Omdat ik dit topic altijd erg leuk vind zal ik ook maar eens een bijdrage leveren
Waar: Sabero in Roermond
https://www.sabero.nlWanneer: Vrijdag 24 Mei
Wat at je: We kozen voor het 7 gangen menu.
Zodra we aan tafel zaten kregen we de eerste Amuse. Een 'kroketje' van Makreel. Echt ontzettend lekker.
Daarna volgde een amuse met scheermesjes met oa garnalen, niet slecht maar niet helemaal mijn ding.
De derde amuse was geweldig, een olijf met vulling van Aardbei en wasabi
Oester - sherry - pastinaak - Amalfi-citroen
Hele aparte combinatie zo met de citroen. Mijn tafelgenoten waren helemaal enthousiast. Zelf ben ik geen fan van oesters
Tonijn - ganzenlever - shoyu - bundelzwam - edamame
*Tongfilet - asperge - gerookte paling - dashi - yuzu - algen*
Dit was wel 1 van mijn favorieten deze avond!
Kreeft - gember - pompoen - cacao - citroengras
Allereerste keer dat ik kreeft at
**Tarbot - doperwten - pistache - munt - geitenboter**
Van deze heb ik helaas geen foto, vergeten te maken
Maar zo ontzettend lekker, de pistache in combinatie met de tarbot was heerlijk!
Rund - aubergine - miso - shii-take - gamasio - sambai
Aardbeien - whisky - rabarber - vanille - citroen - rozemarijn
Op deze foto ook al een hapje genomen, ik denk dat de wijn er op een bepaald moment een beetje in hakte
Bij de koffie kregen we nog een bord met stuk voor stuk lekkere zoetigheden.
Impressie: Hele prettige sfeer hangt daar, dat merk je al bij de ontvangst. De bediening is jong maar heel netjes en vriendelijk. Heel beperkt aantal tafeltjes waardoor ze ook echt alle tijd hebben om overal aandacht aan te besteden. Gaan er zeker nog een keer terugkomen.
Kosten: Viel reuze mee voor een 2 sterren restaurant
Cijfer: 9+