Vult de groene container wel vrij substantieel jaquote:Op woensdag 14 november 2018 13:50 schreef Molo het volgende:
Tevens: linzensalade met blauwe kaas en druiven
Blijft een awesome combinatie dat
Heerlijk en gezond jonguhquote:Op woensdag 14 november 2018 13:51 schreef fietsie het volgende:
[..]
Vult de groene container wel vrij substantieel ja
Vast ook lekker warm en cozy rond die tijd.quote:
Absoluut het jacht doen!quote:Op woensdag 14 november 2018 13:43 schreef Kreator het volgende:
[..]
Joah, denk het ook.
https://www.airbnb.nl/roo(...)check_out=2019-01-01
wordt het denk ik. Al vind ik em nog een beetje donker zo zonder uitzicht.
Dit is ook wel grappig, op een jacht.
https://www.airbnb.nl/roo(...)check_out=2019-01-01
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! Šgolfer
Tuurlijk niet.quote:Op woensdag 14 november 2018 14:06 schreef Kreator het volgende:
Ik ga echt niet 9 dagen op een jacht in een hutje.
Ik ken nog een leuke Airbnb in de buurt daar. Kun je op 2 januari meteen door naar werkquote:
Vorig jaar september, maar voornamelijk op Gozo geweest.quote:Op woensdag 14 november 2018 14:00 schreef AnneX het volgende:
Inderdaad: golfer en Bluezz waren daar toch, niet zo lang geleden.
Beter.quote:Op woensdag 14 november 2018 14:26 schreef Lonaa het volgende:
Ok, morgen kan ik nieuwe box ophalen. En we kregen allebei 50gig service cadeau.
#gepost vanaf mijn laptop met wifi hotspot via mijn telefoon.
eiquote:Op woensdag 14 november 2018 15:07 schreef fietsie het volgende:
Als ik rosti wil maken van (al geraspte) rauwe zoete aardappel.
Moet ik het raspsel dan even kort voorkoken? Of zo rauw bakken en hopen dat de reepjes gaan plakken?
Dan wordt het meer kartoffelpuffer, rösti is zonder ei. Gerapste ( ) aardappel wil best plakken door het zetmeelquote:
AH verkocht het kant-en-klaar geraspt, dus het is buitenom vrij droog.quote:Op woensdag 14 november 2018 15:11 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dan wordt het meer kartoffelpuffer, rösti is zonder ei. Gerapste ( ) aardappel wil best plakken door het zetmeel
Dat spul bevalt mij altijd prima zonder iets er door. Waarom moet het plakken dan?quote:Op woensdag 14 november 2018 15:13 schreef fietsie het volgende:
[..]
AH verkocht het kant-en-klaar geraspt, dus het is buitenom vrij droog.
Daarom dacht ik dat voorkoken mogelijk een noodzaak zou kunnen zijn.
Om er een rosti koek van te maken?quote:Op woensdag 14 november 2018 15:24 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat spul bevalt mij altijd prima zonder iets er door. Waarom moet het plakken dan?
Je kan er wat ei doorheen doen, en fijner rapsen, je krijgt dan kartoffelpuffer. Erg lekker (met ui, wat zout en kummel).quote:Op woensdag 14 november 2018 15:26 schreef fietsie het volgende:
[..]
Om er een rosti koek van te maken?
Andere namen ervoorquote:Op woensdag 14 november 2018 15:42 schreef realAIVD het volgende:
ja, in principe gewoon rauwe aardappelen raspen en na het raspen vooral niet wassen, want dan spoel je het zetmeel weg...en dat zetmeel is inderdaad je plaksel.
Verder veel geduld, lekker boter en goed op smaak brengen
Kartoffelpuffer...ik heb vandaag een nieuw woord geleerd! Cool.
Op de wiki staan er nog veel meerquote:Op woensdag 14 november 2018 15:54 schreef realAIVD het volgende:
Genau, Reibekuchen, dat is het woord dat ik daarvoor gebruik!....al die andere kende ik nog niet, maar dat Duits is wel weer leuk
Ik hou er zelf ook wel van, al moet ik bekennen dat ik de laatste keer dat ik iets in die hoek gemaakt heb me niet meer kan herinneren.quote:Op woensdag 14 november 2018 15:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Op de wiki staan er nog veel meer
Geliefd in heel Europa ten oosten van NL
Ja. Ik eet ook graag Gołąbkiquote:Op woensdag 14 november 2018 16:00 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ik hou er zelf ook wel van, al moet ik bekennen dat ik de laatste keer dat ik iets in die hoek gemaakt heb me niet meer kan herinneren.
Eigenlijk is die hele oost-Europese keuken superleuk. Ik krijg spontaan trek in pierogi
Die heb ik grappig genoeg nog nooit op, terwijl ik alles daaraan (meer dan) kan waarderen!quote:Op woensdag 14 november 2018 16:03 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja. Ik eet ook graag Gołąbki
Het is écht erg lekker, de moeite waard eens klaar te maken.quote:Op woensdag 14 november 2018 16:07 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Die heb ik grappig genoeg nog nooit op, terwijl ik alles daaraan (meer dan) kan waarderen!
Ik denk dat ik me er gewoon vaak lekker makkelijk van af wil maken, want het lijkt me best veel werk.
Heb je receptje?quote:Op woensdag 14 november 2018 16:03 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja. Ik eet ook graag Gołąbki
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |