Na 2 hotdogs heb je ook echt al dat gevoel inderdaadquote:Op zondag 15 juli 2018 21:08 schreef Mariocash het volgende:
Niks mis mee, maatje. Vreten tot je geen pap meer kunt zeggen.
Ja.quote:Op zondag 15 juli 2018 21:09 schreef Fok-it het volgende:
[..]
Na 2 hotdogs heb je ook echt al dat gevoel inderdaad
2 van die kleine broodjes? Daar eet ik er echt zo stuk of 6 van opquote:Op zondag 15 juli 2018 21:09 schreef Fok-it het volgende:
[..]
Na 2 hotdogs heb je ook echt al dat gevoel inderdaad
Je bent een kennerquote:Op zondag 15 juli 2018 21:17 schreef Boy_Zonderman het volgende:
Wat ik lekker vind is om de zuurkool goed uit te knijpen en dan 'droog' te bakken. Het is even wat meer voorbereiding maar geeft een lekkere textuur.
Oeh... en guacamole op je hotdogs!
Dubbel oeh... je doggo's omwikkelen met gerookt ontbijtspek en dan in de pan bakken!
Misschien wel de belangrijkste vraag inderdaad. Ben ook benieuwd. Leuke presentatie verder.quote:Op zondag 15 juli 2018 21:27 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wij gebruiken voor onze hot dogs de verse knakworsten van de Lidl
TS, waar komt die chipotlesaus vandaan?
Die is van hetzelfde merk als de worsten, Bunlimited. Staat bij de appie in hetzelfde schap.quote:Op zondag 15 juli 2018 21:27 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wij gebruiken voor onze hot dogs de verse knakworsten van de Lidl
TS, waar komt die chipotlesaus vandaan?
quote:
Beter dan blikbockworst uit de NL supermarkten in ieder geval. Ongetwijfeld zijn er authentiekere en betere bockworsten te vinden.quote:Op zondag 15 juli 2018 21:32 schreef FlippingCoin het volgende:
Ik gebruik daar meestal bokworst voor, zijn deze jongens beter?
Dat zijn inderdaad goede worsten. Duitse kwaliteit.quote:Op zondag 15 juli 2018 21:27 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wij gebruiken voor onze hot dogs de verse knakworsten van de Lidl
TS, waar komt die chipotlesaus vandaan?
Ik heb ze afgelopen week nog op. Kaas, spek, tomaat, barbecuesaus, uitjes, jalapenos, gebakken zuurkoolquote:Op zondag 15 juli 2018 21:33 schreef Boy_Zonderman het volgende:
[..]
Je hebt niet veel nodig voor lekkere creaties.
Maar ik heb nu mezelf een beetje lekker gemaakt. Jammer dat ik zo lui ben op het moment, anders was in nog naar de supermarkt gefietst.
van de week naar de appie dusquote:Op zondag 15 juli 2018 21:33 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Die is van hetzelfde merk als de worsten, Bunlimited. Staat bij de appie in hetzelfde schap.
ik morgen dusquote:Op zondag 15 juli 2018 21:30 schreef RickoKun het volgende:
Godverdomme! Goede ideėn in topic. Volgend weekend ook maar zelf even maken!
Mayo kloppen dan en tabasco ipv azijn. (of als je dat niet gebruikt gewoon bij de mosterd doen)quote:Op zondag 15 juli 2018 22:10 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb ze afgelopen week nog op. Kaas, spek, tomaat, barbecuesaus, uitjes, jalapenos, gebakken zuurkool
Ik ga op zoek naar die saus. Ik heb ook wel chipotle tabasco staan inderdaad.
Komt niet in de buurt van de enige van dat soort worsten die ik wel zou eten, maar in Nederland niet te verkrijgen is: rųd pųlse.quote:Op zondag 15 juli 2018 22:32 schreef RobinOok het volgende:
Nog nooit gegeten. Ga ik ook niet snel doen ook. Lijkt me niks.
Hou jij het idd maar bij foie gras en kaviaarquote:Op zondag 15 juli 2018 22:32 schreef RobinOok het volgende:
Nog nooit gegeten. Ga ik ook niet snel doen ook. Lijkt me niks.
Ze herkent helaas geen kwaliteit. Jammer.quote:Op maandag 16 juli 2018 06:01 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Hou jij het idd maar bij foie gras en kaviaar
Niet zo elitair. Duitse knak is prima.quote:Op zondag 15 juli 2018 23:36 schreef golfer het volgende:
[..]
Komt niet in de buurt van de enige van dat soort worsten die ik wel zou eten, maar in Nederland niet te verkrijgen is: rųd pųlse.
Bah.quote:
Grovere Noorse Pųlse vind ik lekkerderquote:Op zondag 15 juli 2018 23:36 schreef golfer het volgende:
[..]
Komt niet in de buurt van de enige van dat soort worsten die ik wel zou eten, maar in Nederland niet te verkrijgen is: rųd pųlse.
Nog nooit een hotdog gegeten? Lust je geen separatorvlees of zo?quote:Op zondag 15 juli 2018 22:32 schreef RobinOok het volgende:
Nog nooit gegeten. Ga ik ook niet snel doen ook. Lijkt me niks.
Ze doet gewoon graag uit de hoogte.quote:Op woensdag 18 juli 2018 17:17 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Nog nooit een hotdog gegeten? Lust je geen separatorvlees of zo?
Op zich niks op tegen, tegen separatorvlees. Een frikandel gaat er wel in.quote:Op woensdag 18 juli 2018 17:17 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Nog nooit een hotdog gegeten? Lust je geen separatorvlees of zo?
Yes please!quote:Op maandag 16 juli 2018 06:01 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Hou jij het idd maar bij foie gras en kaviaar
Arme ganzen en eendenquote:
Bij de Unox hamburgers, naast de visblikjes. Je moet even goed zoeken, want er liggen massa's AH hot dogs. Dat ene merk van TS ligt ergens bovenaan. Ze hebben het goed verstopt, want de AH's liggen zo voor het grijpen. Complimenten aan TS.quote:
Jij doet het andersom dus Ik had eerst de Bunlimiteds, en binnenkort ga ik die van AH proberen!quote:Op donderdag 19 juli 2018 22:29 schreef Sorella het volgende:
Ik heb de ah hotdogs van de week gegeten die met bacon en ui erin gestopt (merkte er niet veel van).
Qua smaak en byte veel beter als de hotdogs/bockworst/knakworst uit een blik.
Die bunlimited ga ik ook denk proberen volgende week.
Ziet eruit als worstjes Nog niet geprobeerd, dank voor de tip!quote:Op donderdag 19 juli 2018 22:39 schreef realAIVD het volgende:
En wat vinden we hier van?
https://www.ah.nl/product(...)38-wurstel-servelade
ik zag die gisteren voor het eerst, koelvak AH in de buurt van de bakjes met spekjes.
Er waren trouwens 2 soorten van, maar online vind ik alleen deze soort terug.
Kent iemand deze?
Is het wat?
En wat is het eigenlijk precies?
Die moet je links laten liggen, geldklopperij!quote:Op vrijdag 20 juli 2018 22:30 schreef Sorella het volgende:
Hier hadden ze alleen de bunlimited hotdog kit nog, ruim 2 euro duurder voor wat mosterd, ketchup en uitjes erbij pffffffffffffff
Ik heb geen moeite met zout, maar had een worstje over en wilde die zo eten, maar ik vond het wel heel zout.quote:Op zaterdag 21 juli 2018 09:05 schreef realAIVD het volgende:
Graag gedaan Sicstus en bedankt voor het testen fespo (ik zou me inderdaad door AH mogen laten betalen, haha)
denk dat we die dingen hier vanavond dan ook maar eens uit gaan proberen,
en dat ze een beetje zout zijn Cici, dat heeft denk ik de doorslag gegeven, haha
zelf vind ik het hotdog fenomeen niet perse aantrekkelijk, maar vriendje wel, dus ach....het is weekend zullen we maar zeggen ;-)
wat ik bedoelde isquote:Op zaterdag 21 juli 2018 09:44 schreef Cici het volgende:
[..]
Ik heb geen moeite met zout, maar had een worstje over en wilde die zo eten, maar ik vond het wel heel zout.
quote:Op zaterdag 21 juli 2018 10:24 schreef realAIVD het volgende:
[..]
wat ik bedoelde is
-Vriendje is nogal een zout-eter, die wordt daar alleen maar blij van.
-En ik ben zelf vooral blij dat ik dat vooraf weet, daar ga ik rekening mee houden bij het bedenken van de toppings (ik laat bv de gegrilde bacon zitten).
dank voor de waarschuwing dus!
Fijn dat het je gesmaakt heeft.quote:Op zaterdag 21 juli 2018 22:41 schreef realAIVD het volgende:
Zonder dit topic hadden we vanavond geen hotdogs gegeten, dikke dank daarvoor!!
Superleuk om dan ook nog tegen iets aan te lopen dat zeker voor herhaling vatbaar is (de toppings op dat laatste broodje hierboven, dat pakte veel beter uit dan ik vooraf had voorzien)
Ook kwam de feedback over die worsten bijzonder goed uit. Inderdaad behoorlijk zout, waar enigszins rekening mee gehouden moet worden met de toppings.
Al met al is dit een top-topic!
Waarom geen foto's, eigenlijk?quote:Op vrijdag 20 juli 2018 21:19 schreef Jaume_I het volgende:
Bedankt voor dit topic, net een goed weekend-inluid maaltje a la OP gemaakt.
Die worsten zijn idd prima te kanen. Helaas geen 4 broodjes opgekregen wat mijn doel was, nog 1 in de koelkast voor morgen als ontbijt
Lijkt me ingewikkeld eten.quote:Op zaterdag 21 juli 2018 22:08 schreef Sicstus het volgende:
Geweldig realAIVD! Ik ga binnenkort ook weer aan de slag met verschillende toppings!
Ik ga wat anders gebruiken, iets uit het oosten, alleen onuitspreekbaar.quote:Op woensdag 25 juli 2018 16:06 schreef Sorella het volgende:
De unox broodje hotdog saus vind ik sterker van smaak (lekkerder) als die van bunlimited
Dat is een cervela. De best verkochte snack hier in Belgie. Moet wel in de frituur, is een soort braadworst. Vel eraf halen en inkepingen maken en dan bakken.quote:Op donderdag 19 juli 2018 22:39 schreef realAIVD het volgende:
En wat vinden we hier van?
https://www.ah.nl/product(...)38-wurstel-servelade
ik zag die gisteren voor het eerst, koelvak AH in de buurt van de bakjes met spekjes.
Er waren trouwens 2 soorten van, maar online vind ik alleen deze soort terug.
Kent iemand deze?
Is het wat?
En wat is het eigenlijk precies?
Wat leuk dat dat in Belgie zo populair is...ik heb ze intussen gegeten en begrijp nu wel waarom!quote:Op donderdag 26 juli 2018 18:44 schreef praadje het volgende:
[..]
Dat is een cervela. De best verkochte snack hier in Belgie. Moet wel in de frituur, is een soort braadworst. Vel eraf halen en inkepingen maken en dan bakken.
http://leveninleuven.be/wp-content/uploads/2015/07/I.jpg
https://www.google.be/sea(...)+cervela+&gs_l=img.3...
http://www.snack-nieuws.nl/cervela/
Ja, Pools, Hongaars of Roemeens .quote:Op zondag 5 augustus 2018 22:40 schreef Ray_Smith het volgende:
mmm ziet er lekker uit
Poolse mosterd?die is lekkerrrrrrrrrrrr
bn zelf gek op die witte curryworsten die ze veel in Duitsland verkopen met die roze/oranje saus mmmmmmm
je kan ze hier alleen in Limburg in snackbars krijgen..
Vroeger? Begin jaren 90? Ik weet niet, maar bedoel je dit soort hotdogs:quote:Op donderdag 9 augustus 2018 09:27 schreef kwakz0r het volgende:
Lijken deze hotdogs een beetje op die worsten die je “vroeger” had in van die kant en klare magnetron hotdogs? (Ik heb het over begin jaren 90?)
Ik vond de hotdogs op straat in New York niet te vreten overigens. De lekkerste was een gewone “verse knakworst”/deense maar geen rod polse in een speciaal hotdogtentje. Ik miste bij die straatkarren het varken, was allemaal beef... bleh.
Nee andere, sonder saus en de worsten waren los herinner ik me. Zien er net zo uit als deze.quote:Op donderdag 9 augustus 2018 13:36 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Vroeger? Begin jaren 90? Ik weet niet, maar bedoel je dit soort hotdogs:
[ afbeelding ]
Die zijn nog steeds overall verkrijgbaar hoor En nee, de hotdogs in dit topic lijken daar niet op.
dat hangt van jouw tafelmanieren afquote:Op maandag 3 september 2018 18:10 schreef morgane het volgende:
die nu bij AH in de bonus zijn (in blik) zijn niet te vreten zeker?
Ik vind ze wel lekker. Persoonlijke smaak.quote:Op maandag 3 september 2018 18:10 schreef morgane het volgende:
Wat zien al die hotdogs er lekker uit hier! Die van Unox die nu bij AH in de bonus zijn (in blik) zijn niet te vreten zeker?
Een broodje kan geen kwaad, doe je de rest in de vriezer voor later.quote:Op maandag 3 september 2018 18:44 schreef RickoKun het volgende:
Ik ben nu aan het afvallen en zie dit topique met tranen in mijn ogen aan
Prima ontbijtquote:Op maandag 3 september 2018 17:56 schreef FranticDJ het volgende:
Let niet op opmaak, want ik had honger
[ afbeelding ]
Hotdog broodjes van de AH.Hot dogs zelf van de slager. Beetje overdone met rook extract..
Vraag me af waarom er een vel omheen zit als je het er af moet halenquote:Op donderdag 26 juli 2018 18:44 schreef praadje het volgende:
[..]
Dat is een cervela. De best verkochte snack hier in Belgie. Moet wel in de frituur, is een soort braadworst. Vel eraf halen en inkepingen maken en dan bakken.
http://leveninleuven.be/wp-content/uploads/2015/07/I.jpg
https://www.google.be/sea(...)+cervela+&gs_l=img.3...
http://www.snack-nieuws.nl/cervela/
Dat is een broodje knakworst. Niet te vergelijken helaasquote:Op dinsdag 4 september 2018 15:32 schreef SuperNeger het volgende:
Godverdomme nu heb ik trek in hotdogs Ik ga straks denk ik maar een blik knaks opentrekken. Maar heb alleen witte bolletjes en ze liggen nog in de vriezer ook. En heb alleen halfvolle mayo. Dat is toch niet helemaal hetzelfde
Broodje knakworst zijn de beste hotdogs.quote:Op dinsdag 4 september 2018 16:09 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat is een broodje knakworst. Niet te vergelijken helaas
Heb je kaas, augurk, spek ofzo? Je worsten bakken maakt het ook al beter.
Waarom miep je dan over je blikworsten, bevroren broodjes en fritessaus? Eet lekker een broodje knakworst dan en geniet er vanquote:Op dinsdag 4 september 2018 16:10 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
Broodje knakworst zijn de beste hotdogs.
Augurk en spek op je hotdog Of zuurkool of zo Dat hoort helemaal niet
Je bedoelt mn hotdogsquote:Op dinsdag 4 september 2018 16:13 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Waarom miep je dan over je blikworsten, bevroren broodjes en fritessaus? Eet lekker een broodje knakworst dan en geniet er van
Dat is met heel veel dingen snap dat ook nooit.quote:Op dinsdag 4 september 2018 16:46 schreef SuperNeger het volgende:
Sowieso waarom zitten er maar 11 in en niet 12? Dat verdeelt toch veel makkelijker?
Geen flauw idee. Google levert ook niets op.quote:Op dinsdag 4 september 2018 14:23 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vraag me af waarom er een vel omheen zit als je het er af moet halen
Om autisten te irriterenquote:Op dinsdag 4 september 2018 16:46 schreef SuperNeger het volgende:
Sowieso waarom zitten er maar 11 in en niet 12? Dat verdeelt toch veel makkelijker?
kunstdarm die niet eetbaar is.. is maar net de keuze van de worstmakerquote:Op woensdag 5 september 2018 18:05 schreef praadje het volgende:
[..]
Geen flauw idee. Google levert ook niets op.
Ah, hier een link over (kunst)darmen. Ik denk dat voor de cervela PVDC darmen worden gebruikt.quote:Op woensdag 5 september 2018 18:48 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
kunstdarm die niet eetbaar is.. is maar net de keuze van de worstmaker
in principe is een frikandel ook een worst zonder darm.
CUL / Worst!quote:Op woensdag 5 september 2018 19:12 schreef praadje het volgende:
[..]
Ah, hier een link over (kunst)darmen. Ik denk dat voor de cervela PVDC darmen worden gebruikt.
https://www.vers-inspiratie.nl/worstmakerij/soorten-kunstdarmen
Ja doen!quote:Op woensdag 5 september 2018 19:14 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
CUL / Worst!
Tijd om weer eens te draaien
Wat voor een worst ga je verorberen?quote:Op woensdag 5 september 2018 19:25 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ja doen!
Ik ben aan het wachten tot mijn man thuiskomt, dan is het tijd voor hot dogs
Leuk topicquote:Op woensdag 5 september 2018 19:14 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
CUL / Worst!
Tijd om weer eens te draaien
Stop even want ik krijg nu ontzettend veel honger...quote:Op zondag 15 juli 2018 21:17 schreef Boy_Zonderman het volgende:
Wat ik lekker vind is om de zuurkool goed uit te knijpen en dan 'droog' te bakken. Het is even wat meer voorbereiding maar geeft een lekkere textuur.
Oeh... en guacamole op je hotdogs!
Dubbel oeh... je doggo's omwikkelen met gerookt ontbijtspek en dan in de pan bakken!
Ik word altijd misselijk als ik die dingen eetquote:Op dinsdag 4 september 2018 15:28 schreef SuperNeger het volgende:
Ik vind die dikke worsten nooit zo lekker. Gaat niks boven Unox knaks. Er passen er zo 3 op 1 puntje.
Ik heb er altijd pickle relish bij en natuurlijk ketchup en gefruite uitjes en mayoquote:Op vrijdag 7 september 2018 11:11 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik wilde iets bijzonders maken van mijn hot dog maar uiteindelijk ging ik toch weer voor onze klassieker: kaas, spek, tomaat, zuurkool, jalapenos, fruitjes, mayo en barbecuesaus.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
quote:Op donderdag 6 september 2018 23:32 schreef Unscrewed het volgende:
[..]
Stop even want ik krijg nu ontzettend veel honger...
Heb je een receptje?quote:Op vrijdag 7 september 2018 08:41 schreef klappernootopreis het volgende:
Waarom geen corndog er van maken?
Ik krijg van mijn schoonloeder uit de VS wel eens kosher hot dogs.
Die lenen zich uitstekend voor corndogs..
[ afbeelding ]
Ziet er lekker uit!quote:Op vrijdag 7 september 2018 11:11 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik wilde iets bijzonders maken van mijn hot dog maar uiteindelijk ging ik toch weer voor onze klassieker: kaas, spek, tomaat, zuurkool, jalapenos, fruitjes, mayo en barbecuesaus.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zonder is gewoon een broodje worst.quote:Op vrijdag 7 september 2018 21:01 schreef FranticDJ het volgende:
Ik kan nu eigenlijk geen hot dogs meer eten zonder gebakken zuurkool..
voor 4 corndogs:quote:Op vrijdag 7 september 2018 20:13 schreef LPFAN het volgende:
[..]
Heb je een receptje?
[..]
Ziet er lekker uit!
Thanks!!quote:Op maandag 10 september 2018 08:55 schreef klappernootopreis het volgende:
[..]
voor 4 corndogs:
• 4 stevige hotdogs (niet van die slappe goedkope, maar goede)
• 100 gr bloem
• een eetlepel bakpoeder.
• een theelepeltje baksoda.
• half suikerklontje
• mespuntje chillipeper.
• een eitje
• half kopje karnemelk
• scheut azijn.
• cornflakes
Gaar de hotdogs eerst even op de grill (3 minuutjes moet genoeg zijn)
Steek een (liefst dikke, anders glijdt hij er af of breekt het stokje) sateprikker in je hotdog en rol die door de bloem en leg ze even aan de kant.
Maak met de overgebleven bloem en de rest van de ingediėnten een dik beslag en "dip" hier de hotdogs een paar keer in tot er een dikke laag op je hotdog zit. sprenkel er nog wat fijngestampte cornflakes over. Ondertussen kun je een frituurpan verhitten naar zo'n 200 graden. waarin je je corndogs goudbruin frituurt (paar minuten is genoeg)
Frituur niet te veel in een keer anders krijg je een grote onsmakelijke klomp. (het is net als bij tempura, een voor een dus)
Je kunt in plaats van chili ook simpelweg een theelepeltje grove mosterd gebruiken..
Oja. Bij de Lidl haal ik soms een stuk gran Panado kaas en rasp dit en voeg die aan het beslag toe, maar dit is een kwestie van smaak..
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |