abonnement Unibet Coolblue
pi_180512920
Oh, dat is echt balen Spees! Ik hoop dat het draaien lukt. Ik zou de keuze tussen stuitbevalling of keizersnede ook heel moeilijk vinden. :*
  maandag 16 juli 2018 @ 13:45:42 #227
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_180513224
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 12:55 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Oh shit Spees, dat is echt heel stom! Veel last van gehad ook, van het in stuit draaien? Hopelijk lukt het draaien nog!
Nou, een paar dagen geleden heb ik op het punt gestaan om de vk te bellen omdat ik al een paar uur heel nare harde buiken had die om de paar minuten kwamen en een beetje in golven. Het was te pijnlijk voor harde buiken, maar ook te slap voor weeën dus ik heb toen ik eenmaal thuis was pcm gepakt en ben gaan liggen en toen zwakte het af. Ze denken nu (maar is gissen) dat dat goed een reactie kan zijn geweest op de draaiing van de baby. Maar het draaien zelf heb ik niet bewust gemerkt, hij draait wel vaker om zijn as of is heel druk, dat het ook een draai op zn kop kon zijn is nooit in me opgekomen _O-

Gelukkig zijn mijn kansen op een goede versiepoging vrij gunstig gezien het de 3e is, en mijn buik is heel soepel aldus de vk. Moet ie alleen daarna ook wel goed blijven liggen :').
pi_180513335
Je zou ook denken dat je dat wel merkt ja! Fingers crossed dan maar!
pi_180513429
Gefeliciteerd Blue_Note en Coolguy. Hoop dat je weer een beetje ok bent, Coolguy. Ik kreeg het zelfs een beetje benauwd van je angst. Wat fijn dat je het hier hebt kunnen ventileren en tegenover je vrouw nog een echte coolguy hebt kunnen zijn.

Tjee Spees, wat balen inderdaad. Ik duim dat draaien lukt! En misschien kunnen ze 'm dan ook nog even extra stevig aanduwen.. ;)

---

Ik had vandaag mijn termijnecho en ik ben 4 dagen vooruit gezet. (vooruit is het toch, als het minder lang duurt? Eerst 6 feb, nu 2 feb iig. :') ) Het zag er allemaal ok uit. Nog even 8 buisjes bloed ingeleverd voor nipt en algehele zwangerschapsbloedonderzoek en nu ben ik weer klaar voor een aantal weken. Vorige week had ik mijn eerste hormonale hoofdpijnaanval en daar ben ik nog twee dagen echt beroerd van geweest. Hopelijk blijft het aantal keer beperkt. Ik had heel enthousiast behoorlijk te veel perzikgeurolie op mijn hittepit gedaan en werkelijk alles meurde nog dagen naar perzik. Mijn haar mijn gezicht, kussen, bed. Alles. Mijn perzikcraving is nu wel zo goed als weg.. :D :')
pi_180513461
Coolguy hopenlijk toch een mooie ontmoeting gehad met jullie dochter!

Tink succes met de 20 weken echo.

Spees oei nu ineens stuit. Ik duim dat de versiepoging lukt en hij dan ook blijft liggen.

Commode, vriend en ik schelen niet zoveel in lengte dus daar geen discussie over gelukkig.

Net weer controle + echo gehad. Nu 22 weken, de baby's lopen iets voor qua groei. Vooral een dikke buik en lange benen haha!
De onderste baby is aan het draaien gegaan en ligt met zijn koppie naar beneden. De bovenste baby ligt nog dwars maar daar zagen ze geen probleem in. Ze hebben natuurlijk nog ruimte maar voor nu groen licht voor een natuurlijke bevalling *O* ze worden qua gewicht nu allebei iets zwaarder dan 500 gram geschat. Dus we gaan maar door zoals het gaat!
  maandag 16 juli 2018 @ 14:07:50 #231
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_180513613
Ja, ik probeer zeker mijn grenzen aan te geven :). En positief te blijven, maar het lukte me gisteren even niet meer en vandaag eigenlijk ook nog niet. Ik ben zelfs lichtelijk in paniek door dit tweetje van Helga:

helgavanleur twitterde op maandag 16-07-2018 om 10:22:23 *slik*Ik hoop oprecht dat de weermodellen de weg kwijt zijn... Anders staat ons een ongekende #hittegolf te wachten! #pluim https://t.co/HtY5impvIQ reageer retweet
Geen airco op mijn werk, de ventilator stuk, geen goede gordijnen dus het is er nu al heel warm. Thuis is het ook amper uit te houden. Gelukkig kan ik naar mijn moeder; daar is het een stuk koeler in huis :+.

Loj, lekker genieten van je verlof! Waar gaan jullie naartoe?

Fuchs :*.

CG, ik hoop dat jullie inmiddels een mooie ontmoeting hebben (gehad) met jullie kindje! *O*.

Tink, hoe is het gegaan?

Hoop dat de beeb nog draait, Spees!

Moest wel een beetje lachen om die perzikcraving van Limone :). De hoofdpijn kan ik me nog goed herinneren. Wat was ik blij toen dat op een gegeven moment minder werd! Fijn dat je voor nu goed bent gekeurd :).

Aapie een *O* voor jou en groen licht voor een natuurlijke bevalling.
pi_180513904
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 12:39 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Kan misschien net :P ik ben zelf namelijk 158 en onze commode is 96 cm hoog en dat is perfect.
Dus dan heb je nog 5cm speling qua lengte.
Thx voor je inzicht; we gaan vnvd nog eens meten just to be sure O+

Spees poeh hopelijk draait ie nog weer :o
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_180515157
Benieuwd naar tink en CG!

Limone, je perzik :') Fijn dat alles goed was!

Ik lig in de schaduw met een briesje en m’n voeten in een koud zwembadje, da’s erg goed te doen! Maar volgende week ergens bevallen wordt nog wel serieus puffen :% Gelukkig hebben we een behoorlijk koel huis..

Straks nog even wat koken, krijgen nog eters vanavond.
  Moderator maandag 16 juli 2018 @ 15:42:22 #234
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_180515633
Zo. Ik ben weer een beetje boven water. Onze dochter is prachtig, en ze doet het goed vooralsnog. Vannacht is ze uiteindelijk toch met een keizersnede gehaald, omdat natuurlijke wijze van bevallen niet ging lukken.

De arts heeft om 02u besloten dat na urenlang maximale weeënopwekkende medicatie en 0 resultaat, het niet zou gaan lukken, ook al zouden we nog langer wachten, en om iets voor half 3 was ze daar dan. Mijn vrouw is en was helemaal op. Toen ze uit de buik is gehaald heb ik haar gekregen, heb haar aan mijn vrouw laten zien, en toen ben ik met haar naar de kinderarts gelopen die haar heeft gecontroleerd.

Ze maakte wel geluidjes, maar echt huilen was er niet bij tot ik haar neer legde bij de kinderarts, waarop ze het op een flink janken zette. Mijn vrouw werd ondertussen in de andere kamer dicht gemaakt, dus ze kon me niet horen en niet zien, en toen mijn dochter begon te huilen en ze direct een gezonde roze kleur kreeg brak ik en heb daar flink staan janken :')

Ik heb me daarna herpakt, en ben weer met haar naar mijn vrouw gelopen en heb ik d'r aan haar gegeven. Ik heb haar nu, een paar uur later natuurlijk weer een paar keer in mijn armen gehad, en ik snap mezelf niet, maar elke keer dat ik haar vast heb begin ik weer te huilen als een simpele ziel :')

Het is ongelofelijk hoe je in een split second gaan van puur ongeloof dat je een kind krijgt op het moment dat ze uit de buik komt, naar dat gevoel van houden van de seconde dat je dr in je armen krijgt.

Het is echt niet te bevatten wat dat in je los maakt. Had ik niet verwacht, maar het is, hoe cliché het ook is, wel absoluut waar. Je houdt er direct van. O+
Breitling - Instruments for Professionals
  maandag 16 juli 2018 @ 15:42:43 #235
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_180515640
Limone, dat perzikverhaal _O- wel een goeie oplossing om het gewoon om te keren naar een aversie :7. Fijn van de goede termijnecho!

En aapie wat fijn dat ze er zo goed voorstaan allebei en zulke mooie gewichten hebben! 💪

Helsinki, ik las het ook op een andere site, dat het in Brabant 42 graden kan worden, wat een horror zou dat zijn :D. Maar blijkbaar is de kans dat het uitkomt 2%, dus we gaan er maar niet van uit :')
pi_180516069
Oh, wat fijn dat het goed gaat met haar coolGuy! Het is ook erg heftig geweest, da’s niet niks bovenop het toch al heftige gebeuren dat een kind krijgen sowieso is, geen wonder dat dat veel met je doet. Hopelijk herstelt je vrouw ook in alle opzichten weer en kunnen jullie lekker genieten in de kraamtijd!
  maandag 16 juli 2018 @ 16:57:45 #237
342418 VKV
Plausibel
pi_180517250
Jeetje CG ik ben helemaal plaatsvervangend opgelucht voor je :D Fijn dat het nu helemaal goed gaat en leuk om te lezen dat je meteen het gevoel van houden van ervaart O+ en ik kan me er alles bij voorstellen dat je na zo'n stress nu regelmatig in tranen bent en dat geeft helemaal niks!

Net kraamzorgconsulente langsgehad, had om een of andere reden helemaal geen zin in het gesprek (misschien bang dat ze van alles niet goed zou vinden of belerend over zou komen ofzo) maar het viel me alles mee, dus weer wat geregeld :)
  maandag 16 juli 2018 @ 17:27:12 #238
319308 Tink89
To live is to dance
pi_180517852
Egopost:

Precies gemiddelde baby, geen zichtbare afwijkingen en het geslacht klopt nog steeds. Echoscopiste heeft me wel flink pijn gedaan, maar da's het waard O+
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_180517887
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 17:27 schreef Tink89 het volgende:
Egopost:

Precies gemiddelde baby, geen zichtbare afwijkingen en het geslacht klopt nog steeds. Echoscopiste heeft me wel flink pijn gedaan, maar da's het waard O+
Fijn he! Wat drukken ze hard in je buik he }:| en ik moest vorig jaar toen ook nog een keer terugkomen, erg fijn :P
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180517980
Gefeliciteerd CG, ik ben blij voor je dat het erop zit! Nu lekker op de roze wolk de kraamweek in!
pi_180518150
Coolguy gefeliciteerd O+

Zien we jou en Blue_note terug in het babytopic?
pi_180518152
quote:
14s.gif Op maandag 16 juli 2018 15:42 schreef CoolGuy het volgende:
Zo. Ik ben weer een beetje boven water. Onze dochter is prachtig, en ze doet het goed vooralsnog. Vannacht is ze uiteindelijk toch met een keizersnede gehaald, omdat natuurlijke wijze van bevallen niet ging lukken.

De arts heeft om 02u besloten dat na urenlang maximale weeënopwekkende medicatie en 0 resultaat, het niet zou gaan lukken, ook al zouden we nog langer wachten, en om iets voor half 3 was ze daar dan. Mijn vrouw is en was helemaal op. Toen ze uit de buik is gehaald heb ik haar gekregen, heb haar aan mijn vrouw laten zien, en toen ben ik met haar naar de kinderarts gelopen die haar heeft gecontroleerd.

Ze maakte wel geluidjes, maar echt huilen was er niet bij tot ik haar neer legde bij de kinderarts, waarop ze het op een flink janken zette. Mijn vrouw werd ondertussen in de andere kamer dicht gemaakt, dus ze kon me niet horen en niet zien, en toen mijn dochter begon te huilen en ze direct een gezonde roze kleur kreeg brak ik en heb daar flink staan janken :')

Ik heb me daarna herpakt, en ben weer met haar naar mijn vrouw gelopen en heb ik d'r aan haar gegeven. Ik heb haar nu, een paar uur later natuurlijk weer een paar keer in mijn armen gehad, en ik snap mezelf niet, maar elke keer dat ik haar vast heb begin ik weer te huilen als een simpele ziel :')

Het is ongelofelijk hoe je in een split second gaan van puur ongeloof dat je een kind krijgt op het moment dat ze uit de buik komt, naar dat gevoel van houden van de seconde dat je dr in je armen krijgt.

Het is echt niet te bevatten wat dat in je los maakt. Had ik niet verwacht, maar het is, hoe cliché het ook is, wel absoluut waar. Je houdt er direct van. O+
Fantastisch man ^O^ ^O^ ^O^
Veel geluk samen!

Ik heb dan niet staan janken, maar vanochtend wel letterlijk een half uur staan kotsen van alle opgebouwde spanning die eruit kwam.
pi_180518160
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 17:47 schreef Aure het volgende:
Coolguy gefeliciteerd O+

Zien we jou en Blue_note terug in het babytopic?
Als jullie lief voor ons zijn :P
pi_180518174
quote:
1s.gif Op maandag 16 juli 2018 17:48 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Als jullie lief voor ons zijn :P
Tuuuurlijk ;) beetje man in dat topic is ook wel eens leuk :D
pi_180518339
CG *O* gefeliciteerd met jullie dochter. Wat een strijd voor je vrouw, maar het zit er op. Ze is er! Ik vind het prachtig wat je schrijft. Een man met een groot hart O+ die het ook durft te tonen en uit te spreken. Hele fijne tijd samen toegewenst.

Tink, goede SEO! *O* heel fijn. Ze drukken wel hard ja. De baby reageerde er bij mij ook gelijk op!

Spees, balen van het draaien. Succes met de versiepoging. Ik zie dat die van ons ook zo doen. Al weken braaf met t koppie naar beneden en op het moment suprême omdraaien :')

Limone, je perzikcraving :D

Helsinki, kalm aan he? Ik ben zo blij en ook wel trots op mijzelf dat ik voor vandaag echt mijn grens heb aangegeven. Nu leef ik tenminste nog voor 40% :')

Priem, geen tips voor de commode. Maar ik vind op hoogte werken zelf fijner dan op iets dat te laag is. Wij dubben nog over onze commode. Tweedehands, passend bij het kamertje. Maar de lades lopen niet zo lekker meer. Ik wil graag de Hemnes (denk ik) van de Ikea :D Manlief nog even warm maken.

Iemand zei iets van succes aan de mensen die vandaag moesten werken zonder airco. Bedankt! Geen airco, lokaal de hele dag in de zon en 32 warme lichaampjes. Ik zag het zooo niet zitten vandaag, dat ik me ziek gemeld heb. Daardoor kon er een invaller komen. Ik heb wel gewoon gewerkt, maar we hebben samen de groep gedaan. Ik heb echt behoefte aan langere pauzes en meer rust tussendoor. Er kwamen ook veel ouders spontaan nog helpen schoonmaken. Super fijn O+

Vanaf wanneer ben je hoogzwanger?Ik voel me nu al zo :')
pi_180523451
Was 't weekend nog zo blij dat we op 36 weken zitten, vandaag beetje moedeloos met het idee dat het nog 6 weken kan duren.. Heb momenteel dagelijks m'n vriendin huilend aan de telefoon dat het weer zoveel pijn doet/ze niks kan/ .. Wil zo graag iets doen, maar kan natuurlijk niks anders doen dan een beetje lieve woordjes, moed inpraten en boodschappen doen voor de cravings.. En dan die warmte om zelf in te werken en al die arme (hoog)zwangere vrouwen. Even een baaldag.. :{
pi_180523857
Gefeliciteerd CG! *O*
  maandag 16 juli 2018 @ 22:09:05 #248
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_180524250
CoolGuy van harte gefeliciteerd met jullie meisje *O*
Wat klink je verliefd O+
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
pi_180524285
quote:
1s.gif Op maandag 16 juli 2018 17:56 schreef Peacefulll het volgende:

Iemand zei iets van succes aan de mensen die vandaag moesten werken zonder airco. Bedankt! Geen airco, lokaal de hele dag in de zon en 32 warme lichaampjes. Ik zag het zooo niet zitten vandaag, dat ik me ziek gemeld heb. Daardoor kon er een invaller komen. Ik heb wel gewoon gewerkt, maar we hebben samen de groep gedaan. Ik heb echt behoefte aan langere pauzes en meer rust tussendoor. Er kwamen ook veel ouders spontaan nog helpen schoonmaken. Super fijn O+

Vanaf wanneer ben je hoogzwanger?Ik voel me nu al zo :')
Met 32 weken las ik ergens, maar op internet staat ook dat je hoogzwanger bent als je je zo voelt. Dus voilà! :7

En nog een paar _O_ _O_ _O_ _O_ voor jou. Ik trek laagzwanger twee kinderen zonder airco al niet, moet er niet aan denken om hoogzwanger in een sauna te zitten met 32 kinderen. Wat een goede oplossing zo met ziekmelden-en-toch-werken met vervanger! ^O^ Nog 4 dagen...
pi_180524297
Gefeliciteerd CoolGuy *O* Eindelijk een einde aan alle angst en spanning, en nu lekker bijkomen met z'n drieën. Een goed herstel voor je vrouw gewenst!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')