abonnement Unibet Coolblue
pi_180724936


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Lambo of Rekt
  woensdag 25 juli 2018 @ 18:35:03 #2
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180724946
Ik heb alle shit fixed btw gisteren. :D
Nu lekker aan het chillen.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180725845
quote:
10s.gif Op woensdag 25 juli 2018 16:43 schreef fathank het volgende:
Bij roulette kan ik ook berekenen hoe groot de kans is dattie op rood komt
Slecht voorbeeld. Met roulette kan je heel makkelijk winnen als je alleen op kleur speelt, je moet enkel genoeg kapitaal hebben.
pi_180725887
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:24 schreef illusions het volgende:

[..]

Slecht voorbeeld. Met roulette kan je heel makkelijk winnen als je alleen op kleur speelt, je moet enkel genoeg kapitaal hebben.
De bank wint altijd, de 0 heeft geen kleur.
pi_180725992
quote:
3s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:26 schreef sig000 het volgende:

[..]

De bank wint altijd, de 0 heeft geen kleur.
Nee hoor. Dan snap je helemaal niks van kansberekening.
pi_180726037
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:31 schreef illusions het volgende:

[..]

Nee hoor. Dan snap je helemaal niks van kansberekening.
Het lulverhaal van steeds verdubbelen bij verlies totdat bedrag hoog genoeg is bedoel je?
pi_180726045
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:31 schreef illusions het volgende:

[..]

Nee hoor. Dan snap je helemaal niks van kansberekening.
Nou vertel dan maar eens hoe het zit.
pi_180726080
quote:
5s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:33 schreef sig000 het volgende:

[..]

Het lulverhaal van steeds verdubbelen bij verlies totdat bedrag hoog genoeg is bedoel je?
"Hoog genoeg?"

De kans is simpelweg niet elke keer 48.65%, dat zou betekenen dat de kans dat hij 5 jaar lang elke draai op rood valt ook 48.65% is.
pi_180726096
quote:
5s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:33 schreef sig000 het volgende:

[..]

Het lulverhaal van steeds verdubbelen bij verlies totdat bedrag hoog genoeg is bedoel je?
Daar heb je geen spel op kleur voor nodig. Dat kan ook op nummer als je iedere keer dat je verliest je vorige inzet verzesendertigvoudigt. Maar wat kansberekening je ook zal vertellen is dat de verwachte waarde van je inzet minder dan een euro per ingezette euro is. En daarmee verlies je op lange termijn altijd van de bank.
pi_180726109
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:35 schreef illusions het volgende:

[..]

"Hoog genoeg?"

De kans is simpelweg niet elke keer 48.65%, dat zou betekenen dat de kans dat hij 5 jaar lang elke draai op rood valt ook 48.65% is.
De kans dat jij failliet gaat en casino blijft bestaan is stuk hoger.
pi_180726111
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:35 schreef illusions het volgende:

[..]

"Hoog genoeg?"

De kans is simpelweg niet elke keer 48.65%, dat zou betekenen dat de kans dat hij 5 jaar lang elke draai op rood valt ook 48.65% is.
Euhm nee.
  woensdag 25 juli 2018 @ 19:41:28 #13
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180726184
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:35 schreef illusions het volgende:

[..]

"Hoog genoeg?"

De kans is simpelweg niet elke keer 48.65%, dat zou betekenen dat de kans dat hij 5 jaar lang elke draai op rood valt ook 48.65% is.
Hahahaha
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_180726205
Zitten jullie inmiddels al in IOTA?
pi_180726234
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:35 schreef illusions het volgende:

[..]

"Hoog genoeg?"

De kans is simpelweg niet elke keer 48.65%, dat zou betekenen dat de kans dat hij 5 jaar lang elke draai op rood valt ook 48.65% is.
Nee, piet heeft gelijk.

Statistisch gezien heb jij meer kans dat als er 26 keer zwart is gevallen dat dan rood valt,............ maar in de praktijk blijft dat 50/50 (0 even niet meegerekend)... dus wat dat betreft, the house always wins, 0 is geen kleur en dat is de winst van het casino, in 99% van de gevallen.

Ik heb ook 17 keer zwart zien vallen achter elkaar (weet niet meer of het exact 17 keer was, het was veel iig)., terwijl statistisch gezien, dit bijna onmogelijk is, maar volgens de wet van de grote getallen, geen uitzondering. Want op de grote getallen, zal je ALTIJD op 48,zoveel procent uit komen. Al valt rood 10000 keer achter elkaar.
Lambo of Rekt
pi_180726241
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:42 schreef Soren het volgende:
Zitten jullie inmiddels al in IOTA?
Ik zit op mijn balkon.
pi_180726319
quote:
14s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:43 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nee, piet heeft gelijk.

Statistisch gezien heb jij meer kans dat als er 26 keer zwart is gevallen dat dan rood valt,............
Nee, dat is een denkfout. De uitkomsten uit het verleden hebben geen enkele invloed op de kans op een bepaalde uitkomst van de volgende draai. De kans op 27 keer achterenvolgend zwart is bijzonder klein, maar na 26 keer zwart is de kans dat de 27e draai weer zwart is precies even groot als de kans dat de 27e draai rood is.
pi_180726332
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:47 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Nee, dat is een denkfout. De uitkomsten uit het verleden hebben geen enkele invloed op de kans op een bepaalde uitkomst van de volgende draai. De kans op 27 keer achterenvolgend zwart is bijzonder klein, maar na 26 keer zwart is de kans dat de 27e draai weer zwart is precies even groot als de kans dat de 27e draai rood is.
Klopt, dat is precies wat ik zeg; statistisch gezien heb je meer kans dat rood valt, maar in de praktijk blijft het 50/50 ^O^
Lambo of Rekt
pi_180726463
quote:
6s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:44 schreef sig000 het volgende:

[..]

Ik zit op mijn balkon.
O+
pi_180726481
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:42 schreef Soren het volgende:
Zitten jullie inmiddels al in IOTA?
Nee, waarom zou dat wel het geval moeten zijn? Value proposition?
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  woensdag 25 juli 2018 @ 20:07:21 #21
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180726855
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:42 schreef Soren het volgende:
Zitten jullie inmiddels al in IOTA?
Nope een van zijn tegenhangers, maar IOTA gaat ook wel een boost krijgen denk ik. MOBI is flink bezig, nu is ook Nissan geïnteresseerd namelijk. Something's brewing
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_180726894
STAC heb ik gratis maar heb geen idee hoe ik die dingen in een wallet krijg?
pi_180727037
quote:
7s.gif Op woensdag 25 juli 2018 14:30 schreef EggsTC het volgende:
[ afbeelding ]

Oranje valt nu te voorspellen he, het is geen 100% garantie, maar de kans zit er dik in / zou logisch zijn als je de andere tests bekijkt. Niet dat het daar nu ineens heen vliegt, maar dat daar de tests opnieuw beginnen. Tests van de support/resistance levels.

Of zelfs op 0,5, daar zie je ook dat het nét niet geraakt wordt aan beide kanten, de levels zijn dan ook niet 100% zuiver. Als dat zo was, was de markt 100% voorspelbaar en dat is het nou eenmaal niet.
Het probleem met TA is dat je altijd patronen zal vinden wanneer je actief gaat zoeken naar patronen en dat de wederkerende patronen vrijwel altijd beter zijn te verklaren door te kijken naar externe factoren waar TA compleet aan voorbijgaat. TA (correct of incorrect) wil nog weleens leiden tot een selffulfilling prophecy als een bepaalde ontwikkeling massaal wordt ondersteunt en dan is TA wel handig, want de kans dat je door omgekeerde posities in te nemen, winst zal maken, neemt daardoor significant toe. Maar ook dat zijn absoluut geen zekerheden. De enige 'TA' die ik zelf gebruik, is het kijken naar het historische prijsverloop om in te schatten of een specifieke coin de bodem heeft bereikt of dat deze nog veel lager kan. Maar daarbij kijk ik dan bijvoorbeeld ook naar het potentieel in market cap e.d., dus in combinatie met externe factoren en zeker niet enkel op basis van de historische grafieken.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180727110
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:15 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Het probleem met TA is dat je altijd patronen zal vinden wanneer je actief gaat zoeken naar patronen en dat de wederkerende patronen vrijwel altijd beter zijn te verklaren door te kijken naar externe factoren waar TA compleet aan voorbijgaat. TA (correct of incorrect) wil nog weleens leiden tot een selffulfilling prophecy als een bepaalde ontwikkeling massaal wordt ondersteunt en dan is TA wel handig, want de kans dat je door omgekeerde posities in te nemen, winst zal maken, neemt daardoor significant toe. Maar ook dat zijn absoluut geen zekerheden. De enige 'TA' die ik zelf gebruik, is het kijken naar het historische prijsverloop om in te schatten of een specifieke coin de bodem heeft bereikt of dat deze nog veel lager kan. Maar daarbij kijk ik dan bijvoorbeeld ook naar het potentieel in market cap e.d., dus in combinatie met externe factoren en zeker niet enkel op basis van de historische grafieken.
Dat ge-selffulfilling prophecy is alleen aan de orde als het meerendeel van de traders trade volgens bepaalde regels. Dat is waarom ik eerder geloof dat het de menselijke psyche is die we zien in de grafieken dan een self fulfilling prophecy, omdat het ook elke keer opgaat als er dik veel noob-geld in zit van mensen die nog nooit van traden gehoord hebben.

En even heel hypothetisch; stel het is een self fulfilling prophecy (iets wat dus in mijn ogen niet kan om meerdere redenen, maargoed)... laten we er vanuit gaan; het is een self fulfilling prophecy... dan werkt het hetzelfde als placebo, en als het werkt, dan werkt het. Hoe die bal erin gaat, maakt niet uit, als hij er maar in gaat. En zo geldt hier; hoe dat geld binnen komt maakt niet uit, als het maar binnen stroomt... prophecy of niet.
Lambo of Rekt
pi_180727138
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:35 schreef illusions het volgende:

[..]

"Hoog genoeg?"

De kans is simpelweg niet elke keer 48.65%, dat zou betekenen dat de kans dat hij 5 jaar lang elke draai op rood valt ook 48.65% is.
Wat de fuck is dit joh.
pi_180727143
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:42 schreef Soren het volgende:
Zitten jullie inmiddels al in IOTA?
_O- _O- _O- _O-

Shitcoin. Next.
pi_180727156
Zitten jullie al in Waves? Schijnt een goede coin te zijn.
pi_180727159
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:42 schreef Soren het volgende:
Zitten jullie inmiddels al in IOTA?
'draait' IOTA nog steeds op 3 centrale servers?
pi_180727194
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:21 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

'draait' IOTA nog steeds op 3 centrale servers?
MAAR MAAR TANGLEEEE
pi_180727328
Heeft iemand ondertussen al VET schijnt echt een vette coin te zijn die je Chest laat volkletteren met dukaten.

[ Bericht 3% gewijzigd door Lospedrosa op 25-07-2018 20:37:25 ]
Vakman pur sang
pi_180727556
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:20 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

_O- _O- _O- _O-

Shitcoin. Next.
Shitcoin ja? Waarom?
pi_180727637
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:28 schreef Lospedrosa het volgende:
Heeft iemand ondertussen al VET schijnt echt een vette coin te zijn die je Chest laat volkletteren met dukaten.
ik hou vast aan ven
pi_180727776
De 0 is toch gewoon groen _O- :P
pi_180727856
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:43 schreef TwztId het volgende:
De 0 is toch gewoon groen _O- :P
De ondergrond ook.
pi_180728016
ETH houdt zich sterk.
  woensdag 25 juli 2018 @ 20:51:47 #37
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180728030
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:51 schreef iloveshitcoins het volgende:
ETH houdt zich sterk.
Daarom heb ik ook ETH.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180728097


long term ziet t er alleen niet zo best uit.
  woensdag 25 juli 2018 @ 20:55:12 #39
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180728113
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:54 schreef iloveshitcoins het volgende:
[ afbeelding ]

long term ziet t er alleen niet zo best uit.
Define "longterm".
Die paar maanden? :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180728128
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:54 schreef iloveshitcoins het volgende:
[ afbeelding ]

long term ziet t er alleen niet zo best uit.
Channel is gok... zegt niets dit.... TA :') lololol hij gaat zo weer moen, lijntjes trekken voor niets :') , looooooool fag, net of je hieraan wat kan zien. ttrololol long term, hihi wat zie je dan, kut ta, noob.
Lambo of Rekt
  woensdag 25 juli 2018 @ 20:57:05 #41
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180728159
quote:
10s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:55 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Channel is gok... zegt niets dit.... TA :') lololol hij gaat zo weer moen, lijntjes trekken voor niets :') , looooooool fag, net of je hieraan wat kan zien. ttrololol long term, hihi wat zie je dan, kut ta, noob.
Dit. Wat een noob. _O_
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180728167
quote:
10s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:55 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Channel is gok... zegt niets dit.... TA :') lololol hij gaat zo weer moen, lijntjes trekken voor niets :') , looooooool fag, net of je hieraan wat kan zien. ttrololol long term, hihi wat zie je dan, kut ta, noob.
ETH-lover dus? in denial jij. daar ga je geen geld mee verdienen.
pi_180728171
quote:
10s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:57 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Dit. Wat een noob. _O_
Dit zijn denkbeeldige psychoses, wat hij hier tekent.
Lambo of Rekt
pi_180728181
Intussen is BTC de grootste asset in mijn portfolio.
pi_180728253
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:57 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

ETH-lover dus? in denial jij. daar ga je geen geld mee verdienen.
Overigens, afgezien van dat mn vorige post niet geheel serieus was en zware sarcasme, even het volgende;

Wat gaat ETH doen zodra 90% van de huidige ICO's faalt, en de survivors (ICX, VEN enz.) overgaan op mainchain. Straks 0 traffic meer op ETH, en dan ? dood? of dikke inverse moon?

Of hebben ze ineens een ander platform omdat ze niet stil zitten, met sharding en alles, wat gebruikt wordt door die hele ethereum alliance?

Dit is overigens geen sarcasme :P
Lambo of Rekt
pi_180728280
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:57 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Intussen is BTC de grootste asset in mijn portfolio.
Voor mij VEN
Lambo of Rekt
pi_180728306
quote:
11s.gif Op woensdag 25 juli 2018 21:01 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Overigens, afgezien van dat mn vorige post niet geheel serieus was en zware sarcasme, even het volgende;

Wat gaat ETH doen zodra 90% van de huidige ICO's faalt, en de survivors (ICX, VEN enz.) overgaan op mainchain. Straks 0 traffic meer op ETH, en dan ? dood? of dikke inverse moon?

Of hebben ze ineens een ander platform omdat ze niet stil zitten, met sharding en alles, wat gebruikt wordt door die hele ethereum alliance?

Dit is overigens geen sarcasme :P
ETH heeft het drukste netwerk, ik denk niet dat iedereen ineens gaat overstappen. soort van first mover advantage.
pi_180728318
Alles rent achter BTC aan
pi_180728322
quote:
3s.gif Op woensdag 25 juli 2018 21:02 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Voor mij VEN
Ik heb mijn laatste Wagerr (100k) de deur uit gedaan en dat heeft BTC voorbij Æ geholpen.
pi_180728324
quote:
11s.gif Op woensdag 25 juli 2018 21:01 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Overigens, afgezien van dat mn vorige post niet geheel serieus was en zware sarcasme, even het volgende;

Wat gaat ETH doen zodra 90% van de huidige ICO's faalt, en de survivors (ICX, VEN enz.) overgaan op mainchain. Straks 0 traffic meer op ETH, en dan ? dood? of dikke inverse moon?

Of hebben ze ineens een ander platform omdat ze niet stil zitten, met sharding en alles, wat gebruikt wordt door die hele ethereum alliance?

Dit is overigens geen sarcasme :P
Ik stel voor dat we de inverse moon een Verne noemen, naar de schrijver van "Journey to the center of the earth" uiteraard.
  woensdag 25 juli 2018 @ 21:05:14 #51
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180728351
quote:
3s.gif Op woensdag 25 juli 2018 21:02 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Voor mij VEN
...
Ik praat niet meer met je.
;)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180728361
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 21:03 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

ETH heeft het drukste netwerk, ik denk niet dat iedereen ineens gaat overstappen. soort van first mover advantage.
Ja, maar daarna niet meer dus, dat is precies mijn vraag.
Lambo of Rekt
pi_180728369
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 21:04 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Ik heb mijn laatste Wagerr (100k) de deur uit gedaan en dat heeft BTC voorbij Æ geholpen.
Netjes, jij had een shitload AE he, ik heb ze te vroeg verkocht, vlak voordat hij 5x ging :') FML

Toch nog wel 7x ico ofzo... maar toch.
Lambo of Rekt
pi_180728383
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 21:05 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Netjes, jij had een shitload AE he, ik heb ze te vroeg verkocht, vlak voordat hij 5x ging :') FML
Ik heb nog 32k.
pi_180728401
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 21:06 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Ik heb nog 32k.
sponsor me :7
Lambo of Rekt
pi_180728414
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 21:04 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik stel voor dat we de inverse moon een Verne noemen, naar de schrijver van "Journey to the center of the earth" uiteraard.
_O_
Lambo of Rekt
pi_180728419
quote:
11s.gif Op woensdag 25 juli 2018 21:05 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, maar daarna niet meer dus, dat is precies mijn vraag.
de nieuwe ICO's blijven komen dus dat houdt t platform gaande. plus met de meeste ICO's is de kans ook het grootst dat op ETH de killerapp verschijnt. die killerapp duurt trouwens wel erg lang :Z
pi_180728456
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 21:08 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

de nieuwe ICO's blijven komen dus dat houdt t platform gaande. plus met de meeste ICO's is de kans ook het grootst dat op ETH de killerapp verschijnt. die killerapp duurt trouwens wel erg lang :Z
Ja een keer houdt dat op he... want er komen betere ico platformen.... NEO is in opkomst als challenger, EOS, straks LISK, ICX.
Lambo of Rekt
pi_180728464
Omdat ik er weinig van snap heb ik alleen maar BTC.
pi_180728497
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:21 schreef BadVlad het volgende:
Zitten jullie al in Waves? Schijnt een goede coin te zijn.
Op waves is er vast al zo'n frettenremmer scam coin te vinden

Waves :')

Zelfs verge is nog meer waard dan het gare kut waves...
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180728501
quote:
11s.gif Op woensdag 25 juli 2018 21:10 schreef sig000 het volgende:
Omdat ik er weinig van snap heb ik alleen maar BTC.
Die double ik in notime.
Lambo of Rekt
pi_180728503
quote:
11s.gif Op woensdag 25 juli 2018 21:10 schreef sig000 het volgende:
Omdat ik er weinig van snap heb ik alleen maar BTC.
Beetje naar buy en sell walls kijken en je kan heel veel geld verdienen.

Heeeel simpel gezegd dan. :P
  woensdag 25 juli 2018 @ 22:15:35 #64
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_180730185
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:28 schreef Lospedrosa het volgende:
Heeft iemand ondertussen al VET schijnt echt een vette coin te zijn die je Chest laat volkletteren met dukaten.
Al 120 VTHO bij elkaar geraspt O+
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_180730206
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:15 schreef fathank het volgende:

[..]

Al 120 VTHO bij elkaar geraspt O+
256 :7

Dus ben wel benieuwd hoe die predator aan 45k komt lol
Lambo of Rekt
pi_180730207
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 21:08 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

de nieuwe ICO's blijven komen dus dat houdt t platform gaande. plus met de meeste ICO's is de kans ook het grootst dat op ETH de killerapp verschijnt. die killerapp duurt trouwens wel erg lang :Z
de killerapp komt op de vechina Thor blockchain

Carbon bank :)
  woensdag 25 juli 2018 @ 22:17:30 #67
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_180730237
quote:
11s.gif Op woensdag 25 juli 2018 21:01 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Overigens, afgezien van dat mn vorige post niet geheel serieus was en zware sarcasme, even het volgende;

Wat gaat ETH doen zodra 90% van de huidige ICO's faalt, en de survivors (ICX, VEN enz.) overgaan op mainchain. Straks 0 traffic meer op ETH, en dan ? dood? of dikke inverse moon?

Of hebben ze ineens een ander platform omdat ze niet stil zitten, met sharding en alles, wat gebruikt wordt door die hele ethereum alliance?

Dit is overigens geen sarcasme :P
Eth

Centralised shitcoin

Over 2 jaar buiten de cmc top100
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 25 juli 2018 @ 22:19:24 #68
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_180730311
quote:
10s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:16 schreef EggsTC het volgende:

[..]

256 :7

Dus ben wel benieuwd hoe die predator aan 45k komt lol
Ik heb nog 1/3 vet op binance dus daar krijg ik ook nog VTHO

Slapend rijk ditdat
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 25 juli 2018 @ 22:20:14 #69
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180730340
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:17 schreef fathank het volgende:

[..]

Eth

Centralised shitcoin

Over 2 jaar buiten de cmc top100
ETH? _O-
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  woensdag 25 juli 2018 @ 22:21:12 #70
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180730377
Jullie onderschatten, "newcomers" of "firstcomers" hoe je het beestje wilt noemen. Die haal je niet even onderuit. Echt niet gewoon.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180730429
quote:
10s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:21 schreef ssjgoku het volgende:
Jullie onderschatten, "newcomers" of "firstcomers" hoe je het beestje wilt noemen. Die haal je niet even onderuit. Echt niet gewoon.
firstmovers. idd dat zijn blijvers.
pi_180730439
En jij onderschat het sneeuwbal effect een beetje. ETH kan vrij makkelijk onderuit gaan als eens duidelijk wordt hoe godvergeten insecure die shitcoin is.

Overigens zijn "newcomers" totaal het tegenovergestelde van "firstcomers".
pi_180730445
quote:
11s.gif Op woensdag 25 juli 2018 21:01 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Overigens, afgezien van dat mn vorige post niet geheel serieus was en zware sarcasme, even het volgende;

Wat gaat ETH doen zodra 90% van de huidige ICO's faalt, en de survivors (ICX, VEN enz.) overgaan op mainchain. Straks 0 traffic meer op ETH, en dan ? dood? of dikke inverse moon?

Of hebben ze ineens een ander platform omdat ze niet stil zitten, met sharding en alles, wat gebruikt wordt door die hele ethereum alliance?

Dit is overigens geen sarcasme :P
Dit geldt voor elk platform.
  woensdag 25 juli 2018 @ 22:23:50 #74
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180730447
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:23 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

firstmovers. idd dat zijn blijvers.
Precies.
En dat is niet enkel met crypto. :)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180730450
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:23 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Dit geldt voor elk platform.
Want elk platform is een ico platform?
Lambo of Rekt
  woensdag 25 juli 2018 @ 22:25:04 #76
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180730476
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:23 schreef illusions het volgende:
En jij onderschat het sneeuwbal effect een beetje. ETH kan vrij makkelijk onderuit gaan als eens duidelijk wordt hoe godvergeten insecure die shitcoin is.

Overigens zijn "newcomers" totaal het tegenovergestelde van "firstcomers".
Je snapt wat ik bedoel pik!
ETH zal niet onderuit gaan, wil je wedden? Niet over 2 jaar.
En mbt newcomers, doel ik op de 1e.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180730496
quote:
11s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:24 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Want elk platform is een ico platform?
Je noemt ICON, die hebben echt net hun "ICONest" gelanceerd om ICO's beter te faciliteren.
Voor VEN geldt hetzelfde.
pi_180730507
quote:
10s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:25 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Je snapt wat ik bedoel pik!
ETH zal niet onderuit gaan, wil je wedden? Niet over 2 jaar.
En mbt newcomers, doel ik op de 1e.
Ik snap wat je bedoel maar ik vind niet dat je gelijk hebt, in tegendeel zelfs. Wat Eggs zegt over ICO's, en het feit dat het enorm insecure is, maakt ETH een zwakke coin t.o.v. veel anderen.

Ik snap verder waar je op doelt qua bewoording, maar die woorden betekenen 2 tegenovergestelde dingen. :P
pi_180730520
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:25 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Je noemt ICON, die hebben echt net hun "ICONest" gelanceerd om ICO's beter te faciliteren.
Voor VEN geldt hetzelfde.
Ja maar die zijn niet zo zwaar gericht op ICO's als ETH, het is bij VEN en ICX meer een bijproduct dan de core business.
Lambo of Rekt
  woensdag 25 juli 2018 @ 22:27:05 #80
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180730535
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:26 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik snap wat je bedoel maar ik vind niet dat je gelijk hebt, in tegendeel zelfs. Wat Eggs zegt over ICO's, en het feit dat het enorm insecure is, maakt ETH een zwakke coin t.o.v. veel anderen.

Ik snap verder waar je op doelt qua bewoording, maar die woorden betekenen 2 tegenovergestelde dingen. :P
Ja nee Ja nee ok.
Ik snap je nu ook.
Maar denk echt heilig dat "newcomers" een enorme tijd blijvertjes zijn.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180730559
quote:
3s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:26 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja maar die zijn niet zo zwaar gericht op ICO's als ETH, het is bij VEN en ICX meer een bijproduct dan de core business.
Ethereum heeft geen core business. ICO's zijn er door de markt op gelanceerd. Misschien wordt Augur wel hun core business. De markt bepaald waarvoor een platform gebruikt wordt, niet andersom mits het gedecentraliseerd is.
pi_180730576
quote:
10s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:27 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ja nee Ja nee ok.
Ik snap je nu ook.
Maar denk echt heilig dat "newcomers" een enorme tijd blijvertjes zijn.
Gast, "first comers".

"Newcomers" zijn nieuw, die zijn er net. :P
pi_180730584
Je zoekt het woord "first mover advantage" trouwens.

@ssjoguko
pi_180730601
Mja, i.i.g. niet "newcomers" want het is duidelijk wat dat betekent. :P
pi_180730624
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:27 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Ethereum heeft geen core business. ICO's zijn er door de markt op gelanceerd. Misschien wordt Augur wel hun core business. De markt bepaald waarvoor een platform gebruikt wordt, niet andersom mits het gedecentraliseerd is.
Jep, maar voorlopig is het wel grotendeels gebruikt voor ICO, ik denk dat de ander genoemden een duidelijkere usecase voor ogen hebben en ook een geavanceerder platform daar ze geleerd hebben van de fouten die gemaakt zijn bij zowel BTC als ETH. Scaling bijv zal prioriteit hebben, nu zitten ze bij ETH vrijwel met hun handen in het haar... dat sharding klinkt leuk, maar is bijzonder veel moeilijker implementeerbaar dan gedacht, dat is waarom we het nu nog niet live zien.
Lambo of Rekt
  woensdag 25 juli 2018 @ 22:30:17 #86
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180730627
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:28 schreef illusions het volgende:

[..]

Gast, "first comers".

"Newcomers" zijn nieuw, die zijn er net. :P
I know man.
I know. :P
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180730629
Reden waarom ik denk dat Ether misschien wel naar de tyfus gaat is dat er zoveel andere sterke platforms aankomen.
pi_180730678
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:30 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jep, maar voorlopig is het wel grotendeels gebruikt voor ICO, ik denk dat de ander genoemden een duidelijkere usecase voor ogen hebben en ook een geavanceerder platform daar ze geleerd hebben van de fouten die gemaakt zijn bij zowel BTC als ETH. Scaling bijv zal prioriteit hebben, nu zitten ze bij ETH vrijwel met hun handen in het haar... dat sharding klinkt leuk, maar is bijzonder veel moeilijker implementeerbaar dan gedacht, dat is waarom we het nu nog niet live zien.
Ether pakt scaling hetzelfde aan als BTC op de korte termijn. Layer two, zie plasma en state channels.

Op de lange termijn moet sharding layer one verbeteren. Maar het is heel lastig zeker mee eens, maar andere projecten (die jij noemt) leveren gewoon decentralisatie in en daarmee kom je nergens op de lange termijn. Mja daar zijn veel mensen het mee oneens.
  woensdag 25 juli 2018 @ 22:51:36 #89
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_180731130
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:32 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Ether pakt scaling hetzelfde aan als BTC op de korte termijn. Layer two, zie plasma en state channels.

Op de lange termijn moet sharding layer one verbeteren. Maar het is heel lastig zeker mee eens, maar andere projecten (die jij noemt) leveren gewoon decentralisatie in en daarmee kom je nergens op de lange termijn. Mja daar zijn veel mensen het mee oneens.
Alsof eth decentralised is
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_180731161
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:51 schreef fathank het volgende:

[..]

Alsof eth decentralised is
Technisch gezien wel, qua community is er wel een vorm van Vitalik aanbidden.
pi_180731218
Mja ik denk dat een platform als Dfinity of Harmony Ethereum wel omver kan gooien. Maar ICON of VEN gaat dat niet doen.
pi_180731346
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:55 schreef KappenBakken het volgende:
Mja ik denk dat een platform als Dfinity of Harmony Ethereum wel omver kan gooien. Maar ICON of VEN gaat dat niet doen.
Ik hoorde laatst dat het voor SEAL slechts een kleine drempel is naar wereld dominantie.
Vakman pur sang
  woensdag 25 juli 2018 @ 23:01:59 #93
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180731388
Ven laat ook alleen ico's toe die iets toevoegen aan hun hele systeem. Die gaan niet de ETH route op lijkt me.

ETH blijft gewoon bestaan als soort van basic coin waarmee iedereen zijn eigen projectje kan starten. Misschien niet de beste technologie maar wel de oudste en meest toegankelijke
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_180731516
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 23:01 schreef Rossdale het volgende:
Ven laat ook alleen ico's toe die iets toevoegen aan hun hele systeem. Die gaan niet de ETH route op lijkt me.

