abonnement Unibet Coolblue
pi_181705749


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Dentacoin goes moon and greedy when Bitcoin crashes.
pi_181705830
Niet met een x100 leverage long op DOGE gaan :')
  woensdag 5 september 2018 @ 15:56:45 #3
62913 Blik
The one and Only!
pi_181706190
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 15:17 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

PwC China kan je zien als een franchise. Is echt by far niet hetzelfde als PwC UK.

[..]

Niet oordelen voordat je de docu gezien hebt. Staat gewoon op Netflix. Kijk het en besef dat je niks dat uit China komt kan vertrouwen.

[..]

https://en.wikipedia.org/wiki/The_China_Hustle

Of specifieker voor PwC;

http://www.chinaaccountingblog.com/weblog/who-audits-alibaba.html
Ja, accounting firms in China zijn anders dan in Europa. Regels in Europa zijn gewoon strenger en bedrijfscultuur gewoon compleet anders.

Doet verder niks af aan het feit dat een PwC conferentie met een dermate Vechain gedreven agenda, i.c.m. andere multinationals, gewoon goed nieuws is voor Vechain.
pi_181706273
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 15:56 schreef Blik het volgende:

Doet verder niks af aan het feit dat een PwC conferentie met een dermate Vechain gedreven agenda, i.c.m. andere multinationals, gewoon goed nieuws is voor Vechain.
Waar zeg ik dat dat niet zo is? Ik zeg alleen dat je een partnership met PwC Hong Kong als iets heel anders moet zien dan een partnership met PwC NL. Voor veel mensen is dat verschil niet duidelijk, zie EggsTC in de comment een paar posts daarboven. Het zijn op zichzelf staande bedrijven die dezelfde naam delen.

Los daarvan toont The China Hustle duidelijk aan dat Chinese firma's er geen probleem mee hebben om te liegen en bedriegen om er zelf maar beter van te worden EN dan ook nog eens vaak ongestraft gaan.

Maakt dat VEN een scam? Nee natuurlijk niet, het heeft het mainnet schitterend gehaald zonder problemen en is lekker schaalbaar. Maar ik kijk wel iets sceptischer naar Chinese projecten dan naar Europese. En volgens mij ben ik niet de enige.
  woensdag 5 september 2018 @ 16:11:02 #5
131603 Afwazig
Serious business
pi_181706513
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 15:42 schreef KappenBakken het volgende:
Niet met een x100 leverage long op DOGE gaan :')
1 doge = 1 doge
pi_181706595
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 16:01 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Waar zeg ik dat dat niet zo is? Ik zeg alleen dat je een partnership met PwC Hong Kong als iets heel anders moet zien dan een partnership met PwC NL. Voor veel mensen is dat verschil niet duidelijk, zie EggsTC in de comment een paar posts daarboven. Het zijn op zichzelf staande bedrijven die dezelfde naam delen.

Los daarvan toont The China Hustle duidelijk aan dat Chinese firma's er geen probleem mee hebben om te liegen en bedriegen om er zelf maar beter van te worden EN dan ook nog eens vaak ongestraft gaan.

Maakt dat VEN een scam? Nee natuurlijk niet, het heeft het mainnet schitterend gehaald zonder problemen en is lekker schaalbaar. Maar ik kijk wel iets sceptischer naar Chinese projecten dan naar Europese. En volgens mij ben ik niet de enige.
Ik bezit bewust geen enkele Chinese coin en coins uit andere Aziatische landen mijd ik ook.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_181706607
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 16:14 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Ik bezit bewust geen enkele Chinese coin en coins uit andere Aziatische landen mijd ik ook.
pi_181706628
Ikke lekker wel Chinees coin hebben. Heb altijd beetje BNB staan voor de trades.
  woensdag 5 september 2018 @ 16:18:22 #9
131603 Afwazig
Serious business
pi_181706667
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 16:14 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Ik bezit bewust geen enkele Chinese coin en coins uit andere Aziatische landen mijd ik ook.
Ik heb hetzelfde. Klein beetje voor daytrading wat op een exchange staat maar NEO, VEC etc. hoef ik niks mee te maken te hebben inderdaad.
pi_181706681
VeChain is ook Chinees toch? Tether ook - naja, Hong Kong, same shit.
  woensdag 5 september 2018 @ 16:19:34 #11
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_181706685
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 16:14 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Ik bezit bewust geen enkele Chinese coin en coins uit andere Aziatische landen mijd ik ook.
quote:
1s.gif Op woensdag 5 september 2018 16:15 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Wat uit Rusland komt is betrouwbaarder? :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_181706699
Interesseert me geen zier eigenlijk waar een coin vandaan komt, als ik er een goeie trade op kan maken dan voldoet Alkebulan Cash nog. :')
pi_181706711
Maar intussen wel allemaal op Bitfinex en Binance traden. :P
pi_181706840
quote:
3s.gif Op woensdag 5 september 2018 16:19 schreef Rossdale het volgende:

[..]

[..]

Wat uit Rusland komt is betrouwbaarder? :D
In Rusland wordt grootschalige oplichting niet gewaardeerd, de gemiddelde levensverwachting van oplichters ligt een stuk lager dan het algemene gemiddelde.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_181706842
Cardano is dan weer de beste keus want dat zit in Zwitserland en daar plegen ze nooit fraude.
pi_181706850
''Ik zou het ook echt nooit doen. Ik doe al niet aan 69, dan maar omstebeurt en een beetje geduld, hoef m'n neus niet in die ster. :')'' - illusions

bafmeister 2018
pi_181706853
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 16:27 schreef chroestjov het volgende:

[..]

In Rusland wordt grootschalige oplichting niet gewaardeerd, de gemiddelde levensverwachting van oplichters ligt een stuk lager dan het algemene gemiddelde.
Daar zit het geintegreerd in de staat? :P
pi_181706864
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 16:27 schreef Viespeuk2018 het volgende:
''Ik zou het ook echt nooit doen. Ik doe al niet aan 69, dan maar omstebeurt en een beetje geduld, hoef m'n neus niet in die ster. :')'' - illusions

bafmeister 2018
Hahahaha, wat een interesse in mijn persoontje. Wil je m'n handtekening? :D
pi_181706874
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 16:28 schreef illusions het volgende:

[..]

Hahahaha, wat een interesse in mijn persoontje. Wil je m'n handtekening? :D
Nee, jij zit mij belachelijk te maken met die nieuwe titel.
pi_181706936
Come on, bestaat er nog steeds China fud? Move on
Ook geen 38
pi_181706960
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 16:27 schreef illusions het volgende:

[..]

Daar zit het geintegreerd in de staat? :P
In principe is elke overheid corrupt, de ene wat meer dan de ander, maar sommige overheden maken er een sport van om zich naar buiten toe heel braaf voor te doen terwijl de onderlinge verschillen in de werkelijkheid niet zo heel groot zijn.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_181707055
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 16:31 schreef Tenninetyfive het volgende:
Come on, bestaat er nog steeds China fud? Move on
Gaat nu meer over de ethiek van Chinese founders.
pi_181708173
quote:
3s.gif Op woensdag 5 september 2018 16:19 schreef Rossdale het volgende:

[..]


[..]

Wat uit Rusland komt is betrouwbaarder? :D
Van projecten als Waves en Universa kan ik iig nog goede informatie vinden over de betrokkenen en wat de voortgang is. Openheid is alles.

Bij de Chinezen zit alles achter een luikje.
pi_181708236
Nu heb ik ineens zin in Chinees...
pi_181708623
Bitcoin dominance 54.3%

''2018 the year of altcoins'' -bitcointalk.org
  woensdag 5 september 2018 @ 17:59:33 #26
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_181708817
In China is het niet verboden om van buitenlandse beleggers te stelen blijkbaar?

Dat is nog altijd beter dan hier waar de regering van de bevolking steelt om cadeau te doen aan buitenlandse beleggers.

Wie is er nou gek :?

[ Bericht 0% gewijzigd door fathank op 05-09-2018 18:16:40 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 5 september 2018 @ 18:17:39 #27
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_181709207
quote:
1s.gif Op woensdag 5 september 2018 17:29 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Van projecten als Waves en Universa kan ik iig nog goede informatie vinden over de betrokkenen en wat de voortgang is. Openheid is alles.

Bij de Chinezen zit alles achter een luikje.
Ja af en toe een medium post met een dagboek welke meetings er geweest zijn is echt goeie voortgangsrapportage.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_181709215
quote:
1s.gif Op woensdag 5 september 2018 17:59 schreef fathank het volgende:
In China is het niet verboden om van buitenlandse beleggers te stelen blijkbaar?

Dat is nog altijd beter dan hier waar de regering van de bevolking steelt om cadeau te doen aan buitenlandse beleggers.

Wie is er nou gek :?
Iets met appels en peren. Maar ik ga me hier niet aan branden.
pi_181709394
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 16:11 schreef Afwazig het volgende:

[..]

1 doge = 1 doge
Dit moet me denken aan:
pi_181709555
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 17:31 schreef MaGNeT het volgende:
Nu heb ik ineens zin in Chinees...
  woensdag 5 september 2018 @ 18:34:47 #31
131603 Afwazig
Serious business
pi_181709675
quote:
1s.gif Op woensdag 5 september 2018 17:59 schreef fathank het volgende:
In China is het niet verboden om van buitenlandse beleggers te stelen blijkbaar?

Dat is nog altijd beter dan hier waar de regering van de bevolking steelt om cadeau te doen aan buitenlandse beleggers.

Wie is er nou gek :?
Beleggers :D
pi_181709783
quote:
1s.gif Op woensdag 5 september 2018 18:17 schreef fathank het volgende:

[..]

Ja af en toe een medium post met een dagboek welke meetings er geweest zijn is echt goeie voortgangsrapportage.
ja Wil net zeggen

Eens in de 100 dagen een of Ander pump artikel waar Boris Vladimir met een cubaanse sigaar met de minster president Russia die universa shirtje aanheeft zitten te flaneren _O-
pi_181709835
Snap ook niet Zo goed waaruit blijkt dat vechain niet transparent is

Is de enige coin die juist volledig openheid geeft

Iets met selective biasm enz

Domme rascisten

Iets met fok en autisten enzz

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-09-2018 18:40:32 ]
pi_181710074
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 17:31 schreef MaGNeT het volgende:
Nu heb ik ineens zin in Chinees...
Neem een kijkje in de keuken, dan ben je daar ook weer van af.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_181710131
quote:
1s.gif Op woensdag 5 september 2018 17:59 schreef fathank het volgende:
In China is het niet verboden om van buitenlandse beleggers te stelen blijkbaar?

Dat is nog altijd beter dan hier waar de regering van de bevolking steelt om cadeau te doen aan buitenlandse beleggers.

Wie is er nou gek :?
Rustig man, het gaat nergens over.
It All Goes Back in the Box
pi_181710381
hier gaat blijkbaar alle funding van de universa ico heen







:D :')







zit je dan met je universa shitbags _O-
pi_181710457
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 18:48 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Neem een kijkje in de keuken, dan ben je daar ook weer van af.
quote:
Hey guys! So, as the title says, I just happen to be in Shanghai on a business trip and I used it to also visit VeChain at their offices where I had a meeting with Kevin and Noah. The meeting was to introduce them to a partner of mine who is really well connected and was intrigued about VeChain after hearing so much from me. Here's a summary for you:


The offices look great, they are working on two floors and have around 80 people working there in total. Startup-style, very cool environment.

Kevin gave us a quick tour around the office and showed us some of their use cases: they had some bottles of wine with QR codes, he said those are already in the supermarkets. My partner asked: “OK, so what if we take off the label with the QR code and put it on a cheaper/fake wine?”. Kevin replied these are for not too expensive wines (like $10 USD or so), and then showed us the system for a luxury wine. The chip is built inside the plastic of the neck of the bottle and has an anti-tampering system. If someone would want to remove it, it would break the chip, so it can’t be faked.

Then Noah joined us at the meeting room and between both of them explained to my partner what makes VeChain unique, and way they decided to move from a private chain to a public one. He was mind blown of the scope of the project and immediately told them he’ll be contacting them in the future, if some big project he might be involved with comes to life. Can’t say more about this as it’s not confirmed, and I guess would have NDAs if it would work out.

Kevin then explained about the partnership they would announce today with BYD, while explaining yet another use case (automotive). We got a sneak peek before the public announcement of the Carbon Credits, how DNV GL uses a formula to calculate that, and that users would be rewarded by going green and using electric cars and how they could use those like currency maybe on convenience stores that join the program; or maybe even with the insurance companies like PICC. The scope of this is just massive guys, this is VeChain’s mission project and by the looks of it it’ll be revolutionary.

I asked if that’s the same they are doing for BMW and Renault, they said they can’t comment but maybe similar things about car passport, collecting data, carbon emissions, etc

I also asked them about that sudden TXs spike on the mainnet: Noah confirmed it was a client (or many) migrating data. He said we should start seeing more activity on the mainnet in September. They are working really hard on migrating clients at the moment and making sure all works well :)

I also asked Noah about the backdated VTHO they promised: he said it’s a complex calculation as there are several factors to consider, and they are working on it, but to count on it.

Couldn’t ask much more as they are super busy, and we had to go, but Noah was kind enough to give me some precious VeChain merch :D Thank god he told me to take an L instead of an M as they have Chinese sizes haha so be aware of that when you take yours someday!

They also mentioned how it’s funny most crypto projects just focus on total air, no real uses cases, just going to conferences and promising bright futures that might come or not. They are working on real use cases with real clients implementing blockchain tech to disrupt business models and processes.
Precies, tenzij je geen chef-kok bent. Dan heb je er niks te zoeken namelijk.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 05-09-2018 19:02:04 ]
pi_181710923
Ik hoop dat iedereen zijn fiat klaar had om de dip te kopen :P

Dit is een grapje, niet kopen op mijn advies dit dat.
pi_181710960
quote:
10s.gif Op woensdag 5 september 2018 18:59 schreef Dimachaerus het volgende:
hier gaat blijkbaar alle funding van de universa ico heen

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
:D :')

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

zit je dan met je universa shitbags _O-
Wat had jij ook alweer? Doge toch?
pi_181711883
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 16:28 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Nee, jij zit mij belachelijk te maken met die nieuwe titel.
Mijn excuses als je hiermee beledigt ben, ik vind het meer een grap. Als ik je belachelijk wou maken had ik het wel over ADA gehad. Maargoed, bedoel het niet slecht hoor.
pi_181711903
quote:
1s.gif Op woensdag 5 september 2018 16:37 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Gaat nu meer over de ethiek van Chinese founders.
En wat doen we met Binance dan?
pi_181711980
Is er al besproken waarom de hele teringzooi weer een vrije val heeft genomen? Blijft koffiedik kijken maar meestal is er wel een sensationele reden. Monero bijna de enige groene.

Ok.einde </rant>
pi_181711992
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 19:57 schreef illusions het volgende:
Is er al besproken waarom de hele teringzooi weer een vrije val heeft genomen? Blijft koffiedik kijken maar meestal is er wel een sensationele reden. Monero bijna de enige groene.

Ok.einde </rant>
Iets met Goldman Sachs toch?
pi_181712032
55% BTC dominance
pi_181712064
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 19:57 schreef illusions het volgende:
Is er al besproken waarom de hele teringzooi weer een vrije val heeft genomen? Blijft koffiedik kijken maar meestal is er wel een sensationele reden. Monero bijna de enige groene.

Ok.einde </rant>
Ik vermoed die tether pump scam. Kan ook nooit goed zijn.
Vakman pur sang
pi_181712131
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 19:57 schreef illusions het volgende:
Is er al besproken waarom de hele teringzooi weer een vrije val heeft genomen? Blijft koffiedik kijken maar meestal is er wel een sensationele reden. Monero bijna de enige groene.

Ok.einde </rant>
GS zou opeens weer toch niet aan trading gaan doen ofzo? Er kwam een artikel langs op reddit maar niet gelezen man, who cares :p

Maar qua TA (ja ja ik weet het TA is kut) was deze dump wel te voorzien, kwam precies tegen de lijn aan. Haha zo'n trader had gisteren een short ingezet met een stoploss op $7350. Komt de koers vandaag net tot $7360 voordat die in elkaar zakt. _O- _O-
It All Goes Back in the Box
pi_181712336
It All Goes Back in the Box
pi_181713507
wie heeft hier verstand van pc's

https://tweakers.net/revi(...)reamgamesysteem.html

is dit wat?

en goeie prijs?
pi_181714556
Hoi ik ben KLAAS
  woensdag 5 september 2018 @ 21:40:12 #50
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_181714739
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 20:57 schreef Dimachaerus het volgende:
wie heeft hier verstand van pc's

https://tweakers.net/revi(...)reamgamesysteem.html

is dit wat?

en goeie prijs?
Koop gewoon Nintendo switch
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_181714926
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 20:57 schreef Dimachaerus het volgende:
wie heeft hier verstand van pc's

https://tweakers.net/revi(...)reamgamesysteem.html

is dit wat?

en goeie prijs?
- wil je gaan gamen? zo ja, wat zijn de eisen van deze games?
- doe je aan foto- of videobewerking? zo ja, wat zijn de aanbevelingen voor deze toepassingen qua CPU / GPU?
pi_181715009
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 20:57 schreef Dimachaerus het volgende:
wie heeft hier verstand van pc's

https://tweakers.net/revi(...)reamgamesysteem.html

is dit wat?

en goeie prijs?
https://www.cpubenchmark.net/
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_181715546
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 21:49 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

- wil je gaan gamen? zo ja, wat zijn de eisen van deze games?
- doe je aan foto- of videobewerking? zo ja, wat zijn de aanbevelingen voor deze toepassingen qua CPU / GPU?
gamen

ik speel niet echt zwaar eisende games maar ik wil gewoon heel vlotte pc en eentje die recente games gewoon op high en max resolutie soepel draait mocht ik wat recente spelletjes downloaden
  woensdag 5 september 2018 @ 22:22:02 #54
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181715832
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 22:11 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

gamen

ik speel niet echt zwaar eisende games maar ik wil gewoon heel vlotte pc en eentje die recente games gewoon op high en max resolutie soepel draait mocht ik wat recente spelletjes downloaden
Sinds sommige alts het slecht doen (Litecoin, welke via Scrypt werkt = geen ASICS maar via GPUs) moeten 2de hands kaarten toch voor een goeie prijs beschikbaar zijn? :)
The best firms advertise the least...
pi_181716140
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 22:11 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

gamen

ik speel niet echt zwaar eisende games maar ik wil gewoon heel vlotte pc en eentje die recente games gewoon op high en max resolutie soepel draait mocht ik wat recente spelletjes downloaden
Nou, wat zegt Tweakers dan? Als die nerds daar er een special over maken dan zal 't meestal wel kloppen wat er staat. En 100 eu meer of minder boeit ook niet echt op zo'n systeem lijkt me.

Je kan altijd nog een iMac kopen voor 3 rooien. Die hebben ook geen virussen.

:P
  woensdag 5 september 2018 @ 23:16:35 #56
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181717491
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 22:32 schreef illusions het volgende:

[..]

Nou, wat zegt Tweakers dan? Als die nerds daar er een special over maken dan zal 't meestal wel kloppen wat er staat. En 100 eu meer of minder boeit ook niet echt op zo'n systeem lijkt me.

Je kan altijd nog een iMac kopen voor 3 rooien. Die hebben ook geen virussen.

:P
Maar, daar kun je dan vrijwel geen games op spelen ;( : OF je koopt een console OF een PC en je gooit er (of komt vaak gedwongen mee) Windows op, Linux op OF een Mac, wat in het laatste simpelweg geen gamers PC is!
The best firms advertise the least...
pi_181717716
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 23:16 schreef edcetera het volgende:

[..]

Maar, daar kun je dan vrijwel geen games op spelen ;( : OF je koopt een console OF een PC en je gooit er (of komt vaak gedwongen mee) Windows op, Linux op OF een Mac, wat in het laatste simpelweg geen gamers PC is!
Die Mac was ook maar een grapje, maar als je die high end gaming PC pakt zoals in die link, dan zal je vast goed zitten. Tweakers schrijft er een special over, en pakt lekker wat commissie als je die linkjes volgt natuurlijk, maar over 't algemeen weten ze goed waar ze het over hebben.

Ikzelf ben geen gamer, maar als ik eens wil gamen installeer ik gewoon iets van 5 jaar terug, voor mij is dat toch nieuw. Net als de krant van gister die je niet gelezen hebt. ;D

Laatst Just Cause 2 geïnstalleerd, maarja na 2 uur al helemaal klaar mee. :P
pi_181717956
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 22:22 schreef edcetera het volgende:

[..]

Sinds sommige alts het slecht doen (Litecoin, welke via Scrypt werkt = geen ASICS maar via GPUs) moeten 2de hands kaarten toch voor een goeie prijs beschikbaar zijn? :)
Bitmain L3+
  woensdag 5 september 2018 @ 23:38:50 #59
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181718027
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 23:24 schreef illusions het volgende:

[..]

Die Mac was ook maar een grapje, maar als je die high end gaming PC pakt zoals in die link, dan zal je vast goed zitten. Tweakers schrijft er een special over, en pakt lekker wat commissie als je die linkjes volgt natuurlijk, maar over 't algemeen weten ze goed waar ze het over hebben.

Ikzelf ben geen gamer, maar als ik eens wil gamen installeer ik gewoon iets van 5 jaar terug, voor mij is dat toch nieuw. Net als de krant van gister die je niet gelezen hebt. ;D

Laatst Just Cause 2 geïnstalleerd, maarja na 2 uur al helemaal klaar mee. :P
Ik heb zeker ook vertrouwen in wat een Tweakers publiceert over een hardware revi
iew is, beter dan hier . Maar post het dan daar en vraag het niet hier alhoever we iedereen willen helpen hier: Heb je een vraag over cryptos: DAT is dit topic: Iets over gaming/PCs kunnen we elkaar ook helpen, maar niet een discussie hier!
The best firms advertise the least...
pi_181718031
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 22:22 schreef edcetera het volgende:

[..]

Sinds sommige alts het slecht doen (Litecoin, welke via Scrypt werkt = geen ASICS maar via GPUs) moeten 2de hands kaarten toch voor een goeie prijs beschikbaar zijn? :)
Er zijn allang ASIC's voor Scrypt ;) Wel al 4 jaar denk ik.

Edit: sterker nog, ik kocht in maart 2014 voor $12.000 een KnCMiner Titan.
Hij werd alleen pas geleverd in november dus heb hem toen van armoede voor $2000 aan een Pool verkocht.

Das toch mooi $10.000 verloren in 8 maanden ;(
pi_181718034
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 22:11 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

gamen

ik speel niet echt zwaar eisende games maar ik wil gewoon heel vlotte pc en eentje die recente games gewoon op high en max resolutie soepel draait mocht ik wat recente spelletjes downloaden
Dan zou ik net een wat zwaardere videokaart pakken, geen idee of die verder in dat systeem past, het is een 'compact' systeem. Zou kunnen dat een wat grotere kaart andere onderdelen in de weg gaat zitten.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_181718071
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 23:38 schreef edcetera het volgende:

[..]

Ik heb zeker ook vertrouwen in wat een Tweakers publiceert over een hardware revi
iew is, beter dan hier . Maar post het dan daar en vraag het niet hier alhoever we iedereen willen helpen hier: Heb je een vraag over cryptos: DAT is dit topic: Iets over gaming/PCs kunnen we elkaar ook helpen, maar niet een discussie hier!
Ach tis maar waar je wakker van ligt. We zitten hier in een SC hoor. Als ik jeuk aan m'n kont heb meld ik dat ook soms.

Daar heb je wel veel meer kans op een serieus antwoord, dat moet ik toegeven. :P
pi_181718120
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 23:39 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dan zou ik net een wat zwaardere videokaart pakken, geen idee of die verder in dat systeem past, het is een 'compact' systeem. Zou kunnen dat een wat grotere kaart andere onderdelen in de weg gaat zitten.
Die samenstelling is maar een voorbeeld, je kan natuurlijk alle onderdelen in de lijst bestellen en de kast en GPU laten afwijken :P
  Moderator / Redactie Sport woensdag 5 september 2018 @ 23:45:00 #64
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181718161
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 23:38 schreef edcetera het volgende:

[..]

Ik heb zeker ook vertrouwen in wat een Tweakers publiceert over een hardware revi
iew is, beter dan hier . Maar post het dan daar en vraag het niet hier alhoever we iedereen willen helpen hier: Heb je een vraag over cryptos: DAT is dit topic: Iets over gaming/PCs kunnen we elkaar ook helpen, maar niet een discussie hier!
Wie heeft bepaald dat we hier alleen over crypto mogen kletsen?

*kijkt rond* /snap er niks van
  woensdag 5 september 2018 @ 23:45:17 #65
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181718167
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 23:39 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Er zijn allang ASIC's voor Scrypt ;) Wel al 4 jaar denk ik.

Edit: sterker nog, ik kocht in maart 2014 voor $12.000 een KnCMiner Titan.
Hij werd alleen pas geleverd in november dus heb hem toen van armoede voor $2000 aan een Pool verkocht.

Das toch mooi $10.000 verloren in 8 maanden ;(
Dus het werkte toch niet of...?
The best firms advertise the least...
pi_181718227
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 23:45 schreef edcetera het volgende:

[..]

Dus het werkte toch niet of...?
Zal vast prima gewerkt hebben.
Maar de difficulty was in die 8 maanden zo hard gestegen dat ik de investering nooit meer zou terugverdienen.

Toen was ik er klaar mee en heb 'm meteen maar verkocht voor $2000 ipv maanden in het lawaai zitten met de mogelijkheid dat ik zelfs die $2000 nooit zou halen vanwege het stroomverbruik.
pi_181718243
quote:
1s.gif Op woensdag 5 september 2018 23:45 schreef Kyran het volgende:

[..]

Wie heeft bepaald dat we hier alleen over crypto mogen kletsen?

*kijkt rond* /snap er niks van
Alleen dukaten op een natte chest zijn geloof ik uit de gratie, voor de rest mag hier veel.
pi_181718354
Ik had die 7,5 BTC die ik toen bij de verkoop van die KnCminer kreeg gewoon moeten bewaren :') Dan had ik die miner nu alsnog terugverdiend :P
  woensdag 5 september 2018 @ 23:58:55 #69
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181718469
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 23:40 schreef illusions het volgende:

[..]

Ach tis maar waar je wakker van ligt. We zitten hier in een SC hoor. Als ik jeuk aan m'n kont heb meld ik dat ook soms.

Daar heb je wel veel meer kans op een serieus antwoord, dat moet ik toegeven. :P
We hebben allemaal wel eens jeuk ergens: Het enige wat me jeukt is als mensen continue dit topic willen verzijken (niet jij btw): Hou het bij de discussie en jij hebt een bijdrage en als ik of iemand anders dat niet doet, laat je dat weten ^O^
The best firms advertise the least...
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 september 2018 @ 00:00:27 #70
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181718509
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 23:58 schreef edcetera het volgende:

[..]

We hebben allemaal wel eens jeuk ergens: Het enige wat me jeukt is als mensen continue dit topic willen verzijken (niet jij btw): Hou het bij de discussie en jij hebt een bijdrage en als ik of iemand anders dat niet doet, laat je dat weten ^O^
Even nogmaals. Dit is een SC en zolang het fatsoenlijk blijft mag je hier alles bespreken.
pi_181718543
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 23:58 schreef edcetera het volgende:

[..]

We hebben allemaal wel eens jeuk ergens: Het enige wat me jeukt is als mensen continue dit topic willen verzijken (niet jij btw): Hou het bij de discussie en jij hebt een bijdrage en als ik of iemand anders dat niet doet, laat je dat weten ^O^
Ik mis je blauwe kleurtje
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_181718588
Even weer bijlezen. Weet nog dat een halfjaartje terug hier mensen konden stoppen met werken _O-
pi_181718598
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:05 schreef BredeBroeder het volgende:
Even weer bijlezen. Weet nog dat een halfjaartje terug hier mensen konden stoppen met werken _O-
Voorlopig lukt dat nog steeds ;)
pi_181718625
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:06 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Voorlopig lukt dat nog steeds ;)
Dat was jij ja :D
pi_181718676
pi_181718683
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:05 schreef BredeBroeder het volgende:
Even weer bijlezen. Weet nog dat een halfjaartje terug hier mensen konden stoppen met werken _O-
Easy.
pi_181718705
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:12 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Easy.
1x uitcashen en ik had nooit bang hoeven zijn voor een studieschuld ;(
pi_181718719
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:13 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

1x uitcashen en ik had nooit bang hoeven zijn voor een studieschuld ;(
Uitgecashed mid december, niets mis mee.
pi_181718725
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:05 schreef BredeBroeder het volgende:
Even weer bijlezen. Weet nog dat een halfjaartje terug hier mensen konden stoppen met werken _O-
Ik doe al dik 3 jaar geen ene pleuris. Werk alleen aan m'n alcoholtolerantie en m'n kleurtje.
pi_181718729
quote:
7s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:14 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Uitgecashed mid december, niets mis mee.
Iets met euforie en waanzin
pi_181718745
Al is stoppen met werken behoorlijk saai.
pi_181718764
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:16 schreef Insomnia2.0 het volgende:
Al is stoppen met werken behoorlijk saai.
Nee, dat zeggen werkenden om voor zichzelf goed te praten dat ze 5x per week voor dag en dauw hun tijd door een ander laten invullen.
pi_181718767
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:16 schreef Insomnia2.0 het volgende:
Al is stoppen met werken behoorlijk saai.
Nou, ik verveel me anders geen moment. Werken is saai, en stompt je ziel af.
pi_181718774
Nog steeds shitbags met REQuest, staat al maanden down
pi_181718777
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:17 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Nee.
Nog genoeg leuke projecten om geld verder te laten renderen.
pi_181718780
Als je niet hoeft te werken, kan je doen wat je wilt. Wat kan er dan saai zijn? Dan heb je echt weinig inspiratie.
pi_181718790
quote:
8s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:18 schreef BredeBroeder het volgende:
Nog steeds shitbags met REQuest, staat al maanden down
Ik heb nog een paar ton bags aan FUN.
Dat was toch een klein inschattingsfoutje
pi_181718793
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:18 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Nog genoeg leuke projecten om geld verder te laten renderen.
Vastgoed 8-)
pi_181718803
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:19 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Ik heb nog een paar ton bags aan FUN.
Dat was toch een klein inschattingsfoutje
Ah FUN, dan ken je vast PO ET ook wel. :')
pi_181718811
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:18 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Nog genoeg leuke projecten om geld verder te laten renderen.
Ah ja, heb nog wat YouTube kanalen, nog wat affiliate inkomsten en nog wel wat ideeën om te gaan doen maar ik heb er niet eens tijd voor :D
pi_181718825
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:19 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Vastgoed 8-)
Dat is wel een idee, als de crypto markt ooit nog herstelt wil ik wel wat in de verhuur gooien.
En misschien een stukje bos kopen, al heb ik geen idee wat ik er mee moet.
pi_181718827
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:20 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ah ja, heb nog wat YouTube kanalen, nog wat affiliate inkomsten en nog wel wat ideeën om te gaan doen maar ik heb er niet eens tijd voor :D
Ben heerlijk met vastgoed bezig, vermaak ik me prima mee sinds december.
pi_181718829
Ik ga wel iets nieuws doen, maar dat wordt vooral reseller based dus ben niet van plan om m'n luie leventje op te geven.
  donderdag 6 september 2018 @ 00:22:13 #94
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181718832
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 23:53 schreef MaGNeT het volgende:
Ik had die 7,5 BTC die ik toen bij de verkoop van die KnCminer kreeg gewoon moeten bewaren :') Dan had ik die miner nu alsnog terugverdiend :P
Maar is mining nog steeds profitable of moet je het in PoS projecten zoeken OF in projecten als Sia/Storj / Golem, waar je je eigen fysieke resources deelt: Ik geloof daar meer in, maar: Siacoin bv beweert een transfer speed van 32Gbps te hebben gerealiseerd (recente Twitter). De hele Sia chain was +20 GB: No Go om dit te testen: Maak me zorgen om de grootte van enkel de blockchain database :(
The best firms advertise the least...
pi_181718836
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:22 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Ben heerlijk met vastgoed bezig, vermaak ik me prima mee sinds december.
Dat rendeert vast goed.
pi_181718844
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:22 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Ben heerlijk met vastgoed bezig, vermaak ik me prima mee sinds december.
Toch geen huisjesmelker he? Ik zoek nog een woning namelijk
pi_181718853
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:22 schreef edcetera het volgende:

[..]

Maar is mining nog steeds profitable of moet je het in PoS projecten zoeken OF in projecten als Sia/Storj / Golem, waar je je eigen fysieke resources deelt: Ik geloof daar meer in, maar: Siacoin bv beweert een transfer speed van 32Gbps te hebben gerealiseerd (recente Twitter). De hele Sia chain was +20 GB: No Go om dit te testen: Maak me zorgen om de grootte van enkel de blockchain database :(
Mining en PoS is allemaal niet heel winstgevend, iedereen duikt er ook gelijk op dus is het allemaal erg marginaal.

Enige waar je een klapper mee kan maken is een coin op het goede moment inkopen en op een flinke piek verkopen. Alleen werkt de markt niet echt mee.
pi_181718859
quote:
10s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:23 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Toch geen huisjesmelker he? Ik zoek nog een woning namelijk
Nee, sowieso niet in Nederland. Maak je geen zorgen
pi_181718864
quote:
10s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:23 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Toch geen huisjesmelker he? Ik zoek nog een woning namelijk
Sowieso vraag ik me af of die melk lekker is. Ik drink geen melk dus vraag mij niets.
pi_181718865
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:24 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Nee, sowieso niet in Nederland. Maak je geen zorgen
Mr International
pi_181718873
quote:
10s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:24 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Mr International
Meer dat ik vooral al jaren niet in Nederland woon en er geen verstand van heb
pi_181719014
pi_181719024
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:25 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Meer dat ik vooral al jaren niet in Nederland woon en er geen verstand van heb
Ik ook. Nooit meer naar huissss.
  donderdag 6 september 2018 @ 02:06:19 #104
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181719598
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:23 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Mining en PoS is allemaal niet heel winstgevend, iedereen duikt er ook gelijk op dus is het allemaal erg marginaal.

Enige waar je een klapper mee kan maken is een coin op het goede moment inkopen en op een flinke piek verkopen. Alleen werkt de markt niet echt mee.
Dat zijn de Bitcoin forks de laatste dagen, maar er zijn ook mensen, die moeten werken en dus hodln/sparen en dat niet 24/7 kunnen volgen ;) / andere hobbies hebben (maar iedereen hun keuze/focus natuurlijk).
The best firms advertise the least...
pi_181719642
:')
pi_181719698
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:17 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Nee, dat zeggen werkenden om voor zichzelf goed te praten dat ze 5x per week voor dag en dauw hun tijd door een ander laten invullen.
Zitten nog wel wat tinten grijs tussen dit en niet werken hoor.
pi_181719707
Best een aardige dump.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_181719974
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 02:52 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Zitten nog wel wat tinten grijs tussen dit en niet werken hoor.
grijstinten bestaan niet op fok
pi_181720102
Ik mis even de reden voor deze dump?
pi_181720500
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 04:25 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

grijstinten bestaan niet op fok
Was ik even vergeten. Mijn fout :(
pi_181720579
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:17 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Nee, dat zeggen werkenden om voor zichzelf goed te praten dat ze 5x per week voor dag en dauw hun tijd door een ander laten invullen.
Doe dit lekker ergens anders
  donderdag 6 september 2018 @ 07:55:07 #112
62913 Blik
The one and Only!
pi_181720711
Btc -10%
Alts -10%

Totaal, -21% in 1 dag

Kut bitcoin
pi_181720814
Net na lange tijd weer ingestapt! Nu een hele ether te pakken!!! *O* En daarna ging ie nog verder omlaag :'(
  donderdag 6 september 2018 @ 08:31:47 #114
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_181721076
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 05:57 schreef DrSnuggle het volgende:
Ik mis even de reden voor deze dump?
Bitfinex print tether, coin niet gebacked door dollars => Bitfinex koopt BTC met tether => BTC prijs gaat omhoog => Bitfinex wacht even tot de prijs iets verder stijgt via organische groei => Bitfinex dumpt alle gekochte BTC tegen hogere prijs => Alle tether gebacked door dollars + winst

Rinse and repeat
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 september 2018 @ 08:48:42 #115
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181721256
Ik zou graag willen stoppen met werken hoor, maar helemaal niks doen lijkt mij ook niks. Zou dan alsnog mijzelf nuttig willen maken, maar dan wel op mijn manier en volgens mijn eigen schema.
pi_181721340
Mijn portfolio is van $6500 naar $750 gezakt. Ben benieuwd of het ooit nog in de buurt gaat komen.
  donderdag 6 september 2018 @ 09:28:24 #117
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_181721813
Stoppen met werken, liever gisteren dan morgen.

Niet dat ik m'n werk niet leuk vind maar er zijn wel 1000 andere dingen die leuker zijn.

Alleen is het lastig om daar steady genoeg geld mee binnen te harken zonder dat het op werken gaat lijken :(.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 6 september 2018 @ 09:28:40 #118
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_181721820
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 08:57 schreef 1299 het volgende:
Mijn portfolio is van $6500 naar $750 gezakt. Ben benieuwd of het ooit nog in de buurt gaat komen.
Je had ook niet all-in moeten gaan op Bitconnect :')
pi_181721843
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 08:48 schreef Kyran het volgende:
Ik zou graag willen stoppen met werken hoor, maar helemaal niks doen lijkt mij ook niks. Zou dan alsnog mijzelf nuttig willen maken, maar dan wel op mijn manier en volgens mijn eigen schema.
Gewoon een dag of 3 per week zou ideaal zijn
pi_181721913
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 05:57 schreef DrSnuggle het volgende:
Ik mis even de reden voor deze dump?
crypto's zijn overgewaardeerd.
pi_181721919
geile rode kaarsen.
pi_181721995
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 09:28 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Je had ook niet all-in moeten gaan op Bitconnect :')
lol if only.

Ik heb een redelijk gespreid portfolio met o.a. XLM SC LSK XRP DASH ETN IOTA enz.
  donderdag 6 september 2018 @ 09:40:12 #123
131603 Afwazig
Serious business
pi_181722002
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:17 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Nee, dat zeggen werkenden om voor zichzelf goed te praten dat ze 5x per week voor dag en dauw hun tijd door een ander laten invullen.
Ik sta voor de klas en haal voldoening uit mijn werk. Als ik godsgruwelijk rijk zal zijn zal ik waarschijnlijk alsnog parttime dit werk gaan doen. Maar misschien kom ik daar wel op terug mocht het ooit gebeuren :').
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 september 2018 @ 09:43:13 #124
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181722049
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 09:29 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Gewoon een dag of 3 per week zou ideaal zijn
Dat doe ik nu al :)

Dagje of 2 klinkt beter en dan wel je eigen baas zijn :) Al haal ik wel veel voldoening uit mijn werk als radiotherapie laborant.

Ik zou best willen werken als natuurfotograaf of reisgids in afgelegen gebieden :)
pi_181722477
Ik zou wel bedrijfjes willen opstarten en dan doorverkopen op een vrij jong niveau, maar dan alleen wanneer ik er zin in heb. Maargoed, dat doe ik al. :P
pi_181722754
quote:
10s.gif Op woensdag 5 september 2018 18:59 schreef Dimachaerus het volgende:
hier gaat blijkbaar alle funding van de universa ico heen

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
:D :')

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

zit je dan met je universa shitbags _O-
Deze jongen doet het pirma, wacht maar :7
Lambo of Rekt
pi_181722892
quote:
14s.gif Op donderdag 6 september 2018 10:25 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Deze jongen doet het pirma, wacht maar :7
quote:
it’s funny most crypto projects just focus on total air, no real uses cases, just going to conferences and promising bright futures that might come or not.
pi_181722896
Schuldensuehner twitterde op woensdag 05-09-2018 om 18:53:41 In case you missed it: #Bitcoin plunges 6% below $7k after Goldman reportedly drops crypto trading plans. https://t.co/OHwSUVgJ0B reageer retweet
pi_181722935
quote:
10s.gif Op donderdag 6 september 2018 10:34 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

[..]

Ja, dan denk ik dat je utn niet helemaal begrijpt. Dit posten mensen in de telegram meestal op VEN geshill.
Lambo of Rekt
pi_181722946
quote:
10s.gif Op donderdag 6 september 2018 10:34 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

[..]

Dat heb je met Dogecoin idd niet.
Zat je nu all-in?
pi_181722966
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 10:37 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dat heb je met Dogecoin idd niet.
Zat je nu all-in?
Eigenlijk geldt het ook wel voor alle coins, want ik vraag me af in hoeverre iemand hier eens langs is geweest bij zo'n crypto-startup en de boeken en alles eens door heeft genomen.... ik gok 0.
Lambo of Rekt
pi_181723072
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 10:39 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Eigenlijk geldt het ook wel voor alle coins, want ik vraag me af in hoeverre iemand hier eens langs is geweest bij zo'n crypto-startup en de boeken en alles eens door heeft genomen.... ik gok 0.
Nee, dat niet.
Lisk is wel open over wat ze spenderen, overigens:

https://lisk.io/lisk-foundation

Maar het is niet heel specifiek idd.
pi_181723149
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 10:46 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Nee, dat niet.
Lisk is wel open over wat ze spenderen, overigens:

https://lisk.io/lisk-foundation

Maar het is niet heel specifiek idd.
Jep, en de reden waarom ik alexandertjegod meer vertrouw dan anderen, is omdat hij niet alleen 28M icogeld op het spel heeft staan, maar ook een grote naam in de businessscene, die zal hem stukken meer waard zijn dan een 28M icogeld.

Verder is het wel opmerkelijk te noemen dat UTN zich niet zo heel erg veel aantrekt van de BTC priceswings. Hij staat laag, maar redelijk steady tenopzichte van de rest. Laat zich niet goed beinvloeden, en dat is een goed iets in mijn ogen.

Universa_News twitterde op dinsdag 04-09-2018 om 20:55:15 Dear community,We did it!Together with all of you we won the @ethfinex Token Listing Vote! read more at https://t.co/YKZJMRmTMX and #jointherevolution that is #universa! $UTNP $UTN #blockchain https://t.co/BfmMwHWXxL reageer retweet


[ Bericht 39% gewijzigd door EggsTC op 06-09-2018 10:58:06 ]
Lambo of Rekt
pi_181723226
https://www.cryptoglobe.c(...)encies-by-next-year/

Nasdaq listing crypto next year?
Lambo of Rekt
pi_181723387
quote:
14s.gif Op donderdag 6 september 2018 10:54 schreef EggsTC het volgende:
https://www.cryptoglobe.c(...)encies-by-next-year/

Nasdaq listing crypto next year?
Moooooonnnn!!!!!
pi_181723490
quote:
14s.gif Op donderdag 6 september 2018 10:54 schreef EggsTC het volgende:
https://www.cryptoglobe.c(...)encies-by-next-year/

Nasdaq listing crypto next year?
_O_

vandaar dat btc is gestopt met crashen de laatste paar uur.
pi_181723526
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 11:02 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Moooooonnnn!!!!!
Ik zie nog altijd een schuin neerwaartse moon
pi_181723622
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 11:08 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ik zie nog altijd een schuin neerwaartse moon
Inverse moon, lekkermen.

Waarom moet dat OCEANEX zo lang duren met hun ico? iemand een idee? ze doen maar vaag overal
Lambo of Rekt
pi_181723912
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 10:37 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dat heb je met Dogecoin idd niet.
Zat je nu all-in?
in de dark variant ja
pi_181724032
quote:
14s.gif Op donderdag 6 september 2018 10:37 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, dan denk ik dat je utn niet helemaal begrijpt. Dit posten mensen in de telegram meestal op VEN geshill.
er valt niks te begrijpen van utn

Enige wat ik Lees is smart dit smart date

De universa visie is als volgt:
" Het makkelijker maken van de leven door middel van smart contracts en dApps"

Heel meer scam Dan dit word het niet

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 06-09-2018 11:28:57 ]
pi_181724079
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 11:28 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

er valt niks te begrijpen van utn

Enige wat ik Lees is smart dit smart date

De universa visie is als volgt:
" Het makkelijker maken van de leven door middel van smart contracts en dApps"

Heel meer scam Dan dit word het niet
Dan heb je er niet veel van begrepen nee.
Lambo of Rekt
pi_181724201
down de drain again _O_
pi_181724225
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 11:36 schreef iloveshitcoins het volgende:
down de drain again _O_
Jep, het werd ook wel een beetje té groen de laatste tijd natuurlijk, moet even recht gezet worden.
Lambo of Rekt
pi_181724252
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 11:36 schreef iloveshitcoins het volgende:
down de drain again _O_
Het duurde ook echt twee weken ofzo om weer op dat niveau te komen :') Binnen een dag weg :')
  donderdag 6 september 2018 @ 11:56:03 #145
406087 Heeinz
Ik schrik hiervan
pi_181724591
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 08:57 schreef 1299 het volgende:
Mijn portfolio is van $6500 naar $750 gezakt. Ben benieuwd of het ooit nog in de buurt gaat komen.
Wanneer ben je begonnen?
pi_181725126
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 11:24 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

in de dark variant ja
Oh ja, wist alleen nog dat je in een kutcoin zat maar niet meer welke.
pi_181725210
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 11:56 schreef Heeinz het volgende:

[..]

Wanneer ben je begonnen?
Half januari ofzo aan die cijfers te zien. _O-
pi_181725224
Chinees nieuwjaar weer begonnen?
pi_181725236
Nieuw dieptepunt voor me. 61% in de all time min.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_181725290
Maar de eindejaarsrun gaat me rijk maken hoor!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_181725319
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 12:38 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Maar de eindejaarsrun gaat me rijk maken hoor!
Lijkt erop dat de volgende bullrun pas in 2020 komt.
pi_181725321
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 12:38 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Maar de eindejaarsrun gaat me rijk maken hoor!
VEN TWAALF USD EOY MAX GAAT GERED WRODEN!!!1111111

quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 12:40 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Lijkt erop dat de volgende bullrun pas in 2020 komt.
Goed, dat zal er wel 1 zijn van ongekende hoogten, dus dan mag het :9
Lambo of Rekt
pi_181725370
quote:
10s.gif Op donderdag 6 september 2018 12:40 schreef EggsTC het volgende:

[..]

VEN TWAALF USD EOY MAX GAAT GERED WRODEN!!!1111111

[..]

Goed, dat zal er wel 1 zijn van ongekende hoogten, dus dan mag het :9
bitcoin boven de 2 ton?
pi_181725385
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 12:40 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Lijkt erop dat de volgende bullrun pas in 2020 komt.
Denk dat we wel uit gerend zijn eigenlijk.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_181725406
quote:
14s.gif Op donderdag 6 september 2018 11:30 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dan heb je er niet veel van begrepen nee.
nou leg uit
pi_181725408
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 12:43 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Denk dat we wel uit gerend zijn eigenlijk.
Als dat zo is dan is crypto een grote faal. :'(

Nee, crypto is de toekomst! *O*
  donderdag 6 september 2018 @ 12:46:51 #157
480082 KevinJK1986
Cryptocurreny is mijn passie
pi_181725429
2018 the year of manipulation and ETF's
pi_181725431
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 12:45 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Als dat zo is dan is crypto een grote faal. :'(

Nee, crypto is de toekomst! *O*
Onzin. Als je crypto als valuta wilt lijkt volatiliteit je dan erg handig? :P
pi_181725439
Vraag maar aan Mugabe hoe handig dat is.
pi_181725440
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 12:43 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

bitcoin boven de 2 ton?
Ik denk persoonlijk dat de volgende peak bij de 100K ligt, op het moment dat hij daar doorheen gaat zullen we eenzelfde effect krijgen als we zagen toen hij door de 10K heen ging, alle resistance gone, en binnen notime op 130-140K dan omdat alle resistance weg is. Dan kan het hard gaan ja.

Maargoed, toekomstmuziek, ik denk wel dat we richting 60-75, 80k gaan in een volgende run (minimaal).

Met geluk wordt het een exponentielere run als afgelopen december, als dat zo is gaan we wel een moentje zien naar 250k ofzo ja.
Lambo of Rekt
pi_181725499
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 12:46 schreef illusions het volgende:

[..]

Onzin. Als je crypto als valuta wilt lijkt volatiliteit je dan erg handig? :P
Een grotere marketcap zal uiteindelijk voor meer stabiliteit zorgen. >$15 trillion

Maar let niet op mij, ik ben maar een 'shitcoin' buyer. >:)
pi_181725515
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 12:45 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

nou leg uit
Niet weer, als ik later vandaag zin heb wellicht.

Maargoed int kort;
Ze maken een customizable blockchain waar bedrijven zonder goeie blockchain kennis met api's naartoe kunnen schrijven, dus eigen usecases erop kunnen knallen. (en erg goedkoop, transacties 1 cent, altijd, overal)
Verder zijn ze bezig met smartmoney met name in zuidoost azie.
Ze zijn tig keer sneller dan de rest.
Ook supplychain tracking, bankmogelijkheden.
Ze hebben alexandergod.

Ik zou zeggen, lees eens wat medium artikelen hierover. Er zijn er zat te vinden.

De usecases zijjn in principe endless, want alles kan in principe gebouwd worden erop, customizable.
Lambo of Rekt
pi_181725666
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 12:51 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Een grotere marketcap zal uiteindelijk voor meer stabiliteit zorgen. >$15 trillion

Maar let niet op mij, ik ben maar een 'shitcoin' buyer. >:)
Je ene reply heeft weer eens niks met de andere te maken. :D

Jij zegt dat als crypto is uitgerend, dat dat crypto een grote faal maakt. Dat is helemaal niet zo, stabiliteit is juist wat crypto uiteindelijk een waardige valuta kan maken.
pi_181725711
quote:
2s.gif Op donderdag 6 september 2018 12:47 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik denk persoonlijk dat de volgende peak bij de 100K ligt, op het moment dat hij daar doorheen gaat zullen we eenzelfde effect krijgen als we zagen toen hij door de 10K heen ging, alle resistance gone, en binnen notime op 130-140K dan omdat alle resistance weg is. Dan kan het hard gaan ja.

Maargoed, toekomstmuziek, ik denk wel dat we richting 60-75, 80k gaan in een volgende run (minimaal).

Met geluk wordt het een exponentielere run als afgelopen december, als dat zo is gaan we wel een moentje zien naar 250k ofzo ja.
Alleen de vraag is, hoe aantrekkelijk vinden mensen het om bitcoin te kopen op 100k (zelfs wanneer er FOMO is)?
pi_181725717
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:00 schreef illusions het volgende:

[..]

Je ene reply heeft weer eens niks met de andere te maken. :D

Jij zegt dat als crypto is uitgerend, dat dat crypto een grote faal maakt. Dat is helemaal niet zo, stabiliteit is juist wat crypto uiteindelijk een waardige valuta kan maken.
Dus Bitcoin word omgetoverd tot Tether of hoe moet ik het zien?
pi_181725758
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:03 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Dus Bitcoin word omgetoverd tot Tether of hoe moet ik het zien?
Note to self - Stop feeding the troll. :X
pi_181725776
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:05 schreef illusions het volgende:

[..]

Note to self - Stop feeding the troll. :X
Hoe word Bitcoin stabiel dan zonder eerst omhoog te gaan?
pi_181725789
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 12:52 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Niet weer, als ik later vandaag zin heb wellicht.

Maargoed int kort;
Ze maken een customizable blockchain waar bedrijven zonder goeie blockchain kennis met api's naartoe kunnen schrijven, dus eigen usecases erop kunnen knallen. (en erg goedkoop, transacties 1 cent, altijd, overal)
Verder zijn ze bezig met smartmoney met name in zuidoost azie.
Ze zijn tig keer sneller dan de rest.
Ook supplychain tracking, bankmogelijkheden.
Ze hebben alexandergod.

Ik zou zeggen, lees eens wat medium artikelen hierover. Er zijn er zat te vinden.

De usecases zijjn in principe endless, want alles kan in principe gebouwd worden erop, customizable.
Los van Universa, vind ik programmeerbaar geld heel interessant.

Ook heel eng, maar ook heel tof :P
pi_181725794
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:06 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Hoe word Bitcoin stabiel dan zonder eerst omhoog te gaan?
Als het altijd op 10 dollar blijft staan hoeft het niet omhoog hoor. Is het wel stabiel.
pi_181725805
In de financiële markten is de volatiliteit de mate van beweeglijkheid van de koers

Volatiliteit is voor speculanten interessant, voor een valuta niet.
pi_181725807
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:03 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Alleen de vraag is, hoe aantrekkelijk vinden mensen het om bitcoin te kopen op 100k (zelfs wanneer er FOMO is)?
Mja, het gaat dan niet meer om mensen als particulier, maar om mensen met geld en bedrijven denk ik.
Lambo of Rekt
pi_181725809
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:07 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Als het altijd op 10 dollar blijft staan hoeft het niet omhoog hoor. Is het wel stabiel.
Hoe komt Bitcoin op 10 dollar vast te staan dan?
pi_181725824
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:08 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Hoe komt Bitcoin op 10 dollar vast te staan dan?
Vertrouwen.
pi_181725831
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:08 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Hoe komt Bitcoin op 10 dollar vast te staan dan?
Omdat Jan het voor 10 wil verkopen en Piet het voor 10 wil kopen :P

Even los van de spread en fees etc.
pi_181725844
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:08 schreef illusions het volgende:

[..]

Vertrouwen.
Hoe gaat dat dan gebeuren met een lage marktwaarde?
pi_181725857
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:09 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Hoe gaat dat dan gebeuren met een lage marktwaarde?
Stabiliteit
pi_181725882
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:09 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Hoe gaat dat dan gebeuren met een lage marktwaarde?
Misschien moet je de werking van geld ansich opzoeken.
Lambo of Rekt
pi_181725892
Jij zegt dat crypto een faal is als het niet omhoog rent, maar er is ook nog zoiets mogelijk als een stabiele stijging. Slowly but surely.
pi_181725894
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:10 schreef illusions het volgende:

[..]

Stabiliteit
Denk je niet dat er door gespeculeerd gaat worden met een lage marketcap?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 september 2018 @ 13:12:31 #180
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181725896
:X |:(
pi_181725906
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 12:52 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Niet weer, als ik later vandaag zin heb wellicht.

Maargoed int kort;
Ze maken een customizable blockchain waar bedrijven zonder goeie blockchain kennis met api's naartoe kunnen schrijven, dus eigen usecases erop kunnen knallen. (en erg goedkoop, transacties 1 cent, altijd, overal)
Verder zijn ze bezig met smartmoney met name in zuidoost azie.
Ze zijn tig keer sneller dan de rest.
Ook supplychain tracking, bankmogelijkheden.
Ze hebben alexandergod.

Ik zou zeggen, lees eens wat medium artikelen hierover. Er zijn er zat te vinden.

De usecases zijjn in principe endless, want alles kan in principe gebouwd worden erop, customizable.
Klinkt een beetje wat Komodo allemaal ongeveer al werkend heeft

Het hele Waves platform is eigenlijk al te bouwen op een Komodo chain :D
pi_181725917
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:12 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Denk je niet dat er door gespeculeerd gaat worden met een lage marketcap?
Ja natuurlijk is dat wel waarschijnlijk, zeker met de hype die er nu hangt.

Maar het idee dat er voor stabiliteit een prijsstijging noodzakelijk is vind ik echt belachelijk.
pi_181725942
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:13 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Klinkt een beetje wat Komodo allemaal ongeveer al werkend heeft

Het hele Waves platform is eigenlijk al te bouwen op een Komodo chain :D
Ik heb me niet genoeg verdiept in KMD, maar ik dacht dat dat weer de next privacy coin was?
Lambo of Rekt
pi_181725948
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:13 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Ja natuurlijk is dat wel waarschijnlijk, zeker met de hype die er nu hangt.

Maar het idee dat er voor stabiliteit een prijsstijging noodzakelijk is vind ik echt belachelijk.
Bitcoin ter waarde van $6k-$7k is al niet eens stabiel. Waarom dan $10 Bitcoin wel?
pi_181725955
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:15 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Bitcoin ter waarde van $6k-$7k is al niet eens stabiel. Waarom dan $10 Bitcoin wel?
Sinds wanneer maakt de prijs van een coin iets uit voor stabiliteit?
pi_181725960
Volgens mij heb je er echt niks van begrepen.
pi_181725962
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:15 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Bitcoin ter waarde van $6k-$7k is al niet eens stabiel. Waarom dan $10 Bitcoin wel?
Het was meer als punt dat er geen causaal verband is tussen prijs en stabiliteit. Het kan stabiel zijn op 1 dollar, 100 dollar, 1000 dollar of 1 miljoen dollar.
pi_181725969
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:15 schreef illusions het volgende:

[..]

Sinds wanneer maakt de prijs van een coin iets uit voor stabiliteit?
Omdat de prijs dan makkelijker te manipuleren is?
pi_181725982
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:16 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Omdat de prijs dan makkelijker te manipuleren is?
Dat heeft toch veel meer te maken met de float dan met de prijs?

Als er 1 BTC gehandeld kan worden maakt het niet uit of die 1 miljoen is per coin dan als er 1 miljoen BTC verhandelbaar is tegen 1 dollar per stuk.
pi_181725983
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:16 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Omdat de prijs dan makkelijker te manipuleren is?
Slaat nergens op.
pi_181725991
Bill Gates stapt bijvoorbeeld ff in en Bitcoin stijgt van $10 naar $1000.
pi_181725997
Je haalt van alles door elkaar.
pi_181726000
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:16 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Het was meer als punt dat er geen causaal verband is tussen prijs en stabiliteit. Het kan stabiel zijn op 1 dollar, 100 dollar, 1000 dollar of 1 miljoen dollar.
Ja..... of gewoon helemaal niet.
Lambo of Rekt
pi_181726002
Ga eerst even wat algemene kennis op doen over financiën a.u.b.
pi_181726008
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:18 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja..... of gewoon helemaal niet.
Ja dat kan ook :P

En is ook het meest waarschijnlijk.
pi_181726014
Oké dan, ik hou jullie eraan. Bitcoin word stabiel op $10, verkoop nu het nog kan.
pi_181726021
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:18 schreef Viespeuk2018 het volgende:
Oké dan, ik hou jullie eraan. Bitcoin word stabiel op $10, verkoop nu het nog kan.
Tis wel moeilijk te begrijpen allemaal he? :D
pi_181726034
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:18 schreef Viespeuk2018 het volgende:
Oké dan, ik hou jullie eraan. Bitcoin word stabiel op $10, verkoop nu het nog kan.
Die prijs was een voorbeeld :@

Had beter een iets reëlere prijs kunnen pakken zie ik al :P
pi_181726040
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:19 schreef illusions het volgende:

[..]

Tis wel moeilijk te begrijpen allemaal he? :D
Bitcoin $10 EOY, en heulemaal stabiel. Toppie

Ik ga weer even verder... :W
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 september 2018 @ 13:21:02 #200
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181726046
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:16 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Omdat de prijs dan makkelijker te manipuleren is?
Het al dan niet gemanipuleerd kunnen worden heeft toch niks met de prijs zelf te maken? Hoezo kan BTC op $1 meer gemanipuleerd worden vergeleken met BTC op $1.000.000? Wat is dat nou voor een onzin.

Het kan minder gemanipuleerd worden als er minder "whales" zijn die relatief gezien een groot deel van BTC in handen hebben, maar dat heeft niks met de prijs zelf te maken.

Als 1% van de BTC eigenaren 90% van alle BTC in handen hebben is het makkelijk te manipuleren, maar nogmaals niks met de prijs te maken.
pi_181726066
Helemaal gelijk jongens. Bitcoin stabiel EOY.
pi_181726067
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:21 schreef Kyran het volgende:

[..]

Het al dan niet gemanipuleerd kunnen worden heeft toch niks met de prijs zelf te maken? Hoezo kan BTC op $1 meer gemanipuleerd worden vergeleken met BTC op $1.000.000? Wat is dat nou voor een onzin.

Het kan minder gemanipuleerd worden als er minder "whales" zijn die relatief gezien een groot deel van BTC in handen hebben, maar dat heeft niks met de prijs zelf te maken.

Als 1% van de BTC eigenaren 90% van alle BTC in handen hebben is het makkelijk te manipuleren, maar nogmaals niks met de prijs te maken.
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:05 schreef illusions het volgende:

[..]

Note to self - Stop feeding the troll. :X
pi_181726078
Of hij snapt het gewoon echt helemaal niet en probeert die onkunde nu te maskeren met zogenaamd gevatte sarcastische oneliners.
pi_181726080
quote:
3s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:15 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik heb me niet genoeg verdiept in KMD, maar ik dacht dat dat weer de next privacy coin was?
Dat is een onderdeel van Komodo. Het is een heel end to end blockchain solution.

Start je eigen chain, atomic swap DEX, smart contracts, privacy, decentralized ICO. Loopt je chain vol? Gooi er nog een chain bij (= ongelimiteerde schaalbaarheid). Al deze chains worden secured met de hashrate van BTC.

ik vergeet vast dingen. Het is zo onder de radar terwijl ze technologisch al werkend hebben wat 1000 andere projecten beloven. Bij volgende bullrun gaat het sowieso een ethje doen.
pi_181726083
Is dat de nieuwe MZS?
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 september 2018 @ 13:23:18 #206
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181726087
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:22 schreef illusions het volgende:

[..]

[..]

Ja, sorry, je hebt gelijk .... moet het ook niet doen, maar dit is wel "another level of stupid".
pi_181726122
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:22 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Dat is een onderdeel van Komodo. Het is een heel end to end blockchain solution.

Start je eigen chain, atomic swap DEX, smart contracts, privacy, decentralized ICO. Loopt je chain vol? Gooi er nog een chain bij (= ongelimiteerde schaalbaarheid). Al deze chains worden secured met de hashrate van BTC.

ik vergeet vast dingen. Het is zo onder de radar terwijl ze technologisch al werkend hebben wat 1000 andere projecten beloven. Bij volgende bullrun gaat het sowieso een ethje doen.
Ja ja, je shill is wel duidelijk en ik heb al wat in mijn porto zitten :P
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 september 2018 @ 13:25:52 #208
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181726128
Goed, weer aan het werk .... Dacht even relaxen door hier te lezen, maar levert eerder frustraties op :P
pi_181726135
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:22 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Dat is een onderdeel van Komodo. Het is een heel end to end blockchain solution.

Start je eigen chain, atomic swap DEX, smart contracts, privacy, decentralized ICO. Loopt je chain vol? Gooi er nog een chain bij (= ongelimiteerde schaalbaarheid). Al deze chains worden secured met de hashrate van BTC.

ik vergeet vast dingen. Het is zo onder de radar terwijl ze technologisch al werkend hebben wat 1000 andere projecten beloven. Bij volgende bullrun gaat het sowieso een ethje doen.
Dat is best bijzonder dan.
Lambo of Rekt
pi_181726151
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:25 schreef Kyran het volgende:
Goed, weer aan het werk .... Dacht even relaxen door hier te lezen, maar levert eerder frustraties op :P
Succes!
  donderdag 6 september 2018 @ 13:27:32 #211
406087 Heeinz
Ik schrik hiervan
pi_181726158
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 12:33 schreef illusions het volgende:

[..]

Half januari ofzo aan die cijfers te zien. _O-
Wel zuur hoor voor veel mensen dat ze zo in de min staan, hoop dat ze het niet met geld hebben gedaan dat ze eigenlijk niet kunnen missen. Ben zelf half december begonnen (vlak na BTC 20k), en sta nu net iets onder mijn inleg
pi_181726175
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:27 schreef Heeinz het volgende:

[..]

Wel zuur hoor voor veel mensen dat ze zo in de min staan, hoop dat ze het niet met geld hebben gedaan dat ze eigenlijk niet kunnen missen. Ben zelf half december begonnen (vlak na BTC 20k), en sta nu net iets onder mijn inleg
Dan heb je het toch wel bijzonder goed gedaan. Als je nu net iets onder je inleg staat en alles bijna / 10 of meer is. In USDT ingestoken?
Lambo of Rekt
pi_181726183
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:25 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Ja ja, je shill is wel duidelijk en ik heb al wat in mijn porto zitten :P
:D het is geen shill als het de waarheid is :P
pi_181726198
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:28 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

:D het is geen shill als het de waarheid is :P
Toch vreemd dat ik het nergens tegen kom dan, meestal kom ik wel veel shit tegen van coins die al eea voor elkaar hebbben, slechte marketing?
Lambo of Rekt
pi_181726210
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:26 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dat is best bijzonder dan.
Ze hebben geen exposure omdat ze er niet voor willen betalen. ALLE belangrijke cryptomedia zijn pay2play
pi_181726232
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:30 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Ze hebben geen exposure omdat ze er niet voor willen betalen. ALLE belangrijke cryptomedia zijn pay2play
Dan kunnen ze vast een slimme bounty campagne verzinnen, dat betaal je ook maar kan redelijk indirect.
pi_181726250
Ik denk dat hun Discord perfect laat zien wat voor mega community van devs en entrepreneurs er binnen KMD is
pi_181726281
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:32 schreef ChickenMan het volgende:
Ik denk dat hun Discord perfect laat zien wat voor mega community van devs en entrepreneurs er binnen KMD is
Toch moeten ze een keer geloven aan exposure want je kan het mooiste idee ter wereld hebben, maar als het in een kist op de bodem van de zee ligt heb je er maar weinig aan.
  donderdag 6 september 2018 @ 13:34:10 #219
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_181726282
KMD is typisch zo'n product wat technologisch erg goed in elkaar zit, maar waar niemand op zit te wachten
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_181726293
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:31 schreef illusions het volgende:

[..]

Dan kunnen ze vast een slimme bounty campagne verzinnen, dat betaal je ook maar kan redelijk indirect.
Een crypto hype gaat lopen als er over geschreven wordt door bekende mensen/media in de cryptoscene. Van een community bounty ga je nooit grootschalige exposure krijgen

De media in cryptoland hebben er ook een handje van om kmd vaak niet te vermelden wanneer dat wel terecht zou zijn, omdat ze het spelletje niet meespelen
  donderdag 6 september 2018 @ 13:35:52 #221
406087 Heeinz
Ik schrik hiervan
pi_181726308
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:28 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dan heb je het toch wel bijzonder goed gedaan. Als je nu net iets onder je inleg staat en alles bijna / 10 of meer is. In USDT ingestoken?
Een aantal goede trades gehad, en vooral geïnvesteerd in VeChain. Ook 3 weken geleden ongeveer bijgekocht, en kort daarna ging het redelijk de lucht in. Nooit in Tether gegaan eigenlijk, 90% hodl ;). Ook een aantal shitcoins gekocht hoor waar ik nu bagholder van ben, maar dat geeft niet
pi_181726309
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:34 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Een crypto hype gaat lopen als er over geschreven wordt door bekende mensen/media in de cryptoscene. Van een community bounty ga je nooit grootschalige exposure krijgen

De media in cryptoland hebben er ook een handje van om kmd vaak niet te vermelden wanneer dat wel terecht zou zijn, omdat ze het spelletje niet meespelen
En als die bekende mensen Komodo pas oppikken nadat ze het via social media te zien krijgen omdat de community bezig is met de bounty?>
pi_181726339
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:34 schreef illusions het volgende:

[..]

Toch moeten ze een keer geloven aan exposure want je kan het mooiste idee ter wereld hebben, maar als het in een kist op de bodem van de zee ligt heb je er maar weinig aan.
Daar geloof ik niet in. Heel veel mensen vinden Komodo wel, maar dan mensen die het nodig hebben vanwege de tech. Alles is nog hype nu en prijzen zijn niet reëel.

Ze laten zich wel rebranden door Ideas by Nature, die hebben ook Shapeshift gedaan bv, misschien dat dat nog iets uithaalt.
  donderdag 6 september 2018 @ 13:38:20 #224
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_181726347
Haha zie jullie hier allemaal in die troll trappen :'( _O-

edit: Ik ook bijna hoor, maar na een post of 3 was ik er wel achter
pi_181726354
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:38 schreef leolinedance het volgende:
Haha zie jullie hier allemaal in die troll trappen :'( _O-
De nieuwe mzs :D
Lambo of Rekt
pi_181726419
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:34 schreef Rossdale het volgende:
KMD is typisch zo'n product wat technologisch erg goed in elkaar zit, maar waar niemand op zit te wachten
Niemand zit idd te wachten op het meest complete end-to-end blockchain platform waar alle andere platforms alleen maar over kunnen dromen dat ze het hadden.

Kijk niet naar de cmc ranking of de marketing
pi_181726449
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:43 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Niemand zit idd te wachten op het meest complete end-to-end blockchain platform waar alle andere platforms alleen maar over kunnen dromen dat ze het hadden.

Kijk niet naar de cmc ranking of de marketing
Is er ergens een roadmap of reports van bepaalde Q's of iets?
Lambo of Rekt
pi_181726476
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:28 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

:D het is geen shill als het de waarheid is :P
Jawel toch?

Ik dacht dat shillen gewoon shit promoten dat je zelf bezit was.
pi_181726485
Dus ik het even opzoeken, kom ik op deze site uit :')

https://lifeofcrypto.nl/begrippenlijst/

Maar ja volgens deze zeer betrouwbare bron *kuch* is het:

quote:
Shillen – Het hypen/promoten van een munt
Dan maakt de kwaliteit van de munt dus niet uit :P
pi_181726486
quote:
Saj candle – Grote groene kaars
Deze is ook nieuw voor mij _O- _O-
pi_181726498
quote:
DILDO – Een lange groene (omhoog) of rode (omlaag) kaars
Wat een pareltjes _O_

Als ik BAT op mijn browser wallet had had ik die site wat gegeven.
pi_181726542
Ik zorg er in mijn eentje wel voor dat de topics weer naar bull markt niveau gaan qua snelheid.
pi_181726551
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 09:40 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Ik sta voor de klas en haal voldoening uit mijn werk. Als ik godsgruwelijk rijk zal zijn zal ik waarschijnlijk alsnog parttime dit werk gaan doen. Maar misschien kom ik daar wel op terug mocht het ooit gebeuren :').
Voor de klas lijkt me niet zo heel leuk maar mss valt het mee :P
pi_181726626
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:45 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Is er ergens een roadmap of reports van bepaalde Q's of iets?
Roadmapje is wel te vinden op website volgens mij. Q reports, niet dat ik weet. Het is een decentraal project dus er zit geen strakke organisatie achter
pi_181726634
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:47 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Jawel toch?

Ik dacht dat shillen gewoon shit promoten dat je zelf bezit was.
quote:
noun. an accomplice of a confidence trickster or swindler who poses as a genuine customer to entice or encourage others.
quote:
A person engaged in covert advertising. The shill attempts to spread buzz by personally endorsing the product in public forums with the pretense of sincerity, when in fact he is being paid for his services.
pi_181726638
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:49 schreef KappenBakken het volgende:
Dus ik het even opzoeken, kom ik op deze site uit :')

https://lifeofcrypto.nl/begrippenlijst/

Maar ja volgens deze zeer betrouwbare bron *kuch* is het:

[..]

Dan maakt de kwaliteit van de munt dus niet uit :P
Okok fair enough :D
pi_181726645
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:53 schreef KappenBakken het volgende:
Ik zorg er in mijn eentje wel voor dat de topics weer naar bull markt niveau gaan qua snelheid.
_O-
pi_181726665
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:59 schreef illusions het volgende:

[..]

[..]

[..]

quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:59 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Okok fair enough :D
Volgens deze definitie ben je dan weer niet aan het shillen.

Ik houd het bij, een beetje swung creëren door een lekkere munt te bespreken.
pi_181727503
OMG! :'( Cant believe I won ! Thank you Walton team ! O+ keep doing the great work.
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 september 2018 @ 15:03:46 #240
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_181727695
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 15:03 schreef Kyran het volgende:
KappenChickenBakkenMan _O_
Post editten is lastig, ook voor moderators.
  donderdag 6 september 2018 @ 15:13:19 #241
131603 Afwazig
Serious business
pi_181727861
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:54 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Voor de klas lijkt me niet zo heel leuk maar mss valt het mee :P
Het is ook niet voor iedereen denk ik nee. Maar het verschilt ook per doelgroep en niveau. Ik zal nooit op de basisschool of middelbare school voor de klas willen bijvoorbeeld.
pi_181728208
Ik bedoel natuurlijk, dikke Saj Candle zometeen. DILDO.
pi_181728222
Of is dit een voorbeeld van Coinbase die hun winst ziet dalen en zo probeert een beetje de markt op te pompen?
pi_181728261
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:21 schreef Kyran het volgende:

[..]

Het al dan niet gemanipuleerd kunnen worden heeft toch niks met de prijs zelf te maken? Hoezo kan BTC op $1 meer gemanipuleerd worden vergeleken met BTC op $1.000.000? Wat is dat nou voor een onzin.

Het kan minder gemanipuleerd worden als er minder "whales" zijn die relatief gezien een groot deel van BTC in handen hebben, maar dat heeft niks met de prijs zelf te maken.

Als 1% van de BTC eigenaren 90% van alle BTC in handen hebben is het makkelijk te manipuleren, maar nogmaals niks met de prijs te maken.
Omdat je voor minder fiat voor grotere fluctuaties kan zorgen?
pi_181728321
:|W
pi_181728373
quote:
Er zit een addertje onder het gras?
  donderdag 6 september 2018 @ 15:56:13 #248
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_181728402
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 15:54 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Er zit een addertje onder het gras?
Heel kortgezegd, heeft het alles te maken met vraag en aanbod, op dat moment.
Volume.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_181728406
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 15:54 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Er zit een addertje onder het gras?
Er zit een trollend viespeukie op het forum.
pi_181728432
quote:
10s.gif Op donderdag 6 september 2018 15:56 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Heel kortgezegd, heeft het alles te maken met vraag en aanbod, op dat moment.
Volume.
Dan koopt mijn gekke broertje gelijk voor een ton aan btc en is dan gelijk een whale.
  donderdag 6 september 2018 @ 15:59:03 #251
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_181728447
quote:
10s.gif Op donderdag 6 september 2018 15:58 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Dan koopt mijn gekke broertje gelijk voor een ton aan btc en is dan gelijk een whale.
?
Snap dit niet helemaal.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_181728449
Bitcoin wordt wel minder volatiel als de marktcap toeneemt. En de marktcap neemt weer toe als het minder volatiel wordt.

Bitcoin marketcap op $2T / 100k per coin gaat wel een hele andere markt zijn dan nu.
It All Goes Back in the Box
pi_181728480
quote:
10s.gif Op donderdag 6 september 2018 15:59 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

?
Snap dit niet helemaal.
De prijs is toch stabiel op $1? Dat betekend dat niemand hun btc voor meer dan $1 verkoopt. Dan zou je voor een paar miljoen Bitcoin dood kunnen kopen als het ware.
pi_181728484
Zegt Viespeuk niet gewoon dat als er meer geld in Bitcoin stroomt, de prijs moeilijker te manipuleren is en de volatiliteit minder wordt. Dat lijkt me toch vrij logisch?

Er worden nu sowieso maar per dag iets van max. 160k BTC verhandeld, waar de hele prijs op gebaseerd wordt. Is niet echt veel. https://data.bitcoinity.org/
pi_181728502
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 16:01 schreef ChickenMan het volgende:
Zegt Viespeuk niet gewoon dat als er meer geld in Bitcoin stroomt, de prijs moeilijker te manipuleren is en de volatiliteit minder wordt. Dat lijkt me toch vrij logisch?

heee heee ^O^
pi_181728515
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 16:01 schreef ChickenMan het volgende:
160k BTC verhandeld, waar de hele prijs op gebaseerd wordt. Is niet echt veel. https://data.bitcoinity.org/
Dat was dan ook mijn tegenargument, de prijs is niet relevant de float (verhandelbare coins) is wat ertoe doet.

Als er maar 1 coin te verhandelen is kan de prijs echt alles zijn.
pi_181728536
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 16:03 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Dat was dan ook mijn tegenargument, de prijs is niet relevant de float (verhandelbare coins) is wat ertoe doet.

Als er maar 1 coin te verhandelen is kan de prijs echt alles zijn.
Dat is onrealistisch, mensen zullen toch echt wel hun btc voor meer proberen te verkopen.
pi_181728558
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 16:04 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Dat is onrealistisch, mensen zullen toch echt wel hun btc voor meer proberen te verkopen.
Ja het hele idee van stabiliteit is onrealistisch. Maar ik denk dat als het gebeurd het een gevolg is van voldoende liquiditeit, wat het prijsniveau ook is. Niet van de prijs.
pi_181728562
En het aanbod blijft ook echt niet op 1 btc staan.
pi_181728579
we gaan weer up?
pi_181728706
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 16:04 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Dat is onrealistisch, mensen zullen toch echt wel hun btc voor meer proberen te verkopen.
De prijs wordt bepaald bij de exchanges, er is ook nog een wereld naast waar mensen btc daadwerkelijk gebruiken om waarde te transfereren. Die is wel echt groter dan wat er op exchanges gebeurt

dan heb je ook nog over the counter trades die ook langs de exchanges heengaan
https://www.ccn.com/otc-i(...)e-real-whales-trade/

[ Bericht 17% gewijzigd door ChickenMan op 06-09-2018 16:22:49 ]
pi_181732785

NL livestream over crypto, begint 19:30
Lambo of Rekt
pi_181732787
quote:
10s.gif Op donderdag 6 september 2018 15:59 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

?
Snap dit niet helemaal.
WHEN
SEAL
MOON
Lambo of Rekt
  donderdag 6 september 2018 @ 19:33:54 #264
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_181733010
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 16:01 schreef ChickenMan het volgende:
Zegt Viespeuk niet gewoon dat als er meer geld in Bitcoin stroomt, de prijs moeilijker te manipuleren is en de volatiliteit minder wordt. Dat lijkt me toch vrij logisch?

Er worden nu sowieso maar per dag iets van max. 160k BTC verhandeld, waar de hele prijs op gebaseerd wordt. Is niet echt veel. https://data.bitcoinity.org/
Gaat erom hoeveel Bitcoin een klein percentage whales in handen heeft.

Als jij 85% van d supply in handen hebt kun je doen wat je wil, ongeacht prijs.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_181733236
Gewoon weer eventjes 1000$ van de koers af in één dag.
pi_181733268
quote:
11s.gif Op donderdag 6 september 2018 19:44 schreef Gehrman het volgende:
Gewoon weer eventjes 1000$ van de koers af in één dag.
np, we hebben seal.
Lambo of Rekt
pi_181733376
Xrp hoppatee
pi_181733602
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 19:51 schreef Dwaalboy het volgende:
Xrp hoppatee
Je raakt XRP aan ja, en zelfs zonder stok? :')
Lambo of Rekt
pi_181733609
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 19:33 schreef fathank het volgende:

[..]

Gaat erom hoeveel Bitcoin een klein percentage whales in handen heeft.

Als jij 85% van d supply in handen hebt kun je doen wat je wil, ongeacht prijs.
Maar met een lage prijs heb je een hoop mede manipuleerders. Jij kan de prijs flink laten zakken maar andere kunnen de prijs ook flink laten stijgen.
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 6 september 2018 @ 20:04:24 #270
206731 Mortaxx
Doomer
pi_181733700
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 20:00 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Je raakt XRP aan ja, en zelfs zonder stok? :')
10 dollar eoy
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_181733720
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 20:04 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

10 dollar eoy
Ik zie VET nog eerder 10 USD EOY worden dan ripple.
Lambo of Rekt
pi_181734779
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 20:00 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Maar met een lage prijs heb je een hoop mede manipuleerders. Jij kan de prijs flink laten zakken maar andere kunnen de prijs ook flink laten stijgen.
Nee, je logica klopt niet. Dan zal VeChain met $0.016 ongeveer 400.000 keer makkelijker te manipuleren zijn dan Bitcoin. :')
pi_181734819
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 20:47 schreef illusions het volgende:

[..]

Nee, je logica klopt niet. Dan zal VeChain met $0.016 ongeveer 400.000 keer makkelijker te manipuleren zijn dan Bitcoin. :')
Het gaat over Bitcoin. Met een lagere marketcap is het makkelijker om de prijs te manipuleren. Als een bitcoin $1 kost dan is de marketcap rond de $17 miljoen.
pi_181734871
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 20:48 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Het gaat over Bitcoin.
Uh huh. daar heb ik het toch ook over? _O-
pi_181734898
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 20:50 schreef illusions het volgende:

[..]

Uh huh. daar heb ik het toch ook over? _O-
Met een lagere prijs heeft bitcoin toch een lagere marketcap.
pi_181734941
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 20:50 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Met een lagere prijs heeft bitcoin toch een lagere marketcap.
Als de marketcap van VET naar $1 miljoen daalt en je koopt direct voor $10,000 aan VET dan manipuleer je toch de prijs?
pi_181734947
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 20:50 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Met een lagere prijs heeft bitcoin toch een lagere marketcap.
Dus? Proportioneel blijft het nog steeds hetzelfde verdeeld.
pi_181734960
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 20:52 schreef illusions het volgende:

[..]

Dus? Proportioneel blijft het nog steeds hetzelfde verdeeld.
Wat maakt dat dan uit?
pi_181734970
Laat maar. :P
pi_181735215
ETH zak ook lekker door
pi_181736027
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 20:53 schreef illusions het volgende:
Laat maar. :P
Jij hebt het over de hoeveelheid coins die iemand heeft, hij over de hoeveelheid poen die iemand heeft (denk ik)

Met allebei valt te manipuleren als je genoeg hebt
pi_181737653
Yessss, EOS unstaked. Weg met die rotzooi.
pi_181737661
Lekker 3 dagen wachten op unstaken, wat een bullshit. Met NAV heb je 't 1 seconde later unstaked.
pi_181738051
Wel fijn dat VET dit bloedbad redelijk doorstaat (in sats)
  donderdag 6 september 2018 @ 22:55:53 #285
62913 Blik
The one and Only!
pi_181738868
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 22:26 schreef Wereldgozer het volgende:
Wel fijn dat VET dit bloedbad redelijk doorstaat (in sats)
Zeer behoorlijk ja, godencoin in wording
  donderdag 6 september 2018 @ 23:17:41 #286
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181739469
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:50 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Wat een pareltjes _O_

Als ik BAT op mijn browser wallet had had ik die site wat gegeven.
Als BAT een groene kaars heeft, staat mijn "life flesh dildo" in het rood trouwens, in de juiste moon richting :o

Zit alleen nog te wachten op dat "reward program" ecosystem, wat nog niet af is. Brave is een super next-gen browser, maar nog in een 0.x versie om het te vergelijken met Firefox.
The best firms advertise the least...
pi_181739517
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 23:17 schreef edcetera het volgende:

[..]

Als BAT een groene kaars heeft, staat mijn "life flesh dildo" in het rood trouwens, in de juiste moon richting :o

Zit alleen nog te wachten op dat "reward program" ecosystem, wat nog niet af is. Brave is een super next-gen browser, maar nog in een 0.x versie om het te vergelijken met Firefox.
Ik heb wel vaak flink wat winst op BAT gemaakt hoor, zo uitzonderlijk is dat niet toch?
  donderdag 6 september 2018 @ 23:28:21 #288
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181739757
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 23:19 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik heb wel vaak flink wat winst op BAT gemaakt hoor, zo uitzonderlijk is dat niet toch?
Met traden, browsen of publishen?
The best firms advertise the least...
pi_181740028
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 23:28 schreef edcetera het volgende:

[..]

Met traden, browsen of publishen?
Traden uiteraard. We hebben het over kaarsen toch?
  vrijdag 7 september 2018 @ 00:12:57 #290
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181740882
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 23:36 schreef illusions het volgende:

[..]

Traden uiteraard. We hebben het over kaarsen toch?
Je had het toch ook over de Brave Browser en een wallet, dus was niet zo duidelijk in je reactie waar het precies over ging: Nu dus wel met betrekking tot de laatste reactie.

BAT (met Brave browser) vind ik trouwens een ondergewaardeerd project (okay ze blijven stiekem stijgen op CMC) maar met de mensen erachter (Javascript, Mozilla founders) en wat ze bereikt hebben is een reden, om dat nooit aan te raken in mijn portfolio.

Zeker met nieuwe GDPR wetten inde EU en rechtzaken grote data-mining multinationals aan hun broek krijgen is dit voor mij een long-term hodl met een reden.
The best firms advertise the least...
pi_181740964
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 00:12 schreef edcetera het volgende:

[..]

Je had het toch ook over de Brave Browser en een wallet, dus was niet zo duidelijk in je reactie waar het precies over ging: Nu dus wel met betrekking tot de laatste reactie.
Nee man, ik zeg alleen dat ik vaak zat met BAT winst heb gemaakt als reactie op een bericht over candles, heb het niet over de browser of wallet gehad?
  vrijdag 7 september 2018 @ 00:32:02 #292
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_181741188
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 00:17 schreef illusions het volgende:

[..]

Nee man, ik zeg alleen dat ik vaak zat met BAT winst heb gemaakt als reactie op een bericht over candles, heb het niet over de browser of wallet gehad?
Sorry, zie het nu. KappenBakken had het erover. Maar veel succes met je daytrades en: JA: BAT is vaak een goede "outsider" om te traden voor een reden zoals GRS/DOGE/ Bitcoin forks etc. Geen tijd voor.
The best firms advertise the least...
pi_181742245
quote:
Ik begrijp überhaupt niet waar mensen aan beginnen, door de volatiliteit heb je die paar procenten aan winst zo bij elkaar met een paar low risk trades.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  vrijdag 7 september 2018 @ 04:41:01 #295
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_181742943
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 20:00 schreef Viespeuk2018 het volgende:

[..]

Maar met een lage prijs heb je een hoop mede manipuleerders. Jij kan de prijs flink laten zakken maar andere kunnen de prijs ook flink laten stijgen.
Nooit van buy/sell Walls gehoord?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_181743874
.. en daar gaan we weer. Degenen die dit zagen aankomen verdienen echt bakken met geld zo, tering.
  vrijdag 7 september 2018 @ 07:43:46 #297
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_181743926
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 07:35 schreef illusions het volgende:
.. en daar gaan we weer. Degenen die dit zagen aankomen verdienen echt bakken met geld zo, tering.
Zou het? Het is net de beurs hè
  vrijdag 7 september 2018 @ 07:44:30 #298
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_181743933
Die ene trollusert kunnen jullie misschien beter ook negeren :P
pi_181745474
Toch blijf ik het niet snappen dat er nog steeds mensen zijn die blijven panicsellen en crypto is dood roepen. Had dan eerder je stash verkocht oid.
  vrijdag 7 september 2018 @ 10:09:57 #301
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_181745653
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 09:58 schreef Apekoek het volgende:
Toch blijf ik het niet snappen dat er nog steeds mensen zijn die blijven panicsellen en crypto is dood roepen. Had dan eerder je stash verkocht oid.
Zijn eerder stop losses van swingtraders dan panicsellers op dit moment.
Please sir. When moon? When Mustang?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')