abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_184266361
Een topic waar we verder kunnen kletsen over het opvoeden en kamperen met 1-jarigen... voor zover dat mogelijk is :P

¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  maandag 7 januari 2019 @ 20:15:34 #2
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_184267235
Leuk, jullie enthousiasme over kamperen. Dat sterkt me in mijn idee. Ik hen groofsken op facebook en die kampeert in haar eentje met 3, dan moet het mij met Jacob ook wel lukken dacht ik zo.

Ik aarzel nog wel over waar. Ik hoef geen animatie. Wel water. En Nederland is lekker makkelijk want kort rijden maar slecht weer (vooral regen) lijkt me wel een ramp voor het buitenplan.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_184267306
Wij gaan ook kamperen in augustus O+
Vorig jaar gevlogen maar wilde dit jaar echt kamperen met V en baby. Heb er veel zin in!
Wij gaan naar Italië, camping ligt in de buurt van Toscane.
pi_184267472
Lemijn, ik ben de eerste keer bewust last minute gegaan voor mooi weer garantie, buiten de zomervakantie lukt dat wel. En wij zaten letterlijk op tien minuten rijden vanaf huis (voor als het geen succes zou zijn). Maar dan kost het je wel vrije dagen ongeacht het weer. Dit jaar is het plan om naar Groesbeek te gaan, daar zit een camping die heel leuk is voor kinderen (aldus mijn ouders), maar waarschijnlijk niet wat jij zoekt.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_184267837
Kamperen O+ O+

Dit doen wij al sinds we samen zijn. Auto, kampeerspullen erin en gaan. Hebben zo al vanalles gezien en ook de reizen naar Sicilië en Noorwegen op deze manier gedaan. Heerlijk vinden we dat, ook de autoreis is al vaak genieten.
Met N zijn we in het voorjaar (9 mnd) een weekje gaan proefkamperen in t schwarzwald en in de zomer (bijna 1) 2 weekjes Oostenrijk gedaan. Beide vakanties heerlijk weer gehad. Toen het 2 dagen regende in Oostenrijk zijn we naar een binnen speeltuin en binnen zwembad geweest. We hadden niet geboekt en konden zo op basis van weersvoorspelling een bestemming kiezen, maar met vooraf boeken heb je betere plekken op de campings of überhaupt n plek natuurlijk.

De laatste terugreis was vreselijk, maar dat weerhoudt ons er niet van dit jaar weer te gaan.
  maandag 7 januari 2019 @ 21:00:00 #6
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_184268360
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:18 schreef Flav het volgende:
met V en baby.
Oh ja, jij hebt straks gewoon weer een baby :o . Kan je je dat al voorstellen?

Last minute beslissen waarheen vind ik eigenlijk een heel goed idee, FF. Alleen ben ik dit jaar wel gebonden aan de zomervakantie, hmm. Maar goed, mijn eisen zijn niet zo hoog en ik heb dus ook geen bezwaar tegen die animatie he, het hoeft voor Jacob alleen niet. Misschien tzt dit eens naar het vakantietopic verhuizen.

Wat leuk dat jullie ook met baby al gingen Nolita. Ik durfde dat nog niet.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_184273670
Ik lees hier al een tijdje mee, maar had nog niets gepost. Mijn zoontje is 14 maanden en slaapt de laatste tijd nogal slecht, hij wordt vaak om 5 uur wakker en is met geen mogelijkheid weer in slaap te krijgen. Herkent iemand dit? Ik hoop echt dat het een fase is...
pi_184273724
Hier ook een slechte slaper rond die tijd, alles is wel een fase met die dreumesjes ;)
Heeft ie het niet koud, dat ie daarom wakker wordt? Dat zal je wel gecheckt hebben...
Verder geen tips, sterkte met het slaapgedoe, dat is echt zwaar :*
pi_184273750
Iemand nog tips om je dreumes meer te laten drinken? Simon drinkt de laatste dagen weinig. Alle aangeboden bekers belanden op de grond, of het nu een rietjesbeker is (die soms openspringt bij landing op de grond) of een open beker, die hij na een klein slokje zo leeg giet op de vloer }:| }:|

Bij mij drinkt ie nog zo'n 3 keer per dag, dus uitdrogen zal wel meevallen. Maar vind het toch wel een fijn idee als ie wat meer water drinkt, dan een klein bekertje per dag aan water...
pi_184273761
Nee, hij heeft het niet koud, hij voelt gewoon normaal/warm aan. Hij is ook niet ziek ofzo. Wel hebben we een tijdje geleden de twee slaapjes overdag teruggebracht naar één. Dat leek te helpen, maar nu dus niet meer 😢.
  dinsdag 8 januari 2019 @ 07:53:38 #11
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_184273966
Welkom Lorelay! Hier geen tips, als onze dreumes niet slaapt om 5 uur nemen we haar in ons bed. Meestal gaat dat goed en slaapt ze meteen, soms ligt ze dan een half uur te woelen voor ze weer slaapt (en wij dus ook).

Tolstoi, toen Muppet een tijdje alles weigerde, boden we haar wel eens een beetje diksap aan. Of in een ouderwetse fles. Dan ging het er vaak zo in.

Een tijdje terug ging het hier over heilwol. Helpt dat ook al bij heel rode billen of pas als het echt open/stuk is? Haar billen zijn nu zo vuurrood, het doet haast pijn om er naar te kijken ;(
pi_184274013
Ik kom me hier melden! Vanochtend een dreumes uit (ons :')) bed gehaald!

Ik kijk uit naar dit jaar! :D

pi_184274116
Hoi Lorelay! Qua slaaptips moet je niet bij mij zijn. Inderdaad bij je in bed nemen en doorslapen is onze oplossing altijd.

Stroop, wat zielig van de billen ;(

Tolstoi, ik gaf S. op een gegeven moment gewoon thee. Net een ander smaakje dan water. Drinkt hij nu nog steeds graag.

Gefeliciteerd, Fleur! Wat een knappe dreumes heb je O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  dinsdag 8 januari 2019 @ 08:50:59 #14
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_184274364
Welkom Fleur! Wat een mannetje zeg! Echt geen baby meer.

Stroop, geen ervaring met heilwolle maar mijn gevoel zegt dat het zeker kan op rode billen. Er zit vet in dat al kan verzachten.

Over vroeg wakker worden: mijn grens is 6 uur. Daarvoor krijgt hij een knuffel en zo nodig een schone luier en dan ga ik weer. Het is hier vaak half 6... maar meestal valt hij wel weer in slaap. Om 6 uur geef ik het op maar soms krijgen we dus nog 1 of 2 uur slaap op deze manier. In bed nemen kan helaas niet meer, dat resulteert altijd in spelen.

Slecht drinken is irritant he? Doet hij het al lang? Ik zou in principe uitgaan van het idee dat hij het zelf regelt, net als met eten. Ze hebben echt minder vocht nodig dan een jaar geleden. En als ik het heel matig vind is hij over te halen met iets zoets inderdaad. Voor een paar slokjes. Maar ik bedenk me ook vaak dat yoghurt en fruit ook vocht bevatten.

Ik kom ook nog even eetfilmpjes delen. Ik laat ze niet lang staan maar hij zat vanmorgen zo goed zelf smoothie te eten dat ik het even heb vastgelegd.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En dit is een wat oudere, de honger was hier duidelijk al gestild:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_184275453
Fleur gefeliciteerd! Wat een verandering in een jaar hè! En wat een mooi mannetje O+

Lorelay, rot is dat, zo vroeg wakker zijn. Ik ben bang dat het een fase is, hoor het wel eens meer in m'n omgeving. Meer dan warmte/kou checken en wellicht meer voeding kan je niet doen ben ik bang. Of ja, vroeg naar bed gaan ;)

Lemijn, wat doet hij dat al goed zeg! Voelt voor mij of Kees dat echt nog lang niet kan, maar ook dit gaat vast ineens hard. 2e filmpje is vooral heel schattig O+

Ik heb er een beetje moeite mee op het moment. Kees spookt enorm 's nachts. Heel vaak wakker, en/of lang (2 tot 3 uur) wakker. Slaaptekort breekt me echt een beetje op, zeker in combinatie met werken. En dan is hij ook nog steeds niet fit (nog steeds 1 loopoor, af en aan verhoging, nu weer verkouden). En hij eet en drinkt nog steeds slecht. Morgen naar KNO-arts om te bespreken wat handig is qua beleid. Hij is verder wel echt enorm lief, dus dat helpt, maar man wat ben ik toe aan even een rustige periode :{
pi_184276247
Jacob wat knap :o O+ Wat lijkt hij alweer groot geworden sinds de meet :)

Fleur, van harte gefeliciteerd met je knappe ventje O+ En welkom hier!

En nog een nieuw gezicht, Lorelay, toevallig fan van gilmore girls ;) ? Ik kan je helaas geen goed advies geven verder.

Elliebel, wat waardeloos dat Kees zo lang wakker is ‘s nachts, is hij dan echt speels of huilt hij?

Tolstoi, wat ik hier nog wel eens doe is de rietjesbeker op de grond zetten als ze aan het spelen is, ik zie haar geregeld lurken tussendoor. Het is soms een beetje knoeien, maar ze krijgt alleen water naast de melk dus dat is opzich te doen.

Hier bracht ik C vanmorgen naar opa en oma en wat doet die kleine mafkees daar ineens :o Trekt zich zo ineens op tot staan, thuis deed ze af en toe milde pogingen en bij opa en oma doet ze het ineens :D Ik was blij dat ik er nog was haha.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_184276507
Wat een warm welkom, dank jullie wel!