Dacht het niet Frans.
Vakman pur sang
pi_180731619
Deze discussie en dan niet eens Komodo noemen
pi_180732162
hoe is t trouwens met de coin van Telegram?
  woensdag 25 juli 2018 @ 23:36:24 #97
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_180732225
Goeroe zowiezo:


Held ^O^ (meer eye-opening, dan dagelijks focusen op charts en hier chilllen)
The best firms advertise the least...
pi_180732387
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 21:11 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Op waves is er vast al zo'n frettenremmer scam coin te vinden

Waves :')

Zelfs verge is nog meer waard dan het gare kut waves...
:')

Het zit je nog hoog he? ;')
pi_180732836
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 23:44 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

:')

Het zit je nog hoog he? ;')
Het is gewoon een leuk en veelzijdig stukje tekst, ik denk dat de originele auteur het heeft gepubliceerd om ons een spiegel voor te houden van de werkelijkheid en ons eigen zelfbeeld om zodoende tot nieuwe invalshoeken en inzichten te komen.
Het staat je echter volledig vrij om het hier niet mee eens te zijn.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180733342
quote:
9s.gif Op woensdag 25 juli 2018 23:11 schreef ChickenMan het volgende:
Deze discussie en dan niet eens Komodo noemen
Deze discussie en niet weten dat Waves het meest complete platform al bijna af heeft....
pi_180733586
Stellar _O_
pi_180733736
AlkebulanCash FTW
pi_180733741
Wie is er hier nog meer all-in op Alkebulan?
pi_180733838
Volledig in Vertcoin (VTC) Moon 10.0
  donderdag 26 juli 2018 @ 01:29:57 #105
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_180734012
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 00:47 schreef Gehrman het volgende:
Stellar _O_
+1

Zijn de laatste maanden alleen maar dichter naar wat XRP wilde gegroeid: Partnersjips:

Check de IBM transacties op het Stellar netwerk: Welke bedrijven hebben meer diensten / contracten REEDS voor decennnia lopen via hun infra / services: Banken: Op welke mainframes draaien ze hun systemen: IBM

De gevestigde banken (Zoals "De Bank" in NL) gaan echt niet overstappen op een infra gebaseerd op iets gebaseerd op iets anders als hun contractor waar hun hele business afhankelijk van is en alle specialisme/support en infra reeds zit: IBM, dus Stellar ;)

[ Bericht 1% gewijzigd door edcetera op 26-07-2018 01:39:15 ]
The best firms advertise the least...
pi_180734123
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:55 schreef KappenBakken het volgende:
Mja ik denk dat een platform als Dfinity of Harmony Ethereum wel omver kan gooien. Maar ICON of VEN gaat dat niet doen.
VEN en ICON hebben die intenties ook niet, ICON gaat het core network vormen voor alle blockchains, en dat zie ik groot worden omdat korea zich erachter schaart, toch wel hét tech-volk bij uitstek, wellicht dat VEN meer de ambitie heeft om ETH om te gooien maar dat gaat ze niet snel lukken.

Ik zie VEN wel heel groot worden vanwege de personen erachter, dit zijn geen highschool boys met een projectje, zoals vele andere currencies dat wel zijn.

In hoeverre ETH surpassed zal worden is glazen bol werk, maar ik denk dat beide partijen niet echt die ambitie hebben, wellicht de plek op CMC... maar niet qua werking.
Lambo of Rekt
pi_180734127
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 23:00 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ik hoorde laatst dat het voor SEAL slechts een kleine drempel is naar wereld dominantie.
Dit gaat alles te boven, SEAL gaat plek 1,2 EN 3 overnemen op cmc.... dus dan krijgen we;

1. Seal
2. Seal
3. Seal
Lambo of Rekt
pi_180734178


Facebook gaat lekker
Lambo of Rekt
pi_180734257
quote:
14s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:19 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dat ge-selffulfilling prophecy is alleen aan de orde als het meerendeel van de traders trade volgens bepaalde regels. Dat is waarom ik eerder geloof dat het de menselijke psyche is die we zien in de grafieken dan een self fulfilling prophecy, omdat het ook elke keer opgaat als er dik veel noob-geld in zit van mensen die nog nooit van traden gehoord hebben.

En even heel hypothetisch; stel het is een self fulfilling prophecy (iets wat dus in mijn ogen niet kan om meerdere redenen, maargoed)... laten we er vanuit gaan; het is een self fulfilling prophecy... dan werkt het hetzelfde als placebo, en als het werkt, dan werkt het. Hoe die bal erin gaat, maakt niet uit, als hij er maar in gaat. En zo geldt hier; hoe dat geld binnen komt maakt niet uit, als het maar binnen stroomt... prophecy of niet.
Ja, omdat dat degenen zijn die blindelings liquiditeit leveren en die blindelingse liquiditeit is nodig om een nieuwe run in gang te zetten.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180734273
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 01:57 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Ja, omdat dat degenen zijn die blindelings liquiditeit leveren en die blindelingse liquiditeit is nodig om een nieuwe run in gang te zetten.
Ja, maar ook andersom, panicsells alles. En dan nog kloppen die TA technieken als je ze er overheen legt, dus dat bewijst dat het niet een selffulfilling prophecy is door traders die zich allemaal aan bepaalde regels houden, het weerspiegelt de menselijke psyche, en dat is waarom TA werkt, niet vanwege prophecy, want ze weten nou eenmaal jack-shit van waar ze mee bezig zijn, die nieuwe gasten.
Lambo of Rekt
pi_180734301
quote:
10s.gif Op donderdag 26 juli 2018 02:00 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, maar ook andersom, panicsells alles. En dan nog kloppen die TA technieken als je ze er overheen legt, dus dat bewijst dat het niet een selffulfilling prophecy is door traders die zich allemaal aan bepaalde regels houden, het weerspiegelt de menselijke psyche, en dat is waarom TA werkt, niet vanwege prophecy, want ze weten nou eenmaal jack-shit van waar ze mee bezig zijn, die nieuwe gasten.
Eens.
pi_180734331
Het blijft een feit dat mensen voorspelbaar zijn en zich in patronen gedragen. Wanneer een mens probeert te voorkomen zich in een bepaald patroon te gedragen, lukt dat niet - hij neemt dan enkel een ander patroon aan.

[ Bericht 1% gewijzigd door illusions op 26-07-2018 02:12:36 ]
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 juli 2018 @ 08:10:41 #113
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_180736708
quote:
3s.gif Op donderdag 26 juli 2018 01:42 schreef EggsTC het volgende:

[..]

VEN en ICON hebben die intenties ook niet, ICON gaat het core network vormen voor alle blockchains, en dat zie ik groot worden omdat korea zich erachter schaart, toch wel hét tech-volk bij uitstek, wellicht dat VEN meer de ambitie heeft om ETH om te gooien maar dat gaat ze niet snel lukken.

Ik zie VEN wel heel groot worden vanwege de personen erachter, dit zijn geen highschool boys met een projectje, zoals vele andere currencies dat wel zijn.

In hoeverre ETH surpassed zal worden is glazen bol werk, maar ik denk dat beide partijen niet echt die ambitie hebben, wellicht de plek op CMC... maar niet qua werking.
Eens over ICX. VEN zal in eerste instantie echt nog niet winnen van ETH. Om ETH te passeren is een collapse nodig van alle shitcoins die nu nog op ETH draaien. Als dat ooit gebeurt en ETH raakt een heel groot deel van de gebruikers kwijt dan zie ik VEN wle in de buurt komen.
  donderdag 26 juli 2018 @ 08:30:37 #114
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180736903
Goedemorgen Warriors!
Nieuwe dag, nieuwe kansen!
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180736979
Is er een goede site om makkelijk te kijken waar de resistance levels van BTC zitten?
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 26 juli 2018 @ 09:24:56 #116
131603 Afwazig
Serious business
pi_180737467
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 08:37 schreef dimmak het volgende:
Is er een goede site om makkelijk te kijken waar de resistance levels van BTC zitten?

:P
pi_180737554
quote:
Ik bedoel meer waar ik kan zien waar veel sell of buy orders staan. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_180737580
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 09:31 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ik bedoel meer waar ik kan zien waar veel sell of buy orders staan. :P
https://cryptowat.ch

Je kan hier snel van exchanges wisselen om te zien waar walls staan en waar niet
Lambo of Rekt
pi_180737832
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 09:32 schreef EggsTC het volgende:

[..]

https://cryptowat.ch

Je kan hier snel van exchanges wisselen om te zien waar walls staan en waar niet
Nice, die voldoet wel ja.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_180737911
Ripple naar 200usd.
Lambo of Rekt
pi_180738234
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 09:45 schreef dimmak het volgende:

[..]

Nice, die voldoet wel ja.
http://data.bitcoinity.org/markets/books/USD

Al onbreekt er volgens mij best wel wat aan die site.
It All Goes Back in the Box
pi_180738250
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 10:13 schreef Aventuras het volgende:

[..]

http://data.bitcoinity.org/markets/books/USD

Al onbreekt er volgens mij best wel wat aan die site.
Deze zocht ik ja. _O_
Uitvinder van de biersmiley.
pi_180738270
https://futurism.com/unsafe-vaccines-china-blockchain/

_O_ _O_

Censorship resistance :P

TL;DR

quote:
China is in the midst of vaccine scandal. This weekend, news broke that drug manufacturer Changchun Changsheng Biotechnology was selling unsafe vaccines, causing an uproar amongst Chinese citizens. A blogger writing under the nom de plume "Beast" (?? shouye) was one of the first to break the story; an investigative article they published on the topic went viral on the WeChat social network.

Chinese internet monitors deleted the story within hours and quickly removed any reposts. However, internet users figured out a way to share the story that will keep it permanently out of reach of these monitors: by adding it to a blockchain.

Adding the article to a blockchain was actually pretty easy. A user simply sent themselves about $0.47 worth of the digital asset ether and posted the full article in the transaction's metadata, a section reserved for notes or other information. Because the Ethereum blockchain is a public ledger, anyone can view this transaction (and read the included article). The ledger is also decentralized, so there's no single authority Chinese officials could pressure to remove the article.
pi_180738273
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 10:14 schreef dimmak het volgende:

[..]

Deze zocht ik ja. _O_
Al zeggen live orders natuurlijk niet alles. Veel traders komen er pas in zodra een bepaalt level wordt bereikt. Veel arbitrage/marketmakers en algo traders.
It All Goes Back in the Box
pi_180738307
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 10:16 schreef Aventuras het volgende:

[..]

Al zeggen live orders natuurlijk niet alles. Veel traders komen er pas in zodra een bepaalt level wordt bereikt. Veel arbitrage/marketmakers en algo traders.
Natuurlijk, maar geeft wel een mooie indicatie.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_180738392
quote:
maar hoe is dat dan te zien? op etherscan?
pi_180738436
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 10:24 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

maar hoe is dat dan te zien? op etherscan?
https://etherscan.io/tx/0(...)607f7cb90d60bf45578a

-> view input as -> UTF-8 -> Chinees Mandarijn Chinees leren en lezen :P

Waar het artikel wel de fout in gaat is dat ze de gas/tx fee niet meerekenen. Ze stellen dat het 0,47 USD kost, maar de fee is 3 a 4 dollar.
pi_180738512
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 10:26 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

https://etherscan.io/tx/0(...)607f7cb90d60bf45578a

-> view input as -> UTF-8 -> Chinees Mandarijn Chinees leren en lezen :P

Waar het artikel wel de fout in gaat is dat ze de gas/tx fee niet meerekenen. Ze stellen dat het 0,47 USD kost, maar de fee is 3 a 4 dollar.
mooie usecase.
pi_180738537
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 10:31 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

mooie usecase.
Eens. Is al paar keer in China gebeurd nu.

Ook een usecase waar je in de meeste Westerse landen geen reet aan hebt hoor, en ook een die een 50 miljard market cap niet echt verantwoord. Maar ja voor sommige landen kan het wel heel handig zijn.
  donderdag 26 juli 2018 @ 10:47:08 #130
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180738799
quote:
Haha briljant :D

Tevens:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_180739063
quote:
Maar block explorers kunnen ze natuurlijk wel censureren, en links en verwijzingen naar de metadata in de blockchain via wechat ook. Dus ja, leuk bedacht maar in werkelijkheid geen oplossing :')
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  donderdag 26 juli 2018 @ 11:24:49 #133
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_180739512
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 23:36 schreef edcetera het volgende:
Goeroe zowiezo:


Held ^O^ (meer eye-opening, dan dagelijks focusen op charts en hier chilllen)
Geniet altijd van zijn videos! Slimme kerel, crypto heeft gewoon meer tijd nodig. Tot die tijd gewoon hold :9
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_180739591
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 10:31 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

mooie usecase.
voor vechain
pi_180739893
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 11:29 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

voor vechain
:')
pi_180741013
quote:
ellow Binancians,

To celebrate the launch of the VeChain (VET) mainnet, the VET team has provided 100 million VTHO tokens to be airdropped to all Binance users holding VET.

The 100 million VTHO will be split between all users holding VET at 2018/08/01 00:00 AM (UTC). The amount of VTHO airdropped to each VET holder will correspond to their percentage holding of the total VET balance held by all Binance users at the time of the snapshot.

Note:

VET balances under 1 VET (including those in trade orders) will not be eligible for the airdrop.
Distribution of this airdrop will be completed prior to 2018/08/05.
This airdrop is independent of the normal monthly VTHO distribution.
Thanks for your support!

Binance Team
2018/07/26
https://support.binance.com/hc/en-us/articles/360009187992
Lambo of Rekt
pi_180741030
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 12:41 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Wat lief van ze
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 26 juli 2018 @ 12:49:11 #138
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_180741172
quote:
ja godver, heb ik ze net allemaal naar de ios wallet overgezet

snapshot 1 augustus dus
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_180741183
Lekker moentje erbij ook
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_180741237
quote:
17s.gif Op donderdag 26 juli 2018 12:49 schreef m.k het volgende:
Lekker moentje erbij ook
zei ik toch, moeeeeeeehoehoehoen :D
Lambo of Rekt
pi_180741438
ja kut moon

wilde net strenght node kopen

kom ik nu 10.000 tekort :')

maar die airdop verklaard dus de mooh00000n

nu de rest bijkopen

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 26-07-2018 13:04:10 ]
pi_180741450
quote:
10s.gif Op donderdag 26 juli 2018 12:53 schreef EggsTC het volgende:

[..]

zei ik toch, moeeeeeeehoehoehoen :D
_O_ _O_ _O_ _O_
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 juli 2018 @ 13:07:51 #143
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_180741526
Hmm mooie moon, nu op tijd uitstappen voordat die weer neerknalt.
pi_180741547
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 13:07 schreef Kyran het volgende:
Hmm mooie moon, nu op tijd uitstappen voordat die weer neerknalt.
ik durf dat nu echt niet
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 juli 2018 @ 13:15:11 #145
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_180741683
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 13:08 schreef m.k het volgende:

[..]

ik durf dat nu echt niet
Maandag laat/dinsdag vroeg. als die snapshot is gemaakt verwacht ik weer een daling tot een paar dagen voor x-node monitoring weer aangaat.
pi_180741756
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 13:15 schreef Kyran het volgende:

[..]

Maandag laat/dinsdag vroeg. als die snapshot is gemaakt verwacht ik weer een daling tot een paar dagen voor x-node monitoring weer aangaat.
Misschien dat ik dan met 25% ff een daling probeer te vangen maar kijk het wel ff aan
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_180741868
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 13:15 schreef Kyran het volgende:

[..]

Maandag laat/dinsdag vroeg. als die snapshot is gemaakt verwacht ik weer een daling tot een paar dagen voor x-node monitoring weer aangaat.
Ik ga dit ook proberen te timen.

Wanneer gaat die monitoring weer aan?
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 juli 2018 @ 13:27:50 #148
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_180741902
quote:
14s.gif Op donderdag 26 juli 2018 13:25 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik ga dit ook proberen te timen.

Wanneer gaat die monitoring weer aan?
Nog geen datum, maar eind aug / begin september.
pi_180745794
quote:
14s.gif Op donderdag 26 juli 2018 13:25 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik ga dit ook proberen te timen.

Wanneer gaat die monitoring weer aan?
Ze maken wel snapshots van de X-nodes op 3 aug en 10 aug voor extra bonussen, zal dus ook wel impact hebben.
pi_180745939
Vet is vet!

Gaat nu paar dagen heel vet worden...

Hmmm ik voel me een feader
pi_180747656
Voor het eerst een beetje KMD gekocht, een niet nader te noemen forumgebruiker kan tevreden zijn.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180748530
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 01:47 schreef EggsTC het volgende:
[ afbeelding ]

Facebook gaat lekker
Shitcoin.
pi_180748744
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 17:19 schreef chroestjov het volgende:
Voor het eerst een beetje KMD gekocht, een niet nader te noemen forumgebruiker kan tevreden zijn.
Well done good sir :7


https://www.reddit.com/r/(...)edback_comments_and/

:9
pi_180749032
Lambo of Rekt
  donderdag 26 juli 2018 @ 18:30:27 #155
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180749547
YEAHH ONWEER.
GIEF MOAR
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180749580
quote:
10s.gif Op donderdag 26 juli 2018 18:30 schreef ssjgoku het volgende:
YEAHH ONWEER.
GIEF MOAR
welk deel van het land
Lambo of Rekt
  donderdag 26 juli 2018 @ 18:35:58 #157
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180749680
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 18:31 schreef EggsTC het volgende:

[..]

welk deel van het land
Limburg :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180749725
quote:
10s.gif Op donderdag 26 juli 2018 18:35 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Limburg :D
lul, ik wil ook :(
Lambo of Rekt
  donderdag 26 juli 2018 @ 18:45:02 #159
61320 TwztId
ja toch..
pi_180749925
quote:
8s.gif Op donderdag 26 juli 2018 18:37 schreef EggsTC het volgende:

[..]

lul, ik wil ook :(
Nog nooit zo graag een storm gewild..

Helaas komt ie hier niet in Rotterdam :(
pi_180749939
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 18:45 schreef TwztId het volgende:

[..]

Nog nooit zo graag een storm gewild..

Helaas komt ie hier niet in Rotterdam :(
Dan ook niet hier... ik zit ~15km van je vandaan.
Lambo of Rekt
  donderdag 26 juli 2018 @ 18:53:49 #161
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180750148
Naja, was hier ook maar kort hoor.
Misschien 1 graden uit mijn huis kunnen krijgen pff.
De warme druk / benauwdheid is er wel uit tho.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180750170
quote:
10s.gif Op donderdag 26 juli 2018 18:53 schreef ssjgoku het volgende:
Naja, was hier ook maar kort hoor.
Misschien 1 graden uit mijn huis kunnen krijgen pff.
De warme druk / benauwdheid is er wel uit tho.
Bij mij net andersom, hier ging het ook 2 seconden regenen daarnet, ik deuren open, alle warmte naaar binnen, stopt het weer met regenen... 1 graad warmer :(
Lambo of Rekt
  donderdag 26 juli 2018 @ 19:00:08 #163
286575 Roces18
Chef de party
pi_180750283
eerste aanmaning ontvangen.....
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_180750309
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 19:00 schreef Roces18 het volgende:
eerste aanmaning ontvangen.....
mijn huis is al leeggehaald.
Lambo of Rekt
  donderdag 26 juli 2018 @ 19:03:28 #165
286575 Roces18
Chef de party
pi_180750335
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 19:01 schreef EggsTC het volgende:

[..]

mijn huis is al leeggehaald.
damn.. hoop dat ze de ventilator hebben laten staan!
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_180750350
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 19:03 schreef Roces18 het volgende:

[..]

damn.. hoop dat ze de ventilator hebben laten staan!
Jep, want shit hit the fan. :7
Lambo of Rekt
pi_180750640
Lol, de koelinstallatie bij de albertheijn hier is oververhit, daardoor is de gehele koeling en diepvries uitgevallen. Ik heb ze succes gewenst _O-
Lambo of Rekt
pi_180751192
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 17:19 schreef chroestjov het volgende:
Voor het eerst een beetje KMD gekocht, een niet nader te noemen forumgebruiker kan tevreden zijn.
Tijdje terug ook ingestapt :). Toen ik zei dat ik me erin zou gaan verdiepen.
pi_180751413
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 19:49 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Tijdje terug ook ingestapt :). Toen ik zei dat ik me erin zou gaan verdiepen.
En, verdiept?
Lambo of Rekt
pi_180751420
quote:
10s.gif Op donderdag 26 juli 2018 19:22 schreef EggsTC het volgende:
Lol, de koelinstallatie bij de albertheijn hier is oververhit, daardoor is de gehele koeling en diepvries uitgevallen. Ik heb ze succes gewenst _O-
Hadden het gisteren nog over verschillende platform etc.

Hier wel een tof artikel erover imo... hoeft natuurlijk ook niet "winner takes all" te zijn.

https://mashable.com/2018(...)pe=true#MqSGNCemNmO6
pi_180751424
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 20:01 schreef EggsTC het volgende:

[..]

En, verdiept?
Nee. Gewoon gekocht.
pi_180751444
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 20:01 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Nee. Gewoon gekocht.
Blinde gok?
Lambo of Rekt
pi_180751464
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 20:02 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Blinde gok?
Of blind vertrouwen in onze kippenman.

Nee heb wel even erover gelezen. Vind vooral het wel mooi hoe ze meeliften op de veiligheid van BTC zonder ervoor te betalen.
  donderdag 26 juli 2018 @ 20:04:40 #174
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180751494
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 20:03 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Of blind vertrouwen in onze kippenman.

Nee heb wel even erover gelezen. Vind vooral het wel mooi hoe ze meeliften op de veiligheid van BTC zonder ervoor te betalen.
Wat bedoel je precies met het laatste? Meeliften?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180751527
quote:
10s.gif Op donderdag 26 juli 2018 20:04 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Wat bedoel je precies met het laatste? Meeliften?
@Chickenman kan dat waarschijnlijk beter uitleggen.

Maar zoals ik het begrijp wordt er door een notary een kopie van de komodo chain op BTC gehangen, als de komodo chain dan helemaal naar de tyfus gaat kan je daar op terugvallen.
pi_180751529


SALVATION, FINALLY _O_
Lambo of Rekt
  donderdag 26 juli 2018 @ 20:15:42 #177
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_180751719
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 11:24 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Geniet altijd van zijn videos! Slimme kerel, crypto heeft gewoon meer tijd nodig. Tot die tijd gewoon hold :9
Ik hou van zijn realistische benadering van de crypto-revolutie in plaats van de vele over- enthousiaste goeroes zoals een Max Kaiser :N

Het begint altijd met enthousiastelingen, new economy startups, die de basis zetten voor een infrastructuur en vervolgens tools ontwikkelen wat acceptatie door de gevestigde markt mogelijk maakt en dan onder het motto van: profilering / marketing/ innovatie/ FOMO: De concurrent voor willen blijven.

Leuk project, waar ik zeer geinteresteerd in ben: Wegift : Giftcards, die al medewerking hebben van diverse grote brands (voor mij in Ierlands: Tesco Supermarkt en Argos (soort kijkshop, die WEL succesvol is: Online bestellen/zoeken, uurtje later afhalen in een winkel, die het op voorraad heeft ^O^
The best firms advertise the least...
  donderdag 26 juli 2018 @ 20:19:07 #178
61320 TwztId
ja toch..
pi_180751809
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 20:06 schreef EggsTC het volgende:
[ afbeelding ]

SALVATION, FINALLY _O_
Toch wel, de weergoden hebben mijn oproep aangehoord, rond 22.00 gaat het los hier als het goed is _O_
pi_180751860
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 20:19 schreef TwztId het volgende:

[..]

Toch wel, de weergoden hebben mijn oproep aangehoord, rond 22.00 gaat het los hier als het goed is _O_
Nou, voor zover ik mijn maat mag geloven, die zit in Rdam centrum, is het net een fucking orkaan daar nu. Dus ik weet niet waar je in Rdam woont lol
Lambo of Rekt
  donderdag 26 juli 2018 @ 20:55:24 #180
61320 TwztId
ja toch..
pi_180752669
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 20:21 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nou, voor zover ik mijn maat mag geloven, die zit in Rdam centrum, is het net een fucking orkaan daar nu. Dus ik weet niet waar je in Rdam woont lol
Oost, ik hoor dikke donders in de verte.. dus hij zal wel onderweg zijn vanuit het centrum dan :P

Edit: Ik kijk net op Buienalarm en de wolk is precies boven mij gesplitst de andere kanten op :(
pi_180753614
In mijn gedeelte van Rotterdam alleen een paar druppels. Gelukkig de Lambo niet binnen hoeven te zetten.
pi_180753777
Zijn er projecten die iets doen met ijzige kou? Iets met water keur ik ook goed.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180753832
quote:
5s.gif Op donderdag 26 juli 2018 21:42 schreef chroestjov het volgende:
Zijn er projecten die iets doen met ijzige kou? Iets met water keur ik ook goed.
Ooit gehoord van Waves?

Russische golven.
pi_180753878
Vandaag kan ik eindelijk mijn Pantosjes traden.
pi_180753938
Iemand nog tips voor muntjes? Beetje inspiratieloos geworden met dit weer.
pi_180753942
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 21:44 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Ooit gehoord van Waves?

Russische golven.
Ik heb net nog een duik genomen in mijn met Waves gevulde zwembad, maar het is niet meer voldoende, ik ga er langzaam aan onderdoor.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180754017
Telegram weer eens bekeken. Het is er niet beter op geworden.
pi_180754452
Het is hier wel rustiger geworden. Werken jullie nu allemaal bij McDonald's?
pi_180754583
quote:
9s.gif Op donderdag 26 juli 2018 22:10 schreef BadVlad het volgende:
Het is hier wel rustiger geworden. Werken jullie nu allemaal bij McDonald's?
en pallets sorteren
pi_180754817
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 21:51 schreef BadVlad het volgende:
Telegram weer eens bekeken. Het is er niet beter op geworden.
Je verveeld je he? :P
Vakman pur sang
  donderdag 26 juli 2018 @ 22:30:37 #191
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180755009
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 22:24 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Je verveeld je he? :P
Met dit weer wil je ook niet teveel doen. :P
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180755444
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 22:24 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Je verveeld je he? :P
lastig he d/t regeling ;)
  donderdag 26 juli 2018 @ 22:51:05 #193
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180755549
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 22:47 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

lastig he d/t regeling ;)
Nu/toekomst T
Verleden, ala voltooid deelwoord D.
Zou al een zeer goede basis zijn :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180755706
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 22:47 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

lastig he d/t regeling ;)
Ach ik weet het wel maar te lui om te corrigeren :P
Vakman pur sang
pi_180755886
Ff een flinke btc dump goeiendag zeg.
Moet ff door naar 8500+
Then Lambo soon.
Vakman pur sang
  donderdag 26 juli 2018 @ 23:07:38 #196
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180756007
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 23:02 schreef Lospedrosa het volgende:
Ff een flinke btc dump goeiendag zeg.
Moet ff door naar 8500+
Then Lambo soon.
Ik lees fout.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180756111
quote:
10s.gif Op donderdag 26 juli 2018 23:07 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik lees fout.

Wat doe je?
Vakman pur sang
  donderdag 26 juli 2018 @ 23:27:29 #198
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_180756480
Gestrand met pech met ( 2 jaar oude ) bedrijfs bus in Tilburg.. nu samen met personeelslid ( meid van 23 jaar hotel kamer en kermis/stappen 🙈
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
  donderdag 26 juli 2018 @ 23:28:02 #199
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180756497
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 23:12 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Wat doe je?
Fout lezen. :7
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180756562
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 23:27 schreef revpolen het volgende:
Gestrand met pech met ( 2 jaar oude ) bedrijfs bus in Tilburg.. nu samen met personeelslid ( meid van 23 jaar hotel kamer en kermis/stappen 🙈
Aha de al oude truc :D
Vakman pur sang
pi_180756597
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 22:24 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Je verveeld je he? :P
Ja, daarom weer met crypto bezig.
pi_180756617
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 23:27 schreef revpolen het volgende:
Gestrand met pech met ( 2 jaar oude ) bedrijfs bus in Tilburg.. nu samen met personeelslid ( meid van 23 jaar hotel kamer en kermis/stappen 🙈
  donderdag 26 juli 2018 @ 23:32:57 #203
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_180756624
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 23:30 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Aha de al oude truc :D
😂 nou had het liever niet.. 🙈 ben net 1 maand over garantie heen schijnt... 😒
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_180756654
Iedereen gaat Pantos kopen. Daarom de dump.
pi_180756688
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 23:34 schreef BadVlad het volgende:
Iedereen gaat Pantos kopen. Daarom de dump.
Denk dat dit de grote SEAL inkoop is.
Vakman pur sang
pi_180756800
fkcing collapse
  donderdag 26 juli 2018 @ 23:39:50 #207
125915 Dribbel_
Who Needs Guitars Anyway?
pi_180756818
Toch die futures die straks aflopen? :')
pi_180756844
de bonussen van wall street zijn minder dan verwacht.
pi_180756881
Azie is natuurlijk wakker geworden.
pi_180756899
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  donderdag 26 juli 2018 @ 23:43:34 #211
125915 Dribbel_
Who Needs Guitars Anyway?
pi_180757025
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180757147
stop loss @ 7600!!!!
pi_180757161
quote:
9s.gif Op donderdag 26 juli 2018 22:10 schreef BadVlad het volgende:
Het is hier wel rustiger geworden. Werken jullie nu allemaal bij McDonald's?
Betalen ze ook uit in bitcoin?
It All Goes Back in the Box
pi_180757271
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 23:53 schreef Aventuras het volgende:

[..]

Betalen ze ook uit in bitcoin?
Die betalen uit in McToken, gaat binnenkort mooooooooooooon
pi_180757314


vindt btc support?
pi_180757370
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 23:57 schreef Neezoistniet het volgende:

[..]

Die betalen uit in McToken, gaat binnenkort mooooooooooooon
Genereren die vet? Dat kan wel interessant zijn.
It All Goes Back in the Box
pi_180758058
  vrijdag 27 juli 2018 @ 00:50:27 #219
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180758201
Hele fucking avond bezig met Vechain node binden, swappen van tokens via obscure exchanges en shit. Geloof niet dat de markt nog echt volwassen is :')
  vrijdag 27 juli 2018 @ 00:53:21 #220
125915 Dribbel_
Who Needs Guitars Anyway?
pi_180758236
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 00:50 schreef leolinedance het volgende:
Hele fucking avond bezig met Vechain node binden, swappen van tokens via obscure exchanges en shit. Geloof niet dat de markt nog echt volwassen is :')
Binden was echt een minuut werk, en dat je er zelf op het laatste moment pas aan begint ligt meer aan jezelf toch ;)

Dan ben je gebonden aan vage exchanges ja
  vrijdag 27 juli 2018 @ 00:58:36 #221
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180758308
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 00:53 schreef Dribbel_ het volgende:

[..]

Binden was echt een minuut werk, en dat je er zelf op het laatste moment pas aan begint ligt meer aan jezelf toch ;)

Dan ben je gebonden aan vage exchanges ja
Hoezo laatste moment? Je kunt tot 10 augustus binden!

Maar dan nog, het is allemaal zo onduidelijk voor de gebruikers (zie o.a. Reddit). Om over Ledger support nog maar te zwijgen. Ik heb overigens een half uur op die 0.01 VEN moeten wachten, dus 1 minuut werk lijkt me sterk ;)

En dan zet Binance het weer eenmalig automatisch om, op andere exchanges kun je alleen VET traden, op LBank kun je handmatig omzetten van VEN naar VET, als je tenminste weet hoe want het zit aardig verstopt.

Nee, werkt super hoor! :')
pi_180758334
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 23:57 schreef Neezoistniet het volgende:

[..]

Die betalen uit in McToken, gaat binnenkort mooooooooooooon
De McToken klinkt wel goed.
  vrijdag 27 juli 2018 @ 01:14:28 #224
125915 Dribbel_
Who Needs Guitars Anyway?
pi_180758448
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 00:58 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Hoezo laatste moment? Je kunt tot 10 augustus binden!

Maar dan nog, het is allemaal zo onduidelijk voor de gebruikers (zie o.a. Reddit). Om over Ledger support nog maar te zwijgen. Ik heb overigens een half uur op die 0.01 VEN moeten wachten, dus 1 minuut werk lijkt me sterk ;)

En dan zet Binance het weer eenmalig automatisch om, op andere exchanges kun je alleen VET traden, op LBank kun je handmatig omzetten van VEN naar VET, als je tenminste weet hoe want het zit aardig verstopt.

Nee, werkt super hoor! :')
Ik nam aan dat je het nu aan het swappen was voor de bonus voor X Nodes waarbij die snapshot vannacht komt. Maar als dat niet zo is heb ik niks gezegd ;)

Vind het verder vrij duidelijk
Ledger support komt zodra Ledger het uitbrengt dat is niet de verantwoordelijkheid van Vechain.
Swap via de app vanaf 10 aug.

De verschillende manieren hoe exchanges werken kan ik wel begrijpen dat dat niet duidelijk is ..

Vind het wel slecht dat Vechain niet zelf een duidelijk overzicht heeft maar dat dat op Reddit gemaakt moet worden. Je zou verwachten dat ze zelf een FAQ maken ipv allemaal losse artikelen.
pi_180758842
Zijn we al moen?
Lambo of Rekt
pi_180758857
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 02:04 schreef EggsTC het volgende:
Zijn we al moen?
De BTC gaat goed, kan er weer extra aanbouw bijzetten.
  vrijdag 27 juli 2018 @ 02:31:31 #228
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180758987
quote:
2s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 02:06 schreef sig000 het volgende:

[..]

De BTC gaat goed, kan er weer extra aanbouw bijzetten.
Heb je uitgecashed dan?
pi_180758997
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 02:31 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Heb je uitgecashed dan?
Bij elke moon doe ik steeds weer wat cashen, ondertussen stromen er ook nieuwe binnen.
pi_180759322
quote:
_O_

We hebben een roots reggae kenner. Restecp.

pi_180759332
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 04:25 schreef illusions het volgende:

[..]

_O_

We hebben een roots reggae kenner. Restecp.

pi_180761129
Blijkbaar heeft de SEC eigenhandig de rally omhoog gestopt. Fijn.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_180761392
quote:
12s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 02:33 schreef sig000 het volgende:

[..]

Bij elke moon doe ik steeds weer wat cashen, ondertussen stromen er ook nieuwe binnen.
Dit doe ik nou met de staatsloterij, elke x een lot kopen en elke x weer uitcashen.

Het is zo makkelijk!!! :')
pi_180761845
Nu wat xlm in slaan?
  vrijdag 27 juli 2018 @ 09:45:25 #238
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_180762138
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 09:22 schreef Dwaalboy het volgende:
Nu wat xlm in slaan?
Waarom?
Hmz...
pi_180762516
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 08:18 schreef dimmak het volgende:
Blijkbaar heeft de SEC eigenhandig de rally omhoog gestopt. Fijn.
Die graf futures toch weer vandaag? daar komt het door toch?
Lambo of Rekt
pi_180762544
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 04:25 schreef illusions het volgende:

[..]

_O_

We hebben een roots reggae kenner. Restecp.

Jonge, Piet kent alle muziek inside out, er bestaat simpelweg niet zoiets dat piet zegt "hee, deze track ken ik niet".
Lambo of Rekt
pi_180762807
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 10:06 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Die graf futures toch weer vandaag? daar komt het door toch?
Nee, de SEC heeft het verzoek om Bitcoin ETF's van de Winklevoss broeders voor de 3e jaar op rij afgewezen. Die ETF's blijven nogal een dingetje.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_180762910
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 10:21 schreef dimmak het volgende:

[..]

Nee, de SEC heeft het verzoek om Bitcoin ETF's van de Winklevoss broeders voor de 3e jaar op rij afgewezen. Die ETF's blijven nogal een dingetje.
het wordt tijd dat de wereld wat minder gaat aantrekken van de SEC. gewoon die lui buitenspel zetten.
  vrijdag 27 juli 2018 @ 10:33:14 #243
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_180763079
Alles rood, en toch gestegen! Vet!!! Moehooen!!!
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_180763329
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 10:33 schreef revpolen het volgende:
Alles rood, en toch gestegen! Vet!!! Moehooen!!!
Over 2 uur staat vet ook in het rood, geduld
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 juli 2018 @ 10:46:00 #245
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_180763350
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 10:45 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Over 2 uur staat vet ook in het rood, geduld
doe eens niet
pi_180763367
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 09:45 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Waarom?
Omdat hij nu weer leuk stijgt
pi_180763381
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 10:46 schreef Kyran het volgende:

[..]

doe eens niet
?
pi_180763509
Btc komt in een enorme cup and handle.
Vakman pur sang
  vrijdag 27 juli 2018 @ 10:57:26 #249
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180763563
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 10:25 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

het wordt tijd dat de wereld wat minder gaat aantrekken van de SEC. gewoon die lui buitenspel zetten.
Fake news, die ETF was allang afgewezen. Dit was meer een soort hoger beroep waarin de SEC hem wederom heeft afgewezen.

Dit heeft helemaal niets te maken met de CBOE ETF waar alle hype om te doen is.
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 27 juli 2018 @ 10:58:57 #250
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180763597
https://www.gpo.gov/fdsys/pkg/FR-2018-07-24/html/2018-15768.htm

quote:
The Commission finds it appropriate to designate a longer period
within which to issue an order approving or disapproving the proposed
rule change so that it has sufficient time to consider this proposed
rule change. Accordingly, the Commission, pursuant to Section 19(b)(2)
of the Act,\10\ designates September 21, 2018, as the date by which the
Commission shall either approve or disapprove the proposed rule change
(File No. SR-NYSEArca-2018-02).
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_180763603
quote:
3s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 10:57 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Fake news, die ETF was allang afgewezen. Dit was meer een soort hoger beroep waarin de SEC hem wederom heeft afgewezen.

Dit heeft helemaal niets te maken met de CBOE ETF waar alle hype om te doen is.
Dan is hij toch weer afgewezen. Dus hoezo fakenews. :P CBOE ETF is inderdaad pas in augustus geloof ik. Maar toch was dit ook een klap.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_180763634
kun je nagaan hoe hard we naar boven gaan of naar beneden na die CBOE ETF ruling 16 augustus.
pi_180763658
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 11:00 schreef Predator38 het volgende:
kun je nagaan hoe hard we naar boven gaan of naar beneden na die CBOE ETF ruling 16 augustus.
Dit vooral ja.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_180763666
quote:
3s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 10:57 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Fake news, die ETF was allang afgewezen. Dit was meer een soort hoger beroep waarin de SEC hem wederom heeft afgewezen.

Dit heeft helemaal niets te maken met de CBOE ETF waar alle hype om te doen is.
nee maar mensen trekken zich wel veel aan van de SEC. het hele idee van crypto is dat je niet meer afhankelijk bent van het oude systeem. dat zal nog een aantal jaar duren.
  vrijdag 27 juli 2018 @ 11:02:50 #255
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180763673
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 10:59 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dan is hij toch weer afgewezen. Dus hoezo fakenews. :P CBOE ETF is inderdaad pas in augustus geloof ik. Maar toch was dit ook een klap.
Het is gewoon een race wie als eerste een ETF door de SEC heen krijgt. Degene die dat lukt loopt binnen. Daarom probeerde Gemini het alsnog met hun reeds afgekeurde ETF.

CBOE ETF zou qua regelgeving wel volledig moeten voldoen, dus daar is alle hoop op gevestigd. Als zelfs die niet door de SEC goedgekeurd wordt dan komen ze voorlopig zeker niet.
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 juli 2018 @ 11:09:56 #256
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_180763807
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 10:47 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

?
Niet mijn VET jinxen :)
  vrijdag 27 juli 2018 @ 11:13:59 #257
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180763892
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 11:09 schreef Kyran het volgende:

[..]

Niet mijn VET jinxen :)
Ik dacht dat ik alleenrecht had op jinxen :6
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  vrijdag 27 juli 2018 @ 11:21:15 #258
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180764044
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 01:14 schreef Dribbel_ het volgende:

[..]

Ik nam aan dat je het nu aan het swappen was voor de bonus voor X Nodes waarbij die snapshot vannacht komt. Maar als dat niet zo is heb ik niks gezegd ;)

Vind het verder vrij duidelijk
Ledger support komt zodra Ledger het uitbrengt dat is niet de verantwoordelijkheid van Vechain.
Swap via de app vanaf 10 aug.

De verschillende manieren hoe exchanges werken kan ik wel begrijpen dat dat niet duidelijk is ..

Vind het wel slecht dat Vechain niet zelf een duidelijk overzicht heeft maar dat dat op Reddit gemaakt moet worden. Je zou verwachten dat ze zelf een FAQ maken ipv allemaal losse artikelen.
Lekker, de transactie van LBank naar mobile wallet is dus mislukt. Ik kan niet zien waarom want het is half in het Chinees :') Dan maar de Binance airdrop meepakken en voor de overigige 0,75% bonus gaan :s)
pi_180764422
mooie base aka accumulatie fase in ETH. moon in 3, 2, 1..
pi_180764518
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 11:40 schreef iloveshitcoins het volgende:
mooie base aka accumulatie fase in ETH. moon in 3, 2, 1..
??????
pi_180765202
quote:
Bitcoin baalt na blokkade in VS

Door DFT

Updated 17 min geleden
58 min geleden in FINANCIEEL

Cryptomunt bitcoin is vrijdag met $400 in waarde gezakt nadat de Amerikaanse beurswaakhond het eerste beleggingsfonds voor dergelijke digitale munten heeft afgewezen.

Het was de derde aanvraag voor een indextracker op specifiek de bitcoin. In ganzenpas gingen andere munten als ether, ripple en xrp mee terug in waarde. Volgens marktexperts ziet de toekomst voor cryptomuntenhandel er donker uit.

Om dit element te tonen dient u cookies te accepteren voor de telegraaf. Klik hier voor meer informatie.
Cameron Winklevoss en tweelingbroer Tyler na de rechtszaak tegen Facebook-oprichter Mark Zuckerberg in 2011. Sindsdien investeerden zij in nieuwe technologie.
Cameron Winklevoss en tweelingbroer Tyler na de rechtszaak tegen Facebook-oprichter Mark Zuckerberg in 2011. Sindsdien investeerden zij in nieuwe technologie.Ⓒ BLOOMBERG
De laatste variant was van de Amerikaanse tweelingbroers Winklevoss, bekend als techinvesteerder en lang de zelfverklaarde oprichters van Facebook, die maandenlang scherp werd gevolgd door de markt.

Meer toegang
De investeerders Winklevoss werkten samen met de Chicago Board Options Exchange. Dat platform biedt beleggers al wel zogeheten futurecontracten op de bitcoin aan voor levering op termijn.

BEKIJK OOK:

Liever bitcoins dan spaarrekening
De beurswaakhond SEC wees twee eerdere voorstellen af als technisch onvoldoende en daarmee te gevoelig voor fraude in een sector die al kampt met miljoenenhacks van cryptoplatforms.

Toestemming van de Amerikaanse SEC zou de entree voor grotere beleggers in de cryptomarkt kunnen betekenen. Vrijdagavond werd die toestemming geweigerd, de prijs van bitcoin en andere grote cryptomunten zakten met bijna 5% tot $7879.

Kooplust zwak
Het gaat bij de trackers op de munten in potentie om een grote markt, hoewel economen de markt vaak een luchtbel noemen. Bitcoin alleen al heeft een marktwaarde van $137 miljard, de tweede munt in omvang, ether, is goed voor $46 miljard.

Beleggers verloren na de afwijzing hun kooplust: de volumes in de handel liepen daarop terug.

Bitcoin bereikte eind vorig jaar een stand van rond $19.000 per stuk. Na de forse daling tot $2584 per stuk bewoog de munt opwaarts.
:)
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_180765213
quote:
Ja en dit zou dus ook weer bullshit zijn omdat de ETF waar we allemaal op wachten 16 augustus zou komen.
Lambo of Rekt
pi_180765262
Klaas is er, kopen kopen kopen jongens we gaan MMMOEOEEEEHOOEEEEENNNNNNN111!!!!1!1!!
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_180765292
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 12:20 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

:)
Iemand die eerst naar Harvard gaat en vervolgens De Telegraaf leest, iets klopt hier niet. :?
It All Goes Back in the Box
pi_180765303
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 12:20 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

:)
klaasbedanktvooralles
Uitvinder van de biersmiley.
pi_180765353
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 12:25 schreef Aventuras het volgende:

[..]

Iemand die eerst naar Harvard gaat en vervolgens De Telegraaf leest, iets klopt hier niet. :?
Ik ben een zeer belezen persoon

Ik lees alles

kennis is macht

en ik heb macht

ik ben de machtigste persoon van het westelijk halfrond
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_180765450
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 12:28 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Ik ben een zeer belezen persoon

Ik lees alles

kennis is macht

en ik heb macht

ik ben de machtigste persoon van het westelijk halfrond
Zorg jij even dat die ETF's goedgekeurd worden dan, klaasgod
Lambo of Rekt
pi_180765573
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 12:33 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Zorg jij even dat die ETF's goedgekeurd worden dan, klaasgod
Ik zie heel het nut van die ETF niet zo goed.

Waarom zou je een onderliggende waarde van de BtC willen kopen?

Het is pure speculatie speelgoed. Je kan net zo goed een ETF in goud zilver over de dow jones gaan kopen.....

Een ETF in BTC op de werkelijke Financiële markten is gewoon niet reëel.

Je kan nog geen fuck met BTC.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_180765599
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 12:39 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Ik zie heel het nut van die ETF niet zo goed.

Waarom zou je een onderliggende waarde van de BtC willen kopen?

Het is pure speculatie speelgoed. Je kan net zo goed een ETF in goud zilver over de dow jones gaan kopen.....

Een ETF in BTC op de werkelijke Financiële markten is gewoon niet reëel.

Je kan nog geen fuck met BTC.
misschien kan je beter met flippo's gaan spelen.
pi_180765633
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 12:28 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Ik ben een zeer belezen persoon

Ik lees alles

kennis is macht

en ik heb macht

ik ben de machtigste persoon van het westelijk halfrond
_O-
It All Goes Back in the Box
pi_180765639
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 12:40 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

misschien kan je beter met flippo's gaan spelen.
ja flippoos zijn echt

btc is.......ja wat is het eigenlijk...je kan het niet vasthouden....je kan er in feite niets mee kopen.....het is fukking lucht tot nu toe wat steeds verder naar beneden holt
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_180765718
Klaasgod, kun je een nieuwe voorspelling doen?
Lambo of Rekt
pi_180765757


when moon when lambo-coffee?
pi_180765929
Klaas doe een voorspelling en Augur het.

Put your money where your mouth is.
pi_180766209
Lambo of Rekt
  vrijdag 27 juli 2018 @ 13:22:42 #278
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180766466
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 12:47 schreef iloveshitcoins het volgende:
[ afbeelding ]

when moon when lambo-coffee?
Bakje koffie lekker. Beetje opwarmen
  vrijdag 27 juli 2018 @ 13:54:58 #279
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_180767351
Zolang het hier zo rustig is blijf ik bearish. Goede indicator. :'(
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
pi_180767554
quote:
99s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 13:54 schreef UtopiaVolger het volgende:
Zolang het hier zo rustig is blijf ik bearish. Goede indicator. :'(
Heeft eerder met het weer te maken denk ik :+
  vrijdag 27 juli 2018 @ 14:05:25 #281
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180767627
quote:
99s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 13:54 schreef UtopiaVolger het volgende:
Zolang het hier zo rustig is blijf ik bearish. Goede indicator. :'(
Hoe gaat het met je Dragonchain?
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 27 juli 2018 @ 14:19:11 #282
131603 Afwazig
Serious business
pi_180767984
quote:
3s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 14:05 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Hoe gaat het met je Dragonchain?
RIP dragonchain
pi_180768048
Godver ja dat kut Dragonchain dat geshilled werd.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_180768104
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 14:21 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Godver ja dat kut Dragonchain dat geshilled werd.
Die ging als een raket hoor, als je meedeed aan de ico en verkocht had in dec ofzo :9~ :9~ dat was echt ziek
  vrijdag 27 juli 2018 @ 14:26:49 #285
131603 Afwazig
Serious business
pi_180768164
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 14:23 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Die ging als een raket hoor, als je meedeed aan de ico en verkocht had in dec ofzo :9~ :9~ dat was echt ziek
but muh disney
pi_180768200
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 14:26 schreef Afwazig het volgende:

[..]

but muh disney
Verder gewoon een shitcoin #zoveel zonder toekomst
pi_180768481
Had vanochtend om 8:00 alles alweer in USDT zitten, kan het niet helpen toch te handelen.
Nu vet en btc ff flink dalen hop hop.
Vakman pur sang
  vrijdag 27 juli 2018 @ 14:44:17 #288
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180768583
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 14:39 schreef Lospedrosa het volgende:
Had vanochtend om 8:00 alles alweer in USDT zitten, kan het niet helpen toch te handelen.
Nu vet en btc ff flink dalen hop hop.
Pamp it!
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_180768746
quote:
3s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 14:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Pamp it!
Die meme ken ik niet :')
Vakman pur sang
  vrijdag 27 juli 2018 @ 14:57:13 #290
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180768925
Wanneer is/was het 12pm UTC+8 :@
pi_180769303
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 14:57 schreef leolinedance het volgende:
12pm UTC+8
Google dit en je hebt je antwoord. ;)
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 27 juli 2018 @ 15:16:48 #292
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180769386
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 15:13 schreef dimmak het volgende:

[..]

Google dit en je hebt je antwoord. ;)
Dus om 22:18?

Met andere woorden, ik kan nog aan de VET early bird reward meedoen? :o
pi_180770000
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 14:57 schreef leolinedance het volgende:
Wanneer is/was het 12pm UTC+8 :@
Zes uur vanochtend
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_180770005
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 15:16 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dus om 22:18?

Met andere woorden, ik kan nog aan de VET early bird reward meedoen? :o
Nee
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_180770284
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 15:16 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dus om 22:18?

Met andere woorden, ik kan nog aan de VET early bird reward meedoen? :o
Hmm. Ik Google net, maar dat pakt hij niet goed. ;(
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 27 juli 2018 @ 15:54:47 #296
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180770395
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 15:38 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Zes uur vanochtend
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 15:38 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Nee
Dan de Binance airdrop meepakken en stage 2 en 3 van de early bird pakken.
pi_180770614
Zeg is nou de hele wereld aan het huilen omdat de Winklevoss ETF niet werd goedgekeurd? Er zijn toch veel meer aanvragen van veel grotere partijen die nog lopen of niet
pi_180772198
https://www.nu.nl/economi(...)miljoenenfraude.html

Oke jongens, welke Fok!er is dit?
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  vrijdag 27 juli 2018 @ 17:12:26 #299
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180772611
Leuke mini pump van btc.
Weer over de 8k hier.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  vrijdag 27 juli 2018 @ 17:14:53 #300
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180772677
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 17:12 schreef ssjgoku het volgende:
Leuke mini pump van btc.
Weer over de 8k hier.
hier niet
  vrijdag 27 juli 2018 @ 17:17:47 #301
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180772734
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 17:14 schreef leolinedance het volgende:

[..]

hier niet
Waar kijk jij dan?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')