abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 25 september 2018 @ 16:06:53 #102
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_182125653
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 16:04 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:

[..]

Gast, dat is toch ranzig om te zien? :')
Dat ontken ik ook niet toch?
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_182125880
Tja, tegenvallers kun je op verschillende manieren hebben:
- slechte kwaliteit
- past niet bij je smaak
- personeel
- afstotend gerecht

Ik heb wel dingen als steak tartare, soep met varkenshersenen, gekookte eieren met embryo's erin etc. gegeten. Zo te lezen wordt dat al gauw afstotend gevonden, maar dat is toch vooral een kwestie van je mindset.
  dinsdag 25 september 2018 @ 16:21:35 #104
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_182125936
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 16:19 schreef Igen het volgende:
Tja, tegenvallers kun je op verschillende manieren hebben:
- slechte kwaliteit
- past niet bij je smaak
- personeel
- afstotend gerecht

Ik heb wel dingen als steak tartare, soep met varkenshersenen, gekookte eieren met embryo's erin etc. gegeten. Zo te lezen wordt dat al gauw afstotend gevonden, maar dat is toch vooral een kwestie van je mindset.
Die zaken in bold vind ik niet verwijtbaar aan het restaurant.
Slecht kwaliteit of incomptent personeel wel
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_182126079
Het was niet in een echt restaurant, maar op Camden Market. Daar stond een kraampje met bubbelwafels, en hadden ze voorbeeldjes staan van alle gevulde wafels. Waaronder eentje met een heel Kinder chocolade ei, en Kinder bueno's, overdaad, maar geweldig.

Eerste keer dat ik daar was niet gekocht, maar daarna nog zo naar uitgekeken dat ik op de laatste dag Londen nog terug was gegaan. Krijg ik vervolgens een heel laf wafeltje, met amper vulling. En een stukje Kinder ei, en een stukje Kinder Bueno.

Maar dan gewoon geen voorbeeld. ;(
pi_182126240
Keertje in een restaurantje in Baskenland (op de grens van Spanje-Frankrijk, dit was nèt in Spanje) kregen we de kaart en ik kon er geen wijs uit worden. Maar ik dacht: naja, ik lust toch vrijwel alles, dus ik bestel gewoon wat (en iemand uit de groep kon een beetje Spaans en duidde het nog een beetje).

Toen kwam het gerecht.... Het leek op een verse worst (zo'n ding wat je in een cirkel in de winkel komt), maar dan zo zwart dat hij wel verkoold leek. En het was ook niet lekker (maar geen verkoolde smaak, gewoon *ril* niet lekker). Had wel wat weg van grove leverworst en dan behoorlijk flauw van smaak.

Rest van de groep had met hun gok wel prima gerechten gekregen.
Somebody that I used to know
pi_182126281
En ik heb een keer bij Hema (stamppotten voor 2,50) een bord stamppot zuurkool gehad die bijna koud was :X . Oef, wat is dat NIET lekker :r Ik heb overwogen om ermee terug te gaan, maar dan moest ik weer met al mijn tassen naar de balie lopen, en er stond al zo'n lange rij, dat ik het teveel gedoe vond. Maar dat was wel een moment om echt te gaan klagen over mijn eten.
Somebody that I used to know
  dinsdag 25 september 2018 @ 16:40:55 #108
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_182126323
quote:
2s.gif Op dinsdag 25 september 2018 16:36 schreef Postbus100 het volgende:
Het leek op een verse worst (zo'n ding wat je in een cirkel in de winkel komt), maar dan zo zwart dat hij wel verkoold leek. En het was ook niet lekker (maar geen verkoolde smaak, gewoon *ril* niet lekker). Had wel wat weg van grove leverworst en dan behoorlijk flauw van smaak.

Bloedworst?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_182126345
Dat jij niet weet wat potjesvlees is is meer je eigen schuld.
  dinsdag 25 september 2018 @ 17:20:33 #110
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_182127050
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 16:40 schreef golfer het volgende:

[..]

Bloedworst?
Morcilla inderdaad, heerlijk! En dan vooral de Morcilla Vasca, met rozijnen en walnoten erdoor :9~ :9~ :9~
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_182127349
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 16:40 schreef golfer het volgende:

[..]

Bloedworst?
Nee, dat is nog weer anders, volgens mij. Maar zo klinkt het wel, he? De black pudding uit Engeland vond ik wel lekker.
Somebody that I used to know
pi_182127387
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 17:20 schreef flipsen het volgende:

[..]

Morcilla inderdaad, heerlijk! En dan vooral de Morcilla Vasca, met rozijnen en walnoten erdoor :9~ :9~ :9~
Ah!
In mijn beleving zag het er nog zwarter uit dan dit:




Edit, eens kijken of ik het restaurant nog kan vinden (en of ze een website hebben :') )
Somebody that I used to know
pi_182127586
Google is gewillig. Lijkt inderdaad de bloedworst, want dit was hem (maar in mijn beleving was hij echt zo zwart als verkoold vlees.

https://www.tripadvisor.n(...)quitaine.html#photos;aggregationId=101&albumid=101&filter=7&ff=225921417

(volledige link even kopiëren/plakken in browser)


Nou ja, heb er in ieder geval niet echt van genoten ;)
Somebody that I used to know
pi_182127990
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 16:21 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Die zaken in bold vind ik niet verwijtbaar aan het restaurant.
Slecht kwaliteit of incomptent personeel wel
een tegenvaller hoeft ook niet per se verwijtbaar aan het restaurant te zijn. Soms bestel je iets met het idee dat het heel lekker is maar blijkt het nét een ander gerecht, blijkens de vele steak tartare verhalen :D
  dinsdag 25 september 2018 @ 18:16:50 #115
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182128071
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 18:11 schreef itchycoo het volgende:

[..]

een tegenvaller hoeft ook niet per se verwijtbaar aan het restaurant te zijn.
Inderdaad. Alles kan altijd tegen vallen. Hoeft er nog niks mee mis te zijn.
pi_182128135
Een keer in een klein afgelegen dorpje in Spanje een fruitsalade besteld en ik kreeg een schaal met 4 bananen, 3 sinaasappels,3 appels en wat druiven. Letterlijk een fruitschaal :D
  dinsdag 25 september 2018 @ 18:23:46 #117
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_182128174
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 18:11 schreef itchycoo het volgende:

[..]

een tegenvaller hoeft ook niet per se verwijtbaar aan het restaurant te zijn. Soms bestel je iets met het idee dat het heel lekker is maar blijkt het nét een ander gerecht, blijkens de vele steak tartare verhalen :D
In de meeste Franse restaurants zeggen ze tegen toeristen: Mais monsieur, vous réalisez, c’est crue
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 25 september 2018 @ 18:34:58 #118
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_182128361
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 18:11 schreef itchycoo het volgende:

een tegenvaller hoeft ook niet per se verwijtbaar aan het restaurant te zijn. Soms bestel je iets met het idee dat het heel lekker is maar blijkt het nét een ander gerecht, blijkens de vele steak tartare verhalen :D
Dat vooral.
Gebrek aan kennis over wat besteld is of hoe iets bereid wordt kan je het restaurant niet verwijten.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_182129153
ik kreeg als enige vegetariër in een groot gezelschap bij een groepsdiner eens champignonsoep, daarna tagliatelle met champignonsaus en een vegaburger met, jawel, gebakken champignons erop... toen had ik het wel even gehad met champignons...

twintig jaar geleden kreeg je als vega trouwens overal omelet champignons,.... toch wel blij dat die tijd voorbij is.
pi_182129645
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 14:00 schreef Harvest89 het volgende:
wat een gerechten komen hier voorbij. :P

Orgaanvlees, zeekomkommers, pijlstaartinktvissen, rotte haai, walvis.

Waarom stoppen mensen dat vrijwillig in hun mond?
Lever is, mits met mate, ontzettend lekker. Net zoals niertjes of tong in madeirasaus. En walvis is eigenlijk net een stuk rundvlees, maar dan met klein vissmaakje (ooit geprobeerd in Groenland, ik moest het gewoon proberen ondanks dat het ethisch compleet fout is.) En wat is er mis met goed bereidde inktvis?
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
pi_182129749
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 19:47 schreef stavromulabeta het volgende:

[..]

Lever is, mits met mate, ontzettend lekker.
Nee. Ik vind t ontzettend goor. Smerige bitter/zoet combinatie. :r
  dinsdag 25 september 2018 @ 19:53:48 #122
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_182129757
Voor mij is de grootste tegenvaller altijd als ik een biefstuk/steak bestel en dan zo rare als maar kan, maar dat ik dan toch een schoenzool met een spoortje grijsroze in het midden krijg. Ik bestel het dus ook nooit meer maar maak het zelf wel; te veel restaurants weten niet hoe het moet met dat stukkie vlees.
  dinsdag 25 september 2018 @ 20:05:46 #123
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_182129976
quote:
13s.gif Op dinsdag 25 september 2018 19:53 schreef Qarrad het volgende:
Voor mij is de grootste tegenvaller altijd als ik een biefstuk/steak bestel en dan zo rare als maar kan, maar dat ik dan toch een schoenzool met een spoortje grijsroze in het midden krijg. Ik bestel het dus ook nooit meer maar maak het zelf wel; te veel restaurants weten niet hoe het moet met dat stukkie vlees.
Hier hetzelfde. Ben er ook mee gestopt.

Piet heeft er ook ooit een mooi topique aan gewijd. CUL / Waarom kan het gros van de horeca geen steak bakken
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_182130537
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 19:15 schreef Harvest89 het volgende:

[..]

In Frankrijk heb je ook van die horrorworsten met orgaanvlees.
Heb het zelf nog nooit geproefd en ben ook niet van plan om dat ooit te gaan doen.
Andouillette heet dat, ik eet inprincipe alles wel, al is het maar om te proberen.

Deze heb ik toch echt na 1 hap laten staan. Die worst rook gewoon echt naar varkensstront.
pi_182130645
quote:
9s.gif Op dinsdag 25 september 2018 10:41 schreef nogeenoudebekende het volgende:

[..]

Een goed restaurant waar ze friet met satesaus serveren? :').
Tja was is een goed restaurant. Ik ga maar weinig écht luxe uit eten (sterrenrestaurants). Maar kom ook haast nooit in cheap als steakhouses zoals je ze op het leidseplein o.i.d. vindt. Gewoon 'normale' restaurants met hoofdgerechten tussen de 20-30 euro. En het wil inderdaad nog wel eens voorkomen dat die één of twee steekjes laten vallen. Sowieso vind ik dat alles wat je in een restaurant krijgt eigenlijk gewoon zelfgemaakt moet zijn of afkomstig van een traiteur / verse (lokale) bakker. Friet moet ook gewoon zelf gesneden zijn.

Wat ik overigens ook een afknapper vind zijn restaurants waar ze alles ''op smaak'' brengen door iets in een enorme laag roomboter te bakken, zoals groenten die dan druipen van het vet.

Hier in de buurt zit een restaurant die ooit eens hebben geïnvesteerd in zo'n green - egg BBQ. Letterlijk alles wat je daar bestelt smaakt alsof het is geïnjecteerd met een smokey-taste vloeistof. Ik waardeer de inspanningen van een restauranthouder om eten een beetje een persoonlijke bereidingswijze mee te geven, maar dit gaat net weer even iets te ver.
  dinsdag 25 september 2018 @ 20:41:09 #126
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_182130703
Als je rustig zit te eten en opeens uit het niets slaat de ober je met een honkbalknuppel op je achterhoofd. Dat is iedere keer weer irritant.
  dinsdag 25 september 2018 @ 20:50:56 #127
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_182130940
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 20:33 schreef 111210 het volgende:

[..]

Andouillette heet dat, ik eet inprincipe alles wel, al is het maar om te proberen.

Deze heb ik toch echt na 1 hap laten staan. Die worst rook gewoon echt naar varkensstront.
Heb het nog eens ffe op youtube opgezocht.

Die textuur van die worst alleen al, jakkes. ;(
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_182131514
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 18:11 schreef itchycoo het volgende:

[..]

een tegenvaller hoeft ook niet per se verwijtbaar aan het restaurant te zijn. Soms bestel je iets met het idee dat het heel lekker is maar blijkt het nét een ander gerecht, blijkens de vele steak tartare verhalen :D
Voortaan dan maar effe googlen als je niet weet wat iets is. :+
pi_182131693
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 21:15 schreef vredesdruif het volgende:

[..]

Voortaan dan maar effe googlen als je niet weet wat iets is. :+
Vroegah bestond er geen Google.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_182131852
Het is ook wel leuk om soms iets te bestellen waarvan je niet weet wat het is.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 25-09-2018 21:30:29 ]
  dinsdag 25 september 2018 @ 21:34:44 #131
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_182131981
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 20:50 schreef Harvest89 het volgende:

[..]

Heb het nog eens ffe op youtube opgezocht.

Die textuur van die worst alleen al, jakkes. ;(
Mwa, die wil ik nog wel proberen. Zeker met zo´n mosterdsausje :Y
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_182132268
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 21:24 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]

Vroegah bestond er geen Google.
Vorige week wel :+
  dinsdag 25 september 2018 @ 21:50:44 #133
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_182132442
quote:
7s.gif Op dinsdag 25 september 2018 20:41 schreef borbit het volgende:
Als je rustig zit te eten en opeens uit het niets slaat de ober je met een honkbalknuppel op je achterhoofd. Dat is iedere keer weer irritant.
Overkomt jou vaak zeker? :+
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_182133663
Vier jaar geleden in Boedapest uiteten geweest bij een Indiaas restaurant en de ober was zo vriendelijk om te vragen hoe pittig we onze gerechten wilden hebben. 3 van de 5 (waaronder ik) bestelden een mild gerecht en gaven aan niet pittig te willen eten, desondanks was mijn korma zo pittig als een madras (in Nederland) :%.

Alle curry's zagen er hetzelfde (bruin) uit, dus waarschijnlijk hadden ze dezelfde basissaus gebruikt :'). Verder was het best een dubieus restaurant, want wij waren de enige gasten en het personeel zat verderop aan een tafel met wat lui zaken te bespreken.

fun-fact: op één na, heeft het hele gezelschap in een Indiaas restaurant gewerkt, dus we waren gelukkig wel wat gewend _O-

[ Bericht 0% gewijzigd door yosander op 25-09-2018 23:01:30 ]
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
pi_182133968
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 12:49 schreef JaafkeJunior het volgende:
Ik ben gek op pittig eten. Vaak is 'Pittig' 2 theelepels sambal, Stelt dus vaak teleur.

DIT! Haal het woord pittig of het vlammetje ajb van de kaart! Zie ik dat dan verwacht ik dat. Maar t gebeurt nooit. Behalve denk bij Indiase restaurants.

Vraag bij een pittig gerecht om extra extra extra extra pittig. Maar ik denk dat niemand durft. Hoop dat iemand t ooit leuk vind om echt pittig eten te maken.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182134051
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 september 2018 22:35 schreef yosander het volgende:
Vier jaar geleden in Boedapest uiteten geweest bij een Indiaas restaurant en de ober was zo vriendelijk om te vragen hoe pittig we onze gerechten wilden hebben. 3 van de 5 (waaronder ik) bestelden een mild gerecht en gaven aan niet pittig te willen eten, desondanks was mijn kashmiri zo pittig als een madras (in Nederland) :%.

Alle curry's zagen er hetzelfde (bruin) uit, dus waarschijnlijk hadden ze dezelfde basissaus gebruikt :'). Verder was het best een dubieus restaurant, want wij waren de enige gasten en het personeel zat verderop aan een tafel met wat lui zaken te bespreken.

fun-fact: op één na, heeft het hele gezelschap in een Indiaas restaurant gewerkt, dus we waren gelukkig wel wat gewend _O-
Indiaas in Hongarije? Ik zou t niet durven. Die basissaus komt me trouwens ook bekend voor van een Chinees restaurant in Metz.
pi_182134203
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 22:52 schreef vredesdruif het volgende:

[..]

Indiaas in Hongarije? Ik zou t niet durven. Die basissaus komt me trouwens ook bekend voor van een Chinees restaurant in Metz.
Heb het restaurant teruggevonden: http://www.delhidarbaretterem.hu/
De reviews op Google zijn niet slecht (3,9/5). Mooi om te lezen dat je de "pittigheid" nog steeds kan bepalen per gerecht

quote:
Ilona Vrolijk
1 review

★★★★★ 8 maanden geleden Heerlijk echt indiaas eten. Per gerecht kan de pittigheid naar wens gekozen worden. Zeker een aanrader!!
_O-
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
pi_182134578
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 september 2018 22:59 schreef yosander het volgende:

[..]

Heb het restaurant teruggevonden: http://www.delhidarbaretterem.hu/
De reviews op Google zijn niet slecht (3,9/5). Mooi om te lezen dat je de "pittigheid" nog steeds kan bepalen per gerecht

[..]

_O-
met zo'n naam vraag ik me af of er ook een pittig kapsel bij zat

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-09-2018 23:23:37 ]
pi_182134617
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 23:23 schreef totalvamp het volgende:

[..]

met zo'n naam vraag ik me af of er ook een pittig kapsel bij zat
99% kans
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
pi_182135328
Onaantrekkelijke serveersters.
Ik vind het zelf altijd prettig als je tijdens het eten ook nog wat leuks hebt om naar te kijken. Als je tijdens het eten naar een hondslelijke serveerster moet koekeloeren, dan doet dat toch af aan de smaakbeleving.
  woensdag 26 september 2018 @ 00:12:29 #141
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_182135409
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 00:06 schreef Mariocash het volgende:
Onaantrekkelijke serveersters.
Ik vind het zelf altijd prettig als je tijdens het eten ook nog wat leuks hebt om naar te kijken. Als je tijdens het eten naar een hondslelijke serveerster moet koekeloeren, dan doet dat toch af aan de smaakbeleving.
:D
Hoeveel pech heb jij dan wel niet als je ergens bij een toprestaurant eet waar alleen maar mannelijke kelners zijn.
Of loop je dan gelijk weg? :+
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_182135443
quote:
11s.gif Op woensdag 26 september 2018 00:12 schreef golfer het volgende:

[..]

:D
Hoeveel pech heb jij dan wel niet als je ergens bij een toprestaurant eet waar alleen maar mannelijke kelners zijn.
Of loop je dan gelijk weg? :+
Ik mag ook graag naar een mooie man kijken.
pi_182138067
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 22:48 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

DIT! Haal het woord pittig of het vlammetje ajb van de kaart! Zie ik dat dan verwacht ik dat. Maar t gebeurt nooit. Behalve denk bij Indiase restaurants.

Vraag bij een pittig gerecht om extra extra extra extra pittig. Maar ik denk dat niemand durft. Hoop dat iemand t ooit leuk vind om echt pittig eten te maken.
Komt dat de meeste mensen cocktailsaus al pittig vinden helaas.

Bij de wok heb je een 'ultra pittige 5 pepertjes achter de naam saus' gewoon siracha saus. Bij 5 pepers wil ik mijn slokdarm verbranden ongeveer.
pi_182138192
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 21:34 schreef flipsen het volgende:

[..]

Mwa, die wil ik nog wel proberen. Zeker met zo´n mosterdsausje :Y
Ik denk dat je zoiets gewoon moet eten bij een goed restaurant. Ik at m in een toeristisch plekje in parijs.

Zelfde met trippa (pens) ooit eens gegeten in een goedkoop restaurantje ok te proeven. Dat was ook niet te vreten en stonk ook echt verschrikkelijk.

Jaren later de kans gehad in een sterren restaurant om het te proeven en dat was totaal iets anders. Best lekker nog zelfs. Van die smerige geur en smaak was niks meer te bekennen.
pi_182138445
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 11:34 schreef flipsen het volgende:
Daar werd de sushi opgediend met een... jawel... :Y) _O-
Ik vat hem niet. :{
Op zondag 9 september 2018 00:02 schreef remlof het volgende:
ik ben alles behalve intellectueel.
pi_182139271
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 08:50 schreef oranjevogel1 het volgende:

[..]

Ik vat hem niet. :{
Met een vork ipv stokjes
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182139297
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 07:46 schreef JaafkeJunior het volgende:

[..]

Komt dat de meeste mensen cocktailsaus al pittig vinden helaas.

Bij de wok heb je een 'ultra pittige 5 pepertjes achter de naam saus' gewoon siracha saus. Bij 5 pepers wil ik mijn slokdarm verbranden ongeveer.
Jep! Maar de gemiddelde NL'er en pittig inderdaad. Er wordt bij Conimex veel geklaagd dat hun boemboe voor curry 'oneetbaar pittig' is. Vreselijk. Dat verpest het.

Mensen doen alsof pittig zo erg is terwijl het naast lekker juist goed voor je is. Je moet er doorheen en het leren waarderen. Ik waardeer het ontzettend.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182139967
quote:
2s.gif Op dinsdag 25 september 2018 16:36 schreef Postbus100 het volgende:
Keertje in een restaurantje in Baskenland (op de grens van Spanje-Frankrijk, dit was nèt in Spanje) kregen we de kaart en ik kon er geen wijs uit worden. Maar ik dacht: naja, ik lust toch vrijwel alles, dus ik bestel gewoon wat (en iemand uit de groep kon een beetje Spaans en duidde het nog een beetje).

Toen kwam het gerecht.... Het leek op een verse worst (zo'n ding wat je in een cirkel in de winkel komt), maar dan zo zwart dat hij wel verkoold leek. En het was ook niet lekker (maar geen verkoolde smaak, gewoon *ril* niet lekker). Had wel wat weg van grove leverworst en dan behoorlijk flauw van smaak.

Rest van de groep had met hun gok wel prima gerechten gekregen.
Heb ik ook weleens in Baskenland gehad. Ik vond het droog, korzelig en vrij vlak van smaak. Op zich wel te eten maar niet echt lekker.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_182140374
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 09:53 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Jep! Maar de gemiddelde NL'er en pittig inderdaad. Er wordt bij Conimex veel geklaagd dat hun boemboe voor curry 'oneetbaar pittig' is. Vreselijk. Dat verpest het.


Wat :'), die drie pepers van Conimex is net zo scherp als een keer goed aan de pepermolen draaien :D
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
pi_182140677
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 21:24 schreef Cat-astrophe het volgende:
Vroegah bestond er geen Google.
Klopt, maar voor Google hadden we AltaVista.
  woensdag 26 september 2018 @ 11:40:05 #151
480430 ZwerverMetHuis
Neergeploft in Málaga
pi_182140940
quote:
2s.gif Op dinsdag 25 september 2018 16:36 schreef Postbus100 het volgende:
Toen kwam het gerecht.... Het leek op een verse worst (zo'n ding wat je in een cirkel in de winkel komt), maar dan zo zwart dat hij wel verkoold leek. En het was ook niet lekker (maar geen verkoolde smaak, gewoon *ril* niet lekker). Had wel wat weg van grove leverworst en dan behoorlijk flauw van smaak.
Was de naam Morcilla? Dan was het bloedworst met stukjes (orgaan)vlees, rijst en knoflook
pi_182140979
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 11:40 schreef ZwerverMetHuis het volgende:

[..]

Was de naam Morcilla? Dan was het bloedworst met stukjes (orgaan)vlees, rijst en knoflook
Dat weet ik niet meer (is al drie jaar geleden), maar afgaande op de reacties hier grote kans van wel.
Somebody that I used to know
  woensdag 26 september 2018 @ 11:48:34 #153
480430 ZwerverMetHuis
Neergeploft in Málaga
pi_182141082
Brrrrrr dat is super vies ...
  woensdag 26 september 2018 @ 11:50:32 #154
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_182141116
Een bestaand gerecht niet lekker vinden of niet lusten kan je een restaurant niet kwalijk nemen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_182141170
Wanneer ik met m'n familie uit eten ga en het meest culniaire dat ze willen bestellen een flink doorgebakken steak is. ;(
1 + 1 = blauw
pi_182141349
Fanta vragen en Sisi krijgen (in plaats van dat ze even zeggen: het is geen Fanta, het is Sisi, is dat oké?)
Somebody that I used to know
pi_182141385
quote:
9s.gif Op woensdag 26 september 2018 12:04 schreef Postbus100 het volgende:
Fanta vragen en Sisi krijgen (in plaats van dat ze even zeggen: het is geen Fanta, het is Sisi, is dat oké?)
Ze hebben bij KFC geen Fanta. Je krijgt daar standaard Sisi.
pi_182141395
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 11:54 schreef Kamina het volgende:
Wanneer ik met m'n familie uit eten ga en het meest culniaire dat ze willen bestellen een flink doorgebakken steak is. ;(
Je steak doorgebakken eten. :')
  woensdag 26 september 2018 @ 12:07:25 #159
230450 ShevaJB
Rock beat tempo 155
pi_182141396
Heeeel lang geleden in Frankrijk ooit een pannenkoek met spek besteld.

Toen kreeg ik een pannenkoek met een speklap in het midden, inclusief zo'n ranzig vetrandje.
[b]Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet
[/b]
[b]Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:[/b]
Eindbaas ^O^
pi_182141401
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 12:06 schreef Mariocash het volgende:

[..]

Ze hebben bij KFC geen Fanta. Je krijgt daar standaard Sisi.
Geen idee, ik ben nog nooit bij een KFC geweest. Maar je ziet dat ook wel bij andere restaurants. Prima als je geen Fanta hebt, maar zeg het dan even, dan kan ik besluiten dat ik wat anders wil drinken.
Somebody that I used to know
pi_182141487
quote:
2s.gif Op woensdag 26 september 2018 12:07 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Geen idee, ik ben nog nooit bij een KFC geweest. Maar je ziet dat ook wel bij andere restaurants. Prima als je geen Fanta hebt, maar zeg het dan even, dan kan ik besluiten dat ik wat anders wil drinken.
Proef jij zoveel verschil dan?
pi_182141507
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 12:16 schreef Mariocash het volgende:

[..]

Proef jij zoveel verschil dan?
Ja. Alleen die van de Aldi lijkt nagenoeg op Fanta.

Maar Sisi is een stuk zoeter en dieper oranje. Fanta is echt anders.
Somebody that I used to know
pi_182141532
quote:
2s.gif Op woensdag 26 september 2018 12:17 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Ja. Alleen die van de Aldi lijkt nagenoeg op Fanta.

Maar Sisi is een stuk zoeter en dieper oranje. Fanta is echt anders.
Je bent een fijnproever.
pi_182141547
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 12:19 schreef Mariocash het volgende:

[..]

Je bent een fijnproever.
Wel als het op belangrijke zaken aankomt c_/

(inmiddels drink ik het niet meer zo vaak hoor. Denk dat ik het maar een paar keer per jaar drink. Maar vroeger dronk ik het standaard. Dat was bij ons zeg maar de limonade).
Somebody that I used to know
pi_182141583
quote:
2s.gif Op woensdag 26 september 2018 12:17 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Ja. Alleen die van de Aldi lijkt nagenoeg op Fanta.

Maar Sisi is een stuk zoeter en dieper oranje. Fanta is echt anders.
Die van de Aldi is mijn favoriete sinasdrink! :9
1 + 1 = blauw
pi_182141599
quote:
14s.gif Op woensdag 26 september 2018 12:22 schreef Kamina het volgende:

[..]

Die van de Aldi is mijn favoriete sinasdrink! :9
*Boks* :7
Somebody that I used to know
pi_182141677
Ik vind Sisi ook heel vies, terwijl ik Fanta heerlijk vindt.

In spanje en Italie beleef ik de Fanta een beetje zoals de Sisi hier, daar bestel ik het ook niet. Ik denk dat ze er daar meer suiker in doen
-nee-
  woensdag 26 september 2018 @ 12:42:22 #168
123149 Clupea
Euchromatisch...
pi_182141877
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 13:17 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Onzin, inktvis wordt malser van de vriezer.
Misschien een vers ingevroren hele tentakel, maar die voorgefrituurde inktvisringen worden er echt niet beter van. Ik maak zelf wel eens inktvisringen van verse pijlstaartinkvis en beslag, dat is echt onvergelijkbaar met de diepvries-versie.
Can a bee be said to be or not to be an entire bee when half the bee is not a bee due to some ancient injury?
pi_182142787
Bij het replay cafe in Amsterdam een broodje tonijn carpaccio - volledig bevroren aan de binnenkant. Ik ging naar de serveerster om het te melden en haar reactie was: "Je krijgt geen geld terug hoor!". Ik had ook helemaal niet om geld gevraagd, dus ik was best verbaasd over de reactie. Ik kreeg inderdaad geen geld terug en ook geen nieuw broodje, dus heb dat bevroren ding laten staan, heb keurig betaald en nooit meer terug gegaan.
Frankly, my dear, I don't give a damn.
pi_182142971
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 13:37 schreef aquawoman het volgende:
Bij het replay cafe in Amsterdam een broodje tonijn carpaccio - volledig bevroren aan de binnenkant. Ik ging naar de serveerster om het te melden en haar reactie was: "Je krijgt geen geld terug hoor!". Ik had ook helemaal niet om geld gevraagd, dus ik was best verbaasd over de reactie. Ik kreeg inderdaad geen geld terug en ook geen nieuw broodje, dus heb dat bevroren ding laten staan, heb keurig betaald en nooit meer terug gegaan.
Dat mag wel iets assertiever als ik t zo lees.
pi_182143150
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 13:49 schreef vredesdruif het volgende:

[..]

Dat mag wel iets assertiever als ik t zo lees.
Een klap op haar muil had volstaan.
pi_182144608
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 14:00 schreef Mariocash het volgende:

[..]

Een klap op haar muil had volstaan.
Ken die tent niet, maar lijkt me ook vreemd dat je vantevoren betaalt.
pi_182145394
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 09:51 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Met een vork ipv stokjes
Sushi met stokjes is anders ook een behoorlijke afknapper.

[ Bericht 0% gewijzigd door Kapt-Ruigbaard op 26-09-2018 16:08:47 ]
Knapen die storneren willen moeten mannen met automatische incasso's zijn
pi_182145857
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 13:49 schreef vredesdruif het volgende:

Dat mag wel iets assertiever als ik t zo lees.
Nou, inderdaad :o Je laat zo mensen over je heen lopen en daar word je niet gelukkiger van hoor.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_182147082
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 16:16 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Nou, inderdaad :o Je laat zo mensen over je heen lopen en daar word je niet gelukkiger van hoor.
Nee hoor, ik ben behoorlijk assertief :) Maar bij sommige mensen heb ik er gewoon geen zin en tijd om er energie in te stoppen.
Frankly, my dear, I don't give a damn.
  woensdag 26 september 2018 @ 17:12:20 #176
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182147089
Bevroren carpaccio is toch geen ramp? Gewoon even blazen.
De carpaccio wordt nooit zo koud gegeten als ie opgediend wordt.
pi_182147955
quote:
9s.gif Op woensdag 26 september 2018 12:04 schreef Postbus100 het volgende:
Fanta vragen en Sisi krijgen (in plaats van dat ze even zeggen: het is geen Fanta, het is Sisi, is dat oké?)
Hier erger ik me ook vaak aan ja, Sisi is echt smerig zoet. Net zoals cola bestellen en :r Pepsi :r krijgen.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182148467
quote:
11s.gif Op woensdag 26 september 2018 17:41 schreef rena het volgende:

[..]

Net zoals cola bestellen en :r Pepsi :r krijgen.
Dat soort mensen zouden ze in het gevang moeten zetten.
pi_182148497
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 17:12 schreef RobinOok het volgende:
Bevroren carpaccio is toch geen ramp? Gewoon even blazen.
De carpaccio wordt nooit zo koud gegeten als ie opgediend wordt.
Als ik een wagyu (a5 kwaliteit uiteraard) zou bestellen, dan verwacht ik dat deze tip top in orde zou zijn. Dat betekent op kamertemperatuur en het vlees moet smelten op mijn tong.
  woensdag 26 september 2018 @ 18:08:59 #180
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_182148498
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 12:42 schreef Clupea het volgende:

[..]

Misschien een vers ingevroren hele tentakel, maar die voorgefrituurde inktvisringen worden er echt niet beter van. Ik maak zelf wel eens inktvisringen van verse pijlstaartinkvis en beslag, dat is echt onvergelijkbaar met de diepvries-versie.
Die diepvries kant en klaar dingen is de vulling vaak (meestal) een pasta die uit gemalen inktvis zijn gemaakt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_182148647
quote:
11s.gif Op woensdag 26 september 2018 17:41 schreef rena het volgende:

[..]

Hier erger ik me ook vaak aan ja, Sisi is echt smerig zoet. Net zoals cola bestellen en :r Pepsi :r krijgen.
Maar dan krijg je nog wat je vraagt (cola). Maar als je Coca Cola bestelt en je krijgt Pepsi, kijk, dan heb je een klacht.
Somebody that I used to know
pi_182148675
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 18:08 schreef Mariocash het volgende:

[..]

Als ik een wagyu (a5 kwaliteit uiteraard) zou bestellen, dan verwacht ik dat deze tip top in orde zou zijn. Dat betekent op kamertemperatuur en het vlees moet smelten op mijn tong.
Probeer het dan nog maar eens fatsoenlijk te snijden, red je met een snijmachine ook niet.

Maar dat bestel je toch nooit.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 26-09-2018 18:22:02 ]
pi_182148699
quote:
10s.gif Op maandag 24 september 2018 16:18 schreef Hallojo het volgende:
Een keertje prime rib besteld in de veronderstelling dat het spareribs waren :D
Wat was het wel ?
Ik zwaai naar dieren.
pi_182148712
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 18:21 schreef Fokker89 het volgende:

[..]

Probeer het dan nog maar eens fatsoenlijk te snijden, red je met een snijmachine ook niet.

Maar dat bestel je toch nooit.
Ik zou het direct bestellen als ik het op de kaart zou zien staan.
pi_182148743
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 18:24 schreef Mariocash het volgende:

[..]

Ik zou het direct bestellen als ik het op de kaart zou zien staan.
Ik niet direct, kans is klein dat het echt wagyu is.
pi_182148794
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 18:25 schreef Fokker89 het volgende:

[..]

Ik niet direct, kans is klein dat het echt wagyu is.
Ik ben een kenner. Ik zie dat direct. 8-)
pi_182148826
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 18:28 schreef Mariocash het volgende:

[..]

Ik ben een kenner. Ik zie dat direct. 8-)
Uiteraard.
  woensdag 26 september 2018 @ 18:55:05 #188
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182149367
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 18:28 schreef Mariocash het volgende:

[..]

Ik ben een kenner. Ik zie dat direct. 8-)
Tuurlijk, bestel jij als kenner lekker een broodje Wagyu tonijn carpaccio joh.
:Y)
pi_182149484
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 18:55 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Tuurlijk, bestel jij als kenner lekker een broodje Wagyu tonijn carpaccio joh.
:Y)
Carpaccio op een broodje eten. :')
pi_182150923
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 18:19 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Maar dan krijg je nog wat je vraagt (cola). Maar als je Coca Cola bestelt en je krijgt Pepsi, kijk, dan heb je een klacht.
Cola staat voor mij ook gelijk aan coca cola :@ Maar goed, meestal vraag ik er tegenwoordig wel naar als ik een keer cola wil, want Pepsi vind ik echt niet te drinken.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182151159
Één keer in een restaurant gegeten, waardoor ik de volgende dag gebeld werd dat ze een gang te weinig gerekend hadden en of ik het even wilde overmaken. Was mij die avond niet opgevallen en als het mij opvalt zeg ik er ook altijd iets van. Maar dat ze een dag later durven te bellen... Ondanks dat ik een fijne avond had met lekker eten, gaf me dat telefoontje toch een nare nasmaak.
Pfff, neem die 2 tientjes verlies en leef verder.
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
pi_182151225
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 20:19 schreef stavromulabeta het volgende:
Één keer in een restaurant gegeten, waardoor ik de volgende dag gebeld werd dat ze een gang te weinig gerekend hadden en of ik het even wilde overmaken. Was mij die avond niet opgevallen en als het mij opvalt zeg ik er ook altijd iets van. Maar dat ze een dag later durven te bellen... Ondanks dat ik een fijne avond had met lekker eten, gaf me dat telefoontje toch een nare nasmaak.
Pfff, neem die 2 tientjes verlies en leef verder.
Wat triest.
pi_182151304
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 20:19 schreef stavromulabeta het volgende:
Één keer in een restaurant gegeten, waardoor ik de volgende dag gebeld werd dat ze een gang te weinig gerekend hadden en of ik het even wilde overmaken. Was mij die avond niet opgevallen en als het mij opvalt zeg ik er ook altijd iets van. Maar dat ze een dag later durven te bellen... Ondanks dat ik een fijne avond had met lekker eten, gaf me dat telefoontje toch een nare nasmaak.
Pfff, neem die 2 tientjes verlies en leef verder.
Is dit serieus? :D
pi_182152135
Grootste tegenvaller was toch wel de bedorven kip. :r

Ohja en in Courchevel op de piste waar we met 8 man in een restaurant wat te drinken bestelden. Waarna de ober kwam vragen of we ook wat te eten zouden bestellen en zo niet of we dan zo vriendelijk zouden zijn om weer op te donderen. _O-

[ Bericht 53% gewijzigd door #ANONIEM op 26-09-2018 21:18:48 ]
pi_182152667
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 20:19 schreef stavromulabeta het volgende:
Één keer in een restaurant gegeten, waardoor ik de volgende dag gebeld werd dat ze een gang te weinig gerekend hadden en of ik het even wilde overmaken. Was mij die avond niet opgevallen en als het mij opvalt zeg ik er ook altijd iets van. Maar dat ze een dag later durven te bellen... Ondanks dat ik een fijne avond had met lekker eten, gaf me dat telefoontje toch een nare nasmaak.
Pfff, neem die 2 tientjes verlies en leef verder.
:') dat is wel heel treurig.

Andersom kan overigens ook: ik bestelde een gerecht van 10 euro en kreeg een (enorm) gerecht van 40 euro. Dat stond uiteindelijk ook op de bon, maar dat hebben ze gecorrigeerd omdat ze zelf de fout hadden gemaakt :D
  woensdag 26 september 2018 @ 21:23:40 #196
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182152686
Gegratineerde kreeft met knoflookboter (?) van 38,50 bestellen zonder te vragen hoe groot die is en dan een klein kreeftje krijgen, niet gegratineerd (wat ik op zich geen bezwaar vond) én geen spoor van knoflookboter. Na "klagen" een vingertopje gesmolten boter krijgen. :?
  woensdag 26 september 2018 @ 21:29:55 #197
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182152862
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 20:19 schreef stavromulabeta het volgende:
Één keer in een restaurant gegeten, waardoor ik de volgende dag gebeld werd dat ze een gang te weinig gerekend hadden en of ik het even wilde overmaken. Was mij die avond niet opgevallen en als het mij opvalt zeg ik er ook altijd iets van. Maar dat ze een dag later durven te bellen... Ondanks dat ik een fijne avond had met lekker eten, gaf me dat telefoontje toch een nare nasmaak.
Pfff, neem die 2 tientjes verlies en leef verder.
Heel bijzonder! _O-

Ik heb wel andersom gehad, chef bood een extra gerecht aan met wijn en dat stond gewoon op de rekening. Nou ja, okay, niks van gezegd, want het was ook gewoon lekker enzo, maar toch. Volgende dag belt ie dat dat een fout was en het volgende keer goed zou maken. :D
pi_182158009
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 21:30 schreef Igen het volgende:
Het is ook wel leuk om soms iets te bestellen waarvan je niet weet wat het is.
Dit dus….. heb eens een keertje dinagoang voorgeschoten gekregen. Lekker aan het eten totdat iemand mij vraagt of ik wel weet wat ik aan het eten ben.

De pork had ik goed, wist enkel niet dat het in pig's blood gekookt was, en de saus ook van pig's blood was.

Had ik dat van te voren geweten….. zou ik het misschien niet geprobeerd hebben of in ieder geval wat gereserveerder opgeschept hebben...
Honey ! Take me drunk, i am home !
pi_182158107
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 17:12 schreef RobinOok het volgende:
Bevroren carpaccio is toch geen ramp? Gewoon even blazen.
De carpaccio wordt nooit zo koud gegeten als ie opgediend wordt.
Carpacio hoort sowieso niet bevroren te zijn omdat het plat geslagen vlees is, niet van die gesneden plakjes die je overal krijt met klodders truffelmayonaise eroverheen :`)

Maargoed, als de serveerster meteen al roept “je krijgt geen geld terug” zou ik niet eens betalen.
pi_182158159
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 04:47 schreef 111210 het volgende:

[..]

Carpacio hoort sowieso niet bevroren te zijn omdat het plat geslagen vlees is, niet van die gesneden plakjes die je overal krijt met klodders truffelmayonaise eroverheen :`)


Wut?
  donderdag 27 september 2018 @ 06:40:26 #201
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_182158299
quote:
10s.gif Op donderdag 27 september 2018 05:59 schreef Fokker89 het volgende:

[..]

Wut?
Hij heeft gelijk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_182158443
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 06:40 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Hij heeft gelijk
zoals hij het schrijft is het alsof je een biefstuk platslaat, maar het is natuurlijk al dun gesneden voordat je er op gaat slaan.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-09-2018 07:24:57 ]
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')