Allebei heerlijk. Mits goed klaargemaakt.quote:
Ow god, die fout heb ik ook eens gemaakt. Ik spreek redelijk Frans en had echt iets heel anders in mijn hoofd toen ik het voor mijn vrouw bestelde. Gevolg was dat ik mijn biefstuk bij haar mocht inleveren.quote:Op maandag 24 september 2018 17:25 schreef golfer het volgende:
Mijn vrouw vroeg ooit aan de eigenaresse in een restaurant in Frankrijk wat rognons voor vlees was. In steenkolen Engels wees de vrouw op de zijkant van haar buik, dus dacht mijn vrouw dat er iets van lendestuk zou komen, vergezeld van een lekkere wijnsaus.
Bleek dus een bord vol niertjes te zijn.
Een goed restaurant waar ze friet met satesaus serveren?quote:Op dinsdag 25 september 2018 07:48 schreef Jaume_I het volgende:
Wat ik altijd jammer vind is als een restaurant dingen op een manier serveert zoals je het thuis ook zou kunnen doen. Daarvoor ga ik niet uit eten!
- slagroom uit een spuitbus
- friet van avico uit de frituur
- ijs uit een bakje/de diepvries (van een groothandel)
- sate saus die niet zelf is gemaakt.
- broodje vooraf dat afbakbrood uit de vriezer is
Dat vind ik echt niet kunnen. Als je ijs serveert, maak het dan of zelf of ga een samenwerking aan met een plaatselijke/regionale ijsboer. Gewoon net even dat stukje extra wat je in een restaurant mag verwachten ; als dat ontbreekt vind ik het waardeloos.
Hakarl, lekker man!quote:Op maandag 24 september 2018 20:35 schreef Leipo666 het volgende:
In IJsland: gefermenteerde (groenlandse) haai
Dat waren witte blokjes ammoniak
mwah, ik heb 3 a 4 blokjes opgegeten en toen vond ik het wel voldoende. De brennivín was ook niet voldoende om de smaak weg te spoelenquote:
Walvis vond ik ook erg lekker.quote:Op dinsdag 25 september 2018 12:02 schreef Leipo666 het volgende:
[..]
mwah, ik heb 3 a 4 blokjes opgegeten en toen vond ik het wel voldoende. De brennivín was ook niet voldoende om de smaak weg te spoelen
Papegaaiduiker en walvis (dwergvinvis) daarentegen
Is niet 1 restaurant neem ik aan. Zit toch ook geen slagroom bij de patat?quote:Op dinsdag 25 september 2018 10:41 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Een goed restaurant waar ze friet met satesaus serveren?.
@ ijs en slagroom; zéker ook omdat desserts altijd schofterig duur zijn.quote:Op dinsdag 25 september 2018 07:48 schreef Jaume_I het volgende:
Wat ik altijd jammer vind is als een restaurant dingen op een manier serveert zoals je het thuis ook zou kunnen doen. Daarvoor ga ik niet uit eten!
- slagroom uit een spuitbus
- friet van avico uit de frituur
- ijs uit een bakje/de diepvries (van een groothandel)
- sate saus die niet zelf is gemaakt.
- broodje vooraf dat afbakbrood uit de vriezer is
Dat vind ik echt niet kunnen. Als je ijs serveert, maak het dan of zelf of ga een samenwerking aan met een plaatselijke/regionale ijsboer. Gewoon net even dat stukje extra wat je in een restaurant mag verwachten ; als dat ontbreekt vind ik het waardeloos.
doet me denken aan die keer dat ik bij een pizzeria in Italië een kant-en-klare diepvries pizza kreeg (met het papiertje er nog onderquote:Op dinsdag 25 september 2018 13:07 schreef ToT het volgende:
Zit je daar met 3 bolletjes vanille-ijs wat zo van de Aldi zou kunnen zijn!
quote:Op dinsdag 25 september 2018 13:11 schreef Leipo666 het volgende:
[..]
doet me denken aan die keer dat ik bij een pizzeria in Italië een kant-en-klare diepvries pizza kreeg (met het papiertje er nog onder)
Onzin, inktvis wordt malser van de vriezer.quote:Op dinsdag 25 september 2018 10:06 schreef Clupea het volgende:
(Pijlstaart) inktvis (in alle vormen) is altijd een risico: een goed resaturant maakt het vers en dan is het erg lekker, vaak komt het uit de vriezer en is het rubber.
Haha dat papiertje maakt het dan wel af!quote:Op dinsdag 25 september 2018 13:11 schreef Leipo666 het volgende:
[..]
doet me denken aan die keer dat ik bij een pizzeria in Italië een kant-en-klare diepvries pizza kreeg (met het papiertje er nog onder)
Volgens mij denken houders van een eettent dat pizza's een makkelijk product zijn om te verkopen, terwijl het veel makkelijker is om er een te verneuken dan om een écht goede pizza te maken, wat best een uitdaging isquote:
quote:Op dinsdag 25 september 2018 10:09 schreef totalvamp het volgende:
bestelde een kebab en voelde raars op mijn tong, kijk ik tussen het vlees zitten er allemaal haren nog in het vlees.
Dat is ECHT fucking ranzig jaquote:
Orgaanvlees vind ik goor, heb een keer per ongeluk een hap lever genomen omdat het er zo mooi en lekker uit zag, en dacht dat het iets anders wasquote:Op dinsdag 25 september 2018 14:00 schreef Harvest89 het volgende:
wat een gerechten komen hier voorbij.![]()
Orgaanvlees, zeekomkommers, pijlstaartinktvissen, rotte haai, walvis.
Waarom stoppen mensen dat vrijwillig in hun mond?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |