abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 24 september 2018 @ 22:45:45 #61
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_182115025
quote:
2s.gif Op maandag 24 september 2018 21:54 schreef ToT het volgende:
Kalfszwezerik,

escargots
Allebei heerlijk. Mits goed klaargemaakt.
:9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_182119134
Wat ik altijd jammer vind is als een restaurant dingen op een manier serveert zoals je het thuis ook zou kunnen doen. Daarvoor ga ik niet uit eten!

- slagroom uit een spuitbus
- friet van avico uit de frituur
- ijs uit een bakje/de diepvries (van een groothandel)
- sate saus die niet zelf is gemaakt.
- broodje vooraf dat afbakbrood uit de vriezer is

Dat vind ik echt niet kunnen. Als je ijs serveert, maak het dan of zelf of ga een samenwerking aan met een plaatselijke/regionale ijsboer. Gewoon net even dat stukje extra wat je in een restaurant mag verwachten ; als dat ontbreekt vind ik het waardeloos.
pi_182120187
Lang geleden ging ik eens met werk uit eten. Het was een beetje raar, geregeld door een teamleader die redelijk louche was, in een restaurant waar ook verder niemand was. En er was ook geen menu, je kreeg biefstuk.
Een collega was vegetariër, het alternatief was een pastagerecht.
Pasta was ze ook niet dol op, de enige andere keuze was een salde.

Ze kreeg letterlijk een bord met wat sla en een paar tomaatjes. Geen dressing, geen aankleding, niks.
  dinsdag 25 september 2018 @ 10:06:24 #64
123149 Clupea
Euchromatisch...
pi_182120371
(Pijlstaart) inktvis (in alle vormen) is altijd een risico: een goed resaturant maakt het vers en dan is het erg lekker, vaak komt het uit de vriezer en is het rubber.

Creme brulee / Crema Catalana is ook zo'n gerecht: huisgemaakt vaak erg goed, een teleurstelling als het uit de vriezer komt.

Verder de Van der Valk ( :X ) in Houten waar men een 'aziatisch' rijstgerecht serveert met de eetstokjes vrolijk in de rijst geprikt...
Can a bee be said to be or not to be an entire bee when half the bee is not a bee due to some ancient injury?
pi_182120409
dit was bij een straattentje in lloret eeuwen geleden.

bestelde een kebab en voelde raars op mijn tong, kijk ik tussen het vlees zitten er allemaal haren nog in het vlees.

sindsdien nooit meer wat bij een turk gekocht
pi_182120452
quote:
11s.gif Op maandag 24 september 2018 17:25 schreef golfer het volgende:
Mijn vrouw vroeg ooit aan de eigenaresse in een restaurant in Frankrijk wat rognons voor vlees was. In steenkolen Engels wees de vrouw op de zijkant van haar buik, dus dacht mijn vrouw dat er iets van lendestuk zou komen, vergezeld van een lekkere wijnsaus.
Bleek dus een bord vol niertjes te zijn. _O-
Ow god, die fout heb ik ook eens gemaakt. Ik spreek redelijk Frans en had echt iets heel anders in mijn hoofd toen ik het voor mijn vrouw bestelde. Gevolg was dat ik mijn biefstuk bij haar mocht inleveren. :{
  dinsdag 25 september 2018 @ 10:41:45 #67
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_182120871
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 07:48 schreef Jaume_I het volgende:
Wat ik altijd jammer vind is als een restaurant dingen op een manier serveert zoals je het thuis ook zou kunnen doen. Daarvoor ga ik niet uit eten!

- slagroom uit een spuitbus
- friet van avico uit de frituur
- ijs uit een bakje/de diepvries (van een groothandel)
- sate saus die niet zelf is gemaakt.
- broodje vooraf dat afbakbrood uit de vriezer is

Dat vind ik echt niet kunnen. Als je ijs serveert, maak het dan of zelf of ga een samenwerking aan met een plaatselijke/regionale ijsboer. Gewoon net even dat stukje extra wat je in een restaurant mag verwachten ; als dat ontbreekt vind ik het waardeloos.
Een goed restaurant waar ze friet met satesaus serveren? :').
And so is the past
  dinsdag 25 september 2018 @ 11:34:09 #68
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_182121571
Ah, op onze huwelijksreis naar een 5 sterren all inclusive ( :') ) hotel in de Dominicaanse Republiek. Wij zaten op het adults only deel, maar er waren meer restaurants op het andere deel dus zijn we een avondje daarheen gegaan omdat er ook een "Japans&Sushi" restaurant was. Daar werd de sushi opgediend met een... jawel... :Y) _O- Heel snel weer naar ons eigen deel gerend :P

Zo´n all inclusive is helemaal niets voor ons normaal gesproken, maar voor een huwelijksreis was het eigenlijk perfect, vooral zonder krijsende klotekoters overal
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  dinsdag 25 september 2018 @ 11:49:03 #69
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_182121743
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 20:35 schreef Leipo666 het volgende:
In IJsland: gefermenteerde (groenlandse) haai

Dat waren witte blokjes ammoniak -O-
Hakarl, lekker man!
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_182121995
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 11:49 schreef hmmmz het volgende:

[..]

Hakarl, lekker man!
mwah, ik heb 3 a 4 blokjes opgegeten en toen vond ik het wel voldoende. De brennivín was ook niet voldoende om de smaak weg te spoelen :P

Papegaaiduiker en walvis (dwergvinvis) daarentegen :9~
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ ლ(ಠ益ಠლ) ٩͡๏̯͡๏۶ ಠ_ಠ ᕕ( ᐛ )ᕗ
  dinsdag 25 september 2018 @ 12:04:44 #71
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_182122032
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 12:02 schreef Leipo666 het volgende:

[..]

mwah, ik heb 3 a 4 blokjes opgegeten en toen vond ik het wel voldoende. De brennivín was ook niet voldoende om de smaak weg te spoelen :P

Papegaaiduiker en walvis (dwergvinvis) daarentegen :9~
Walvis vond ik ook erg lekker.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_182122211
quote:
9s.gif Op dinsdag 25 september 2018 10:41 schreef nogeenoudebekende het volgende:

[..]

Een goed restaurant waar ze friet met satesaus serveren? :').
Is niet 1 restaurant neem ik aan. Zit toch ook geen slagroom bij de patat?
Satésaus kan ook over de saté zijn gegooid.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182122829
Ik ben gek op pittig eten. Vaak is 'Pittig' 2 theelepels sambal, Stelt dus vaak teleur.

Voor de rest ook altijd jammer als je bijvoorbeeld een maaltijd salade met gambas besteld en er 2 gambas inzitten, maar dit is vaak enigzins te raden aan de prijs.
pi_182123068
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 07:48 schreef Jaume_I het volgende:
Wat ik altijd jammer vind is als een restaurant dingen op een manier serveert zoals je het thuis ook zou kunnen doen. Daarvoor ga ik niet uit eten!

- slagroom uit een spuitbus
- friet van avico uit de frituur
- ijs uit een bakje/de diepvries (van een groothandel)
- sate saus die niet zelf is gemaakt.
- broodje vooraf dat afbakbrood uit de vriezer is

Dat vind ik echt niet kunnen. Als je ijs serveert, maak het dan of zelf of ga een samenwerking aan met een plaatselijke/regionale ijsboer. Gewoon net even dat stukje extra wat je in een restaurant mag verwachten ; als dat ontbreekt vind ik het waardeloos.
@ ijs en slagroom; zéker ook omdat desserts altijd schofterig duur zijn.
Zit je daar met 3 bolletjes vanille-ijs wat zo van de Aldi zou kunnen zijn! :')
pi_182123161
quote:
2s.gif Op dinsdag 25 september 2018 13:07 schreef ToT het volgende:

Zit je daar met 3 bolletjes vanille-ijs wat zo van de Aldi zou kunnen zijn! :')
doet me denken aan die keer dat ik bij een pizzeria in Italië een kant-en-klare diepvries pizza kreeg (met het papiertje er nog onder -O- )
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ ლ(ಠ益ಠლ) ٩͡๏̯͡๏۶ ಠ_ಠ ᕕ( ᐛ )ᕗ
pi_182123189
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 12:04 schreef hmmmz het volgende:

[..]

Walvis vond ik ook erg lekker.
Gekristaliseerde kwal was dan weer smakeloos en taai als de neten.
pi_182123190
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 13:11 schreef Leipo666 het volgende:

[..]

doet me denken aan die keer dat ik bij een pizzeria in Italië een kant-en-klare diepvries pizza kreeg (met het papiertje er nog onder -O- )
_O- Had ik in een shoarmatheek! :') De shoarma was deels nog bevroren en het broodje was gortdroog en ook nog behoorlijk koud!
pi_182123226
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 10:06 schreef Clupea het volgende:
(Pijlstaart) inktvis (in alle vormen) is altijd een risico: een goed resaturant maakt het vers en dan is het erg lekker, vaak komt het uit de vriezer en is het rubber.
Onzin, inktvis wordt malser van de vriezer.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_182123318
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 13:11 schreef Leipo666 het volgende:

[..]

doet me denken aan die keer dat ik bij een pizzeria in Italië een kant-en-klare diepvries pizza kreeg (met het papiertje er nog onder -O- )
Haha dat papiertje maakt het dan wel af!

Begin van het jaar bestelde ik op de Cuba in een restaurant een pizza, nadat de kip met rijst en bonen me volledig de neus uitkwamen. Die pizza had zo'n vettige, houdbare kant-en-klaar bodem die net aan opgewarmd was en de groenten op de pizza waren letterlijk nog koud en overduidelijk uit een blikje op het einde toegevoegd aan het pizza.

Overigens kun je over restaurants op Cuba dit hele topic vullen, maar dat (nog) even terzijde.
pi_182123336
Wat ik echt heel smerig vind zijn de knakworstjes die ze in China en Vietnam soms in het eten doen. Bah. Maar dat is misschien een kwestie van smaak.

Teleurstellend vond ik een pizzeria in Duitsland die volgens mij kant-en-klare pizzabodems belegde en dan even onder de grill deed. Snel klaar, maar mijn pizza (met 'custom' beleg) was niet eens goed warm.

Edit: Veel klachten over pizza's :D

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 25-09-2018 13:26:01 ]
pi_182123408
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 13:23 schreef Igen het volgende:
Edit: Veel klachten over pizza's :D
Volgens mij denken houders van een eettent dat pizza's een makkelijk product zijn om te verkopen, terwijl het veel makkelijker is om er een te verneuken dan om een écht goede pizza te maken, wat best een uitdaging is
  Moderator / Redactie FP dinsdag 25 september 2018 @ 13:29:13 #82
90910 crew  Drizzt_DoUrden
Rawr
pi_182123453
12-13 jaar geleden: M'n vader was jarig en we (pa, ma, broertje, ik en vriendin) gingen naar de Italiaan in onze stad. Iedereen had een beste portie (pa, ma en vriendin bestelden pizza, broertje had zin in patat met biefstuk ( :') ) en ik wilde wel tagliatelle carbonara met nog wat frutsels erbij. Kreeg ik een hoeveelheid die in 4 of 5 happen op was. Op de menukaart zag je een vol bord dat er geweldig uitzag, maar in praktijk vulden ze een vlabakje met dat spul, en dat was het dan :{

Ik ging natuurlijk even vragen over het hoe en wat en kreeg als antwoord "je moet niet alles geloven wat je op menukaarten ziet". Juist... we zijn er nooit meer geweest. Pa en ma moeten nog weleens lachen om het feit dat ik, toen we thuis waren, meteen naar de keuken liep om een paar boterhammen te smeren :P
[b]Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: <a href="https://www.twitch.tv/drizzt_dourden" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >https://www.twitch.tv/drizzt_dourden</a>[/b]
pi_182123483
Lasagne bestellen in een restaurant en dan een kant en klare versie voorgeschoteld krijgen, overgeschept in een ovenschaaltje.
Personeel had het tevens te druk met een grote groep, dus snel de rekening betaald om nooit meer terug te keren.
  dinsdag 25 september 2018 @ 13:51:08 #84
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_182123790
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 10:09 schreef totalvamp het volgende:
bestelde een kebab en voelde raars op mijn tong, kijk ik tussen het vlees zitten er allemaal haren nog in het vlees.

:X
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_182123831
Cola bestellen en dan pepsi krijgen :r
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  Moderator / Redactie FP dinsdag 25 september 2018 @ 13:58:32 #86
90910 crew  Drizzt_DoUrden
Rawr
pi_182123900
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 13:51 schreef Harvest89 het volgende:

[..]

:X
Dat is ECHT fucking ranzig ja :')
[b]Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: <a href="https://www.twitch.tv/drizzt_dourden" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >https://www.twitch.tv/drizzt_dourden</a>[/b]
  dinsdag 25 september 2018 @ 13:58:50 #87
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_182123903
Niet echt een restaurant, maar ooit eens tijdens een motor rit in belgie bij een snack-keet gestopt. Echte, zelfgemaakte vlaamse frieten. Geen culinair hoogstandje, maar oh zo heerlijk op zijn tijd.

We kregen de frieten en zonder overdrijven, er droop vet uit. Ze waren echt zompig en zacht. 'Gebakken' in lauw vet ofzo, ik weet het niet. Maar het was verschrikkelijk.
Beleefd als ik ben (goede eigenschap die me soms in de kont bijt) heb ik nog een stukje friet geprobeerd. Was geen success.

Helemaal geen restaurant, maar erachter komen dat het jouw smaak niet echt is...
Een boottochtje bij Venezuela om te snorkelen (vele jaren geleden). Leuk verse oesters meenemen. Lekkerder bestaat niet, toch?
Gatver!!!! Vieze zoute snot, zo ervaarde ik het.
Mijn man, die van mijn snot en kots fobie wist, zat al klaar met de camera op 'sport' stand. De lul ;)

Slechtste restaurant ervaring was met een kinder hater. Zoon was in inmiddels bijna 6 en was voldoende gewend aan restaurants om gewoon mee te draaien zonder last te veroorzaken.
Dus we gingen naar een goed bekend staand sparerib restaurant. Niets hoogstaaands, ruwe tafels, muziek, geen uren en uren netjes in de houding tafelen.
Dat liep wat anders. We hadden telefonisch gereserveerd, maar kregen daar te horen dat ze zogenaamd niets met reserveringen deden, we hebben 3 kwartier gewacht daardoor. De eigenaar, die de vloer beheerde, was erg duidelijk niet blij met de jonge gast, liet daar geen misverstand over bestaan (zeg dat dan vooraf, bij reservering gevraagd of het ok was aangezien kind niet echt mee zou doen met de 3 gangen, maar 2 gangen zou doen. Was geen probleem, er was zelfs een kindermenu).
Door zenuwen liet kind tot overmaat van ramp zijn drinken omvallen. Wat we zelf opgeruimd hebben onmiddelijk en excuse voor aangeboden hebben.
De spareribs waren idd erg lekker, maar geen toetje(ijs, zelfs kinderijs op de menu kaart) meer gekregen ondanks wel bestellen. Toen ze die toch in rekening brachten nadat we weer drie kwartier hadden gewacht op niets was zelfs ik er echt klaar mee.
Zeer onbeschoft.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
  dinsdag 25 september 2018 @ 14:00:35 #88
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_182123922
wat een gerechten komen hier voorbij. :P

Orgaanvlees, zeekomkommers, pijlstaartinktvissen, rotte haai, walvis.

Waarom stoppen mensen dat vrijwillig in hun mond?
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
  Moderator / Redactie FP dinsdag 25 september 2018 @ 14:05:22 #89
90910 crew  Drizzt_DoUrden
Rawr
pi_182123973
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 14:00 schreef Harvest89 het volgende:
wat een gerechten komen hier voorbij. :P

Orgaanvlees, zeekomkommers, pijlstaartinktvissen, rotte haai, walvis.

Waarom stoppen mensen dat vrijwillig in hun mond?
Orgaanvlees vind ik goor, heb een keer per ongeluk een hap lever genomen omdat het er zo mooi en lekker uit zag, en dacht dat het iets anders was :r Inktvisringen zijn wel lekker, mits gefrituurd, en haai is ook best goed te eten (moet het natuurlijk niet rot zijn) :P
[b]Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: <a href="https://www.twitch.tv/drizzt_dourden" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >https://www.twitch.tv/drizzt_dourden</a>[/b]
pi_182124009
Iemand noemde hier ook kalfszwezerik. Daar kan je me voor wakker maken. :@ Als het ergens op de kaart staat bestel ik het altijd. :Y
-nee-
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')