abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 26 februari 2020 @ 08:40:33 #301
8369 speknek
Another day another slay
pi_191691415
Gefeliciteerd Shivo! Moet je niet veel reizen nu, of deed je dat toch al?

quote:
2s.gif Op dinsdag 25 februari 2020 16:22 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Meestal A0 formaat ingedeeld in 2 kolommen, titel erboven en in de kolommen min of meer paragrafen voor intro -> methoden -> resultaten -> conclusies/discussie.. Dat is een basis vorm, verder kun je zo creatief worden als je zelf wilt met heb wel cirkels gezien een AiO bij ons had augmented reality erop om filmpjes te kunnen tonen, heb zelfs wel eens gezien dat iemand er een tablet op geplakt had :P

De bedoeling is dat op de poster duidelijk en bondig staat wat je gedaan hebt en wordt gezien als hulpmiddel bij een posterpresentatie waar je geïnteresseerden kunt inlichten over je werk.


Zo moet het niet

[ [url=https://www.qmul.ac.uk/spa/media/school-of-physics/outreach/research-in-schools/breast_cancer_critique[1].png]afbeelding[/url] ]

Hoe het wel moet is lastiger en ook smaak afhankelijk maar bijvoorbeeld zo

[ afbeelding ]

(al is deze wel heel saai)

deze is al beter:

[ afbeelding ]


UIteindelijk gaat het erom of wat er in staat boeiend is!
Allemaal slecht imo. Er is geen reden om je hele paper op de poster te proppen. Het is juist de bedoeling dat mensen die zelf lezen.

Een poster is ervoor om discussies los te peuteren. Als je je hele paper erop zet zijn mensen ten eerste tien minuten aan het lezen zonder interactie en ten tweede is er dan weinig meer om over te praten. Daarnaast moet je het een beetje normaal van twee meter afstand kunnen lezen, mensen komen nooit op twintig centimeter afstand om te lezen waar iemand mee staat omdat ze bang zijn tien minuten vast te zitten aan een wanhopige onderzoeker op een gebied waar ze toch niet in geïnteresseerd zijn.

Als designdocent kan ik de saaiheid van de volgende template niet aanraden, maar het geeft in ieder geval het goede idee weer:

They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')