Niet fijn. Ga je nog navragen bij de verhuurder waarom jullie geen geschikte kandidaten zijn?quote:Op woensdag 28 november 2018 14:16 schreef Lonaa het volgende:
wtf Mjan.
Ik krijg net een berichtje van de huurster in dat appartement. Dr huisbaas heeft d'r gemaild dat hij 'nog geen geschikte kandidaat heeft'
waarmee ie dus zegt ons niet geschikt te vinden, maar geen uitleg.
Het was haast alsof ik weer even terug was op de basisschoolquote:Op woensdag 28 november 2018 14:16 schreef Lonaa het volgende:
wtf Mjan.
Ik krijg net een berichtje van de huurster in dat appartement. Dr huisbaas heeft d'r gemaild dat hij 'nog geen geschikte kandidaat heeft'
waarmee ie dus zegt ons niet geschikt te vinden, maar geen uitleg.
Ik vind het aangenaam dat jouw reactie precies hetzelfde (en net zo opvliegend ) als die van mij is.quote:Op woensdag 28 november 2018 14:20 schreef liedetector het volgende:
[..]
wat een kut bericht.... en de manier waarop is echt niet tof! Doe zoiets ff lekker persoonlijk zeg, wat een eikel
.Ja, ik ben het met je eens hoor, volledig. Ik vind het ook een vorm van gebrek aan ruggegraat ofzo. Daar hou ik niet zo van. Grow some balls and tell it to my face.quote:Op woensdag 28 november 2018 14:35 schreef liedetector het volgende:
ik zou het een heel logische reactie vinden, ik zou het van iemand zelf willen horen voordat ie er het met een ander over heeft, onbeschoft in mijn ogen
Heeft die woningbaas jullie wel echt meegenomen in de beoordeling? Want het liep vooral via de bewoonster toch?quote:Op woensdag 28 november 2018 14:36 schreef Lonaa het volgende:
[..]
.Ja, ik ben het met je eens hoor, volledig. Ik vind het ook een vorm van gebrek aan ruggegraat ofzo. Daar hou ik niet zo van. Grow some balls and tell it to my face.
De bewoonster mocht een kandidaat uitzoeken, was zijn eerste mededeling.quote:Op woensdag 28 november 2018 14:40 schreef Myraela het volgende:
[..]
Heeft die woningbaas jullie wel echt meegenomen in de beoordeling? Want het liep vooral via de bewoonster toch?
Tempereren.quote:Op woensdag 28 november 2018 14:50 schreef fietsie het volgende:
Hoe kun je zeker weten of chocolade "hard" stolt na verwarmen? Is er een manier om dat te bevorderen?
Zo?quote:
quote:'Ent'-methode
Als je geen marmeren plaat hebt, kun je chocolade ook tempereren in de pan. Dit gaat als volgt: smelt twee derde van de chocolade au bain-marie. Zodra de chocolade is gesmolten, haal je de pan van het vuur en voeg je een derde stukjes ongesmolten chocolade toe. Nu moet je de chocolade stevig doorroeren met een spatel. Blijf de chocolade roeren totdat alle stukjes zijn gesmolten, je voelt dat de chocolade dikker en glanzender wordt.
Eensch 😳quote:Op woensdag 28 november 2018 14:36 schreef Lonaa het volgende:
[..]
.Ja, ik ben het met je eens hoor, volledig. Ik vind het ook een vorm van gebrek aan ruggegraat ofzo. Daar hou ik niet zo van. Grow some balls and tell it to my face.
Dat is wel de makkelijkste manier. Maar het draait volgens mij vooral om de temperatuur, en het dus snel afkoelen van de chocolade. Maar ik weet de exacte temperatuur die je wil hebben niet.quote:
Ik dacht ook al in de lijn van 'klinkt niet als een heel geschikte huisbaas', maar ja, je wilt heel graag ergens anders wonenquote:Op woensdag 28 november 2018 15:10 schreef Barreltje het volgende:
Het is dat je dringend weg wil.. maar zo'n vent zou ik eigenlijk ook niet als huisbaas willen eigenlijk....
Dit is eigenlijk ook wel hoe wij er nu instaan.quote:Op woensdag 28 november 2018 15:10 schreef Barreltje het volgende:
Het is dat je dringend weg wil.. maar zo'n vent zou ik eigenlijk ook niet als huisbaas willen eigenlijk....
wb overlast is het de afgelopen anderhalve week een heel stuk beter. It's something.quote:Op woensdag 28 november 2018 15:19 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik dacht ook al in de lijn van 'klinkt niet als een heel geschikte huisbaas', maar ja, je wilt heel graag ergens anders wonen
Ja, maar erger je niet als het niet lukt, suikerwerk is een vak, en binnen dat vak is chocola weer een vak apart. Wat ik zeggen wil, het is niet eenvoudig om het zacht uit te drukken.quote:
Geen mijpaal, een journalist/verslaggever van een Utregs online krantje is lid geworden vd groep en ziet hoe groot & leuk het er is en wilde daarom een interviewquote:Op woensdag 28 november 2018 11:59 schreef AnneX het volgende:
Bloe-oes....weer een mijlpaal? Interview waar?. Linkje komt vast wel voorbij hier of daar?
Ik ga eens kijken of het wil; experimentje wat ik zaterdag echt "lukkend" moet nadoen.quote:Op woensdag 28 november 2018 16:09 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja, maar erger je niet als het niet lukt, suikerwerk is een vak, en binnen dat vak is chocola weer een vak apart. Wat ik zeggen wil, het is niet eenvoudig om het zacht uit te drukken.
Niet per se. Hangt ervan af hoe veel boter je erin hebt. Hoe zou je anders die klassieke speculaas met die mooie vormen erin kunnen maken - dat moet niet uitlopen tijdens het bakken.quote:Op woensdag 28 november 2018 17:06 schreef fietsie het volgende:
Leermoment: speculaasdeeg wordt eerst zacht, en loopt uit, voor het steviger wordt.........................................................
Er liggen nu poeltjes speculaas in de oven.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |