abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_182687958
registreer om deze reclame te verbergen
0903_RTLLN.jpg

quote:
RTL Late Night met Twan Huys is een dagelijkse talkshow die te zien is bij RTL 4. Iedere werkdag om 22:30 uur ontvangt Twan Huys bijzondere gasten die midden in het nieuws staan.

Vanaf 3 september 2018 presenteert Twan Huys het dagelijkse praatprogramma. Huys was in het verleden actief als presentator bij Nieuwsuur, College Tour en NOVA.

RTL Late Night met Twan Huys komt live vanuit De Hallen Studio's in Amsterdam en wordt geproduceerd door Blue Circle.
  dinsdag 23 oktober 2018 @ 14:23:42 #2
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_182689620
quote:
RTL Late Night met Twan Huys was een dagelijkse talkshow die te zien was bij RTL 4. Iedere werkdag om 22:30 uur ontving Twan Huys bijzondere gasten die midden in het nieuws stonden.
pi_182689692
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 14:23 schreef KingRadler het volgende:

[..]

RTL Late Night met Twan Huys was een dagelijkse talkshow die te zien was bij RTL 4. Iedere werkdag om 22:30 uur ontving Twan Huys bijzondere gasten die midden in het nieuws stonden.
...het heeft gelopen van september tot december 2018.
  dinsdag 23 oktober 2018 @ 15:02:50 #4
429367 DKUp
The one and only
pi_182690464
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 14:23 schreef KingRadler het volgende:

[..]

RTL Late Night met Twan Huys was een dagelijkse talkshow die te zien was bij RTL 4. Iedere werkdag om 22:30 uur ontving Twan Huys bijzondere gasten die midden in het nieuws stonden.
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 14:26 schreef Eightyone het volgende:

[..]

...het heeft gelopen van september tot december 2018.
giphy.gif
Op naar Wikipedia ;(

[ Bericht 4% gewijzigd door DKUp op 23-10-2018 15:10:19 ]
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_182703527
Dit topic belooft veel goeds voor de kijkcijfers :') . Het wordt langzaamaan een ritueel, die rampkijkcijfers in de ochtend.
pi_182703813
RTL reageert op lage kijkcijfers RTL Late Night met Twan Huys

"Hij heeft ons vertrouwen en onze steun"
"Wij zien de cijfers van RTL Late Night met Twan Huys ook. Een deel van de kritiek en de observaties zijn terecht", vindt de zegsvrouw. "We zijn acht weken bezig en we gaan het programma niet afrekenen op zo'n korte looptijd. Dat neemt niet weg dat niemand tevreden is met een dip onder de 200.000 kijkers. Dat moet beter. We werken er gezamenlijk hard aan om de weg omhoog te vinden, Twan in de eerste plaats. Hij heeft ons vertrouwen en onze steun. Het beter maken van het programma is onze focus."

Huys begon begin september aan zijn Late Night-avontuur. De eerste week kon hij nog redelijke cijfers noteren, met gemiddeld een half miljoen kijkers. Na de tweede week daalden de cijfers steeds harder en haalde Huys vaker niet dan wel de lijst van best bekeken programma's van de dag. Maandag werd een nieuw laagterecord neergezet toen er nog slechts 188.000 mensen afstemden op de show van Huys.

https://www.rtlboulevard.(...)hter-twan-huys-staan

:|W :|W :|W :|W
pi_182706418
registreer om deze reclame te verbergen
260.000 kijkers.
pi_182706714
Ieder ander programma met dergelijke kijkcijfers zouden allang geen vervolg meer krijgen of gecancelled. Ze zijn te trots om toe te geven dat het een foute keuze was om deze kerel aan te trekken. :N
  woensdag 24 oktober 2018 @ 08:12:39 #9
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_182706774
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 07:37 schreef L_auteur het volgende:
260.000 kijkers.
_O-
  woensdag 24 oktober 2018 @ 08:40:53 #10
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_182707082
Is rtl late night te redden ? Wij vroegen het jullie

Het gaat niet goed met de kijkcijfers van RTL Late Night met Twan Huys. Maandagavond werd er een dieptepunt van slechts 180.000 kijkers geteld door Stichting Kijk- en Luisteronderzoek. Deze daling is spectaculair te noemen, in de hoogtijdagen voelden de NPO en Jeroen Pauw de hete adem van de commerciŽle zender in de nek maar dat lijkt nu voorgoed voorbij.

Wat is er met RTL Late Night gebeurd en hoezo kijkt er niemand meer naar? Nederland is niet alleen een land met 17 miljoen bondscoaches maar ook van 17 miljoen televisie-recensenten. Wij vroegen onze lezers wat ervoor nodig was om hen ervan te overtuigen rond half 11 de '4' op hun afstandbediening in te drukken. Metro kreeg honderden reacties waarvan er geen enkele positief was. :D _O- _O-

Saaie steriele sfeer
RTL Late Night is inmiddels alweer vijf jaar op de televisie. In 2013 werd de talkshow met veel bombarie aangekondigd als hťt gezellige en luchtige alternatief voor Pauw. Sinds het vertrek van Barend & Van Dorp in 2006, was het een langgekoesterde wens van RTL om weer een succesvol praatprogramma op dit tijdslot te hebben.

Dit ging aanvankelijk best goed met een vlotte Humberto Tan aan het roer. Hij was geŽngageerd, toegankelijk, rustig en van vele markten thuis. Ook de luchtige stukjes met internethumor gepresenteerd door Luuk Ikkink waren een fijne toevoeging. Dit duo had een zekere chemie en dit waardeerde de kijker. Deze vrolijke stemming van de begindagen wordt erg gemist. RTL Late Night anno 2018 is volgens de critici maar een steriele en saaie bedoeling.

„Ik mis humor. Gezellige gasten. Mooie verhalen. Het is saai," laat Claudia via Facebook weten en zeer veel mensen zijn het met haar eens. Ook zou RTL Late Night een duidelijke visie missen, Tineke vindt dat 'het programma meer een harde journalistieke talkshow zou moeten worden en geen ontmoetingscentrum voor BN'ers'. Veel anderen vinden juist dat het de andere kant op moet met juist meer ruimte voor entertainment en humor. Niet alleen aan tafel maar ook in het publiek zou het maar een dode bedoeling zijn.

Machtige mismatch
Het ging al een poosje niet goed met de kijkcijfers van Late Night toen RTL hem van het programma afhaalde en Twan Huys binnenhaalde voor een frisse wind. Deze beslissing wordt door het leeuwendeel van de respondenten weggehoond. „De combinatie 'serieuze' Twan en entertainment-georienteerd RTL Late Night zijn een totale mismatch," :D stelt Twitteraar Jelle vast. Irma is op Facebook nog een stuk feller. „Sluit de hele boel maar af jullie hebben het al verpest door Humberto weg te sturen."

Moet RTL Late Night met of zonder Twan Huys verder?
Het antwoord op deze vraag is uitermate eensgezind. RTL Late Night mťt Twan Huys heeft geen toekomst, :D een RTL Late Night zonder Twan Huys zou een aanzienlijk deel nog wel kunnen werken. Door het wegsturen van Tan is het programma volgens Renť zijn 'soul verloren' en ook Marga is hier hiermee eens. „Dit programma hoort bij Humberto Tan. Ik kijk nu ook niet meer." Shane wil er graag iemand neerzetten 'die goed kan interviewen. Met Twan lijkt het elke keer op een ondervraging.' :D _O-

Naast een terugkeer van Humberto Tan is er nog een kandidaat die hoge ogen gooit als potentiŽle opvolger. Beau van Erven-Doorens, die onlangs nog een Televizierring won en het programma presenteerde in de zomer, wordt ook door flink wat van de lezers getipt. Corry ziet het helemaal zitten „Beau met Marieke terug zetten, succes verzekerd! Stukje entertainment is ook belangrijk laat op de avond" Ook prijzen de kijkers zijn interview-vaardigheden, gevoel voor humor, objectiviteit en flair.

Meer variatie, minder bn'ers
Ook al is je anchorman nog zo goed, er zijn ook spraakmakende gasten nodig om een praatprogramma tot een succes te maken. Ook hier laat RTL Late Night steken vallen. Volgens TV-recensent Angela de Jong is het overmatig vaak uitnodigen van Olcay Gulsen als deskundige 'van wat dan ook' zeer onverstandig. Ook StukTV zou niet goed uit de verf komen en beter op YouTube kunnen blijven. Deze namen komen ook terug bij de respondenten. Toch valt de naam van Peter R. de Vries nog een stuk vaker als ze het hebben over mensen die ze liever niet meer op tv willen zien.

De reacties op Facebook en Twitter zijn eveneens niet bepaald te spreken over de keuzes van de redactie. Dirk zou graag meer gewone burgers op televisie zien. „Al die programma's waar BN-ers de boventoon voeren worden we zat." :D _O_ Toon deelt dit standpunt en vindt dat 'elke provincie aan het woord moet worden gelaten'. Een groep anderen stelt dat het RTL programma veel te veel wordt gebruikt als promotiekanaal voor eigen televisieformats en bevriende artiesten. Verder worden de beroemde internationale gasten zoals Stormy Daniels als totaal niet interessant ervaren.

Tenslotte wordt de recente rel tussen Jenny Douwes en RTL Late Night meermaals aangekaart. Veel (ex)-kijkers leggen de schuld hiervan bij de redactie van het RTL-programma en Twan Huys. Een anonieme Twitteraar met een Nederlandse vlag in zijn gebruikersnaam vindt het programma bovendien 'veel te links' en wil meer 'rechtse gasten zien in talkshows'. Hierbij noemt hij namen als Geert Wilders, Wierd Duk en Theo Hiddema.

Het roer om
Als we onze sociale media kanalen moeten geloven is het eigenlijk nog een wonder dat er Łberhaupt nog 188.000 mensen afstemden op RTL Late Night :D _O- . Van de honderden oordelen was er geen enkele positief gestemd. Een aanzienlijk deel vindt het zelfs al te laat en denkt dat het beter is om Late Night met pensioen te sturen. Brenda denkt dat frisse start zou kunnen helpen. 'een half jaar geen talkshow en met een nieuw decor een nieuwe start maken.'

Volgens Tinie hoort Twan Huys thuis op de NPO waar hij met succes Nieuwsuur en College Tour presenteerde. Een terugkeer van Humberto Tan of een Beau van Erven-Doorens als nieuwe presentator zou de 'soul' en de humor in het programma terug kunnen laten keren en iets vroeger beginnen wordt een keer of tien genoemd. Maar dit is volgens de Metro-lezers niet genoeg. Ook de redactie zal andere keuzes moeten maken en het roer drastisch moeten omgooien. Stilzitten is in elk geval geen optie.

https://www.metronieuws.n(...)j-vroegen-het-jullie

Zo Sven Sauve duidelijk nu :?
Of denk je dat we gek zijn en jij wel even bepaald wat wij kijken }:| :r
  woensdag 24 oktober 2018 @ 08:45:44 #11
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_182707151
Deskundigen over kijkcijferdrama Twan Huys: 'Heilloze weg'

"Kijkers zappen massaal weg als RTL Late Night begint", zegt Fons van Westerloo tegen de Volkskrant. "Ze zien kortsluiting: een goede journalist die een programma presenteert dat niet relevant is, met steeds meer entertainment."

Tv-kenner Bert van der Veer denkt dat er in de winterstop aan de formule gesleuteld gaat worden. "Het zou me niet verbazen als RTL in januari een pauze inlast en een paar maanden later terugkomt met een andere opzet. Er moet iets gebeuren."

Niet afrekenen :|W
RTL liet dinsdag weten achter Huys te blijven staan. Hij heeft een driejarig contract bij de zender. "We zijn acht weken bezig en we gaan het programma niet afrekenen op zo'n korte looptijd", liet een woordvoerder weten. "We werken er gezamenlijk hard aan om de weg omhoog te vinden, Twan in de eerste plaats." :|W :|W

https://www.1limburg.nl/d(...)an-huys-heilloze-weg

Kop in het zand bij RTL :|W :|W
pi_182707751
Op naar 0 kijkers.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  woensdag 24 oktober 2018 @ 09:45:44 #13
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_182707876
zouden er nu al gasten zijn die niet langs willen komen.
pi_182712347
quote:
1s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 08:07 schreef vencodark het volgende:
Ieder ander programma met dergelijke kijkcijfers zouden allang geen vervolg meer krijgen of gecancelled. Ze zijn te trots om toe te geven dat het een foute keuze was om deze kerel aan te trekken. :N
Je kunt je afvragen of 'ie momenteel lekker slaapt.
pi_182712382
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 09:45 schreef KingRadler het volgende:
zouden er nu al gasten zijn die niet langs willen komen.
Je kan je boek nog beter pluggen in eigen huis en tuin of de bzt show.
Rip City
  woensdag 24 oktober 2018 @ 13:50:02 #16
2796 Rocket Ride
Na regen komt prijzenregen
pi_182712665
Je kunt Huys vervangen door Beau van Erven-Doorens. Dat zal zeker een tijdelijke opleving teweeg brengen, maar ik denk dat het programma gewoon ten dode opgeschreven is. Gewoon even tijdje stoppen en over een half jaartje weer iets nieuws bedenken. In ieder geval met een andere naam en presentator.
pi_182712749
Beau wil niet, heeft 'ie ooit aangegeven, en bovendien gaat dat ten koste van z'n succesvolle prime time-programma's.

Misschien kan RTL zich beter richten op een weekend-talkshow, dus van vrijdag t/m zondag. Puur entertainment-gericht. Een beetje als het ter ziele 'Dino' (en met een vergelijkbaar decor, want dat zag er goed uit), maar dan met een presentator die iets minder ADHD is. :+
pi_182722065
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 13:50 schreef Rocket Ride het volgende:
Je kunt Huys vervangen door Beau van Erven-Doorens.
Nee dat kan Beau niet.
Een keertje iemand aardig tijdens de vakantie vervangen staat niet gelijk aan seizoenen lang bv 800.000 kijkers aan je kunnen binden.

Beau is geen journalist, maar een poseur die alleen weet te gedijen in het effectbejag genre.
pi_182728311
Ik zou iemand met humor nemen, bijv. Jan Jaap van der Wal. Ga je meteen het taboe doorbreken om eens een wat minder knap persoon neer te zetten.
pi_182729962
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 23:48 schreef Confetti het volgende:
Dit topic belooft veel goeds voor de kijkcijfers :') . Het wordt langzaamaan een ritueel, die rampkijkcijfers in de ochtend.
330.000 :P
  donderdag 25 oktober 2018 @ 09:14:38 #21
429367 DKUp
The one and only
pi_182729980
De kijkcijfers gaan spontaan omhoog met nul reacties hier tijdens de uitzending.
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_182732929
quote:
1s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 00:00 schreef ikweethetookniet het volgende:
RTL reageert op lage kijkcijfers RTL Late Night met Twan Huys

"Hij heeft ons vertrouwen en onze steun"
Misselijkmakend.
Dit vertrouwen en steun hadden ze moeten geven aan degene die jarenlang hun kijkcijferhit was.

Humberto Tan afdanken omdat de kijkers de RTL promo-gasten beu waren, zonder ooit te zeggen "Humberto heeft ons volledige vertrouwen en steun" maar de opvolger die nog niet kan tippen aan de 'laagte-records' van Tan continue volledig steunen en vertrouwen is compleet belachelijk.
pi_182733168
quote:
1s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 12:28 schreef Za het volgende:
....Misselijkmakend......
Kijk maar naar die kop :r dan weet je al genoeg :7
c9de110b-b128-4d22-8227-162bc1a678b6?width=664&height=374

"Sven beschikt over zakelijk inzicht, goed leiderschap en een uitgesproken gevoel voor toekomstige ontwikkelingen. Hij is zeer bekend met het bedrijf en het Nederlandse medialandschap.'' :') _O- _O-

Sauvť heeft zin in zijn nieuwe functie. "RTL Nederland heeft de afgelopen jaren een ware transformatie doorgemaakt. Dankzij onze consumentgerichte strategie hebben we een sterke positie geclaimd tussen traditionele lokale spelers en nieuwe, vaak internationale, digitale spelers in.''

De nieuwe directeur wil deze positie verder uitbouwen bij het produceren van "de meest krachtige lokale content en het creŽren van innovatieve advertentiemogelijkheden". :') :')
"Ik ben trots dat ik dit mooie bedrijf met zijn getalenteerde medewerkers als CEO mag begeleiden bij dit dynamische proces.''

https://www.parool.nl/kun(...)as-bij-rtl~a4499952/

Prietpraat :r :r van een onbenul
pi_182733271
Ik had en heb veel respect voor humberto, ze hadden hem nooit weg moeten halen, maar heel die situatie met dionne was ook niet handig.

Mensen verwachten iets luchtigs bij rtl en Twan - ondanks college tour en zijn kwaliteit als interviewer - is dat gewoon niet
Op zondag 25 augustus 2013 13:16 schreef MadJackthePirate het volgende:
Mannen die niet huilen bij de Lion King zijn geen mannen
  Moderator donderdag 25 oktober 2018 @ 13:04:32 #27
230491 crew  Zith
pls tip
pi_182733468
quote:
1s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 12:28 schreef Za het volgende:

[..]

Misselijkmakend.
Dit vertrouwen en steun hadden ze moeten geven aan degene die jarenlang hun kijkcijferhit was.

Humberto Tan afdanken omdat de kijkers de RTL promo-gasten beu waren, zonder ooit te zeggen "Humberto heeft ons volledige vertrouwen en steun" maar de opvolger die nog niet kan tippen aan de 'laagte-records' van Tan continue volledig steunen en vertrouwen is compleet belachelijk.
Fuck tan
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_182733567
quote:
1s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 13:04 schreef Zith het volgende:
Fuck tan
Tan fucked Dionne :P
  donderdag 25 oktober 2018 @ 13:32:39 #29
429367 DKUp
The one and only
pi_182733924
De overschakeling van PAUW naar het late NOS-journaal met Dionne Stax is inderdaad wel ongemakkelijk komisch.
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_182734205
quote:
1s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 12:51 schreef Vlaggenroof het volgende:
Ik had en heb veel respect voor humberto, ze hadden hem nooit weg moeten halen, maar heel die situatie met dionne was ook niet handig.
en hij neukte natuurlijk ook de hele redactie, werkte ook niet mee ;(
pi_182750452
226.000
  vrijdag 26 oktober 2018 @ 10:34:56 #32
429367 DKUp
The one and only
pi_182750472
Op naar de 1 miljoen kijkers.
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_182753242
quote:
14s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 10:34 schreef DKUp het volgende:
Op naar de 1 miljoen kijkers.
Totaal in een week?
pi_182758576
Straks een item hierover bij DWDD.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_182758609
Laatste uitzending vandaag?
Cuando haya sol, hay Chufi
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
  vrijdag 26 oktober 2018 @ 18:10:10 #36
429367 DKUp
The one and only
pi_182758716
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 18:04 schreef chufi het volgende:
Laatste uitzending vandaag?
Op naar de 0 kijkers dan maar :{
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_182758770
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 18:10 schreef DKUp het volgende:

[..]

Op naar de 0 kijkers dan maar :{
Ik zapp meestal ff langs een dan meestal gauw weer door
Cuando haya sol, hay Chufi
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
pi_182761486
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 18:04 schreef chufi het volgende:
Laatste uitzending vandaag?
Ik gok nog 2 weken.
  vrijdag 26 oktober 2018 @ 20:54:55 #39
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_182761843
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 20:37 schreef Za het volgende:
Ik gok nog 2 weken.
Humberto is vandaag jarig :D
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Humberto_Tan

Gezellig vieren met familie en Dionne erbij *O* *O*
  zaterdag 27 oktober 2018 @ 09:52:38 #40
70357 Hyperdude
Happiness Is a Warm Gun
pi_182769283
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 18:04 schreef chufi het volgende:
Laatste uitzending vandaag?
Zapte er ff langs.
Ging over de Toppers ofzo. :')
#ivorytowerlivesmatter
  zaterdag 27 oktober 2018 @ 10:20:31 #41
429367 DKUp
The one and only
pi_182769567
quote:
14s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 10:34 schreef DKUp het volgende:
Op naar de 1 miljoen kijkers.
499.000 kijkers gisteren.
BATMAN BATMAN BATMAN
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:39:49 #42
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_182825514
Jongerenafdelingen van politieke partijen

Triestig
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:40:12 #43
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_182825523
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:39 schreef JanCees het volgende:
Jongerenafdelingen van politieke partijen

Triestig
Is toch leuk
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:40:37 #44
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_182825531
Die girl wordt lerares ofzo? Met haar overduidelijke articulatie.

:{
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:40:53 #45
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_182825535
Absoloet
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:40:59 #46
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_182825538
quote:
15s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:40 schreef BansheeBoy het volgende:
Die girl wordt lerares ofzo? Met haar overduidelijke articulatie.

:{
Of politica
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:41:05 #47
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_182825540
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:40 schreef richolio het volgende:

[..]

Is toch leuk
nee kinderachtig
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:42:01 #48
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_182825551
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:41 schreef JanCees het volgende:

[..]

nee kinderachtig
Waarom? Zijn gewoon redelijke organisaties met een bestuur en al hoor

Ze zijn er om hun moeder partijen scherp te houden, lijkt me goed
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:42:44 #49
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_182825564
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:42 schreef richolio het volgende:

[..]

Waarom? Zijn gewoon redelijke organisaties met een bestuur en al hoor

Ze zijn er om hun moeder partijen scherp te houden, lijkt me goed
ze kunnen zich gewoon bij de politieke partij zelf aanmelden

Jongerenorganisatie is puur voor de bŁhne
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:44:17 #50
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_182825579
Studenten moeten niet zo zaniken zeg

Het is hier gewoon goed geregeld zelfs met leenstelsel
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:44:43 #51
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_182825587
Rare girl man met haar ackward glimlach.

:{
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:44:45 #52
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_182825589
En als je een kamer te duur vind ga je niet in Amsterdam wonen maar er buiten
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
pi_182825669
Gemiste kans in de OP: Twan naar Huys sturen.
Somebody that I used to know
  Moderator / Redactie Sport maandag 29 oktober 2018 @ 22:56:32 #54
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_182825760
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:44 schreef JanCees het volgende:
En als je een kamer te duur vind ga je niet in Amsterdam wonen maar er buiten
600§ voor 6m2 is gewoon triest, hoe je het ook bekijkt. Dat er Łberhaupt al op 6m2 geleefd moet worden is triest.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_182827001
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:44 schreef JanCees het volgende:
Studenten moeten niet zo zaniken zeg

Het is hier gewoon goed geregeld zelfs met leenstelsel
Het is de afgelopen jaren wel hard achteruit gegaan
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiŽren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  dinsdag 30 oktober 2018 @ 08:02:14 #56
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_182829247
quote:
16s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:50 schreef Postbus100 het volgende:
Gemiste kans in de OP: Twan naar Huys sturen.
Idd kan iemand dat ff regelen :?
248.000 kijkertjes ;)
pi_182829607
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 06:26 schreef Loekie1 het volgende:
Ik zou iemand met humor nemen, bijv. Jan Jaap van der Wal. Ga je meteen het taboe doorbreken om eens een wat minder knap persoon neer te zetten.
Jan jaap lijkt adrem, maar het is allemaal ingestudeerd.
Ik zou best christen en verlost willen zijn, als de christenen er maar wat verloster uit zouden zien.
(Nietzsche)
  Moderator / Redactie FP dinsdag 30 oktober 2018 @ 08:39:11 #58
221644 crew  timmmmm
Cremeren moet weer leuk worden
pi_182829657
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:56 schreef Nattekat het volgende:

[..]

600§ voor 6m2 is gewoon triest, hoe je het ook bekijkt. Dat er Łberhaupt al op 6m2 geleefd moet worden is triest.
Weet je wat de prijs per vierkante meter is in Amsterdam centrum?

Dan moet je dus niet in Amsterdam gaan wonen als student of niet klagen over de huurprijs
Kan je een beetje leuk schrijven? Waarom niet voor FOK! Mail even naar [email protected]
pi_182854555
Twan terug in de kijkcijfer top 25, 443.000 kijkers op een dinsdagavond is niet verkeerd.
  donderdag 1 november 2018 @ 10:43:22 #60
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_182872501
quote:
0s.gif Op woensdag 31 oktober 2018 12:32 schreef Za het volgende:
Twan terug in de kijkcijfer top 25, 443.000 kijkers op een dinsdagavond is niet verkeerd.
Kijk je ook naar de voorprogrammering?

Maandag 317.000 --> 248.000
Dinsdag 1.198.000 --> 443.000
Woensdag 779.000 --> 335.000

Procentueel is de dinsdag dan zelfs de grootste daling.
pi_182872691
Gisterenavond waren de tafel en de onderwerpen trouwens zodanig dat ze net zo goed niks hadden kunnen uitzenden. Dan valt het nog mee.
pi_182888612
Ah we gaan het over Joran van der Sloot hebben. Laatste reddingsmiddel.
1047 'je moeder' en 296 'je zusje'-opmerkingen gemaakt in KLB. #TROTS
pi_182888626
Die hoeveelheid van P.R De Vries aan talkshowtafels :') deze man is overal
pi_182888642
quote:
1s.gif Op donderdag 1 november 2018 23:01 schreef roos94 het volgende:
Die hoeveelheid van P.R De Vries aan talkshowtafels :') deze man is overal
zelfs bij een show die niemand nog kijkt.
1047 'je moeder' en 296 'je zusje'-opmerkingen gemaakt in KLB. #TROTS
pi_182888655
The voice :') Oke tot zover mijn 5 minuten Twan.
1047 'je moeder' en 296 'je zusje'-opmerkingen gemaakt in KLB. #TROTS
  donderdag 1 november 2018 @ 23:04:23 #66
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_182888663
quote:
0s.gif Op donderdag 1 november 2018 23:03 schreef Handleiding het volgende:

[..]

zelfs bij een show die niemand nog kijkt.
2500 euro is 2500 euro
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
pi_182888960
Robin Wright had ook niet echt veel zin geloof ik :D
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_182889140
quote:
1s.gif Op donderdag 1 november 2018 23:04 schreef JanCees het volgende:
2500 euro is 2500 euro
Binnen een uurtje,
Weer een factuurtje _O-
pi_182890210
Waylon zit er ook weer eens...
Dit format is echt compleet verandert zeg.
pi_182891983
quote:
1s.gif Op donderdag 1 november 2018 23:01 schreef roos94 het volgende:
Die hoeveelheid van P.R De Vries aan talkshowtafels :') deze man is overal
Echt een zap momentje
Ik zou best christen en verlost willen zijn, als de christenen er maar wat verloster uit zouden zien.
(Nietzsche)
  vrijdag 2 november 2018 @ 07:56:08 #71
473519 Drekkoning
Koning van Drek
pi_182892005
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2018 01:14 schreef Za het volgende:
Waylon zit er ook weer eens...
Dit format is echt compleet verandert zeg.
Ik dacht dat Twan enkel serieuze gasten wilde en geen mensen die programma's of boeken kwamen promoten? :')
  vrijdag 2 november 2018 @ 08:10:17 #72
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_182892092
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2018 01:14 schreef Za het volgende:
Waylon zit er ook weer eens...
Dit format is echt compleet verandert zeg.
317.000 kijkertjes dus dat helpt echt :|W
pi_182895670
Het viel wel mee gisterenavond. Al was het in dit geval een gok, omdat de NPO-app cq. Chromecast (het was de bedoeling om Pauw te kijken) niet goed werkte. :{

Maar soms blijkt er ook met een tafel waar je niet veel van verwacht nog een aardige show uit te persen.
  Moderator vrijdag 2 november 2018 @ 12:53:26 #74
35723 crew  GGMM
pi_182896530
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:44 schreef JanCees het volgende:
En als je een kamer te duur vind ga je niet in Amsterdam wonen maar er buiten
*vindt
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_182909176
Nobel *O*
  Moderator / Redactie Sport / Devops vrijdag 2 november 2018 @ 23:17:51 #76
176766 crew  zoem
zoemt
pi_182910010
"U spreekt Engels?" _O-
pi_182910095
sinds 6 jaar?
pi_182910102
Schandalig
pi_182910137
Ik vind het niks dit nummer. Sorry.
  zaterdag 3 november 2018 @ 00:50:10 #80
359555 egelhond
Let' Rock Bitch!
pi_182912008
Eerste keer dat ik RTL late night met Twan gekeken heb. Humberto was zoveel leuker.
  zaterdag 3 november 2018 @ 06:08:00 #81
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_182913814
Wat Engels.?
  zaterdag 3 november 2018 @ 11:57:09 #82
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_182917258
’Bekende oncoloog AvL weg om #MeToo’

Jan Schellens, vooraanstaand onderzoeker naar kanker in Nederland, is vertrokken bij het Nederlands Kanker Instituut-Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis (NKI-AVL) nadat een extern bureau op verzoek van de raad van bestuur onderzoek deed naar meldingen van grensoverschrijdend gedrag tegenover een promovenda.

Schellens geldt als de motor achter vele klinische studies die de behandeling van kanker hebben verbeterd en kreeg vorig jaar een prestigieuze oeuvreprijs. Hij geniet enige bekendheid door optredens in tv-programma’s De Wereld Draait Door en RTL Late Night. :D

https://www.telegraaf.nl/(...)g-av-l-weg-om-me-too

Weer een gast minder :|W
pi_182918934
Gisteren 848.000 kijkers voor Twan Huys.

Voor Pauw waren dat er slechts 815.000.
pi_182919030
Zou het beter zijn voor dit programma als het 1 keer per week was?
  zaterdag 3 november 2018 @ 23:58:08 #85
359555 egelhond
Let' Rock Bitch!
pi_182928239
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 november 2018 14:04 schreef Za het volgende:
Gisteren 848.000 kijkers voor Twan Huys.

Voor Pauw waren dat er slechts 815.000.
Na the voice is makkelijk scoren. Maandag weer onder de helft
  dinsdag 6 november 2018 @ 11:01:40 #86
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_182974281
Is Twan gestopt met "de mazzel"? :D
pi_182974828
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 november 2018 23:58 schreef egelhond het volgende:

[..]

Na the voice is makkelijk scoren. Maandag weer onder de helft
Sterker nog: 237.000.
  dinsdag 6 november 2018 @ 11:34:55 #88
429367 DKUp
The one and only
pi_182974882
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 november 2018 11:32 schreef Eightyone het volgende:

[..]

Sterker nog: 237.000.
Dramatische gasten waren er gisteren.....
Wat wil je met o.a. Barbara Barend :+
BATMAN BATMAN BATMAN
  dinsdag 6 november 2018 @ 12:00:53 #89
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_182975461
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 november 2018 11:34 schreef DKUp het volgende:

[..]

Dramatische gasten waren er gisteren.....
Wat wil je met o.a. Barbara Barend :+
Fernando Halman zit tegenwoordig ook onder de sneltoetsen van de redactie. Bij Matthijs wilde het niet echt lukken, maar hier is hij helemaal binnen.
pi_183021879
281.000
  donderdag 8 november 2018 @ 15:35:09 #91
429367 DKUp
The one and only
pi_183022655
quote:
9s.gif Op dinsdag 6 november 2018 12:00 schreef showtimer het volgende:

[..]

Fernando Halman zit tegenwoordig ook onder de sneltoetsen van de redactie. Bij Matthijs wilde het niet echt lukken, maar hier is hij helemaal binnen.
Ja, hij heeft ook niks boeiends te vertellen, buiten dat hij fan is van een Amerikaanse ster.
BATMAN BATMAN BATMAN
  donderdag 8 november 2018 @ 23:02:51 #92
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_183033317
Sletski's
Haters everywhere but I don't really care.
pi_183033590
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 november 2018 11:34 schreef DKUp het volgende:
Dramatische gasten waren er gisteren.....
Moet je vandaag eens kijken ;) :|W
  vrijdag 9 november 2018 @ 10:05:51 #94
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_183037680
245.000 :')
Hoe lang nog deze marteling :{
  vrijdag 9 november 2018 @ 11:16:48 #95
429367 DKUp
The one and only
pi_183038825
quote:
1s.gif Op donderdag 8 november 2018 23:14 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Moet je vandaag eens kijken ;) :|W
Ja bijna iedere dag. Ik kijk ook niet meer :+
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_183039018
Ik zet bewust Pauw op om die kijkcijfers te beÔnvloeden want LN hoort gewoon dood te bloeden met Twan :')
pi_183039115
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 11:27 schreef admiraal_anaal het volgende:
Ik zet bewust Pauw op om die kijkcijfers te beÔnvloeden want LN hoort gewoon dood te bloeden met Twan :')
Je hebt een kijkcijfer-kastje?
  Moderator vrijdag 9 november 2018 @ 11:33:01 #98
230491 crew  Zith
pls tip
pi_183039126
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 11:27 schreef admiraal_anaal het volgende:
Ik zet bewust Pauw op om die kijkcijfers te beÔnvloeden want LN hoort gewoon dood te bloeden met Twan :')
Kijkcijfers beÔnvloeden zonder kijkcijferdoosje :')
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  dinsdag 13 november 2018 @ 09:34:00 #99
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_183117229
Jeetje, Twan had gisteren hogere kijkcijfers dan het programma voor hem.
pi_183117319
Jongens, vergeet Madonna of Michael Jackson.

Jack Shirak (? :') ) is groter dan alle muzieklegendes bij elkaar.

  dinsdag 13 november 2018 @ 09:47:19 #101
429367 DKUp
The one and only
pi_183117478
Maar waar was Fernando om deze wereldster de hemel in te prijzen?
BATMAN BATMAN BATMAN
  woensdag 14 november 2018 @ 14:39:10 #102
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_183143554
Twan Huys: Wakker worden met kritiek is niet prettig

Twan Huys vindt het niet erg prettig om in de ochtend wakker te worden met slechte kijkcijfers van RTL Late Night en met kritiek op zijn presenteerstijl. Toch wordt de presentator van de talkshow er niet onzeker van, zo zegt hij vanavond in het programma Van der Vorst ziet sterren.

Iedere ochtend neemt Huys online de kranten door. En dan komt hij wel eens snoeiharde recensies tegen. ,,Het is niet altijd prettig wakker worden als je naam er weer in staat", biecht Twan op aan Peter van der Vorst. Zo adviseerde de recensent van deze krant, Angela de Jong, hem onlangs nog niet langer ‘met de moed der wanhoop enige belangstelling te veinzen’. ,,Dat is iets waar je liever niet mee wakker wordt”, aldus de RTL-presentator.

Maar de harde kritieken over de tegenvallende kijkcijfers maken hem niet onzeker, zegt Twan. De presentator geeft toe dat hij het er twintig jaar geleden misschien wel moeilijk mee zou hebben. Maar nu niet meer. ,,Ik ben al vrij lang journalist en ik presenteer al vrij lang televisieprogramma's. Dus ik weet wel wat ik kan. Daar ben ik niet onzeker over. Anders zou ik het ook niet kunnen presenteren.”

https://www.ad.nl/show/tw(...)et-prettig~afa0e026/

:') x miljoen :7
  donderdag 15 november 2018 @ 10:22:02 #103
13633 wolfrolf
Adjunct directeur Faxbureau
pi_183160150
quote:
6s.gif Op woensdag 14 november 2018 14:39 schreef ikweethetookniet het volgende:
Twan Huys: Wakker worden met kritiek is niet prettig

Twan Huys vindt het niet erg prettig om in de ochtend wakker te worden met slechte kijkcijfers van RTL Late Night en met kritiek op zijn presenteerstijl. Toch wordt de presentator van de talkshow er niet onzeker van, zo zegt hij vanavond in het programma Van der Vorst ziet sterren.

Iedere ochtend neemt Huys online de kranten door. En dan komt hij wel eens snoeiharde recensies tegen. ,,Het is niet altijd prettig wakker worden als je naam er weer in staat", biecht Twan op aan Peter van der Vorst. Zo adviseerde de recensent van deze krant, Angela de Jong, hem onlangs nog niet langer ‘met de moed der wanhoop enige belangstelling te veinzen’. ,,Dat is iets waar je liever niet mee wakker wordt”, aldus de RTL-presentator.

Maar de harde kritieken over de tegenvallende kijkcijfers maken hem niet onzeker, zegt Twan. De presentator geeft toe dat hij het er twintig jaar geleden misschien wel moeilijk mee zou hebben. Maar nu niet meer. ,,Ik ben al vrij lang journalist en ik presenteer al vrij lang televisieprogramma's. Dus ik weet wel wat ik kan. Daar ben ik niet onzeker over. Anders zou ik het ook niet kunnen presenteren.”

https://www.ad.nl/show/tw(...)et-prettig~afa0e026/

:') x miljoen :7
Angela de Jong :') Omhooggevallen huppelkut
Op vrijdag 28 oktober 2011 23:12 schreef Cee het volgende:
Die heeft er een broertje Dotan.
Op woensdag 22 juli 2015 12:52 schreef Cee het volgende:
Een broekie dat genaaid moet worden is nooit grappig.
pi_183164382
‘Twitter-rechter’ Judge Joyce haalt uit naar Twan Huys: 'Ronduit schadelijke televisie’

De uitzending van RTL Late Night waarin presentator Twan Huys in gesprek ging met de ex-vrouw en dochter van ‘wraakvader’ Mario Haazen, was ‘eenzijdig, kritiekloos en ronduit schadelijk’. Tot die vernietigende conclusie komt Joyce Lie, bestuursrechter in Den Bosch. ,,Dit soort televisie draagt bij aan een vertekend en scheef beeld van de Nederlandse rechtspraak.”

Joyce Lie is misschien wel de bekendste twitteraar onder de rechters. Onder haar pseudo ‘Judge Joyce’ heeft ze accounts op Twitter, Facebook en Instagram en bereikt ze dagelijks tienduizenden volgers. Met duidelijke en begrijpelijke taal hoopt de bestuursrechter zo veel mogelijk Nederlanders bij de rechtspraak te betrekken.

De uitzending in RTL Late Night over de veroordeling van Mario Haazen uit Helmond is bij Lie in het verkeerde keelgat geschoten. Huys zou tijdens het gesprek onvoldoende oog hebben gehad voor de feiten en zou zich enkele hebben laten leiden door het verdriet en de boosheid van de familie.

De zaak van ‘wraakvader’ Mario Haazen draait om een ex-tbs’er van in de veertig die de minderjarige dochter van Haazen lastig viel. Haazen sloeg de belager vervolgens in elkaar met een schep. De ‘wraakvader’ kreeg maandag 4,5 jaar cel opgelegd van de rechtbank wegens poging tot doodslag en ‘eigenrichting’.

Patty Brard
,,Wat een kritiekloze, eenzijdige, stemmingmakende, ronduit schadelijke televisie”, schrijft Lie op Twitter. ,,Heeft de presentator de uitspraak gelezen? Gokje: nee.” In de uitzending konden de ex-vrouw en de dochter hun verontwaardiging uitspreken over de fors hogere straf die Haazen in een hoger beroep kreeg opgelegd. Ook Patty Brard mocht van Huys even haar mening geven over de uitspraak.

,,Natuurlijk is iedereen vrij om zijn mening te geven over uitspraken”, twittert Lie. ,,Maar zorg er als programmamakers dan wel voor dat je de feiten op orde hebt. Dat was hier niet het geval, in elk geval werden die feiten (namelijk: de inhoud van het vonnis waar het item over gaat) nergens genoemd.”

Volgens de bestuursrechter draagt de uitzending van Twan Huys bij aan een ‘vertekend en scheef beeld van de Nederlandse rechtspraak’. ,,En dat kan de maatschappij erg duur komen te staan.”

https://www.ad.nl/binnenl(...)-televisie~a415056a/

Twan heeft weer een kijker minder :D _O-
pi_183170360
quote:
6s.gif Op donderdag 15 november 2018 14:53 schreef ikweethetookniet het volgende:
‘Twitter-rechter’ Judge Joyce haalt uit naar Twan Huys: 'Ronduit schadelijke televisie’

De uitzending van RTL Late Night waarin presentator Twan Huys in gesprek ging met de ex-vrouw en dochter van ‘wraakvader’ Mario Haazen, was ‘eenzijdig, kritiekloos en ronduit schadelijk’. Tot die vernietigende conclusie komt Joyce Lie, bestuursrechter in Den Bosch. ,,Dit soort televisie draagt bij aan een vertekend en scheef beeld van de Nederlandse rechtspraak.”

Joyce Lie is misschien wel de bekendste twitteraar onder de rechters. Onder haar pseudo ‘Judge Joyce’ heeft ze accounts op Twitter, Facebook en Instagram en bereikt ze dagelijks tienduizenden volgers. Met duidelijke en begrijpelijke taal hoopt de bestuursrechter zo veel mogelijk Nederlanders bij de rechtspraak te betrekken.

De uitzending in RTL Late Night over de veroordeling van Mario Haazen uit Helmond is bij Lie in het verkeerde keelgat geschoten. Huys zou tijdens het gesprek onvoldoende oog hebben gehad voor de feiten en zou zich enkele hebben laten leiden door het verdriet en de boosheid van de familie.

De zaak van ‘wraakvader’ Mario Haazen draait om een ex-tbs’er van in de veertig die de minderjarige dochter van Haazen lastig viel. Haazen sloeg de belager vervolgens in elkaar met een schep. De ‘wraakvader’ kreeg maandag 4,5 jaar cel opgelegd van de rechtbank wegens poging tot doodslag en ‘eigenrichting’.

Patty Brard
,,Wat een kritiekloze, eenzijdige, stemmingmakende, ronduit schadelijke televisie”, schrijft Lie op Twitter. ,,Heeft de presentator de uitspraak gelezen? Gokje: nee.” In de uitzending konden de ex-vrouw en de dochter hun verontwaardiging uitspreken over de fors hogere straf die Haazen in een hoger beroep kreeg opgelegd. Ook Patty Brard mocht van Huys even haar mening geven over de uitspraak.

,,Natuurlijk is iedereen vrij om zijn mening te geven over uitspraken”, twittert Lie. ,,Maar zorg er als programmamakers dan wel voor dat je de feiten op orde hebt. Dat was hier niet het geval, in elk geval werden die feiten (namelijk: de inhoud van het vonnis waar het item over gaat) nergens genoemd.”

Volgens de bestuursrechter draagt de uitzending van Twan Huys bij aan een ‘vertekend en scheef beeld van de Nederlandse rechtspraak’. ,,En dat kan de maatschappij erg duur komen te staan.”

https://www.ad.nl/binnenl(...)-televisie~a415056a/

Twan heeft weer een kijker minder :D _O-
Eerlijk gezegd ben ik het gezeik op Twan Huys zo ontzettend beu.

Het is een beetje net als met Trump, iedereen duikelt over elkaar heen om hem liefst dagelijks af te zeiken.
pi_183171396
quote:
13s.gif Op donderdag 15 november 2018 20:17 schreef Za het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd ben ik het gezeik op Twan Huys zo ontzettend beu.

Het is een beetje net als met Trump, iedereen duikelt over elkaar heen om hem liefst dagelijks af te zeiken.
nou dat
is echt iets van deze tijd, programma's en presentators kapot schrijven
vind je iets niet leuk, kijk dan gewoon niet... kranten die iedere ochtend weer moeten berichten over dramatische kijkcijfers, tis gewoon obsessief..als een programma mislukt wordt het op een gegeven moment vanzelf wel van de buis gehaald
  donderdag 15 november 2018 @ 22:46:54 #107
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_183174037
Stormlooptopic
pi_183174365
Seal uitnodigen om je show te redden :')

geen idee of dit vanavond was, ik zag het ergens voorbij komen,
1047 'je moeder' en 296 'je zusje'-opmerkingen gemaakt in KLB. #TROTS
pi_183174378
quote:
1s.gif Op donderdag 15 november 2018 20:51 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

nou dat
is echt iets van deze tijd, programma's en presentators kapot schrijven
vind je iets niet leuk, kijk dan gewoon niet... kranten die iedere ochtend weer moeten berichten over dramatische kijkcijfers, tis gewoon obsessief..als een programma mislukt wordt het op een gegeven moment vanzelf wel van de buis gehaald
Mediacourant lezer gespot _O_
1047 'je moeder' en 296 'je zusje'-opmerkingen gemaakt in KLB. #TROTS
pi_183176843
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 23:04 schreef Handleiding het volgende:

[..]

Mediacourant lezer gespot _O_
deze post is overbodig, je hebt 1 minuut eerder mijn punt al bevestigd
pi_183183154
Eťn persoon is tenminste tevreden over Twan Huys en dat is hijzelf.
pi_183257144
In Fallout lijkt Tom Cruise opeens zoveel op Twan Huys. MO

1532611061-MI6_scenes.jpg?d=600x450
  woensdag 21 november 2018 @ 14:05:43 #113
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_183283989
is Seal al geweest?
pi_183301031
Ik vraag me af wat er door Twan Huys z'n hoofd ging toen 'ie gisterenavond het over Bouwval Gezocht ging hebben (vast een 'moetje' dat hem door RTL opgedrongen is).

-"Ik krijg toch lekker 3 miljoen euro, dus wat maakt het uit."
-Of schaamte.

:{
pi_183314484
ik word altijd zo misselijk van de top2000 fragmenten ;( Adele ;(
1047 'je moeder' en 296 'je zusje'-opmerkingen gemaakt in KLB. #TROTS
pi_183314504
At last nooit in de top 2000? Verbaasd me.
pi_183314658
quote:
0s.gif Op donderdag 22 november 2018 23:04 schreef roos94 het volgende:
At last nooit in de top 2000? Verbaasd me.
Men kiest liever nog een nummer van Marco Borsato.
1047 'je moeder' en 296 'je zusje'-opmerkingen gemaakt in KLB. #TROTS
pi_183333936
2Brothers on the 4th floor :D
1047 'je moeder' en 296 'je zusje'-opmerkingen gemaakt in KLB. #TROTS
pi_183333992
een blaag van midden 30 met een autobiografie :')
1047 'je moeder' en 296 'je zusje'-opmerkingen gemaakt in KLB. #TROTS
pi_183334082

Met Sylvana als danseres, nog zonder Desirťe
pi_183334100
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2018 22:42 schreef Handleiding het volgende:
een blaag van midden 30 met een autobiografie :')
Ja dat is raar altijd, mijn leven is niet eens interessant genoeg Šl mocht ik de 90 halen.
pi_183334184
Is jaren negentig dancemusic ineens weer hip trouwens? Ik zie het zo vaak op TV nu. Terwijl ik van dichtbij weet dat vooral de zangeressen die de songs droegen (want dat deden ze) er vaak (niet altijd) niet veel aan overhielden.
  vrijdag 23 november 2018 @ 23:08:55 #123
434029 KillemWieft
My funk is multilayered!
pi_183334424
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2018 22:53 schreef lrishCassidy het volgende:
Is jaren negentig dancemusic ineens weer hip trouwens? Ik zie het zo vaak op TV nu. Terwijl ik van dichtbij weet dat vooral de zangeressen die de songs droegen (want dat deden ze) er vaak (niet altijd) niet veel aan overhielden.
Aan de optredens wel, maar dat werd lekker opgesnoven. :')
I'm testing positive for the funk
I'll gladly pee in anybody's cup
And when your cup overflow
I'm testing positive and I'll pee some more
pi_183334449
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 november 2018 23:08 schreef KillemWieft het volgende:

[..]

Aan de optredens wel, maar dat werd lekker opgesnoven. :')
Nee hoor. Ik denk dat dat afhankelijk is van wie je bent als persoon.
  vrijdag 23 november 2018 @ 23:13:24 #125
434029 KillemWieft
My funk is multilayered!
pi_183334493
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2018 23:10 schreef lrishCassidy het volgende:

[..]

Nee hoor. Ik denk dat dat afhankelijk is van wie je bent als persoon.
Zuipen, snuiven, feesten, dure vakanties, dure kleding etc.

Maar goed, ik vind het terecht dat de schrijvers en producers er meer aan overhouden dan zangeresjes. Genoeg wijven die zo’n nummer kunnen inzingen, maar schrijven en produceren is andere koek.
I'm testing positive for the funk
I'll gladly pee in anybody's cup
And when your cup overflow
I'm testing positive and I'll pee some more
pi_183334514
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 november 2018 23:13 schreef KillemWieft het volgende:

[..]

Zuipen, snuiven, feesten, dure vakanties, dure kleding etc.

Maar goed, ik vind het terecht dat de schrijvers en producers er meer aan overhouden dan zangeresjes. Genoeg wijven die zo’n nummer kunnen inzingen, maar schrijven en produceren is andere koek.
Niet mee eens.
Kijk gewoon eens naar die nummers. De zangeressen maakten de nummers, niet de tune alleen.
pi_183334525
Maar goed, sinds wanneer kijk jij RTL Late Night?
  vrijdag 23 november 2018 @ 23:15:56 #128
434029 KillemWieft
My funk is multilayered!
pi_183334532
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2018 23:14 schreef lrishCassidy het volgende:

[..]

Niet mee eens.
Kijk gewoon eens naar die nummers. De zangeressen maakten de nummers, niet de tune alleen.
Nee, het refrein maakt het nummer, maar dat hadden anderen ook kunnen zingen.
I'm testing positive for the funk
I'll gladly pee in anybody's cup
And when your cup overflow
I'm testing positive and I'll pee some more
  vrijdag 23 november 2018 @ 23:16:52 #129
434029 KillemWieft
My funk is multilayered!
pi_183334542
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2018 23:15 schreef lrishCassidy het volgende:
Maar goed, sinds wanneer kijk jij RTL Late Night?
Sinds die neppert weg is elke dag.
I'm testing positive for the funk
I'll gladly pee in anybody's cup
And when your cup overflow
I'm testing positive and I'll pee some more
pi_183334546
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 november 2018 23:15 schreef KillemWieft het volgende:

[..]

Nee, het refrein maakt het nummer, maar dat hadden anderen ook kunnen zingen.
Beiden, je hebt goede zangeressen nodig voor dit soort nummers. Dance toen in die tijd, was niks zonder vrouwelijke zang.
pi_183334566
Maar laten we even wachten tot Desirťe aan het woord komt Killem ^^
pi_183334700
Ze ziet er nog net zo uit als vroegah, ietsje pietje ouder *;
pi_183334732
Nee viel wel mee
pi_183334742
Geen extravagant persoon toen
pi_183334752
Geen grapje, dat was ze echt niet :)
pi_183334812
Hmmzzz, ik vind haar stem wel achteruit gegaan.

Maar de message is wel duidelijk. Keep your dreams alive. ^O^
pi_183334860
Good message ^^
  zondag 25 november 2018 @ 00:21:57 #138
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_183353602
Patty Brard krijgt eigen rubriek in RTL Late Night

Patty Brard schuift voortaan elke vrijdag aan bij Twan Huys aan tafel in RTL Late Night. Vrijdagavond waren 747.000 kijkers getuige van haar eerste bijdrage waarin ze de gebeurtenissen in de media van de afgelopen week besprak.

https://www.telegraaf.nl/(...)ek-in-rtl-late-night

Lek is boven nu *O* meer dan 1 miljoen kijkers :+
  zondag 25 november 2018 @ 06:58:37 #139
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_183356175
:')
pi_183356620
Lekker origineel idee ook weer.
1047 'je moeder' en 296 'je zusje'-opmerkingen gemaakt in KLB. #TROTS
pi_183356636
:') neem dan een Jan Jaap van der wal ofzo. Krijg je deze domme del waarvan je dacht vanaf te zijn.
-Er valt elke dag wel wat te klagen. :)
  zondag 25 november 2018 @ 15:13:47 #142
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_183361546
quote:
RTL Late Night heeft nu iedere vrijdag Patty Brard aan tafel....ze zat onwaarschijnlijk oninteressante en gedateerde verhalen te brallen...Late Night werkt dus weer stevig mee aan de eigen ondergang.
quote:
Het niveau is wel heel diep gezakt bij #rtllatenight als patty brard de hoogtepunten van de week en social media filmpjes met ons doorneemt #triest
quote:
De mediaweek van Patty Brard. Twan Huys’ programma is ten dode opgeschreven.#rtllatenight
https://www.1limburg.nl/patty-brard-schiet-twan-huys-te-hulp

DsuFgTrXcAIeGYG.jpg

Sow koekoek :D _O-
  zondag 25 november 2018 @ 15:15:14 #143
429367 DKUp
The one and only
pi_183361568
:?
BATMAN BATMAN BATMAN
  maandag 26 november 2018 @ 17:02:14 #144
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_183383826
RTL Late Night strikt Fien Vermeulen als vaste tafelgast

Na Patty Brard heeft RTL Late Night een nieuwe vaste tafelgast gestrikt. Fien Vermeulen (27) zal elke maandagavond aanschuiven bij talkshowhost Twan Huys.

Vermeulen is momenteel vaste sidekick bij Domien Verschuuren van de middagshow op de radiozender Qmusic en ze een van de presentatoren van De Ochtend Show to go de online show op deze site.

Vermeulen begint vanavond bij RTL Late Night met De Week van Fien. Daarin adviseert ze de kijker wat te doen op een vrije avond op het gebied van onder meer entertainment, muziek, cultuur en films. Afgelopen vrijdag schoof Patty Brard aan als vaste tafelgast bij Twan Huys. Zij zal wekelijks opvallende gebeurtenissen uit de media bespreken.

https://www.ad.nl/show/rt(...)felgast-br~a9bab77e/

Op naar de twee miljoen :P
pi_183388288
quote:
1s.gif Op maandag 26 november 2018 17:02 schreef ikweethetookniet het volgende:
RTL Late Night strikt Fien Vermeulen als vaste tafelgast

Na Patty Brard heeft RTL Late Night een nieuwe vaste tafelgast gestrikt. Fien Vermeulen (27) zal elke maandagavond aanschuiven bij talkshowhost Twan Huys.

Op naar de twee miljoen :P
Ik vind deze verloedering van de show gewoon triest voor Twan Huys.
Dit moet toch een nachtmerrie zijn al die sidekicks.
pi_183388440
quote:
Kan dat niet in een spoiler zeg!
pi_183392807
Die Miss Nederland is wel een hele toffe meid O+
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_183411693
HEEFT TWAN HET NIEUWSTE ZANGTALENT TE PAKKEN?
1047 'je moeder' en 296 'je zusje'-opmerkingen gemaakt in KLB. #TROTS
pi_183411730
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 23:03 schreef Handleiding het volgende:
HEEFT TWAN HET NIEUWSTE ZANGTALENT TE PAKKEN?
Freek en Suzan zijn al een flinke tijd bekend.

Overigens mag Freek nooit een stukje solo zingen van Suzan :')
pi_183431638
Paar maanden later en ik vind die Martijn nog steeds niet grappig
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiŽren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  woensdag 28 november 2018 @ 23:21:28 #151
429367 DKUp
The one and only
pi_183431663
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 23:20 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Paar maanden later en ik vind die Martijn nog steeds niet grappig
Paar maanden later en het programma is niet echt beter geworden :') :D
BATMAN BATMAN BATMAN
  woensdag 28 november 2018 @ 23:36:43 #152
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_183432043
quote:
10s.gif Op woensdag 28 november 2018 23:21 schreef DKUp het volgende:
Paar maanden later en het programma is niet echt beter geworden :') :D
Even Sven citeren de RTL baas:

U ziet het verkeerd :|W :r
  donderdag 29 november 2018 @ 22:33:39 #153
309126 Doublepain
Burn A Nearby New Yard
pi_183448665
VBL ON TOUR
Op dinsdag 30 mei 2017 22:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Als Real Madrid de finale wint, is het niet dankzij Ronaldo in deze wedstrijd. Thank me later.
Ronaldo 20', 64'
FOLLOW: https://www.twitch.tv/knutdeijsbeer86 EN KRIJG EEN GRATIS PAK MELK!!!
pi_183448677
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 22:33 schreef Doublepain het volgende:
VBL ON TOUR
kijken waard?
Zonder wrijving geen glans
  donderdag 29 november 2018 @ 22:34:29 #155
309126 Doublepain
Burn A Nearby New Yard
pi_183448679
Dat hoofd _O-

quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 22:34 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

kijken waard?
JA
Op dinsdag 30 mei 2017 22:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Als Real Madrid de finale wint, is het niet dankzij Ronaldo in deze wedstrijd. Thank me later.
Ronaldo 20', 64'
FOLLOW: https://www.twitch.tv/knutdeijsbeer86 EN KRIJG EEN GRATIS PAK MELK!!!
pi_183448698
TJERRIE BAUDET _O_
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_183448710
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 22:34 schreef Doublepain het volgende:
Dat hoofd _O-

[..]

JA
ok, ik ga slapen.
Zonder wrijving geen glans
  donderdag 29 november 2018 @ 22:35:39 #158
309126 Doublepain
Burn A Nearby New Yard
pi_183448714
En daar gaan ze weer demoniseren :r
Op dinsdag 30 mei 2017 22:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Als Real Madrid de finale wint, is het niet dankzij Ronaldo in deze wedstrijd. Thank me later.
Ronaldo 20', 64'
FOLLOW: https://www.twitch.tv/knutdeijsbeer86 EN KRIJG EEN GRATIS PAK MELK!!!
  donderdag 29 november 2018 @ 22:36:57 #159
309126 Doublepain
Burn A Nearby New Yard
pi_183448738
Baudetgod _O_
Op dinsdag 30 mei 2017 22:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Als Real Madrid de finale wint, is het niet dankzij Ronaldo in deze wedstrijd. Thank me later.
Ronaldo 20', 64'
FOLLOW: https://www.twitch.tv/knutdeijsbeer86 EN KRIJG EEN GRATIS PAK MELK!!!
  donderdag 29 november 2018 @ 22:37:26 #160
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_183448754
BAUDETGOD
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
  donderdag 29 november 2018 @ 22:41:27 #161
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_183448842
quote:
11s.gif Op dinsdag 13 november 2018 09:47 schreef DKUp het volgende:
Maar waar was Fernando om deze wereldster de hemel in te prijzen?
RTLLateNight twitterde op donderdag 29-11-2018 om 18:58:00 Vanaf deze week gidst Fernando Halman ons elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando https://t.co/kNj6at7z4v #RTLLN #rtllatenight https://t.co/qTRVdrT0Ev reageer retweet
lol
pi_183464886
Wat is die smerige Twan Huys toch een enorme riooljournalist in dat "interview" met Baudet gisteren.

Dit:

quote:
Dr. Jan van de Beek
‏ @demo_demo_nl
8 u8 uur geleden

Het zou een slechte zaak zijn als volksvertegenwoordigers zich alleen in zouden zetten voor zaken die hen persoonlijk raken.
Vreemde zoektocht met sterk framende vragen naar @thierrybaudet ’s persoonlijke geschiedenis door @twanhuijs
bij @RTLLateNight.
Hoe kan zo'n Huys zo onprofessioneel zijn?
pi_183468381
De Lama´s *O*
pi_183468422
Breng de Lama´s gewoon terug naar TV.
pi_183468925
Country :)
pi_183469073
Beau O+
  dinsdag 11 december 2018 @ 22:45:26 #167
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_183672042
Zieke gast die advocaat :r
Haters everywhere but I don't really care.
  dinsdag 11 december 2018 @ 22:49:06 #168
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_183672151
Roetgod _O_
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
pi_183672153
Haha die advocaat. Wat een grap
  dinsdag 11 december 2018 @ 22:49:45 #170
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_183672174
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 december 2018 22:49 schreef roos94 het volgende:
Haha die advocaat. Wat een grap
Hij doet z'n werk :)
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
  dinsdag 11 december 2018 @ 22:50:03 #171
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_183672181
Roetvader _O_
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
  dinsdag 11 december 2018 @ 22:50:45 #172
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_183672198
Hij doet zn werk goed, maar hij ging er wel erg verontwaardigd in met zn DNA op z'n vrouws onderbroek.
Haters everywhere but I don't really care.
pi_183672203
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 december 2018 22:45 schreef matthijst het volgende:
Zieke gast die advocaat :r
Een ontzettende arrogante kwal is dat zeg. Die zou eens met zijn kop tussen de liftdeuren moeten blijven steken en dan naar 84 hoog gaan. Met zijn 'laat mij doorpraten', 'laat mij praten'.
  vrijdag 14 december 2018 @ 19:15:38 #174
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_183730830
Humberto Tan zou zich schamen voor het huidige Late Night

Nu de kerstvakantie er met rasse schreden aan komt, wordt het toch tijd om die ene ongemakkelijke vraag te stellen: wat gaat RTL doen met Late Night en met Twan Huys? Want zelfs de grootste optimisten moeten inmiddels toegeven dat dit een kansloze exercitie is, die pijnlijk wordt om naar te kijken.

Na vier maanden is van enige groei of inhoudelijke verbetering totaal geen sprake, integendeel zelfs. :D Het programma komt dagelijks amper meer boven de 300.000 kijkers uit, behalve dan op vrijdag als The Voice of Holland als aanjager fungeert. Maar daarbij is dan weer het zorgwekkende dat niemand van die 500.000 extra kijkers denkt: goh, wat leuk, hier ga ik maandag weer voor zitten.

Hťt probleem van Late Night is dat er gewoon niks klopt van het programma. Er zit een bij de NPO weggekaapte journalistiek zwaargewicht in een veel te bombastisch decor met de moed der wanhoop een talkshow te presenteren die qua diepgang en actuele nieuwswaarde amper Koffietijd overtreft. Heel af en toe is er ineens een serieus onderwerp, maar het is toch vooral een potpourri van Lex Uiting met een paar grappige internetfilmpjes, BN’ers die een oud verhaal afsteken, een RTL-promopraatje of de politiek verslaggeefster die is opgetrommeld voor een kulonderwerp. Net als je denkt dat het niet lichter, luchtiger en nietszeggender kan, wordt de dag erop het tegendeel bewezen.

De dalende kijkcijfers geven in neonkleuren aan dat deze ingeslagen weg niet werkt. Maar in plaats van bij te sturen of het stuur om te gooien, houden ze zich bij Late Night doof en blind en geven gewoon een dotje extra gas. Figuurlijk dan, want het programma straalt eerder lusteloosheid uit dan frisse vechtlust.

Maar de vraag die me ’s nachts bijna wakker houdt is wat er met Twan is gebeurd. Deze slappe zooi, waarvoor Humberto Tan zich nog zou schamen, is namelijk niet wat hij voor ogen had toen hij overstapte van Nieuwsuur en waarmee hij nieuwe redactieleden wegtrok bij bijvoorbeeld DWDD. Ergens onderweg is hij blijkbaar bezweken voor de paniek en druk van de RTL-leiding, die blijkbaar nog steeds weigert om de RTL-kijker serieus te nemen en denkt dat die te dom is voor onderwerpen als de stint, de gele hesjes of de brexit.

Tegelijkertijd staan diezelfde baasjes het wel toe dat RTL-coryfeeŽn die echt iets te melden hebben bij Pauw gaan zitten. Het wachten is nu tot Twan daar zelf opdraaft om te erkennen dat hij een heel grote fout heeft gemaakt.

https://www.ad.nl/show/hu(...)late-night~ab71bf7a/

Lekker bezig :')
  vrijdag 14 december 2018 @ 19:26:05 #175
429367 DKUp
The one and only
pi_183731095
Gisteren was Fernando er weer :D

Dat meisje wat er bijna iedere dag zit, heeft echt het voornemen om de show over te nemen. Enorm irritant
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_183886405
Ik las vandaag dit:

https://www.nu.nl/media/5(...)nde-presenteren.html

Dat hadden ze moeten doen, dat had wťl gewerkt.
  vrijdag 21 december 2018 @ 23:06:19 #177
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_183887076
Vandaag de eerste 15 min gekeken met dat lekkere zangeresje. Was wel ok, maar ik had het ook snel weer gezien.
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
  zondag 23 december 2018 @ 16:00:35 #178
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_183921218
Humberto Tan kan nog steeds niet kijken naar RTL Late Night :|W

Humberto Tan vindt het nog steeds moeilijk om naar RTL Late Night te kijken. Dat vertelde de oud-presentator van de talkshow vandaag in het NPO 1-programma De Perstribune. ,,Ik kijk echt niet. Dat kan ik niet.” _O-

Tan kreeg vanmiddag een vragenlijst voorgeschoteld met diverse vragen over talkshows, sport en het afgelopen jaar. Ook het onderwerp RTL Late Night kwam aan bod. Tan vertelde dat het nog steeds pijn doet om te kijken naar de vernieuwde talkshow. ,,Ik trek dat nog steeds niet zo goed", gaf Tan toe, die bekende dat het programma nog steeds een beetje als ‘zijn kindje’ aanvoelt. ,,Ik mis het enorm. RTL Late Night zit in mijn bloed.”

Tan kijkt niet met bitterheid terug op de afgelopen jaren dat hij RTL Late Night presenteerde, integendeel zelfs, maar er steekt hem wel iets. ,,Mijn grootste pijn zit hem in het feit dat ik er niet voor heb kunnen mede zorgen dat al die mensen die daar zo hard aan hebben gewerkt, hun baan hebben kunnen behouden.”

Het was voor de presentator sowieso een roerig jaar, vertelde hij aan Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes. ,,Ik ben nooit heel erg van het terugkijken geweest, maar ik kan me wel voorstellen dat dit een jaar is waar je voor een deel op moťt terugkijken. Er is veel gebeurd, met name rondom RTL Late Night. 2018 is zeker een jaar waarover ik over tien jaar nog steeds na zal denken.”

De 53-jarige Tan maakte in maart bekend te moeten wijken voor Twan Huys als presentator van het praatprogramma. De show, die al tijden kampte met dalende kijkcijfers, was toe aan een stevige metamorfose. Voor Tan een pijnlijk besluit. ,,Een beslissing van de zenderleiding waar ik het niet mee eens ben”, zei hij daarover

https://www.ad.nl/show/hu(...)late-night~a9a062be/

Huilie huilie doen ;( ;(
pi_183997897
Volkskrant: Twan Huys mediapersoonlijkheid van het jaar :D

Twan Huys is door de Volkskrant uitgeroepen tot mediapersoonlijkheid van het jaar. De presentator nam na de zomer de presentatie van RTL Late Night over van Humberto Tan en lag daarna voortdurend onder een vergrootglas wegens tegenvallende kijkcijfers. „Een twanprestatie van formaat”, aldus de krant. _O-

Voetbalanalist Johan Derksen en Luizenmoeder-actrice Ilse Warringa eindigden op plaats twee en drie in de door krant opgestelde top veertig. Andere personen in de top tien zijn onder anderen Dotan, Beau van Erven Dorens, Gordon, Angela de Jong en John de Mol.

https://www.telegraaf.nl/(...)ijkheid-van-het-jaar
  zondag 6 januari 2019 @ 14:17:21 #180
178214 Zipportal
Marcel van RoosmalenGod
pi_184240330
Late Night is morgen nog niet eens terug. :') TV seizoen begint gewoon weer.
  maandag 14 januari 2019 @ 15:38:27 #181
178214 Zipportal
Marcel van RoosmalenGod
pi_184398382
quote:
Vanavond: Antoinette de Jong, Kai Verbij, Nico Meijering, Saskia Belleman, Jan Kooijman, Fien Vermeulen, Lex Uiting

De rest is aids.
  maandag 14 januari 2019 @ 18:09:11 #182
178214 Zipportal
Marcel van RoosmalenGod
pi_184400999
quote:
Bert van der Veer adviseert hem in HP/DeTijd om er een eindeloze vakantie aan vast te plakken. “Ik kijk elke dag om half elf omdat ik verwacht dat Twan aan het begin van de uitzending gaat zeggen: ‘Ik stop ermee.’”

Huys maakt gewoon bagger, vindt Van der Veer.[ “Het is ongelooflijk wat er in zijn programma gebeurt. Ik heb me de afgelopen maanden ingehouden als journalisten naar mijn mening vroegen, maar inmiddels heeft verbazing plaatsgemaakt voor boosheid. RTL Late Night bleek geen Nieuwsuur light, zoals ik had verwacht, maar toch weer ook een incestueus RTL-programma.”
En meer:
https://www.mediacourant.(...)hij-blijft-kansloos/

Genot.
pi_184406842
Peter Holleeder show....
pi_184410266
quote:
Ik vind van niet, Twan Huys kan hier niets aan doen net zomin als Humberto dat kon.

De schuld ligt volledig bij RTL met hun 3 J's, Goedele, Nick en Simon, Waylon etc etc.

Het is complete waanzin dit concept gewoon voort te zetten, wat moet Twan hiermee, wat kon Humberto er op gegeven moment nog mee, maar zij worden er wel op afgerekend.
pi_184413143
207.000 kijkers :X
  dinsdag 15 januari 2019 @ 11:03:22 #186
429367 DKUp
The one and only
pi_184413228
Stop er gewoon mee, voor de start van het programma heeft iedereen al gezegd dat het een slecht plan is in de huidige setting :+
BATMAN BATMAN BATMAN
  dinsdag 15 januari 2019 @ 14:25:54 #187
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_184416001
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 10:57 schreef Remzz het volgende:
207.000 kijkers :X
Maar kritiek doet Twan niks want het is niet terecht :|W _O- _O-
Gelukkig maar dan is er tenminste nog 1 die erin blijft geloven :+
  dinsdag 15 januari 2019 @ 16:05:12 #188
178214 Zipportal
Marcel van RoosmalenGod
pi_184417444
Allemaal weer onbekende gasten vanavond, je verwacht het niet.
  dinsdag 15 januari 2019 @ 22:34:08 #189
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_184425310
Twan begint met nieuws over de brexit
Dan :Lieke van Lexmond wat vindt jij er nou van :|W _O- _O- _O-
Nou, euh ik snap er niet alles van ;( :|W _O- _O- _O-
Toen maar weggezapt :7
  dinsdag 15 januari 2019 @ 22:36:59 #190
178214 Zipportal
Marcel van RoosmalenGod
pi_184425378
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 22:34 schreef ikweethetookniet het volgende:
Dan :Lieke van Lexmond wat vindt jij er nou van :|W _O- _O- _O-
Nou, euh ik snap er niet alles van ;( :|W _O- _O- _O-

wrong.gif
pi_184426551
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 16:05 schreef Zipportal het volgende:
Allemaal weer onbekende gasten vanavond, je verwacht het niet.
onbekend? :?
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_184427038
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 22:34 schreef ikweethetookniet het volgende:
Twan begint met nieuws over de brexit
Dan :Lieke van Lexmond wat vindt jij er nou van :|W _O- _O- _O-
Nou, euh ik snap er niet alles van ;( :|W _O- _O- _O-
Toen maar weggezapt :7
Ja dat was echt pijnlijk, nieuw dieptepunt. Gewoon niemand aan tafel om iets zinnigs over de brexit te lullen
٩๏̯͡๏)۶
pi_184429294
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 22:34 schreef ikweethetookniet het volgende:
Twan begint met nieuws over de brexit
Dan :Lieke van Lexmond wat vindt jij er nou van :|W _O- _O- _O-
Nou, euh ik snap er niet alles van ;( :|W _O- _O- _O-
Toen maar weggezapt :7
Tja, dat kŠn natuurlijk. Lieke lijkt me niet iemand die zulke dingen erg interesseert.

Maar zorg dan dat je daarnaast iig minimaal ťťn persoon aan tafel hebt die wťl alles kan duiden. :{
  Moderator / Redactie Sport / Devops woensdag 16 januari 2019 @ 08:28:19 #194
176766 crew  zoem
zoemt
pi_184429380
Dit programma is pijnlijk voor de kijker, pijnlijk voor Twan en pijnlijk voor RTL. Ze kunnen er beter gewoon mee stoppen.
  woensdag 16 januari 2019 @ 12:43:50 #195
178214 Zipportal
Marcel van RoosmalenGod
pi_184433905
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 23:35 schreef Apotheose het volgende:

[..]

onbekend? :?
Ik ken ze niet....

Vanavond nog meer aids:

ONmFBQxj.jpg
  woensdag 16 januari 2019 @ 12:45:47 #196
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_184433934
Ah ze gaan nu aan Marieke vragen hoe het met de brexit is :+
Slim _O- _O-
  woensdag 16 januari 2019 @ 12:47:24 #197
429367 DKUp
The one and only
pi_184433955
Marieke moet nu wel een grote ster worden van RTL, want ze hebben alleen nog Chantal als grote vrouwelijke ster :+
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_184434052
Marloes is een dag te laat. Die had er gewoon gisterenavond moeten zitten.
  woensdag 16 januari 2019 @ 13:22:15 #199
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_184434678
't zelfde bij 6 Inside; de mensen die er zitten zijn allemaal van die RTL mensen. BOEIIIIEEEEE

Hier heb ik wat vragen voor de gasten voor vanavond:

Jan Smit: Na jaren lang met je stem aan de gang te zijn kan je nog steeds niet zingen. Hoe lang ga je het nog volhouden?
Mattie Valk: Met Marieke Elsinga loopt het niet zo als Wietse, gaan jullie nog door volgend jaar?
Marieke: Ben je nou van de TV of van de Radio of wie het meest geld biedt?
Jan Heemskerk: Wat doe jij uberhaupt hier?
Marloes Lemsom: Hoe zit dat nou met de Brexit
Martijn Kardol: Ik moest WIKI erbij pakken wie je bent en wat je nou doet.
  woensdag 16 januari 2019 @ 14:28:00 #200
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_184435927
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:22 schreef xzaz het volgende:
...Jan Smit: Na jaren lang met je stem aan de gang te zijn kan je nog steeds niet zingen. Hoe lang ga je het nog volhouden?
...
Daarom kijk ik altijd naar beste zangers op tv

Jantje mag dit alleen presenteren _O- _O-
Meezingen doet hij niet, dan valt zijn wanprestatie niet op
Leuk altijd om die kop van jan te zien als er weer een pareltje bezig is
:o :o kijkt hij dan dat kan ik helemaal niet _O- _O-
En dan weer _O- omdat hij toch zijn zakken gevuld heeft met die kut stem
Om te :r :r
  woensdag 16 januari 2019 @ 14:29:25 #201
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_184435946
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:47 schreef DKUp het volgende:
Marieke moet nu wel een grote ster worden van RTL, want ze hebben alleen nog Chantal als grote vrouwelijke ster :+
Die grote ster heeft ze al, daar zit ze op met haar dikke reet :7
Voor de rest kan ze helemaal niks ;)
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')