abonnement Unibet Coolblue
  zondag 30 december 2018 @ 10:58:18 #201
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184081664
Gefeliciteerd Peace! Ik volg je in februari, maar vind 30 ook oud voelen...

Hier zien we vooruitgang! Ze is vannacht en vanochtend zelf in de cosleeper in slaap gevallen na de voeding (ipv wiegen tot ze slaapt en dan heel voorzichtig wegleggen) *O*
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_184082013
Aure wat fijn dat jip misschien naar huis mag! Het is inderdaad een klote virus.

Wij vierden de vermaanddag van de jongens ook bijna in het ziekenhuis. Jer al vanaf begin van de week onrustig, veel snot en spugen maar geen koorts. En vanaf donderdag is ook Vin bezig. Dus vrijdag toch maar naar de huisarts geweest, per direct een verwijzing naar de kinderarts waar we een uur later al terecht konden. Zit je dan in je eentje met twee baby's. Allebei aan een zuurstof meter die ze continu af schopten dus elke keer die apparaten in de war. Met neusdruppels en voordeel van de twijfel weer naar huis maar damn wat zielig! Wel het rechtstreekse nummer van de afdeling gekregen dus als ze achteruit gaan kunnen/moeten we rechtstreeks bellen.
De kinderarts gaf nog excuses voor het lange wachten, de hele afdeling hier ligt vol met zieke kindjes..

Helsinki wat een gedoe met je planner. En wat oneerlijk dat ze gewoon zegt geen zin heeft het meer aan te passen. Hoop dat er gauw een passende oplossing is.
pi_184082041
Gefeliciteerd Peace! *O*

Thanks voor de tip Aure. Misschien dat ik dat voor de komende nacht gewoon even doe inderdaad :).

Ik moet zo lachen om dit kind. Een paar nieuwe updates:
- Delen en voornamelijk eetbare dingen. Dus ook de kruimels wat hij van de grond plukt en eten wat hij weer uit z’n eigen mond haalt om aan mij te geven :'). Maar ook speelgoed en alles moet in mijn mond.
- Speelgoed gaat ook weer in de speelgoedzak in plaats van dat ie alles er alleen maar uitgooit! Yay
- Hij heeft altijd een tuitbeker water tot zijn beschikking. En sinds hij dat ding zelfstandig snapt (eerst had hij niet door dat hij een legere beker meer moest kantelen om te kunnen drinken :')) zijn hij en dat ding werkelijk onafscheidelijk en sleept het overal mee naartoe. Andere kinderen hebben een knuffel, mijnes een tuitbeker _O-

Ik las nog een goede nacht voor Prul en niet zo’n goede week voor Aapie. ;(
pi_184088469
Aure, fijn dat het beter gaat met Jip! Zo goed om te horen. O+
Ik heb alles meegelezen maar vond het pittig dat jouw Jipje zo ziek was. Slechte herinneringen aan dat stomme RSV. Ik was mijn Twixje dus bijna kwijt daardoor.

OT, wat een naar ongelukje. Wat zal je geschrokken zijn. Beterschap voor T!
pi_184094583
Ja veel hier die het in alle hevigheid hebben meegemaakt zeg. Ik ben heel blij dat ik toch dat spoednummer heb gebeld en dat we hier op tijd zijn belandt waardoor de kinderIC ons bespaard is gebleven. Zojuist is zijn zuurstof weer wat lager gezet. Ze gaan toch kijken of het lukt om het voor we de nacht in gaan nog stop te zetten en dan wordt het spannend. Als hij de nacht dan goed door komt mogen we naar huis O+

Ik ben er wel heel erg klaar mee en ik vind het ook lastig om Jip tevreden te houden nu hij eigenlijk van alles wil maar niet verder kan komen dan zijn bed en de stoel ernaast, omdat hij nog al die plakkers en neusbril op zijn lijf heeft zitten. Maarja je wil ook niet een nog te ziek kind mee naar huis, want dan zitten we hier volgende week weer.
pi_184096218
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 15:33 schreef Malteser het volgende:
Aure, fijn dat het beter gaat met Jip! Zo goed om te horen. O+
Ik heb alles meegelezen maar vond het pittig dat jouw Jipje zo ziek was. Slechte herinneringen aan dat stomme RSV. Ik was mijn Twixje dus bijna kwijt daardoor.

OT, wat een naar ongelukje. Wat zal je geschrokken zijn. Beterschap voor T!
:* Dikke knuffel
S. 2014
J. 2016
pi_184096575
Ik was vandaag voor het eerst sinds Welpjes geboorte even van huis zonder kinderen (tandartsbezoek uitgezonderd), en oef dat was fijn maar ook erg raar! Ik ging naar Mary Poppins Returns en nou ben ik sowieso al een weekdier bij Disneyfilms maar nu was het helemaal huilen. :') Wel extra fijn om weer bij mijn jongens terug te komen. O+ Welpje had blijkbaar nogal moeizaam uit de fles gedronken dus mijn overvolle borsten kwamen meteen van pas. :')
pi_184112527
We vieren oud en nieuw ook in het ziekenhuis... Zijn saturatie is zonder extra zuurstof echt te laag helaas. -O- nog even wat langer volhouden hier dus.
pi_184113247
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 15:33 schreef Malteser het volgende:
Aure, fijn dat het beter gaat met Jip! Zo goed om te horen. O+
Ik heb alles meegelezen maar vond het pittig dat jouw Jipje zo ziek was. Slechte herinneringen aan dat stomme RSV. Ik was mijn Twixje dus bijna kwijt daardoor.

OT, wat een naar ongelukje. Wat zal je geschrokken zijn. Beterschap voor T!
Dank je! We waren allebei behoorlijk geschrokken inderdaad, gelukkig zegt hij geen pijn te hebben nu.
Hoe is het met jullie?

Aure, ah nee, wat enorm vervelend! Is er verder nog wel vooruitgang te zien?
pi_184113259
quote:
1s.gif Op zondag 30 december 2018 10:03 schreef LaBelleFleur27 het volgende:
Heftig verhaal GM! En hopelijk mogen jullie snel naar huis Aure!

Oh wat sneu voor jullie beiden OiT! ;( Sterkte daar!

Casper wel weer vrolijk enzo maar heeft nog steeds een nare hoest waar hij ook elke keer van moet huilen ;(. Met name ‘s nachts, arme wij :'). Maar na een beste rotnacht werd hij net pas om 09:30 wakker! *O*
Dank je! :* Hoe is het vannacht gegaan met Casper?

Wat veel zieke kindjes trouwens! M is ook al enorm lang verkouden, en heeft inmiddels ook koorts. Is het ‘normaal’ dat ze zo lang ziek blijven? Het blijft maar doorgaan.
pi_184113292
quote:
0s.gif Op maandag 31 december 2018 02:55 schreef Aure het volgende:
We vieren oud en nieuw ook in het ziekenhuis... Zijn saturatie is zonder extra zuurstof echt te laag helaas. -O- nog even wat langer volhouden hier dus.
Wat een domper zeg :{
pi_184113545
Er is zeker veel vooruitgang te zien hoor en hij heeft ook helemaal niet veel extra zuurstof nodig. Met een halve liter is zijn saturatie 98-100. Met een kwart rond de 95. Maar zonder zit zijn saturatie steeds onder de 90, soms rond de 91-92.

Zijn ademhaling is soms ook nog verhoogd, maar dat is met name als hij wakker is. In rust is dat best prima.

Qua gedrag is het echt steeds meer Jip. Wel wat sneller moe en buiten adem, dus daar aan merk je dat hij nog ziek is.

De verpleging heeft echt enorm met ons te doen omdat we hier al even zijn. Hebben vannacht alles uit de kast gehaald om de omstandigheden zo goed mogelijk te maken, zelfs nog een nieuwe sensor aan zijn teen gedaan zodat we zeker weten dat het niet door een slechte sensor komt. Maar helaas....
  Moderator maandag 31 december 2018 @ 09:11:47 #213
382129 crew  Donna
pi_184114305
Ach Aure wat enorm jammer zeg. :'(

G is enorm opgeknapt van de antibiotica, na 1.5 dag ging het al een stuk beter en ze hoest nu nog amper. Het snot komt wel enorm los (en ik was zelf ook ziek dit weekend) dus er gaan heel wat doekjes en WC rollen doorheen.
pi_184114500
Ah wat jammer Aure! Zonder zuurstof is de saturatie nog wel laag inderdaad, hopelijk mogen jullie snel naar huis!

Fijn dat G. ook weer is opgeknapt Donna!

Ik ben als enige van mijn collega’s aan t werk vandaag, ik trap er elk jaar vrijwillig weer in :') Terwijl ik eigenlijk benieuwd ben hoe Casper reageert op vuurwerk (en met name carbid) :D
pi_184115874
Ach aure wat sneu! Gelukkig is hij al wel steeds meer zichzelf!

Hier lijken de jongens wel baat te hebben bij de neus druppels. Ze mogen ze 3 keer per dag. We merken duidelijk verschil met de voeding wanneer ze ze niet gehad hebben. Wel allebei heel erg hoesten, maar dat doen wij en kleuter ook..

Iedereen een fijne jaarwisseling gewenst!
pi_184116433
Ah nee Aure, dat is niet leuk!

Juul heeft de langere slaapjes overdag overboord gegooid. Het is te gezellig nu we allemaal thuis zijn denk ik :P Steeds een uur en ze is wakker, nou ja wakker, ze kan dan niet meer slapen en is eigenlijk wel moe.

Iedereen een goede jaarwisseling!
pi_184116639
Nog gefeliciteerd Peace *O*

O Aure wat jammer, maar liever nog een nachtje daar dan hem te ziek mee naar huis! :*

En wat een hoop zieke kindjes. Beterschap voor allemaal :* Ik ben nog maar even blij dat Draakje nu nog niet naar het kdv gaat. In januari zal het vast lekker losgaan als hij met alle bacillen in aanraking komt.

Klinkt als een leuk uitje Luna!

Fleur werkse nog even!

Ik ben ontzettend aan het memory lanen. Vorig jaar had ik vandaag een positieve test O+ Ik ben ook helemaal emo dat dit mooie, bijzondere jaar bijna voorbij is. Draakje is het geweldigste wat mij ooit overkomen is. Het wordt ook echt alleen maar leuker nu hij echt contact maakt. Kan niet wachten tot hij gaat praten en aan de andere kant wil ik dat hij het liefst zo lang mogelijk klein blijft. Mijn kleine baby *;

Hele fijne jaarwisseling allemaal *O*
pi_184117216
Ach Aure, wat rot. :* Echt al een lange opname zeg. ;(
pi_184117527
Nog van harte peace O+

Aure oh jammer zeg; maar idd beter toch nog even in het ziekenhuis waar hij goed gemonitord wordt ook dan dat je hem ziek mee naar huis hebt en hij zich misschien nog slechter gaat voelen... hoop toch dat jullie gauw weer naar huis mogen :*

Hier vanmorgen bij de manuele fysio geweest. Tijn heeft een blokkade aan de rechterkant waardoor hij dus niet/weinig naar rechts draait met zijn hoofdje. Volgende week weer langs om alles los te maken maar ik merk nu al verschil. Dan had ik het toch goed qua gevoel... ik vond het meer dan 'alleen een voorkeur' omdat hij zo stug naar links bleef draaien en rechts vooral met zijn ogen keek. Hopelijk helpt het snel! :Y

Fijne jaarwisseling iedereen!! :W
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_184117578
Ik begin de vermoeidheid inmiddels wel te voelen.. Ze hopen morgen naar huis, maar we moeten niet raar opkijken als het nog langer duurt. Ook willen ze hem sowieso over 6 tot 8 weken weer zien om zijn longen te checken.

Ik ben nu even thuis, zo even oliebollen enzo kopen. Toch maar weer het beste er van maken hier. Ik heb wel echt fantastisch uitzicht op Jip zijn kamer. Nu hopen dat het niet zo mistig is.

Even geen puf om op iedereen te reageren dus sorry voor de vele dagboekposts :*
  maandag 31 december 2018 @ 12:20:39 #221
56471 pinquit
oh my lama!
pi_184117873
Aure :*
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_184118330
Aure :*

Goed dat je gegaan bent met Tijn, Priem. Heeft hij er last van?

Fuchsia, wat klink je lief over je draakje. Fijn dat je zo van hem geniet. Lekker memorylanen!

Phi heeft enorme luieruitslag. Caesar had dat nooit, dus ik weet niet zo goed wat te doen. Ik smeer met Bepanthen en ik laat haar zonder luier spelen, maar het wordt eerder erger dan beter. Ze poept ook doorlopend, hele gore zure poep, dat draagt ook niet echt bij aan het herstel. Iemand gouden luieruitslagtips?
pi_184118570
Logisch Aure, dikke :* voor jou/jullie! Hopelijk wel mooi uitzicht vannacht!

Wat fijn Priem dat het probleem gevonden is en je nu al verbetering merkt.

Jentin, wat sneu. Is het ook open? Maizena droogt het uit.
pi_184118611
quote:
1s.gif Op maandag 31 december 2018 12:37 schreef Jentin het volgende:
Aure :*

Goed dat je gegaan bent met Tijn, Priem. Heeft hij er last van?

Fuchsia, wat klink je lief over je draakje. Fijn dat je zo van hem geniet. Lekker memorylanen!

Phi heeft enorme luieruitslag. Caesar had dat nooit, dus ik weet niet zo goed wat te doen. Ik smeer met Bepanthen en ik laat haar zonder luier spelen, maar het wordt eerder erger dan beter. Ze poept ook doorlopend, hele gore zure poep, dat draagt ook niet echt bij aan het herstel. Iemand gouden luieruitslagtips?
Je kunt nog maizena proberen! Het is een tip uit grootmoeders boekje, ik heb het zelf nooit nodig gehad, maar het wordt veel geadviseerd.

Goed dat hij nu geholpen wordt, Priem!
pi_184119219
Maïzena dun er op strooien kan wel werken ja :) bij de volgende verschoning wel met olie schoonmaken, sowieso nu eigenlijk beter geen billendoekjes gebruiken. Hier gebruiken we nu natte gaasjes en zo min mogelijk wrijven maar proberen schoon te deppen.

Wat echt een gouden tip is (vind ik) is dus het spul wat we hier hebben gekregen om te smeren, orabase. Maar ik weet niet hoe je er aan kan komen.... Het zorgt voor een beschermend laagje op de billen en dat blijft ook een tijdje zitten. Als ik de eerste keer verschoon dan doe ik dat er op en bij de verschoning erna laat ik het zitten en dep ik alleen de viezigheid weg. Bij de derde verschoning dan wel goed schoonmaken en weer nieuwe erop. Het lag echt helemaal open vrijdag en nu is het al geheeld, alleen nog een klein beetje rood.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')