abonnement Unibet Coolblue
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 18:08:06 #1
186611 Haags
pi_183268139

Veronica Inside is een voetbalprogramma dat op maandag en vrijdag op Veronica wordt uitgezonden, tussen 20:30 en 22:30. Het is een journalistiek hoogstaand programma waarin wedstrijden worden geanalyseerd, transfers worden besproken en de nodige rullevante anekdotes worden opgehaald. Veronica Inside staat erom bekend altijd met respect over spelers, trainers en andere dorpsidioten uit de voetballerij te praten, dit in tegenstelling tot Studio Voetbal. In 2011 werden ze na tien jaar hard werken beloond met de hoogst haalbare TV-prijs in Nederland, een gouden cockring. Het programma wordt gesponsord, maar hier merk je nagenoeg niets van.

Deze OP wordt mede mogelijk gemaakt door Bavaria Bier, Toto & John de Mol.

Hoofdrolspelers



Figuranten




Voorzitter van de fanclub en erelid van het topic



Onderdelen
Toto
De Toto wordt door Johan iedere vrijdaguitzending ingevuld tijdens het laatste kwartier, en vervolgens vullen duizenden kijkers hem in, exact het tegenovergestelde van wat Johan zegt. Maandag komt Genee terug op de resultaten, indien Johan alles goed heeft krijg hij sigaren en een kus van Escha, dit is echter nog maar een keer in de geschiedenis voorgekomen. Hij heeft wel één keer meer de Toto gewonnen dan Genee. Tegenwoordig doen ook van der Gijp, Genee en de kijker mee met de Toto om het allemaal wat spannender te maken.

Danny Vera
Iedere week neemt Danny Vera de moedige taak op zich om een klassieker te coveren, en dit zo goed mogelijk te doen. Zelden faalt hij hierin. Wat heeft die man een stem, en wat is die band goed. Geen wonder dat hij een nummer één hit gehad heeft in Turkije. Soms staat er in plaats van Danny één of andere ouwelullenband een kuntrie- of bloesnummer van zes minuten te spelen met dank aan ome Johan.

Het programma van Fox Sports
Iedere week staat er een verslaggever (Hansie Hansie of lellebel Hélène) van Fox Sports (voorheen Eredivisie Live) klaar om te vertellen wat er op het programma staat. Zelfs als de lamme tegen de blinde speelt is de verslaggever verplicht om de wedstrijd aan te duiden met de term: "de topper". Daarna zien we een snel gemonteerd filmpje met muziek (woo oh oh ohh) en knotsgekke beelden van het afgelopen voetbalweekend. Om 19.00 uur ziet u Jan Boskamp op Joke Bruijs, exclusief op Fox Sports.

Bavaria Zocial
Fragmenten van de amateurvelden. Zo, die zit er goed in!

Rullevante links
Het VI-woordenboek
Bingokaarten van Johan, Wilfred, René en Boskamp
Oliver's kanaaltje met legendarische fragmenten RIP
Sigaarblogcom met het laatste nieuws, MP4-linkjes en diepte-interviews met Escha.
Voetbal International GIFs (waarschuwing: modemkiller)
De oude OP, voor de nostalgici onder ons.
Het 1000ste topic, een mijlpaal voor ons VI Hooligans
Derksen & ..., topic voor het tv-programma waarin Johan voetbalpursenelleties interviewt.
De Betweters, voor fans van Hugo Borst en slechte woordgrappen.
Uitzending Uitgesteld, mocht u de aflevering gemist hebben.

In memoriam
Graag herdenken wij deze ex-figuranten die ooit rullevant waren voor Veronica Inside (ooit bekend als Voetbal Inside, Voetbal International en Voetbal Insite), maar helaas het felbevochten gevecht om in de OP te komen verloren: Aad de Mos, Willem van Hanegem, Erik Dijkstra, Wouter Bos, Gerald Vanenburg, Jan-Jood van Gangelen, Marc van Hintum, Raoul Heertje, Mattijs Manders (Graydonmannetje), Manolevje, Royston Drenthe, Demen Bülbül, Jan 'gladjanus' Kooiemans, Sepp Blatter, Diego Maradona, Huub Stevens, Berdien de barmeid, de Kantineheld (Tibbe!), Knipping & van Duren, Thijs Slegers, Krabby, Simon Zwartkruis, Peter Wekking, Stef de Bont, Taco van der V., Emilio Schelvecchio, Sierd de Vos, Zanger Rinus, Dickie Advocaat, Tommie Beugelsdijk, Wim Kieft, Ashley Zaat, De vermakelijke hork, Koos Tompé, Bas Nijhuis, Joop Munsterman, John van Lottum, John Williams, Sylvana Simons, Arie Boomsma, Jelle Brandt Cortius, Bo van Spilbeeck, Casper van Eijck, de Gamma dug-out, Amstel bier, DJ Jan, het Soundboard van Genee, Roelof Luinge, Henk de Haan, Prem, Tijl Beckand, Maurice de Hont, de Witte Chinees, Simon Zijlemans, de stagiair achter de knopjes, de floormanager, de Voetbal Inside app, Peter Rudolf de Vries, Dennis Schouten, R. Wiebel, Niko Bellic uit New York, Barbara Barend, Jean-Marie Pfaff, Steve McClaren, Andy van der Meijde, Michel van Egmond, Fernando Ricksen, Sir Alex Ferguson, Koert Westerman, Mario Been, Louis van Gaal, ´eljko Petrović, French Corner, Bert van Marwijk, Cor Pot, Frans Bauer, Hans van Breukelen, Rudi Dil, Marcel van Roosmalen, George Baker, Hans Kraay sr. en RTL7.



Zonder wrijving geen glans
pi_183268193
https://www.telegraaf.nl/(...)-bij-de-heren-van-vi

quote:
Volgens hem is het vooral René die is veranderd. „René heeft nu een ongelofelijk leuke nieuwe vriendin! Je weet dat René altijd het hele weekend op de bank lag om voetbal te kijken. Maar hij is er dankzij zijn nieuwe vriendin achter dat je ook op een bank kunt zitten.”

Johan Derksen blijkt te hebben gekregen wat hij wilde: een rokende chauffeur. En niet zomaar één, maar een blueszangeres uit Grolloo met de artiestennaam AJ, die ook sigaren rookt. „Dat vond ze wel zo prettig. De andere optie was om van Grolloo naar Hilversum en weer terug met haar hoofd uit het raam te hangen om de sigarenlucht te ontwijken.”

Tot slot is er dan Wilfred Genee, die een nieuwe auto kreeg. „Als je daar omheen wilt lopen, kun je het best een lunch-pakket meenemen. Het is een flinke wandeling.”

Zelf wordt Kraay per aflevering ingehuurd, vertelt hij in zijn belcolumn. En bij hem veranderde er niet veel.„Ik probeer nog steeds niet leuker te zijn dan René, want dat lukt niet. Ik probeer geen hardere opmerkingen dan Johan te maken, want dat werkt niet. En ik probeer niet irritanter te zijn dan Wilfred. Dat laatste is veruit het makkelijkst.”
  dinsdag 20 november 2018 @ 18:11:18 #3
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_183268948
quote:
RTL werkt achter de schermen aan een opvolger van de voetbaltalkshow Voetbal Inside . De zender neemt morgen twee proefafleveringen op van een nieuw sportpraatprogramma in een studio met gasten en publiek. Dat bevestigt RTL aan het AD.

Jarenlang was Voetbal Inside op RTL 7 een van de grote blikvangers met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen in de hoofdrollen. Het trio werd afgelopen zomer ingelijfd door het Talpa van John de Mol, waar ze een contract tekenden voor vier jaar. Het programma ging door als Veronica Inside en hield dus de initialen (VI). RTL kampte met een gat, maar denkt nu aan een doorstart.

Hoe het nieuwe programma eruit gaat zien en gaat heten, is nog de vraag. De verwachting is dat het in een kroegachtige setting wordt gehouden met tafelgasten en publiek. Als een van de pilots bevalt, wil RTL 7 in het nieuwe kalenderjaar (2019) aan de slag. Ook de presentatoren zijn nog niet bekend, maar de namen van Bart Nolles en Simon Zijlemans worden genoemd. Laatstgenoemde tekende afgelopen zomer een contract bij RTL om de Europa League te presenteren en zich in te zetten voor Voetbal Inside dat verder ging als een online platform. De site kent een groot aantal bezoekers, en een populair Twitteraccount, met bijna 140.000 volgers.

Het medialandschap van sportpraatprogramma zit behoorlijk vol met onder meer Studio Voetbal (NOS), Veronica Inside (Veronica), De Tafel van Kees en Natafelen met Kees (Foxsports), Peptalk en Rondo (Ziggo Sport).

Wilfred Genee liet eerder weten zich te verbazen over de naam Voetbal Inside die RTL gebruikt voor de Europa League en het online platform. ,,Een beetje apart, maar het is hun goed recht. We zijn daar ooit begonnen, ik hoop niet dat het straks tot te veel verwarring gaat leiden. Voetbal Inside en Veronica Inside lijken erg op elkaar.”
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 20 november 2018 @ 18:48:24 #5
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_183268985
Dat wordt niks.
  dinsdag 20 november 2018 @ 18:54:23 #6
65434 Parafernalia
Leuker als je denkt
pi_183269127
VI vanavond? :o
Eindelijk iemand die denkt wat iedereen zegt
pi_183269180
quote:
Kansloos
AFCA!
pi_183269479
quote:
Dat wordt RELLEN
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 19:09:47 #9
186611 Haags
pi_183269494
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 18:54 schreef Parafernalia het volgende:
VI vanavond? :o
:Y
Zonder wrijving geen glans
pi_183269665
quote:
Hopelijk met Marcel Maijergod als presentator
U MAD?
pi_183269728
quote:
Blijkbaar hebben zelfs Rondo, Kees met z'n tafeltje en Peptalk met hun marginale kijkcijfers een functie, dan kan dit ook wel bestaan.
pi_183269765
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 19:21 schreef wimderon het volgende:

[..]

Blijkbaar hebben zelfs Rondo, Kees met z'n tafeltje en Peptalk met hun marginale kijkcijfers een functie, dan kan dit ook wel bestaan.
Natafelen met Kees vind ik een prima programma. Zo weet je tenminste hoe 'de mensen' achter het nieuws op jouw site of krant redeneren. Rondo is Studio Voetbal zoals het vroeger was.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 20 november 2018 @ 19:26:11 #13
65434 Parafernalia
Leuker als je denkt
pi_183269817
quote:
Ah lekker man w/. Haags, ouwe discordgenoot!
Eindelijk iemand die denkt wat iedereen zegt
pi_183269974
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 19:23 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Natafelen met Kees vind ik een prima programma. Zo weet je tenminste hoe 'de mensen' achter het nieuws op jouw site of krant redeneren. Rondo is Studio Voetbal zoals het vroeger was.
Dat zal best zijn, maar naar Kees kijken letterlijk 5000 mensen.
pi_183270000
Zijlemans, Coos Stompé, Tijl Beckand, Prem

Topshow!
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 19:40:28 #16
186611 Haags
pi_183270226
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 19:26 schreef Parafernalia het volgende:

[..]

Ah lekker man w/. Haags, ouwe discordgenoot!
vrindje _O_
Zonder wrijving geen glans
pi_183270358
Wildgroei aan voetbalprogramma's _O_
pi_183271466
Wie zit er vanavond? Zag dankzij Escha dat er een uitzending is vanavond. JUICHEN!
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:25:05 #19
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_183271473
jahh
pi_183271514
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 19:45 schreef RamboDirk het volgende:
Wildgroei aan voetbalprogramma's _O_
En ze slaan allemaal onzin uit.
Oh.
pi_183271543
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 19:23 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Natafelen met Kees vind ik een prima programma. Zo weet je tenminste hoe 'de mensen' achter het nieuws op jouw site of krant redeneren. Rondo is Studio Voetbal zoals het vroeger was.
Dan te bedenken dat we vroeger Studio Voetbal al enorme aids vonden, maar het is nog wel een stuk beter dan de onzin die het nu is (al heb ik er ook maar twee afleveringen van gezien met Tom en toen raakte ik al hersendood).
Oh.
pi_183271558
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:27 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

En ze slaan allemaal onzin uit.
Feitelijke onjuistheden betreuren wij zeer.
pi_183271585
man of tai chi met keanu reeves
macguyver

qua niveau is veronica toch gelijk aan rtl7
pi_183271599
JAAA
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:30:59 #25
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183271600
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:30 schreef Adames het volgende:
man of tai chi met keanu reeves
macguyver

qua niveau is veronica toch gelijk aan rtl7
Zou Veronica de rechten hebben op SS Doomtrooper?
What can change the nature of a man?
pi_183271611
Sweet Home Alabama
pi_183271615
Nee Danny, doe dit maar niet.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 20:31:43 #28
186611 Haags
pi_183271620
Present :)
Zonder wrijving geen glans
pi_183271621
Jaaaaaaaaaaaa!!!!!
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:31:52 #30
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_183271623
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:30 schreef Adames het volgende:
man of tai chi met keanu reeves
macguyver

qua niveau is veronica toch gelijk aan rtl7
zend veronica geen james bond films
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:31:55 #31
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183271626
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:31 schreef Caland het volgende:
Nee Danny, doe dit maar niet.
Danny verkracht echt ieder nummer.
What can change the nature of a man?
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:32:03 #32
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_183271628
*O* *O* *O* *O*
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
pi_183271630
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:30 schreef Coco. het volgende:

[..]

Zou Veronica de rechten hebben op SS Doomtrooper?
ik denk dat john af en toe wel goede smaak heeft ja
pi_183271641
Is dit het originele nummer?
pi_183271643
Meeklappend publiek :`)
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_183271645
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:31 schreef Coco. het volgende:

[..]

Danny verkracht echt ieder nummer.
dit nummer is wel goed te doen eigenlijk
  FOK!fotograaf dinsdag 20 november 2018 @ 20:32:35 #37
842 Zorro
Z
pi_183271646
Dit is niet echt voor Danny zijn stem geschreven he? Nou ja, het liedje wat voor zijn stem is geschreven is nooit gemaakt.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:32:55 #38
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183271655
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:32 schreef Adames het volgende:

[..]

dit nummer is wel goed te doen eigenlijk
Je bent zelf goed te doen.
What can change the nature of a man?
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:33:23 #39
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_183271668
Danny _O_
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:34:10 #40
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_183271685
zz top _O_
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:34:10 #41
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183271686
bloes
What can change the nature of a man?
  FOK!fotograaf dinsdag 20 november 2018 @ 20:34:10 #42
842 Zorro
Z
pi_183271687
ZZ Top *O*
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_183271689
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:32 schreef Coco. het volgende:

[..]

Je bent zelf goed te doen.
dat weet ik, maar ik vind lynyrd skynyrd vrij karakterloos
dus prima voor danny
pi_183271698
johanderksentickets.nl
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:34:44 #45
362868 crew  Slobeend
of all places
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:35:00 #46
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183271704
quote:
6s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:34 schreef Zorro het volgende:
ZZ Top *O*
What can change the nature of a man?
  FOK!fotograaf dinsdag 20 november 2018 @ 20:35:14 #47
842 Zorro
Z
pi_183271708
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:34 schreef Slobeend het volgende:
Trampled Under Foot?
Da's toch een liedje van Led Zeppelin?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_183271711
Willy en René :')
Oh.
pi_183271720
Gijpgodius
AFCA!
pi_183271732
Hahahaha :')
Oh.
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 20:36:13 #51
186611 Haags
pi_183271735
:')
Zonder wrijving geen glans
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:36:21 #52
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_183271736
Genot
RED ONS HENNIEGOD
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 20:36:26 #53
186611 Haags
pi_183271740
Stelletje mongolen
Zonder wrijving geen glans
pi_183271743
Brabant zet zich wel goed op de kaart deze week.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_183271753
Hahahahahahahahahha

:')

_0-
AFCA!
pi_183271754
Kennisregio Eindhoven
  FOK!fotograaf dinsdag 20 november 2018 @ 20:36:40 #57
842 Zorro
Z
pi_183271755
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:35 schreef Coco. het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_183271756
wat zou caland hier van vinden
pi_183271757
Waarom hebben we alles van beneden de rivieren nog niet overgedragen aan Belgie???
pi_183271768
Deurbloazers
AFCA!
pi_183271772
Op naar het Scarface88-topic.
Oh.
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:37:17 #62
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_183271777
:') |:( |:(
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:37:23 #63
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183271779
quote:
2s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:36 schreef Evertjan het volgende:
Waarom hebben we alles van beneden de rivieren nog niet overgedragen aan Belgie???
Te veel goede voetballers.
What can change the nature of a man?
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 20:37:39 #64
186611 Haags
pi_183271785
Ja kap maar weer
Zonder wrijving geen glans
pi_183271786
gaan we straks ook nog even de hits van Kraaij Jr en Gijp doornemen
pi_183271795
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:37 schreef Coco. het volgende:

[..]

Te veel goede voetballers.
en het is nog relatief blank, rustig en gezellig

ook wat waard
pi_183271798
Bert voetbalcoach zonder franje
AFCA!
pi_183271801
quote:
2s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:37 schreef Evertjan het volgende:
gaan we straks ook nog even de hits van Kraaij Jr en Gijp doornemen
je zusje komt zo
pi_183271802
Cokelach.
Oh.
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:38:17 #70
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_183271804
lol
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 20:38:18 #71
186611 Haags
pi_183271805
HAHAHAHAAHHHA......
Zonder wrijving geen glans
pi_183271808
Haha Hansie
pi_183271809
Man man man
AFCA!
pi_183271811
Heppie Luis was ook een hitje hoor.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_183271815
In ons klein café van Gijp en Been ook een classic
AFCA!
pi_183271818
gijp gaat ook weer even los
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:39:26 #77
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183271826
Ajax topic triggered.
What can change the nature of a man?
  FOK!fotograaf dinsdag 20 november 2018 @ 20:39:27 #78
842 Zorro
Z
pi_183271828
De Cruijff fanclub schiet uit zijn slof _O-
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_183271834
Frenkie is de nieuwe Iniesta of Xavi
AFCA!
pi_183271841
Frenkie onderschatten :')
AFCA!
pi_183271844
Gaat nergens meer over idd
pi_183271846
Telesport :')
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_183271847
Dit relativeren kon je verwachten :P.
Oh.
pi_183271851
godver de godver

te laat
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 20:40:17 #85
186611 Haags
pi_183271856
Frenkie out
Zonder wrijving geen glans
pi_183271863
René heeft zijn mooie blauwe overhemd weer aan 8-)
pi_183271865
Gijp is wel lekker aan de pillen!
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:40:35 #88
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183271866
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:40 schreef JanCees het volgende:
godver de godver

te laat
Daarom had ik niet geklikt.
What can change the nature of a man?
pi_183271867
Mbabwe
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_183271870
Frenkie bashen moet de doodstraf op staan
AFCA!
pi_183271873
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:40 schreef Coco. het volgende:

[..]

Daarom had ik niet geklikt.
ohwww

kan allebei toch
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:40:50 #92
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183271874
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:40 schreef Lavenderr het volgende:
René heeft zijn mooie blauwe overhemd weer aan 8-)
Zo hallo zeg.
What can change the nature of a man?
pi_183271875
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:39 schreef JR-Style-93 het volgende:
Dit relativeren kon je verwachten :P.
ook wel terecht, maar dan ook 1 moment uitzoeken waarin hij wordt aangespeeld tussen 2 man
pi_183271878
Stelling:De Jong is 3 klassen beter als Cruyff.
pi_183271882
Ik eet overigens klene dubbelzoute dobbelstenen

:)
VBL SC influencer
Left, right, behind
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:41:13 #96
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183271883
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:40 schreef RamboDirk het volgende:
Stelling:De Jong is 3 klassen beter als Cruyff.
beter als :')
What can change the nature of a man?
pi_183271884
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:40 schreef RamboDirk het volgende:
Stelling:De Jong is 3 klassen beter als Cruyff.
indien luuk: eens
pi_183271888
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:41 schreef Caland het volgende:
Ik eet overigens klene dubbelzoute dobbelstenen

:)
dikke
pi_183271890
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:41 schreef Coco. het volgende:

[..]

beter als :')
neeeeeeee, beter hè!!!
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_183271891
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:40 schreef Coco. het volgende:

[..]

Zo hallo zeg.
Hoi Coco ;)
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:41:50 #101
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_183271892
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:40 schreef Adames het volgende:

[..]

ook wel terecht, maar dan ook 1 moment uitzoeken waarin hij wordt aangespeeld tussen 2 man
Ja alle topspelers die we gehad hebben zullen ook wel eens een matige pot hebben gespeeld op jonge leeftijd :+
Oh.
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:41:51 #102
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_183271893
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:40 schreef RamboDirk het volgende:
Stelling:De Jong is 3 klassen beter als Cruyff.
Neee, beter he
VBL SC influencer
Left, right, behind
  FOK!fotograaf dinsdag 20 november 2018 @ 20:42:23 #104
842 Zorro
Z
pi_183271900
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:41 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ja alle topspelers die we gehad hebben zullen ook wel eens een matige pot hebben gespeeld op jonge leeftijd :+
Berrie van Aerle niet hoor!
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_183271903
Niemand komt aan Frenkie
AFCA!
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 20:42:43 #107
35723 crew  GGMM
pi_183271909
Ik kijk nu ook! :)
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_183271912
Het briefje van DWIGHT
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:42:55 #109
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_183271913
Ik denk overigens wel dat Frenkie minder kans heeft op longkanker.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:42:56 #110
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_183271914
Ik heb mij ook wel geërgerd aan dat briefje.
Oh.
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:43:04 #111
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183271916
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:42 schreef GGMM het volgende:
Ik kijk nu ook! :)
Jij kijkt maar voor 1 ding.
What can change the nature of a man?
pi_183271917
DERKSEN GEEFT MIJ GELIJK OVER DAT VERHAAL FRENKIE DE JONG VAN DE TELEGRAAF HAHAHA

WAT EEN lul die derksen
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_183271918
Briefjegenot
AFCA!
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 20:43:15 #114
35723 crew  GGMM
pi_183271921
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:43 schreef Coco. het volgende:

[..]

Jij kijkt maar voor 1 ding.
Dat klopt.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_183271924
Briefje :')
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:43:32 #116
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_183271928
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:43 schreef klaasweetalles het volgende:
DERKSEN GEEFT MIJ GELIJK OVER DAT VERHAAL FRENKIE DE JONG VAN DE TELEGRAAF HAHAHA

WAT EEN lul die derksen
Maak um kapot Klaas
RED ONS HENNIEGOD
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 20:43:35 #117
186611 Haags
pi_183271930
Briefje _O_
Zonder wrijving geen glans
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:43:49 #118
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_183271937
Visjil
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 20:44:31 #120
186611 Haags
pi_183271946
van Dijk is ook mijn favoriet. Wat een beest!
Zonder wrijving geen glans
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 20:44:48 #121
35723 crew  GGMM
pi_183271950
Ja dat gezeik over dat briefje ben ik ook he-le-maal zat.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:45:05 #122
91359 Machielovic
Geluk zit van binnen
pi_183271957
zit niet te zeiken over dat briefje lekker boeiend :O
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:45:13 #123
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_183271959
pursenelitie
Oh.
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:45:54 #124
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_183271975
Promessi :')
Oh.
pi_183271981
Dat knotje moet wel weg.
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:46:08 #126
91359 Machielovic
Geluk zit van binnen
pi_183271982
tikkie terug tete _O-
pi_183271989
Promes, Babel, Tete OUT
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:46:33 #128
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_183271994
Tom Egbers bash van Wilfred.
Oh.
  FOK!fotograaf dinsdag 20 november 2018 @ 20:46:38 #129
842 Zorro
Z
pi_183271996
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:46 schreef De_Kraam het volgende:
Promes, Babel, Tete OUT
_O_
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:46:50 #130
445480 Ingolstadt
RedStratocaster
pi_183271999
F_azarkan twitterde op dinsdag 20-11-2018 om 13:59:54 Het briefje dat uitgereikt werd aan ⁦@VirgilvDijk⁩ en leidde tot het halen van de finale van de Nations League is gevonden. https://t.co/UuOMBbgZdG reageer retweet
Raken om ze te helpen herinneren dat die schat van ongekende vermogens die het van ons heeft een trigger zit om er ook iets mee te doen. - Rini Stoutjesdijk
It ain't over till ehh... till... till it's over - Erik ten Hag
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 20:47:27 #131
35723 crew  GGMM
pi_183272014
quote:
15s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:46 schreef Ingolstadt het volgende:
F_azarkan twitterde op dinsdag 20-11-2018 om 13:59:54 Het briefje dat uitgereikt werd aan ⁦@VirgilvDijk⁩ en leidde tot het halen van de finale van de Nations League is gevonden. https://t.co/UuOMBbgZdG reageer retweet
[ afbeelding ]
Niet gelachen.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_183272020
quote:
15s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:46 schreef Ingolstadt het volgende:
F_azarkan twitterde op dinsdag 20-11-2018 om 13:59:54 Het briefje dat uitgereikt werd aan ⁦@VirgilvDijk⁩ en leidde tot het halen van de finale van de Nations League is gevonden. https://t.co/UuOMBbgZdG reageer retweet
[ afbeelding ]
Azarkankerturk
pi_183272021
:D
pi_183272022
Dat handje :D
AFCA!
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:48:10 #135
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_183272032
quote:
15s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:46 schreef Ingolstadt het volgende:
F_azarkan twitterde op dinsdag 20-11-2018 om 13:59:54 Het briefje dat uitgereikt werd aan ⁦@VirgilvDijk⁩ en leidde tot het halen van de finale van de Nations League is gevonden. https://t.co/UuOMBbgZdG reageer retweet
[ afbeelding ]
Vroeger kregen dat soort wezens een spuitje
RED ONS HENNIEGOD
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:48:13 #136
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_183272035
JAAAAAAAAAA EGBERS BASH
Oh.
pi_183272037
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:42 schreef GGMM het volgende:
Ik kijk nu ook! :)
Hoi GGMM ;)
pi_183272039
Egbers moet even kapot gemaakt worden
AFCA!
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 20:48:26 #139
35723 crew  GGMM
pi_183272043
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:48 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Hoi GGMM ;)
Hallo Lavenderr :) Leuk dat je er bent.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 20:48:26 #140
186611 Haags
pi_183272045
quote:
15s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:46 schreef Ingolstadt het volgende:
F_azarkan twitterde op dinsdag 20-11-2018 om 13:59:54 Het briefje dat uitgereikt werd aan ⁦@VirgilvDijk⁩ en leidde tot het halen van de finale van de Nations League is gevonden. https://t.co/UuOMBbgZdG reageer retweet
[ afbeelding ]
ok
Zonder wrijving geen glans
pi_183272046
Jr we worden eindelijk gehoord
AFCA!
pi_183272048
quote:
15s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:46 schreef Ingolstadt het volgende:
F_azarkan twitterde op dinsdag 20-11-2018 om 13:59:54 Het briefje dat uitgereikt werd aan ⁦@VirgilvDijk⁩ en leidde tot het halen van de finale van de Nations League is gevonden. https://t.co/UuOMBbgZdG reageer retweet
[ afbeelding ]
:') :') :') :')

Deze man is ergerlijker dan Peter R.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_183272057
wat een debiel die van der gijp

oke ik zet hem weer uit

wat een debielen programma
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_183272058
Tom :')
pi_183272065
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:48 schreef klaasweetalles het volgende:
wat een debiel die van der gijp

oke ik zet hem weer uit

wat een debielen programma
Dit is te laag niveau voor jou Klaas
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:48:56 #146
362868 crew  Slobeend
of all places
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:49:08 #147
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183272073
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:48 schreef klaasweetalles het volgende:
wat een debiel die van der gijp

oke ik zet hem weer uit

wat een debielen programma
Jammer, nu missen we het Harvard niveau.
What can change the nature of a man?
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:49:09 #148
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_183272074
Humberto :D
Oh.
pi_183272076
Wut :o
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 20:49:12 #150
35723 crew  GGMM
pi_183272077
Humberto :D _O-
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:49:14 #151
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_183272080
#BOYCOTVOETBALINSIDE
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_183272081
quote:
15s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:46 schreef Ingolstadt het volgende:
F_azarkan twitterde op dinsdag 20-11-2018 om 13:59:54 Het briefje dat uitgereikt werd aan ⁦@VirgilvDijk⁩ en leidde tot het halen van de finale van de Nations League is gevonden. https://t.co/UuOMBbgZdG reageer retweet
[ afbeelding ]
De babbelzieke subsidie Marokkaan _O_
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:49:19 #153
91359 Machielovic
Geluk zit van binnen
pi_183272082
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:48 schreef klaasweetalles het volgende:
wat een debiel die van der gijp

oke ik zet hem weer uit

wat een debielen programma
:W
pi_183272083
Humberto :')
AFCA!
pi_183272084
_O-
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 20:49:25 #156
186611 Haags
pi_183272085
Jezus wat flauw
Zonder wrijving geen glans
pi_183272086
Dionne BLACKED
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 20:49:32 #158
35723 crew  GGMM
pi_183272088
Jonas wie?
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_183272089
HUMBERTO???!?!?
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:49:33 #160
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_183272092
wtf
pi_183272094
Haha wat flauw
AFCA!
pi_183272104
Dionne Stax onder de tafel zeker (lOl)
pi_183272107
:')
pi_183272108
Dionne Blacked inside
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:50:19 #165
445480 Ingolstadt
RedStratocaster
pi_183272110
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:47 schreef GGMM het volgende:

[..]

Niet gelachen.
Het was ook geen grapje (helaas) :')
Raken om ze te helpen herinneren dat die schat van ongekende vermogens die het van ons heeft een trigger zit om er ook iets mee te doen. - Rini Stoutjesdijk
It ain't over till ehh... till... till it's over - Erik ten Hag
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:50:27 #166
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_183272111
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:49 schreef Caland het volgende:
#BOYCOTVOETBALINSIDE
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
  FOK!fotograaf dinsdag 20 november 2018 @ 20:50:28 #167
842 Zorro
Z
pi_183272112
Inside Dionne Stax
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_183272119
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:49 schreef Caland het volgende:
#BOYCOTVOETBALINSIDE
Vanaf nu vijand nummer één
AFCA!
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 20:50:52 #169
186611 Haags
pi_183272122
Stelletje negatieve zeurpieten
Zonder wrijving geen glans
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:50:59 #170
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183272125
Cillessen bash
What can change the nature of a man?
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:51:10 #171
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_183272131
Leuke grap Hans.
Oh.
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 20:51:30 #172
35723 crew  GGMM
pi_183272137
Ja, leuk.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_183272141
Briljant verdedigd door de man die 40-45 miljoen waard is.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_183272142
het gaat om de 1-0
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:51:52 #175
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_183272145
Wat is dit :').
Oh.
pi_183272146
Ja, leuk
AFCA!
pi_183272147
leuk hans
pi_183272150
:')
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 20:51:58 #179
35723 crew  GGMM
pi_183272152
Grappig Hans.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:52:04 #180
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_183272155
Hans is een alcoholist
RED ONS HENNIEGOD
  FOK!fotograaf dinsdag 20 november 2018 @ 20:52:05 #181
842 Zorro
Z
pi_183272156
Hans Blind
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:52:10 #182
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_183272158
Dat is een fokker
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_183272159
leuk
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_183272160
Onzeker pubertje eruit lichten :')

Leuk Hans
AFCA!
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:52:18 #185
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183272162
Dit is nog geen topshow.
What can change the nature of a man?
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 20:52:19 #186
186611 Haags
pi_183272164
Niemand lacht
Zonder wrijving geen glans
pi_183272166
lijkt amper gek
pi_183272185
Van Gaal heeft de bus gemaakt
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:53:07 #189
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_183272195
Hans from Brooklyn :')
Oh.
pi_183272201
In Hans z'n hoofd zit een Ferrari.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_183272207
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:53 schreef De_Kraam het volgende:
In Hans z'n hoofd zit een Ferrari.
:D
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:53:35 #192
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183272214
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:53 schreef De_Kraam het volgende:
In Hans z'n hoofd zit een Ferrari.
Rini bedankt
What can change the nature of a man?
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:53:54 #193
91359 Machielovic
Geluk zit van binnen
pi_183272222
de breuk had die ballen vast gepakt (8>
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:54:07 #194
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_183272230
Bennogod
RED ONS HENNIEGOD
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:54:07 #195
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_183272231
Benno L.?
Oh.
pi_183272233
Benno L?
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_183272235
Benno L?
pi_183272236
Benno L
AFCA!
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 20:54:26 #199
186611 Haags
pi_183272241
Wtf zegt ie allemaal
Zonder wrijving geen glans
  FOK!fotograaf dinsdag 20 november 2018 @ 20:54:28 #200
842 Zorro
Z
pi_183272242
:|W
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 20:54:34 #201
35723 crew  GGMM
pi_183272243
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:54 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Wtf zegt ie allemaal
Iets over Benno
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_183272245
Deze man is niet barki
pi_183272246
Dat zijn jouw woorden.

SOW
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_183272249
_O-
pi_183272254
:{
pi_183272258
:')

Mongooltje
AFCA!
pi_183272260
Hans gaat om met GGMM
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 20:55:08 #208
35723 crew  GGMM
pi_183272263
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:54 schreef JanCees het volgende:
Hans gaat om met GGMM
TR gezet.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:55:11 #209
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_183272266
:')
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:55:28 #210
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_183272276
Ah het filmpje.
Oh.
pi_183272281
Neeee
AFCA!
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 20:55:50 #212
35723 crew  GGMM
pi_183272285
Ja, leuk.

Je kunt niet 2x dezelfde reactie in een topic posten. Je wordt nu doorgestuurd naar het topic waar je zojuist in hebt gepost. Klik hier als je weinig geduld hebt.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_183272289
Doe ook nog even Maaskantje die aan Tai Chi doet, hebben we dat ook weer gehad.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:56:09 #214
91359 Machielovic
Geluk zit van binnen
pi_183272294
wanneer komt Johan de snor met een boek? :7 (8>
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:56:12 #215
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_183272296
Dus ze maken zich kwaad dat hii een boek verkoopt op tv? :')
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:56:22 #216
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183272305
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:56 schreef De_Kraam het volgende:
Doe ook nog even Maaskantje die aan Tai Chi doet, hebben we dat ook weer gehad.
En Boskamp die uit het water komt.
What can change the nature of a man?
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:56:46 #217
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_183272313
Wat een kuthumor, Gijp.
Oh.
pi_183272317
Hans en René hebben een vervelonde bui.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:57:00 #219
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_183272318
Hans en rene hebben beide te veel op
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_183272319
Hans heeft een jonko geklapt _O_
pi_183272322
lolz
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:57:19 #222
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_183272324
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:57 schreef PSVCL het volgende:
Hans heeft een jonko geklapt _O_
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_183272330
Lord Nelom?
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:57:49 #224
199566 Dr_g0nz0
Gonzo Journalism
pi_183272336
Wat een kinderachtig zooitje vanavond
"You Took Too Much Man, You Took Too Much, Too Much."
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 20:57:50 #225
35723 crew  GGMM
pi_183272337
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:57 schreef Caland het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ik vind die mutjes en oren er bij niet zo grappig.

Sorry.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_183272342
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:57 schreef Caland het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Gekkies
pi_183272355
reclame 0/0
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 20:59:13 #228
35723 crew  GGMM
pi_183272365
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:58 schreef RamboDirk het volgende:
reclame 0/0
Ik baal verschrikkelijk. (ben toe aan haxball)
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 20:59:33 #229
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_183272372
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:59 schreef GGMM het volgende:

[..]

Ik baal verschrikkelijk. (ben toe aan haxball)
BEN IK OP TIJD VOOR HAXBALL???
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 20:59:43 #230
35723 crew  GGMM
pi_183272379
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:59 schreef onlogisch het volgende:

[..]

BEN IK OP TIJD VOOR HAXBALL???
Schreeuw niet zo debiel
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 21:00:04 #231
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183272386
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:59 schreef onlogisch het volgende:

[..]

BEN IK OP TIJD VOOR HAXBALL???
Helaas, ik sluit net de room. GGMM had Rambo gewonnen.
What can change the nature of a man?
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 21:01:43 #232
35723 crew  GGMM
pi_183272414
Je bent echt ontzettend kansloos als je zo'n onderbroek wil hebben. (Sorry johannes)
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  dinsdag 20 november 2018 @ 21:01:59 #233
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_183272421
Ik zap
Onderbroeken :')
pi_183272434
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:01 schreef GGMM het volgende:
Je bent echt ontzettend kansloos als je zo'n onderbroek wil hebben. (Sorry johannes)
Ik heb er 6 :')
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  dinsdag 20 november 2018 @ 21:02:48 #235
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_183272438
:')
Oh.
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 21:02:52 #236
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183272442
What can change the nature of a man?
  dinsdag 20 november 2018 @ 21:03:05 #237
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_183272450
Wilfred trolllachgenot
Oh.
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 21:03:06 #238
186611 Haags
pi_183272451
Lol
Zonder wrijving geen glans
pi_183272452
Johannes heeft de CD waar dit nummer op staat.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_183272453
GENOT
pi_183272456
Jeugdzonden. Je was er al 60+
AFCA!
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 21:03:21 #242
35723 crew  GGMM
pi_183272458
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:02 schreef Coco. het volgende:
[ afbeelding ]
wtf wil die gast die naar mij schiet in godsnaam bereiken?
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_183272459
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:02 schreef Coco. het volgende:
[ afbeelding ]
:D
  dinsdag 20 november 2018 @ 21:03:46 #244
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_183272469
Dries *O* *O*
  dinsdag 20 november 2018 @ 21:03:49 #245
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_183272470
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:03 schreef GGMM het volgende:

[..]

wtf wil die gast die naar mij schiet in godsnaam bereiken?
Jou voor lul zetten denk ik.
Oh.
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 21:04:02 #246
35723 crew  GGMM
pi_183272474
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:03 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Jou voor lul zetten denk ik.
Wat een klootzak.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_183272476
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:02 schreef Coco. het volgende:
[ afbeelding ]
Heeinz is er niks bij.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_183272477
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:02 schreef Coco. het volgende:
[ afbeelding ]
_O-
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 21:04:22 #249
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_183272482
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:02 schreef Coco. het volgende:
[ afbeelding ]
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_183272492
Koeman is een goede coach
AFCA!
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 21:05:07 #251
186611 Haags
pi_183272503
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:04 schreef RensAjacied het volgende:
Koeman is een goede coach
Zonder wrijving geen glans
  dinsdag 20 november 2018 @ 21:05:09 #252
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_183272505
Johan overschat Advocaat verschrikkelijk.
Oh.
pi_183272506
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:02 schreef Coco. het volgende:
[ afbeelding ]
GGMM is echt drama
  dinsdag 20 november 2018 @ 21:05:27 #254
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_183272517
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:04 schreef RensAjacied het volgende:
Koeman is een goede coach
Lekker zo de trein pakken naar een aftakelend Barca
RED ONS HENNIEGOD
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 21:05:43 #255
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_183272534
quote:
9s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:05 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Lekker zo de trein pakken naar een aftakelend Barca
Als hij de Nations League wint, maakt hij een kans.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_183272537
Johan noemde De Ligt de beste verdediger ter wereld. En nu alles nuanceren hahaha
AFCA!
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 21:06:23 #258
35723 crew  GGMM
pi_183272548
Ja, leuk.

Je kunt niet 2x dezelfde reactie in een topic posten. Je wordt nu doorgestuurd naar het topic waar je zojuist in hebt gepost. Klik hier als je weinig geduld hebt.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  dinsdag 20 november 2018 @ 21:06:53 #259
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_183272563
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:06 schreef FireFox1 het volgende:

[..]

Als hij de Nations League wint, maakt hij een kans.
Gezien het verleden pakken ze eerder de eerste de beste mongool . Ferrer ofzo
RED ONS HENNIEGOD
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 21:07:32 #260
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_183272570
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:06 schreef GGMM het volgende:
Ja, leuk.

Je kunt niet 2x dezelfde reactie in een topic posten. Je wordt nu doorgestuurd naar het topic waar je zojuist in hebt gepost. Klik hier als je weinig geduld hebt.
Iets met een ezel.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_183272574
quote:
9s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:06 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Gezien het verleden pakken ze eerder de eerste de beste mongool . Ferrer ofzo
Ferrer :')

Ik gok eerder op een doorstroming van Xavi.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 21:07:59 #262
35723 crew  GGMM
pi_183272579
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:07 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Iets met een ezel.
Laat je moeder erbuiten. (lol)
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 21:08:11 #263
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_183272590
MEMPHISGOD WAT EEN KLASSE SPELER
pi_183272593
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:08 schreef Slobeend het volgende:
Ze hebben De Roon nog niet genoemd.
De RoonGod _O_
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 21:08:47 #266
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183272600
De Roon heeft een grappig hoofd.
What can change the nature of a man?
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 21:09:24 #267
186611 Haags
pi_183272610
De stofzuiger
Zonder wrijving geen glans
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 21:09:46 #268
186611 Haags
pi_183272616
Doe eens reclame, moet pissen
Zonder wrijving geen glans
pi_183272618
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:08 schreef Coco. het volgende:
De Roon heeft een grappig hoofd.
Een kantoor pikkie hoofd.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 21:10:06 #270
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183272626
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:09 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Doe eens reclame, moet pissen
De reclame is niet om te pissen.
What can change the nature of a man?
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 21:10:21 #271
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_183272633
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:07 schreef GGMM het volgende:

[..]

Laat je moeder erbuiten. (lol)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_183272639
[quote]0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:08 schreef Coco. het volgende:
De Roon heeft een grappig hoofd.


Die hebben ze vroeger met een bats op het gezicht geslagen.
Soms is het beter iets te verliezen,beter verliezen,dan dat je nooit hebt gehad.
pi_183272643
Nog altijd geen reclame
AFCA!
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 21:10:36 #274
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_183272645
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 21:10:44 #275
35723 crew  GGMM
pi_183272648
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_183272655
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:10 schreef Dready1978 het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op dinsdag 20 november 2018 21:08 schreef Coco. het volgende:
De Roon heeft een grappig hoofd.

Die hebben ze vroeger met een bats op het gezicht geslagen.
Hier gaat iets fout
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 21:11:04 #277
186611 Haags
pi_183272659
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:10 schreef Coco. het volgende:

[..]

De reclame is niet om te pissen.
Deze keer wel.
Zonder wrijving geen glans
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 21:11:39 #278
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183272674
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:10 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Hier gaat iets fout
Users zonder ui nemen we niet serieus.
What can change the nature of a man?
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 21:12:03 #279
35723 crew  GGMM
pi_183272686
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:11 schreef Coco. het volgende:

[..]

Users zonder ui nemen we niet serieus.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 21:12:14 #280
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_183272692
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:11 schreef Coco. het volgende:

[..]

Users zonder ui nemen we niet serieus.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 21:12:47 #281
35723 crew  GGMM
pi_183272702
Haha Onlogisch heeft er maar één.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 21:13:11 #282
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_183272713
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:12 schreef GGMM het volgende:
Haha Onlogisch heeft er maar één.
Het ging dan ook over een ui, niet over uien :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_183272723
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:13 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Het ging dan ook over een ui, niet over uien :)
  Forum Admin dinsdag 20 november 2018 @ 21:13:49 #284
35723 crew  GGMM
pi_183272727
Coco?
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 21:14:16 #285
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_183272738
What can change the nature of a man?
pi_183272747
Hapjes op tafel genot
AFCA!
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 21:14:49 #288
186611 Haags
pi_183272758
Ff pissen :T
Zonder wrijving geen glans
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 21:15:04 #289
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_183272791
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:13 schreef Doublepain het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
nice
  dinsdag 20 november 2018 @ 21:21:39 #291
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_183272884
sharona is viesdik
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 21:22:16 #292
186611 Haags
pi_183272897
Daar zijn we weer
Zonder wrijving geen glans
pi_183272911
JAAJAJAJAJAAAA
pi_183272925
_O-
pi_183272928
Hahaha
AFCA!
pi_183272938
Allemaal Voetbal Inside ontvolgen op YouTube en Facebook jongens
AFCA!
pi_183272944
Lol
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  dinsdag 20 november 2018 @ 21:25:01 #298
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_183272972
Kansloze subsidieclubjes :')
RED ONS HENNIEGOD
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 20 november 2018 @ 21:25:04 #299
186611 Haags
pi_183272973
Homo's lopen hand in haaaand
Zonder wrijving geen glans
pi_183272992
lol
pi_183272993
:')
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')