Ok, ik weet dat dit lekker is maar het ziet er echt niet uit.quote:
Detailsquote:Op woensdag 29 augustus 2018 17:34 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ok, ik weet dat dit lekker is maar het ziet er echt niet uit.
Deze zojuist vast gemaakt,quote:Op woensdag 29 augustus 2018 14:36 schreef realAIVD het volgende:
En los daarvan ook een stel visballetjes met zoet-zure saus
Hollanders vinden die niet lekker.quote:Op woensdag 29 augustus 2018 17:35 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Deze zojuist vast gemaakt,
losjes gebaseerd op dit recept: https://rasamalaysia.com/recipe-sweet-and-sour-fish-balls/2/
Dodo fish balls (Amazing Oriental), ontdooit en gebakken in wat olijfolie,
daarna door een mengsel van ketchup, sriracha en suiker gehaald.
Niemand heeft me ooit verteld hoe lekker die visballetjes zijn! Super veerkrachtig, heerlijk, niet vissig, gewoon ontzettend lekker.
Ik durf het hardop te zeggen: 10X lekkerder dan een schaaltje bitterballen!
Serieus? Want ze zijn mijn nieuwe lievelings, dat weet ik wel!!!quote:Op woensdag 29 augustus 2018 17:40 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hollanders vinden die niet lekker.
Tsssssssk!quote:Op woensdag 29 augustus 2018 17:40 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hollanders vinden die niet lekker.
Serieus. Die houden niet van de structuur. Vinden het nep smaken.quote:Op woensdag 29 augustus 2018 17:46 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Serieus? Want ze zijn mijn nieuwe lievelings, dat weet ik wel!!!
Ik heb gerookte heilbot geproefd en ik vond het heerlijk!quote:Op woensdag 29 augustus 2018 19:37 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Gestoomde vis op Kantonese wijze
Normaal maak ik dit met dorade of zeebaars. Nu met heilbot. Geen groot succes. Dorade en zeebaars vind ik lekkerder.
Laatst hadden we ook heilbot, ik weet niet meer hoe klaar gemaakt, maar vond het toen ook maar zozo en dacht dat het gestoomd misschien beter tot zijn recht komt. Niet dus.
Oh ja, dat heb ik ook wel eens gegeten. Was inderdaad lekker.quote:Op woensdag 29 augustus 2018 20:45 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Ik heb gerookte heilbot geproefd en ik vond het heerlijk!
LOL! Ooit was ik op een feest en niemand at die gerookte heilbot. Wij wel!quote:Op woensdag 29 augustus 2018 20:49 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh ja, dat heb ik ook wel eens gegeten. Was inderdaad lekker.
Het gerecht ziet er anders voortreffelijk uit.quote:Op woensdag 29 augustus 2018 19:37 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Gestoomde vis op Kantonese wijze
Normaal maak ik dit met dorade of zeebaars. Nu met heilbot. Geen groot succes. Dorade en zeebaars vind ik lekkerder.
Laatst hadden we ook heilbot, ik weet niet meer hoe klaar gemaakt, maar vond het toen ook maar zozo en dacht dat het gestoomd misschien beter tot zijn recht komt. Niet dus.
Bij Robin ziet zelfs een bord stront er nog smakelijk uitquote:Op woensdag 29 augustus 2018 22:11 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Het gerecht ziet er anders voortreffelijk uit.
Oeh lekker... op melbatoastjes of vooral in een kiploempia uit de oven geproptquote:Op woensdag 29 augustus 2018 22:49 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Bij Robin ziet zelfs een bord stront er nog smakelijk uit
Ontopic, guilty pleasure: Mora kipsate uit zo’n bakje uit de vriezer
Toch wel die pittige?quote:Op woensdag 29 augustus 2018 22:49 schreef mascara-klodder het volgende:
Ontopic, guilty pleasure: Mora kipsate uit zo’n bakje uit de vriezer
Yupquote:
Hm, ik weet niet. Volgens mij bedoel je het aardig, maar het klinkt onaardig.quote:Op woensdag 29 augustus 2018 22:49 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Bij Robin ziet zelfs een bord stront er nog smakelijk uit
Juist een compliment voor sowieso fotografie-kunsten en laat ik het anders zeggen: zelfs een bord met rendang (:9) oid ziet er bij jou goed uit op fotoquote:Op woensdag 29 augustus 2018 23:28 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hm, ik weet niet. Volgens mij bedoel je het aardig, maar het klinkt onaardig.
Alsof ik dagelijks stront fotografeer of zo.
Of gewoon alleen "Dank je!quote:Op woensdag 29 augustus 2018 23:44 schreef RobinOok het volgende:
Ja, sorry, weet ik ook wel!
Maar toch.
Nou ja, ik had beter niks kunnen zeggen. Of gewoon alleen "Dank je!! "
quote:Op woensdag 29 augustus 2018 23:44 schreef RobinOok het volgende:
Ja, sorry, weet ik ook wel!
Maar toch.
Nou ja, ik had beter niks kunnen zeggen. Of gewoon alleen "Dank je!! "
Ooooh, dat klinkt cool! En dan ook daar feedback geven?quote:Op donderdag 30 augustus 2018 07:32 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Mijn bedoeling is btw dat ik na mijn vakanties minimaal 1x per week van jouw site een recept ga maken
Goed plan jaquote:Op donderdag 30 augustus 2018 07:42 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ooooh, dat klinkt cool! En dan ook daar feedback geven?
Ben je ziek?quote:Op woensdag 29 augustus 2018 20:41 schreef krakkemieke het volgende:
Pannekoek. zodat ik niet hoef te kauwen.
Lekker vissig dagjequote:Op donderdag 30 augustus 2018 19:24 schreef mascara-klodder het volgende:
Na het ontbijt om een uur of 11 een broodje Unox vd Jumbo, daarna gebakken mosselen met ravigottesaus vd markt om 13.00 uur.
Later thuis een haring vd markt meegenomen.
Nu vers stokbrood met oa gerookte zalm, warm gerookte makreel en roomkaas
Vis Heerlijk!quote:Op donderdag 30 augustus 2018 19:24 schreef mascara-klodder het volgende:
Na het ontbijt om een uur of 11 een broodje Unox vd Jumbo, daarna gebakken mosselen met ravigottesaus vd markt om 13.00 uur.
Later thuis een haring vd markt meegenomen.
Nu vers stokbrood met oa gerookte zalm, warm gerookte makreel en roomkaas
hoe krijg je pannenkoek weg zonder te kauwen dan?quote:Op woensdag 29 augustus 2018 20:41 schreef krakkemieke het volgende:
Pannekoek. zodat ik niet hoef te kauwen.
Wasda?quote:Op vrijdag 31 augustus 2018 11:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmorgen thee en tros druiven.
Vanmiddag B.O.S.S. meal
quote:
Yep! Met friet en garlic buttermilk mayoquote:Op vrijdag 31 augustus 2018 14:44 schreef RobinOok het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
"B.O.S.S.
Alleen voor échte bazen
Ga voor de B.O.S.S. en geniet van heerlijke Original Recipe Filet, Texan BBQ sauce, Pepermayonaise, vers gesnipperde uitjes, frisse ijsbergsla en als finishing touch de Monterey Jack Cheese."
En dan een meal, dus zal wel met friet en alles zijn.
In één x doorslikken.quote:Op vrijdag 31 augustus 2018 11:25 schreef kipje1234 het volgende:
[..]
hoe krijg je pannenkoek weg zonder te kauwen dan?
OT: meloen en een paar dropjes
Klinkt goed hoor! Extra knoflook weer denkquote:
Was het ook... en natuurlijk bijbesteld een schaaltje knoflook en sambal olie.quote:Op vrijdag 31 augustus 2018 23:29 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Klinkt goed hoor! Extra knoflook weer denk
Ik heb nu tuc salt & pepper en limo.
Nicequote:Op vrijdag 31 augustus 2018 23:46 schreef emmyemmy2 het volgende:
Net kilo pulled beef gemaakt. Je moet iets op vrijdagavond
Paar stukjes van gesnoept
Deel van bief gaat morgen op nacho's, de rest in de vriezer
Gems? Een gierst gevoerde?quote:Op zaterdag 1 september 2018 17:35 schreef golfer het volgende:
Straks: gebakken kabeljauwhaas en gegrilde little gems.
Oh, kropromanesco met een hipster naamquote:
Volgens mij betekent gem allang het hart van een krop sla?quote:
Krakkemieke, dit is de slowchat nietquote:Op zaterdag 1 september 2018 20:11 schreef krakkemieke het volgende:
Ik was vandaag op het jaarlijkse cultureel festival, namens de woensdag club.
We verkochten spullen, zodat we leuke dingen kunnen doen met elkaar. Ik heb ervan geleerd dat ik dingen kan verkopen. Helemaal nieuw! en erg leuk!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |