FutureFairytale | donderdag 5 juli 2018 @ 19:14 |
Vanmorgen Skyr, daarna bosvruchtengebakje gedeeld (La Place). In de middag 3 boterhammen gezond, 2 bolletjes mandarijn sorbetijs, kersen en druiven. Vanavond mie goreng met garnalen. | |
christmastsunami | donderdag 5 juli 2018 @ 19:37 |
eigenlijk wil ik een foccacio maken , als een tosti met ham en kaas en veel goede olijf olie, maar geen puf voor dus het wordt chili con carne uit de vriezer met tortilla chips | |
klaasweetalles | donderdag 5 juli 2018 @ 19:39 |
christmastsunami | donderdag 5 juli 2018 @ 19:41 |
dat was een grote vis, lijkt wel op brasem | |
realAIVD | donderdag 5 juli 2018 @ 19:54 |
koelkast leegmaken, dus het wordt rauwe andijvie, witte kool en wortel met satesaus en sambal en een gado gado broodje. Ja, ik weet 't verder ook niet | |
LPFAN | donderdag 5 juli 2018 @ 19:54 |
Kipsate met rijst, kroepoek en zoetzure komkommer | |
FutureFairytale | donderdag 5 juli 2018 @ 20:40 |
Mars salted caramel ijs | |
Molo | donderdag 5 juli 2018 @ 20:46 |
Waar te koop? | |
marcb1974 | donderdag 5 juli 2018 @ 20:51 |
2 schnitzels en een komkommer-meloensalade | |
Sigaartje | donderdag 5 juli 2018 @ 22:39 |
Oh sorry ik had het nieuwe topic moeten openen. Zie ik nu pas. | |
Harvest89 | donderdag 5 juli 2018 @ 23:14 |
https://www.jumbo.com/mars-salted-caramel-6-x-45ml/169533PAK/ https://www.plus.nl/produ(...)doos-223-gram-287717 Ik ga ze morgen proberen. | |
FutureFairytale | vrijdag 6 juli 2018 @ 10:46 |
Ik haal ze bij Hoogvliet maar ze zijn overal te koop. En erg lekker! | |
Vuurvlieg-1977 | vrijdag 6 juli 2018 @ 12:03 |
Speltcrackers met verse hummus. | |
FutureFairytale | vrijdag 6 juli 2018 @ 18:37 |
Vanmorgen appeltaart gedeeld. Vanmiddag 2 lunchgerechten gedeeld; salade met camembert, honing tijmsaus en amandelen. En kroketten met brood. Vanavond pannenkoeken bakken Hartige met spek en kaas en zoete met rozijnen | |
RobinOok | vrijdag 6 juli 2018 @ 19:46 |
Mijn lief maakt kip kung pao met boontjes en rijst. Perfect begin van het weekend. Echt áltijd lekker. | |
kipje1234 | vrijdag 6 juli 2018 @ 20:52 |
pannenkoeken vanavond met kaas, met appel en naturel flinke wortelsalade erbij voor de vitamientjes | |
#ANONIEM | vrijdag 6 juli 2018 @ 21:14 |
Pizza | |
Elan | vrijdag 6 juli 2018 @ 21:18 |
Zelfgemaakte, nouja soort van. Deeg en saus kant en klaar. De topping vers. | |
#ANONIEM | zaterdag 7 juli 2018 @ 07:54 |
Koffie | |
klaasweetalles | zaterdag 7 juli 2018 @ 08:43 |
broodje kaas | |
#ANONIEM | zaterdag 7 juli 2018 @ 08:45 |
Broodje hagelslag | |
kipje1234 | zaterdag 7 juli 2018 @ 09:18 |
havermout met sojamelk, met perzik, rozijnen, honing en kokos | |
Karzai | zaterdag 7 juli 2018 @ 09:53 |
Broodje kip | |
Sigaartje | zaterdag 7 juli 2018 @ 11:57 |
Normale lunch - boterham kaas en boterham ham. Omdat ik een paar kilo’s kwijt moet hou ik het vanavond op een kommetje kippesoep met toast. Gelukkig heb ik niet veel honger bij dit warme weer. Verder koffie en ijskoude spa. | |
FutureFairytale | zaterdag 7 juli 2018 @ 14:55 |
Grote schaal nachos gedeeld (met cheddar, lente-ui, rode peper, guacamole en verse salsa). Heerlijke lunch in de zon En toe bolletje grapefruitsorbet. Vanavond kipdijgyros met roerbakgroenten en saus in wraps en afbakbroodjes. Toe Rudolph ijsje 'double dutch' | |
RobinOok | zaterdag 7 juli 2018 @ 15:27 |
Ik kocht net een zakje Chitato Mi Goreng (fried noodles flavour) potato chips van IndoMie. Met jou in gedachte. Vond het 3x niks. Smaakte naar mijn gevoel vooral naar knoflookpoeder. | |
FutureFairytale | zaterdag 7 juli 2018 @ 17:54 |
Ik vond ze ook niet voor herhaling vatbaar. Heb liever de noodles zelf. Maar je bent bij Amazing geweest Was ik ook bijna vandaag maar had ze eerst gebeld en ze hadden niet wat ik wilde hebben helaas. | |
FutureFairytale | zaterdag 7 juli 2018 @ 17:54 |
Net 2 handjes kruidnoten gegeten | |
Bienelientjee | zaterdag 7 juli 2018 @ 19:07 |
Had een hog roast bij een family bbq En van alle cake/taart/zoetigheden een klein beetje En een Pimms | |
Zo-is-dat | zaterdag 7 juli 2018 @ 19:57 |
Vietnamese garnalen salade | |
uniekhoorn | zaterdag 7 juli 2018 @ 20:04 |
Lekker!! Ik had bij vd Valk een Zeeuwse mosselpan (grote pan, grote mossels ) met lekkere patatjes, heerlijke mosterdsoep vooraf. Kalfslever en zalm van tafelgenoten smaakte ook naar meer. Prima in orde | |
#ANONIEM | zaterdag 7 juli 2018 @ 20:35 |
Kwark. | |
Gesloten | zaterdag 7 juli 2018 @ 20:38 |
Tortilla met bulgogi, kimchi en ingelegde paksoi. | |
christmastsunami | zaterdag 7 juli 2018 @ 20:39 |
erwten soep met peper | |
Sigaartje | zaterdag 7 juli 2018 @ 20:52 |
Ah zijn ze er weer? | |
foodlover | zaterdag 7 juli 2018 @ 21:16 |
Indische pasteitjes gemaakt, lekker! Nu zo nog een wijntje en chippie of borrelnootje. | |
FutureFairytale | zaterdag 7 juli 2018 @ 21:59 |
Nee vriendin had nog een zak van vorig jaar. Zijn nog steeds houdbaar. Nu chips, drinken en voetbal | |
kipje1234 | zondag 8 juli 2018 @ 09:00 |
havermout met sojamelk, met perzik, rozijnen, honing en kokos | |
Karzai | zondag 8 juli 2018 @ 12:34 |
wilde perzik en een bakje yoghurt met banaan vanmiddag de restjes van de Indaase bezorgmaaltijd opmaken vanavond een salade | |
Baconator | zondag 8 juli 2018 @ 13:12 |
Stokbroodje met restjes zwartebonensalsa, guacamole en gebarbecuede kippendij van gisteren. | |
Bienelientjee | zondag 8 juli 2018 @ 14:59 |
Vanmiddag BBQ met hamburgers, worstjes, halloumi, aardappel salade, salade, etc Voor nu een Corona | |
christmastsunami | zondag 8 juli 2018 @ 15:03 |
het wordt een tostie van goed brood en kwaliteit oude kaas met ongeveer een ham van 98% vlees misschien later nog een spiegelei in 50Gr spek ofzo, met kaas en ruccula ik heb geen zin om te koken | |
FutureFairytale | zondag 8 juli 2018 @ 15:16 |
2 2 kommen kippensoep, kadetje gezond en een nectarine. | |
manny | zondag 8 juli 2018 @ 18:04 |
BBQ !!! Yihaa. | |
kipje1234 | zondag 8 juli 2018 @ 19:48 |
quinoa met snijbonen en petjel saus en wat cassave kroepoek erbij | |
realAIVD | zondag 8 juli 2018 @ 20:07 |
captains dinner | |
RobinOok | zondag 8 juli 2018 @ 20:52 |
Peperkip uit de vriezer, gestoomde bloemkool, rijst. Makkelijk en lekker. | |
maily | zondag 8 juli 2018 @ 21:07 |
| |
Sigaartje | zondag 8 juli 2018 @ 21:08 |
kippesoep met toast | |
FutureFairytale | zondag 8 juli 2018 @ 22:37 |
Nu thee en pandan spekkoek Had vanavond pasta met knoflookgarnalen. | |
kipje1234 | maandag 9 juli 2018 @ 08:35 |
sojayoghurt met muesli, perzik en blauwe bessen | |
#ANONIEM | maandag 9 juli 2018 @ 09:27 |
Koffie | |
kipje1234 | maandag 9 juli 2018 @ 11:52 |
kersen | |
Vuurvlieg-1977 | maandag 9 juli 2018 @ 12:52 |
Tony Chocolonely (mini) reepje karamel/zeezout met koffie. | |
JaafkeJunior | maandag 9 juli 2018 @ 14:26 |
O: 2 Bruine bolletjes ossenworst Lunch: 350 gram kwark met meloen Avondeten: Chinees | |
Karzai | maandag 9 juli 2018 @ 16:53 |
Ontbijt 2 wilde perziken en een banaan Lunch boterhammen met huzarensalade en een kippensoep uit de automaat vanavond ribkarbonade en een salade met gemengde sla, tomaat, rode ui en spekjes | |
golfer | maandag 9 juli 2018 @ 18:28 |
Gebakken kalfsribeye van de dorpsslager (wat een verschil met supermarktvlees), fondantaardappeltjes en geroosterde venkel uit de oven. | |
Pietverdriet | maandag 9 juli 2018 @ 19:13 |
Gewokte kip met kool, peen en keukenmeidenverdriet, knoflook en gember, met saffraanrijst | |
FutureFairytale | maandag 9 juli 2018 @ 19:18 |
Vispakketje en gebakken aardappels uit de oven met honing worteltjes. Toe yoghurt met hagelslag. | |
realAIVD | maandag 9 juli 2018 @ 19:49 |
Libanees brood, baba ganoush van de Pers en rode uien en puntpaprika met olijfolie en caribbean spice van de grillplaat | |
Vuurvlieg-1977 | maandag 9 juli 2018 @ 20:46 |
Zomers stamppotje met tuinerwtjes, romaine sla en spekjes. Was lekker (nieuw recept). | |
Hyaenidae | maandag 9 juli 2018 @ 21:36 |
Blikje tomatenpuree op melba toastjes. | |
foodlover | maandag 9 juli 2018 @ 21:41 |
Zigeunerschnitzel, gestoofde prei in bechamelsaus, gekookte aardappels. | |
#ANONIEM | dinsdag 10 juli 2018 @ 07:37 |
Koffie en een stuk ontbijtkoek met boter | |
Vuurvlieg-1977 | dinsdag 10 juli 2018 @ 09:27 |
Griekese yoghurt met granaatappelpitjes, verse frambozen en spelt muesli. En espresso uiteraard. | |
kipje1234 | dinsdag 10 juli 2018 @ 10:40 |
sojayoghurt met blauwe bessen, witte aalbessen en een paar frambozen uit de tuin 3 rijstwafels, met resp. lemoncurd, jam en kaas | |
FutureFairytale | dinsdag 10 juli 2018 @ 12:08 |
arm? Skyr, crackers selderijsalade, kersen en cherrytomaatjes. | |
Vuurvlieg-1977 | dinsdag 10 juli 2018 @ 12:26 |
Twee spelt crackers met huttenkase en verse avocado. Erbij een glas sinaasappel-/passievruchtsap en nog meer koffie. Straks nog een volkoren beschuitje met roomboter en pure vlokken denk ik. | |
Magica | dinsdag 10 juli 2018 @ 13:52 |
Panini met ham en kaas | |
manny | dinsdag 10 juli 2018 @ 13:57 |
Koffie en Pizza van gisteren.. koud (de pizza).. heerlijk. | |
FutureFairytale | dinsdag 10 juli 2018 @ 15:35 |
Vanavond een ovenschotel met zuurkool, kastanjechampignons en boursin uitproberen (ook bacon, mager gehakt, mosterd en rösti). Ben eigenlijk bang zuurkool en boursin geen combinatie is | |
uniekhoorn | dinsdag 10 juli 2018 @ 15:44 |
Eet vanavond kippenpoten (2), ovenfriet en bloemkool | |
uniekhoorn | dinsdag 10 juli 2018 @ 15:45 |
Laat je de boursin met bereiden eruit en doe je het los op het bord erbij. Heb je ook nog een warm/koud momentje. | |
Hyaenidae | dinsdag 10 juli 2018 @ 16:14 |
Integendeel, maar ik vind het gewoon een gouden combi | |
Karzai | dinsdag 10 juli 2018 @ 16:54 |
Vanavond Spaghetti Carbonara Toe kersen yoghurt nu een Heineken | |
realAIVD | dinsdag 10 juli 2018 @ 19:14 |
Vanavond alleen eten, dus tijd om een nieuw voorgerechtje uit te proberen: Miang kham, dat zijn pakketjes die in betelblad of gai lan blad ingepakt horen te worden, maar ja, het regende vandaag (BWAHAHA) dus ik heb het even op een kropje baby romaine sla gehouden.. En daarop dan geroosterde (verse) kokosnoot reepjes, geroosterde pinda's, limoen (inclu schil), blokjes verse gember, blokjes rode ui (ik had geen sjalotjes in huis) en ringetjes groene rawit (want ik had geen rode in huis) en een (veel te) simpel (/incorrect) sausje van gula djawa en sojasaus. Al met al snap ik nu wat men wil en was het ontzettend lekker, volgende keer betelblad of blad van gai lan halen, meer verse kokosnoot roosteren en het vruchtvlees van de limoen in stukjes snijden en de zest er los bij raspen. Anyway, vanavond als hoofdmaaltijd nog hetzelfde als gisteren: Libanees brood, baba ganoush van de pers en rode puntpaprika met rode ui, inclu olijfolie en carribean spice van de grillplaat. [ Bericht 0% gewijzigd door realAIVD op 10-07-2018 19:35:35 ] | |
Vuurvlieg-1977 | dinsdag 10 juli 2018 @ 23:08 |
Vanavond bij m’n ouders gegeten. Bruine bonen met een gesnipperd uitje, gekookte aardappelen, zoete sla en een gehaktballetje. | |
Vuurvlieg-1977 | dinsdag 10 juli 2018 @ 23:08 |
Dit klinkt en oogt geweldig. | |
FutureFairytale | dinsdag 10 juli 2018 @ 23:14 |
Hij zat erbij (lees het nu pas) maar gelukkig stoorde het helemaal niet. Het maakte de zuurkool alleen wat zachter van smaak wat niet erg was. Experiment gelukt. Behalve dat ik er, ik dacht, een ietsiepietsie chilipeper in deed en m'n ouders van ieder korreltje (lijkt wel) in de fik raken | |
FutureFairytale | dinsdag 10 juli 2018 @ 23:15 |
Bij de voetbal koffie en thee met een klein aardbeien gebakje en na de wedstrijd kaasblokjes. | |
Vuurvlieg-1977 | woensdag 11 juli 2018 @ 09:30 |
Vanmorgen weer Griekse yoghurt met spelt muesli; dit keer met bosbessen, granaatappelpitjes en banaan. | |
#ANONIEM | woensdag 11 juli 2018 @ 10:25 |
Koffie | |
FutureFairytale | woensdag 11 juli 2018 @ 11:01 |
Vanmorgen halve bak kwark. Net een salmiaklolly. Vanmiddag crackers selderijsalade en bakje kersen. Vanavond gebraden hele kip met gebakken aardappels, rabarber en salade | |
Vuurvlieg-1977 | woensdag 11 juli 2018 @ 11:07 |
Rabarber. | |
Karzai | woensdag 11 juli 2018 @ 12:03 |
Gazpacho vanavond merguez worstjes met een salade [ Bericht 3% gewijzigd door Karzai op 11-07-2018 16:19:06 ] | |
Vuurvlieg-1977 | woensdag 11 juli 2018 @ 12:08 |
Spelt crackers met de tweede helft van m'n beleg van gisteren (huttenkase en verse avocado). Schaaltje van de saladebar: gegrilde groenten en pastasalade. En een glas infused water (met citroen en sinaasappel). | |
minilot | woensdag 11 juli 2018 @ 17:29 |
Daarnet: geroosterde krentenboterhammen met theeworst + een bakje frambozen. Straks: gnocchi met kaas en tomatensaus. Chocoladepudding toe. | |
golfer | woensdag 11 juli 2018 @ 17:44 |
Gerookte en daarna in de sousvide gegaarde en daarna kort aangebakken varkenshaasjes met fondantaardappeltjes en een mango-salade. Vergezeld door een pittige mangosaus. | |
realAIVD | woensdag 11 juli 2018 @ 19:08 |
Ik heb zojuist "Miang Pla Too" gemaakt, maar dan met verse makreelfilets van AH. Als niet-koriander liefhebber, ben ik toch maar voor het "echte" sausje gegaan, en terecht: als je voldoende rawits gebruikt proef je daar inderdaad helemaal niets meer van eigenlijk dus dit verhaal: het was oprecht erg lekker | |
Myraela | woensdag 11 juli 2018 @ 20:14 |
Lekker! Dit lijkt me lekkerder dan die eerdere slawraps. | |
realAIVD | woensdag 11 juli 2018 @ 20:19 |
Het was erg lekker, maar (ondanks dat het overeenkomsten vertoond) volledig anders dan de eerdere sla-wraps. Dit was echt een avondmaaltijd, het andere meer een borrelhapje. beiden erg lekker eigenlijk. Het borrelhapje is een volledige smaakexplosie, dit makreel gebeuren was meer een goed gebalanceerd gerecht. Morgen ga ik vooraf voor het borrelhapje met een glaasje wijn doen, daarna nog eens de makreelwraps. Het is allemaal geen straf ;-) | |
Vuurvlieg-1977 | woensdag 11 juli 2018 @ 23:41 |
Vanavond nacho’s gemaakt met veel kaas (onder andere feta) en Mexicaanse pittige kip (in marinade van onder andere knoflook en rode peper). Eroverheen nog verse koriander, bieslook en avocado. Erbij een biertje. Heerlijk en welverdiend (al zeg ik het zelf). | |
Vuurvlieg-1977 | donderdag 12 juli 2018 @ 10:04 |
Vanmorgen weer de gebruikelijke Griekse yoghurt met spelt muesli. Dit keer met verse bosbessen en frambozen. | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | donderdag 12 juli 2018 @ 10:59 |
Koffie 2 bakjes | |
FutureFairytale | donderdag 12 juli 2018 @ 12:20 |
Vanmorgen kwark. Fire noodles als lunch Tomaatjes en meloen daarna. | |
Vuurvlieg-1977 | donderdag 12 juli 2018 @ 14:52 |
Net weer de (inmiddels) traditionele spelt crackers op met hummus met ras al hanout. Erbij schaaltje gevuld van het saladebuffet (gegrilde paprika, koude aardappeltjes in de schil, tomaatjes met komkommer en mini-mozzarella). | |
foodlover | donderdag 12 juli 2018 @ 20:50 |
Bij Italiaan pizza afgehaald. Niet helemaal tevreden, koud en slap. Nu 2 stokbroodjes kruidenboter in de oven Valpolicella Ripasso erbij, voorraad opmaken want over een week zijn we in de streek en zullen we weer met gevulde kofferbak terugkomen | |
foodlover | donderdag 12 juli 2018 @ 20:54 |
kon je de fire noodles blussen met tomaatjes en meloen | |
maily | donderdag 12 juli 2018 @ 20:55 |
kaasfondue Bloemkool, champignons, roasted ham en een stokje brood. | |
FutureFairytale | donderdag 12 juli 2018 @ 23:18 |
Glaasje limo was voldoende. Tomaatjes en meloen kwam later Zonde van je pizza! Maar broodjes kruidenboter zijn altijd goed. Ik had vanavond flammkuchen en kaaskroketjes met mosterdmayo | |
FutureFairytale | donderdag 12 juli 2018 @ 23:19 |
hoe je dit omschrijft | |
#ANONIEM | vrijdag 13 juli 2018 @ 03:16 |
Koffie | |
Vuurvlieg-1977 | vrijdag 13 juli 2018 @ 09:05 |
Gisteravond uit eten geweest. Prachtig terras aan het water, was fijn. Vooraf broodplankje met diverse smeerseltjes. Daarna de lady steak (tournedos) besteld die heerlijk was, met diverse groenten en frietjes. Vanmorgen weer begonnen met Griekse yoghurt met spelt muesli, verse frambozen en bosbessen. | |
Karzai | vrijdag 13 juli 2018 @ 15:32 |
kipnuggets en kaashapjes en een biertje vanavond ribeye steak en een salade | |
#ANONIEM | vrijdag 13 juli 2018 @ 16:01 |
RedBand drop-fruit duo’s. | |
Atak | vrijdag 13 juli 2018 @ 16:16 |
Vis en salade | |
#ANONIEM | vrijdag 13 juli 2018 @ 16:18 |
Welke vis, abi? | |
Karzai | vrijdag 13 juli 2018 @ 16:40 |
Sardientjes? flink bord | |
Atak | vrijdag 13 juli 2018 @ 17:58 |
Hamsi | |
#ANONIEM | vrijdag 13 juli 2018 @ 18:06 |
Afiyet olsun. | |
Sicstus | vrijdag 13 juli 2018 @ 19:04 |
Haring, rode bietensalade, aardappelsalade, amsterdamse uitjes | |
RobinOok | vrijdag 13 juli 2018 @ 19:44 |
Nee, ansjovis. | |
#ANONIEM | vrijdag 13 juli 2018 @ 19:56 |
Vrijdag visdag, merk ik. | |
Prego | vrijdag 13 juli 2018 @ 21:25 |
ansjovis dus OT: Leffe Cascade en ongezouten macadamianoten | |
Questular | vrijdag 13 juli 2018 @ 21:42 |
