Na 2 hotdogs heb je ook echt al dat gevoel inderdaadquote:Op zondag 15 juli 2018 21:08 schreef Mariocash het volgende:
Niks mis mee, maatje. Vreten tot je geen pap meer kunt zeggen.
Ja.quote:Op zondag 15 juli 2018 21:09 schreef Fok-it het volgende:
[..]
Na 2 hotdogs heb je ook echt al dat gevoel inderdaad
2 van die kleine broodjes? Daar eet ik er echt zo stuk of 6 van opquote:Op zondag 15 juli 2018 21:09 schreef Fok-it het volgende:
[..]
Na 2 hotdogs heb je ook echt al dat gevoel inderdaad
Je bent een kennerquote:Op zondag 15 juli 2018 21:17 schreef Boy_Zonderman het volgende:
Wat ik lekker vind is om de zuurkool goed uit te knijpen en dan 'droog' te bakken. Het is even wat meer voorbereiding maar geeft een lekkere textuur.
Oeh... en guacamole op je hotdogs!
Dubbel oeh... je doggo's omwikkelen met gerookt ontbijtspek en dan in de pan bakken!![]()
![]()
Misschien wel de belangrijkste vraag inderdaad. Ben ook benieuwd. Leuke presentatie verder.quote:Op zondag 15 juli 2018 21:27 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wij gebruiken voor onze hot dogs de verse knakworsten van de Lidl
TS, waar komt die chipotlesaus vandaan?
Die is van hetzelfde merk als de worsten, Bunlimited. Staat bij de appie in hetzelfde schap.quote:Op zondag 15 juli 2018 21:27 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wij gebruiken voor onze hot dogs de verse knakworsten van de Lidl
TS, waar komt die chipotlesaus vandaan?
quote:
Beter dan blikbockworst uit de NL supermarkten in ieder geval. Ongetwijfeld zijn er authentiekere en betere bockworsten te vinden.quote:Op zondag 15 juli 2018 21:32 schreef FlippingCoin het volgende:
Ik gebruik daar meestal bokworst voor, zijn deze jongens beter?
Dat zijn inderdaad goede worsten. Duitse kwaliteit.quote:Op zondag 15 juli 2018 21:27 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wij gebruiken voor onze hot dogs de verse knakworsten van de Lidl
TS, waar komt die chipotlesaus vandaan?
Ik heb ze afgelopen week nog op. Kaas, spek, tomaat, barbecuesaus, uitjes, jalapenos, gebakken zuurkoolquote:Op zondag 15 juli 2018 21:33 schreef Boy_Zonderman het volgende:
[..]![]()
Je hebt niet veel nodig voor lekkere creaties.
Maar ik heb nu mezelf een beetje lekker gemaakt. Jammer dat ik zo lui ben op het moment, anders was in nog naar de supermarkt gefietst.
van de week naar de appie dusquote:Op zondag 15 juli 2018 21:33 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Die is van hetzelfde merk als de worsten, Bunlimited. Staat bij de appie in hetzelfde schap.
ik morgen dusquote:Op zondag 15 juli 2018 21:30 schreef RickoKun het volgende:
Godverdomme! Goede ideën in topic. Volgend weekend ook maar zelf even maken!
Mayo kloppen dan en tabasco ipv azijn. (of als je dat niet gebruikt gewoon bij de mosterd doen)quote:Op zondag 15 juli 2018 22:10 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb ze afgelopen week nog op. Kaas, spek, tomaat, barbecuesaus, uitjes, jalapenos, gebakken zuurkool
Ik ga op zoek naar die saus. Ik heb ook wel chipotle tabasco staan inderdaad.
Komt niet in de buurt van de enige van dat soort worsten die ik wel zou eten, maar in Nederland niet te verkrijgen is: rød pølse.quote:Op zondag 15 juli 2018 22:32 schreef RobinOok het volgende:
Nog nooit gegeten. Ga ik ook niet snel doen ook. Lijkt me niks.
Hou jij het idd maar bij foie gras en kaviaarquote:Op zondag 15 juli 2018 22:32 schreef RobinOok het volgende:
Nog nooit gegeten. Ga ik ook niet snel doen ook. Lijkt me niks.
Ze herkent helaas geen kwaliteit. Jammer.quote:Op maandag 16 juli 2018 06:01 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Hou jij het idd maar bij foie gras en kaviaar
Niet zo elitair. Duitse knak is prima.quote:Op zondag 15 juli 2018 23:36 schreef golfer het volgende:
[..]
Komt niet in de buurt van de enige van dat soort worsten die ik wel zou eten, maar in Nederland niet te verkrijgen is: rød pølse.
Bah.quote:
Grovere Noorse Pølse vind ik lekkerderquote:Op zondag 15 juli 2018 23:36 schreef golfer het volgende:
[..]
Komt niet in de buurt van de enige van dat soort worsten die ik wel zou eten, maar in Nederland niet te verkrijgen is: rød pølse.
Nog nooit een hotdog gegeten? Lust je geen separatorvlees of zo?quote:Op zondag 15 juli 2018 22:32 schreef RobinOok het volgende:
Nog nooit gegeten. Ga ik ook niet snel doen ook. Lijkt me niks.
Ze doet gewoon graag uit de hoogte.quote:Op woensdag 18 juli 2018 17:17 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Nog nooit een hotdog gegeten? Lust je geen separatorvlees of zo?
Op zich niks op tegen, tegen separatorvlees. Een frikandel gaat er wel in.quote:Op woensdag 18 juli 2018 17:17 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Nog nooit een hotdog gegeten? Lust je geen separatorvlees of zo?
Yes please!quote:Op maandag 16 juli 2018 06:01 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Hou jij het idd maar bij foie gras en kaviaar
Arme ganzen en eendenquote:
Bij de Unox hamburgers, naast de visblikjes. Je moet even goed zoeken, want er liggen massa's AH hot dogs. Dat ene merk van TS ligt ergens bovenaan. Ze hebben het goed verstopt, want de AH's liggen zo voor het grijpen. Complimenten aan TS.quote:
Jij doet het andersom dusquote:Op donderdag 19 juli 2018 22:29 schreef Sorella het volgende:
Ik heb de ah hotdogs van de week gegeten die met bacon en ui erin gestopt (merkte er niet veel van).
Qua smaak en byte veel beter als de hotdogs/bockworst/knakworst uit een blik.
Die bunlimited ga ik ook denk proberen volgende week.
Ziet eruit als worstjesquote:Op donderdag 19 juli 2018 22:39 schreef realAIVD het volgende:
En wat vinden we hier van?
https://www.ah.nl/product(...)38-wurstel-servelade
ik zag die gisteren voor het eerst, koelvak AH in de buurt van de bakjes met spekjes.
Er waren trouwens 2 soorten van, maar online vind ik alleen deze soort terug.
Kent iemand deze?
Is het wat?
En wat is het eigenlijk precies?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |