abonnement Unibet Coolblue
  zondag 22 juli 2018 @ 09:05:13 #101
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_180646827
Bedankt voor de berichtjes rondom kraamzorg. Ik heb besloten dat ik ze morgen bel om in ieder geval mijn gevoel te delen. Ondertussen hebben de oma's al laten weten dat ze er voor ons zijn en de tips die Aure uit haar boekje heeft geplaatst komen ook van pas :).

Ik lees straks even goed bij en zal dan reageren. Nu eerst verder met O+ babywasjes O+
pi_180647884
Ik heb wel alles meegelezen maar nog niet een momentje gevonden om overal op te reageren.

Kraamzorg: wij hebben rond de 25 weken de intake. Geen idee of ze thuis komen of telefonisch omdat het kindje 2 en 3 zijn. Had ook nog niet eerder gehoord over de uren tekorten in de kraamzorg dus ben benieuwd!

Verder deed ik mee met het spuugnachtje van nolita, zo een keer in de maand heb ik dat toch nog wel. Hopenlijk trekt het in de loop van de dag weer bij.

Gister de 23 weken aangetikt *O* en zo heel langzaam raakt ons huis steeds meer klaar voor de komst van de baby's. Ik vind het wel echt snel gaan ineens deze zwangerschap!
pi_180648323
Meld, met niks te melden.. Het is warm en ik heb de flexibiliteit van een olietanker.. vandaag is peuter jarig, dus alsbaby nog een uurtje of 12 rustig blijft krijgen ze in elk geval sowieso allebei een eigen datum :+
pi_180650756
Gefeliciteerd met peuter IMA! Eigen datums zou moeten gaan lukken.

Hier verder eigenlijk ook niks te melden. Uk is lekker beweeglijk, soms het idee dat ze 5 voeten heeft. Gelukkig laten de echo’s er steeds maar 2 zien :P
  zondag 22 juli 2018 @ 18:19:12 #105
319308 Tink89
To live is to dance
pi_180657207
Gefeliciteerd ima!

Hier zijn we druk bezig met het babykamertje schilderen. Het wordt zooooooooooo mooi O+ happy hormones.

En verder ben ik moe, moeer, moest en slaap ik dus vooral heel veel. Morgen naar kantoor, daar zie ik wel echt tegenop :(
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_180657857
Gefeliciteerd met peuter IMA! Hopelijk hebben jullie een fijne dag gehad!

Tink, denk om jezelf he. Als je te moe bent voor werk, niet te lang blijven aanmodderen!

Ik kom verder even klagen; ik heb 1 of andere klote buikvirus te pakken en ik moet dus HEEL VEEL naar de wc. Dat, in combi met die horror aambeien zijn echt vreselijk :'( . En het doet elke keer pijn en dan zit ik verkrampt op het toilet en daardoor heeft mijn rug her ook opgegeven. En het kan heus allemaal erger enzo, maar ik voel me vandaag echt even heel ellendig. Gelukkig kunnen mijn ouders W. morgen opvangen als ik me nog zo voel, want ik zou niet weten hoe ik nu ook nog voor hem zou moeten zorgen -O- .
pi_180657974
Oh Sillie wat naar! :* hopelijk een kort virus en morgen weer er vanaf. Je moest morgen ook terug Naarden huisarts toch? Fijn dat je ouders morgen bij kunnen springen.

Tink; leuk hè als de babykamer vorm begint te krijgen! Het wordt dan ineens zo echt. Sterkte voor morgen! En wat niet gaat dat gaat niet... denk om jezelf en je kleintje.
pi_180658122
Gefeliciteerd IMA! Hoop dat peuter een fijne dag heeft gehad en baby nog lekker binnen zit. ;)

Sillie wat naar! Beterschap, hopelijk is het snel voorbij :*

Fijn dat het goed gaat met het kamertje Tink. Dat geeft ook rust hè? :)

Hier vandaag 2 tassen vol babykleding opgehaald bij vriendinnen. Ze hebben destijds tijdens de zwangerschap ook een tas vol van ons gekregen, dus er zitten wat bekende dingen tussen maar ook veel leuk nieuws. :) Nu alleen wel compleet gaar, pfft.
pi_180658248
Oh, en ik ben met mijn preggobrain mijn sleutels kwijt geraakt. Werkelijk géén idee waar ze zijn, we hebben het halve huis al overhoop gehaald maar nergens te vinden. En ik ben echt nooit mijn sleutels kwijt dus ik vind het danig frustrerend.
pi_180659108
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 19:11 schreef lunapuella het volgende:
Oh, en ik ben met mijn preggobrain mijn sleutels kwijt geraakt. Werkelijk géén idee waar ze zijn, we hebben het halve huis al overhoop gehaald maar nergens te vinden. En ik ben echt nooit mijn sleutels kwijt dus ik vind het danig frustrerend.
Post-preggobrain hier. Of zondag-sleutels-kwijt-dag. Ik liet man’s sleutels op het dak van de auto liggen. Toen we de oprit van de snelweg opdraaiden, hoorden we ze glijden... maar ja, ga daar maar eens zoeken. Gevaarlijk en zulks. Maar ik snap je frustratie volledig want dit is ook niks voor mij.
pi_180659858
:W

Na jaren lurken wil ik graag mee gaan schrijven. Ik ben 32 jaar oud en nu 14 weken zwanger van ons eerste kind (19 januari uitgerekend).

IMA, gefeliciteerd!

Tink, leuk van het kamertje, hier is het voorlopig nog dromen en inspiratie opdoen. ;)
Sterkte morgen!

Sillie, wat vervelend zeg, ik hoop dat je je snel beter gaat voelen. Fijn dat je ouders W. kunnen opvangen.

Die sleutels op de snelweg :o Heb jij ze al gevonden Luna?
pi_180660052
We hebben een prima dag gehad! Maar het feestje hadden we voor de zekerheid twee weken terug al gevierd, dus vandaag rustig.

En alles rustig verder, dus die datum moet ook wel lukken ;)

Fijn van het kamertje Tink!

Ah, auw Sillie, dat is rot! Beterschap ermee!

Wat balen van alle sleutels!

En welkom SelectStar!
  Moderator zondag 22 juli 2018 @ 23:00:22 #113
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_180663203
Ik ben zó ontzettend helemaal weg van mijn dochter. O+ O+
Breitling - Instruments for Professionals
pi_180664632
Balen van de kwijtgeraakte sleutels! Fijn zo’n (post-)zwanger brein, ooit komt dat weer goed toch...?

Welkom en gefeliciteerd selectstar!
Er komen al steeds meer 2019 baby’s in de lijst te staan, leuk!

Coolguy, fijn om te lezen! Geniet van haar!
pi_180667595
quote:
17s.gif Op zondag 22 juli 2018 23:00 schreef CoolGuy het volgende:
Ik ben zó ontzettend helemaal weg van mijn dochter. O+ O+
O+
  maandag 23 juli 2018 @ 08:36:35 #116
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_180668163
Zo, bijgelezen :). 



Bedankt voor het linkje naar de GÖKÄRT matrasbeschermer, Elleska! We hebben hem dit weekend gekocht. 



Loj, fijn dat je alsnog goed bent gekeurd en de vakantie door kan gaan. Geniet ervan! 



*O* voor de goede echo van Krijgertje



Peace, ik ben benieuwd hoe jouw intakegesprek woensdag verloopt! Frustrerend als je van alles wil doen maar dan al heel snel blijkt dat het hem niet gaat worden :+. Ik ken het. Het gaat best goed eigenlijk! Zolang ik me maar niet probeer te verzetten tegen bepaalde dingen. Zo ben ik bijvoorbeeld snel moe dus dan plan ik niet eigenwijs van alles in maar geef ik er sneller aan toe en pak ik m'n rust. Wie had nou gedacht dat dat toch best wel fijn is? :')! En die badmeester joh! Wel goed dat hij op je let :Y. Ik ga ook eens kijken of ik deze week anders gewoon lekker naar het zwembad ga.



Over geluiden in de buik: ik zat gisterochtend op het toilet en het leek wel alsof ik van dat knettersuiker in m'n buik had? Heel maf. Maar heb niet het idee dat er iets aan de hand is. Dit weekend wel regelmatig buikpijn gehad maar ik geloof dat het 'gewone' buikpijn was.



IMA, gefeliciteerd met peuter! 



Tink, leuk is dat ja! O+. Heel veel succes op kantoor vandaag.


Veel beterschap voor Sillie :*. Dat klinkt echt niet tof zo.

Welkom SelectStar! Hoe voel je je? 


pi_180668629
32 weken *O* Nog drie weken werken, pfffff ik tel af. Enerzijds zou ik willen dat ik toch had gekozen voor een wat eerder verlof, maar gezien de vakantieperiode is dat nu niet echt meer een optie. En als ik dan straks pas in 2019 weer aan de slag hoef ben ik er vast weer blij mee.

En vanmiddag heb ik met mijn warrige hoofd om half 2 een echo en om 2 uur een belafspraak voor mijn werk gepland. Ik realiseerde me gisterochtend pas dat die beide dingen op dezelfde dag waren, te laat om ze te verzetten, dus nu hoop ik maar dat er vanmiddag geen uitloop is bij de echo...
pi_180669293
Beterschap Sillie! Gaat het vandaag wat beter?

Welkom SelectStar! Heb je veel zwangerschapsklachtjes?

Sleutels al gevonden Luna? En hopelijk komt het goed met de afspraak en veel plezier bij de echo natuurlijk :)

Leuk, kamertje geverfd Tink O+ wat is het geworden?

En nu maar afwachten wie er als eerste uit het lijstje gaat bevallen :D

Het is heerlijk om naar het zwembad te gaan Helsinki! Aanrader!

Wij zijn hier heerlijk aan het genieten! We hadden in onze stacaravan geen warm water, dus kregen nog een upgrade naar een bungalowhuisje *O*
Gisteren kreeg ik het opeens benauwd. Ik had drie harde, pijnlijke buiken die bijna wel leken op weeen. (Ik denk dat het meisje is gedraaid om haar lengte-as). Daarna gelukkig niets meer, maar ik schrok dus (alweer) even. Vooral toen manlief en ik ons realiseerde dat ik bij de oudste over twee weken al zou gaan bevallen. Maar nu heb ik nog niets gewassen, overige babyspullen nog uitzoeken, mijn oude bevalplan doorlezen en zo nodig aanpassen, geboortekaartje en adressenlijst, huis schoonmaken, naam uitkiezen, hypnobirthing oefeningen doen, bevaltas, rondje drogist, kraampakket regelen, box etc.
Best wel veel dus...
Uiteindelijk geregeld dat mijn moeder begin autustus een dag op de jongens past en manlief en ik het huis aanpakken.. en gisteren aan de kinderen gevraagd welke van de twee namen het mooist is en ze kozen beide voor de naam van manlief. Beetje jammer voor mij ;)
Maar goed, ik ben dus weer wat chiller ;)
pi_180669569
Helsinki fijn dat het beter gaat! Blijft lastig hè, je rust op tijd pakken en luisteren naar je lijf...

Luna succes met werken! Wel airco op je werk? Vanmiddag baby-gluren O+ Veel plezier! Hopelijk op tijd klaar voor je andere afspraak. Sleutels nog gevonden?

Loj; wat een geluk zo’n upgrade! Lekker van genieten! Snap je onrust, in theorie heb je natuurlijk nog even maar met de ervaring van je oudste in je achterhoofd, wil je dat lijstje wat korter hebben. Fijn dat de eerste dingen afgestreepte kunnen worden en jullie begin augustus het huis aan kunnen pakken! Niet ‘bang’ dat je kinderen de naam verklappen aan anderen?

Vraagje: De laatste tijd steeds vaker ineens een steek in m’n kruis, alsof ze van binnen wat beetpakt en er hard in knijpt. Het doet een moment echt venijnig zeer en zakt dan weer weg maar voelt dan nog wel een poosje alsof het elk moment weer terug kan komen. Herkenbaar?
M’n hand gaat automatisch richting de pijn maar op straat is dit toch wat gênant :P
pi_180669803
Misschien indalen Takkie?
pi_180672721
Takkie, die steken herken ik heel erg van m'n vriendin. Volgens de verloskundige is dat het indalen. Zij omschreef het als breinaalden in haar vagina..

Even over die knak..
Ik las laatst dat hier mensen dit ook hadden gehad? M'n vriendin had het vandaag ineens.. Wisten jullie eigenlijk al wat dat nu was?
  Redactie Frontpage maandag 23 juli 2018 @ 14:09:23 #122
21273 JeMoeder
MijnMoeder
pi_180674292
Wat ik me nog even afvroeg, waar laten jullie geboortjekaartjes maken? Doen jullie dat online, gaan jullie naar een lokalo? Ik kan door de bomen het bos niet meer zien wat betreft websites. Mochten jullie sites hebben waarmee jullie goede ervaring hebben, dan hoor ik graag tips!
Ta mère
El Coño
ウイスキー
  maandag 23 juli 2018 @ 14:11:11 #123
342418 VKV
Plausibel
pi_180674331
@Takkie, ik had het zelf laatst ook en later bij de groeiecho bleek bij mij de baby ook al iets ingedaald.
Ik heb ook al twee weken flinke bandenpijn tussen m'n bovenbenen maar weet niet of dat ook met indalen te maken heeft.
pi_180674938
Nou, ik na de echo snel naar huis gefietst voor de belafspraak, helemaal bezweet achter mijn computer... Neemt ze niet op. -O- Irritant. Over drie weken laat ik voor mijn verlof alles uit mijn handen vallen, maar tot die tijd heb ik nog wat deadlines en liever niet dat die dan ook op de grond kletteren.

Echo was gelukkig wel goed. Wel een eigenwijsje dat nog steeds zijn gezicht niet wil laten zien, maar de groei is goed. Loopt nu iets voor (32w4d, terwijl ik 32w ben) maar allemaal ruim binnen de normale marges.

JeMoeder, ik heb een getalenteerde vriendin ingeschakeld om illustraties te maken (wel tegen betaling) waar ik dan zelf een kaartje van photoshop. Wel met de luxe dat mijn vader die gratis op zijn werk kan laten afdrukken trouwens. Dus dit is geen nuttige tip voor je verder. :')
pi_180674995
Pff, ik mopper niet graag over zwanger zijn, want ik ben hee dankbaar sta ik het ben, maar kan vandaag echt m’n draai niet vinden.. alles is gevoelig, de baby druk, heb zuurbranden, kan niet echt een fijne lig- of zithouding vinden en verveel me ook een beetje want geen concentratie.. /rant
pi_180675185
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 14:09 schreef JeMoeder het volgende:
Wat ik me nog even afvroeg, waar laten jullie geboortjekaartjes maken? Doen jullie dat online, gaan jullie naar een lokalo? Ik kan door de bomen het bos niet meer zien wat betreft websites. Mochten jullie sites hebben waarmee jullie goede ervaring hebben, dan hoor ik graag tips!
In dit topic staan wellicht ook nog wat goede suggesties.
OUD / Geboortekaartjes deel 29

Zelf heb ik een kaartje laten ontwerpen door www.karenvandelaer.be , maar die is wel heel anders geworden dan wat ze op haar site heeft staan.
  maandag 23 juli 2018 @ 14:51:00 #127
319308 Tink89
To live is to dance
pi_180675224
Wij maken het ontwerp zelf (manlief kan dat gelukkig) en laten drukken bij een online drukker.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  Redactie Frontpage maandag 23 juli 2018 @ 14:54:55 #128
21273 JeMoeder
MijnMoeder
pi_180675285
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 14:48 schreef Aure het volgende:

[..]

