Fijn dat het je gesmaakt heeft.quote:Op zaterdag 21 juli 2018 22:41 schreef realAIVD het volgende:
Zonder dit topic hadden we vanavond geen hotdogs gegeten, dikke dank daarvoor!!
Superleuk om dan ook nog tegen iets aan te lopen dat zeker voor herhaling vatbaar is (de toppings op dat laatste broodje hierboven, dat pakte veel beter uit dan ik vooraf had voorzien)
Ook kwam de feedback over die worsten bijzonder goed uit. Inderdaad behoorlijk zout, waar enigszins rekening mee gehouden moet worden met de toppings.
Al met al is dit een top-topic!
Waarom geen foto's, eigenlijk?quote:Op vrijdag 20 juli 2018 21:19 schreef Jaume_I het volgende:
Bedankt voor dit topic, net een goed weekend-inluid maaltje a la OP gemaakt.
Die worsten zijn idd prima te kanen. Helaas geen 4 broodjes opgekregen wat mijn doel was, nog 1 in de koelkast voor morgen als ontbijt
Lijkt me ingewikkeld eten.quote:Op zaterdag 21 juli 2018 22:08 schreef Sicstus het volgende:
Geweldig realAIVD! Ik ga binnenkort ook weer aan de slag met verschillende toppings!
Ik ga wat anders gebruiken, iets uit het oosten, alleen onuitspreekbaar.quote:Op woensdag 25 juli 2018 16:06 schreef Sorella het volgende:
De unox broodje hotdog saus vind ik sterker van smaak (lekkerder) als die van bunlimited
Dat is een cervela. De best verkochte snack hier in Belgie. Moet wel in de frituur, is een soort braadworst. Vel eraf halen en inkepingen maken en dan bakken.quote:Op donderdag 19 juli 2018 22:39 schreef realAIVD het volgende:
En wat vinden we hier van?
https://www.ah.nl/product(...)38-wurstel-servelade
ik zag die gisteren voor het eerst, koelvak AH in de buurt van de bakjes met spekjes.
Er waren trouwens 2 soorten van, maar online vind ik alleen deze soort terug.
Kent iemand deze?
Is het wat?
En wat is het eigenlijk precies?
Wat leuk dat dat in Belgie zo populair is...ik heb ze intussen gegeten en begrijp nu wel waarom!quote:Op donderdag 26 juli 2018 18:44 schreef praadje het volgende:
[..]
Dat is een cervela. De best verkochte snack hier in Belgie. Moet wel in de frituur, is een soort braadworst. Vel eraf halen en inkepingen maken en dan bakken.
http://leveninleuven.be/wp-content/uploads/2015/07/I.jpg
https://www.google.be/sea(...)+cervela+&gs_l=img.3...
http://www.snack-nieuws.nl/cervela/
Ja, Pools, Hongaars of Roemeensquote:Op zondag 5 augustus 2018 22:40 schreef Ray_Smith het volgende:
mmm ziet er lekker uit
Poolse mosterd?die is lekkerrrrrrrrrrrr
bn zelf gek op die witte curryworsten die ze veel in Duitsland verkopen met die roze/oranje saus mmmmmmm
je kan ze hier alleen in Limburg in snackbars krijgen..
Vroeger? Begin jaren 90? Ik weet niet, maar bedoel je dit soort hotdogs:quote:Op donderdag 9 augustus 2018 09:27 schreef kwakz0r het volgende:
Lijken deze hotdogs een beetje op die worsten die je “vroeger” had in van die kant en klare magnetron hotdogs? (Ik heb het over begin jaren 90?)
Ik vond de hotdogs op straat in New York niet te vretenoverigens. De lekkerste was een gewone “verse knakworst”/deense maar geen rod polse in een speciaal hotdogtentje. Ik miste bij die straatkarren het varken, was allemaal beef... bleh.
Nee andere, sonder saus en de worsten waren los herinner ik me. Zien er net zo uit als deze.quote:Op donderdag 9 augustus 2018 13:36 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Vroeger? Begin jaren 90? Ik weet niet, maar bedoel je dit soort hotdogs:
[ afbeelding ]
Die zijn nog steeds overall verkrijgbaar hoorEn nee, de hotdogs in dit topic lijken daar niet op.
dat hangt van jouw tafelmanieren afquote:Op maandag 3 september 2018 18:10 schreef morgane het volgende:
die nu bij AH in de bonus zijn (in blik) zijn niet te vreten zeker?
Ik vind ze wel lekker. Persoonlijke smaak.quote:Op maandag 3 september 2018 18:10 schreef morgane het volgende:
Wat zien al die hotdogs er lekker uit hier! Die van Unox die nu bij AH in de bonus zijn (in blik) zijn niet te vreten zeker?
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |