Tot of tot en met?quote:Op vrijdag 27 juli 2018 13:19 schreef Brybry het volgende:
Gisteren heb ik een gerecht gemaakt met gehakt dat tot die dag goed was. Kan ik het vandaag nog eten?
Het is gebakken en nadat het wat afgekoeld was in de koelkast gezet...quote:Op vrijdag 27 juli 2018 13:20 schreef genakt het volgende:
Ja als je alles heb opgebakt en niet in de openlucht heb neergezet met dit weer
Kan je prima etenquote:Op vrijdag 27 juli 2018 13:21 schreef Brybry het volgende:
[..]
Het is gebakken en nadat het wat afgekoeld was in de koelkast gezet...
Ruik er aan voor je het gaat opwarmen, en als het goed ruikt, nogeens na het (goed!) verwarmen. Ruikt het dan nog goed, dan lekker opeten.quote:
Er zitten heel veel kruiden doorheen dus tenzij het onwijs verrot is (wat niet zo is) zou ik niet weten wat ik moet ruiken?quote:Op vrijdag 27 juli 2018 13:22 schreef maily het volgende:
[..]
Ruik er aan voor je het gaat opwarmen, en als het goed ruikt, nogeens na het (goed!) verwarmen. Ruikt het dan nog goed, dan lekker opeten.
quote:Op vrijdag 27 juli 2018 13:24 schreef Brybry het volgende:
[..]
Er zitten heel veel kruiden doorheen dus tenzij het onwijs verrot is (wat niet zo is) zou ik niet weten wat ik moet ruiken?
TS moet het eerst uit de koelkast halen, en dan de verpakking openmaken.quote:Op vrijdag 27 juli 2018 13:26 schreef wollah het volgende:
Ja, het gaat lukken in deze stappen:
1. Pak een vork
2. Pak een bord.
3. Doe de eten op het bord
4. Hou je vork stevig vast en mik op het eten
5. Prik in het eten en til je vork op ter hoogte van je mond
6. Schuif het eten naar binnen
7. Doe je mond dicht, goed kauwen en dan doorslikken.
Succes!
Nee gewoon door de verpakking heenprikken!!quote:Op vrijdag 27 juli 2018 13:27 schreef maily het volgende:
[..]
TS moet het eerst uit de koelkast halen, en dan de verpakking openmaken.
Net na het bakken was het steriel, hoelang heeft het afkoelen geduurt?quote:Op vrijdag 27 juli 2018 13:21 schreef Brybry het volgende:
[..]
Het is gebakken en nadat het wat afgekoeld was in de koelkast gezet...
Half uur zo ongeveerquote:Op vrijdag 27 juli 2018 13:49 schreef halfway het volgende:
[..]
Net na het bakken was het steriel, hoelang heeft het afkoelen geduurt?
op wat voor stand staat jouw koelkast?quote:Op vrijdag 27 juli 2018 13:19 schreef Brybry het volgende:
Gisteren heb ik een gerecht gemaakt met gehakt dat tot die dag goed was. Kan ik het vandaag nog eten?
Ik ben zo Nederlands als maar kan, maar het was werkelijk niet in me opgekomen om vermalen vlees "het gehakt" te noemen.quote:Op zaterdag 28 juli 2018 12:12 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Niet-Westerse immigranten zijn ook welkom op Fok!
Ik zou ook ‘de gehakt’ zeggen en ik ben half Israëlisch, half Saoedisch.quote:Op zaterdag 28 juli 2018 12:17 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Ik ben zo Nederlands als maar kan, maar het was werkelijk niet in me opgekomen om vermalen vlees "het gehakt" te noemen.
right, en als je pech hebt dan ga je deaudtquote:Op maandag 30 juli 2018 18:46 schreef SuperNeger het volgende:
Gehakt 3 dagen in koelkast
Kip 2 dagen in koelkast
Als je rijk bent gehakt 2 dagen kip 1 dag
Ik bedoel als het al gekookt/gebakken is dus. Rauw t/m de houdbaarheidsdatum. Erna in de koelkast gehakt maximaal 2 tot 3 dagen kip maximaal 1 tot 2 dagen. Langer dan moet je vriezenquote:Op maandag 30 juli 2018 19:29 schreef realAIVD het volgende:
[..]
right, en als je pech hebt dan ga je deaudt
https://www.ad.nl/buitenl(...)is-ze-dood~adc9066e/
wat een onzin zeg, je kan kip en gehakt beiden tot de uiterste houdbaarheidsdatum gebruiken, kip altijd goed garen en voor beiden geldt dan dat je na bereiding de boel nog prima 2 dagen kunt bewaren in de koelkast (vanaf bereiding, ook als dat de uiterste houdbaarheidsdatum was).
Wel altijd netjes hygienisch werken: handjes wassen, op tijd de koelkast gebruiken.
of je al dan niet rijk bent heeft daar niets mee te maken.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |