Waarom zou je dat doen?quote:Op vrijdag 1 juni 2018 22:28 schreef christmastsunami het volgende:
die hoisin saus kan je weg laten maar vervangen door honing en goedkope sojasaus
de basis , is die Shaoxing rijstwijn marinade met Soja en veel knoflook voor de kip, met die honing en soja saus en die noedels, op het laatst erbijquote:Op vrijdag 1 juni 2018 22:52 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Waarom zou je dat doen?
Waarom verwijs je naar een recept als je de helft van de ingredienten vervangt door iets anders?
typische Chinese keuken jaquote:Op vrijdag 1 juni 2018 21:10 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik kreeg Chinees op verjaardag: Garnalen met broccoli, kip met cashewnoten, babi ketjap, foe yong hai, loempia's, kroepoek, bami, nasi en witte rijst. Toe een beetje cheesecake ijs.
Nou inderdaad. Die steaks zien er elke keer erg, erg smakelijk uit. Denk dat ik vanmiddag voor de lunch ook maar zoiets ergens ga bestellen. Wat zeg ik: Vanmiddag wordt VLEES dag!quote:
Nice. Vis is altijd goed.quote:Op zaterdag 2 juni 2018 10:55 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Nou inderdaad. Die steaks zien er elke keer erg, erg smakelijk uit. Denk dat ik vanmiddag voor de lunch ook maar zoiets ergens ga bestellen. Wat zeg ik: Vanmiddag wordt VLEES dag!
Oh ja:
Morgen
[ afbeelding ]
Uurtje of wat geleden deze aloude combo maar weer genuttigd. Altijd lekker op een dag als vandaag.
Nu
[ afbeelding ]
Redbull i.c.m. broodjes steak en omelet. Yup de Glurinamer dus.
Dat doet ie 3 keer per week, toch?quote:Op zaterdag 2 juni 2018 11:01 schreef Somberling het volgende:
[..]
Nice. Vis is altijd goed.
Mijn dronken buurman is zojuist een broodje bal komen brengen. Had hij bij de slager gehaald. Had er niet eens om gevraagd maar wel weer aardig.
Niet zin om zelf een pizza in elkaar te zetten dan?quote:Op vrijdag 1 juni 2018 22:19 schreef christmastsunami het volgende:
ik had de afgelopen dagen een zieke drang om een dominos pizza salami ofzo te kopen
toen zag ik het licht, en besloot ik qualiteit kaas te kopen, met kwaliteit ham, die niet drijfnat is, jamer genoeg was ie wel te zout
volgendekeer beter
en kwaliteit brood
een dikke vette tosti van goede produkten
Oh ik hou van alles met vlammetjes! Ik ga opletten in de supermarkt.quote:Op zaterdag 2 juni 2018 13:06 schreef Sicstus het volgende:
Een laat ontbijt met een nieuw product: broodje (diepvries) bapao van het merk Topking, wat ik eerst alleen van de diepvriestosti's kende.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
De verhouding brood-vulling is bij de meeste diepvriesbapao's in het voordeel van het brood, maar bij deze is er duidelijk meer vulling en is de verhouding ongeveer 50-50. Het is zelfs zo dat je het brood amper meer proeft, de vulling is duidelijk de hoofdrolspeler in dit gerecht. Het is lekker kruidig en pittig, zodat ik af en toe moest afblussen met:
[ afbeelding ]
Ik had al tijden geen diepvriesbapao's meer gekocht, omdat ze gewoon niet lekker zijn, maar deze ga ik zeker nog eens kopen!
Ja om hem op te warmen (magnetron is stuk).quote:
Vroeger was dat een gewoonte. Wist niet dat mensen dat nog steeds doen. Is Inderdaad praktisch.quote:Op zaterdag 2 juni 2018 13:55 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ja om hem op te warmen (magnetron is stuk).
Oh dan ga ik ze ook een keer proberen.quote:Op zaterdag 2 juni 2018 19:59 schreef Sicstus het volgende:
Voor het avondmaal duik ik in de Spaanse keuken:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zalig. Die Spanjaarden kunnen koken! En de chef van de Jumbo ook.
Ziet er lekker uit, maar 95% is niet Indonesisch?quote:Op zaterdag 2 juni 2018 17:28 schreef foodlover het volgende:
Mijn variant op Indonesische pasteitjes.
Deeg: 250 gram bloem, 50 gram maizena, 1 ei, 50 gram gesmolten boter en 100 ml water, snuf zout,
Vulling: Gehakt, wortel, chinese kool, soe oen, ui, knoflook, gember, Madame Jeannette, korianderpoeder, scheutje rijstwijn, oestersaus, zoete en zoute ketjap en gebonden met beetje maizena.
Gefrituurd in de olie.
Goed gelukt: deeg lekker van smaak en krokant, vulling smeuïg.![]()
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
quote:Op zaterdag 2 juni 2018 16:56 schreef emmyemmy2 het volgende:
Vanavond maak ik taco's met ghost chili garnalen, smashed avocado, rode kool en wortel en een chipotle limoen mayo
Morgen hetzelfde maar dan met kip
Vandaar ook “mijn variant op”quote:Op zaterdag 2 juni 2018 20:23 schreef MissGiraffe het volgende:
[..]
Ziet er lekker uit, maar 95% is niet Indonesisch?
Je hebt wel humor.quote:Op zaterdag 2 juni 2018 19:59 schreef Sicstus het volgende:
Zalig. Die Spanjaarden kunnen koken! En de chef van de Jumbo ook.
Bijna perfect.quote:
ziet er niet zo pittig uit als in de omschrijving, wel heel lekker en fris. Was het wel goed pittig?quote:
Ziet er heerlijk uit.quote:Op zaterdag 2 juni 2018 17:28 schreef foodlover het volgende:
Mijn variant op Indonesische pasteitjes.
Deeg: 250 gram bloem, 50 gram maizena, 1 ei, 50 gram gesmolten boter en 100 ml water, snuf zout,
Vulling: Gehakt, wortel, chinese kool, soe oen, ui, knoflook, gember, Madame Jeannette, korianderpoeder, scheutje rijstwijn, oestersaus, zoete en zoute ketjap en gebonden met beetje maizena.
Gefrituurd in de olie.
Goed gelukt: deeg lekker van smaak en krokant, vulling smeuïg.![]()
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Als je de foto voor je hebt klik je erop met de verkeerde muisknop en kiest voor view image.quote:Op zondag 3 juni 2018 09:10 schreef ChrisCarter het volgende:
Ik ben geen held met het uploaden van foto's. Zojuist deze badboys gemaakt. Geen culinair hoogstandje, wel prima zondagochtendvoer.
https://ibb.co/c3vcJJ
Jep,quote:Op zondag 3 juni 2018 00:11 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ziet er niet zo pittig uit als in de omschrijving, wel heel lekker en fris. Was het wel goed pittig?
Wauw, wat een leuk idee dit!quote:Op zondag 3 juni 2018 09:45 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Als je de foto voor je hebt klik je erop met de verkeerde muisknop en kiest voor view image.
Dan zie je bovenin de adresbalk een url eindigend op jpg. Daar gaat het om.
Die zet je in je post mbv dat foto-icoontje : [ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Maar goed, je zult wel mobiel fokken. Dat is kut ja.
Dan is het "klikken" en kiezen voor kopieer, geloof ik.
Broodjes zien er leuk uit by the way.![]()
Waar haal je ghost chili kruiden? Die wil ik nu ook!quote:Op zondag 3 juni 2018 10:09 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Jep,had flink pittige jalapenos en de ghost chili kruiden waren flink pittig. Buikpijn nu
Lekker weer, Iwanius.quote:Op zondag 3 juni 2018 12:09 schreef Iwanius het volgende:
Middag/Lunch.
[ afbeelding ]
Aardappelen, koolrabi met een bechamelsaus, runderworsten en jus. Lekker!
Opvolgend
[ afbeelding ]
Beiers biertje en pafferd. Tis tenslotte zondagmiddag.
De appie hier heeft zequote:Op zondag 3 juni 2018 12:29 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Waar haal je ghost chili kruiden? Die wil ik nu ook!
Had zojuist ontbijtje van kwark met aardbeien.
Vanavond maak ik (voor het eerst) wonton soep met udon noodles en shanghai paksoi.
Deze?quote:
Kloptquote:Op zondag 3 juni 2018 13:54 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Deze?
[ afbeelding ]
Ingrediënten: Zeezout, paprika, chilipeper, suiker, ui, knoflook, ghost chilipepers (3 %), antiklontermiddel (E551), citroensappoeder (citroensap, maïssirooppoeder), paprika extract.
3%!![]()
![]()
![]()
Dat is 2.25 gram in dat hele busje.![]()
Maakt natuurlijk verder ook niet uit, als het maar lekker is! Maar met zout en paprika als eerste twee in de lijst en 3% ghost chili krijgt de naam "Ghost Chili" opeens een heel andere betekenis.quote:Op zondag 3 juni 2018 14:03 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
KloptHij is wel lekker. Ik kan me ook niet voorstellen dat een hoger percentage goed zou verkopen in de appie. Had ook een shitload op m'n garnalen gegooit, dat heb ik wel gevoelt hoor. Maar kan ook door de pittige jalapeno komen
Zelf ghost chili's groeien staat ook nog op het to-do lijstje, ooit. Maar voor nu doe ik het hier even meequote:Op zondag 3 juni 2018 14:14 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Maakt natuurlijk verder ook niet uit, als het maar lekker is! Maar met zout en paprika als eerste twee in de lijst en 3% ghost chili krijgt de naam "Ghost Chili" opeens een heel andere betekenis.
Net geweest maar vond ze niet. Zie nu pas aan de foto hoe het eruit ziet. Maar is idd weinig ghost chili jammergenoeg. Denk dat je de jalapenos proefde. Die ingelegd zijn heel pittig, ook al zijn ze eigenlijk van zichzelf niet zo heel pittig.quote:
Genoeg van die kruiden en het is ook wel pittig hoorquote:Op zondag 3 juni 2018 15:39 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Net geweest maar vond ze niet. Zie nu pas aan de foto hoe het eruit ziet. Maar is idd weinig ghost chili jammergenoeg. Denk dat je de jalapenos proefde. Die ingelegd zijn heel pittig, ook al zijn ze eigenlijk van zichzelf niet zo heel pittig.
FFT is een bikkel, die kan het nooit heet genoeg.quote:Op zondag 3 juni 2018 16:52 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Genoeg van die kruiden en het is ook wel pittig hoordie pittigheid proef je wel
Over heet gesproken: ik heb cola kip in de pan liggen en ga er straks Da Bomb bij proberen. Van de week bij de Makro op de kop getikt. Het belooft rond de 23.000 scoville te zijn dus ben benieuwd.quote:Op zondag 3 juni 2018 17:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
FFT is een bikkel, die kan het nooit heet genoeg.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik zie dat je van je leven geniet Iwanius, maar oud word je nietquote:Op zondag 3 juni 2018 12:09 schreef Iwanius het volgende:
Middag/Lunch.
[ afbeelding ]
Aardappelen, koolrabi met een bechamelsaus, runderworsten en jus. Lekker!
Opvolgend
[ afbeelding ]
Beiers biertje en pafferd. Tis tenslotte zondagmiddag.
En dat beslis jij.quote:Op zondag 3 juni 2018 17:55 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ik zie dat je van je leven geniet Iwanius, maar oud word je niet
Wablief? is onbeleefd.quote:
quote:Op zondag 3 juni 2018 17:54 schreef ChrisCarter het volgende:
[..]
Over heet gesproken: ik heb cola kip in de pan liggen en ga er straks Da Bomb bij proberen. Van de week bij de Makro op de kop getikt. Het belooft rond de 23.000 scoville te zijn dus ben benieuwd.
Dit is helaas weer zo'n saus die met Ghost Pepper adverteert maar in feite zit er maar 2% ofzo in.
Of zoals ik zelf liever zeg. Ze hebben een Ghost Pepper even lafjes tegen de ketel gedrukt voordat de flesjes zijn gevuld.De peper even geswaffeld ja...SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Mijn website: Aziatische-ingrediënten.nl
Elke dag alcohol en roken. Dan word je over het algemeen niet oud.quote:Op zondag 3 juni 2018 18:02 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Wablief? is onbeleefd.
Maar waarom zeg je dat Iwanius niet oud wordt? Hoe weet jij dat?
Ik vind dat voor CUL niet zo'n boeiend onderwerp. Als Iwanius een vraag over zijn levensstijl wil stellen, mag hij dat in LIF doen ek dan kan jij je mening kwijt. Hier is het in elk geval niet on topicquote:Op zondag 3 juni 2018 18:11 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Elke dag alcohol en roken. Dan word je over het algemeen niet oud.
Volgende keer kijk ik weer. Weet nu hoe het eruitzietquote:Op zondag 3 juni 2018 16:52 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Genoeg van die kruiden en het is ook wel pittig hoordie pittigheid proef je wel
hahaquote:Op zondag 3 juni 2018 17:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
FFT is een bikkel, die kan het nooit heet genoeg.
Is dat nou nasi over de saté of heeeeeel veel grove satésaus?quote:Op zondag 3 juni 2018 18:07 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten
[ afbeelding ]
Loempia's en kipsate's en ijskoud biertje. Heerlijk!
Grove saus/saus in de schiftquote:Op zondag 3 juni 2018 20:01 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Is dat nou nasi over de saté of heeeeeel veel grove satésaus?
quote:Op zondag 3 juni 2018 20:00 schreef ChrisCarter het volgende:
Kip in stukjes, gemarineerd in een cola/sojasaus/gember marinade.
De Da Bomb valt qua smaak en scherpte nogal tegen. 22k scoville is of te mild voor mij of de saus is meer een losse flodder. Saus niet op de foto. Wel een bord met een vlek
@FFT - firenoodles? Please elaborate
Die chocolade is serieus lekker, heb het laatst geproefd bij de ijsboerquote:
De kitkatvariant viel tegen, was hooguit iets zoeter dan normale, maarja dat verwachtte ik dan ook welquote:Op zondag 3 juni 2018 20:11 schreef Molo het volgende:
[..]
Die chocolade is serieus lekker, heb het laatst geproefd bij de ijsboer
Ik heb er een paar op de boodschappenlijst bijgeschreven. Thanks.quote:Op zondag 3 juni 2018 20:09 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Dit is de standaard variant. Je hebt ze in verschillende varianten:
- Ice fire noodles (koude noodles)
- Stew type (soepversie)
- 2x Spicy/Nuclear (pittigste ter wereld)
- Jjajang (zwarte bonen)
- Carbonara
- Cheese
- Curry
Let op dat de carbonara en jjajang nog niet in NL verkrijgbaar zijn. En de cheese variant heb ik alleen in Rotterdam gevonden. De rest is bij de grotere Amazing Orientals te vinden (vooral die in Ypenburg).quote:Op zondag 3 juni 2018 20:13 schreef ChrisCarter het volgende:
[..]
Ik heb er een paar op de boodschappenlijst bijgeschreven. Thanks.
Dat is Thaise pindasaus eigenlijk altijd. In de schift.quote:
We zouden kip eten!!!quote:Op zondag 3 juni 2018 20:04 schreef emmyemmy2 het volgende:
En avondeten was dit
[ afbeelding ]
Deze keer met biefstuk
Ik had mn kip per ongeluk als een blok van 1 kilo ingevroren en die wilde ik niet helemaal ontdooienquote:
Klinkt als mijn stront.quote:Op zondag 3 juni 2018 20:15 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat is Thaise pindasaus eigenlijk altijd. In de schift.
Ik heb de gewone gegeten en die vond ik veel te pittig. Echt een uitdaging om op te eten.quote:Op zondag 3 juni 2018 20:09 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Dit is de standaard variant. Je hebt ze in verschillende varianten:
- Ice fire noodles (koude noodles)
- Stew type (soepversie)
- 2x Spicy/Nuclear (pittigste ter wereld)
- Jjajang (zwarte bonen)
- Carbonara
- Cheese
- Curry
Zou ik idd niet doen als je de gewone te pittig vind. Dan krijg je nml echt heel lang last, als er al geen gat in je maag zit.quote:Op zondag 3 juni 2018 21:07 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Ik heb de gewone gegeten en die vond ik veel te pittig. Echt een uitdaging om op te eten.
Ik had ook de 2x spicy meegenomen maar die durf ik nu niet meer te proberen
begrijpelijkquote:Op maandag 4 juni 2018 12:55 schreef NutKees het volgende:
Vanavond Pad Thai, waar ik ingrediënten voor heb klaargelegd.
Tot mijn spijt, want om de een of andere reden heb ik veel meer zin gekregen in Dan Dan noodles.
Oh, lekker!quote:Op maandag 4 juni 2018 11:06 schreef Somberling het volgende:
[ afbeelding ]
Rookworst van de HEMA staat op te warmen.
quote:Op zondag 3 juni 2018 20:01 schreef FutureFairytale het volgende:
Is dat nou nasi over de saté of heeeeeel veel grove satésaus?
quote:Op maandag 4 juni 2018 16:46 schreef Black_Baron het volgende:
[..]
Oh, lekker!
Wat eet of drink je erbij?
Werk jij echt voor de AIVD?quote:Op maandag 4 juni 2018 17:53 schreef realAIVD het volgende:
Straks lekker een salade van bulgur, quinoa, andijvie, wortel en spitskool,
met een gochujang-dressing en een krokante kipfilet van AH
Nee hoor...ik kwam op FOK door een thread over de AIVD kerstpuzzel.quote:
quote:Op maandag 4 juni 2018 11:06 schreef Somberling het volgende:
[ afbeelding ]
Rookworst van de HEMA staat op te warmen.
Spitskool!quote:Op maandag 4 juni 2018 09:53 schreef kipje1234 het volgende:
[..]
lekker, couscous
wat zijn die stronken in het midden, witte kool? spitskool?
Oh, gelukkig. Was al bang dat ik gevolgd werd.quote:Op maandag 4 juni 2018 18:39 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Nee hoor...ik kwam op FOK door een thread over de AIVD kerstpuzzel.
En aangezien "AIVD" al bezet was, koos ik (geïnspireerd door het Twitteraccount van de Trump) voor real AIVD.
In het kort:
wat betreft het uitzoeken van nicknames ben ik nogal waardeloos :-/
Zijn ze er weer dan? Dacht dat je tussen half april en eind juni geen verse mosselen kon krijgen, of waren het diepvries mosselen?quote:
Afgelopen woensdag in Antwerpen op. Vond ze tegen vallen. Waren allemaal super klein en weinig smaak. Maar het is het seizoen ook niet.quote:
quote:Op maandag 4 juni 2018 21:15 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Zijn ze er weer dan? Dacht dat je tussen half april en eind juni geen verse mosselen kon krijgen, of waren het diepvries mosselen?
Hangcultuur.quote:Op maandag 4 juni 2018 21:59 schreef larry_flynt het volgende:
[..]
Afgelopen woensdag in Antwerpen op. Vond ze tegen vallen. Waren allemaal super klein en weinig smaak. Maar het is het seizoen ook niet.
Beetje wel. Maar lekker hoor!quote:Op maandag 4 juni 2018 22:06 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Ze zijn ook wat zoeter van smaak dan bodem mosselen of niet?
Smulpaapquote:Op maandag 4 juni 2018 23:05 schreef mascara-klodder het volgende:
Had vnv sushi
Daarna bankhangen met thee en snoepjes
En nu ligt er een varkenshaasje in de pan
Ontopic: ik heb net een cracker met smeerkaas op. Maar eigenlijk heb ik nogal zin in een stuk cheesecake. Maarjaquote:
Vind ik ook. Niet een heel sterke smaak maar net genoeg om door te blijven eten.quote:
Wel beetje pittig!quote:Op dinsdag 5 juni 2018 16:08 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Vind ik ook. Niet een heel sterke smaak maar net genoeg om door te blijven eten.
Wit?quote:Op dinsdag 5 juni 2018 19:18 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Nee joh![]()
Snicker ijsje als toetje nu
Ja die vond ik ook heel lekker 😋quote:Op dinsdag 5 juni 2018 20:03 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dit keer bruin![]()
Maar vond wit ook lekker
?quote:Op dinsdag 5 juni 2018 15:25 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Vietnamese "Ho Chi Minh" toer met een mixed bowl vlees.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Kop thee en sigaartje. Tis tenslotte dinsdagmiddag.
Geen snackje bij de champagne?quote:Op dinsdag 5 juni 2018 22:59 schreef Iwanius het volgende:
Avondhap
[ afbeelding ]
Welbekende mixed bowl bij de bekendste avondchinees van Rotterdam.
Opvolgend
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Champie in de laten avond. Tis tenslotte dinsdagavond.![]()
Komt I-spy nu weer terug?quote:
wanneer maak jij weer een CUL topic?quote:
Wou gehaktballen gaan braden en jus daarbij maken. Dat laatste wordt een uitdaging.quote:Op woensdag 6 juni 2018 16:32 schreef Ole het volgende:
[..]
wanneer maak jij weer een CUL topic?![]()
on topic: koffie verkeerd en een ijsthee.
Tof, doen!quote:Op woensdag 6 juni 2018 16:44 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Wou gehaktballen gaan braden en jus daarbij maken. Dat laatste wordt een uitdaging.
Het lekkerste ingredient voor de jus heb je iig dan al: de vleesstukjes in de pan.quote:Op woensdag 6 juni 2018 16:44 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Wou gehaktballen gaan braden en jus daarbij maken. Dat laatste wordt een uitdaging.
Er is ook altijd nog jus uit een zakjequote:Op woensdag 6 juni 2018 16:44 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Wou gehaktballen gaan braden en jus daarbij maken. Dat laatste wordt een uitdaging.
dat zijn bietjes toch?quote:Op woensdag 6 juni 2018 17:43 schreef FutureFairytale het volgende:
Krotenstamp met gebakken uien en speklapjes.
Zomers weer of niet
Fixed; geen dankquote:Op woensdag 6 juni 2018 16:36 schreef Maikuuul het volgende:
Zo zonde dat Iwan niet meer gaat posten. Een inspiratie wat betreft lekker eten en drinken en acclimatiseren!
Tja, t komt uit ons kantinetje. Ui en tomaat waren niet beschikbaar, kaas heb ik afgeslagen voor de gezondheid.quote:Op woensdag 6 juni 2018 16:53 schreef Myraela het volgende:
[..]
Sla aan de kant en geen ui, tomaat en kaas.
Mjum!quote:Op woensdag 6 juni 2018 18:18 schreef Ole het volgende:
Hollandsche nasi met stokje saté en gebakken eitje. Probeer straks even foto uploaden
edit
[ afbeelding ]
Heerlijk! Het Chin.Ind. restaurant is aan het uitsterven!quote:
Jep! Vers uit de hobbykas van een oom en tante, uren gekookt en geschaafd. Ik hou ervan.quote:
Oow lekker!quote:Op woensdag 6 juni 2018 18:18 schreef Ole het volgende:
Hollandsche nasi met stokje saté en gebakken eitje. Probeer straks even foto uploaden
edit
[ afbeelding ]
nee dat is overbodig inderdaadquote:Op woensdag 6 juni 2018 18:37 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Oow lekker!
Ik zou dat bord ernaast niet nodig hebben.
echt nog nooit gehad als stampot, ik hou het in mijn achterhoofd om eens te proberenquote:Op woensdag 6 juni 2018 18:37 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Jep! Vers uit de hobbykas van een oom en tante, uren gekookt en geschaafd. Ik hou ervan.
Zou fijn zijn als je er ook even bijzet wat er gegeten werd?quote:Op woensdag 6 juni 2018 18:44 schreef larry_flynt het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Heerlijk!
Oh sorry inderdaad. Pas mijn post aan.quote:Op woensdag 6 juni 2018 19:01 schreef golfer het volgende:
[..]
Zou fijn zijn als je er ook even bijzet wat er gegeten werd?
Aan het water, in het water.quote:Op donderdag 7 juni 2018 11:34 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmiddag toast met zachtgekookte eitjes. Kersen erbij.
Vanavond tapas op een terras aan t water (mits het droog blijft)
quote:Op donderdag 7 juni 2018 12:21 schreef maily het volgende:
[..]
Aan het water, in het water.
Smakelijk!
quote:Op donderdag 7 juni 2018 15:03 schreef Muck het volgende:
Er staat een grote pan rendang te pruttelen
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hier staat een lamscurry madras in de slowcookerquote:Op donderdag 7 juni 2018 15:03 schreef Muck het volgende:
Er staat een grote pan rendang te pruttelen
quote:Op donderdag 7 juni 2018 15:34 schreef Atak het volgende:
[..]
[ afbeelding ]🤣SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Sprotjes topic? Garnalen zijn ook lekker en prijzig net als paling.quote:Op donderdag 7 juni 2018 19:12 schreef Somberling het volgende:
Net een broodje Hollandse garnalen gehaald. Ook sprotjes. Ik ben gematst omdat die vrouw me zo aardig vond. Ik post later vanavond een foto in het Sprotjes topic.
CUL / Sprotjesquote:Op donderdag 7 juni 2018 19:43 schreef Duveldrinker het volgende:
[..]
Sprotjes topic? Garnalen zijn ook lekker en prijzig net als paling.
Zeg dat tegen die figuren die overal een jank smiley als antwoord geven.quote:Op donderdag 7 juni 2018 21:52 schreef Lucky_Strike het volgende:
Hele berg offtopic verwijderd. Beetje lief doen tegen elkaar graag
Zie dm.quote:Op donderdag 7 juni 2018 22:06 schreef Duveldrinker het volgende:
[..]
Zeg dat tegen die figuren die overal een jank smiley als antwoord geven.
En dit is een eten en drinken topic, waarom mag iemand geen alcohol op ene foto plaatsen ?
Ik snap wel dat mensen stoppen posten met dit soort bullshit regels.
Link?quote:Op donderdag 7 juni 2018 23:38 schreef Duveldrinker het volgende:
Mooi docu over Eric Clapton.
Lijkt mij wel
..
Lekker! Met een plak gemberontbijtkoekquote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bij elke foto van jouw vis raak ik gefrustreerder dat hier geen vistent zit. Hier in de omgeving staat wel af en toe een dagdeel een viskraam maar daar zetten ze niet bij of de vis onder keurmerk gevangen is en dan houdt het op voor mij.quote:Op vrijdag 8 juni 2018 10:59 schreef Somberling het volgende:
[ afbeelding ]
Kibbelingen gehaald bij mijn favo vistent. Heb zeker al twee jaar geen kibbelingen gegeten maar deze waren super. Had ook nog krabsalade en 4 haring gehaald. Doe zijn voor later vandaag en dan zal ik een foto posten.
jammer dat het bakje smal is, past er niet zo veel inquote:Op vrijdag 8 juni 2018 10:59 schreef Somberling het volgende:
[ afbeelding ]
Kibbelingen gehaald bij mijn favo vistent. Heb zeker al twee jaar geen kibbelingen gegeten maar deze waren super. Had ook nog krabsalade en 4 haring gehaald. Doe zijn voor later vandaag en dan zal ik een foto posten.
Waar woon je dan? Ik woon in Den Haag en ik ken alle vistenten hier uit de buurt. Zitten allemaal op fietsafstand.quote:Op vrijdag 8 juni 2018 11:52 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Bij elke foto van jouw vis raak ik gefrustreerder dat hier geen vistent zit. Hier in de omgeving staat wel af en toe een dagdeel een viskraam maar daar zetten ze niet bij of de vis onder keurmerk gevangen is en dan houdt het op voor mij.
Was een bescheiden bakje.quote:Op vrijdag 8 juni 2018 11:56 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
jammer dat het bakje smal is, past er niet zo veel in![]()
Vanmiddag Mc lunch.
OMG, zo lekker! Ik haat je nu.quote:Op vrijdag 8 juni 2018 10:59 schreef Somberling het volgende:
[ afbeelding ]
Kibbelingen gehaald bij mijn favo vistent. Heb zeker al twee jaar geen kibbelingen gegeten maar deze waren super. Had ook nog krabsalade en 4 haring gehaald. Doe zijn voor later vandaag en dan zal ik een foto posten.
Grappig dat het bakje de vorm van een vis heeft. Je ziet wel dat de visboer moeite heeft om de kibbeling er in te kunnen proppen. Bakje is zeer onpraktisch. Maar het ziet er leuk uit, dus fuck it. Ik weet daarom bijna zeker dat die visboer een vrouw is.quote:Op vrijdag 8 juni 2018 10:59 schreef Somberling het volgende:
[ afbeelding ]
Kibbelingen gehaald bij mijn favo vistent. Heb zeker al twee jaar geen kibbelingen gegeten maar deze waren super. Had ook nog krabsalade en 4 haring gehaald. Doe zijn voor later vandaag en dan zal ik een foto posten.
He hequote:Op vrijdag 8 juni 2018 15:50 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Grappig dat het bakje de vorm van een vis heeft. Je ziet wel dat de visboer moeite heeft om de kibbeling er in te kunnen proppen. Bakje is zeer onpraktisch. Maar het ziet er leuk uit, dus fuck it. Ik weet daarom bijna zeker dat die visboer een vrouw is.
Omnomnom ...quote:Op vrijdag 8 juni 2018 19:59 schreef Somberling het volgende:
[ afbeelding ]
Dit was mijn avondeten. Beste haringen uit de hele regio.
quote:Op vrijdag 8 juni 2018 18:38 schreef Karzai het volgende:
Moksi extra large kip, eend, speenvarken, Cha Sieuw en Fatjong
[ afbeelding ]
Boefje!quote:Op vrijdag 8 juni 2018 11:55 schreef Plompzakker het volgende:
Moksi meti gehaald bij de Surinamer.
Echt een aanrader
quote:Op vrijdag 8 juni 2018 10:59 schreef Somberling het volgende:
[ afbeelding ]
Kibbelingen gehaald bij mijn favo vistent. Heb zeker al twee jaar geen kibbelingen gegeten maar deze waren super. Had ook nog krabsalade en 4 haring gehaald. Doe zijn voor later vandaag en dan zal ik een foto posten.
Veel plezier alvast.quote:Op vrijdag 8 juni 2018 21:02 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Een Sambuca om mijn vakantie in te luiden, over exact 7 uur vertrek ik richting Sicilië
* mascara-klodder gaat de laatste spulletjes inpakken
Tnx!quote:
Weeral op vakansiequote:Op vrijdag 8 juni 2018 21:02 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Een Sambuca om mijn vakantie in te luiden, over exact 7 uur vertrek ik richting Sicilië
* mascara-klodder gaat de laatste spulletjes inpakken
Tnxquote:
Doe dan maar Kijkduinquote:Op vrijdag 8 juni 2018 22:48 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Tnx
April Spanje, mei Griekenland, juni Italië en als ik terug ben dan een week de tijd om mijn spullen te pakken voor de laatste 7 dagen in juni in......wederom Griekenland![]()
![]()
Wat zal ik in juli eens gaan doen?
Ik schat zo in Kijkduin of Duindorp
Duindorp/Zuiderstrand is echt best chill hoor. Lekker rustig.quote:Op vrijdag 8 juni 2018 23:06 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Doe dan maar KijkduinGoeie vlucht naar Sicilië en lees graag wat je daar allemaal eet
![]()
Ik heb wat kaas gesnoept, wat chips en klein puntje spekkoek met thee en limo.
Niet vergeten om daar vooral limoncello te drinken. Liefst zelfgemaakte in een klein restaurantje.quote:Op vrijdag 8 juni 2018 21:02 schreef mascara-klodder het volgende:
Een Sambuca om mijn vakantie in te luiden, over exact 7 uur vertrek ik richting Sicilië
* mascara-klodder gaat de laatste spulletjes inpakken
Tnx lieve Golferquote:Op zaterdag 9 juni 2018 00:30 schreef golfer het volgende:
[..]
Niet vergeten om daar vooral limoncello te drinken. Liefst zelfgemaakte in een klein restaurantje.
Have fun!
Je gaat naar Sicilië, dus je moet sowieso arancini eten! :-)quote:Op vrijdag 8 juni 2018 23:57 schreef mascara-klodder het volgende:
En ik ga zeker posten wat ik ga eten daar. Ik ga naar Italië en ik hou niet van pizza en pasta![]()
Ze waren heerlijk.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |