegroetenetc.gif
Je gaat onnoemlijk veel punten halen met dat Colombiaanse trio van je in ronde 2.
pi_184664357
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:33 schreef Mani89 het volgende:
145 - 142.

Jezus christus.
JAAAAAAAAAA

Pelucchi _O_ O+
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 27 januari 2019 @ 22:49:47 #216
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_184664372
quote:
1s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:48 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Je gaat onnoemlijk veel punten halen met dat Colombiaanse trio van je in ronde 2.
Nou en.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 27 januari 2019 @ 22:50:27 #217
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184664380
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:39 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Anders is Wim de enige die toegang heeft tot die info ;)
Akkoord, geen idee of het zo wordt maar straks (lees: FPCL 2020) gaat iedereen bieden op zelfde renners.
pi_184664398
Ik ga echt een belachelijk slecht seizoen draaien. Ik ga dit topic ontvolgen, toedeloe.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator zondag 27 januari 2019 @ 22:56:43 #219
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184664486
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:51 schreef El-Stinho het volgende:
Ik ga echt een belachelijk slecht seizoen draaien. Ik ga dit topic ontvolgen, toedeloe.
Na de 6-2 nog een pijnlijke nederlaag. Het zit niet mee.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 27 januari 2019 @ 22:57:04 #220
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184664499
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:50 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Akkoord, geen idee of het zo wordt maar straks (lees: FPCL 2020) gaat iedereen bieden op zelfde renners.
Dat lijkt me niet. Uiteindelijk kan je beter proberen goedkoop wat renners te vinden die net niet opvallen.
pi_184664616
quote:
1s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Na de 6-2 nog een pijnlijke nederlaag. Het zit niet mee.
Mij krijg je niet gek.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zondag 27 januari 2019 @ 23:06:31 #222
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_184664656
quote:
1s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Na de 6-2 nog een pijnlijke nederlaag. Het zit niet mee.
Stijn vond Magallán niet zo slecht spelen.
  Moderator zondag 27 januari 2019 @ 23:13:20 #223
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184664794
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 23:06 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Stijn vond Magallán niet zo slecht spelen.
Hahaha. _O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zondag 27 januari 2019 @ 23:22:40 #224
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_184664976
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 23:06 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Stijn vond Magallán niet zo slecht spelen.
Hahahaaaahahaha

Die kan er helemaal niets van Johan
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  maandag 28 januari 2019 @ 00:10:32 #225
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_184665768
Jaaa toetertjes! Malucelli klopt Bennett in de eerste etappe van San Juan. *O* *O* *O*


En Belletti wordt 10e, dus ik sta wel achter in Argentinië, maar soit.

[ Bericht 4% gewijzigd door LekkerWeertje op 28-01-2019 00:20:28 ]
  Moderator maandag 28 januari 2019 @ 00:15:46 #226
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184665849
Ik was bijna blij met de overwinning van Gaviria, tot ik tot de conclusie kwam dat mijn tegenstander Viviani heeft.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_184666092
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 23:06 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Stijn vond Magallán niet zo slecht spelen.
pi_184666202
Ik vrees dat jullie nog serieus in deze provocatie van Koffieplanter geloven.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator maandag 28 januari 2019 @ 11:07:06 #229
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184669600
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:25 schreef Momo... het volgende:
#mondjessnoeren
Momo...godin! _O_
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  Redactie Sport maandag 28 januari 2019 @ 11:56:21 #230
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_184670338
Pacioni begint met een mooie 4e positie
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  maandag 28 januari 2019 @ 12:40:26 #231
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184671001
He, toch nog gewonnen. Ik dacht dat ik 0 punten had gehaald.
pi_184673145
Op 4 punten zege mislopen omdat die knurft van een Ewan kopstoten wil uitdelen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  maandag 28 januari 2019 @ 15:43:07 #233
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184674610
quote:
18s.gif Op maandag 28 januari 2019 14:29 schreef franklop het volgende:
Op 4 punten zege mislopen omdat die knurft van een Ewan kopstoten wil uitdelen
_O_ _O_

Ik heb genoten.
  maandag 28 januari 2019 @ 15:50:20 #234
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184674761
Bauhaus viel me trouwens totaal niet mee :')
pi_184686436
Loller is alweer in topvorm. Mooi
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_184687649
Visconti gebruikt dit rondje blijkbaar enkel om beetje warm te rijden
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
  dinsdag 29 januari 2019 @ 08:59:08 #237
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_184687670
Jammer dat die vervelende Alaphillipe wint net voor Consonni. Toch alweer 20 punten verdiend in 2 ritjes in San Juan. 40-70 op het moment dacht ik.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  dinsdag 29 januari 2019 @ 09:15:48 #238
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184687861
Voor de 5e keer een plek tussen de 4 en 6. Nog geen enkele keer podium uiteraard. Ik heb duidelijk pure subtop uitgekozen _O_
pi_184706508
Daniel McLay pakt de eerste overwinning voor mijn team in de Herald Sun Tour. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator woensdag 30 januari 2019 @ 19:48:52 #240
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184717034
Je had gewoon een volledig UAE-team kunnen hebben na ronde 1.
  Moderator woensdag 30 januari 2019 @ 19:54:25 #241
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184717174
quote:
9s.gif Op woensdag 30 januari 2019 19:48 schreef Slobeend het volgende:
Je had gewoon een volledig UAE-team kunnen hebben na ronde 1.
Niemand had vertrouwen in UAE inderdaad. :D
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_184717321
quote:
9s.gif Op woensdag 30 januari 2019 19:48 schreef Slobeend het volgende:
Je had gewoon een volledig UAE-team kunnen hebben na ronde 1.
Ik was al aardig op weg met Aru en Henao

Totale kosten onder 2 miljoen geloof ik
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 30 januari 2019 @ 20:03:05 #243
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184717402
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 19:54 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Niemand had vertrouwen in UAE inderdaad. :D
Zag Gaviria al alleen maar grote rondes rijden :D Dacht, laat maar.
  Moderator donderdag 31 januari 2019 @ 09:16:16 #244
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184726016
Woods doet uitstekende zaken voor mijn team. w/
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  donderdag 31 januari 2019 @ 09:42:05 #245
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184726396
Porte 2e voor mn tegenstander en hij heeft ook nog Cavendish en Consonni

Ik ga flink nat
  donderdag 31 januari 2019 @ 09:59:44 #246
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_184726668
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 09:42 schreef Frozen-assassin het volgende:
Porte 2e voor mn tegenstander en hij heeft ook nog Cavendish en Consonni

Ik ga flink nat
Ik zie Valverde wel die 2 kut koersjes in Spanje winnen eerlijk gezegd. Wie gaat hem daar van de overwinning afhouden in een sprintje bergop? :P Zou me niets verbazen als je daarmee de overwinning binnensleept.

Edit: Never mind, ik keek verkeerd. 1 van die koersjes telt mee voor de volgende ronde.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  donderdag 31 januari 2019 @ 10:01:12 #247
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184726674
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 09:59 schreef GotenSSJ het volgende:

[..]

Ik zie Valverde wel die 2 kut koetsjes in Spanje winnen eerlijk gezegd. Wie gaat hem daar van de overwinning afhouden in een sprintje bergop? :P Zou me niets verbazen als je daarmee de overwinning binnensleept.
UAE heeft brommers ingeslikt, Aru zal wel winnen dan :P

Qua parcours is het inderdaad iets voor Valverde maar met klassement in Herald Sun Tour pak je ook veel punten. Ses Salines is nu een bergrit geworden of zo. Andratx Lloseta heeft ook wel een sprintaankomst voor Valv.Piti.
  donderdag 31 januari 2019 @ 10:03:19 #248
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_184726702
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 10:01 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

UAE heeft brommers ingeslikt, Aru zal wel winnen dan