abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_182687958
registreer om deze reclame te verbergen
0903_RTLLN.jpg

quote:
RTL Late Night met Twan Huys is een dagelijkse talkshow die te zien is bij RTL 4. Iedere werkdag om 22:30 uur ontvangt Twan Huys bijzondere gasten die midden in het nieuws staan.

Vanaf 3 september 2018 presenteert Twan Huys het dagelijkse praatprogramma. Huys was in het verleden actief als presentator bij Nieuwsuur, College Tour en NOVA.

RTL Late Night met Twan Huys komt live vanuit De Hallen Studio's in Amsterdam en wordt geproduceerd door Blue Circle.
  dinsdag 23 oktober 2018 @ 14:23:42 #2
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_182689620
quote:
RTL Late Night met Twan Huys was een dagelijkse talkshow die te zien was bij RTL 4. Iedere werkdag om 22:30 uur ontving Twan Huys bijzondere gasten die midden in het nieuws stonden.
pi_182689692
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 14:23 schreef KingRadler het volgende:

[..]

RTL Late Night met Twan Huys was een dagelijkse talkshow die te zien was bij RTL 4. Iedere werkdag om 22:30 uur ontving Twan Huys bijzondere gasten die midden in het nieuws stonden.
...het heeft gelopen van september tot december 2018.
  dinsdag 23 oktober 2018 @ 15:02:50 #4
429367 DKUp
The one and only
pi_182690464
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 14:23 schreef KingRadler het volgende:

[..]

RTL Late Night met Twan Huys was een dagelijkse talkshow die te zien was bij RTL 4. Iedere werkdag om 22:30 uur ontving Twan Huys bijzondere gasten die midden in het nieuws stonden.
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 14:26 schreef Eightyone het volgende:

[..]

...het heeft gelopen van september tot december 2018.
giphy.gif
Op naar Wikipedia ;(

[ Bericht 4% gewijzigd door DKUp op 23-10-2018 15:10:19 ]
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_182703527
Dit topic belooft veel goeds voor de kijkcijfers :') . Het wordt langzaamaan een ritueel, die rampkijkcijfers in de ochtend.
pi_182703813
RTL reageert op lage kijkcijfers RTL Late Night met Twan Huys

"Hij heeft ons vertrouwen en onze steun"
"Wij zien de cijfers van RTL Late Night met Twan Huys ook. Een deel van de kritiek en de observaties zijn terecht", vindt de zegsvrouw. "We zijn acht weken bezig en we gaan het programma niet afrekenen op zo'n korte looptijd. Dat neemt niet weg dat niemand tevreden is met een dip onder de 200.000 kijkers. Dat moet beter. We werken er gezamenlijk hard aan om de weg omhoog te vinden, Twan in de eerste plaats. Hij heeft ons vertrouwen en onze steun. Het beter maken van het programma is onze focus."

Huys begon begin september aan zijn Late Night-avontuur. De eerste week kon hij nog redelijke cijfers noteren, met gemiddeld een half miljoen kijkers. Na de tweede week daalden de cijfers steeds harder en haalde Huys vaker niet dan wel de lijst van best bekeken programma's van de dag. Maandag werd een nieuw laagterecord neergezet toen er nog slechts 188.000 mensen afstemden op de show van Huys.

https://www.rtlboulevard.(...)hter-twan-huys-staan

:|W :|W :|W :|W
pi_182706418
registreer om deze reclame te verbergen
260.000 kijkers.
pi_182706714
Ieder ander programma met dergelijke kijkcijfers zouden allang geen vervolg meer krijgen of gecancelled. Ze zijn te trots om toe te geven dat het een foute keuze was om deze kerel aan te trekken. :N
  woensdag 24 oktober 2018 @ 08:12:39 #9
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_182706774
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 07:37 schreef L_auteur het volgende:
260.000 kijkers.
_O-
  woensdag 24 oktober 2018 @ 08:40:53 #10
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_182707082
Is rtl late night te redden ? Wij vroegen het jullie

Het gaat niet goed met de kijkcijfers van RTL Late Night met Twan Huys. Maandagavond werd er een dieptepunt van slechts 180.000 kijkers geteld door Stichting Kijk- en Luisteronderzoek. Deze daling is spectaculair te noemen, in de hoogtijdagen voelden de NPO en Jeroen Pauw de hete adem van de commerciële zender in de nek maar dat lijkt nu voorgoed voorbij.

Wat is er met RTL Late Night gebeurd en hoezo kijkt er niemand meer naar? Nederland is niet alleen een land met 17 miljoen bondscoaches maar ook van 17 miljoen televisie-recensenten. Wij vroegen onze lezers wat ervoor nodig was om hen ervan te overtuigen rond half 11 de '4' op hun afstandbediening in te drukken. Metro kreeg honderden reacties waarvan er geen enkele positief was. :D _O- _O-

Saaie steriele sfeer
RTL Late Night is inmiddels alweer vijf jaar op de televisie. In 2013 werd de talkshow met veel bombarie aangekondigd als hét gezellige en luchtige alternatief voor Pauw. Sinds het vertrek van Barend & Van Dorp in 2006, was het een langgekoesterde wens van RTL om weer een succesvol praatprogramma op dit tijdslot te hebben.

Dit ging aanvankelijk best goed met een vlotte Humberto Tan aan het roer. Hij was geëngageerd, toegankelijk, rustig en van vele markten thuis. Ook de luchtige stukjes met internethumor gepresenteerd door Luuk Ikkink waren een fijne toevoeging. Dit duo had een zekere chemie en dit waardeerde de kijker. Deze vrolijke stemming van de begindagen wordt erg gemist. RTL Late Night anno 2018 is volgens de critici maar een steriele en saaie bedoeling.

„Ik mis humor. Gezellige gasten. Mooie verhalen. Het is saai," laat Claudia via Facebook weten en zeer veel mensen zijn het met haar eens. Ook zou RTL Late Night een duidelijke visie missen, Tineke vindt dat 'het programma meer een harde journalistieke talkshow zou moeten worden en geen ontmoetingscentrum voor BN'ers'. Veel anderen vinden juist dat het de andere kant op moet met juist meer ruimte voor entertainment en humor. Niet alleen aan tafel maar ook in het publiek zou het maar een dode bedoeling zijn.

Machtige mismatch
Het ging al een poosje niet goed met de kijkcijfers van Late Night toen RTL hem van het programma afhaalde en Twan Huys binnenhaalde voor een frisse wind. Deze beslissing wordt door het leeuwendeel van de respondenten weggehoond. „De combinatie 'serieuze' Twan en entertainment-georienteerd RTL Late Night zijn een totale mismatch," :D stelt Twitteraar Jelle vast. Irma is op Facebook nog een stuk feller. „Sluit de hele boel maar af jullie hebben het al verpest door Humberto weg te sturen."

Moet RTL Late Night met of zonder Twan Huys verder?
Het antwoord op deze vraag is uitermate eensgezind. RTL Late Night mét Twan Huys heeft geen toekomst, :D een RTL Late Night zonder Twan Huys zou een aanzienlijk deel nog wel kunnen werken. Door het wegsturen van Tan is het programma volgens René zijn 'soul verloren' en ook Marga is hier hiermee eens. „Dit programma hoort bij Humberto Tan. Ik kijk nu ook niet meer." Shane wil er graag iemand neerzetten 'die goed kan interviewen. Met Twan lijkt het elke keer op een ondervraging.' :D _O-

Naast een terugkeer van Humberto Tan is er nog een kandidaat die hoge ogen gooit als potentiële opvolger. Beau van Erven-Doorens, die onlangs nog een Televizierring won en het programma presenteerde in de zomer, wordt ook door flink wat van de lezers getipt. Corry ziet het helemaal zitten „Beau met Marieke terug zetten, succes verzekerd! Stukje entertainment is ook belangrijk laat op de avond" Ook prijzen de kijkers zijn interview-vaardigheden, gevoel voor humor, objectiviteit en flair.

Meer variatie, minder bn'ers
Ook al is je anchorman nog zo goed, er zijn ook spraakmakende gasten nodig om een praatprogramma tot een succes te maken. Ook hier laat RTL Late Night steken vallen. Volgens TV-recensent Angela de Jong is het overmatig vaak uitnodigen van Olcay Gulsen als deskundige 'van wat dan ook' zeer onverstandig. Ook StukTV zou niet goed uit de verf komen en beter op YouTube kunnen blijven. Deze namen komen ook terug bij de respondenten. Toch valt de naam van Peter R. de Vries nog een stuk vaker als ze het hebben over mensen die ze liever niet meer op tv willen zien.

De reacties op Facebook en Twitter zijn eveneens niet bepaald te spreken over de keuzes van de redactie. Dirk zou graag meer gewone burgers op televisie zien. „Al die programma's waar BN-ers de boventoon voeren worden we zat." :D _O_ Toon deelt dit standpunt en vindt dat 'elke provincie aan het woord moet worden gelaten'. Een groep anderen stelt dat het RTL programma veel te veel wordt gebruikt als promotiekanaal voor eigen televisieformats en bevriende artiesten. Verder worden de beroemde internationale gasten zoals Stormy Daniels als totaal niet interessant ervaren.

Tenslotte wordt de recente rel tussen Jenny Douwes en RTL Late Night meermaals aangekaart. Veel (ex)-kijkers leggen de schuld hiervan bij de redactie van het RTL-programma en Twan Huys. Een anonieme Twitteraar met een Nederlandse vlag in zijn gebruikersnaam vindt het programma bovendien 'veel te links' en wil meer 'rechtse gasten zien in talkshows'. Hierbij noemt hij namen als Geert Wilders, Wierd Duk en Theo Hiddema.

Het roer om
Als we onze sociale media kanalen moeten geloven is het eigenlijk nog een wonder dat er überhaupt nog 188.000 mensen afstemden op RTL Late Night :D _O- . Van de honderden oordelen was er geen enkele positief gestemd. Een aanzienlijk deel vindt het zelfs al te laat en denkt dat het beter is om Late Night met pensioen te sturen. Brenda denkt dat frisse start zou kunnen helpen. 'een half jaar geen talkshow en met een nieuw decor een nieuwe start maken.'

Volgens Tinie hoort Twan Huys thuis op de NPO waar hij met succes Nieuwsuur en College Tour presenteerde. Een terugkeer van Humberto Tan of een Beau van Erven-Doorens als nieuwe presentator zou de 'soul' en de humor in het programma terug kunnen laten keren en iets vroeger beginnen wordt een keer of tien genoemd. Maar dit is volgens de Metro-lezers niet genoeg. Ook de redactie zal andere keuzes moeten maken en het roer drastisch moeten omgooien. Stilzitten is in elk geval geen optie.

https://www.metronieuws.n(...)j-vroegen-het-jullie

Zo Sven Sauve duidelijk nu :?
Of denk je dat we gek zijn en jij wel even bepaald wat wij kijken }:| :r
  woensdag 24 oktober 2018 @ 08:45:44 #11
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_182707151
Deskundigen over kijkcijferdrama Twan Huys: 'Heilloze weg'

"Kijkers zappen massaal weg als RTL Late Night begint", zegt Fons van Westerloo tegen de Volkskrant. "Ze zien kortsluiting: een goede journalist die een programma presenteert dat niet relevant is, met steeds meer entertainment."

Tv-kenner Bert van der Veer denkt dat er in de winterstop aan de formule gesleuteld gaat worden. "Het zou me niet verbazen als RTL in januari een pauze inlast en een paar maanden later terugkomt met een andere opzet. Er moet iets gebeuren."

Niet afrekenen :|W
RTL liet dinsdag weten achter Huys te blijven staan. Hij heeft een driejarig contract bij de zender. "We zijn acht weken bezig en we gaan het programma niet afrekenen op zo'n korte looptijd", liet een woordvoerder weten. "We werken er gezamenlijk hard aan om de weg omhoog te vinden, Twan in de eerste plaats." :|W :|W

https://www.1limburg.nl/d(...)an-huys-heilloze-weg

Kop in het zand bij RTL :|W :|W
pi_182707751
Op naar 0 kijkers.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  woensdag 24 oktober 2018 @ 09:45:44 #13
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_182707876
zouden er nu al gasten zijn die niet langs willen komen.
pi_182712347
quote:
1s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 08:07 schreef vencodark het volgende:
Ieder ander programma met dergelijke kijkcijfers zouden allang geen vervolg meer krijgen of gecancelled. Ze zijn te trots om toe te geven dat het een foute keuze was om deze kerel aan te trekken. :N
Je kunt je afvragen of 'ie momenteel lekker slaapt.
pi_182712382
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 09:45 schreef KingRadler het volgende:
zouden er nu al gasten zijn die niet langs willen komen.
Je kan je boek nog beter pluggen in eigen huis en tuin of de bzt show.
Rip City
  woensdag 24 oktober 2018 @ 13:50:02 #16
2796 Rocket Ride
Na regen komt prijzenregen
pi_182712665
Je kunt Huys vervangen door Beau van Erven-Doorens. Dat zal zeker een tijdelijke opleving teweeg brengen, maar ik denk dat het programma gewoon ten dode opgeschreven is. Gewoon even tijdje stoppen en over een half jaartje weer iets nieuws bedenken. In ieder geval met een andere naam en presentator.
pi_182712749
Beau wil niet, heeft 'ie ooit aangegeven, en bovendien gaat dat ten koste van z'n succesvolle prime time-programma's.

Misschien kan RTL zich beter richten op een weekend-talkshow, dus van vrijdag t/m zondag. Puur entertainment-gericht. Een beetje als het ter ziele 'Dino' (en met een vergelijkbaar decor, want dat zag er goed uit), maar dan met een presentator die iets minder ADHD is. :+
pi_182722065
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 13:50 schreef Rocket Ride het volgende:
Je kunt Huys vervangen door Beau van Erven-Doorens.
Nee dat kan Beau niet.
Een keertje iemand aardig tijdens de vakantie vervangen staat niet gelijk aan seizoenen lang bv 800.000 kijkers aan je kunnen binden.

Beau is geen journalist, maar een poseur die alleen weet te gedijen in het effectbejag genre.
pi_182728311
Ik zou iemand met humor nemen, bijv. Jan Jaap van der Wal. Ga je meteen het taboe doorbreken om eens een wat minder knap persoon neer te zetten.
pi_182729962
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 23:48 schreef Confetti het volgende:
Dit topic belooft veel goeds voor de kijkcijfers :') . Het wordt langzaamaan een ritueel, die rampkijkcijfers in de ochtend.
330.000 :P
  donderdag 25 oktober 2018 @ 09:14:38 #21
429367 DKUp
The one and only
pi_182729980
De kijkcijfers gaan spontaan omhoog met nul reacties hier tijdens de uitzending.
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_182732929
quote:
1s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 00:00 schreef ikweethetookniet het volgende:
RTL reageert op lage kijkcijfers RTL Late Night met Twan Huys

"Hij heeft ons vertrouwen en onze steun"
Misselijkmakend.
Dit vertrouwen en steun hadden ze moeten geven aan degene die jarenlang hun kijkcijferhit was.

Humberto Tan afdanken omdat de kijkers de RTL promo-gasten beu waren, zonder ooit te zeggen "Humberto heeft ons volledige vertrouwen en steun" maar de opvolger die nog niet kan tippen aan de 'laagte-records' van Tan continue volledig steunen en vertrouwen is compleet belachelijk.
pi_182733168
quote:
1s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 12:28 schreef Za het volgende:
....Misselijkmakend......
Kijk maar naar die kop :r dan weet je al genoeg :7
c9de110b-b128-4d22-8227-162bc1a678b6?width=664&height=374

"Sven beschikt over zakelijk inzicht, goed leiderschap en een uitgesproken gevoel voor toekomstige ontwikkelingen. Hij is zeer bekend met het bedrijf en het Nederlandse medialandschap.'' :') _O- _O-

Sauvé heeft zin in zijn nieuwe functie. "RTL Nederland heeft de afgelopen jaren een ware transformatie doorgemaakt. Dankzij onze consumentgerichte strategie hebben we een sterke positie geclaimd tussen traditionele lokale spelers en nieuwe, vaak internationale, digitale spelers in.''

De nieuwe directeur wil deze positie verder uitbouwen bij het produceren van "de meest krachtige lokale content en het creëren van innovatieve advertentiemogelijkheden". :') :')
"Ik ben trots dat ik dit mooie bedrijf met zijn getalenteerde medewerkers als CEO mag begeleiden bij dit dynamische proces.''

https://www.parool.nl/kun(...)as-bij-rtl~a4499952/

Prietpraat :r :r van een onbenul
pi_182733271
Ik had en heb veel respect voor humberto, ze hadden hem nooit weg moeten halen, maar heel die situatie met dionne was ook niet handig.

Mensen verwachten iets luchtigs bij rtl en Twan - ondanks college tour en zijn kwaliteit als interviewer - is dat gewoon niet
Op zondag 25 augustus 2013 13:16 schreef MadJackthePirate het volgende:
Mannen die niet huilen bij de Lion King zijn geen mannen
  † In Memoriam † donderdag 25 oktober 2018 @ 13:04:32 #27
230491 Zith
pls tip
pi_182733468
quote:
1s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 12:28 schreef Za het volgende:

[..]

Misselijkmakend.
Dit vertrouwen en steun hadden ze moeten geven aan degene die jarenlang hun kijkcijferhit was.

Humberto Tan afdanken omdat de kijkers de RTL promo-gasten beu waren, zonder ooit te zeggen "Humberto heeft ons volledige vertrouwen en steun" maar de opvolger die nog niet kan tippen aan de 'laagte-records' van Tan continue volledig steunen en vertrouwen is compleet belachelijk.
Fuck tan
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_182733567
quote:
1s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 13:04 schreef Zith het volgende:
Fuck tan
Tan fucked Dionne :P
  donderdag 25 oktober 2018 @ 13:32:39 #29
429367 DKUp
The one and only
pi_182733924
De overschakeling van PAUW naar het late NOS-journaal met Dionne Stax is inderdaad wel ongemakkelijk komisch.
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_182734205
quote:
1s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 12:51 schreef Vlaggenroof het volgende:
Ik had en heb veel respect voor humberto, ze hadden hem nooit weg moeten halen, maar heel die situatie met dionne was ook niet handig.
en hij neukte natuurlijk ook de hele redactie, werkte ook niet mee ;(
pi_182750452
226.000
  vrijdag 26 oktober 2018 @ 10:34:56 #32
429367 DKUp
The one and only
pi_182750472
Op naar de 1 miljoen kijkers.
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_182753242
quote:
14s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 10:34 schreef DKUp het volgende:
Op naar de 1 miljoen kijkers.
Totaal in een week?
pi_182758576
Straks een item hierover bij DWDD.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_182758609
Laatste uitzending vandaag?
Cuando haya sol, hay Chufi
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
  vrijdag 26 oktober 2018 @ 18:10:10 #36
429367 DKUp
The one and only
pi_182758716
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 18:04 schreef chufi het volgende:
Laatste uitzending vandaag?
Op naar de 0 kijkers dan maar :{
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_182758770
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 18:10 schreef DKUp het volgende:

[..]

Op naar de 0 kijkers dan maar :{
Ik zapp meestal ff langs een dan meestal gauw weer door
Cuando haya sol, hay Chufi
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
pi_182761486
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 18:04 schreef chufi het volgende:
Laatste uitzending vandaag?
Ik gok nog 2 weken.
  vrijdag 26 oktober 2018 @ 20:54:55 #39
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_182761843
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 20:37 schreef Za het volgende:
Ik gok nog 2 weken.
Humberto is vandaag jarig :D
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Humberto_Tan

Gezellig vieren met familie en Dionne erbij *O* *O*
  zaterdag 27 oktober 2018 @ 09:52:38 #40
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_182769283
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 18:04 schreef chufi het volgende:
Laatste uitzending vandaag?
Zapte er ff langs.
Ging over de Toppers ofzo. :')
#ivorytowerlivesmatter
  zaterdag 27 oktober 2018 @ 10:20:31 #41
429367 DKUp
The one and only
pi_182769567
quote:
14s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 10:34 schreef DKUp het volgende:
Op naar de 1 miljoen kijkers.
499.000 kijkers gisteren.
BATMAN BATMAN BATMAN
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:39:49 #42
279571 JanCees
VBLSC Member
pi_182825514
Jongerenafdelingen van politieke partijen

Triestig
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2019
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:40:12 #43
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_182825523
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:39 schreef JanCees het volgende:
Jongerenafdelingen van politieke partijen

Triestig
Is toch leuk
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:40:37 #44
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_182825531
Die girl wordt lerares ofzo? Met haar overduidelijke articulatie.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:40:53 #45
279571 JanCees
VBLSC Member
pi_182825535
Absoloet
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2019
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:40:59 #46
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_182825538
quote:
15s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:40 schreef BansheeBoy het volgende:
Die girl wordt lerares ofzo? Met haar overduidelijke articulatie.

:{²
Of politica
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:41:05 #47
279571 JanCees
VBLSC Member
pi_182825540
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:40 schreef richolio het volgende:

[..]

Is toch leuk
nee kinderachtig
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2019
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:42:01 #48
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_182825551
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:41 schreef JanCees het volgende:

[..]

nee kinderachtig
Waarom? Zijn gewoon redelijke organisaties met een bestuur en al hoor

Ze zijn er om hun moeder partijen scherp te houden, lijkt me goed
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:42:44 #49
279571 JanCees
VBLSC Member
pi_182825564
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:42 schreef richolio het volgende:

[..]

Waarom? Zijn gewoon redelijke organisaties met een bestuur en al hoor

Ze zijn er om hun moeder partijen scherp te houden, lijkt me goed
ze kunnen zich gewoon bij de politieke partij zelf aanmelden

Jongerenorganisatie is puur voor de bühne
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2019
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:44:17 #50
279571 JanCees
VBLSC Member
pi_182825579
Studenten moeten niet zo zaniken zeg

Het is hier gewoon goed geregeld zelfs met leenstelsel
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2019
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:44:43 #51
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_182825587
Rare girl man met haar ackward glimlach.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  maandag 29 oktober 2018 @ 22:44:45 #52
279571 JanCees
VBLSC Member
pi_182825589
En als je een kamer te duur vind ga je niet in Amsterdam wonen maar er buiten
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2019
pi_182825669
Gemiste kans in de OP: Twan naar Huys sturen.
Somebody that I used to know
  Moderator / Redactie Sport maandag 29 oktober 2018 @ 22:56:32 #54
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_182825760
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:44 schreef JanCees het volgende:
En als je een kamer te duur vind ga je niet in Amsterdam wonen maar er buiten
600¤ voor 6m2 is gewoon triest, hoe je het ook bekijkt. Dat er überhaupt al op 6m2 geleefd moet worden is triest.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_182827001
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:44 schreef JanCees het volgende:
Studenten moeten niet zo zaniken zeg

Het is hier gewoon goed geregeld zelfs met leenstelsel
Het is de afgelopen jaren wel hard achteruit gegaan
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  dinsdag 30 oktober 2018 @ 08:02:14 #56
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_182829247
quote:
16s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:50 schreef Postbus100 het volgende:
Gemiste kans in de OP: Twan naar Huys sturen.
Idd kan iemand dat ff regelen :?
248.000 kijkertjes ;)
pi_182829607
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 06:26 schreef Loekie1 het volgende:
Ik zou iemand met humor nemen, bijv. Jan Jaap van der Wal. Ga je meteen het taboe doorbreken om eens een wat minder knap persoon neer te zetten.
Jan jaap lijkt adrem, maar het is allemaal ingestudeerd.
Ik zou best christen en verlost willen zijn, als de christenen er maar wat verloster uit zouden zien.
(Nietzsche)
  dinsdag 30 oktober 2018 @ 08:39:11 #58
221644 timmmmm
Cremeren moet weer leuk worden
pi_182829657
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:56 schreef Nattekat het volgende:

[..]

600¤ voor 6m2 is gewoon triest, hoe je het ook bekijkt. Dat er überhaupt al op 6m2 geleefd moet worden is triest.
Weet je wat de prijs per vierkante meter is in Amsterdam centrum?

Dan moet je dus niet in Amsterdam gaan wonen als student of niet klagen over de huurprijs
pi_182854555
Twan terug in de kijkcijfer top 25, 443.000 kijkers op een dinsdagavond is niet verkeerd.
pi_182872501
quote:
0s.gif Op woensdag 31 oktober 2018 12:32 schreef Za het volgende:
Twan terug in de kijkcijfer top 25, 443.000 kijkers op een dinsdagavond is niet verkeerd.
Kijk je ook naar de voorprogrammering?

Maandag 317.000 --> 248.000
Dinsdag 1.198.000 --> 443.000
Woensdag 779.000 --> 335.000

Procentueel is de dinsdag dan zelfs de grootste daling.
pi_182872691
Gisterenavond waren de tafel en de onderwerpen trouwens zodanig dat ze net zo goed niks hadden kunnen uitzenden. Dan valt het nog mee.
pi_182888612
Ah we gaan het over Joran van der Sloot hebben. Laatste reddingsmiddel.
Hoogstaande flauwekul, voor de intelligente onbenul.
pi_182888626
Die hoeveelheid van P.R De Vries aan talkshowtafels :') deze man is overal
pi_182888642
quote:
1s.gif Op donderdag 1 november 2018 23:01 schreef roos94 het volgende:
Die hoeveelheid van P.R De Vries aan talkshowtafels :') deze man is overal
zelfs bij een show die niemand nog kijkt.
Hoogstaande flauwekul, voor de intelligente onbenul.
pi_182888655
The voice :') Oke tot zover mijn 5 minuten Twan.
Hoogstaande flauwekul, voor de intelligente onbenul.
pi_182888663
quote:
0s.gif Op donderdag 1 november 2018 23:03 schreef Handleiding het volgende:

[..]

zelfs bij een show die niemand nog kijkt.
2500 euro is 2500 euro
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2019
pi_182888960
Robin Wright had ook niet echt veel zin geloof ik :D
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_182889140
quote:
1s.gif Op donderdag 1 november 2018 23:04 schreef JanCees het volgende:
2500 euro is 2500 euro
Binnen een uurtje,
Weer een factuurtje _O-
pi_182890210
Waylon zit er ook weer eens...
Dit format is echt compleet verandert zeg.
pi_182891983
quote:
1s.gif Op donderdag 1 november 2018 23:01 schreef roos94 het volgende:
Die hoeveelheid van P.R De Vries aan talkshowtafels :') deze man is overal
Echt een zap momentje
Ik zou best christen en verlost willen zijn, als de christenen er maar wat verloster uit zouden zien.
(Nietzsche)
  vrijdag 2 november 2018 @ 07:56:08 #71
473519 Drekkoning
Koning van Drek
pi_182892005
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2018 01:14 schreef Za het volgende:
Waylon zit er ook weer eens...
Dit format is echt compleet verandert zeg.
Ik dacht dat Twan enkel serieuze gasten wilde en geen mensen die programma's of boeken kwamen promoten? :')
  vrijdag 2 november 2018 @ 08:10:17 #72
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_182892092
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2018 01:14 schreef Za het volgende:
Waylon zit er ook weer eens...
Dit format is echt compleet verandert zeg.
317.000 kijkertjes dus dat helpt echt :|W
pi_182895670
Het viel wel mee gisterenavond. Al was het in dit geval een gok, omdat de NPO-app cq. Chromecast (het was de bedoeling om Pauw te kijken) niet goed werkte. :{

Maar soms blijkt er ook met een tafel waar je niet veel van verwacht nog een aardige show uit te persen.
  Forum Admin vrijdag 2 november 2018 @ 12:53:26 #74
35723 crew  GGMM
pi_182896530
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:44 schreef JanCees het volgende:
En als je een kamer te duur vind ga je niet in Amsterdam wonen maar er buiten
*vindt
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_182909176
Nobel *O*
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')