In dit topic staan wellicht ook nog wat goede suggesties.
OUD / Geboortekaartjes deel 29

Zelf heb ik een kaartje laten ontwerpen door www.karenvandelaer.be , maar die is wel heel anders geworden dan wat ze op haar site heeft staan.
Bedankt, dat topic had ik geheel gemist. Ga ik even induiken!
Ta mère
El Coño
ウイスキー
pi_180675615
Bedankt voor jullie reacties en ervaringen! Uk is al een aantal weken ingedaald. Afgelopen donderdag gaf de verloskundige nog aan dat ze echt alleen nog maar het nekje kan voelen, hoofdje zit al ver in m’n bekken. M’n vriend beweerd dat ze met haar handen op zoek is naar de uitgang ;)

IMA; ook als je heel blij bent zwanger te zijn mag je best wel klagen. Hopelijk lukt het toch nog om een beetje te relaxen. En wie weet; is al het ongemak vandaag een voorbode voor je bevalling...

Helsinki; kraamzorg al te pakken gehad? Was jij toch die ging bellen om te vragen naar het aantal beschikbare uren?

Luna; fijn dat de echo goed was! Balen van je belafspraak, hard doorfietsen met dit weer is wel een uitdaging.

Ons kaartje komt kant en klaar van een site. Kikkerenprins.nl en ik ben helemaal verliefd op het kaartje! O+
pi_180675756
IMA; het is ook gewoon pittig aan het eind, zeker met deze warmte. Ik kom ook nergens toe.

Takkie; herkenbaar, ik heb dat ook.Ik denk ook dat het handjes zijn. Zo ruim is het allemaal niet meer, dus daarom denk ik dat ze wel is gevoelige delen raken daar beneden.

Geboortekaartje; online geregeld hier. Ik ken niemand persoonlijk die het zou willen en kunnen doen en online vond ik zoveel leuke O+ kaartjes O+, dus prima. Vorige keer ook via deze partij gedaan, toen gaven we op de dag van geboorte de gegevens door, 24 uur later waren ze in huis. Enveloppen zijn al onderweg, dus die kan ik van tevoren schrijven.

Met mij gaat het wat beter. De aambei ellende neemt af, dus ik smeer nog maar een dag door; desnoods ga ik morgen nog weer naar de dokter. Ook vooral omdat ik W. ziek uit bed haalde vanochtend. Kind gloeit van de koorts en is maar zielig, hij ligt nu al voor zijn 3e dutje van vandaag in bed (en normaal doet ‘ie er nog maar 1). Als ‘ie wakker is wil ‘ie vooral op mij hangen, wat prima is, maar ‘t is al zo warm. En dan nog zo’n koortsige peuter erbij... :X
pi_180677775
Pff die warme dagen als je hoogzwanger bent, ik ken ze. In 2016 was t ook 30 graden en was ik 40 weken zwanger. Rustig aan dames laat de boel de boel alles komt heus op zijn pootjes terecht!

Sillie wat rot van je aambeien gelukkig gaat het langzaam aan wat beter. En beterschap met W. Nu zieke kinderen sucks :*

Net gebeld, we hebben een goede NIPT uitslag! Heel fijn, morgen langzaam aan alles een beetje bekend maken dan maar.

Ik liep vandaag van 12 tot 16.30 in de stad in deze hitte, What was i thinking :'), met kleuter en dreumes trouwens! Maar hej, wel wat eerste positiekleding gekocht want die pens begint langzaam aan echt ronder en ronder te worden O+
♥ J & S
  maandag 23 juli 2018 @ 18:21:09 #132
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_180679356
Fijn dat je moeder dat wil doen Loj, dan kunnen jullie weer wat meters maken :).

Haha, lastig van die grijpgrage handjes, Takkie :D. Ik heb af en toe ook heel veel steken, maar bij mij is het nog indalen. De klachtenfunctionaris van het kraambureau heeft mij teruggebeld naar aanleiding van mijn mail en dat klonk al een stuk zekerder. Ze moeten het wel vermelden, maar in de praktijk blijkt vaak dat het toch wel reuze meevalt. Bovendien is het altijd in overleg en wordt er echt wel gekeken naar de situatie. Dat vond ik in ieder geval prettig om even te horen :). Ook mocht ik haar altijd bellen als er iets is; ook fijn.

Geboortekaartje hebben wij online besteld. Een kaartje op maat O+.

Fijn van de goede echo Luna, en wat stom van die belafspraak. En dat met die hitte :(.

IMA :* het is ook soms gewoon níet fijn. Mag best gezegd worden.

Oh Sillie, wat naar voor W. met deze warmte. Hopelijk knapt hij gauw op!

*O* voor de goede nipt van Klap! Waar ben je uiteindelijk geslaagd? Ik moet deze week toch ook echt op pad. Ik heb maar weinig kleding die geschikt is voor echt warme dagen. Van die zweetstofjes of net te warm. Broeken trek ik nu echt niet meer dus dat heb ik opgegeven. Bij de H&M nog wel 6 positieonderbroeken voor een 10tje gescoord O+. Van die hoge dingen. Ik moest even slikken maar het zit heel fijn en rolt tenminste niet naar beneden door m'n buik :').

Poeh. Ik dacht dat ik het best trok, die warmte, maar vandaag is het weer behoorlijk extreem. Ik ben allerlei doe-dingen daardoor aan het uitstellen en dat mag. (Zie, ik ben al wat minder streng voor mezelf). Wat ook niet helpt is de buikpijn en een zeer beweeglijke baby. Alles voelt beurs!
pi_180681066
@JeMoeder
Wij hebben een site gevonden, weet eigenlijk niet meer welke, waar we hét kaartje tegenkwamen. Hebben bij een site of 4-5 een proefdruk laten maken voor ¤1,-. Krijg je soms zelfs een cadeautje bij, nooit verkeerd haha.

@IsabellaMariaAnna
Niet gek met jouw termijn hé! Houd vol!

@silliegirl
Fijn dat je je wat beter voelt! Sterkte met de peuter!

@klaprooss
Gefeliciteerd met de NIPT, wat fijn!

--

Hier morgen weer even controle, merk dat vriendin het echt zwaar heeft. Harde buiken, kramp, 't rommelt.. Maar niet het gevoel of idee dat het er ineens gaat zijn. Ben benieuwd of de verloskundige er morgen iets van zeggen kan.
  maandag 23 juli 2018 @ 19:52:39 #134
356511 JaleesaJoia
jaleesajoia
pi_180681373
Wat een hitte ;( ik trek dit vrij slecht. En dat met pas 23 weken ;(
Worrying won't keep the bad stuff from happening, it just prevents you from enjoying the good.
pi_180681704
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 08:36 schreef Helsinki het volgende:
Welkom SelectStar! Hoe voel je je? 


quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 10:10 schreef Loj het volgende:
Welkom SelectStar! Heb je veel zwangerschapsklachtjes?
Bedankt iedereen voor het welkom! Ik heb opzich niet veel kwaaltjes, maar wel al vanaf het begin enorme last van zwangerschapsmisselijkheid en overgeven. Vorige week heeft mijn werk me naar huis gestuurd en de vk me rust opgelegd, zat tegen uitdroging aan en ging niet goed. Nu met heel veel rust lukt het me redelijk voldoende vocht binnen te krijgen. Hopelijk knapt dat ergens in de komende weken op!

Loj, schrikken zeg, die harde buiken! Kan me heel goed voorstellen dat je onrustig werd van alles wat nog geregeld moet worden. Gelukkig heb je nu een plan!

Luna, irritant van die collega, vooral als je je zo hebt gehaast! Wel super dat de groei goed gaat :)

IMA, klinkt pittig. Lijkt me met deze hitte extra pittig om hoogzwanger te zijn!

Sillie, wat fijn dat de aambeien wat beter gaan. Sterkte met W.!

Klap, *O* voor de NIPT! Veel plezier met het bekendmaken! Ben je geslaagd voor leuke kleding?

Sterkte iedereen met de hitte!
  maandag 23 juli 2018 @ 21:58:57 #136
319308 Tink89
To live is to dance
pi_180684404
Mijn hoofd wil niks onthouden, maar ik lees en leef wel mee.

Gisteren zei mijn zusje - toen ik vertelde dat ik het toch allemaal best eng vind - dat ze ervan overtuigd is dat ik een goede mama ga zijn. Zo lief! En het deed me ontzettend goed om dat te horen :@
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_180690389
Welkom nog selectstar!

Loj geniet nog van jullie vakantie!

Sillie beterschap!

IMA nog gefeliciteerd met peuter. Hoe is het? Als je een dezer dagen toch bevalt.. pfoee heet :o. Anderzijds lijkt me echt echt echt hoogzwanger met deze temperaturen ook ruk. Ik vind het met 32wkn al zwaar :X.

Wij hebben nog niet naar een kaartje gekeken.. en ook nog steeds geen naam. Nog anderhalve week werken en dan verlof, dan ga ik er mee bezig :P.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_180690645
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 07:37 schreef Feyre het volgende:
Welkom nog selectstar!

Loj geniet nog van jullie vakantie!

Sillie beterschap!

IMA nog gefeliciteerd met peuter. Hoe is het? Als je een dezer dagen toch bevalt.. pfoee heet :o. Anderzijds lijkt me echt echt echt hoogzwanger met deze temperaturen ook ruk. Ik vind het met 32wkn al zwaar :X.

Wij hebben nog niet naar een kaartje gekeken.. en ook nog steeds geen naam. Nog anderhalve week werken en dan verlof, dan ga ik er mee bezig :P.
Als? ;) mijn weerapp geeft tot 5 augustus 28+ en heel veel 30+ aan, dus wachten tot het koeler is wordt geen optie :+ Voel me wel weer wat beter, baby is weer wat minder extreem druk. We’ll see.
pi_180690739
't vreet gewoon energie dit weer.. Merk het zelf al, heb thuis na het werk echt geen puf meer om van alles te doen. Laat staan als je zo'n buik hebt..
pi_180691191
Hier ook meegelezen; maar even slecht onthouden vrees ik :@ IMA nog gefeliciteerd met peuter en tjah met dit weer en zo'n (mooie) toeter is het niet gek dat je er last van hebt. Ik heb het ook (en ben nog láng zo ver niet); maar ik weet gewoon van ellende af en toe niet hoe ik moet zitten/liggen/staan :') :X M'n poten doen er ook gewoon zeer van en voel me loom. Gelukkig helpen extra dutjes overdag wel wat :+

Klap, goeie nipt *O* Oh ik ben zo blij voor je O+ O+ O+

Selectstar welkom!!

Sillie gelukkig wel wat beter; maar wat een ellende lijkt me dat zeg... Ik heb momenteel wel last van roodheid in mijn liezen van het schuren van m'n benen; maar met een beetje zalf valt het gelukkig reuze mee. Wat dat betreft nog maar weinig te klagen gehad (behalve m'n bekken; maar dan nog). ;( Hopelijk blijven de kwaaltjes nu uit (jij had ook zo'n eczeem aan buik e.d. niet..? Of heb ik het even slecht onthouden :@ )

Dit weekend nog een keertje naar België, naar mijn familie. Alhoewel ik weinig zin heb in de rit van 2.5u ben ik blij ze eindelijk weer eens te zien (toch alweer anderhalve maand dat ik mijn ouders gezien heb). Vooral nu met zwanger zijn, vind ik het lastig niet even een bakje koffie te kunnen doen bij mam.. Ik heb echt een hele lieve schoonfamilie en schoonmoeder, maar het is toch anders. :@
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
  dinsdag 24 juli 2018 @ 11:06:53 #141
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_180692767
Goed dat je rust pakt SelectStar! :). Ik duim voor je dat dat helpt en dat de misselijkheid ook mag afnemen. Heb je er ook iets voor gekregen?

Beval je thuis IMA? Ik ben het even kwijt. Zo ja, dan hoop ik dat het een beetje te doen is dan en niet zoals bij ons 30.5 graden in huis. Poeh.

Priem, hier ook die roodheid.. en ik zag ook striae, maar ik weet niet of dat 'oude' zijn of dat dit erbij is gekomen. 2 streepjes met een lengte van zo'n 1 en 3 cm. Het interesseert me niet zo, zolang het niet meer wordt of mijn buik straks onder zit. Dus ik ben als een gek aan het drinken en smeren :'). Ach, betwijfel dat je er echt iets aan kunt doen.

Hier echt een kledingcrisis. Ik wil ook niet meer naar buiten omdat ik niets fijns heb om aan te trekken. De ene bestelling na de andere gaat retour omdat het niet lekker zit en het passen gaat ook vreselijk moeizaam (ik krijg m'n benen niet goed opgetild, dat is echt niet handig als je toch een (korte) broek wil kopen). Morgen komt er weer wat binnen. Hopelijk is dat wél goed.

Wat me trouwens ook onzeker maakt is dat de normale maat van voor de zwangerschap aan wordt geraden, maar ik nu merk dat ik juist een maatje groter fijner vind zitten en dat dus eigenlijk nodig heb. Ben ik dan zo veel breder geworden of kan dat ook gewoon? Ik heb vanaf mijn 12e al eetproblemen gehad dus af en toe ontstaat er best nog wat paniek rondom zo'n veranderend lijf en gewichtstoename. +13,6 kg is het nu. Morgen ben ik 33 weken zwanger. Het helpt ook niet dat mensen om mij heen soms echt stomme dingen zeggen over mijn omvang. Ik hoorde mijn oma tegen L. fluisteren dat ik erg groot ben geworden. Dat doet dan toch wel een beetje zeer :P.
pi_180692860
Dat kan zeker Helsinki, echt niks om je druk over te maken. :* Dat gewicht kan overal gaan zitten, echt niet alleen in je buik, en is niks mis mee. Draag wat comfortabel is voor jou nu. O+

Mensen die stomme opmerkingen maken mag je doorsturen naar mij, geef ik ze wel een uitbrander.
pi_180692903
+13,6 is echt heel netjes hoor, Helsinki!
Tijdens zwangerschappen zat ik met sommige merken ook een maat (Of twee.. :') ) groter dan normaal.
pi_180692925
De bedoeling is thuis Helsinki! En ons huis heeft een rieten dak, dus het wordt eigenlijk nooit heel extreem warm binnen. Al hou je het met dit weer ook niet echt heel koel natuurlijk. Maar het is goed te doen.

En qua gewicht, zeker met een historie kan ik me voorstellen dat het lastig kan zijn! Elk lichaam reageert weer anders op zo’n zwangerschap, en van die maten moet je je echt niks aantrekken! Dat verschilt ook zo. En je houdt wat meer vocht vast waarschijnlijk, dat verdwijnt ook wel weer.
pi_180693175
Ik dacht ook gelijk aan vocht vasthouden e.d. en het kan echt wel overal gaan zitten; niet alleen op buik of wat dan ook. Gewicht lijkt me prima en als het lekkerder zit; zeker doen! Veel beter dan ongemakkelijk/benauwd krijgen omdat de broek nét niet fijn zit oid... Ik merk hier dat ik vooral naar losse jurkjes grijp die tussen mijn benen vallen als ik charmant met benen wijd zit (want bij elkaar houden lukt niet meer :') )
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En thuis zit ik in de zwembroek en shirt van vriend heel charmant te wezen :')
Maar vooral als gewicht al een dingetje is; dan steekt het wel ja -O- Ik kan het momenteel ook echt niet hebben als men er over begint. Ik zeg nu ook steevast dat ik niet weet wat ik ben aangekomen want #care :+ :6
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_180693288
Ik zit in een kort sweatbroekje van de hema en mijn bh, ook weinig charmant :') En verder heb ik 3 jurkjes die kunnen voor buiten de deur. Veel meer van m’n garderobe ga ik niet meer gebruiken denk ik :P
pi_180693729
Haha Priem, ik zit ook constant wijdbeens nu. Te warm om bij elkaar te houden hoor! Spread all the limbs!
pi_180694382
Wijdbeens zitten, zo herkenbaar! We worden er niet charmanter op ;)
Mijn positiejurkjes zijn ondertussen allemaal aan de erg korte kant geworden. Dus draag ze maar met een kort broekje eronder.

Helsinki: die normale maat mag je echt vergeten hoor! Normaal draag ik altijd 34-36, nu zo tegen het eind hoef ik die maat positiekleding echt niet te proberen. De korte broekjes zijn maat 40, anders zit het gewoon echt niet lekker. En dat terwijl ik echt niet gek veel ben aangekomen. Je bouw/lijf verandert gewoon.
Hopelijk lukt het je om kleding te vinden waar jij je goed en blij in voelt!