Citroenjenever. | |
foodlover | vrijdag 13 juli 2018 @ 21:51 |
Poesta nootjes van de Aldi, lekker! Zouden ze gewoon uit de fabriek van Duyvis komen??? | |
uniekhoorn | vrijdag 13 juli 2018 @ 22:47 |
Wij hadden vandaag een ontbijtbuffet en vanavond voor mij mooi gebraden biefstuk met een gabaspies. Patatjes aardappels en wortels. Lief had een zeebaars Gisteren een mosselpan voor míj en hele schelvis voor lief | |
FutureFairytale | zaterdag 14 juli 2018 @ 00:38 |
Jammie uniek! Ik had saunadag! 's Avonds kroketten met patat en rijkgevulde caesar salade gedeeld. Bolletje meloensorbetijs. En later thee met een kasteeltje. | |
Atak | zaterdag 14 juli 2018 @ 09:35 |
Vegetarische çığ köfte. [ Bericht 11% gewijzigd door Atak op 14-07-2018 09:46:11 ] | |
RobinOok | zaterdag 14 juli 2018 @ 09:37 |
Dat is grappig! Gemarineerde, gefrituurde klokhuisjes? | |
Sigaartje | zaterdag 14 juli 2018 @ 09:38 |
Gisteren een restje bami. Vanmorgen boterham met kaas en koffie. Ben nog steeds op dieet. Gaat goed. Geen weegschaal maar de buik slinkt zichtbaar en dat was mijn doel. | |
Atak | zaterdag 14 juli 2018 @ 09:47 |
Cultuurbarbaar. | |
RobinOok | zaterdag 14 juli 2018 @ 09:55 |
Nee, geen klokhuisjes? Gehaktballetjes door een spast gekleid dan? Je mag het er ook gewoon bijvertellen hoor.... | |
RobinOok | zaterdag 14 juli 2018 @ 10:07 |
Oh, je hebt het er nu bijgezet. Bedankt. | |
#ANONIEM | zaterdag 14 juli 2018 @ 11:26 |
Broodje kaas | |
Curiosity | zaterdag 14 juli 2018 @ 11:35 |
kaas-uien kruier en koffie. | |
Atak | zaterdag 14 juli 2018 @ 13:44 |
zelf geplukte vijgjes verorberen. [ Bericht 13% gewijzigd door minilot op 14-07-2018 14:23:06 ] | |
Prego | zaterdag 14 juli 2018 @ 13:46 |
Toast met zelfgemaakte tarama, humus en tzaziki. [ Bericht 86% gewijzigd door minilot op 14-07-2018 14:23:27 ] | |
minilot | zaterdag 14 juli 2018 @ 14:23 |
Offtopuc gemuts verwijderd. Carry on! | |
Karzai | zaterdag 14 juli 2018 @ 16:41 |
portie bitterballen [ Bericht 92% gewijzigd door Karzai op 14-07-2018 17:01:24 ] | |
Pietverdriet | zaterdag 14 juli 2018 @ 16:45 |
Kippendij in een yoghurt marinade gezet, wordt gegrilld met maïskolven en een salade. | |
derLudolf | zaterdag 14 juli 2018 @ 16:46 |
Enkel yoghurt of wat doe je daar door? Hoe het kippendijfilet in het Duits eigenlijk, ben het nog nooit tegen gekomen daar. | |
Arizona | zaterdag 14 juli 2018 @ 16:47 |
Vanmiddag een club sandwich bij La Place. Daarna nog een bubble tea bij een chinees tentje gehaald. Was wel lekker, vooral die balletjes . Vanavond eten we varkenshaas en gepofte zoete aardappel van de kamado en tomaat/komkommersalade erbij. En als toetje (hopelijk) mini appeltaartjes van de kamado | |
LPFAN | zaterdag 14 juli 2018 @ 18:16 |
Gado Gado salade met zelfgemaakte pindasaus en tofu reepjes | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 14 juli 2018 @ 18:46 |
Bleekselderij met gehakt, en rijst | |
RobinOok | zaterdag 14 juli 2018 @ 18:51 |
Precies dat? Of met chilibonensaus en zwarte rijstazijn? | |
emmyemmy2 | zaterdag 14 juli 2018 @ 18:56 |
Kippendij gestoofd in donkere en lichte sojasaus en shaoxing. Dat in romaine sla blaadjes met koriander, thaise basilicum, rijstnoedels, groene papaya, wortel en komkommer. Restjes | |
maily | zaterdag 14 juli 2018 @ 18:57 |
| |
arvensis | zaterdag 14 juli 2018 @ 18:59 |
| |
HaverMoutKoekje | zaterdag 14 juli 2018 @ 18:59 |
ja dat, volgens recept op een site met allemaal aziatische ingredienten Vond het wel wat zout, ben ik duidelijk niet gewend | |
RobinOok | zaterdag 14 juli 2018 @ 19:02 |
Oh cool. Nou ja, niet dat je het te zout vond. Sichuansmaken zijn altijd wel aan de zoute kant. Soms lijkt het ook zouter dan het is. Maar goed, ik heb er ook geen problemen mee, ik hou van zout. Verder wel voor herhaling vatbaar? Of eens en nooit weer? | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 14 juli 2018 @ 19:08 |
ik vond het een heel makkelijk recept met een groente die ik bijna niet eet, dus komt zeker op repertoire. Misschien helft van de sojasaus de volgende keer om het geheel wat minder zout te maken. En ik had te weinig gember in huis. | |
Prego | zaterdag 14 juli 2018 @ 19:45 |
kut, nou wil ik ook bitterballen OT: straks hachis parmentier, gehakt vervangen door linzen. Nu pils | |
FutureFairytale | zaterdag 14 juli 2018 @ 21:18 |
Vanmiddag wat tapashapjes (van die bakjes uit de supermarkt) Vanavond Thais gegeten in Delft. Een 4-luik van gerechten met rijst met tom yam soep vooraf (voor mij extra extra pittig gemaakt) en verse mango toe. Nu thuis thee en stukje spekkoek. | |
uniekhoorn | zaterdag 14 juli 2018 @ 21:40 |
Hele kip vd grill met heerlijke frietjes , appelmoes en champignonsaus | |
FutureFairytale | zondag 15 juli 2018 @ 11:07 |
Heerlijk!! | |
Atak | zondag 15 juli 2018 @ 11:31 |
Iskender kebab. | |
uniekhoorn | zondag 15 juli 2018 @ 11:35 |
Zometeen tomatensoep op de boot | |
#ANONIEM | zondag 15 juli 2018 @ 11:36 |
Glas Cola met ijs | |
4EverBlackEyed | zondag 15 juli 2018 @ 12:10 |
Zelfgemaakte ijskoffie Twee geroosterde bruine boterhammen met een gebakken eitje en spek | |
#ANONIEM | zondag 15 juli 2018 @ 13:02 |
Bitterballen horen uit de frituur, maatje. | |
FutureFairytale | zondag 15 juli 2018 @ 15:56 |
Vers fruitsalade (wilde perzik, kiwi, peer). Straks eerst Chinese tomatensoep met kip en focaccia. En later avondeten, geen idee wat ik krijg | |
Ik2 | zondag 15 juli 2018 @ 17:15 |
beef teringjantje (lekker) Beef-Terryaki. met champignons, rode paprika, knoflook, lenteui en cashews..hmmm.... + nasi en sla | |
Dragonberry | zondag 15 juli 2018 @ 17:51 |
Nasi goreng en babi ketjap | |
christmastsunami | zondag 15 juli 2018 @ 18:00 |
net als shanghai noodles | |
FutureFairytale | zondag 15 juli 2018 @ 18:59 |
Wow lekker!! | |
Magica | zondag 15 juli 2018 @ 19:05 |
Net paar stukjes kaas met komkommer. Zometeen broodje knakworst | |
#ANONIEM | zondag 15 juli 2018 @ 19:32 |
[ Bericht 51% gewijzigd door #ANONIEM op 15-07-2018 19:33:26 ] | |
FutureFairytale | zondag 15 juli 2018 @ 23:08 |
Avondeten werd noodles met omelet, groenten en kip. Daarbij kroepoek en augurken. Toe dame blanche. Daarna thee en een kano. | |
Ace1 | zondag 15 juli 2018 @ 23:38 |
Welke soort biefstuk heb je gebruikt? | |
Ik2 | maandag 16 juli 2018 @ 04:11 |
die in de ijskast lag | |
FutureFairytale | maandag 16 juli 2018 @ 12:30 |
Vanmorgen isey skyr. Lunch is 3 crackers met salami smeerkaas en bakje kersen. | |
Karzai | maandag 16 juli 2018 @ 15:41 |
Ik heb geen frituur, deze zijn net zo lekker vanavond pastasalade tonijn | |
FutureFairytale | maandag 16 juli 2018 @ 19:15 |
Fusilli, pesto, kip, rucola, halfgedroogde tomaten, kappertjes, parmezaan en pijnboompitten (pastasalade) Toe kwark met hagelslag | |
golfer | maandag 16 juli 2018 @ 20:13 |
Noodles, gebakken eendenborst, geroosterde prei uit de oven en een wildfondsaus met daarin sjalotten, knoflook, shiitakes, kastanjechampignons, oesterzwammen, sherry en roomboter. | |
RobinOok | maandag 16 juli 2018 @ 20:39 |
Kreeft, frieten, salade. Vorige week ook al. ik ga er misschien een zomertraditie van maken. Elke week kreeft. Dat dat kutweer nog iets goeds brengt. | |
emmyemmy2 | maandag 16 juli 2018 @ 21:29 |
Broodje nashville hot chicken en aardappelpartjes uit de airfryer ijskoffie na, onlangs eindelijk eens een koffiemolentje gekocht | |
#ANONIEM | maandag 16 juli 2018 @ 21:49 |
Het is al weken geen kutweer meer in NL. | |
Muck | maandag 16 juli 2018 @ 22:02 |
Zowel de aardappels als de boontjes komen uit de tuin van mijn ouders | |
RobinOok | maandag 16 juli 2018 @ 22:08 |
Wel. En de voorspellingen zijn dramatisch kut. | |
derLudolf | maandag 16 juli 2018 @ 22:11 |
| |
realAIVD | maandag 16 juli 2018 @ 23:10 |
Ik geloof dat je de regen over Rotterdam hebt afgeroepen...Nederland gaat jou voortaan inhuren voor de regendans Hier vanavond bulgur, quinoa, ijsbergsla, julienne wortel, julienne bietjes, stukje char siu en een dressing met rijstazijn, sojasaus, suiker en gochujang gegeten....allemaal met zo min mogelijk werk en zo min mogelijk vaat, maar wel lekker. morgen weer. | |
KapiteinIglo | maandag 16 juli 2018 @ 23:11 |
Aardappeltjes, witte bonen, hamburger en appelmoes. Als toetje een smoothie van bosvruchten, mango, kwark en water. | |
FutureFairytale | maandag 16 juli 2018 @ 23:14 |
Jam! Nashville fried chicken Met pickles? | |
Prego | maandag 16 juli 2018 @ 23:14 |
want alleen koud en regen is kut idd OT: een Leffe Cascade | |
FutureFairytale | maandag 16 juli 2018 @ 23:15 |
Wow! Lekker zeg. Saus klinkt erg goed. Alles eigenlijk. | |
FutureFairytale | maandag 16 juli 2018 @ 23:16 |
netjes gesneden die aardappels en vers uit 'eigen' tuin is het lekkerst. Ik had vnv thee met stukje spekkoek en daarna schaaltje Croky naturel. | |
golfer | maandag 16 juli 2018 @ 23:17 |
| |
emmyemmy2 | maandag 16 juli 2018 @ 23:58 |
Was ik vergeten | |
#ANONIEM | dinsdag 17 juli 2018 @ 07:11 |
Mensen die klagen terwijl het eindelijk eens 25 graden en zonnig is in NL. :’) Ontopic: whey shake met Brinta . | |
FutureFairytale | dinsdag 17 juli 2018 @ 10:43 |
aah nee Vanmorgen Isey Skyr (aardbei) Vanmiddag pastasalade van gisteren. Veels te veel gemaakt. Trakteer nog 2 collega's op een flinke bak. | |
Maikuuul | dinsdag 17 juli 2018 @ 11:05 |
Een boterham met kaas en de ander met hoofdkaas Toch mis ik al het lekkere aziatische eten als ontbijt zoals rijst of noodles | |
Sigaartje | dinsdag 17 juli 2018 @ 11:08 |
Zullen we CUL gewoon CUL houden alsjeblieft! | |
Maikuuul | dinsdag 17 juli 2018 @ 11:12 |
Nederlandse CUL is toch heul niet zo spectaculair helaas | |
Sicstus | dinsdag 17 juli 2018 @ 11:14 |
Heus wel. Buitenlandse keukens zijn overrated! | |
Sigaartje | dinsdag 17 juli 2018 @ 11:15 |
Hou het voor jezelf joh, maar val ons er niet mee lastig en andere subforums zat waar je dit soort uitlatingen kunt doen. | |
Sigaartje | dinsdag 17 juli 2018 @ 12:13 |
Oei.... Ik heb het gegoogeld, maar het bestaat echt als gerecht. Ik wist dat niet! Ik dacht dat je iets sexueels bedoelde. Mijn oprechte excuses! Sorry. Ik had eerder moet checken. Het spijt me enorm | |
Maikuuul | dinsdag 17 juli 2018 @ 12:37 |
Ik had uiteraard de Limburgse variant. Lekker met mosterd en roggebrood. Vond je reactie al een beetje apart. https://goo.gl/images/WrjNVa | |
Karzai | dinsdag 17 juli 2018 @ 17:16 |
Paar toastjes met selderijsalade en een biertje vanavond stukje procureur vlees met een salade toe sinaasappel yoghurt | |
Lucky_Strike | dinsdag 17 juli 2018 @ 17:24 |
Hoofdkaas klinkt wel echt smerig. | |
Sigaartje | dinsdag 17 juli 2018 @ 17:26 |
Het bestaat dus echt, maar ik moest denken aan grapjes op kantoor. Vandaar dat ik dacht, kom op zeg, laten we het bij culinair houden. Maar ik zat dus fout. https://nl.wikipedia.org/wiki/Hoofdkaas_(gerecht) | |
realAIVD | dinsdag 17 juli 2018 @ 17:33 |
Oke, klaar....laten we ons niet verdiepen in hetgeen Sigaartje en z'n kantoormaatjes zich verlagen, ik moet g%#$d* nog eten!! | |
#ANONIEM | dinsdag 17 juli 2018 @ 17:58 |
Sluit het internet maar even af wanneer je weer te diep in het glaasje hebt gekeken. | |
borisz | dinsdag 17 juli 2018 @ 18:41 |
/Luie dinsdag | |
Bienelientjee | dinsdag 17 juli 2018 @ 18:43 |
Kleine Engelse roast op de doordeweekse dag. Rozemarijn + knoflook kip uit de oven, geroosterde aardappelen, stukjes pastinaak en erwtjes en mais. | |
RobinOok | dinsdag 17 juli 2018 @ 18:43 |
Viespeuk. Doe mij maar hoofdkaas. | |
realAIVD | dinsdag 17 juli 2018 @ 18:45 |
zelfde als gisteren: bulgur, quinoa, ijsbergsla, julienne wortel, julienne bietjes, stukje char siu en een dressing met rijstazijn, sojasaus, suiker en gochujang | |
realAIVD | dinsdag 17 juli 2018 @ 18:45 |
leef je nog? | |
FutureFairytale | dinsdag 17 juli 2018 @ 18:49 |
Ziet er gezond uit! Ik eet vanavond rösti met paprika, ui, champignons en beukenzwammn. Daarbij een Angus biefstukje. | |
FutureFairytale | dinsdag 17 juli 2018 @ 18:49 |
Cha sieuw! Ooh | |
realAIVD | dinsdag 17 juli 2018 @ 18:54 |
ja, gewoon bij de toko gehaald hoor, maar jeetje wat lekker is dat toch!! | |
HaverMoutKoekje | dinsdag 17 juli 2018 @ 18:56 |
Uit luiheid Jumbo gazpacho soep, beetje vies. | |
borisz | dinsdag 17 juli 2018 @ 19:01 |
Lijkt erop. Afbeelding ziet er gezonder uit dan de werkelijke inhoud groente. . | |
Sigaartje | dinsdag 17 juli 2018 @ 19:30 |
Zelfgemaakte lasagna. Heeft even geduurd, maar het smaakt fantastisch! | |
RobinOok | dinsdag 17 juli 2018 @ 19:40 |
Geroosterde bloemkool Eendeborst, geroosterde bloemkool met vissausdressing en frieten uit de oven. [ Bericht 73% gewijzigd door RobinOok op 17-07-2018 22:23:34 ] | |
Pietverdriet | dinsdag 17 juli 2018 @ 19:42 |
Cote du boeuf a 800 gram Wat brood Kruidenboter Gemengde slalalade | |
vinnypassy | dinsdag 17 juli 2018 @ 19:47 |
Wrap met biefstuk, aubergine, gekarameliseerde ui (alle drie met wat ras el hanout gebakken) munt en yoghurt-knoflooksausje. Zomaar eens geprobeerd, maar was heul erg lekker. | |
maily | dinsdag 17 juli 2018 @ 19:49 |
Klinkt gezellig | |
FutureFairytale | dinsdag 17 juli 2018 @ 23:35 |
Hehe. Was het wel voor herhaling vatbaar? | |
foodlover | woensdag 18 juli 2018 @ 00:09 |
Kip kung pao met witte rijst. Naar recept van Robin Wel met cashewnoten i.p.v. pinda. Was lekker! Wel eens ff kijken welke toepassingen er nog meer zijn voor die grote fles zwarte rijstazijn. | |
Sigaartje | woensdag 18 juli 2018 @ 09:10 |
Als ik vanavond nog in de lucht ben (denk het niet), dan zal ik als afscheid nog een topic aanmaken bij het klaarmaken van gehaktballen in jus, aardappels en bloemkool, de normale fotoreportage. | |
realAIVD | woensdag 18 juli 2018 @ 09:21 |
Ik heb een fles zwarte rijstazijn aangeschaft door het recept voor yinyin saus die ik op haar site vond, heerlijk bij de gyoza. Maar er zijn twee soorten zwarte rijstazijn en zo te zien heb jij "de andere". Het goede nieuws: ze heeft ook een lijstje met een aantal toepassingen voor de twee verschillende soorten zwarte rijstazijn: http://www.aziatische-ingredienten.nl/zwarte-rijstazijn/ Het slechte nieuws: nu moet je ook een fles zoete zwarte rijstazijn aanschaffen, want dat is zooooo lekker. | |
realAIVD | woensdag 18 juli 2018 @ 09:24 |
Dat ziet er geweldig uit. | |
Lucky_Strike | woensdag 18 juli 2018 @ 09:34 |
In de lucht? Afscheid? Wat ga je doen dan Sigaar? | |
FutureFairytale | woensdag 18 juli 2018 @ 11:27 |
Vanmorgen isey skyr mango. Net een salmiaklolly. Lunch wordt een maaltijdsalade kip saté. | |
Karzai | woensdag 18 juli 2018 @ 11:44 |
ontbijt was yoghurt met banaan en een gekookt eitje | |
Karzai | woensdag 18 juli 2018 @ 13:14 |
Lunch 2 broodjes bockwurst eentje met mosterd eentje met mayo en ketchup | |
Sigaartje | woensdag 18 juli 2018 @ 13:24 |
Het is vanavond de allereerste keer dat ik zelf jus ga maken. Dus als jullie tips hebben: Basisgegevens: Ik braad half-om-half gehakt gekruid in braadboter. Ik hou van pittig. Ik heb bloem in huis en de waterkraan werkt normaal. | |
Karzai | woensdag 18 juli 2018 @ 13:26 |
CUL / Het grote vraag Piet hoe maak ik het klaar topic - #64 | |
Karzai | woensdag 18 juli 2018 @ 13:28 |
ik gebruik gewoon de boter waar ik het vlees in gebakken heb je kan er een beetje sambal of ketjap bij doen | |
golfer | woensdag 18 juli 2018 @ 13:37 |
Vleesfond toevoegen en kleine blokjes koude boter. | |
FutureFairytale | woensdag 18 juli 2018 @ 15:36 |
Net een schaaltje kersen. Nu sour cream crackers. | |
FutureFairytale | woensdag 18 juli 2018 @ 17:56 |
Net een mayotest gehad. Bah, zo zonder iets (gewoon op een lepeltje) is het niet lekker. En dan 5 soorten minimaal 2x moeten proeven . Vanavond aardappels, andijvie, jus en gehaktbal. | |
Helsinki | woensdag 18 juli 2018 @ 18:32 |
Zachte taco's met pulled chicken, tomatensalsa, sla en guacamole . | |
#ANONIEM | woensdag 18 juli 2018 @ 18:48 |
Kapsalon. Bulk ieks. | |
foodlover | woensdag 18 juli 2018 @ 20:14 |
Toastjes met zalmsalade van blikje roze zalm, mayo, gekookt ei, peper en zout. Zo een lekker Portugees wit wijntje erbij. Morgen nog 1 dag thuis werken en dan vakantie. | |
realAIVD | woensdag 18 juli 2018 @ 21:08 |
proost en vast een fijne vakantie gewenst! Hier AH beef teriyaki gemaakt, hele dag al koppijn, dus zo'n eenpans gerecht dat in 10 minuten klaar is, is dan wel een uitkomst (zeker aangezien het nog eetbaar is ook). Als lunch heb ik eerder nog een panini falafel gehaald en meteen een börek met gehakt meegenomen om te proeven. De hele straat zit hier vol met Turks- en Marokkaans aandoende groentenboeren/slagers/bakkers en ik besefte terwijl ik daar stond dat ik nog niet eerder in deze specifieke bakkerij was geweest. Zojuist blijkt dat börek met gehakt ook daadwerkelijk lekker kan zijn...die panini falafel van vanmiddag trouwens ook. En dat komt allemaal van een winkeltje hier 40 stappen vandaan. Volgens mij waren het twee Syriërs die achter de toonbank stonden, gezellig stel ook, daar kom ik graag nog eens terug! | |
foodlover | woensdag 18 juli 2018 @ 21:44 |
Oeh lekker, börek! Ik verheug me nu al op al het eten tijdens vakantie. Duitsland, Oostenrijk, Italië, Kroatië, Montenegro, Griekenland... | |
uniekhoorn | woensdag 18 juli 2018 @ 21:54 |
Wij hadden witlof ovenschotel met veel kaas en lekkere achterham. Morgen na 4 dagen maar weer eens uit eten. Wapen van Norg met AH actie. Heerlijk restaurant met goed voer | |
Prego | woensdag 18 juli 2018 @ 23:01 |
ben je serieus? OT: « à la plancha »: julienne van aardappel, paprika, courgette, ui, alles met wat provençaalse kruiden. Tonijn voor m’n vriend en voor mij gepaneerde saint nectaire. | |
#ANONIEM | donderdag 19 juli 2018 @ 08:46 |
Jij weet wel wat jezelf verwennen is. | |
RockBabe | donderdag 19 juli 2018 @ 09:15 |
Noodles/kip cashew. | |
FutureFairytale | donderdag 19 juli 2018 @ 11:23 |
Jawel, als ik de omschrijving lees zit er veel groente in. En met diepvriesgroenten is niks mis toch? Vanmorgen skyr aardbei. Net wat dropjes en thee. Vanmiddag soep en crackers met selderijsalade en smeerkaas. | |
DeHovenier | donderdag 19 juli 2018 @ 12:33 |
Water. | |
uniekhoorn | donderdag 19 juli 2018 @ 14:08 |
Maallust zware jongen. Vanavond uit . Vooraf: puntpaprika soep, hoofd; mosselen na: koffie met likeurtje. | |
FutureFairytale | donderdag 19 juli 2018 @ 15:19 |
Halve zak zure room cracker, paar aardbeien, twister ijsje. Trek! | |
Karzai | donderdag 19 juli 2018 @ 16:08 |
vanavond babi ketjap met boontjes en rijst en zoetzure komkommer | |
golfer | donderdag 19 juli 2018 @ 18:26 |
Gebakken kabeljauwhaas en een gemengde salade. | |
FutureFairytale | donderdag 19 juli 2018 @ 21:34 |
Noedels met biefstukreepjes, lente-ui, prei, paprika en gebakken uitjes. Toe ijsje. Nu thee en een stroopwafel. | |
Sigaartje | donderdag 19 juli 2018 @ 21:59 |
Morgen wordt het weer de bloemkool en gehakt. Vanavond spaghetti gegeten, want het was te warm. Tip: Pak een soepbord, snij op de bodem een plakje belegen kaas in, snij een pepertje erbij, verspreid daar over heen een paar kleine balletjes gehakt, De warmgekookte (2 miniten) verse basilicum-spaghetti (AH) erover heen, heel klein scheutje zoute ketjapsaus, pestosaus (AH), en een gebakken spiegeleitje (zout, peper). Mjum mjum, wat is dat lekker Ooohwww, dit had ik eerder moeten weten. Het is trouwens zo klaar (ik heb trouwens een gigantische voorraad rundergehakballetjes in de vriezer, ooit gedraaid (alleen zout peper, paneermeel), ben je een uur zoet mee, en daarna in de oven. Bak vol, je vist er gewoon een paar uit als je die nodig hebt voor een gerecht. Als je 2 kilo draait doe je er maanden mee. [ Bericht 2% gewijzigd door Sigaartje op 19-07-2018 22:06:07 ] | |
FutureFairytale | vrijdag 20 juli 2018 @ 11:05 |
Skyr en salmiaklolly. Vanmiddag en vanavond kip. Middag KFC en avond gegrilde kip | |
RockBabe | vrijdag 20 juli 2018 @ 11:52 |
Gebakken ei met spek en kaas, op een vers gebakken broodje. | |
emmyemmy2 | vrijdag 20 juli 2018 @ 18:58 |
Pho en gestoomde bananencake | |
christmastsunami | vrijdag 20 juli 2018 @ 19:26 |
Ik heb het zo gehad met die warmte dat ik al zit te wachten op de herfst ik ga proberen om andijvie stamppot lekker luchtig te maken moet lukken, met gehakt, mosterd, pezo, parmezaanse kaas en misschien wat roomkaas ik ga de aardappels heel erg droog prakken en laat ze in schil dan pluf ik ze wat op, zodat er wat lucht tussen zit, en dan de rest | |
FutureFairytale | vrijdag 20 juli 2018 @ 21:15 |
Om precies te zijn; vanmiddag een Zinger burger. En vanavond broodje met gezouten boter vooraf, hoofd 1/2 kip piri piri met groenten van de bbq in kruidenolie en zeezout. Toe bolletje pure chocoladeijs en bolletje witte chocoladeijs met kopje thee. | |
Karzai | zaterdag 21 juli 2018 @ 08:49 |
Croissant en een glaasje topvit limoen | |
RobinOok | zaterdag 21 juli 2018 @ 08:51 |
Waarom? Wat is er mis met gewone stamppot andijvie? | |
christmastsunami | zaterdag 21 juli 2018 @ 09:14 |
niks, maar ik wou proberen om de geprakte aardappels , zo droog mogelijk te houden en dan het vocht wat vrijkomt bij verhitten vd andijvie niet een stamppot van 1 massa, maar een beetje meer los van mekaar ik kan je vertellen dat mijn plan mislukt is | |
Sigaartje | zaterdag 21 juli 2018 @ 09:23 |
Wat ging er mis? | |
RobinOok | zaterdag 21 juli 2018 @ 09:48 |
Dat verbaast me niks. Op zich zijn 'crushed potatoes' best lekker. Maar dan heb je een soort dressing nodig voor erover. Of gewoon gesmolten boter, maar dat is dan weer niet zomers. | |
Haags | zaterdag 21 juli 2018 @ 09:48 |
Broodje kaas | |
maily | zaterdag 21 juli 2018 @ 10:21 |
Koffie | |
Karzai | zaterdag 21 juli 2018 @ 11:35 |
Broodje osseworst en een broodje kaas | |
Sigaartje | zaterdag 21 juli 2018 @ 13:06 |
Boterham met kaas en boterham mer Calve pindakaas, een onverslaanbare klassieker. En cola met ijsblokjes. | |
FutureFairytale | zaterdag 21 juli 2018 @ 14:04 |
Uitsmijter ham/kaas met salade | |
christmastsunami | zaterdag 21 juli 2018 @ 15:09 |
uiteindelijk werd het toch weer stamppot, terwijl ik het luchtig wou houden, met minder aardappels en meer groente ik had in mijn wijsheid ook besloten, om een aangefruit sjalotje en 1 teentje knoflook er door heen te doen en daar ging het mis, sjalot en andijvie combineert niet | |
minilot | zaterdag 21 juli 2018 @ 15:09 |
Nu blokjes belegen kaas en een flesje cider. Vanavond pasta met prei en gehaktballetjes wegens dingen die op moeten en mijn dude maakt straks alvast no-knead pizzadeeg voor morgen. | |
christmastsunami | zaterdag 21 juli 2018 @ 15:17 |
als ik bij de betere kaaszaak, wat niet-supermarkt is kaas koop dan is er toch een problem dat ik die zo in 1 keer op eet, terwijl het 2 keer zo duur is | |
minilot | zaterdag 21 juli 2018 @ 15:19 |
Niet als probleem beschouwen. Gewoon af en toe van lekkere kaas genieten. | |
christmastsunami | zaterdag 21 juli 2018 @ 15:22 |
ja echt heh alleen er blijft niks over voor een eventuele tosti later | |
minilot | zaterdag 21 juli 2018 @ 15:24 |
Eerst tosti maken, dan de rest opsnacken. OT: koffie met gecondenseerde melk. | |
Sicstus | zaterdag 21 juli 2018 @ 15:28 |
Speltbroodje met casselerrib en chipotlesaus | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 21 juli 2018 @ 15:45 |
Japanse wijnbes, zag het bij de hipster-Marqt liggen. | |
RobinOok | zaterdag 21 juli 2018 @ 15:49 |
Hipster? Die hadden wij gewoon al in de tuin, 40 jaar geleden. | |
RockBabe | zaterdag 21 juli 2018 @ 15:58 |
Tacootjes met gehakt en groenten. Zin aan! | |
raptorix | zaterdag 21 juli 2018 @ 16:06 |
De beste patat van Nederland (oorlog) op de Ten Kate markt, kwam er thuis achter dat ik vergeten te betalen ben | |
Brentmeister | zaterdag 21 juli 2018 @ 16:32 |
Wij hebben het in de tuin, lekker. | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 21 juli 2018 @ 16:37 |
ik heb geen tuin, dus ik moet naar hipsterwinkels vind het een beetje smaken als stevigere framboos ( mijn favoriete fruit). Bewaar de helft voor ontbijt morgen Vanavond eet ik bonen/paprika/tomaat/avocado salade. | |
Geerd | zaterdag 21 juli 2018 @ 16:38 |
Straks grote patat extra stoof | |
Ole | zaterdag 21 juli 2018 @ 20:22 |
biefstuk bij Loetje! | |
Ole | zaterdag 21 juli 2018 @ 20:23 |
en gruner Feltlinger! | |
Ole | zaterdag 21 juli 2018 @ 20:27 |
oh en met wit brood de jus gedoopt | |
FutureFairytale | zaterdag 21 juli 2018 @ 20:32 |
Vanmiddag wat nachos met kaas en sour cream. Vanavond een patatje stoof van bram. | |
NutKees | zaterdag 21 juli 2018 @ 20:42 |
BIER! Ijskoud bier! | |
Rodgrod | zaterdag 21 juli 2018 @ 20:42 |
| |
realAIVD | zaterdag 21 juli 2018 @ 21:33 |
dan gok ik dat je de biefstuk bali hebt genomen hier zijn we aan de slag gegaan met hotdogs, met mooi resultaat, de topper had ketchup/hoisin/sriracha saus, met gember reepjes, lente-ui en gebakken uitjes [ Bericht 0% gewijzigd door realAIVD op 21-07-2018 21:46:52 ] | |
Ole | zaterdag 21 juli 2018 @ 23:18 |
nope | |
Questular | zondag 22 juli 2018 @ 08:08 |
Banaan, melk, havermout en Griekse yoghurt door de blender. | |
#ANONIEM | zondag 22 juli 2018 @ 08:36 |
Koffie | |
Haags | zondag 22 juli 2018 @ 08:42 |
| |
Sigaartje | zondag 22 juli 2018 @ 08:43 |
Groentesoep. Boterham met kaas, boterham met Calve pindakaas. Koffie. | |
Questular | zondag 22 juli 2018 @ 08:49 |
Dubbele espresso. | |
manny | zondag 22 juli 2018 @ 10:35 |
We lenen een huis nu. daar staat nog een senseo. holy crap, ik was even vergeten wat een meuk dat is. Ik overweeg dit kopje koffie gewoon weg te zetten. Dat gebeurt me toch zelden. | |
FutureFairytale | zondag 22 juli 2018 @ 13:46 |
Halve bak kwark met hagelslag. Nu een lolly. | |
Prego | zondag 22 juli 2018 @ 14:07 |
Na 12 kilometer hardlopen heb ik een flink glas koud bier verdiend (Leffe Cascade) | |
FutureFairytale | zondag 22 juli 2018 @ 17:01 |
Vanmiddag champignonsoep, kadetje ham/kaas/komkommer en halve appel. Nu radler op een terras. | |
NewBalance | zondag 22 juli 2018 @ 17:17 |
Chicken jalfrezi uit het kookboek van the Curry guy. Vergt wat voorbereiding. 😅 | |
uniekhoorn | zondag 22 juli 2018 @ 17:58 |
Wij zijn beland bij Mijn favoriete pizzeria | |
#ANONIEM | zondag 22 juli 2018 @ 18:26 |
Koude pasta | |
FutureFairytale | zondag 22 juli 2018 @ 19:01 |
Wat is het geworden? Vast weer erg lekker | |
FutureFairytale | zondag 22 juli 2018 @ 19:01 |
Ik eet vanavond kimchi ramen, geroerbakte groenten en garnalen. | |
realAIVD | zondag 22 juli 2018 @ 19:20 |
klinkt goed! Ik hou het hier simpel; varkenshaas spies en daarbij zoete uienringen en rode puntpaprika met olijfolie en Caribean spice. Alles op de grillplaat. | |
marcb1974 | zondag 22 juli 2018 @ 20:22 |
Sushi | |
NutKees | zondag 22 juli 2018 @ 20:30 |
Bak pleur en een stuk christoffeltaart. | |
FutureFairytale | zondag 22 juli 2018 @ 20:38 |
Het was erg lekker. Smaakte goed naar kimchi en heb van alles genoeg om nog een maaltijd te maken. Jouw zomerse varkenshaas klinkt ook goed! Toetje was zojuist een Rudolph ijstoetje. Later vanavond thee met puntje spekkoek. | |
RobinOok | zondag 22 juli 2018 @ 20:48 |
Kipsate met pjetel en zoetzure komkommer en broccoli met zoete chilisaus en koude udon noedels met sesamdressing. En ik vond het allemaal net niks. Volgende keer beter plan maken en niet zomaar wat aankloten. | |
Sicstus | zondag 22 juli 2018 @ 21:01 |
Of gewoon lekker simpel een hotdogje | |
uniekhoorn | zondag 22 juli 2018 @ 21:16 |
Snel, mijn man heeft nachtdienst dus alweer een half uur geleden vertrokken. Tomatensoep vooraf met pizzabroodjes alletwee een pizza vegetarina, voor mij met inktvis en tonijn en voor man met salami... Tot zover vegetarina, maar die is in de basis echt het beste! Daarbij apart een knoflook olie en een sambal olie. | |
#ANONIEM | zondag 22 juli 2018 @ 21:19 |
Klinkt lekker allemaal. | |
Anne | zondag 22 juli 2018 @ 21:26 |
Mijn lief wilde in ieder geval graag vlees, ik iets kouds/fris. Dus het werd: Verschillende soorten bladsla, tomaatjes, komkommer en gele paprika. Daarnaast shoarma en een berg champignons gebakken en er doorheen gehusseld. | |
uniekhoorn | zondag 22 juli 2018 @ 21:36 |
Dat was het ook. Donderdag uit eten bij een eetcafe in het dorp, waar wij al 10 jaar lang een biertje doen op het terras maar nooit wezen eten. Op de kaart ook gewoon lever, halve kip, gehaktbal. Het schijnt erg lekker te zijn maar ik durfde het nooit aan. Donderdag toch echt |