abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_182289253
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 09:50 schreef Vader_Aardbei het volgende:
Dit heb ik vaker zien gebeuren bij dit soort door de Democraten georganiseerde politieke relletjes. Op een gegeven moment begint de ammunitie op te raken. _O-

[ afbeelding ]
_O-
  woensdag 3 oktober 2018 @ 10:53:58 #152
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_182289651
quote:
7s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 09:58 schreef SpecialK het volgende:

[..]

Ik snap even niet zo goed hoe dit een reactie is op mijn post.
Bij nader inzien is jouw onbegrip terecht. Je mag mijn opmerking als niet verzonden beschouwen.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  Moderator woensdag 3 oktober 2018 @ 10:59:10 #153
8781 crew  Frutsel
pi_182289759
BNW mag achterwege blijven aub - anders open ik t.z.t. wel weer een nieuwe

quote:
'Getuigen zaak-Kavanaugh krijgen geen contact met FBI'

Meerdere getuigen kunnen niet met de FBI in contact komen om te praten over de beschuldigingen tegen de Amerikaanse kandidaat-opperrechter Brett Kavanaugh. De federale recherche doet tot vrijdag onderzoek naar de berichten over seksueel wangedrag.

De Amerikaanse Christine Blasey Ford beschuldigt Kavanaugh van seksueel wangedrag in de jaren tachtig, toen ze beiden nog minderjarig waren. Hij zou haar op bed hebben geduwd, zijn hand op haar mond hebben gelegd en hebben geprobeerd haar kleding uit te trekken.

Kavanaugh ontkent alle beschuldigingen en zegt dat de Democraten hem zwart willen maken. De Amerikaanse president Donald Trump, die de conservatieve rechter voordroeg als opperrechter, besloot onder druk het onderzoek te verordonneren.

De FBI heeft inmiddels met Mark Judge gesproken, de man die bij de vermeende gebeurtenis aanwezig was. Ook vier andere getuigen werden ondervraagd. Ook een tweede vrouw die Kavanaugh beschuldigt, zou volgens bronnen zijn verhoord. Het gaat om Deborah Ramirez.

Ramirez zegt in de jaren tachtig te zijn misbruikt door Kavanaugh toen ze beiden aan de universiteit van Yale studeerden. Zeker vijf oud-studiegenoten, die het verhaal van Ramirez mogelijk kunnen bevestigen, proberen in contact te komen met het onderzoeksteam van de FBI.

De getuigen zeggen meerdere malen te hebben gebeld naar de federale recherche en ook boodschappen voor de onderzoekers te hebben achtergelaten. "Het is mij niet duidelijk of mijn bericht is doorgegeven", zegt een van hen. Voor zover bekend heeft de FBI geen contact opgenomen met deze getuigen.

Vanwege de beschuldigingen aan het adres van Kavanaugh is de stemming over zijn benoeming tot opperrechter met een week uitgesteld. Het Hooggerechtshof zou met de aanstelling van de conservatieve rechter een flinke ruk naar rechts maken.
Dit is NWS: We zijn hier niet de op de Veganistische Libelle-PTST-Millenial-Quinoa-Taartenbak-wedstrijden
pi_182289899
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 09:32 schreef SpecialK het volgende:
Of je Ford geloofwaardig vindt of niet lijkt bij overweldigende hoeveelheid mensen vooral te maken te hebben met of ze wel of niet de republikeinse partij een warm hartje toedragen.

Dat is natuurlijk zorgwekkend.
Na Kavanaugh's getuigenis is de geloofwaardigheid van Ford irrelevant wat mij betreft, de man heeft getoond dat ie ongeschikt is voor de job. Rechters zijn verondersteld onpartijdig (non-partisan) te zijn. En als ze dat niet zijn dan verwacht je dat ze het verbergen. Z'n tirade heeft het gezag van het SC, mocht ie benoemd worden, ondermijnd. Elke denkbare verklaring voor z'n gedrag maakt hem ongeschikt: hij koos er doelbewust voor, hij realiseerde zich de gevolgen voor het SC niet... Of (conspiracy mode) hij wilde z'n nominatie torpederen en tegelijk de GOP aanhang mobiliseren voor de midterms.

Misschien is hij een "functional" ( of "high-functioning") alcoholic, en had ie last van ontwenningsverschijnselen (nervositeit, paranoia..) doordat ie enkele dagen gedwongen droog stond (geen toegang tot alcohol, gezien de beschuldigingen zou z'n omgeving zeker willen vermijden dat er berichten als "Kavanaugh drinking beer last night" in de media verschenen).
Experiencing minor difficulties. Have positive up-angle and attempting to blow. Will keep you informed.
  donderdag 4 oktober 2018 @ 08:26:31 #155
148813 Vader_Aardbei
Goddeloos genieten
pi_182310276
Goede column, waarin de leugens en het gedraai van Christine Ford worden gepresenteerd.

https://eu.usatoday.com/s(...)h-column/1497661002/

Er zal spoedig gestemd worden. Met een beetje geluk duurt het niet lang meer tot Kavenaugh een hoge rechter is. Hij verdient het na de hel waar hij en zijn familie doorheen zijn gesleurd door dat liegende kutwijf. Fingers crossed dat het recht zal zegevieren en Ford in de cel belandt.
  donderdag 4 oktober 2018 @ 09:57:28 #156
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_182311345
quote:
0s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 09:25 schreef Vader_Aardbei het volgende:
https://www.foxnews.com/p(...)rassley-sounds-alarm

Na Sweatnick is nu ook Christine Ford in diskrediet gebracht. Niet alleen is die polygraph dus gecoached (die dingen zijn kinderlijk eenvoudig te bedriegen) en heeft ze helemaal geen vliegangst, maar ook heeft ze met haar vriend nooit over Kavenaugh gesproken. De man die zogenaamd haar leven heeft verwoest.

Alles wijst erop dat Ford gewoon een slimme leugenares is die een zak geld heeft gekregen van de Democraten om deze belangrijke benoeming te ontsporen.
Ik denk eerder een labiele SJW borderliner die heeft aangeboden Kavanaugh door het slijk te halen zodat hij niet benoemd kan worden voor de verkiezingen in november. En als ze het proces niet langer kunnen rekken en de senaat stemt tegen Kavanaugh, dan zal Trumps volgende kandidaat weer net zo door het slijk gehaald worden met allerlei verzonnen smeerlapperij.
  donderdag 4 oktober 2018 @ 10:42:01 #157
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_182311918
registreer om deze reclame te verbergen
Maar dit gaat niet alleen om Kavanaugh. Als men gaat stemmen en er enkele Republikeinse senatoren niet voor Kavanaugh stemmen (Democraten zullen uiteraard allemaal tegen stemmen), schept dit een heel gevaarlijk precedent. Geen man zal meer veilig zijn voor een benoeming op een hoge post, zolang diens tegenstanders enkele gewetenloze of geestelijk gemankeerde marionetten kunnen vinden die schimmige valselijke claims over hem weten te fabriceren. Ze hebben het destijds ook met Clarence Thomas geprobeerd, maar dat waren nog andere tijden.
pi_182314171
quote:
'Geen bewijs tegen Kavanaugh in FBI-rapport'
Het FBI-rapport over de beschuldigingen tegen de Amerikaanse kandidaat-opperrechter Brett Kavanaugh heeft geen bewijs geleverd voor die aantijgingen. Dat meldde The Wall Street Journal op basis van regeringsfunctionarissen, maar het was niet duidelijk of die het hele rapport hadden ingezien.

De FBI heeft verslagen van verhoren bij het Witte Huis ingeleverd en senatoren van de juridische commissie krijgen die binnen enkele uren onder ogen. Mogelijk dat die wel bewijs zien. Verwacht wordt dat de commissie vrijdag stemt over de voordracht van Kavanaugh.

Vorige week vrijdag besloot de commissie de stemming uit te stellen en de FBI onderzoek te laten doen naar de beschuldigingen van seksuele misdragingen door Kavanaugh. Dat gebeurde na een dramatische hoorzitting met Kavanaugh en Christine Blasey Ford. Zij zegt door Kavanaugh te zijn aangerand in zijn studietijd.

Betasten
Als 15-jarig meisje ontmoette ze op een feestje Brett Kavanaugh; destijds een dronken 17-jarige, nu president Trumps gedroomde kandidaat-rechter. Kavanaugh zou Ford op een bed hebben gedrukt, waarna hij haar betastte en probeerde haar uit te kleden. Beschonken hield hij zijn hand over haar mond, zodat ze niet kon schreeuwen, herinnert ze zich. ,,Ik dacht dat hij me per ongeluk zou kunnen vermoorden'', zei ze tegen The Washington Post. Ze kon ontsnappen toen een toekijkende vriend van Kavanaugh bovenop het duo sprong. Kavanaugh zelf ontkent alles.

Ford had haar verhaal anoniem willen delen met senatoren die de kandidatuur van Kavanaugh moeten goedkeuren, maar toen haar naam uitlekte, besloot ze toch een interview te geven. Na dagen gebakkelei tussen haar advocaten en senatoren, zegde ze ook toe te getuigen in een hoorzitting. ,,Mijn burgerlijke verantwoordelijkheid weegt op tegen mijn angst voor wraak", zei ze daarover in The Washington Post.
AD.nl

notsurprisedkirk.jpg
pi_182314270
quote:
Jammer van die clickbait-titel... Of nou ja, misleidend in ieder geval.

Ik vermoed dat dit de bron van het nieuws is: https://www.wsj.com/artic(...)7?mod=article_inline.

Het is vermomd in de tekst van AD, maar het komt erop neer dat het Witte Huis zelf geen bewijs heeft gevonden in het FBI-rapport. En dat is dan niet eens volgens het Witte Huis zelf, maar volgens mensen die bekend zijn met de zaak.
jouw neus is perfect
voor mijn klit
pi_182315166
quote:
0s.gif Op donderdag 4 oktober 2018 10:42 schreef EdvandeBerg het volgende:
Maar dit gaat niet alleen om Kavanaugh. Als men gaat stemmen en er enkele Republikeinse senatoren niet voor Kavanaugh stemmen (Democraten zullen uiteraard allemaal tegen stemmen), schept dit een heel gevaarlijk precedent. Geen man zal meer veilig zijn voor een benoeming op een hoge post, zolang diens tegenstanders enkele gewetenloze of geestelijk gemankeerde marionetten kunnen vinden die schimmige valselijke claims over hem weten te fabriceren. Ze hebben het destijds ook met Clarence Thomas geprobeerd, maar dat waren nog andere tijden.
Toch vreemd dat Gorsuch zonder problemen benoemd is.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 4 oktober 2018 @ 13:48:35 #161
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_182315248
quote:
2s.gif Op donderdag 4 oktober 2018 13:43 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Toch vreemd dat Gorsuch zonder problemen benoemd is.
De benoeming van nog een conservatieve opperrechter, zal de balans in de raad laten doorslaan. Er staat nu nog meer op het spel.

DNC-kopstuk Chuck Schumer heeft iets gezegd als 'de benoeming van Kavanaugh moet hoe dan ook worden voorkomen'. En daar zijn ze nu mee bezig met dit circus.
pi_182315380
quote:
0s.gif Op donderdag 4 oktober 2018 13:48 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

De benoeming van nog een conservatieve opperrechter, zal de balans in de raad laten doorslaan. Er staat nu nog meer op het spel.

DNC-kopstuk Chuck Schumer heeft iets gezegd als 'de benoeming van Kavanaugh moet hoe dan ook worden voorkomen'. En daar zijn ze nu mee bezig met dit circus.
Aha.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_182367911
w_terrence twitterde op zaterdag 06-10-2018 om 04:25:30 OMG!!! It’s REAL! Paid Actors. They are really rehearsing for a Kavanaugh protest! RETWEET & let’s show everybody! https://t.co/IZo2q975pL reageer retweet
Bizar weer.

[ Bericht 0% gewijzigd door anoniem_221020181818 op 07-10-2018 11:29:11 ]
pi_182369504
quote:
0s.gif Op donderdag 4 oktober 2018 08:26 schreef Vader_Aardbei het volgende:
Goede column, waarin de leugens en het gedraai van Christine Ford worden gepresenteerd.

https://eu.usatoday.com/s(...)h-column/1497661002/

Er zal spoedig gestemd worden. Met een beetje geluk duurt het niet lang meer tot Kavenaugh een hoge rechter is. Hij verdient het na de hel waar hij en zijn familie doorheen zijn gesleurd door dat liegende kutwijf. Fingers crossed dat het recht zal zegevieren en Ford in de cel belandt.
Bedankt voor die link, zeer verhelderend, tot nog toe had ik geweigerd om me al te zeer in de hele hype te verdiepen, maar met een familielid die idd gangraped is en die alle namen nog weet en het huis zo kan aanwijzen en deze Ford die maar blijft draaien! Wat is politiek toch een vuil vies spel

Ik mag hopen dat Trump nog een termijn er aan knoopt!
Ik zou best christen en verlost willen zijn, als de christenen er maar wat verloster uit zouden zien.
(Nietzsche)
pi_182369627
Heeft mevrouw Ford haar stem alweer terug? Man man, wat was dat een toneelspel van de onderste plank.

Ik vind heel goed dat de Metoo-beweging op gang gekomen is, maar dan hoef je nog niet alles voor zoete koek aan te nemen.
  zondag 7 oktober 2018 @ 13:32:34 #166
148813 Vader_Aardbei
Goddeloos genieten
pi_182369684
quote:
1s.gif Op zondag 7 oktober 2018 13:20 schreef ietjefietje het volgende:

[..]

Bedankt voor die link, zeer verhelderend, tot nog toe had ik geweigerd om me al te zeer in de hele hype te verdiepen, maar met een familielid die idd gangraped is en die alle namen nog weet en het huis zo kan aanwijzen en deze Ford die maar blijft draaien! Wat is politiek toch een vuil vies spel

Ik mag hopen dat Trump nog een termijn er aan knoopt!
Dat is meestal zo met mensen die eerst hierover lezen op NL media. Je bent toch geneigd zo'n vrouw te geloven en niet zo'n papperige arrogante rechter. Pas als je echt verdiept in het verhaal besef je dat er geen reet van klopt.
pi_182369736
Als ik die Christine Ford was zou ik toch eens een geheugentestje doen. Ik vermoed een vroege Alzheimer. Waarom? Ze zegt dat ze door die Brett Kavanaugh dusdanig is aangerand dat ze bijna dood was, maar ze weet niet meer waar dat precies gebeurd is. Dat vind ik raar. Van je bijna-doodervaring weet je toch de locatie? En we hebben het hier niet over wat parkeerschade op een doordeweekse koopavond. Een bijna-moord na een stevige aanranding. Ik vind dat nogal wat.

En dan had je nog twee andere vrouwen met een beschuldiging aan de rechter. Bij eentje had hij op een feestje zijn jongeheer in haar gezicht geswaffeld en de andere dame had hem in de rij zien staan voor een groepsverkrachting. Dat laatste was op school. Is het niet gewoon de rij voor de hamburgers geweest? Of voor de priklimonade?

Bij die Ford vroeg ik me steeds af: waarom dit wanstaltige amateurtoneel met die gebroken stem en die krokodillentranen? Na 35 jaar! Waarom is ze toen niet krijsend naar haar moeder gerend? Aanranding en bijna-dood! Hallo? Is het geen belediging voor echt verkrachte vrouwen die de rest van hun leven worstelen met de grootste trauma’s? Dit is toch gewoon een van de miljoenen dronken studentenkamerincidentjes?

Deze week dronk ik een biertje met een jeugdvriend en wij namen mede door dit nieuws onze jonge jaren nog eens door. Totaal vergeten te swaffelen. Allebei. Terwijl in die tijd de jonge meisjes woest aantrekkelijke wangen hadden. Zijdezacht. Maar er werd gewoon niet geswaffeld. Dat was toen nog niet uitgevonden. Er bestonden nog geen swaffelaars. Je had potloodventers die tevoorschijn sprongen uit donkere zijsteegjes en jongedames de stuipen op het lijf joegen door het tonen van hun opgewonden jongeheer. Dat waren gewoon oude vieze mannen met een horrelvoet en een krentenbaard. Maar swaffelende jongens op feesten terwijl andere studenten toekeken, die kenden wij niet. Ook de groepsverkrachtingen van gedrogeerde meisjes waren er niet. Of ze zijn aan ons voorbij gegaan. Dat kan natuurlijk ook. Ik kan de meisjes uit mijn jeugd wel eens bellen. Zij zijn nu keurige moeders en sommigen zijn zelfs al oma. Zij willen misschien best uit de school klappen over stevige gangbangs waar ik niet bij mocht zijn. Dat dat alleen met de grote stoere roeiers was. Dat er geen plek was voor gnomen. Nu kwets je me daar niet meer mee. Maar ik vrees dat dat orgien waren waar alle dames dronken aan meededen.

Als er in die tijd wel geswaffeld was had ik trouwens niet meegedaan. Ten eerste hield ik in die jaren mijn pielemuis volstrekt voor mezelf. Sowieso uit schaamte voor het formaat, maar ook omdat ik me een beetje ongemakkelijk voelde door de letters die er op stonden. Een Y en een H. Die waren er bij de welpen door de akela persoonlijk in gebrand. Dat was een uit Zeeland overgewaaide padvinderstraditie. De akela brandmerkte ons allemaal tijdens een kamp in Nijkerk. Met een gloeiende pook. Dat waren de keiharde scoutingtaferelen begin jaren zestig van de vorige eeuw. Daar werden wij kleine Roomse welpen echte mannen van. Later moesten we onze gehavende plassertjes ook nog aan de kapelaan laten zien. Die gaf er een kusje op.

Terug naar Amerika. Natuurlijk lopen en liepen er onbedaarlijke klojo’s rond. Heel goed dat Bill Cosby even gaat zitten. En Weinstein was ook niet mals. En al die anderen mogen ook aan hun eigen kruis genageld worden. Maar Woody Allen? Dat is toch gewoon wraak van een boze ex? Al die zaken van dertig tot veertig jaar terug die nu opeens naar buiten moeten. Waarom zo lang gezwegen? Waarom nu pas? En waarom met zoveel bombarie??

Ik ben gek op amusement en ik heb me afgelopen week kostelijk vermaakt. Maar in veel #metoo-gevallen gaat het toch ook gewoon om de gezonde combinatie van jeugd en drank en hormonen en onervarenheid en horkerigheid. Ik heb als zeventienjarige zo vaak staan schutteren tegenover een meisje. En in mijn paniek begon ik dan maar te zoenen. En dan? Dan kreeg ik een knietje.

https://youp.nl/columns/een-knietje
pi_182369862
Buiten dat me too gedoe (ik vind het net een heksenjacht), is het wel een eng rechts mannetje.
Life can be a bitch, so like it..
pi_182370459
Dat mannen niet emotioneel mogen worden is ook nogal tegenstrijdig met het emancipatie-idee.
Clinton werd niet emotioneel, die bleef strak in de camera kijken met zijn 'I did not have sex with that woman'. En we weten allemaal dat ie daar glashard stond te liegen.
  zondag 7 oktober 2018 @ 14:33:29 #170
7380 Treinhomo
Bring me Edelweiss
pi_182370602
quote:
Op zondag 7 oktober 2018 14:24 schreef Loekie1 het volgende:
Dat mannen niet emotioneel mogen worden is ook nogal tegenstrijdig met het emancipatie-idee.
Clinton werd niet emotioneel, die bleef strak in de camera kijken met zijn 'I did not have sexual relations with that woman'. En we weten allemaal dat ie daar glashard stond te liegen.
Rechters.
Mike Pence and ISIS are both homophobic,
but Mike doesn't throw gay men off the roof
so he is better
this isn't that hard, people !
pi_182370620
quote:
6s.gif Op zondag 7 oktober 2018 14:33 schreef Treinhomo het volgende:

[..]

Rechters.
Rechters zijn ook mensen.
  zondag 7 oktober 2018 @ 15:46:09 #172
471419 Otger
Reconquista
pi_182371947
Vrijgesproken en aangesteld als rechter _O_

Laat die progressieve jankerds maar komen
  zondag 7 oktober 2018 @ 16:03:01 #173
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_182372278
quote:
1s.gif Op zondag 7 oktober 2018 15:46 schreef Otger het volgende:
Vrijgesproken en aangesteld als rechter _O_

Laat die progressieve jankerds maar komen
Er zullen wel wat bekken gaan schuimen ja... :')
  zondag 7 oktober 2018 @ 16:06:16 #174
7380 Treinhomo
Bring me Edelweiss
pi_182372354
quote:
Op zondag 7 oktober 2018 15:46 schreef Otger het volgende:
Vrijgesproken en aangesteld als rechter _O_

Laat die progressieve jankerds maar komen.
SayWhat.jpg
Mike Pence and ISIS are both homophobic,
but Mike doesn't throw gay men off the roof
so he is better
this isn't that hard, people !
  zondag 7 oktober 2018 @ 16:09:36 #175
471419 Otger
Reconquista
pi_182372422
quote:
6s.gif Op zondag 7 oktober 2018 16:06 schreef Treinhomo het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Niet schuldig bevonden*
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')