Priem; lastig is dat hè. Als je graag iets wil maar de weg ernaar toe wat lang is. 2,5 uur rijden is best lang, blijven jullie daar slapen of rijden jullie op 1 dag heen en weer? En dat schoonfamilie anders voelt als je eigen familie is toch prima, daar is :@ niet voor nodig hoor.

IMA fijn dat je je weer beter voelt!

Tink; wat lief van je zusje! Hou haar woorden vast! :*

Sillie, fijn dat het met jou weer wat beter gaat! Hopelijk knapt peuter ook alweervop, koorts hebben met dit weer is wel dubbelsneu!

Klaproos *O* voor de goede nipt! Veel plezier met het nieuws verspreiden!

Hoogzwanger met deze temperaturen vind ik op zich nog wel te doen. Ik zou graag actiever willen zijn (er ‘moeten’ nog wat deuren afgelakt worden) maar dat gaat nu niet. Zou alleen niet durven beweren dat ik dat niet-zwanger nu wel gedaan zou hebben. Als je zwanger bent en nog moet werken heb je het denk ik zwaarder dan dat ik het nu heb.
Bevallen met deze temperaturen is wel iets waar ik tegenop zie. Wie verzint er dan ook een geboortecentrum zonder airco! :?

Grote voordeel van deze temperaturen is wel dat als uk geboren wordt we waarschijnlijk snel met haar naar buiten mogen. Op temperatuur houden zal niet zoveel moeite kosten. Twijfel zelfs of het eerste pakje wat we in gedachten hebben niet te warm gaat zijn.
pi_180694497
Helsinki, wat naar dat je zo worstelt met je gewicht. Het gewicht wat er nu bij is is echt prima :* Je bent ongetwijfeld prachtig zwanger. Ik heb er ook moeite mee dat de getalletjes steeds maar blijven stijgen. Maar manlief blijft zeggen dat ik prachtig ben. Dat moet ik dan maar geloven ;)

En qua kleding: ik heb ook bij met name broeken een maat groter. Jurkjes niet, maar die zijn rekbaar. Mijn extra gewicht zit vooral op mijn buik (duh), billen en benen. Verklaart de grotere broekmaat.

Ik loop het liefst in ondergoed door het huis en zit gerust wijdbeens op de bank. We hebben in huis alles dicht dus dat kan ook prima. En de ventilator die we het hebben aangeschaft is nu heilig O+
Hebben jullie de weersvoorspellingen al gezien voor de komende 2 weken? :')
pi_180694541
Ik zit op ruim +20 kilo nu, met 35 weken. Maar al dat vocht, ik heb continue dikke enkels en vingers. Had ik bij W. ook wel aan ‘t eind, maar nu met die hitte is het wel veel erger.

Kleding; ik heb het liefst niks aan :') . Maar goed, dat is toch wat lastig boodschappen doen enzo _O- . Dus ik leef in een korte broek van mama licious en een jumpsuitje van h&m. Jurkjes zitten ivm schurende bovenbenen niet zo lekker meer, dus als ik die draag doe ik er een broekje onder, maar daar is het nu te heet voor }:| .

En hou op over de weersvoorspellingen, ik wil het echt niet meer weten gewoon. Zo ver je kan kijken is het alleen maar warm, warmer en warmst
pi_180694542
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 12:34 schreef Peacefulll het volgende:
Hebben jullie de weersvoorspellingen al gezien voor de komende 2 weken? :')
Hou op schei uit ;(
pi_180694874
Ik heb vandaag voor het eerst echt moeite met de warmte. Misschien in combinatie met een hele slechte nacht ook dat het wat erger lijkt maar pffff..

En toen ik vanmorgen constateerde dat de enige korte broek die ik nog paste als kattenmand was gebruikt ( eigen schuld, had ik hem maar niet op de bank moeten laten liggen ) heb ik een stapel lange broeken omgetoverd tot korte broek nadat ik uitgejammerd was haha!

Wel nog even opzoek naar een niuwe bikini, van mn huidige zit het bovenstukje wel erg strak. Iemand tips waar ze een beetje betaalbare positie badmode hebben?
  dinsdag 24 juli 2018 @ 12:57:55 #153
319308 Tink89
To live is to dance
pi_180694903
Ik leef (muv die twee halve dagen per week dat ik naar kantoor moet) in een boxershort en een topje. Ik weiger meer aan te trekken. Als we dan toch een tripje bouwmarkt/supermarkt doen of mijn schoonouders komen helpen klussen, trek ik voor de vorm een kort sportbroekje (en een bh) aan, anders is het wel heel 'ik loop in m'n ondergoed'. Naar kantoor een spijkerrokje en een shirtje met gympjes of een zomerjurkje en da's eigenlijk al te veel... en dan ben ik nog maar 22 weken zwanger. Voor de hoogzwangeren hier moet het nog veel lastiger zijn, sterkte dames!

En het blijft idd zo bizar warm. Manlief is as we speak de laminaatvloer in de babykamer aan het leggen en ik zou zelfs niet zwanger niet echt in staat geweest zijn om te helpen, vrees ik. Gelukkig ligt de kamer op het Noorden en is het er enigszins uit te houden.

Edit: Aapie, bij Bonprix, Prenatal, C&A (alleen online) en H&M heb ik leuke dingen voorbij zien komen. Mij past het allemaal niet (normaal gesproken al een G- tot H-cup), maar wel tof en betaalbaar.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_180695159
Mijn positiebikini komt van C&A via Wehkamp
pi_180695577
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 12:36 schreef lunapuella het volgende:

[..]

Hou op schei uit ;(
Ik zei al tegen man: waarom uitgerekend deze zomer deze hitte? Het had ook 2 jaar geleden, vorig jaar of volgend jaar mogen zijn. Maar nee, uitgerekend nu :')
pi_180695612
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 13:31 schreef Peacefulll het volgende:

[..]

Ik zei al tegen man: waarom uitgerekend deze zomer deze hitte? Het had ook 2 jaar geleden, vorig jaar of volgend jaar mogen zijn. Maar nee, uitgerekend nu :')
Ik vind vooral de duur van de hitte opvallend. Vorig jaar was het een of twee weken aan een stuk warm, maar nu BLIJFT het maar warm. Een koele dag zou best welkom zijn :{
pi_180696159
Goede nipt voor klap! *O* werd je trouwens gebeld of heb je zelf gebeld? Ik begreep dat geen bericht goed bericht is, maar vind dat zelf altijd zo vervelend

Helsinki, ik geloof zwangerschapsmaten echt niet. Kan mezelf met moeite in de grootste h&m maat persen en die zit dan écht heel strak terwijl ik wel nog in m’n gewone h&m broek pas, zij het met een losse knoop. Zo irritant, had ik bij Peuter ook last van. Heb mezelf beloofd dus niet te veel meer naar maten te kijken en gewoon te kiezen wat lekker zit, maar da’s makkelijker gezegd dan gedaan :+

Priem, leuk jurkje! Hoe is de levering van asos? Heb echt bijna niks meer dat pas, en met de warmte nu rouleer ik steeds dezelfde 2 jurkjes, maar da’s ook niet fijn :{ (maar goed, wil ook niet bestellen en dat het dan pas binnenkomt na de warmte :P )

Warmte vind ik best vervelend, vooral als ik werk (kantoor zonder airco), tegen de tijd dat ik aankom (5 kilometer fietsen) ben ik helemaal al doorweekt en dan moet ik de hele dag nog :{ voel me steeds zo vies! Vandaag en morgen vrij en dan kan ik met 12 weken nog prima handelen trouwens. Dolgelukkig dat ik dit keer weer niet hoogzwanger in de zomer ben hoor, heb het met jullie te doen :*

Mijn buik groeit nu als de malle, m’n familie verteld gisteren en ze gaven allemaal eerlijk toe dat ze al naar m’n buik hadden zitten kijken omdat die zo groot (en vooral rond) was _O-
pi_180696504
Levering van asos was bij mij telkens een week ongeveer en gratis retour dus vandaar zelfs 2x besteld met meerdere maten just to be sure ;)

Ik vind het zo’n geruststelling te lezen dat iedereen het zo zwaar heeft met de hitte :D :@ beetje een ‘jullie snappen me’ gevoel haha O+ :*

@takkie: we blijven het weekend dus pas zondag weer naar huis :Y komt goed; kan zaterdag lekker wat bijkomen en dan nog wat familie bezoeken ^O^
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_180696854
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 13:58 schreef krijgerrtje het volgende:
Goede nipt voor klap! *O* werd je trouwens gebeld of heb je zelf gebeld? Ik begreep dat geen bericht goed bericht is, maar vind dat zelf altijd zo vervelend

Helsinki, ik geloof zwangerschapsmaten echt niet. Kan mezelf met moeite in de grootste h&m maat persen en die zit dan écht heel strak terwijl ik wel nog in m’n gewone h&m broek pas, zij het met een losse knoop. Zo irritant, had ik bij Peuter ook last van. Heb mezelf beloofd dus niet te veel meer naar maten te kijken en gewoon te kiezen wat lekker zit, maar da’s makkelijker gezegd dan gedaan :+

Priem, leuk jurkje! Hoe is de levering van asos? Heb echt bijna niks meer dat pas, en met de warmte nu rouleer ik steeds dezelfde 2 jurkjes, maar da’s ook niet fijn :{ (maar goed, wil ook niet bestellen en dat het dan pas binnenkomt na de warmte :P )

Warmte vind ik best vervelend, vooral als ik werk (kantoor zonder airco), tegen de tijd dat ik aankom (5 kilometer fietsen) ben ik helemaal al doorweekt en dan moet ik de hele dag nog :{ voel me steeds zo vies! Vandaag en morgen vrij en dan kan ik met 12 weken nog prima handelen trouwens. Dolgelukkig dat ik dit keer weer niet hoogzwanger in de zomer ben hoor, heb het met jullie te doen :*

Mijn buik groeit nu als de malle, m’n familie verteld gisteren en ze gaven allemaal eerlijk toe dat ze al naar m’n buik hadden zitten kijken omdat die zo groot (en vooral rond) was _O-
Welke mt heb je normaal?
Ik heb nog een ideale zwangerschapsrok voor dat weer van dat dunne gladde stofje.
pi_180697747
Wij snappen jouw struggels met de hitte volgens mij best goed Priem ;)
*zwaait naar Priem vanaf de bank met de ventilator aan en de voeten in een bak koud water*

Donderdagmiddag trouwen mijn zwagers (homostel ja) in 35 graden. Schoonmams kwam vandaag vertellen dat ze tussen 2 en 3 uur 's middags een wandeltocht wilden maken van ongeveer drie kwartier om foto's te maken.. Ik heb wel even laten doorschemeren dat ik daar zwanger en met deze temperaturen niet zo op zit te wachten... Ik ga denk ik best wel dood :')

[ Bericht 0% gewijzigd door Peacefulll op 24-07-2018 15:40:28 ]
pi_180698176
Peace mij god zeg haha ik zou zeker 20x dood gaan :') erg leuk trouwerij maar met deze hitte huuu... naja sowieso meer dan 500m wandelen zie ik al niet meer zitten tegenwoordig _O- :P

En goed idee; ik ga ook een koud voetenbadje klaar maken O+ :D
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_180698766
Zijn er oprecht mensen, ook niet zwanger, die wel zin hebben om een uur te wandelen in de hitte? :') Dan sta je met een rood hoofd op alle foto’s toch?

Welkom aan de nieuwe zwangeren :W en nog even *O* voor de goede nipt van klap.
Krijgertje ik moest lachen om de opmerkingen van jouw familie. T was dus niet zo subtiel meer.

Ik vind kleding regelmatig niet comfortabel op mn buik, nog niet eens door de hitte. Zit thuis dus vaak met mn blote pens op de bank O+ Vanacht voor het eerst last van de hitte en nu acuut een ventilator gekocht.

En hoi, ik leef nog :W Druk met werk, sociaal leven en babydingen regelen. Dat werk is over 2 dagen klaar en acuut stoppen ook alle sociale dingen in mijn agenda dan. Dat wordt dus een zwart gat straks :+ Gelukkig mag ik wekelijks naar het ziekenhuis als uitje en volop aan de nesteldrang dan maar ;)
  dinsdag 24 juli 2018 @ 16:02:38 #163
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_180699070
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 15:50 schreef Fuchsia_roze het volgende:
Zijn er oprecht mensen, ook niet zwanger, die wel zin hebben om een uur te wandelen in de hitte? :') Dan sta je met een rood hoofd op alle foto’s toch?

Welkom aan de nieuwe zwangeren :W en nog even *O* voor de goede nipt van klap.
Krijgertje ik moest lachen om de opmerkingen van jouw familie. T was dus niet zo subtiel meer.

Ik vind kleding regelmatig niet comfortabel op mn buik, nog niet eens door de hitte. Zit thuis dus vaak met mn blote pens op de bank O+ Vanacht voor het eerst last van de hitte en nu acuut een ventilator gekocht.

En hoi, ik leef nog :W Druk met werk, sociaal leven en babydingen regelen. Dat werk is over 2 dagen klaar en acuut stoppen ook alle sociale dingen in mijn agenda dan. Dat wordt dus een zwart gat straks :+ Gelukkig mag ik wekelijks naar het ziekenhuis als uitje en volop aan de nesteldrang dan maar ;)
ik vind het zo leuk om dit te lezen en wat gaat je zwangerschap snel zeg! (daar denk ji vast anders over)!
pi_180699443
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 16:02 schreef Aventura het volgende:

[..]

ik vind het zo leuk om dit te lezen en wat gaat je zwangerschap snel zeg! (daar denk ji vast anders over)!
Lief! O+ De laatste weken gaan wel snel ja, maar voor mn gevoel duurt het ook nog heel lang. Als er over bevallen wordt gepraat heb ik niet het idee dat het over mij gaat. Alhoewel ook wel steeds meer de gedachte komt van: “O jee, het moet er ook weer uit” :')
  dinsdag 24 juli 2018 @ 16:40:07 #165
220609 Nouk84
Have you ever been Nouked?
pi_180699909
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 16:17 schreef Fuchsia_roze het volgende:
Alhoewel ook wel steeds meer de gedachte komt van: “O jee, het moet er ook weer uit” :')
Ik heb het al een keer gedaan en zelfs ik denk dat :')
How much wood would a wood chop chop if a wood chop would chop wood?
How many cans can a cannibal can if a cannibal can can cans?
pi_180699938
Er kan ook weer een punt komen dat je denkt ‘kom op dan, nu wil ik wel graag’ ;)
pi_180700307
Dat punt heb ik nog niet bereikt hoor ima haha! Vooral omdat het twee keer achter elkaar moet :')
pi_180700737
:+ Geruststellend dat zelf vrouwen die al bevallen zijn eerder dit weer hebben. En och aapie, 2 achter elkaar is ook weleer ja!
Tot nu toe “wist” ik het wel, maar was het een ver van mijn bed show. Duurt nog steeds wel even, max 8,5 week O-)
pi_180701277
Zelfs bij de derde dacht ik vannacht opeens, oja het moet er nog uit!

Nog even juichen voor de goede nipt van Klap en verder geen idee meer ;)

Hier nog max 8 weken, 2 weken als ik voor de termijn van de oudste ga en 6 weken voor de termijn van de jongste...
Ik heb er ook wel gewoon zin in! (Ben weer wat rustiger geworden ;) )
pi_180701720
Laat ik het zo zeggen, naar de bevalling zelf zie ik niet zo heel erg uit. Maar ik kijk wel uit naar de ontmoeting met onze twee jongens!
pi_180703385
Krijgertje ik werd gebeld, na Uhm 6 werkdagen dus het viel opzich mee. Wel fijn toen ik eindelijk gebeld werd! Heb jij de nipt laten doen? Nog heel even tot de uitslag waarschijnlijk.
Haha grappig dat van je buik, zo zie je maar het valt echt niet meer te ontkennen O+

Fuch dat gevoel van ‘kom maar’ komt straks ook. Tenminste hier wel de vorige 2 keer. Ik bekijk het ook altijd als het moment dat ik mijn babytje eindelijk ontmoet en niet zo zeer als een bevalling. Ik kan iig niet wachten weer :+

Loj! Wat ga je vlug, ik weet het wel maar het idee dat het al bijna zover is voor jullie vind ik toch zo vreemd.

Ik vond trouwens van positiekleding gewoon wat wijder spul bij h&m wat jurkjes en een shorts uit de normale collectie in de sale. Ik kocht maar 1 echt positieshirt en dat was van een merk die ik niet meer weet _O- .

We zette gisteravond een zelfgemaakt gifje (die ik overigens best tof gelukt vond :+) op Facebook en toch wel weer veel leuke reacties. Ik had dat niet verwacht bij een 3e. Toch wel leuk O+
♥ J & S
  dinsdag 24 juli 2018 @ 19:32:14 #172
56471 pinquit
oh my lama!
pi_180703555
Was dan ook wel een extreem lief gifje, zo'n leuk idee O+
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_180703834
Ach, het blijft een beetje een gek idee. Alsof je zeker weet dat je binnen nu en twee weken een fikse buikgriep gaat krijgen of zo, maar dan met een veel beter resultaat :+ En ik kan me herinneren dat er ook toen het overduidelijk echt was begonnen meteen een soort ‘rust’ bij kwam, van ‘ok, dit is het dan, ik kan niet meer terug, ik heb er geen invloed op, de enige weg eruit is er doorheen (letterlijk en figuurlijk :') ), we gaan het zien’

Wat leuk klap!
  dinsdag 24 juli 2018 @ 19:50:00 #174
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_180703998
Ik kijk zelfs een klein beetje naar de bevalling uit :o ik romantiseer het volgens mij een beetje, maar als het zo is zoals bij de tweede dan is het echt wel te doen. OK 7-10 cm en het persen vond ik op het moment wel erg heftig maar het was ook vrij snel voorbij.

Ik vind de hitte hoogzwanger eigenlijk niet te doen, maar ik moet zeggen dat ik toch ook niet per se zit te wachten op een plakbaby en 12 voedingen per etmaal met 34 graden... Wat dat betreft hoop ik eigenlijk dat ie nog even blijft zitten en dat het een beetje af gaat koelen. Maar dat laatste is volgens mij ijdele hoop :').

Fuchsia ik zit ook altijd met mn shirt omhoog thuis hoor :+, nu ook vanwege de hitte maar daarvoor ook omdat ik het gewoon fijner vind om niks op mn buik te hebben.

Ik kan nog even in de herhaling de natte hydrofiel uit de diepvries (5-10 minuutjes in de vriezer) om je nek van harte aanbevelen ^O^, dat maakt echt een verschil.
  dinsdag 24 juli 2018 @ 20:09:10 #175
342418 VKV
Plausibel
pi_180704465
Koude doek op je voeten helpt ook goed! Kwam ik gisteren achter toen ik de muggenbulten op m'n voet (grrrr) aan het koelen was.
pi_180704575
:W

Ik leef momenteel voornamelijk in de avonduren en probeer op de heetste momenten van de dag te gaan slapen.

Ik ga qua bevalling nu uit van komende vrijdag. Dan is de grootste bloedmaan van de afgelopen eeuw geloof ik. Even kijken of die bakerpraatjes kloppen... Ik kijk ook uit naar de bevalling, dit wachten in die bloedhitte vind ik maar niks. En ik heb besloten om voor een ruggenprik te gaan mocht ik de pijn niet meer trekken en dat geeft me ook wel een rustig gevoel.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_180704634
Ok jongens ik had nog niet de weersvoorspellingen vooruit gekeken en ik baal dat ik hier gelezen heb dat het sowieso nog een week duurt :'( had me nou even in de waan gelaten dat het alleen deze week was :(.

+1 op zo min mogelijk kleren aanwillen. En schoenen omfg de hel. Ik moet nog 1 week werken hierna en de voornaamste reden dat ik nu uitkijk naar verlof is geen schoenen + niet meer zoveel kleding aanhoeven :').
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
  dinsdag 24 juli 2018 @ 20:20:33 #178
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_180704715
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 20:14 schreef Wolken het volgende:
:W

Ik leef momenteel voornamelijk in de avonduren en probeer op de heetste momenten van de dag te gaan slapen.

Ohh heerlijk, verlof bij je 1e kind O+, zoveel tijd en rust!

Verlof met twee kinderen die vanwege de hitte + zomervakantie een extreem kort lontje tegenover elkaar hebben is ook een aanrader, er gaat niks boven de hele dag politieagentje spelen terwijl je je in een oven waant O+
pi_180704853
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 20:14 schreef Wolken het volgende:
:W

Ik leef momenteel voornamelijk in de avonduren en probeer op de heetste momenten van de dag te gaan slapen.

Ik ga qua bevalling nu uit van komende vrijdag. Dan is de grootste bloedmaan van de afgelopen eeuw geloof ik. Even kijken of die bakerpraatjes kloppen... Ik kijk ook uit naar de bevalling, dit wachten in die bloedhitte vind ik maar niks. En ik heb besloten om voor een ruggenprik te gaan mocht ik de pijn niet meer trekken en dat geeft me ook wel een rustig gevoel.
Heel slim, je dag- en nachtritme een beetje aanpassen.

27 juli geeft hele leuke, lieve mannen O+ Geniet nog lekker van je cocon.
  dinsdag 24 juli 2018 @ 20:34:55 #180
319308 Tink89
To live is to dance
pi_180705018
Ik kijk eigenlijk wel uit naar de bevalling. Niet omdat me dat nou zo leuk lijkt, maar meer omdat ik zwanger zijn echt niet zo goed kan.. en dan is dat tenminste voorbij :+

En +1 voor aangepast ritme. Ik werk 's ochtends, slaap 's middags en doe dan 's avonds - als dat nog lukt - nog even gezellig met manlief op de bank of ruim de vaatwasser uit en in ofzo. En dan weer slapen, want omg slapen O+

Ons kamertje heeft inmiddels een vloer en een lamp en de plinten zijn gezaagd en geverfd en hoeven alleen nog maar tegen de muur geplakt. Morgen gaan de meubeltjes erin en gaat man beginnen aan de radiatorombouw. Nog geen 23 zwanger, dus het voelt vroeg om alles af te hebben, maar het geeft ook enorm veel rust dat ik straks wat babyzooi gewoon kan gaan opruimen. Nu ligt alles op de logeerkamer en in de woonkamer en mijn hormonen willen een opgeruimd en stofvrij en leefbaar huis ipv de kluschaos van de afgelopen weken. Helaas wil manlief beide trappen ook nog schilderen en de hal nog tegelen enzo en blijft het voorlopig dus nog wel even een gigantische bende, vrees ik...
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_180705020
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 20:20 schreef Spees_Eend het volgende:

[..]

Ohh heerlijk, verlof bij je 1e kind O+, zoveel tijd en rust!

Verlof met twee kinderen die vanwege de hitte + zomervakantie een extreem kort lontje tegenover elkaar hebben is ook een aanrader, er gaat niks boven de hele dag politieagentje spelen terwijl je je in een oven waant O+
Ik ben nog aan het werk. Eigen bedrijf in de toeristensector :') . Maar heb wel wat stappen terug gedaan en gelukkig kan ik dus mijn werkzaamheden zelf indelen. Al het wassen en strijken bijvoorbeeld ( oa een B&B met 5 kamers ) doe ik nu gerust om 11 uur s'avonds net zoals de voorbereidingen voor het ontbijt. En dan overdag dus zo veel mogelijk proberen te rusten.

Qua kleding zie ik er soms uit als Pipo de clown op LSD maar draag alleen nog maar comfortabele dingen. Even schijt aan wat mensen van mij denken. Sowieso voel ik me nu regelmatig een onderdeel van een freakshow en zie mensen vol medeleven naar mijn zeer aanwezige buik kijken.

Positiekleding en positiebadpak heb ik ook online bij de C&A gekocht. En wat kleding gekregen van mijn zus.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
  dinsdag 24 juli 2018 @ 21:06:14 #182
342418 VKV
Plausibel
pi_180705608
Zag in een ander topic dit voorbij komen, misschien goede tip voor iemand :P :D

quote:
1s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 20:50 schreef houdjemond het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
pi_180705641
Vandaag weer gekeurd bij de verloskundige, geen bijzonderheden! Geboorteplan maar eens besproken (mag ook wel met 37+3). Verder even bloeddruk uiteraard en gewicht.. Is m'n vriendin weer afgevallen.. Nu zit ze op 6-9 kilo aangekomen, is toch echt niks hé.. (Ligt eraan vanaf wanneer je meet, 6 kilo als we het laatst bekende gewicht van voor de zwangerschap nemen, 9 kilo als we de dip rond de 2-3 maanden meenemen). Voelt ineens ver weg om de volgende afspraak 'pas' over een week te maken, terwijl het al snel is natuurlijk! Buik groeit nog steeds, zit nu echt een vinger van de ribbenboog af.. Gisteren weer voorwee, vanochtend menstruatie-achtige krampen.. Ben benieuwd hoe lang het nog duurt voordat ik vader wordt. Zegt natuurlijk allemaal nog helemaal niks..

Vind dat jullie het allemaal nog maar goed doen met de warmte hoor! Ik word er al gek van.. Werk veelal lange dagen nu (7-19) door uitval en zieken en merk dat ik dan echt 0,0 energie heb als ik 's avonds thuis ben.. Bikkels!

Ben benieuwd of er met de bloedmaan vrijdag nu nog meer mensen bevallen..
Hier wachten de verloskundigen echt op de dames.. Zijn er vrij veel over tijd en behoorlijk veel tussen 37 en 40 weken, dus die zijn als de dood dat er straks te veel tegelijk willen/moeten. :P
  dinsdag 24 juli 2018 @ 21:14:48 #184
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_180705798
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 20:27 schreef Peacefulll het volgende:
27 juli geeft hele leuke, lieve mannen O+ Geniet nog lekker van je cocon.
:Y O+ .

Sterkte allemaal!
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_180706575
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 20:27 schreef Peacefulll het volgende:

[..]

27 juli geeft hele leuke, lieve mannen O+
Echt wel O+

Gelukkig heb ik airco op mijn werk, anders was ik niet gekomen! En zo is het goed vol te houden.

Vannacht was een prutnacht, en niet omdat het te warm was, dat viel wel mee. Ik werd wakker met het zuur in m'n mond en neus :X Bah bah bah! Daarna kon ik niet meer platliggen, dus heb ik maar met duizend kussens half rechtop geslapen :') Nu durf ik eigenlijk niet naar bed straks.

En: zaterdag was mijn wisseldag, nu 27+3, en dat betekent derde trimester :o

Mede dikkies, sterkte in de hitte, en ik hoop voor de vrouwen die bijna uitgerekend zijn dat de baby nog even blijft zitten. Met deze temperaturen een pasgeboren baby is niet leuk!
pi_180706616
Volgens de verloskundige zou de baby de temperaturen niet zo erg vinden.. Meer voor jezelf als je bedrust moet hebben bijzonder onhandig dit..
pi_180712595
Wat een berichten ineens. Alles gelezen maar de helft is me alweer ontschoten ook :')

Mrs. Peel; viel het maagzuur mee vannacht? Tot nu toe helpen rennies bij mij voldoende.

NJ, fijn dat alles weer goed was bij de vk! En die week is zo weer om hoor ;)

Wolken nog aan het werk! Respect voor je. Heb je na je bevalling extra hulp in je bedrijf?

Wachten op koeler weer om te bevallen gaat het volgens mij niet worden. Voorspelling is tot 8 augustus nu bijna elke dag 30 graden of meer. Of ik moet wel erg overtijd gaan. Dus dan maar hopen dat het vooral ‘s nachts gaat plaatsvinden, is het nog enigszins te doen. We wachten rustig af...
  Moderator woensdag 25 juli 2018 @ 07:35:27 #188
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_180712611
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 14:09 schreef JeMoeder het volgende:
Wat ik me nog even afvroeg, waar laten jullie geboortjekaartjes maken? Doen jullie dat online, gaan jullie naar een lokalo? Ik kan door de bomen het bos niet meer zien wat betreft websites. Mochten jullie sites hebben waarmee jullie goede ervaring hebben, dan hoor ik graag tips!
Ik heb vorige week geboortekaartjes besteld online, werkte erg goed! :)

www.geboortekaartjes.nl
Breitling - Instruments for Professionals
  Redactie Frontpage woensdag 25 juli 2018 @ 07:35:56 #189
21273 JeMoeder
MijnMoeder
pi_180712613
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 07:35 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Ik heb vorige week geboortekaartjes besteld online, werkte erg goed! :)

www.geboortekaartjes.nl
Thanks!
Ta mère
El Coño
ウイスキー
pi_180713266
UD vandaag *O*
  woensdag 25 juli 2018 @ 09:31:22 #191
319308 Tink89
To live is to dance
pi_180713452
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 09:11 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
UD vandaag *O*
*O*
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_180713520
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 09:11 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
UD vandaag *O*
*O* Nou, zet em op! Dan sta ik ook nog een paar dagen bovenaan ;)
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
  woensdag 25 juli 2018 @ 09:39:14 #193
221912 minilot
Nancy boy
pi_180713523
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 09:11 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
UD vandaag *O*
Oooo! Ik ontlurk even voor een *O* ! :)
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 25 juli 2018 @ 09:46:25 #194
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_180713607
Wat zijn jullie lief O+. Het doet me ergens ook wel goed om te lezen dat het voor iedereen nu vreselijk afzien is en meerdere mensen ook niet weten wat ze aan moeten trekken (al had ik dat voor iedereen natuurlijk liever anders gezien :P, maar het is wat Priem ook al zei). Gisteren een flinke huilbui gehad (want mini beginnetje striae op den buik) maar inmiddels wel weer wat bijgetrokken geloof ik. Er iets aan veranderen kan ik niet, behalve mijn houding dan.

Aapie, ik heb een tankini van Bonprix en een badbak van de H&M. Ben er heel erg tevreden over!

Peace, ik ervaar al paniek als ik het lees :X. Hoe was hun reactie?

UD van IMA *O*.

Sinds ik niet meer werk haal ik dagen door elkaar en is het vandaag dus woensdag ipv vrijdag. Dus nog even wachten met m'n weekwissel (jammer). Ik zag in het begin erg tegen de bevalling op maar begin er wel echt naar uit te kijken. Ik hoop vooral dat ik de rust kan bewaren en er goed in mee kan gaan :Y.
pi_180713643
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 09:11 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
UD vandaag *O*
Jeee! Extra ijsjes voor jou vandaag! *O*
pi_180713746
UD voor IMA *O*
pi_180713765
*O* voor IMA!

Er staan er nu echt wel een hoop in de lijst die mogen bevallen... spannend!
pi_180713787
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 09:39 schreef Wolken het volgende:

[..]

*O* Nou, zet em op! Dan sta ik ook nog een paar dagen bovenaan ;)
Peuter kwam met 41+2, dus ik verwacht er nog niks van :+
pi_180714201
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 09:11 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
UD vandaag *O*
*O* Jeej!

Nou... persen ;)

Wolken, jouw UD komt ook dichterbij *O*

Helsinki, het is volgens mij nu prima opgelost. De afstand tussen beide lokaties is 5 min lopen. Ze wilden juist een rondje lopen voor de foto's, maar ze nemen gewoon bij het start- en eindpunt foto's met mij. En dan ga ik gelijk van lokatie 1 naar 2. Warm wordt en blijft het sowieso. Dus daar heb ik wel mee te dealen, maar er gaat extra water mee :)

Vanochtend weer goedgekeurd door de verloskundige. Mooi buikje, goed op schema, hartje klopt mooi, prima bloeddruk en kindje ligt al een aantal weken met het hoofdje naar beneden.
Verdien ik nu een glittersticker? ;) :D
pi_180715500
Ubermijlpaal voor IMA! *O*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')