Voeding geven heb ik ook geprobeerd, maar helpt niet. En bij ons in bed leggen is een drama, dan gaat hij spelen of probeert hij over ons heen te klimmen om uit bed te komen haha. Het zal een fase zijn dan.

quote:
7s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 11:26 schreef rena het volgende:
En nog een nieuw gezicht, Lorelay, toevallig fan van gilmore girls ;) ? Ik kan je helaas geen goed advies geven verder.
Nee, een oud-collega noemde me altijd zo :D
pi_184282942
TVP! :7

Mijn Günther is momenteel bezig aan zijn allerlaatste middagdutje als baby! :o O+ :'( ^O^

Morgen een heuse dreumes! Hij vierde z'n laatste babydag vanmiddag met het voor het eerst zetten van een (1) losse stap. We schrokken er allebei van! :D O+
Let me see you stripped down to the bone
  dinsdag 8 januari 2019 @ 18:39:19 #19
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_184283514
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 07:53 schreef Stroopwafelmeisje het volgende:

Een tijdje terug ging het hier over heilwol. Helpt dat ook al bij heel rode billen of pas als het echt open/stuk is? Haar billen zijn nu zo vuurrood, het doet haast pijn om er naar te kijken ;(
Ik ben nu helemaal fan van heilwol. Zodra het ook wat rood wordt, doe ik het meteen zijn zijn luier!
Ik hoop dat het snel over is!

Welkom Lorelay, hier gaat Mie ook tussen ons in, als hij 's nachts wakker wordt. Nu zijn wij daar wel heel makkelijk in, hoor. Ik vind het nl ook wel gezellig O+. En iedereen slaapt dat het snelst verder, dat is ook een groot voordeel :).
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
  dinsdag 8 januari 2019 @ 18:45:55 #20
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_184283635
Lemijn, wat knap van Jacob! Hier zie ik dat nog echt niet gebeuren :D

Mini, Günther ook alweer (bijna) 1! :o . Waar blijft de tijd 8)7

Mie loopt trouwens sinds vandaag echt wat langere stukken, na een week of 2 kortere stukjes. w/
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_184283748
Ik ben wel een beetje jaloers als ik hoor dat jullie dreumessen slapen tussen jullie in. Ik doe wel eens een poging als hij veel spookt snachts, maar dan is het accuut klaar met slapen en wordt er alleen nog gespeeld en geduwd en geklommen en haren getrokken. :( Vannacht nog weer eens geprobeerd na de zoveelste nacht met onrust en wakker en huilen en weinig slaap, maar hij doet daar echt niet aan. Mannetje heeft een sterke eigen wil, blijkbaar. :P

Kamperen is niet echt meer mijn ding, maar ik weet nog hoe leuk ik het als kind vond, dus ik denk dat we wel een paar dagen gaan. Misschien wel gewoon bij Pake en Beppe, vinden zij vast ook heel gezellig. :Y
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_184283785
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 21:00 schreef Lemijn het volgende:

[..]

Oh ja, jij hebt straks gewoon weer een baby :o . Kan je je dat al voorstellen?
Nee! :o
Ben wel heel benieuwd of hij op V lijkt O+ en hoe V op zijn broertje reageert.

Wat goed van C rena! *O*

Wat knap van die langere stukjes lopen Lady!
Hier was lopen 1 dag helemaal de bom en nu gaat alles weer op zijn knieën want sneller.

Ohhh en bijna welkom Gunther! O+
pi_184283848
Fleur, gefeliciteerd met je mooie mannetje en welkom O+
pi_184283913
Welkom nieuwe aanwas. Dit is zo'n leuk jaar. *O*
Morgen ben ik vast weer mezelf.
  dinsdag 8 januari 2019 @ 19:16:07 #25
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_184284312
Fleur, wat heb je daar al een echte grote! Hij ziet er zo wijs uit O+

Welkom ook vast Mini!

C van Rena die opeens staat! Goed bezig! *O*

:* voor iedereen met slechte nachten. Hopelijk is er snel een eind aan die fase.

LadyS, ik wist even niet meer wie het was :+ Fijn dat het zo goed bevalt! Ik heb vandaag maar meteen een grote verpakking besteld, hopelijk is het er morgen. Ik ving in het babytopic toevallig op dat er iets veranderd is aan de kruidvatluiers en er dus veel meer zijn met opeens veel rodere billen. Dus maar even kijken of wij al nieuwe hebben en dan misschien maar over op een ander merk.

Flav, hoeveel schelen V en baby straks? Krijgt hij er wat van mee? Muppet nog helemaal niet, al vindt ze het wel heel interessant dat ze nu een nieuwe kamer heeft!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')